Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta muistutussovellusta iPhone- ja Android-käyttäjille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta muistutussovellusta iPhone- ja Android-käyttäjille

Mitä sinun piti taas tehdä?

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa olet jatkuvasti kiireinen. Jos sinulla ei ole uraprojekteja huolehdittavana, henkilökohtaisessa elämässäsi on miljoona tehtävää, jotka taistelevat huomiostasi.

Sinulla on lähetettävät sähköpostit, tärkeä puhelu sopia – puhumattakaan suoritettavasta verkkokurssista. On helppo hukkua.

Ellei sinulla ole uskomatonta muistia, on hyvä mahdollisuus, että jotain unohdetaan.

Eikö olisi helpompaa, jos sinulla olisi kätevä pieni avustaja, joka pitää sinut raiteilla koko päivän?

No, hyviä uutisia – sitä varten on muistutussovellus.

Mikä on muistutussovellus?

Muistutussovellukset ovat älypuhelimillesi tarkoitettuja työkaluja, jotka muistuttavat sinua siitä, mitä sinun on tehtävä.

Nämä sovellukset integroituvat joskus kalenteriisi tai lähettävät ilmoituksia puhelimeesi, kun olet saavuttamassa määräajan.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Vaikka eri sovelluksilla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet, niiden perustarkoitus on sama – ne estävät sinua unohtamasta tärkeitä asioita.

Muistutussovellusten avulla voit järjestää tehtävälistasi joksikin helpommin hallittavaksi. Siellä on jopa työkaluja, joiden avulla voit listata tehtäviä niiden tärkeysjärjestyksen mukaan, jotta tiedät, mihin asioihin sinun tulee keskittyä ensin.

Muistutussovellukset eivät ainoastaan ​​pidä sinut raiteilla koko kiireisen päivän ajan, vaan ne myös tekevät hyvää aivoille ja tuottavuustasolle. Voit keskittyä keskittymään yhteen tehtävään kerrallaan täyden huomiosi varrella, kun tiedät tarkalleen, mitä sinun on tehtävä seuraavaksi.

Lisäksi sinun ei tarvitse kohdata stressiä, joka aiheutuu aivojen raahaamisesta jokaisen päivän päätteeksi selvittääksesi, mitä olet saattanut unohtaa.

Henkilökohtaisesti aikataulumme hajoaisi ilman muistutuksia selviytyä jokaisesta päivästä. Siksi olemme luoneet kätevän luettelon pakollisista muistutussovelluksista.

Mikä on paras muistutussovellus? Ilmaiset vaihtoehdot

Eikö sinulla ole paljon rahaa roiskumaan sovelluksiin? Ei ongelmaa. Nämä muistutussovellukset ovat 100 % ilmaisia ​​käyttää.

1. Muista Maito

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

parhaat muistutussovellukset

Maidon muistamisesta puhuttaessa tämä kätevä Android- ja iOS-sovellus pitää sinut oikeilla jäljillä ja parantaa tuottavuuttasi poistamalla tehtäväluettelon päässäsi. Minimalistista sovellusta on helppo käyttää, ja voit päättää, miten saat muistutuksia.

Ilmoitukset ovat saatavilla matkapuhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä, pikaviestillä ja Twitterillä. Lisäksi voit synkronoida tilisi minkä tahansa käyttämäsi laitteen välillä, mukaan lukien pöytätietokoneesi. Muistutukset näkyvät kaikkialla varmistaaksesi, että et koskaan menetä tärkeitä tehtäviä.

Toinen erityisen kätevä ominaisuus? Muista, että Milkin avulla voit jakaa tehtäväluetteloita ja tehtäviä muiden ihmisten kanssa saadaksesi asiat valmiiksi nopeammin.

2. Microsoft To Do

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

muistutussovellukset älypuhelimeen

To Do on kätevä muistutussovellus kaikille, jotka ovat tottuneet käyttämään Microsoftin tuottavuuspakettia.

Voit luoda luetteloita muista asioista ja käyttää To Do:n älykästä ehdotusominaisuutta oppiaksesi tapojasi. Tämä tarkoittaa, että saat ehdotuksia asioista, joita saatat joutua tekemään myös tulevaisuudessa.

