Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta B2C-verkkokauppasivustoa, jotka hallitsevat Intian markkinoita

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta B2C-verkkokauppasivustoa, jotka hallitsevat Intian markkinoita

Amazonista Pepperfryyn sähköinen kaupankäyntiala kukoistaa Intiassa, erityisesti B2C-verkkokaupan yrityksissä. Itse asiassa Intia on maailman nopeimmin kasvavilla verkkokaupan markkinoilla ensimmäisellä sijalla, ja sen arvioitu markkina-arvo on 16,6 biljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä.

B2C tarkoittaa business-to-consumer -toimintaa, joka viittaa liiketoimintamalliin, jossa yritykset myyvät tuotteitaan suoraan kuluttajille. B2C-palveluiden markkinat ovat kiihtyneet viime vuosina. Grand View Researchin raportin mukaan B2C-verkkokaupan arvon on määrä saavuttaa 7,65 biljoonaa dollaria vuoteen 2028 mennessä.

Tämä vie meidät artikkelin ensisijaiseen sisältöön, parhaisiin B2C-verkkokaupan yrityksiin kaikkialla Intiassa. Joten aloitetaan.

Luettelo Intian parhaista B2C-verkkokaupan yrityksistä

Amazon
Flipkart
FirstCry
Paytm-ostoskeskus
Snapdeal
Myntra
1 mg
LimeRoad
Kauppoja
Pepperfry
BookMyShow
Nykaa

Amazon

Perustettu 2013

Perustajat Jeff Bezos
Päämaja Seattle, Washington (USA)
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto amazon.in

Mitä tulee B2C-verkkokauppasivustoihin, Amazon on listan kärjessä. Yritys aloitti alun perin Yhdysvalloissa verkkokirjakaupana ja muutettiin myöhemmin muiden tuotteiden markkinapaikaksi. Alun perin se luotiin alustaksi, josta asiakkaat voivat ostaa kirjoja monista eri aiheista.

Amazon kasvoi ajan myötä verkkokauppasivustoksi, jolla on yli 322,54 miljoonaa kuukausittaista kävijää vuoden 2010 tietojen mukaan. Ja siitä tuli laajalti suosittu Intian verkkokaupan alalla. Tänään yritys tavoitti yhteensä 89 prosenttia intialaisesta yleisöstä.

Flipkart

Perustettu 2007

Perustajat Sachin Bansal, Binny Bansal
Päämaja Bengaluru, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto flipkart.com

Kahden entisen Amazonin työntekijän, Binny Bansalin ja Sachin Bansalin vuonna 2007 perustama Flipkart on Intiassa tunnettu yksityisesti isännöity verkkokauppasivusto. Walmartin vuonna 2018 tekemänsä suurimman 16 miljardin ostonsa jälkeen Flipkart siirtyy nyt Walmartin omistukseen. Yhtiö omistaa 39,5 prosenttia Intian sähköisen kaupankäynnin markkinaosuudesta, ja merkittävin kilpailija on Amazon.

Flipkart saavutti valtavan suosion Big Billion Days -aleensa ansiosta, jossa se saavutti suuren yleisöpohjan tarjoamalla valtavia alennuksia kaikkien luokkien tuotteista. Vankan online-näkyvyyden ansiosta Flipkartia pidetään yhtenä parhaista B2C-liiketoimintamallia seuraavista verkkokauppasivustoista.

FirstCry

Perustettu 2010

Perustajat Amitava Saha ja Supam Maheshwari
Päämaja Pune, Intia
Kategoria Vauvan tuotteet verkossa
Verkkosivusto firstcry.com

FirstCryä pidetään parhaana verkkokaupan alustana vauvoille ja lastentuotteille B2C-liiketoimintamallin mukaisesti. FirstCryn tarjoama tuotteiden laatu ja valikoima ovat erinomaisia ​​ja kaiken kehumisen arvoisia. Se tarjoaa yli 200 000 tuotetta yli 5 000 valmistajalta. FirstCry esitteli vuonna 2010 Amitava Saha ja Supam Maheshwari.

