Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta Penny kryptovaluuttaa sijoittamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta Penny kryptovaluuttaa sijoittamiseen

Sijoitusmaailmassa sanotaan, että paras sijoittaja on se, joka hajauttaa salkkunsa. Tämä on täysin totta, minkä vuoksi ihmiset etsivät nykyään parhaita vaihtoehtoja sijoittaa ja saada niistä korkein tuotto. Kryptovaluuttojen tulon jälkeen monet ihmiset ovat alkaneet sijoittaa niihin Bitcoinin, Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen huippuhintojen massiivisen kasvun jälkeen.

Markkinoilla on tuhansia ostettavia ja myytäviä, mutta kysymys on siitä, mitkä ovat paras Penny Crypto -valuutta sijoittamiseen katsoa nyt, jotta saat parhaan mahdollisen tuoton. Suuret, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat ilmeisiä valintoja, mutta on olemassa useita muita halpoja vaihtoehtoja pennikolikoiden muodossa, joilla on enemmän kasvupotentiaalia salkkullesi.

12 parasta sijoitettavaa pennin kryptovaluuttaa (2021)

Mitä ovat Pennyn kryptovaluutat?

Se on digitaalinen valuutta, jonka voit ostaa alle 1 dollarilla. Ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin penniosakkeet ja ovat erittäin halpoja muutaman pennien arvoisia kolikoita. Niihin sijoittamisen suurin etu on, että niillä on korkea potentiaali tuottaa voittoa.

Pennyn kryptovaluuttojen sanotaan olevan yksi parhaista vaihtoehtoisista sijoitustyypeistä, jotka voidaan jakaa neljään kategoriaan –

 • Hyödyllisyystunnukset
 • Kaivospohjaiset kryptovaluutat
 • Turvatunnukset
 • Vakaat kolikot

Yleensä kaikkien kryptovaluuttojen hinnat muuttuvat ja ovat alttiina hintamanipulaatiolle pump- ja dump-järjestelmillä.

Miksi sijoittaa Pennyn kryptovaluuttaan?

Vain siksi, että he ovat halvat kryptovaluutat ei tarkoita, että sinun pitäisi investoida niihin. On monia muita syitä, miksi sinun kannattaa sijoittaa penny-kryptovaluuttoihin, kuten salkkusi monipuolistaminen, mahdollisuus ansaita enemmän niiden kautta jne. Kerro meille syistä yksityiskohtaisesti:

1. Korkean riskin palkkiosuhde: Useat sentin kryptovaluutat ovat aliarvostettuja, ja oletetaan, että blockchain-teknologiaa saattaa tulla massakäyttöön; siksi altcoinien arvo saattaa nousta lähitulevaisuudessa.

2. Ne tarjoavat investointien hajauttamista: Jos kaipaat säännöllistä tuottoa kryptosta, sinun on tärkeää monipuolistaa salkkuasi sijoittamalla eri alueille. Jos esimerkiksi yksi kolikko kaatuu, toinen voi hyödyttää sinua. Hajauttaminen on siis aina tärkeässä roolissa sijoituksissa.

3. Passiiviset tulot: Sijoittajien mukaan parhaiten maksavat osinkoa tuottavat kryptovaluutat ovat enimmäkseen alle 1 dollarin. Joten osinkojen ansaitseminen kryptosta vastaa osingon saamista osakkeista. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita myös pitämällä hallussaan penniäkään kryptovaluuttoja.

Nämä olivat joitakin syitä, miksi sinun kannattaa sijoittaa penniyksityiskohtaiseen kryptoon, mutta seuraava tärkeä asia on se, mitä tekijöitä kannattaa ottaa huomioon ennen sijoittamista, sillä yksikin väärä päätös voi johtaa voittosi tappioon, joten on tärkeää valita oikea krypto.

Kuinka valita Penny Crypto ostaa?

Valintaprosessin rakenne tai muoto on tärkeää, jotta et joudu hämmentymään markkinoilla saatavilla olevien kolikoiden määrästä. Siksi, kun etsit paras Penny Crypto -valuutta sijoittamiseen Tässä on luettelo muutamasta huomioitavasta tekijöistä.

