Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta B2B-verkkokaupan aloittavaa yritystä Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta B2B-verkkokaupan aloittavaa yritystä Intiassa

Nykyään B2B-verkkokaupan alalla on suuri määrä startup-yrityksiä, jotka tarjoavat yrityksille tavaroita ja palveluita muilta yrityksiltä. Tällä alalla on yli 6,6 000 startuppia, mukaan lukien ne yritykset, jotka toimivat sähköisenä jakelijana, markkinapaikkana ja listautumisalustona.

Jos olet B2B-alalla, sinun on täytynyt kuulla merkittävien sijoittajien, kuten 500 startupin, Y Combinatorin, Sequoia Capitalin, Techstarsin ja Plat Tech Centerin, nimet. Nämä ovat eräitä B2B-verkkokaupan aktiivisimpia sijoittajia lukuisine sijoituksineen.

Puhuttaessa alasta, olemme esittäneet sinulle luettelon B2B-verkkokaupan aloituksista Intiassa tässä artikkelissa. Joten aloitetaan se!

B2B-verkkokaupan aloittaminen

Udaan
Ninjacart
Liiketoiminnasta
Zetwerk
ShopX
Bizongo
Infra.Market
Teollisuuden ostaminen
WayCool
Jumbotail
ShopKirana
Eunimart

Udaan

Perustettu 2016

Perustajat Amod Malviya, Vaibhav Gupta ja Sujeet Kumar
Päämaja Bangalore, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto udaan.com

Udaan on vuonna 2016 alkanut merkittävä intialainen yritysten välinen verkkokauppaalusta. Yritys toimii useissa eri kategorioissa, kuten elektroniikka, koti ja keittiö, lifestyle, lääkkeet, FMCG, niitit, lelut, hedelmät ja vihanneksia ja yleistavaraa.

Udaanin pääkonttori sijaitsee Bengalurussa, Intiassa. Viimeaikaisten tiedotusvälineiden mukaan yrityksen arvostus oli 3,1 miljardia dollaria. Tämä sisältää lisäksi GGV Capitalin, Moonstone Capitalin, DST Globalin, Altimeter Capitalin ja Tencentin, Octahedron Capitalin ja monien muiden riskikumppanit.

Ninjacart

Perustettu 2015

Perustajat Ashutosh Vikram, KartheeSwaran KK, Sharath Loganathan, Sachin Jose, Thirukumaran Nagarajan, Vasudevan Chinnathambi
Päämaja Bangalore, Intia
Kategoria Logistiikka, toimitusketju
Verkkosivusto ninjacart.in

Ninjacart on vallankumouksellinen tuoreiden toimitusketjujen tuottamisessa suoraan maanviljelijöiltä yrityksille kaikkialla Intiassa, ja se on rakennettu edistyneellä teknologialla. Yritystä pidetään edelläkävijänä yhden maailman suurimmista toimitusketjun ongelmista edistyneen teknologian avulla. Ne takaavat tuotteiden toimituksen viljelijöiltä vain 12 tunnin sisällä.

Lisäksi Ninjacart on ensimmäinen alusta, joka palveli maanviljelijöitä, kuluttajia ja jälleenmyyjiä.

Tämän innovatiivisen toimitusketjumenetelmän ansiosta viljelijät hyötyivät 20 % parantuneesta tulovirrasta, maksusta 24 tunnin sisällä ja läpinäkyvästä punnituksesta. Vähittäiskauppiaat nauttivat kilpailukykyisestä hinnoittelusta, korkealaatuisista luokitelluista tuotteista ja kotiovesta.

Liiketoiminnasta

Perustettu 2015

Perustajat Asish Mohapatra, Bhuvan Gupta, Ex Chandranshu Sinha, Nitin Jain, Ruchi Kalra, Srinath Ramakkrushnan ja Vasant Sridhar
Päämaja Gurgaon, Intia
Kategoria Fintech, NBFC, lainaus
Verkkosivusto ofbusiness.com

OFB Tech, joka tunnetaan yleisesti nimellä OfBusiness, perustuu innovatiiviseen teknologiaan, joka helpottaa raaka-aineiden hankintaa ja luottaa sen pk-yrityksille, joiden pääpaino on infrastruktuuri- ja valmistussektoreilla.

