Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta paikkaa DVD-levyjen myyntiin käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta paikkaa DVD-levyjen myyntiin käteisellä

Jos haluat ansaita rahaa, yksi helpoimmista tavoista tehdä se on myydä CD-levyjä ja elokuvia, joita et enää käytä.

DVD-levyt ovat täydellinen ensimmäinen valinta, varsinkin jos käytät viihteeseen suoratoistopalvelua, kuten Netflixiä tai Hulua.

Vaikka nämä digitaaliset viihdealustat ovat nopeasti ottaneet vallan, käytetyille DVD-levyille on edelleen hyvät markkinat.

MPAA arvioi, että vuonna 2018 amerikkalaiset käyttivät 5,8 miljardia dollaria DVD- ja Blu-ray-levyihin.[1]. Tämä tarkoittaa, että monet ihmiset ovat edelleen valmiita ottamaan käytetyt DVD-levyt käsistäsi oikeaan hintaan.

Missä myydä käytettyjä DVD-levyjäsi verkossa

Harkitse käytettyjen DVD-levyjesi myyntiä verkossa. Tavoitat enemmän asiakkaita, mutta käyttämällä vertailusivustoja voit saada välittömän hintatarjouksen useilta eri sivustoilta. Tämä vaatii hieman enemmän työtä, mutta voit usein saada parhaan hinnan jokaisesta DVD:stä tällä menetelmällä.

Saatat joutua lähettämään käytetyt DVD-levyt useille ostajille, mikä voi monimutkaistaa prosessia, mutta se on paras tapa maksimoida tuotto. On monia vaihtoehtoja, joissa voit myydä DVD-levyjäsi verkossa, mikä tarkoittaa, että saat niistä todennäköisemmin hyvän hinnan.

1. Decluttr

Decluttr on suosittu käytettyjen DVD-levyjen ostaja. Se hyväksyy muut esineet, kuten käytetyt matkapuhelimet, kirjat, videopelit ja LEGOt. Jos sinulla on muita tuotteita, joita haluat myydä DVD-levyjesi lisäksi, Decluttr voi olla hyvä vaihtoehto.

Decluttr tarjoaa sovelluksen, jossa on viivakoodilukija, jonka avulla voit nopeasti ja helposti saada tarjouksen DVD-levyistäsi. Jos pidät hinnasta, voit lisätä sen tilaukseesi. Kun olet valmis, Decluttr lähettää sinulle sähköpostitse ilmaisen toimitustarran. Se suorittaa maksusi seuraavana päivänä sen jälkeen, kun se on vastaanottanut ja tarkistaa DVD-levysi. Voit saada maksun PayPalin, shekin tai suoran talletuksen kautta.

Jotta voit myydä Decluttrille, sinun on lähetettävä vähintään 10 tuotetta, joiden yhteisarvo on yli 5 dollaria. Lue lisää sivuiltamme Decluttr arvostelu.

Aiheeseen liittyvä: 14 paikkaa, joissa voit myydä videopelejäsi saadaksesi eniten rahaa

2. Bonavendi

The Bonavendi hintavertailusovellus on loistava vaihtoehto, jos haluat saada mahdollisimman paljon rahaa jokaisesta DVD:stä. Vaikka et voi myydä DVD-levyäsi suoraan Bonavendille, voit skannata nopeasti jokaisen sovelluksen viivakoodinlukijalla. Bonavendi näyttää sinulle parhaan hinnan yli 30:stä DVD:tä tällä hetkellä ostavasta kauppiasta.

🔥 Empfohlen:  19 parasta trendikästä Instagram Boutique Shopia juuri nyt vuonna 2023

3. FYE

FYE ostaa vain käytettyjä DVD-levyjä. Se ei tarjoa ilmaista toimitusta, mutta jos lähetät vähintään viisi DVD-levyä vähintään 0,25 dollarin arvosta ja tilauksessasi on yhteensä vähintään 10 dollaria, yritys tarjoaa sinulle toimitushyvityksen, jonka arvo on enintään 5,26 dollaria. Voit valita, haluatko vastaanottaa maksun sekillä, PayPal-talletuksella tai verkkoluotolla FYE:n verkkosivustolle.