🔥 Empfohlen:  10 sähköpostimarkkinoinnin tilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Sovellus on helppokäyttöinen, ja siinä on joukko hienoja ominaisuuksia, kuten yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja ja alitehtävävaihtoehtoja. Voit jopa priorisoida asioita väreillä ja eräpäivillä, jotta tiedät, mikä on tärkeintä.

3. Google Keep

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Google Keep -muistiinpanot ja -luettelo

Jos olet Googlen tuottavuustyökalujen, kuten Sheetsin tai Docsin, fani, tunnet olosi kotoisaksi Google Keepissä. Tämä all-in-one-sovellus on osa Googlen käteviä työkaluja, ja sen avulla on helppo luoda tehtäväluetteloita ja muistiinpanoja.

Kun luot muistutuksia, voit jopa tehdä niistä sijaintipohjaisia ​​ja ottaa käyttöön maantieteelliset tiedot, jotta saat muistutuksen, kun vierailet tietyssä paikassa. Voit myös valita normaalit aikaperusteiset muistutukset.

Jaa luettelosi ja muistiinpanosi muiden henkilöiden kanssa delegoitaviksi ja synkronoi tehtäväluettelosi Google-tilisi kanssa tuottavuuden lisäämiseksi.

4. Twobird

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Twobird-sovellus aivoille

Twobird on pohjimmiltaan sähköpostisovellus, mutta se on varustettu ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua järjestämään aikataulusi ja muistamaan tärkeät tehtävät.

Sovellus yhdistää kalenterisi, muistiinpanot ja muistutukset postilaatikkoosi, joten sinun ei tarvitse vaihtaa sovellusta seurataksesi tilannetta. Voit asettaa muistutuksen mihin tahansa sähköpostiin tai muistiinpanoon ja ajoittaa sen näkyvän myöhemmin postilaatikossasi.

Siellä on myös sisäänrakennettu kalenteri, joka auttaa sinua pysymään raiteilla. Voit käydä läpi päivän ja viikon tapahtumat yhdellä silmäyksellä ja liittää niihin muistiinpanon lisätäksesi kontekstia (jotta muistat esityslistan).

5. Applen muistutukset

Saatavilla iOS vain | Vapaa

Applen muistutukset lisäävät tuottavuutta

Miksi vaivautua etsimään erillistä muistutussovellusta iPhonelle, jos laitteesi mukana on jo sellainen?

Muistutukset-sovelluksella, joka on pakattu iOS 13:een tai uudempaan ja iPadOS:ään, on nopea ja helppo seurata ja hallita päivääsi.

Sovellus synkronoidaan iCloudin kanssa pitääkseen muistutukset synkronoituna kaikkien Apple-laitteiden välillä. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Apple ID:lläsi aloittaaksesi.

Voit merkitä muistutukset erityisen tärkeiksi, lisätä sijainteja, jotka muistuttavat sinua tehtävistä, kun vierailet tietyssä paikassa, ja lisätä liitteitä. Siellä on jopa “tehtävä”-painike, jolla voit lähettää tehtäviä muille yhteystietoluettelossasi oleville ihmisille.

Voit luoda luetteloita, asettaa eräpäiviä ja jopa lähettää muistutuksia suoraan Apple Watchiin.

6. Pi-muistutus

Saatavilla Android vain | Vapaa

Pi-muistutukset Android

Yksi parhaista Android-käyttäjien muistutussovelluksista, Pi Reminder helpottaa aikataulusi tärkeiden asioiden seuraamista.

PiApps-sovelluksen tuoma toistuva muistutussovellus voi auttaa sinua seuraamaan tehtäviäsi päivien tai viikkojen ajan kerrallaan. Voit jopa mukauttaa käyttöliittymää, jotta se tuntuu mukavammalta.

On olemassa monia tapoja muokata tehtävämuistutussovellustasi, mukaan lukien ainutlaatuisten kappaleiden ja ilmoitusten lisääminen työ- ja henkilökohtaisiin muistutuksiin. Voit myös määrittää tehtäviä niiden tärkeysjärjestyksen mukaan ja synkronoida muistutukset kaikkien laitteiden välillä.