Tämä vaikuttaa pk-yritysten ostokäyttäytymiseen ja tuo parempia tuotteita paremmalla hinnalla asiakkaille paremmalla aikataululla sekä kattavan tuen sekä offline- että online-tilassa.

OfBusinessin tärkeimmät materiaalit ovat kemikaalit, metallit, maataloustuotteet, polymeerit, petrokemian tuotteet ja rakennusmateriaalit.

‌‌Lisäksi OFB Tech tarjoaa pk-yrityksille pääsyn palveluihin, kuten raaka-aineiden ostamiseen, kassavirtaperusteiseen rahoitukseen, NBFC:n Oxyzo Financial Services -palveluiden käyttöön jne.

Zetwerk

Perustettu 2018

Perustajat Vishal Chaudhary, Amrit Acharya, Srinath Ramakkrushnan, Rahul Sharma
Päämaja Bengaluru, Intia
Kategoria Teollisuuden koneiden valmistus
Verkkosivusto zetwerk.com

Intialainen business-to-business-markkinapaikka Zetwerk on rakennettu tuotteiden valmistukseen. Yritys myy tavaroita, kuten nosturin osia, erilaisten koneiden runkoja, ovia ja tikkaita. Se palvelee pääasiassa valu-, valmistus-, taonta- ja koneistusyrityksiä.

Viime aikoina yhtiö on sulkenut huomattavan määrän rahoituskierroksia, jotka perustuvat sen toimintaan eri puolilla maata ja hyödyttävät paikallisia yrityksiä löytämään asiakkaita kaikkialta maailmasta. Viimeaikaisten raporttien mukaan Zetwerk keräsi 210 miljoonaa dollaria Greenoaks Capitalin johtamassa F-sarjan rahoituskierroksessa joulukuussa 2021.

ShopX

Perustettu 2015

Perustajat Amit Sharma, Apoorva Jois
Päämaja Bengaluru, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto shopx.in

ShopX on yksi nopeimmin kasvavista B2B-verkkokaupan alustoista, ja sen perustivat vuonna 2015 Apoorva Jois ja Amit Sharma. Yritys on melko kuuluisa jälleenmyyjien keskuudessa, koska se tarjoaa heille tonnia etuja. Se on kehitetty helpottamaan teknologian käyttöä kaupan organisoinnissa ja tekemään siitä helpommin saatavilla ja suositeltavampi tarvitseville.

ShopX on tuonut sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia Intian talouteen ja arvostaa pitkän aikavälin kestävyyttä tällä sektorilla.

Omalla teknologiallaan yritys on muuttanut jälleenmyyjiä luomalla teknologiapohjaisen alustan, joka sisältää kaikki vähittäiskauppiaiden tarvitsemat palvelut saadakseen lisää asiakkaita. ShopX:n kautta jälleenmyyjät pääsevät uusimpiin tuotteisiin ja erilaisiin palveluihin.Bizongo

Perustettu 2015

Perustajat Aniket Deb, Sachin Agrawal ja Ankit Tomar
Päämaja Mumbai, Intia
Kategoria Toimitusketjun hallinta
Verkkosivusto bizongo.com

Kolme IIT-tutkinnon suorittanutta Ankit Tomar, Aniket Deb ja Sachin Agrawal perustivat Bizongon vuonna 2013 digitaaliseksi markkinapaikaksi kaikille niille kokonaisvaltaisille B2B-pakkausratkaisuille. Yritys muuttaa pirstoutuneen, järjestäytymättömän B2B-segmentin ainutlaatuisella räätälöityjen tuotteiden konseptilla.

