Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta meistä -sivuesimerkkiä omasi inspiroimiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta meistä -sivuesimerkkiä omasi inspiroimiseksi

Tiedämme kaikki, että jos olet luomassa verkkosivustoa, Tietoja meistä -sivu on pakollinen. Emme kuitenkaan ehkä tiedä, että ne ovat parhaita käytäntöjä, jotka kannattaa pitää mielessä luotaessa Tietoja meistä -sivuja.

Joten tässä artikkelissa puhuimme sisältömarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa ja kysyimme heiltä heidän ajatuksiaan siitä, mikä tekee meistä hyvän Tietoja-sivun ja mitä esimerkkejä he voisivat viitata inspiraatioksi.

Sukellaanpa katsomaan joitain parhaista Tietoja meistä -sivumalleista ja mikä tekee niistä niin siistejä!

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Fluidic tekee siitä asiakkaasta

Yksi parhaista asioista, mitä Tietoja meistä -sivu voi tehdä, on keskittyä potentiaalisiin asiakkaisiin. Joten sen sijaan, että laatisit koko Tietoja meistä -sivun itsestäsi, ohjaa se siihen, mikä erottaa sinut kilpailijoistasi, miksi kokemuksellasi on merkitystä ja miksi heidän pitäisi luottaa sinuun.

Yritämme sanoa, että vaikka Tietoja meistä -sivusi pitäisi olla miellyttävä, sen tulisi sisältää myös riittävästi tietoa, joka vahvistaa mahdollisuutesi, että olet luotettava ja maineikas tuotemerkki, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä.

Hyvä esimerkki tästä käytännöstä on Fluidic, kasvumarkkinointitoimisto. Heidän otsikoidensa osoittavat, että he ovat asiakaslähtöisiä.

Kuvan lähde

Mutta sen lisäksi, heidän Tietoja meistä -sivunsa kertoo myös:

 • Mikä erottaa heidät toisistaan
 • Mikä heidän tehtävänsä on
 • Mihin kipukohtiisi he voivat puuttua
 • Mitä palkintoja he ovat voittaneet
 • Mistä tietää, onko sinulla hyvä kumppanuus heidän kanssaan

Kuvan lähde

2. Gummi Sig ja Alex Birret esittelevät persoonallisuutensa

Toinen hieno tapa Tietoja meistä -sivuilla voi osua tavoitteeseen on näyttää yleisölle heidän ainutlaatuiset persoonallisuutensa.

Asiantuntijat suosittelevat erityisesti persoonallisuuksien esittelemistä, jos sinulla on henkilökohtainen verkkosivusto, jossa on enemmän autonomiaa ja vapautta luoda suora ihmissuhde.

Hyviä esimerkkejä henkilön persoonallisuutta esittelevistä Tietoja meistä -sivuista ovat Gummi Sigin ja Alex Birretin verkkosivustot.

Viitteeksi tämä on Gummi Sigin verkkosivusto, jossa voit nähdä hänen persoonallisuutensa heti:

Kuvan lähde

Ja sama koskee myös Alex Birkettin Tietoja meistä -sivua:

Kuvan lähde

Mutta sen lisäksi, että Gummi Sig ja Alex sisältävät vain persoonallisuutensa, he noudattavat muita parhaita käytäntöjä, kuten saavutusten näyttämistä ja nopean toimintakehotuksen (CTA) lisäämistä sivun loppuun.

Esimerkiksi:

Kuvan lähde

Kuvan lähde

3. Salesforce Knows About Us -sivu toimii lakmuskokeena

“Osto on luottamuksen siirto”, sanoo Patty Radford Hendersonperustaja Annum.

“Tämä tarkoittaa muutakin kuin tuotteen tai palvelun varmistamista vastaa kohdeasiakkaasi tarpeitasinun on myös vakuutettava heidät, että yrityksesi on uskottava, että heidän rahansa käytetään hyvin ja että saavutat heidän haluamansa lopputuloksen.

🔥 Empfohlen:  Meta lanseeraa Twitterin kilpailijaalustan lähikuukausina

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, Tietoja meistä -sivusi toimii usein lakmuskokeena.”

Kun häntä pyydettiin jakamaan esimerkki, hän osoitti meidät Salesforcen Tietoja meistä -sivulle, joka on täynnä tietoja, kuten heidän luomistarinansa, tarkoituksensa, johtajuutensa, arvonsa, valtakirjansa ja asiakkaiden suosittelut.

Kuvan lähde

4. Picsart tarjoaa pikakuvia

Tiedämme kaikki, että asiakkaat rakastavat skannaamista pitkien tekstikappaleiden lukemisen sijaan. Joten miten kiinnität asiakkaasi huomion lyhyessä ajassa?

Vastaus on yksinkertainen: luotat nopeisiin tilannekuviin, jotka kertovat asiakkaillesi kaiken tarvitsemasi tietoja brändistäsi. Ota sivu Picsartin kirjasta tätä varten.