FYE tarjoaa myös rajoitetun määrän vähittäiskauppoja, jotka voivat ottaa vastaan ​​DVD-levysi henkilökohtaisesti. Vähittäiskaupat ja verkkosivusto toimivat toisistaan ​​riippumatta, joten saatat saada erilaisia ​​hintatarjouksia.

Aiheeseen liittyvät: 6 tapaa myydä elektroniikkaa käteisellä ennen kuin ne päätyvät kaatopaikalle

4. SellDVDsOnline.com

SellDVDsOnline.comSen tärkein etu on ilmainen toimitus. Se ei tarjoa sovellusta viivakoodinlukijalla, joten sinun on syötettävä jokainen sovellus käsin, mikä voi olla tylsää. Kannattaa kuitenkin verrata sen hintaa muihin, jotta voit määrittää, saatko eniten rahaa käytetyistä DVD-levyistäsi.

5. eBay

Jos haluat päästä eroon koko DVD-kokoelmastasi verkossa yhdellä iskulla sen sijaan, että toimittaisit jokaisen erikseen, eBay voi olla paras vaihtoehtosi. Kokoelmasi listaaminen on ilmaista, jos luettelossa on enintään 50 tuotetta kuukaudessa. Mutta jos kokoelmasi myy, eBay tekee 10 prosentin leikkauksen.

Muista listata kaikki kokoelmasi DVD-levyt, jotta ostajat tietävät, mitä he saavat. Kuvatkin auttavat. On myös hyvä idea hankkia laatikot etukäteen, jotta voit arvioida toimituskulut tarkasti.

Missä myydä käytettyjä DVD-levyjä käteisellä henkilökohtaisesti

DVD-levyjen myymisellä henkilökohtaisesti on myös joitain etuja. Joissakin tapauksissa voit päästä eroon kokoelmastasi ja saada käteistä käteen aikaisemmin. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että toimituskulut kuluttavat voittoasi. Jos olet heittänyt pois DVD-kotelosi ja säilytät niitä kansiossa, et ehkä voi myydä niitä yhtä helposti verkossa, mutta saatat löytää paikallisia ostajia.

6. Panttilainaus

Yksi nopeimmista tavoista saada rahaa käytetyistä DVD-levyistäsi on myydä kokoelmasi panttilainaamoon. Et kuitenkaan välttämättä saa niin paljon rahaa tällä vaihtoehdolla.

🔥 Empfohlen:  5 parasta syytä myydä Google Shoppingissa

Varmista, että saat parhaan hinnan, kokeile käyttää sovellusta, kuten PawnGuru luoda mainoksen, jota panttilainaamot voivat tarkastella. Sen jälkeen saat erilaisia ​​tarjouksia, joista voit valita korkeimman.

7. Lähetyskauppa

Käytettyjen DVD-levyjen myynti tavarakaupan kautta on harvinaisempi vaihtoehto. Lähetysliikkeestä riippuen saatat pystyä myymään kokoelmasi kokonaisena tai yksittäin.

Muista, että käytettyjen DVD-levyjesi myynti yksittäin voi kestää paljon kauemmin, ja on mahdollista, että jotkin DVD-levyistäsi eivät välttämättä mene myyntiin.

8. Käytetty kirjakauppa

Käytetyt kirjakaupat voivat myös ostaa DVD-levyjäsi. Jokainen käytetty kirjakauppa on erilainen, mutta on todennäköistä, että ne hyväksyvät vain tietyt käytetyt DVD-levyt, jos ollenkaan. Jos DVD-levysi menee kaupaksi, saat rahat takaisin.

Käytetyissä kirjakaupoissa on usein kaksi maksuvaihtoehtoa: pienempi käteismaksu tai suurempi kauppasaldo. Jos olet innokas lukija etkä tarvitse käteistä, kauppasaldon valitseminen voi olla paras vaihtoehto.

9. Craigslist

Craigslist on vähentynyt suosiossaan vuosien varrella, mutta se on edelleen hyvä markkinapaikka paikallisille ostajille ja myyjille. On mahdollista, että Craigslistin ostajat ovat hieman vanhempia ja saattavat olla halukkaampia ostamaan DVD-levyjä kuin tekniikkataitoiset nuoret ihmiset, jotka suosivat online-suoratoistoalustoja.

