Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta Instagram Analytics -työkalua vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta Instagram Analytics -työkalua vuodelle 2023

Tiedätkö, toimiiko Instagram-markkinointistrategiasi? Voitko kertoa, mikä viesti tai tarina herätti eniten sitoutumista viikon aikana? Jos sinulla ei ole vastausta yhteenkään näistä kysymyksistä, tarvitset terveellisen annoksen Instagram-analytiikkaa.

Niille, jotka eivät tunne rooliaan, Instagram-analytiikka auttaa sinua arvioimaan sisältösi ja profiilisi tehokkuutta. Taitavat yritykset käyttävät IG-analytiikkaa seuratakseen erilaisia ​​mittareita ja arvioidakseen viestiensä potentiaalia. Kiinnittämällä tarkkaa huomiota analytiikkatietoihisi voit saada hyödyllisiä oivalluksia, joiden avulla voit parantaa Instagram-markkinointiasi.

Mutta miten saat analytiikkaa Instagramissa, varsinkin kun alustalla ei ole omaa analytiikkahallintapaneelia? No, juuri sitä aiomme tarkastella.

Tässä viestissä käsittelemme kahta päätapaa, joilla voit käyttää analytiikkaa Instagramissa, mukaan lukien parhaat työkalut tavoitteidesi mukaisten Instagram-mittareiden seuraamiseen.

Aloitetaan.

Kuinka saada Instagram-analytiikka

Voit seurata Instagram-seuraajatilastoja ja muita keskeisiä mittareita:

  1. Instagram-yritysprofiili
  2. Instagram-analytiikkatyökalu

Jos olet jo luonut yrityksellesi Instagram-profiilin, näet analytiikkasi älypuhelimesi Instagram-sovelluksen Insights-välilehden kautta.

Jos käytät normaalia profiilia, voit helposti muuntaa sen yritysprofiiliksi noudattamalla Instagram-profiilin optimointioppaassamme esitettyjä ohjeita.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kuinka saada tilitietoja Instagramissa

Kun tarkastelet Instagram-profiilisi pääsivua, napauta “Insights-toiminto” -painiketta avataksesi Insights-näytön. Täällä voit käyttää erilaisia ​​käyttökelpoisia oivalluksia viesteistäsi ja yleisön demografisista tiedoista.

Huomautus: Jos olet luonut Instagram-yritysprofiilin tai vaihtanut siihen melko äskettäin, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin alusta näyttää tietoja tilistäsi. Lisäksi Instagram näyttää vain tarinoita ja tietoja, jotka olet lähettänyt yritysprofiiliksi muuntamisen jälkeen.

Instagram Insightsin käytön etuna on, että tiedot on melko helppo ymmärtää. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa data-analytiikkakokemusta, ja saatat jopa saada arvokkaita oivalluksia hyödyntämällä jo olemassa olevaa tietämystäsi.

Mutta jos et halua yrittää koota yhteen alkuperäisen analytiikkatyökalun tietoja, harkitse muiden Instagram-analytiikkatyökalujen käyttöä, jotka tarjoavat edistyneitä mittareita ja analyysiominaisuuksia.

Parhaat Instagram-analytiikkasovellukset

Instagramin koon ja sen mittareiden monimuotoisuuden vuoksi on usein parasta, että käytettävissäsi on erilaisia ​​analytiikkatyökaluja. Tässä esittelemme 12 parasta Instagram-analytiikkasovellusta, jotka auttavat sinua parantamaan yleistä suorituskykyäsi.

1. Squarelovin

Squarelovin on yksi harvoista työkaluista, jotka tarjoavat Instagram-analytiikkaa ilmaiseksi. Voit käyttää sitä saadaksesi kuukausittaisen analyysin viimeaikaisista viesteistäsi ja kasvustasi tai sisältösi historian eriteltynä tunnin, päivän, kuukauden tai vuoden mukaan. Sovellus tarjoaa myös Instagram-yleisön analytiikkaa, kuten seuraajien mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita.

🔥 Empfohlen:  Parhaat liidien luontityökalut pienyrityksille

Voit jopa selvittää parhaat hashtagit ja suodattimet käytettäväksi sen mukaan, mitkä viestit ovat eniten vastaanottaneet seuraajasi.

Hinta: Ilmainen.

2. Väkijoukon tulipalo

crowdfire Instagram analytics hallintapaneeli

Crowdfiren tilastot tarjoavat yksityiskohtaisen kuvan siitä, kuinka Instagram-yritystilisi on toiminut tiettyyn päivämäärään asti. Voit valita ajanjakson: 1 päivä, 7 päivää, 30 päivää tai 90 päivää. Vaihtoehtoinen vaihtoehto on valita mukautettu ajanjakso enintään 90 päiväksi.

Lisäksi alusta antaa sinun valita mitä tahansa Instagram-mittareita, joita haluat vertailla, mukaan lukien viestien katselukerrat, seuraajien kasvu, kommentit, profiilin katselukerrat ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen 1 päivän tietojen katselu, alkaen 7,48 $/kk 30 päivän datasta.

