Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta suuryhtiöosaketta Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta suuryhtiöosaketta Intiassa

Useimpia vaihdettuja ja suosittuja osakkeita kutsutaan suuryhtiöiksi. Ne edustavat suuria yrityksiä valtion osakemarkkinoilla, jotka ovat luotettavampia kuin pienet yritykset. Suurilla yhtiöillä on usein korkea markkina-arvo, mikä kertoo niiden korkeasta osakekurssista niiden suureen kokoon verrattuna. Sijoittajien tulisi harkita näiden osakkeiden sisällyttämistä salkkuihinsa, koska ne tuottavat johdonmukaisia ​​tuloja ja voittoja. Tässä artikkelissa kerromme sinulle Intian parhaat suuret osakkeet.

Large Cap -osakkeiden edut

Pidä heitä blue chipinä – he ovat kestäneet laskusuhdanteet ja muut vaikeudet samalla, kun he ovat myös maksaneet osinkoja noin neljännesvuosittain. Intian johtavat indeksit, kuten BSE SENSEX ja NIFTY 50, sisältävät vain suuria yhtiöitä. Tässä on joitain niiden eduista.

  • Salkun parempi vakaus: Merkittävin hyöty suurten yhtiöiden osakkeiden sisällyttämisestä sijoitussalkkuusi on niiden tuoma vakaus. Koska suuret yritykset ovat niin valtavia ja niillä on niin vahva asiakaskuva, ne eivät todennäköisesti kohtaa kaupallisia tai taloudellisia olosuhteita, jotka ajavat ne konkurssiin tai lopettavat tuloja tuottavan toiminnan kokonaan.
  • Lisää saatavilla olevaa tietoa: Sijoittajat ja velkojat pääsevät helposti käsiksi tietoihin yrityksen johtamisesta ja kannattavuuden tasosta, koska suurilla yhtiöillä on usein pitkä elinikä. Nämä tekijät ovat kriittisiä määritettäessä riskiä ja mahdollisia etuja ostamalla Intian parhaita suuria osakkeita.
  • Säännölliset osingot: Toinen suuriin yrityksiin sijoittamisen etu on mahdollisuus saada johdonmukaisia ​​osinkoja. Kun nämä osingot huomioidaan tuottavuudessa ja kapasiteetissa ajan myötä, ne voivat johtaa erinomaisiin kokonaistuotteisiin suursijoittajille. Tasaista osinkoa tuottavat osakkeet ovat suosittuja tulosijoittajien ja suhteellisen varovaisen sijoittamisen kautta tuloa etsivien keskuudessa.

12 parasta suuryhtiöiden osaketta Intiassa, joihin sijoittaa

Suuriyhtiöiden osakkeita Intiassa pidetään joskus turvallisempina sijoituskohteina, koska ne ovat olleet olemassa pidempään ja ovat vakiinnuttaneet arvonsa. Aloitetaan nyt listamme.

1. Reliance Industries

Kuva: ril.com

Markkina-arvoltaan Reliance Industries on Intian suurin pörssinoteerattu yritys. RIL:n liiketoiminnat ovat pitkälle integroituneita, ja ne ovat läsnä koko energian arvoketjussa. Sillä on monipuoliset tulovirrat, valtava määrä tuotantoketjun loppupään yrityksiä ja yksi monimutkaisimmista jalostamoista. vahva rahoitusriskiprofiili, jolle on ominaista vankka omaisuuspohja, vakaat kassavirrat ja terve likviditeettiasema sekä vahva taloudellinen riskiprofiili. RIL:n eri toimintoja ovat sähkö, maakaasu, vähittäiskauppa, uusiutuva energia, joukkotiedotusvälineet, tekstiilit ja sen Reliance Jio -televiestintäyhtiö.

Yhtiö pystyi vakiinnuttamaan vahvan aseman järjestäytyneen vähittäiskaupan markkinoilla ja vähentämään velkaansa. Sen tulevan suunnan määrää sen vipuvaikutteisten yritysten lisääntynyt altistuminen kuluttajille suunnatuille ja digitaalisille ponnisteluille. Lisäksi RIL on uuden investointisyklin partaalla, kun vihreän energian alueella julkistetaan tuoreet 80 miljardin dollarin investointisuunnitelmat.