1. Sijoita aina kryptoon, jonka kierto on 10–1 miljardi kolikkoa.

2. Vähintään 25 % koko tarjontarajasta olisi pitänyt jo louhia·

3. Sen markkina-arvon tulee olla vähintään 20 miljoonaa dollaria ja sen pitäisi tuoda päivittäin yli miljoona dollaria.

4. Sen pitäisi olla listattu suosituissa kryptovaluuttapörsseissä, kuten MXC, Binance, BitMex jne.

5. Alennus pennikolikot, jotka käyvät kauppaa lähellä kaikkien aikojen ennätystä.

6. Viimeisten 7 päivän prosenttiosuuden tulisi olla yli 50 %. Voit tarkistaa nämä tiedot suurista kryptovaluuttapörsseistä·

7. Kryptovaluutalla, johon haluat sijoittaa, tulee olla vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa ja sen tulee raportoida kehityksestään täysin avoimesti.

8. Pitäisi olla tiimi kokeneita blockchain-kehittäjiä

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun tulee aina käyttää teknistä analyysiä etsiäksesi valikoimaan sidottua penny-skriptiä, joka ostaa ja myy psykologisen tuen tasolla.

Nämä olivat muutamia tekijöitä, jotka oli otettava huomioon ennen kryptovaluutan valintaa. Nyt tulee keskeisin keskustelunaihe, joka on se, mihin sentin kryptovaluuttaan sijoittaa. Monien tutkimusten ja tietojen jälkeen olemme laatineet luettelon joistakin parhaat sentin kryptokolikot johon voit sijoittaa ja saada valtavia voittoja.

12 halpaa kryptovaluuttaa, joissa on valtava potentiaali vuonna 2021

1) Ripple (XRP)

Tämä on epäilemättä yksi markkinoiden suosituimmista kryptovaluutoista tällä hetkellä. Se tunnettiin nimellä OpenCoin, kun se lanseerattiin vuonna 2012. Ryan Fugger ja Jed McCaleb perustivat Ripplen, ja heidän enkelisijoittajansa oli Chris Larsen.

Ripple oli saavuttanut enimmäishintansa tammikuussa 2018, kun sen hinta oli 3,5 dollaria; tällä hetkellä sen hinta on 0,863 dollaria. XRP on kiinnitetty siihen, koska siinä on hyödyllisyyskerroin, mikä tarkoittaa, että sillä voi tehdä kansainvälisiä transaktioita, jotka suoritettaisiin sekunneissa, ja vastaava tapahtuma kestää pitkiä tunteja, jos saat ne tehtyä pankin kautta.

Ripple rakennettiin maksuverkoston yksikkönä, joka mahdollistaisi nopeat ja edulliset rajat ylittävät maksut. Niillä on erilainen rakenne kuin kolikolla, joka tunnetaan nimellä XRP Ledger Consensus Protocol. Täällä on kaivostyöntekijöiden sijasta validaattoreita, jotka tarkistavat tapahtumat ja luovat uusia pääkirjaversioita, kuten Bitcoinin lohkoja.

Ripple on saavuttanut suosion niin pian, että se jopa ylittää Bitcoinin transaktioiden suorituskyvyn suhteen. Ripple käsittelee yli 1500 tapahtumaa sekunnissa, skaalautuvuus ja nopeus.

Käy Ripplessä (XRP)

2) Tähtien luumenit (XLM)

Tämä alusta keskittyy rahalähetyksiin ja rajat ylittäviin maksuihin. Siitä on tullut yksi johtavista kryptovaluutoista, jolla käydään yli 531 miljoonan dollarin kauppaa päivässä. Lisäksi se on listattu maailman 13 arvokkaimman kryptovaluutan joukkoon.

🔥 Empfohlen:  5 parasta sivustoa Instagram-seuraajien ostamiseen Norjassa vuonna 2023

Stellaria ylläpitää Stellar Development Foundation, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka perustettiin vuonna 2014. Jed McCaleb oli sen perustaja, mutta jätti yrityksen vuonna 2014 vain aloittaakseen oman yrityksensä.

XLM:n tavoitteena on olla avoin rahoitusjärjestelmä, joka mahdollistaisi pääsyn kaikille tulotasoille edullisia rahoituspalveluita varten. Jotkut heidän tarjoamistaan ​​tärkeimmistä palveluista ovat mobiiliraha, rahalähetykset, mobiilikonttorit, mikromaksut ja monet muut.