Perustamisestaan ​​vuonna 2011 lähtien Picsartista on tullut luovan muokkauksen voimanpesä: yli 800 muokkausta tapahtuu joka sekunti ja hämmästyttävä miljardi ja ylimääräinen muokkaus tehdään joka kuukausi.

Picsart’s tarjoaa aktiivisia sisällöntuottajia 180 maassa kuvankäsittelytyökalut ylpeillä elävästä maailmanlaajuisesta yhteisöstä. Heidän alustansa houkuttelee yli 150 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, mikä tekee siitä kukoistavan luovuuden keskuksen.

Puhumattakaan, heidän sitoutumisensa inklusiivisuuteen näkyy heidän tukenaan 30 kielelle, mikä antaa sisällöntuottajille ympäri maailmaa mahdollisuuden ilmaista itseään.

Kuvan lähde

Mutta sen sijaan, että kirjoittaisivat jokaisen yksityiskohdan näistä vaikuttavista virstanpylväistä, he jakavat vain nopeat faktat Tietoja meistä -sivullaan. Tämä strategia tekee ihmeitä osoittaakseen heidän valtavan menestyksensä menettämättä vierailijaa rikkaruohoihin.

Picsart pystyy vain muutamalla tilannekuvalla kerro tarinansa ja pitää vierailija sitoutuneena ja samalla rakentaa luottamusta esittelemällä auktoriteettiaan. Se on loistava lähestymistapa.

5. Keap käyttää selkeää (ja älykästä) otsikkoa

Markkinointikonsulttina Joe Mannaehdottaa, että kaikkien Tietoja meistä -sivujen on noudatettava kolmea kriittistä periaatetta:

 • Heidän tulee kertoa yleisölle, mikä tekee heidän tiimistään ainutlaatuisen
 • Niiden pitäisi tuoda esiin parhaat vahvuutesi
 • Ja heidän pitäisi kertoa heille tarinasi

Esimerkki, johon hän ohjasi meidät, oli Keap. Ja vaikka Keap noudattaa kaikkia Joen kanssamme jakamia periaatteita, toinen asia, jonka huomasimme, oli otsikko.

Katso heidän Tietoja meistä -sivulta, mitä tarkoitamme:

Kuvan lähde

Muut asiat, joista pidimme heidän verkkosivustollaan, olivat heidän jakamansa aikaleimat ja numerot.

Kuvan lähde

Kuvan lähde

6. Aurit Center kertoo tarinansa

Liiketoimintansa luonteesta johtuen Aurit Center, yritys, joka auttaa terveellisessä sovittelussa avioerot Arizonassa, on luotava persoonallinen ja ammattimainen kuva. Heidän asiakkaansa haluavat jonkun, jolla on teknistä osaamista, mutta joka myös kohtelee heitä ystävänä heidän haavoittuvassa tilassaan.

Ja sen Aurit Center tietää aivan liiankin hyvin, kuten heidän Tietoja meistä -sivunsa osoittaa.

Yritys kertoo erittäin persoonallisen tarinan perustajista, esittelee tiimiä (ja jakaa ammatillista tietoa kaikista tiimin jäsenistä) ja sisältää jopa kokemuksia, yrityksen missiota ja arvoja, palkintoja, sosiaalinen todisteja heidän lähestymistapansa.

🔥 Empfohlen:  5 parasta verkkokameraa videoneuvotteluihin, zoom-kokouksiin, podcasteihin ja verkkokursseihin

Kuvan lähde

7. Breadcrumbs lisää mielenkiintoisia kuvia

Jos on jokin asia, johon Breadcrumbs on erikoistunut, sen lisäksi, että se on a liidien pisteytysohjelmisto, on sen katseenvangitsija mukautettu grafiikka. Vilkaise vain heidän sosiaalisia tai verkkosivustojensa sisältöä, niin löydät tyylikkäitä värejä, joita on vaikea missata.

Heidän Tietoja meistä -sivunsa ei ole erilainen. Siinä on visuaalisia ominaisuuksia, jotka kiinnittävät lukijan huomion, ja sitten Breadcrumbs tuo sivulle paljon persoonallisuutta pitääkseen lukijan koukussa jakamalla henkilökohtaisen tarinan.

Kuvan lähde

8. Great Jones näyttää yleisölle, millaista liiketoimintaa he kannattaisivat

Toinen asiantuntija, jonka kanssa puhuimme, oli Dan Siepenkasvu- ja markkinointineuvoja (hän ​​on myös kirjoittanut koko resurssin parhaiden Tietoja meistä -sivujen esimerkeistä, joten hän todella tietää asiansa).

Yksi asia, jonka hän kertoi meille, oli, että Tietoja meistä -sivulla pitäisi olla:

 • Heijastus yrityksen perusarvot (eli sen pitäisi kertoa yleisölle, minkälaista liiketoimintaa he tukisivat)
 • Uskomattomia kuvia
 • Selkeä tehtävä, visio ja tarkoitus
 • Hyvä toimintakehotus asioiden pyöristämiseen

Ja esimerkkinä, jonka hän osoitti meille, oli Great Jones Goods.