Maailmantalouden elpyminen lupaa hyvää kaikille RIL:n liiketoiminta-alueille, ja asiantuntijat uskovat, että liiketoiminnalla on hyvät mahdollisuudet edistää uusia yrityksiä ja etsiä epäorgaanisia mahdollisuuksia. Kaikki tämä tekee RIL:stä yhden Intian johtavista suurten yhtiöiden osakkeista.

2. Hindustan Unilever

Kuva hul.co.in

Hindustan Unilever Ltd. (HUL) on yksi Intian suurimmista FMCG-yrityksistä, jolla on yli 80 vuoden historia ja se on helposti yksi Intian parhaista suurista yhtiöistä. Jokaisen sen seitsemästä tuotemerkistä vuotuinen liikevaihto on yli Rs. 1000 Kr. HUL tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten aterioita, juomia, puhdistusaineita, henkilökohtaisen hygienian tuotteita ja niin edelleen.

HUL on mukauttanut kanavalähestymistapaansa tavara- ja markkina-alueilleen hyödyntäen jakeluvahvuuksiaan. Rahoitusriskiprofiilia ylläpidetään konsolidoidusti korkean nettokassan kertymän ja velan puuttumisen ansiosta vuoden 2002 toisella vuosineljänneksellä.

Kanssa osinkotuotto 1,26 %, HUL on tunnettu aggressiivisesta osingonjakostrategiastaan. Yrityksellä on runsaasti likviditeettiä, mistä on osoituksena Rs:n kassa- ja pankkisaldo. 2 407 Kr. 30.9.2022 alkaen.

Intian FMCG-markkinoita tukevat sekä järjestäytyneet että järjestäytymättömät kilpailijat eri luokkien ja tavaroiden välillä, ja HUL kohtaa kovaa kilpailua uusien tulokkaiden kanssa. HUL:n vankka taloudellinen riskiprofiili ja hallitseva rooli kotimaisessa FMCG-liiketoiminnassa sen sijaan antaisivat sille mahdollisuuden säilyttää johtoasemansa ja selviytyä talouskasvun hidastumisesta tai katastrofista.

3. HDFC pankki

Kuva: hdfcbank.com

Markkina-arvoltaan HDFC Bank on Intian suurin yksityinen pankki. HDFC Bank perustettiin vuonna 1994 Housing Development Finance Corporationin (HDFC), joka on toinen tällä listalla oleva yritys, tytäryhtiö. Tukkupuolella pankki tarjoaa kaupallista ja investointipankkitoimintaa, kun taas vähittäispuolella se tarjoaa transaktio-/konttoripankkitoimintaa.

🔥 Empfohlen:  9 parasta ohjelmaa, jotka rahoittavat Intian naisyrittäjiä lentämään korkealle ja kehittämään unelmaansa

Huolimatta nykyisestä kauheasta suorituskyvystään, HDFC Bank on tuottanut 67 % viimeisen viiden vuoden aikana. Vuoden 2010 alusta HDFC Bankin osuus on kasvanut yli 750 %, mikä tekee siitä Intian suurimman varallisuuden tuottajan.

Pankilla on myös hyvät taloustilanteet, joten se on suosittu valinta sijoitusrahastojen keskuudessa. Edellisen vuosikymmenen aikana pankin korkokate kasvoi 666,92 %. HDFC Bankin osakkeiden kyky kestää markkinoiden epävakautta sekä sen puhtaat hallinnointiprosessit ja poikkeukselliset tulokset tekevät siitä houkuttelevan sijoituksen.

4. Tata Konsultointipalvelut

Kuva: tcs.com

Tata Consultancy Services, Tata Groupin IT-palvelu- ja konsultointiosasto, on Intian suurin IT-palveluyritys markkina-arvolla mitattuna ja yksi suurista NSE-osakkeista. Tällä Tata Groupin tytäryhtiöllä on 149 toimipistettä 46 maassa. Sillä on monipuolinen ja kasvava asiakaskunta, monipuolinen palveluvalikoima ja skaalautuva toiminta.