Verkkokauppa-alustan lisäksi Firstcry operoi myös fyysisiä myymälöitä eri puolilla maata, minkä ansiosta asiakkaat voivat kokea sen tuotteita ennen ostoksen tekemistä.

Sivusto on myös lanseerannut omia tuotemerkkejään tarjotakseen laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. FirstCryllä on yli 400 myyntipistettä eri puolilla Intiaa, jotka kattavat kaupungit kuten Hyderabad, Bangalore, Mumbai, Chennai, Kolkata ja monet muut.

Paytm-ostoskeskus

Perustettu 2016

Perustajat Vijay Shekhar Sharma
Päämaja Bengaluru, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto paytmmall.com

Kyllä, kuulit oikein. Paytm ei rajoitu digitaalisiin maksuihin ja rahoituspalveluihin; se on myös laajentunut sähköiseen kaupankäyntiin. Vuonna 2016 Paytm esitteli B2C-liiketoimintamalliin perustuvan verkkokauppaalustan, Paytm Mallin.

Kaikenlaisista vaatteista eksklusiivisiin vempaimiin kodin sisustamiseen, löydät kaiken Paytm Mall -ostoskeskuksesta. Findlyn julkaisemien raporttien mukaan Paytm Mallin arvioidaan saavan 60 miljoonaa tilausta kuukaudessa.

Paytm Mall tarjoaa korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Lisäksi voit käyttää erilaisia ​​kuponkeja Paytm Mallin tarjoamiin alennuksiin ja cashbackiin.

Snapdeal

Perustettu 2010

Perustajat Kunal Bahl, Rohit Bansal
Päämaja Gurgaon, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto snapdeal.com

Snapdealin arvioitu kuukausittainen kävijämäärä on 56,41 miljoonaa, joten sitä pidetään verkkokaupan jättiläisenä, jolla on B2C-liiketoimintamalli. Se on verkkokauppaalusta, jossa on erilaisia ​​tuotteita eri luokista, kuten elektroniikka, vaatteet, kodin sisustus, kirjat, kauneus ja monet muut. Näistä Snapdealin elektroniikkakategoria on suurin ostettu.

Tämä verkkokauppaalusta lanseerattiin vuonna 2010, ja se on houkutellut huippusijoittajia, kuten Softbank, Alibaba Group ja Foxconn.

Myntra

Perustettu 2007

Perustajat Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania, Vineet Saxena, Sankar Bora ja Raveen Sastry
Päämaja Bengaluru Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto myntra.com

Myntra on yksi johtavista muoti-, elämäntapa- ja kotiverkkokaupan alustoista, joilla on B2C-liiketoimintamalli. Sillä on kuukausittain noin 48,03 miljoonaa kävijää. Se ansaitsi vaikuttavaa voittoa ja suosiota ostettuaan Jabong.comin, sen kilpailijan markkinoilla.

Myntra tunnetaan fantastisesta huippumuotikokoelmastaan ​​huippubrändeiltä ympäri maailmaa, ja vuoden 2012 tietojen mukaan Myntra lisäsi valmistajaluetteloonsa yli 350 intialaista ja ulkomaista tuotemerkkiä. Lisäksi sillä on monia yksityisiä vaatemerkkejä, kuten HRX ja Moda Rapido, jotka on vapautettu laajenemisesta.

Sivusto on myös muodin jälleenmyyjä, jolla on laaja valikoima tuotteita kansainvälisistä paikallisiin merkkeihin kaikilla osioilla.