3. Myöhemmin

numero 1 Instagram-analytiikkasovellus myöhemmin

Myöhemmin on toinen Instagram-analytiikkatyökalu, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi parantamalla IG-markkinointistrategiaasi. Tästä alustasta ainutlaatuisen tekee sen linkki biossa, jonka avulla voit linkittää Instagram-viestisi tiettyihin URL-osoitteisiin, kuten tuotesivuihin. Tämän jälkeen voit seurata verkkosivustojen napsautuksia, näyttökertoja ja napsautussuhteita Instagram-profiilistasi ja nähdä, kuinka monta myyntiä tietty viesti tuotti.

Myöhemmin tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia, mukaan lukien Instagramin hashtag-analytiikka, linkki biometriikassa, rullan analytiikka ja paljon muuta. Analyysit ovat saatavilla sekä Instagram-yritystileille että luojien tileille.

Hinta: alkaen 18 dollaria kuukaudessa.

4. Minter.io

Toinen Instagram-analytiikkatyökalu, jota voit käyttää, on Minter.io. Se luo PDF-raportteja, jotka voivat antaa sinulle käsityksiä mittareista, kuten seuraajien kasvusta, viestien ja profiilien sitoutumisprosentteista, suosituimmista valokuvasuodattimista ja muista. Saat myös mahdollisuuden viedä tietosi kauniissa muodossa, mikä auttaa sinua pitämään muut sidosryhmät ajan tasalla Instagram-markkinointitoimistasi.

Minter.io tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jota voidaan pidentää pyynnöstä. Tämä varmistaa, että voit kokeilla sitä ilmaiseksi varmistaaksesi, että se on oikea Instagram-tilastosovellus sinulle.

Hinta: alkaen 9 dollaria kuukaudessa.

5. SmartMetrics

smartmetrics-katsaus

SmartMetrics kerää oivalluksia tunneittain tarjotakseen sinulle yli 30 Instagram-mittaria tarinoistasi, viesteistäsi ja Instagram-tilistäsi. Sen avulla voit seurata vuorovaikutusta seuraajien kanssa, nähdä hashtag-sitoutumisen päiväkohtaisesti ja jopa seurata tarinojesi vastauksia. Lisäksi työkalu tarjoaa tavan seurata aktiivisuutta brändisi ympärillä seuraamalla Instagramin mainitsemista ja vastaamalla niihin.

Voit viedä Smartmetrics-raportit CSV- tai PDF-asiakirjoina ja jakaa ne sähköpostitse yhdellä napsautuksella.

Hinta: alkaen 9 dollaria kuukaudessa.

6. Hootsuite

Sosiaalisen kuuntelu- ja analytiikkatyökaluillaan Hootsuite antaa sinun tarkastella Instagram-mittareitasi melko laajasti. Voit luoda mukautettuja raportteja ja vertailla historiallisia tietoja kokonaistehokkuutesi analysoimiseksi. Lisäksi alustan avulla voit helposti jakaa raportteja eri tiimien jäsenten kanssa suoraan Hootsuite-hallintapaneelista.

🔥 Empfohlen:  Bing Adcenter (aiemmin Microsoft Adcenter for Advertising)

Hinta: alkaen 99 dollaria kuukaudessa.

7. Iconosquare

Iconosquare on ihanteellinen työkalu toimistoille tai brändeille, joilla on useita tilejä sosiaalisessa mediassa. Se tarjoaa sinulle edistyneitä oivalluksia, joiden avulla voit optimoida yleisen sosiaalisen median strategiasi. Muutamia sen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat Instagram Stories -analytiikka, sitoutumismittarit sekä hashtag- ja kilpailijaseuranta.

Sen Community Analytics -ominaisuus auttaa sinua myös ymmärtämään oivalluksia, kuten Instagram-käyttäjien iän, sukupuolen ja ensisijaisen kielen.

Hinta: alkaen 64,30 dollaria kuukaudessa.

8. Avaimenreikä

avaimenreikä Insta analytics

Keyhole on yksi parhaista saatavilla olevista sosiaalisen median analytiikkasovelluksista, joilla voit tarkastella Instagram-tilisi historiallista ja reaaliaikaista suorituskykyä. Sen avulla voit seurata aiempien ja nykyisten viestiesi hashtageja, maininnat, avainsanoja ja URL-osoitteita. Et vain huomaa, kuinka monta kertaa hashtagia on käytetty – sovelluksen avulla voit myös nähdä trendaavia hashtageja ja sisältösi tehokkuutta.

Lisäksi voit käyttää Keyholea kilpailevien Instagram-profiilien perusanalytiikan seuraamiseen. Voit seurata heidän aktiivisuuttaan, kasvuaan ja sitoutumistaan ​​tietyn ajanjakson aikana. Voit sitten käyttää näitä tietopisteitä omien KPI-arvojesi (tärkeimmät suoritusindikaattorit) ilmoittamiseen.