TCS:llä on hyvä taloudellinen profiili, ja sillä on terve tulojen kasvu, säännölliset kassakertymät ja huomattava likviditeetti vapaiden kassavarojen muodossa. TCS on osoittanut kyvyn kehittää ja toteuttaa suuria globaaleja projekteja, mikä on mahdollistanut sen johdonmukaisen markkinaosuuden kasvattamisen kilpailijoista viimeisen viiden tilivuoden aikana.

TCS:llä on merkittävä tuloskeskittymä BFSI markkinoilla (lähes kolmasosa liikevaihdosta), vaikka tätä hillitsevät sen olemassa olevat asiakassuhteet ja laaja aiheymmärrys.

Yhtiön taloudellinen profiili säilyy vakaana, mistä on osoituksena sen korkea operatiivinen kannattavuus 24 %, erinomainen pääomarakenne ja hyvä likviditeettiasema Rs:n vakaan kassasaldon muodossa. 5 834 Kr 23. vuosineljänneksestä. Lue lisää Intian parhaista suurten yhtiöiden osakkeista.

5. Infosys

Kuva: infosys.com

Vuonna 1981 Narayan Murthy perusti Infosysin kuuden muun insinöörin kanssa Punessa. Liikevaihdolla mitattuna yhtiö on myös toiseksi suurin intialainen IT-yritys TCS:n jälkeen.

Yritys tarjoaa kattavan valikoiman IT-palveluita asiakkaille maailmanlaajuisesti ja useilla sektoreilla, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa ja muualla maailmassa. Se palvelee seuraavia toimialoja: BFSI, Retail & CPG, Communications, Energy & Utilities, Manufacturing ja Hi-tech. Maantieteellinen levinneisyys käsittää Pohjois-Amerikan, Euroopan, Intian ja muun maailman.

Kanssa 5 vuoden keskimääräinen ROE 25,8 %, yritys on saavuttanut erinomaisen taloudellisen tuloksen. Viimeisten viiden vuoden aikana se on tuottanut 12,2 % CAGR-kasvun yläriville ja 9,16 % CAGR-kasvua alariville.

Ilmentäjät aiheuttavat toisinaan riskin Infosysille. Mutta yritys on osoittautunut tehokkaaksi menneisyydessä mahdollisten huolenaiheiden lievittämisessä, mutta useat syytökset voivat silti tahrata sen imagoa.

6. HDFC

Kuva: hdfc.com

HDFC Ltd. on maan johtava kotirahoituksen tarjoaja. Se aloitti toimintansa vuonna 1977. Sillä on NRI-asuntorahoitustoimistot Dubaissa, Lontoossa ja Singaporessa. Se on yksi Intian parhaista suurten yhtiöiden osakkeista.

Suurin osa yhtiön lainatarjonnasta on asuntolainoja, tonttilainoja ja maaseutulainoja. HDFC on tähän mennessä rahoittanut lähes 9 miljoonaa asuntoa. Sen kokonaislainakanta ylittää Rs. 6,2 biljoonaa.

HDFC:n päätavoitteena on vauhdittaa asuntoalaa helpottamalla resurssien kulkua asuntorahoituksen kautta. HDFC:llä on 651 toimistoa eri puolilla maata, ja sillä on valtava verkosto. HDFC:n markkina-arvo on Rs. 491 752 Kr. Se sisältyy myös NIFTY 50 -indeksiin. Nyt se käy kauppaa osakekurssilla Rs. 2,689.

7. Bharti Airtel

Kuva: airtel.in

Bharti Airtel perustettiin vuonna 1995. Intiaa lukuun ottamatta Bharti Airtel on ylikansallinen yhtiö, jolla on globaali läsnäolo 18 maassa. Sen pääkonttori on Delhissä. Suuren käyttäjäkuntansa ansiosta se on mobiilipalveluntarjoajien joukossa kolmannella sijalla.

Yhtenä maan telekommunikaatiovallankumouksen edelläkävijöistä tunnettu yritys on ollut olennainen alan uudistamisessa tarjoamalla huipputeknologiaan perustuvia maailmanluokan palveluita. Mobiilipalvelut, Airtel Telemedia Services ja Enterprise Services ovat yhtiön kolme strategista liiketoimintayksikköä (SBU). Se tarjoaa 2G-, 3G-, 4G-, lanka-, internet- ja DTH-palveluita perusmobiilipalvelujen lisäksi.