Tähtien vuosia kansainvälisten rahansiirtojen vaatiman ajan ja kustannusten vähentämiseksi; Lyhyesti sanottuna he haluavat luoda tasapuolisen pääsyn maailmanlaajuiseen rahoitusjärjestelmään. Sillä on erinomainen sovellus, joka auttaa ihmisiä muuttamaan krypton fiat valuutta. Vuonna 2018 he saavuttivat korkeimman hintansa, joka oli 0,83 dollaria, ja tällä hetkellä niiden hinta on noin 0,340 dollaria.

Vieraile Stellar Lumensissa (XLM)

3) Basic Attention Token (BAT)

Se on yksi niistä parhaat pennin kryptot sijoittaa, koska heillä on järkevimmät projektit koko kryptomaailmassa. Niissä on ERC20-tunnus, ja ne on luotu Ethereumin lohkoketjun päälle. BAT on markkina-arvolla mitattuna maailman 34. sijalla. Sitä käyttää myös BAT:n hajautettu lohkoketjupohjainen vaihto digitaaliseen mainontaan.

Heitä yhdistää erinomainen selain ja mahtava tiimi, jota johtaa JavaScriptin kehittäjä, ja sen perustaja on Mozillan perustaja. Yhdessä ne pyrkivät muuttamaan mainontamaailmaa kohdistamalla kolmeen merkittävään alueeseen: julkaisijat, käyttäjät ja mainostajat.

Lue myös: Kuinka louhia kryptovaluutta?

BAT:n hyvä puoli on, että heidän tiiminsä reagoi hyvin yhteisön palautteeseen. siksi heidän alustaansa parannetaan lähes joka päivä. Lisäksi he varmistavat, että ne tarjoavat asiakkailleen täydellisen yksityisyyden ja turvallisuuden ja takaavat, että käyttäjät näkevät asiaankuuluvat mainokset ja vastaavat kaikkiin heidän tarpeisiinsa.

Mainostajat käyttävät pääosin tokenejaan maksaakseen julkaisijoille mainoksista käyttäjien huomion perusteella. Itse asiassa käyttäjille maksetaan myös rahakkeilla palkkiona mainosten katsomisesta. BAT saavutti kaikkien aikojen korkeimman 0,88 dollarin tammikuussa 2018, ja toistaiseksi niiden hinta on noin 0,679 dollaria.

Vieraile Basic Attention Tokenissa

4) Cardano

Se on noussut niin korkealle listalle joustavan verkostonsa ja nopeiden asiointien ansiosta. Cardanon perustaja Charles Hoskinson oli myös Ethereumin perustaja.

Se on kunnianhimoinen kryptoprojekti ja kolmannen sukupolven lohkoketju, josta on tullut suosittu, koska se toimii skaalautuvuuden ja yhteentoimivuuden parissa, jotka ovat kryptovaluuttojen suurimmat haasteet.

Äskettäin he ovat päivittäneet ja kertoneet käyttäjilleen hyviä uutisia, että nyt he voivat rakentaa älykkäitä sopimuksia Cardanon verkossa. Sillä on kuitenkin vielä paljon tilaa kasvaa, ja monet sijoittajat sijoittavat siihen, koska he tietävät tämän edustavan kryptovaluuttojen tulevaisuutta.

Cardano on yksi verkosto, joka vie aikaa ja tekee asioita sinnikkäästi. Niiden hyvä puoli on, että heillä on alhainen transaktiomaksu ja erinomainen kehitystiimi, joka pyrkii hajauttamaan projektin täysin.

Niiden hinta on tällä hetkellä 1,54 dollaria, ja se on noussut älykkäiden sopimusten rakentamisen uudesta päivityksestä, jonka avulla kehittäjät voivat aloittaa työskentelyn dApps- ja Defi-kentän parissa.

Vieraile Cardanossa

5) Ravencoin (RVN)

Tästä kolikosta on tullut melko kuuluisa viime aikoina, koska siinä on loistava yhdistelmä sekä teknistä hintatoimintaa että hyviä perustekijöitä. Se on kuitenkin suhteellisen uusi markkinoilla, koska se lanseerattiin äskettäin vuonna 2018. Niiden tavoitteena on tulla Ethereum turvatunnuksista.