Hinta: alkaen 99 dollaria kuukaudessa

9. Sprout Social

itää sosiaalista Instagram-analytiikkaa

Sprout Sproutilla on kaikki mitä tarvitset Instagram-markkinointisuorituskykysi seuraamiseen, arvioimiseen ja parantamiseen. Sen avulla voit seurata hashtag-käytön, sisällön tehokkuuden sekä kilpailija- ja sitoutumistietojen trendejä. Mukautettavien raporttien avulla voit valita tietyn raportointijakson, kun taas kilpailija-analyysin avulla voit seurata Instagram-trendejä ja yleisöryhmiä kilpailevien tuotemerkkien portfoliossa.

Kaiken tämän lisäksi Sprout tarjoaa Instagram Story -analytiikkaa, jonka avulla voit mitata tarinojesi pitkän aikavälin vaikutusta napsautusten, vastausten ja muiden tärkeiden KPI-mittareiden avulla.

Hinta: alkaen 249 dollaria kuukaudessa.

10. Whatagraph

Whatagraph

Jos etsit helposti luettavaa Instagram Insights -raporttia jaettavaksi tiimisi, virtuaaliassistentin tai sosiaalisen median johtajan kanssa, Whatagraph on hyödyllinen.

Työkalu tarjoaa loistavan visualisoinnin tiedoista yksityiskohtaisilla raporteilla, jotka osoittavat seuraajiesi kasvunopeuden, tunnistavat suosituimmat syötetarinat ja mittaavat Instagram-sisältösi luomaa vuorovaikutusta ja sitoutumista. Lisäksi voit luoda kanavien välisen sosiaalisen median tehokkuusraportin vertaillaksesi tehokkuutta eri kanavien välillä.

On jopa mahdollisuus mukauttaa raporttia. Whatagraphin avulla voit laittaa logosi, soveltaa värimaailmaasi ja lähettää raportin omasta sähköpostitunnuksestasi.

🔥 Empfohlen:  Osta Twitterin katselukerrat: 7 parasta sivustoa vuonna 2023 (videot ja twiitit)

Hinta: alkaen 223 dollaria kuukaudessa.

11. Kilpailija IQ

Kilpaileva IQ-analytiikka Instagram

Rival IQ on räätälöity auttamaan sinua seuraamaan tärkeimpiä Instagram-mittareita. Voit käyttää sitä seuraamaan tarinan siirtymistä eteenpäin ja poistumisprosentteja, kun yleisösi on aktiivisin verkossa, profiililinkin napsautuksia, seuraajien poistamista ja lisäämistä ja paljon muuta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Ja kun käytössäsi on runsaasti demografisia tietoja (ikäryhmä, sukupuolisuhde ja niin edelleen), näet, mikä resonoi hyvin seuraajiesi keskuudessa.

Lisäksi työkalun avulla voit analysoida haluttuja viestityyppejä, hashtag-tehokkuutta ja parhaita lähetysaikoja, jotta voit luoda alasi huippusisältöä.

Hinta: alkaen 199 dollaria kuukaudessa.

12. HypeAuditor

hyperauditorin arvio

Jos etsit syvällistä analyysia Instagram-vaikuttajan seuraajien laadusta tai tapaa löytää vääriä tai haamuseuraajia koskevia tilastoja, HyperAuditor auttaa sinua. Se kaivaa syvälle vaikuttajaprofiileja laskeakseen heidän sitoutumisasteensa (prosenttiosuus seuraajista, jotka ovat tekemisissä vaikuttajan postauksissa) ja sen vertailun vastaavien asiantuntijoiden sitoutumisasteeseen. Saat jopa AQS:n (audience quality score), joka analysoi vaikuttajan todellista arvoa asteikolla 1-100, ja yli 70 pistemäärä osoittaa, että vaikuttajalla on hyvä arvo.

Lisäksi alustalla voidaan tarkistaa, tulevatko vaikuttajan kommentit uskolliselta ja sitoutuneelta yleisöltä. Vaikka se ei tarjoa alkuperäisiä Instagram-näkemyksiä, voit käyttää sitä päättääksesi, kannattaako vaikuttajakampanjan toteuttaminen investoinnin arvoista.

Hinta: alkaen 299 dollaria kuukaudessa.

Aloita Instagram-analytiikan seuraaminen jo tänään

Kuten näet, saatavilla on useita Instagram-analytiikkatyökaluja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Halusitpa sitten lisätä sitoutumistasi, kasvattaa seuraajamäärääsi tai löytää suosituimmat tykkäysten hashtagit, näiden alustojen käyttö auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Seuraamalla näiden työkalujen tarjoamia oivalluksia ja oppimalla niistä voit nähdä, mikä toimii, mikä ei ja miten aukot voidaan korjata.

Jäikö meiltä jokin tärkeä Instagram-analytiikkasovellus? Mistä Instagram-analytiikkasovelluksesta pidät? Kerro meille jättämällä kommentti alle.

Haluatko oppia lisää?