Bharti Airtelilla on a markkina-arvo Rs. 445 475 Kr. mikä tekee siitä yhden Intian parhaista big cap -osakkeista. Sen vuotuinen liikevaihto on kasvanut noin 20 %, kun taas voitot ovat kasvaneet 40 %. Toinen tekijä, joka vaikuttaa sen korkeaan arvoon liiketoiminnassa, on se, että se on aina keksinyt. Se on äskettäin kehittänyt Airtel Safe Payn, Airtel IQ:n, Airtel Securen ja Airtel IoT:n.

🔥 Empfohlen:  16 parasta Lightroom-esiasetusta kihlavalokuville

8. HCL Technologies

Kuva: hcltech.com

HCL Tech on keskittynyt muuttuvaan ulkoistamiseen vuodesta 1999 lähtien, kun se julkistettiin ensimmäisen kerran. Se on IT-palveluiden maailmanlaajuinen johtaja ja siksi se omistaa suuria osakeyhtiöitä NSE:n. Liikevaihdolla mitattuna se on yksi Intian viiden parhaan IT-palveluyrityksen joukossa. Tilikaudella 22 yhtiön myynti CC:ssä kasvoi 12,8 %, kun taas IT-palvelut kasvoivat 14,5 %. IT-palveluiden kasvu on ollut suurinta viimeisen viiden vuoden aikana.

Yhtiön ER&D-divisioona kasvoi tilikaudella 16,8 %. Nämä markkinat olisivat sen laajentumisen ensisijainen moottori. Yrityksen marginaalit ovat nousussa, ja sen kasvu on kuromassa kiinni huippukilpailijoidensa kasvuun. Se kuuluu tähän Intian parhaiden suurten yhtiöiden osakkeiden luetteloon.

Lisäksi yhtiö tarjoaa mm 3,7 %:n osinkotuotto. AWS:n suuren kysynnän vuoksi yritys on palkannut aggressiivisesti näillä markkinoilla. Ottaen huomioon yrityksen alhaiset hinnat, ennustettu kasvu ja marginaalin kasvu ovat vakuuttava argumentti osakkeen puolesta.

9. ITC Ltd

Kuva itcportal.com

ITC Ltd. toimii useilla toimialoilla, ja sillä on johtava asema Intian FMCG-teollisuudessa. Se on myös tuottanut erinomaista pitkän aikavälin kannattavuutta, mikä tekee siitä yhden suuren osakeluettelon NSE:ssä ja BSE:ssä. ITC on onnistuneesti siirtynyt pelkästä tupakkayhtiöstä hyvin hajautetuksi, skaalautuvaksi liiketoimintaryhmäksi, jolla on vahva asema kartongissa, maataloushyödykkeissä, hotelleissa, paino- ja pakkausteollisuudessa, merkkipakatuissa elintarvikkeissa ja muilla aloilla.

Lisäksi Sunrise Foods Pvt.:n hankinta. Ltd:n ennustetaan vahvistavan ITC:n markkina-asemaa maustealalla ja lisäävän monipuolistamista. ITC on tunnettu siitä vahva sisäinen kassakertymä, alhainen velka ja vahva likviditeetti.

Hallitus on jättänyt unionin vuoden 2022 budjetissa tupakkavelan vakioksi auttaakseen liiketoimintaa volyymien elpymisessä, mikä antaa merkittävän sysäyksen ITC:n pudonneille tupakkamarkkinoille, jotka epidemia on puolittunut.

10. SBI

Kuva: onlinesbi.sbi

SBI perustettiin vuonna 1806, ja se on ylpeänä jatkanut perinteitään ja perintöään lähes 200 vuoden ajan. SBI on maailmanlaajuinen organisaatio, joka toimii 32 eri maassa. SBI on myös Fortune 500 -yhtiö.

SBI kuuluu niihin suuriin osakkeisiin, jotka ovat onnistuneet tuottamaan melko hyvän osakekohtaisen tuloksen huolimatta siitä, että ne ovat maan suurin pankki. Tämän pankin markkina-arvon kerrotaan olevan Rs. 493 710 Kr.