Ne on listattu 50 parhaan kryptovaluutan joukkoon, ja ne saavuttivat huhtikuussa 2019 enimmäishinnan, joka oli 0,07 dollaria, ja ovat äskettäin samassa hinnassa. RVN on luotu palvelemaan tiettyjä tarkoituksia, ja yksi niistä on määrittää omaisuuden omistajuus virheettömästi.

Tämä kolikko on melko samanlainen kuin Bitcoin, koska ne tekevät myös suoria maksuja. Ravencoinin isä on Bruce Fenton; hän on perinteisen rahoitusalan korkean tason asiantuntija. Häntä kutsuttiin myös varhaiseksi Bitcoinin puolestapuhujaksi, kun hän työskenteli Bitcoin-säätiön pääjohtajana vuosina 2015-2016.

Vieraile Ravencoinissa

6) Zilliqa (ZIL)

Se on yksi maailman ensimmäisistä lohkoketjuista, jotka on luotu sirpaloidulle arkkitehtuurille. Se on 10 parhaan joukossa, koska ne ovat ensimmäinen alusta, joka hyödyntää sirpaloinnin tehoa, kun sen kilpailijat vielä suunnittelevat sen käyttöönottoa. Tämä tekniikka ei ole tärkeä vain ZIL:lle vaan koko kryptomaailmalle.

Se on singaporelainen projekti, joka sopii täydellisesti skaalautuvuusongelmien käsittelyyn. Se on vakiinnuttanut asemansa vuoden 2018 kuumimpana kolikkona, mutta se joutui tutkan alle omien vikojensa ja määräaikojen ylittymisen vuoksi. Niissä on myös älykkäiden sopimusten ominaisuus, jotka on kirjoitettu sen omalla ohjelmointikielellä nimeltä Scilla.

Lue myös: 17 parasta kaivolleni olevaa kryptovaluuttaa

ZIL on halpa valuutta, jolla on korkea perusarvo ja jota tukevat Neo Global Capital, One Block Capital ja muut suuret sijoittajat. Tällä hetkellä niiden kurssi on 0,105 dollaria; voi olla hyvä aika ostaa niitä.

Vieraile Zilliqassa

7) VeChain (VET)

Se on lohkoketjupohjainen toimitusketjualusta, jonka tavoitteena on ratkaista reaalimaailman talousongelmia. He pyrkivät rakentamaan ekosysteemin, joka ratkaisisi yleiset toimitusketjun hallintaan liittyvät ongelmat. He tarjoavat käyttäjilleen kahdenlaisia ​​tokeneita: VeChain Token (VET) ja VeThor Token (VTHO).

🔥 Empfohlen:  7 parasta sivustoa albumin kansikuvien ostamiseen vuonna 2023: Täydellinen opas upeisiin malleihin

Ammatillisella koulutuksella on rajallinen tarjonta 86,7 miljardia euroa, kun taas VTHO:ta annetaan palkkiona ammatillisesta koulutuksesta, joka panostaa AM:ihin ja siirtää arvoa verkoston yli. Tämän seurauksena he haluavat improvisoida toimitusketjujen tehokkuutta ja kohtuuhintaisuutta sekä antaa enemmän hallintaa asiakkailleen.

Siten, kun tarkastelemme pennikokoisia kryptovaluuttoja, VeChain on markkinajohtaja ja ansaitsee huomion halvan kryptovaluutan ostajana.

VeChainin taustalla on yksi suurimmista Audit Firm-PwC:stä ja se tekee kumppaneita lukuisten suosittujen Fortune 500 -yritysten, kuten H&M:n, BMW Chinan ja monien muiden kanssa. Yhden VeChainin nykyinen arvo on 0,1115 dollaria; he vain käyvät kauppaa 0,20 dollarilla jopa valtavan 4500 prosentin voiton jälkeen vain vuodessa.

Vieraile VeChainissa

8) Dogecoin

Tämä pennin kryptovaluutta on mainitsemisen arvoinen luettelossa paras pennin krypto kuten koko maailma on puhunut, ja kaikki kunnia kuuluu Elon Muskille. Tällä kolikolla oli hämärä menneisyys, mutta Elon Muskin lausunnon jälkeen dodgen hinnat nousivat korkeuksiin ja saavuttivat toukokuussa 2021 tähänastisen enimmäismäärän.