🔥 Empfohlen:  FBA Onsite: Amazonin täyttäminen ilman tallennusmaksuja

Mitä tulee muistutussovelluksen valitsemiseen, Android-käyttäjillä on hauskaa Pi:n kanssa. Voit jopa käyttää äänikomentoja.

Parhaat maksulliset muistutussovellukset

Jos olet valmis maksamaan hieman enemmän paremmasta tuottavuudesta, saatavilla on myös hienoja premium-sovelluksia.

Jotkut näistä sovelluksista vaativat sinun maksavan, ennen kuin voit asentaa ne laitteellesi, kun taas toiset tarjoavat sovelluksen sisäisiä ostoksia, joiden avulla voit käyttää hyviä asioita.

Joka tapauksessa sinun on käytettävä rahaa hyödyntääksesi niiden ominaisuuksia.

Tässä ovat sovellukset:

7. PORKKANA

Saatavilla iOS vain | 2,99 dollaria

Porkkana To-Do iPhone-muistutukset

Tällä hetkellä vain Applen käyttäjille saatavilla oleva CARROT on hieman epätavallinen muistutussovellus.

CARROTilla ei ole ongelmaa olla sinulle ankara ja antaa sinulle ylimääräistä töytöä, jos et pysy aikataulussasi.

Jos sinulla on ongelmia viivyttelyn kanssa, se palauttaa sinut tehokkuustilaan. Sovellus nuhtelee sinua, kun et ole kirjannut tehtäviä tietyn ajan kuluessa.

Saat myös palkinnon, kun saavutat tavoitteesi. Palkinnot sisältävät minipelejä puhelimillesi, päivityksiä ja jopa digitaalisen kissanpennun.

8. Any.do Premium

Saatavilla iOS ja Android | 6,58 dollaria, sovelluksen sisäinen osto

Mikä tahansa. Tee muistutuksia

Any.do on all-in-one työmuistutussovellus, joka lupaa auttaa sinua järjestämään aikataulusi ja elämäsi. Saat joukon käteviä ominaisuuksia sen premium-versiossa, kuten kalenterin, tehtäväluettelon, muistiotosion, suunnittelijan ja muistutussovelluksen sekä hälytyksiä.

Siellä on myös maantieteellinen paikannusominaisuus, joka voi lähettää sijaintiin perustuvia muistutuksia, kuten käskeä hakemaan maitoa, kun ohitat paikallisen myymälän. Lisäksi sovelluksen viimeaikainen päivitys on lisännyt mahdollisuuden saada muistutuksia WhatsAppissa.

Any.dolla on yli 30 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti, ja se on testattu ja testattu työkalu tuottavuuden parantamiseen nopeasti. Voit jopa käyttää sovellusta Apple Watchin kanssa.

9. Todoist Premium

Saatavilla iOS ja Android | 3,99 dollaria, sovelluksen sisäinen osto

muistutussovellukset Androidille ja iPhonelle

Todoist on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat apua aikataulunsa hallinnassa. Sen avulla voit luoda muistutuksia ja tehtäviä pelkällä äänelläsi Pikalisäys-toiminnon avulla. Voit linkittää tehtäviä eräpäiviin ja jopa delegoida töitä muille tiimisi henkilöille.

Hieno asia Todoistissa on kuinka älykäs se on. Kun jatkat tehtävien suorittamista ja asioiden määrittämistä, sovellus oppii sinusta ja yrityksesi toiminnasta. Se voi ehdottaa toistuvia tehtäviä, jotka sinun on pidettävä mielessä. Voit myös valita, miten priorisoit tehtävät luettelossasi.

Todoistilla on ilmainen versio aloittelijoille, mutta premium-vaihtoehto helpottaa koko tiimisi järjestämistä, ei vain oman aikataulusi. Lisäksi saat tietoa tuottavuustrendeistä, jotka auttavat sinua olemaan tehokkaampia.