Voit myydä käytetyn DVD-kokoelmasi kokonaisena tai yksittäin. Saatat kasvattaa myyntiäsi, jos olet valmis jakamaan yksittäisiä DVD-levyjä, mutta saatat viettää paljon enemmän aikaa tapaamisten järjestämiseen tai poissaolojen käsittelemiseen.

Jos se ei häiritse sinua, listaa kokoelmasi useisiin paikkoihin varmistaaksesi myynnin.

10. Facebook

Facebook tarjoaa kaksi kätevää tapaa myydä käytettyjä DVD-levyjä: kautta Facebook Marketplace sekä epävirallisten paikallisten osto- ja myyntiryhmien kautta. Vaikka tuotteiden myyminen Facebookissa on ilmaista, Facebookissa on vähemmän tukea myyjille kuin vakiintuneille alustoille, kuten eBaylle. Tämä tarkoittaa, että jos kohtaat ongelmia, kuten huijauksia tai toimitusongelmia, saatat olla yksin.

Löytääksesi paikalliset osto- ja myyntiryhmät, kirjoita kaupunkisi nimi ja “osta myyntiryhmä” Facebook-sivun yläreunassa olevaan hakukoneeseen. Löydät Facebook Marketplacen verkkosivuston vasemmanpuoleisen navigointivalikon yläosasta. Jos käytät sovellusta, napsauta hampurilaispainiketta (kolme riviä sisältävä painike) näytön oikeassa alakulmassa päästäksesi valikkoon, jossa on linkki Marketplaceen.

🔥 Empfohlen:  5 parasta koko perheen jouluelokuvaa

Aiheeseen liittyvä: Rahan ansaitseminen Facebookissa: 5 helppoa strategiaa

11. Tarjous

OfferUp on markkinapaikkasovellus, jonka avulla voit nopeasti listata tuotteitasi, joita sinulla on myynnissä kotonasi. Sitä käyttävät yleensä ihmiset, jotka ostavat ja myyvät tavaroita paikallisesti, vaikka siellä on toimitusvaihtoehto, jotta voit myydä kaukaisille ostajille. Voit kommunikoida ostajien kanssa suoraan sovelluksen messengerissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tuntemattomat löytävät Facebook-profiilisi.

Tavaroiden lähettäminen ja myyminen paikallisesti on ilmaista. Saatat kuitenkin joutua maksamaan palvelu- ja toimitusmaksut, jos kaukana oleva ostaja haluaa, että DVD-levysi lähetetään hänelle.

12. Autotallin myynti

Jos sinulla on tilaa sille, harkitse autotallin myynnin järjestämistä. Tällä on useita etuja.

Myyntillesi tulevat ostajat etsivät tarjousta käytetyistä tavaroista. Hinnoittamalla käytetyt DVD-levyt vastaavasti, saatat todennäköisemmin myydä ne. Sinun ei myöskään tarvitse järjestää useita tapaamisia ostajien kanssa, kuten teet myydessäsi Craigslistissa tai Facebook Marketplacessa.

Kun myyt DVD-levyjäsi, voit hyödyntää tilaisuuden hankkia käteistä muista tavaroista, joita et käytä, kuten vanhoja leipäkoneita, vaatteita ja pikkuesineitä.

Aiheeseen liittyvä: 18 myydyintä sovellusta tavaroiden myymiseen verkossa (ja paikallisesti)

Hanki rahaa ei-toivotuille DVD-levyille

Haluatpa myydä käytettyjä DVD-levyjäsi verkossa tai henkilökohtaisesti, aloita haku verkossa hintavertailusovelluksella, kuten Bonavendi. Tämä antaa sinulle käsityksen suurimmasta käteissummasta, jonka voit saada käytetyistä DVD-levyistäsi. Kun sinulla on hinta, voit käyttää sitä verkkomyyjän kanssa tai, jos haluat myydä DVD-levysi henkilökohtaisesti, sinulla on neuvottelupeli ostajien kanssa.

Käytettyjen DVD-levyjesi myyminen ei välttämättä tee sinusta rikasta, mutta se on loistava tapa vapauttaa tilaa kotonasi ja saada samalla rahaa takaisin.