SBI on helposti yksi luotetuista pankeista sijoitusten suhteen, koska se on vakaa PCR, merkittävä pääoma, kiinteä vastuu franchising ja paremmat omaisuuden laatunäkymät. SBI on vahvin vaihtoehto Intian talouden tasaiselle elpymiselle PSU-pankeista. Luottokustannusten normalisoituminen ja paremmat kasvunäkymät voivat johtaa kaksinumeroiseen ROE 14-15 % FY23-24 asti.

11. Axis Bank

Kuva: axisbank.com

Axis Bank on Intian kolmanneksi suurin yksityinen pankki ja yksi Intian parhaista pankkisektorin suuryhtiöistä. Pankin taseen loppusumma oli 11,75 miljoonaa INR 31.3.2022. Pankki tarjoaa useiden jakelukanavien kautta kattavan valikoiman rahoituspalveluita ja pankkituotteita vähittäis-, liike- ja tukkuasiakkaille. Pankilla on Intiassa 4 758 konttoria sekä 16 900 pankkiautomaattia ja käteisen talletus- ja nostolaitteita.

Vuosineljännes toisensa jälkeen pankin taloudellinen tulos on parantunut. Pankit pääoman tuotto nousi 0,88 prosentista 1,46 prosenttiin, kun taas sen oman pääoman tuotto nousi 11,33 prosentista 15,87 prosenttiin. Pankki näyttää olevan oikealla tiellä saavuttaakseen 18 prosentin ROE-tavoitteensa.

Pankin vähittäismyyntisalkku, joka on ollut johdon painopisteenä viimeiset 3 vuotta, on kasvanut merkittävästi nousten 56,5 %:iin 49 %:sta. Pankin jatkuvat ponnistelut omaisuussalkkunsa strategiseen kehittämiseen, mukaan lukien edullisien talletusten mobilisointi, luottokustannusten alentaminen, marginaalin laajentaminen ja parannettu tuottosuhdematriisi, ovat optimistisia signaaleja tulevalle tuloskasvulle.

12. Bajaj Finance

Kuva: bajajfinserv.in

Vuonna 2007 perustettu Bajaj Finance on intialainen NBFC, joka tarjoaa rahoitustuotteita, kuten lainoja, yleisvakuutuksia, lainoja pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille), kulutusrahoitusta, varallisuudenhoitoa ja kaupallista lainaa. Vähittäisrahoituksen merkittävän painopisteen lisäksi liiketoiminta toi myös IPO-rahoituspalvelut korkean nettovarallisuuden henkilöille (HNI). Yrityksen tulevaisuuden tavoitteina on laajentaa jalanjälkeä kaupunkiseudulla ja maaseudulla uusien tuotetarjonnan avulla.

Yrityksen omaisuuskanta kasvoi 41 %. Tämä on loistava indikaattori yritykselle. Bajaj Financella on huomattava markkinaosuus ja laaja penetraatio.

Monet yritykset yrittävät nyt liittyä tälle alalle, mutta Bajaj Finance on hyötynyt siitä, että se on tehnyt niin. Liikevaihto todennäköisesti yli kaksinkertaistuu ensi vuonna, joten Bajaj Finance lupaa sijoittajille erinomaisen huipputason kasvun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka henkilökohtaiset aloitussivut voivat tehdä sivustostasi kannattavamman

Sen viimeisimmät luvut ovat ylittäneet viiden vuoden keskiarvon. Bajaj Finance ei vain loistanut aiemmalla tuloksellaan, vaan se ohitti myös Consumer Finance -toimialan kasvun, jonka tulos kasvoi 16,05 %.

Vertailu

Tiedät jo nyt Intian parhaat suuret osakkeet, mutta vertailun helpottamiseksi olemme järjestäneet kaikki nämä suuret yhtiöt alla olevaan taulukkoon. Se auttaa sinua analysoimaan ja päättämään, mikä näistä suurista osakkeista sopii sinulle.