Nykyään Bizongo tarjoaa pakkauksia, vaatteita, tekstiilejä ja monia muita sopimusvalmistustuotteita yli 1500 kuratoidun valmistajan verkostolle.

Tämän lisäksi yritys tarjoaa toimitusketjun automaatiota, digitaalisen toimittajan hallintaa ja toimitusketjun rahoitusta yritysasiakkaille omien digitaalisten Partner Hubin, Procure live- ja Artwork flow -alustojensa kautta.Infra.Market

Perustettu 2016

Perustajat Aaditya Sharada, Souvik Sengupta
Päämaja Maharashtra, Intia
Kategoria Rakennusmateriaalien tukkukauppa
Verkkosivusto infra.market.com

Yksisarvisena Infra.Market on rakentamiseen perustuva ratkaisu, joka luo Intian suurimman usean tuotteen rakennusmateriaalibrändin. Kehittyneen teknologian ja skaalautuvan innovaation avulla Infra.Market on muuttanut koko ekosysteemiä. He valmistavat laajan valikoiman lifestyle- ja rakennusmateriaalituotteita sisätiloihin.

Yritys aloitti toimintansa vuonna 2016 ja nousi muutamassa vuodessa yhdeksi Intian nopeimmin kasvavista B2B-verkkokaupan alustoista. Ja tekniikan edelläkävijänä Infra.Market loistaa sekä B2B- että B2C-sektoreilla täyttämällä monenlaisia ​​vaatimuksia.

Teollisuuden ostaminen

Perustettu 2013

Perustajat Rahul ja Swati Gupta
Päämaja New Delhi Intia
Kategoria Logistiikka
Verkkosivusto Industrybuying.com

Toinen laajalti suosittu B2B-verkkokaupan alusta on Industrybuying, joka on pääasiassa teollisuustarvikkeita varten rakennettu online-markkinapaikka. Tämän alustan kautta käyttäjät voivat helposti selata useita tuoteluokkia ja tehdä hakuja nimikkeiden ja tuotemerkkien avulla.

Vuoden 2015 raporttien mukaan Industrybuying isännöi yli 500 tuotemerkkiä, 1000 toimittajaa ja noin 1,5 lakh tuotetta verkossa. Lisäksi yrityksellä on loistava monikanavainen läsnäolo, joka sisältää sekä online-verkkokaupan että offline-yritysasiakkaat.

WayCool

Perustettu 2015

Perustajat Karthik Jayaraman, Sanjay Dasari
Päämaja Chennai, Intia
Kategoria Agritech
Verkkosivusto waycool.in

WayCool on yksi nopeimmin kasvavista Agri-Tech-yrityksistä, ja se on vaikuttanut suuresti Intian elintarviketalouteen. Se perustettiin heinäkuussa 2015 kehittämään maailman suurinta elintarvikeketjua ja jakelupalveluita. Ja tilastojen mukaan WayCoolin tiedetään vaikuttavan noin 500 000 maanviljelijän elämään.

Tällä hetkellä yritys hallinnoi yli 900 tonnia elintarvikkeita joka päivä, 1 00 000 asiakkaalta ja yli 85 000 maanviljelijän verkostolta 50 Intian alueella. Heidän palveluihinsa kuuluvat elintarvikkeiden jalostus, hankinta, brändäys ja markkinointi, maatilapanokset ja viimeinen jakelu.

Yritys hyödyntää teknologiapohjaisen toimitusketjun lähestymistapaa yhdistämällä fyysisiä ja digitaalisia liiketoimintamalleja.

Jumbotail

Perustettu 2015

Perustajat Ashish Jhina, Karthik Venkateswaran
Päämaja Bangalore, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto jumbotail.com

Yli 50 000 Kirana-myymälää palveleva Jumbotail on virtuaalinen B2B-markkinapaikka, joka sisältää tukkuruokaa ja päivittäistavaroita. Yritys muuttaa elintarvikkeiden ja päivittäistavarakaupan arvoketjua datatieteen, teknologian ja muotoilun avulla. Se yhdistää tuhansia päivittäistavarakauppiaita (Kirana-liikkeet ja supermarketit) brändeihin ja perustarvikkeiden tuottajiin.