1 mg

Perustettu 2013

Perustajat Prashant Tandon, Gaurav Agarwal, Vikas Chauhan
Päämaja Gurugram, Intia
Kategoria Terveydenhuolto
Verkkosivusto 1mg.com

1mg on luokiteltu intialaiseksi verkkoapteekiksi, jonka perustivat Prashant Tandon, Gaurav Agarwal ja Vikas Chauhan vuonna 2015. 1mg tarjoaa laajan valikoiman terveydenhuoltotuotteita, kuten lääkkeitä, terveydenhuollon laitteita, lisäravinteita, henkilökohtaisen hygienian tuotteita ja paljon muuta. Sivustolla on tuotteita yli 3 000 brändiltä, ​​ja sen alustalla on saatavilla yli 2000 tuotetta.

1mg tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten online-lääkkeiden tilaamisen, diagnostisten testien varauksen ja hyvinvointipakettien varauksen tarjotakseen asiakkailleen kattavan terveydenhuoltokokemuksen. Terveydenhuollon tuotteiden ja palveluiden lisäksi 1mg tarjoaa myös terveyteen liittyvää sisältöä bloginsa ja sosiaalisen median kanavien kautta.

LimeRoad

Perustettu 2012

Perustajat Prashant Malik, Manish Saksena, Ankush Mehra ja Suchi Mukherjee
Päämaja Gurugram, Intia
Kategoria Muoti verkkokauppa
Verkkosivusto limeroad.com

LimeRoad, jonka pääkonttori on Gurugramissa, on melko kuuluisa muoti- ja vaatetusverkkokauppasivusto, joka seuraa B2C-liiketoimintamalleja. Yritys on perustettu vuonna 2012 verkkokaupan spesifikaatiolla. Sen perustivat Prashant Malik, Manish Saksena, Ankush Mehra ja Suchi Mukherjee.

Kolmella ensimmäisellä rahoituskierroksella yhtiö keräsi 50 miljoonaa dollaria. LimeRoad on ensimmäinen naisten sosiaalinen ostosalusta Intiassa. Se tarjoaa myös laajan valikoiman miehiä, naisia ​​ja lapsia käsitteleviä luokkia.

Kauppoja

Perustettu 2011

Perustajat Sandeep Aggarwal, Radhika Aggarwal ja Sanjay Sethi
Päämaja Gurugram, Intia
Kategoria Verkkokauppa
Verkkosivusto shopclues.com

Shopclues on toinen Gurugramissa, Haryanassa, Intiassa sijaitseva verkkokauppayritys, jonka perustivat Radhika Aggarwal, Sandeep Aggarwal ja Sanjay Sethi vuonna 2011. Yli 40 miljoonan dollarin liikevaihto ja 1080+ työntekijää yritys on vakiinnuttanut markkinoilla vahvan kuvan. Se on yksityinen yritys, joka on erikoistunut verkkokauppaan.

ShopClues toimii markkinapaikkamallilla, jossa se yhdistää ostajat ja myyjät alustallaan. Sivustolla on yli 5 miljardia tuotetta yli 9 miljoonalta kauppiaalta yli 3 300 luokassa. Tavallisten tuotteiden lisäksi ShopClues tarjoaa myös useita eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Sunday Flea Market, Wholesale ja IndiMarket, jotka esittelevät Intian pienten ja keskisuurten yritysten tuotteita.

Pepperfry

Perustettu 2011

Perustajat Ambareesh Murty & Ashish Shah
Päämaja Mumbai, Intia
Kategoria Kodin sisustus ja huonekalut
Verkkosivusto pepperfry.com

Pepperfry on suosittu verkkokaupan B2C-sivusto Intiassa, joka keskittyy ensisijaisesti kodin sisustukseen ja huonekaluihin. Verkkosivuston avasivat vuonna 2012 Ashish Shah ja Ambreesh Murthy. Pepperfrystä on tullut yksi johtavista huonekalujen ja kodin sisustuksen verkkokaupan kohteista Intiassa.

Ne tarjoavat tuotteita yli 10 000 myyjältä, ja niiden alustalla on saatavilla yli 1,2 lakh tuotetta. Sillä on myös yli 100 myyntipistettä 57 kaupungissa Intiassa. Sivustolla on myös ominaisuus nimeltä “Studio Pepperfry”, joka on konseptikauppa, jossa asiakkaat voivat saada käytännön kokemusta tuotteista ennen ostoksen tekemistä.