Kuvan lähde

Jos menet tutustumaan heidän Tietoja meistä -sivuinsa, tiedät yhdellä silmäyksellä, että tämä on naisten johtama yritys, jolla on suuret perhearvot – joten se erottaa heidät kilpailijoista.

9. Swagmagic käsittelee ratkaisemiaan kipupisteitä

SwagMagic on SnackMagicin sisaryritys, ja yksi tavoista, joilla heidän Tietoja meistä -sivunsa erottuu joukosta, on keskittyminen mahdollisiin asiakkaiden kipupisteisiin heti alkuvaiheessa.

Kuvan lähde

Näetkö mitä tarkoitamme?

Kuitenkin sen lisäksi, että he käsittelevät vain kipukohtia, heidän Tietoja meistä -sivullaan on toinen superhieno ominaisuus, ja sillä tavalla he esittelevät yrityksensä sitcom-tyyliin. Se tarkoittaa, että sen sijaan, että he olisivat vain kirjoittaneet tarinansa, he ovat muuttaneet sen TV-ohjelman muotoon.

Katso, mitä tarkoitamme:

Kuvan lähde

10. Immi tekee Tietoja meistä -sivustaan ​​interaktiivisen

Immillä (ramen-brändi) on Tietoja meistä -sivu, joka on erittäin ytimekäs ja silti erittäin interaktiivinen.

Tarkoitamme tällä: perustajilla on valokuva lapsuuden itsestään (eli mistä heidän rakkautensa rameniin alkoi), ja kun napsautat niitä kuvia, näet viimeisimmät kuvat perustajista.

Kuvan lähde

Tämän lisäksi heillä on myös kaksi videota, jotka antavat enemmän tietoa perustajien elämästä ja tuotteen historiasta.

Kuvan lähde

11. TOMS on erittäin läpinäkyvä

Normand Chevrette, CME Corp.:n presidentti, osoitti meidät TOMS-kenkäbrändiin, joka erottui kilpailijoistaan ​​erittäin autenttisella ja läpinäkyvällä Tietoja meistä -sivullaan. TOMS on tunnettu ympäristöystävällisistä yritysarvoistaan, jotka juurtuvat syvälle yrityskulttuuriin.

🔥 Empfohlen:  Miksi Byjun työkulttuuri on kaikkialla uutisissa

Tässä on mitä hän tarkoitti tällä:

 • TOMSilla on vaikutusraportti Tietoja meistä -sivullaan
 • Se kertoo lukijalle, mihin voitto menee
 • Se osoittaa, kuinka he asettavat mielenterveyden etusijalle
 • TOMS esittelee myös sosiaalisen ja ympäristöllisen sijoituksensa

Katso TOMSin Tietoja meistä -sivulta nähdäksesi, mikä tekee siitä niin erityisen:

Kuvan lähde

12. Sparktoro esittelee, mikä saa heidät erottumaan kilpailusta

SparkToro on verkkosivusto, jonka kaikki markkinoijat tuntevat ja rakastavat. Kuitenkin mukaan Calebin sääntö Rule Marketing Groupin muutamat tavat erottua joukosta Tietoja meistä -sivullaan ovat seuraavat:

 • Tiimin jäsenten henkilökohtaisen brändin hyödyntäminen (kaikki SparkToron verkkosivuilla olevat tiimin jäsenet ovat hyvin tunnettuja markkinointipiirissä)
 • Esittelemme lukijalle, mikä erottaa heidät kilpailijoista

Viitteeksi tässä on katsaus heidän johtajiin:

Kuvan lähde

Ja tässä on se, mikä tekee niistä erilaisia ​​kilpailijoistaan:

Kuvan lähde

Luo meistä sivuja rocksisällöllä

Kuten edellä todettiin, Tietoja meistä -sivu toimii lakmustestinä. Joten se voi joko luoda tai rikkoa luottamustasi asiakkaisiin.

Ihannetapauksessa, kun haluat luoda jotain niin tärkeää kuin Tietoja meistä -sivu, sinun pitäisi jättää se ammattilaisten tehtäväksi (sivuston sisällön luominen ei loppujen lopuksi ole tehtävä joka toinen päivä!).

Ja kukapa voisi paremmin luottaa verkkosivustosi sisältöön kuin tiimiin, johon ovat luottaneet jättiläiset, kuten General Electric, Yahoo, IBM, Cisco, Microsoft, Red Bull ja Oracle?

Ja se olemme me – Rock-sisältö.

Joten, jos haluat palkata alan johtavia freelancereita ja kirjailijoita, aloita 14 päivän ilmainen kokeilu Rock Contentin kanssa ja katso itse, mitä hyvä sisältö voi tehdä yrityksellesi (ja tulosprosentteillesi).

Mike Bandar on palkittu brittiläinen yrittäjä. Turn Partnersin perustajaosakas, startup-studio keskittyi digitaalisten yritysten hankintaan, kääntämiseen tai luomiseen. Mike oli mukana perustamassa Turn Partnersin kautta Hopperin pääkonttori Instagramin suunnittelu- ja aikataulutyökalu, joka työskentelee tuhansien vaikuttajien, brändien ja toimistojen kanssa ympäri maailmaa.