10. Asiat 3

Saatavilla iOS vain | 9,99 dollaria

Things 3 paras iPhone-sovellus muistutuksiin

Things 3 on palkittu sovellus syystä. Tyylikkäässä mutta yksinkertaisessa sovelluksessa on intuitiivinen käyttöliittymä, joka sopii erinomaisesti kiireisille ammattilaisille. Voit järjestää muistutukset luokkiin, kuten “työ” ja “henkilökohtainen”.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 12 parasta käteisennakkosovellusta

On mahdollisuus luoda erillisiä muistutuksia eri projekteille, ja voit lisätä ääntä, kuvia, videoita ja muistiinpanoja jokaiseen itsellesi lähettämääsi hälytykseen.

Lisäksi sovelluksen avulla voit asettaa projektin määräaikoja, etsiä tietoa pikahaun avulla ja käyttää elepohjaisia ​​ohjaimia tehtävien järjestämiseen lyhyemmässä ajassa. Omistatko Apple Watchin? Asiat 3 suorittaa nyt pikakuvakkeet kyseisellä laitteella. Tämä tarkoittaa, että voit saada Asiat 3 muistuttamaan sinua tehtävistä yhdellä napautuksella.

11. Paprika

Saatavilla iOS vain | 1,99 dollaria, sovelluksen sisäinen osto

Capsicum-sovellus iPhone

Yksi markkinoiden mielenkiintoisimmista iPhone-vaihtoehtojen muistutussovelluksista, Capsicum on täydellinen muistiinpanojen tekemiseen, muistutusten asettamiseen ja tehtäväluetteloiden hallintaan. Tämä työkalu antaa sinulle kätevän tavan järjestää elämäsi.

Capsicum on erittäin älykäs, ja siinä on tekoälyelementtejä, jotka voivat seurata tapaasi työskennellä ja määrittää, mitkä tehtävät ovat sinulle tärkeimpiä. Voit asettaa kuukausittaiset, viikoittaiset ja päivittäiset tehtävälistat erikseen ja käyttää raportteja, jotka antavat sinulle täydellisemmän kuvan tuottavuustasostasi.

Voit myös siirtää keskeneräiset tehtävät muille päiville ja synkronoida Apple-kalenterisi, jotta et koskaan menetä mitään.

12. Erääntynyt

Saatavilla iOS vain | 6,99 dollaria

Due-sovellus muistutusten asettamiseen iPhonessa

Due saattaa näyttää tavalliselta päivittäiseltä muistutussovellukseltasi ensi silmäyksellä – mutta älä anna sen hämätä sinua. Tämän kätevän sovelluksen avulla voit asettaa haluamasi muistutuksen ja päättää, milloin haluat saada hälytyksen.

Kun saat muistutuksen, voit “torkkua” sen kymmeneksi minuutiksi, tunniksi tai jopa koko päiväksi. Jos et ilmoita Duelle, että olet tehnyt työn, se nalkuttaa sinua, kunnes ryhdyt toimiin.

Jatkuvat hälytykset ja työnnät ovat hieman ärsyttäviä, mutta ne ovat loistava tapa varmistaa, että et vain pyyhkäise muistutusta pois ja unohda sitä.

Tehosta muistiasi oikean muistutussovelluksen avulla

Me kaikki unohdamme asioita aika ajoin. Kiireiset aikataulut ja kaoottinen elämä tekevät siitä vaikeaksi seurata kaikkea tehtävälistallamme. Onneksi yllä olevien muistutussovellusten käyttö voi auttaa pitämään meidät oikeilla jäljillä.

Hyvissä muistutussovelluksissa on kaikki mitä tarvitset kiireisen rutiinisi hoitamiseen ilmoitusteksteistä kalenterin synkronointiominaisuuksiin.

Vaikka et löydä tarvitsemiasi toimintoja ilmaisesta muistutussovelluksesta, siellä on paljon premium-vaihtoehtoja, jotka sisältyvät ilmaisiin kokeiluversioihin, joiden avulla pääset alkuun.

Älä anna aikataulusi saada parastasi. Kätevä muistutussovellus saa sinut takaisin palloon hetkessä.

Haluatko oppia lisää?