Sr No Yrityksen nimi Nykyinen hinta Markkina-arvo. P/E-suhde Osinkotuotto Korkea matala
1. Reliance Industries Rs. 2,337 Rs. 1 581 293 Kr. 24.9 0,34 % Rs. 2 856/2 180
2. Hindustan Unilever Rs. 2,587 Rs. 605 549 Kr. 61.2 1.325 Rs. 2 742/1 902
3. HDFC pankki Rs. 1,657 Rs. 924 997 Kr. 21.1 0,94 % Rs. 1,722/1,272
4. TCS Rs. 3,538 Rs. 1 294 298 Kr. 31.8 1,22 % Rs. 3 856 / 2 926
5. Infosys Rs. 1,609 Rs. 669 435 Kr. 28.3 1,93 % Rs. 1,924/1,355
6. Asuntorehitysrahoitus Oy. Rs. 2,689 Rs. 491 752 Kr. 19.7 1,12 % Rs. 2 934/2 062
7. Bharti Airtel Rs. 772 Rs. 445 475 Kr. 61.2 0,39 % Rs. 877/629
8. HCL Technologies Ltd. Rs. 1,116 Rs. 302 763 Kr. 20.9 4,30 % Rs. 1 215/876
9. ITC Ltd. Rs. 371 Rs. 460 871 Kr. 25.3 3,10 % Rs. 388/207
10. SBI Rs. 553 Rs. 493 710 Kr. 10.5 1,28 % Rs. 630/425
11. Axis Bank Rs. 867 Rs. 266 716 Kr. 13.0 0,12 % Rs. 970/618
12. Bajaj Finance Rs. 6,436 Rs. 389 681 Kr. 36.2 0,31 % Rs. 7 778/5 220

Kuinka valita?

Tässä on joitain tekijöitä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitaan oikeat suuret osakkeet Intiassa portfolioonsa:

  • Läpinäkyvyys: Yritys, joka on avoin liiketoiminnastaan ​​ja strategioistaan, pystyy antamaan tarkempia tilinpäätöksiä ja ennusteita kuin se, joka ei ole sitä. Tällainen läpinäkyvyys auttaa valitsemaan luotettavan ja turvallisen yrityksen.
  • Vakaus: Yrityksen vakaus on tärkeä asia, joka on otettava huomioon ennen varsinaista sijoittamista sen osakkeisiin. Osinkoa maksavat usein vakaat yritykset, eivätkä taloudellisen tilanteen muutokset vaikuta niiden tulokseen.
  • Laadukas käyttöhuolto: Yrityksen johdon kykyä ylläpitää korkeaa tehokkuutta ajan mittaan kutsutaan ylläpidon laaduksi. Jos yritys on johdonmukaisesti tarjonnut korkealaatuista huoltoa useiden vuosien ajan, se todennäköisesti tekee niin lähitulevaisuudessa ja tekee siitä suosion suurten yhtiöiden osakeluetteloksi NSE 2022:ssa.
  • Osingonmaksusuhde: Jos yritys maksaa osinkoa, se tarkoittaa, että se on kasvanut tarpeeksi suureksi siirtääkseen voitot osakkeenomistajille. Jokainen säännöllistä osinkoa maksava yritys osoittaa luottamuksensa mahdollisuuksiinsa menestyä, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoitusvaihtoehdon suurimmalle osalle sijoittajia. Osingonmaksusuhde osoittaa, kuinka paljon voittoa jaetaan osinkoina vuosittain.

Suuremman markkina-arvonsa vuoksi Intian parhaat suuret osakkeet ovat usein kalliimpia kuin muuntyyppiset osakkeet. Tästä johtuen, kun niihin sijoittaa, tämä tulee pitää mielessä. Lisäksi suurten yhtiöiden hinta heilahtelee vähemmän kuin pienten tai keskisuurten osakkeiden hinta, koska sen arvo perustuu arvioon siitä, kuinka paljon pääomaa kaikkien olemassa olevien osakkeiden hankkiminen maksaisi. Tämä tekee niistä houkuttelevan sijoituksen niille, jotka etsivät jatkuvaa voittoa ajan mittaan.

Intian osakemarkkinat tarjoavat laajan valikoiman suuryhtiöiden osakkeita, joita sijoittajat voivat harkita kasvupotentiaalin saavuttamiseksi. Perusteellinen tutkimus, analyysi ja pysyminen ajan tasalla markkinatrendeistä ovat ratkaisevan tärkeitä tietoon perustuvien sijoituspäätösten tekemisessä. Viime kädessä yksilöllisen riskinsietokyvyn ja pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden tulisi ohjata sijoittajia valitsemaan parhaat suuryhtiöiden osakkeet, jotka vastaavat heidän sijoitusstrategioitaan.