BookMyShow

Perustettu 2007

Perustajat Ashish Hemrajani, Parikshit Dar ja Rajesh Balpande
Päämaja Mumbai, Intia
Kategoria Lippujen online-varaus
Verkkosivusto bookmyshow.com

BookMyShow on suosittu verkkokaupan B2C (business-to-consumer) -sivusto Intiassa, joka keskittyy ensisijaisesti elokuvien, tapahtumien ja muiden viihdetoimintojen online-lippujen varauspalveluihin. Verkkosivuston avasivat vuonna 2007 Ashish Hemrajani, Parikshit Dar ja Rajesh Balpande.

BookMyShow tarjoaa valikoiman palveluita, mukaan lukien elokuvalippujen varaus, tapahtumalippujen varaus, urheilutapahtumalippujen varaus, leikki- ja teatterilippujen varaus ja paljon muuta. BookMyShow-sivustolla on luettelo tapahtumista, elokuvista ja aktiviteeteista, joita tapahtuu Intian eri kaupungeissa. Ne tarjoavat myös arvosteluja ja arvioita elokuvista, tapahtumista ja aktiviteeteista auttaakseen asiakkaita tekemään tietoisia päätöksiä.

Nykaa

Perustettu 2012

Perustajat Falguni Nayar
Päämaja Mumbai, Intia
Kategoria Kosmetiikka, kauneus, henkilökohtaiset hygieniatuotteet
Verkkosivusto nykaa.com

Nykaa on suosittu verkkokaupan B2C-sivusto Intiassa, joka tarjoaa ensisijaisesti kauneus- ja hyvinvointituotteita asiakkailleen. Sen lanseerasi vuonna 2012 Falguni Nayar. Nykaa tarjoaa laajan valikoiman kauneus- ja hyvinvointituotteita, kuten meikkiä, ihonhoitoa, hiustenhoitoa, henkilökohtaista hoitoa, tuoksua, hyvinvointia ja paljon muuta.

Sivustolla on tuotteita yli 1 500 brändiltä, ​​ja sen alustalla on yli 2 000 000 tuotetta. Se tarjoaa myös kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä bloginsa ja sosiaalisen median kanavien kautta.Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että koneoppimisen massiivisen mukauttamisen myötä kuluttajat saavat entistä yksilöllisempiä palveluita B2C-verkkokaupan yrityksiltä. Parasta B2C-sivustoissa on niiden tarjoama mukavuus ja turvallisuus kuluttajille.

Se näyttää tuotteita, jotka perustuvat käyttäjien aiempaan ostohistoriaan heidän ainutlaatuisten tarpeidensa täyttämiseksi. Nämä edellä mainitut B2C-verkkokauppasivustot ovat todella poikkeuksellisia palveluineen ja tuotteineen. Ja pelkästään tästä johtuen kilpailu sähköisen kaupankäynnin alalla on suhteellisen kovaa, mikä on myös syy sen kasvuun.

UKK

Mikä on Intian ykkönen verkkokauppayritys?

Flipkartia pidetään Intian ykkösenä verkkokauppayrityksenä 39,5 prosentin markkinaosuudella Intian sähköisen kaupankäynnin alalla.

Onko Zomato B2C?

Kyllä, Zomato on B2C-yritys.

Kuka on sähköisen kaupankäynnin isä Intiassa?

K Vaitheeswarania pidetään sähköisen kaupankäynnin isänä Intiassa.

Mitä ovat esimerkkejä B2C-verkkosivustoista?

Jotkut B2C-verkkosivustojen esimerkkejä ovat Amazon, Flipkart, Myntra, LimeRoad, Pepperfry, Shopclues, 1mg, Snapdeal, Paytm Mall, Firstcry jne.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  10 parasta työskentelytilaa Kolkatassa