Kukaan ei koskaan uskonut, että tästä vuonna 2013 luodusta meemikolikosta tulee laillinen ja se pääsisi parhaiden sijoitusvaluuttojen listalle. Kaikki tämä on tullut mahdolliseksi Elon Muskin ansiosta, sillä nyt siitä on tullut yksi halvimmista kaupankäynnin kohteena olevista valuutoista. -sisään. Dogecoin on yksi parhaista kryptoista investoitavaksi vuonna 2021, sillä monet ihmiset ennustavat, että sen hinta saattaa nousta jälleen lähitulevaisuudessa.

Vuoden 2021 alusta lähtien tämä valuutta on ollut nousussa; tähän mennessä, juuri tänä vuonna, ne ovat tuottaneet yli 8000 prosenttia. Lisäksi se on tänä vuonna kirjannut korkeimman markkina-arvonsa, 80 miljardia dollaria. Kaiken kaikkiaan tämä on loistava ja elinkelpoinen valuutta sijoittamiseen, sillä mitä enemmän riskiä, ​​sitä enemmän voit ansaita.

Vieraile Dogecoinissa

9) Monikulmio

Aluksi se tunnettiin nimellä Matic Network; se on Ethereum-yhteensopiva lohkoketjun yhteentoimivuus ja skaalauskehys. He pyrkivät puuttumaan joihinkin Ethereumin rajoituksiin, kuten yhteisön hallinnon puutteeseen, huonoon käyttökokemukseen ja suorituskykyyn.

Lue myös: Kuinka tehdä rahaa Bitcoinilla

Heidän tunnuksensa on nimeltään MATIC, ja sitä käytetään panostukseen, hallintoon ja kaasukustannuksiin, mikä on edelleen keskeinen. Polygon on rakenne, joka on rakennettu kehittämään toisiinsa linkitettyjä lohkoketjuverkkoja. Siinä on neljä pääkerrosta, jotka muodostavat Polygonin kehyksen:

 • Ethereum kerros
 • Verkkokerros
 • Turvakerros
 • Toteutuskerros

Heidän uudessa projektissaan neuvonantajina ovat erinomaisia ​​Ethereum-kehittäjiä ja vaikuttajia, kuten Hudson Jameson, Ryan Sean Adams, Anthony Sassano ja John Lyric. Polygon on yksi viimeisimmistä yrityksistä lohkoketjujen yhteentoimivuuden ja skaalauksen alalla; siksi se haluaa rauhoittaa joitakin harhaanjohtavia rajoituksia projekteille, kuten Pallokuosi ja Kosmos.

Vieraile Polygonissa

10) Chiliz (CHZ)

Se on blockchain-alusta, joka nautti äskettäin markkinoiden noususta fanien vimman vuoksi. Chiliz tukee Socios.com-fanien sitouttamispalvelua, jonka avulla urheilujoukkueet voivat myydä faneille erityisetuja, kuten pääsylippujen ennakkoon, joukkueen pelipaidan suunnittelusta äänestämisen kentällä jne. Nämä edut myydään sitten lohkoketjussa “fanitokeneina”. .”

Heidän fanimerkkinsä ovat tulleet melko kuuluisiksi jalkapallojoukkueiden keskuudessa Euroopassa ja muiden urheilukilpailijoiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Useat fanimerkit, kuten Juventus ($JUV), Atlético de Madrid ($ATM), AS Roma ($ASR) ja AC Milan ($ACM), ovat saaneet vetoa kryptovaluuttapörsseissä. Itse asiassa Juventuksella ja AC Milanilla on omat fanirahansa, joita käyttäjät voivat ostaa.

Tämä digitaalinen valuutta on erityisesti urheiluun ja viihteeseen; he ovat ottaneet käyttöön uuden konseptin faneille, jotka ovat vuorovaikutuksessa suosikkiurheilujoukkueensa kanssa. Näin ollen se on loistava alusta sinulle, jos olet urheilija, kun saat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa suosikkijoukkueesi kanssa ja samalla ansaita rahaa.

Vieraile Chilizissä

11) Holochain

Se on avoimen lähdekoodin kehys täysin hajautetun vertaissovelluksen luomiseen. Holochain on energiatehokas post-blockchain-teknologian hajautettu sovelluskehitysalusta ilman olemassa olevien lohkoketjuprojektien skaalautuvuusongelmia.