‌‌Ne tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia niittejä, henkilökohtaisen hygienian hoitoon, kotihoitoon ja pakattuja elintarvikkeita johtavilta niittivalmistajilta ja -brändeiltä.

ShopKirana

Perustettu 2015

Perustajat Sumit Ghorawat ja Deepak Dhanotiya ja sarjayrittäjä Tanutejas Saraswat
Päämaja Indore, Intia
Kategoria Toimitusketjun hallinta
Verkkosivusto shopkirana.com

ShopKirana on B2B-verkkokaupan alusta, joka yhdistää jälleenmyyjät suoraan tuotemerkkeihin tekniikan voiman avulla. Sen tavoitteena on vahvistaa vähittäiskauppiaita tarjoamalla edistynyttä teknologiaa, mittakaavaetua ja toiminnallista asiantuntemusta.

ShopKirana pyrkii kokoamaan miljoonia jälleenmyyjiä ja rakentamaan nopeimman ja suurimman markkinoille pääsyn kanavalle tavaroille ja palveluille.Eunimart

Perustettu 2017

Perustajat Archana Shah, Shayak Mazumder
Päämaja Hyderabad, Intia
Kategoria Toimitusketjun hallinta
Verkkosivusto eunimart.com

Startup Eunimart on kuuluisa siitä, että se auttoi brändejä ja valmistajia myymään tuotteitaan näkyvien verkkokaupan alustojen, kuten Shopifyn, Amazonin ja joidenkin paikallisten kanavien kautta. Tämän lisäksi se auttaa tutkimaan vähittäiskaupan ja B2B-kanavien vaihtoehtoja myyjille.

Eunimart luo kokonaisvaltaisen ekosysteemin, joka koostuu yli 30 kuljetus- ja toimituskumppanista Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Intiassa.

Lisäksi yhtiö tarjoaa kunnollisen toimitusketjun hallintajärjestelmän, joka sisältää varastonhallinnan, globaalin hallinnan, toimittajahallinnan ja varastonhallinnan.

Kaiken tämän lisäksi Eunimartista ainutlaatuisen tekevät sen tarjoamat oivallukset. Tämä auttaa kasvattamaan tuotemerkkien tuloja kolminkertaiseksi ja alentaa kustannuksia 35 % käyttämällä tekoälytyökaluja. Se auttaa pääasiassa myynnin ennustamisessa ja kaiken optimoinnissa.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että B2B-sähköisen kaupankäynnin ala kasvaa massiivisesti merkittävien sijoittajien keskeisten kiinnostusten vuoksi. Vuoden 2019 raporttien mukaan startuppeja on yli 3,7 000, ja määrä on varmasti kasvussa.

Suuren rahoituksen ansiosta ala ottaa käyttöön uusia teknologioita ja edistysaskeleita saadakseen sen kasvamaan. Tulevina vuosina näemme lisää kasvua ja kehitystä tällä alalla.

UKK

Mitkä ovat 4 B2B-tyyppiä?

B2B:n neljä päätyyppiä ovat valmistajat, jälleenmyyjät, palveluntarjoajat ja valtio.

Mikä on Intian suurin B2B-yritys?

IndiaMARTia pidetään Intian suurimpana B2B-yrityksenä.

Mitkä ovat Intian 10 parasta B2B-portaalia?

Intian 10 parasta B2B-portaalia ovat Udaan, Alibaba, IndiaMART, Tradeindia, Power2SME, ExportersIndia, Amazon Business, eWorldTrade, eIndiabusiness ja Global Trade Bazaar.

Onko Amazon B2B vai B2C?

Amazon on B2C-alusta. Se on yksi maailman suurimmista B2C-verkkokaupan alustoista.

🔥 Empfohlen:  9 parasta WordPressin yhteisölaajennusta yleisösi vuorovaikutukseen