Se on joustava, monipuolinen, skaalautuva ja tehokkaampi kuin lohkoketju. Lisäksi Holochainilla on pääsy kaikkiin Internet-sovellusten ominaisuuksiin samanaikaisesti ilman API-vaatimuksia, koska sen kielet ovat täysin yhteensopivia. Hämmästyisit, kun tietäisit, että Holochainin omistaminen on kuin omistamista IFTTT-kerros rakennettu Internetin alla.

Parasta siinä on, että käyttäjät voivat myös luoda mukautetun kokemuksen valintaparametriensa mukaisesti; kaikki tämä on mahdollista, koska tämän alustan tiedot eivät ole pakotettuja istumaan yksilöllisesti jokaisessa sovelluksessa. Tämän seurauksena Holochain on kiinnittänyt eri sijoittajien huomion, ja sen tuottopotentiaali näyttää olevan todella korkea tulevaisuudessa.

Vieraile Holochainissa

12) QLink (QLC)

Se on tullut todella kuuluisaksi vain parissa vuodessa, koska se lupaa luoda eturivin hajautetun verkon improvisoidakseen telealan rajoituksia. Suurimpia haasteita ovat kyberturvallisuusuhat, maksimaalisen tuoton varmistaminen yritykselle ja laajempi kattavuus.

Qlinkin ICO kesti kuukauden, ja saman kuukauden aikana he keräsivät yli 19 miljoonaa dollaria. Heidän tuloksensa oli ylivoimainen, joten he pystyivät toteuttamaan startupin ja pyrkimään luomaan mobiiliverkon, jossa käyttäjät voivat rekisteröidä ja digitalisoida tietoliikenneomaisuutta. Lisäksi he voisivat myös jakaa nämä varat muiden käyttäjien kanssa älykkäiden sopimusten kautta.

Lue myös: 33 parasta kryptovaluuttapörssiä

He tarjoavat käyttäjilleen muita palveluita sovelluksestaan, kuten Wi-Fin, tekstiviestien ja mobiilidatan jakamista, joita ihmiset haluaisivat käyttää. QLC-tunnukset ovat NEO-5-tokeneita, jotka on luotu NEO lohkoketju. Niitä käytetään palvelukolikoina alustan palvelujen maksamiseen. Lisäksi, jos käyttäjät katsovat sponsoroitua sisältöä, he ansaitsevat myös merkkejä. Tämä oli paras pennin krypto-lista; ne ovat luotettavia ja alle 1 dollarin, joten voit sijoittaa niihin ja toivoa saavasi hyvän tuoton tulevaisuudessa.

🔥 Empfohlen:  Intian parhaat ammatillisen työnantajajärjestön (PEO) palveluntarjoajat vuonna 2023

Käy QLinkissä (QLC)

Asiat, jotka on otettava huomioon ennen sijoittamista

Tässä on muutamia kohtia, jotka sinun tulee aina tarkistaa ennen kuin valitset krypton sijoittaaksesi –

1) Pitkäikäisyys: Yksi tärkeimmistä tarkistettavista asioista on kuinka kauan krypto on ollut markkinoilla? Vaikka uusia kryptovaluuttoja ei myöskään suljeta pois heti, vaan tarkista niiden aikaisempi tietue tai päivämäärä, se auttaa sinua tekemään vertailuja ja näkemään, miten se on toiminut.

2) Rataennätys: Seurantahistoria auttaa myös hakemaan tietoa niiden luotettavuudesta, korkeimmista hinnoista ja sen liikkeiden trendistä. Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka he ovat menestyneet aiemmin, ja jos ne ovat olleet vakaita pari vuotta, se on hyvä merkki, joka osoittaa, että se on luotettava kryptovaluutta sijoittamiseen. Myös jos huomaat sen saavan vetoa ja sen arvo kasvaa jatkuvasti, se on vielä parempi.

3) Tekniikka: Alustaa kannattaa verrata muihin sen turvallisuuden ja käytettävyyden suhteen. Voit aloittaa tarkastelemalla nopeutta, jolla se suorittaa tapahtumat ja nähdä, onko sillä vahva verkko, joka pystyy käsittelemään tapahtumaliikennettä helposti vai ei?

Seuraava tärkeä asia tarkistaa, ovatko sijoituksesi turvallisia vai eivät, sillä monet alustat käyttävät lohkoketjuteknologiaa, joka tekee transaktioista läpinäkyviä ja helposti seurattavia. Lohkoketjuteknologian suurin hyöty on se, että jos joku hakkeri varastaa kryptosi, on melko helppoa seurata sijoituksesi palautumista, vaikka se olisi menetetty petoksen vuoksi.

4) Adoptioprosentti: Seuraava näkökohta, joka sinun tulee tarkistaa, on nähdä kuinka moni sijoittaa sinua kiinnostavaan kryptoon. Jos monet ihmiset sijoittavat siihen, se tarkoittaa, että kryptovaluutalla on korkea käyttöönottoaste, mikä parantaa sen likviditeettiä entisestään . Mitä enemmän ihmiset sijoittavat siihen, sitä parempi olisi sen kauppa ja kulutus tulevaisuudessa.

Lue myös: 15 parasta sijoitettavaa kryptovaluuttaa Bitcoinin lisäksi

Mistä voin ostaa Pennyn kryptovaluutta?

Kun tiedät tekijät ja valuutan, johon haluat sijoittaa, seuraava tärkeä asia, joka tulee mieleen, on se, mistä voit ostaa niitä, sillä tarvitset alustan, jossa sinun on annettava vähemmän palkkioita, saatava hyvä tuotto ja olla luotettava.

On kryptovaluuttapörssejä, kuten Bitcoin-pörssi, joka on erikoistunut tarjoamaan digitaalisia valuuttoja, joiden kauppa käy alle 1 dollarin. Prosessi on täysin sama myös sentin kryptovaluutalle. Ei ole väliä, onko nämä vaihdot keskitetty vai hajautettu; se riippuu täysin sijoitusstrategiastasi.

Yksi suurimmista pörsseistä on Binance, joka tarjoaa pennykolikoita sekä muita suuria valuuttoja. Mutta riippumatta siitä, minkä alustan valitset, varmista, että tarkistat sen tukemien penny-kryptovaluuttojen valikoiman.

Aluksi voi olla vaikeaa ja aikaa vievää etsiä luotettavaa vaihtoa, joka auttaa jopa arvoituksellisimmilla rahakkeilla, koska nämä vaihdot ottavat kolikoita, jotka osoittavat suurta kysyntää ja lupaavat niille voittoa.

Tässä on luettelo pennin kryptovaluutoista, joihin voit sijoittaa:

 • Binance: Voit käydä kauppaa valtavasta 685 kolikon valikoimasta, joiden keskimääräinen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 3,9 miljardia dollaria
 • OKEx antaa sinulle pääsyn yli 372 pennyn kolikkoon ja 1,9 miljardin dollarin keskimääräiseen päivittäiseen volyymiin.
 • HitBTC antaa sinulle oikeuden valita yli 827 pennikolikon ja 650 miljoonan dollarin keskimääräisen päivittäisen volyymin joukosta.
 • Hotbit voit käydä kauppaa yli 625 pennyn kolikoilla ja 2,3 miljardin dollarin keskimääräisellä päivittäisellä volyymilla.
 • KuCoin tarjoaa sinulle pääruoan, josta voit valita yli 447 penniäisen kolikon ja 40 miljoonan dollarin keskimääräisen päivittäisen määrän.
 • Bitfinex hänellä on käytettävissään 277 pennyn kolikkoa ja keskimääräinen päivittäinen volyymi 93 miljoonaa dollaria.

Tässä oli kyse joistakin paras pennin kryptovaluutta sijoittamiseen vuonna, ja tämä luettelo tehtiin intensiivisen tutkimuksen jälkeen, mutta parasta on tehdä lisää tutkimusta vaatimuksesi mukaisesti sijoittamisen aikana. Syynä on se, että saat enemmän tietoa kryptomaailmasta ja poistat epäilyksesi sijoittamisesta.

Suositus: BlockFi-arvostelu: Onko se laillista vai liian riskialtista?

Ole varovainen, älä noudata neuvoja ja suosituksia; sen sijaan tarkista kaikki itse ennen kuin sijoitat minnekään. Mutta kaikki edellä mainitut kolikot ovat myös luotettavia ja niillä on kumppanuuksia joidenkin maailman suurimpien yritysten ja tuotemerkkien kanssa; tämä erottaa ne muista kryptovaluutoista.

Joten voit valita minkä tahansa krypton yllä olevasta luettelosta ja aloittaa sijoittamisen.