Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta verkossa myytävää digitaalista tuotetta (+ kuinka pääset alkuun)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta verkossa myytävää digitaalista tuotetta (+ kuinka pääset alkuun)

Etsitkö parhaita digitaalisia tuotteita myytäväksi verkossa? Olet oikeassa paikassa.

Digitaalisilla tuotteilla on yleensä paljon korkeammat voittomarginaalit kuin fyysisillä tuotteilla.

Ja koska sinun ei tarvitse huolehtia tuotantokustannuksista, voit laajentaa skaalaa loputtomasti ilman, että sinun tarvitsee koskaan huolehtia varastosi täydentämisestä – kaikki tämä tekee helpon ja erittäin tuottoisan liiketoimintamallin.

Jos haluat perustaa oman online-yrityksen, joka myy digitaalisia tuotteita, lue eteenpäin ja opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Tästä viestistä löydät kannattavimmat myytävät digitaaliset tuotteet ja kuinka aloittaa kunkin myyminen. Ja pysy loppuun asti oppiaksesi parhaat tavat markkinoida digitaalisia tuotteita.

Valmis? Aloitetaan!

Mitä digitaaliset tuotteet ovat?

Digitaaliset tuotteet ovat aineettomia hyödykkeitä, joita voidaan säilyttää sähköisesti ja myydä verkossa toistuvasti.

Ne ovat yleensä ladattavan sisällön ja mediatiedostojen muodossa.

Puhumme asioista, kuten e-kirjoista, PDF-tiedostoista, musiikki- ja videotiedostoista, malleista jne.

12 erilaista digitaalista tuotetta myydään

On olemassa monia erilaisia ​​digitaalisia tuotteita, joita voidaan myydä verkossa. Auttaaksemme sinua rajaamaan vaihtoehtojasi, olemme listanneet alle tuottoisimpia digitaalisia tuoteluokkia sekä esimerkkejä menestyneistä myyjistä kyseisellä markkinaraolla.

1. E-kirjat (ja äänikirjat)

E-kirjojen myynnistä saa paljon rahaa. Ne ovat yksi parhaista tietotuotteista, joihin kuluttajat haluavat käyttää kovalla työllä ansaitun rahansa.

Markkinat ovat kasvaneet huomattavasti viime vuosina, ja pelkästään vuosien 2019 ja 2020 välisenä aikana myytyjen e-kirjojen määrä on noussut 170 miljoonasta 191 miljoonaan. Ja koska myynti on edelleen huimaa, nyt on täydellinen aika kirjoittaa omasi ja lunastaa oma osasi piirakasta.

Mutta älä huoli, sinun ei tarvitse olla Stephen King kirjoittaaksesi jotain, joka myy hyvin. Kirjoita vain siitä, mitä tiedät – on olemassa kaikenlaisia ​​e-kirjoja, jotka ovat yllättävän tuottoisia, etenkin tieto- ja koulutuskategorioissa.

Esimerkiksi Dubaissa toimiva YouTuber Amel Aitouche kirjoitti e-kirjan, jossa kerrotaan kaikki mitä sinun tulee tietää Dubaihin muuttamisesta. Se osoittautui suureksi hitiksi hänen tilaajiensa keskuudessa, ja hän myy nyt satoja kopioita, mikä tekee hänestä yhden suurimmista menestystarinoista.

Voit jopa muuttaa kirjasi äänikirjoiksi tavoittaaksesi entistä suuremmat satunnaisten kuuntelijoiden markkinat. Ja jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa kokonaista e-kirjaa, voit myydä lyhyempiä tekstejä, kuten oppaita, ateriasuunnitelmia, harjoitusoppaita, piirustuksia ja muita asiakirjoja.

Huomautus: Jos tarvitset lisää apua, tutustu viesteihimme e-kirjojen myymisestä, e-kirjojen myyntialustoista ja äänikirjojen myynnistä.

2. Verkkokurssit

Toinen loistava tapa ansaita rahaa tietosi on luoda ja myydä verkkokurssi. Onko sinulla jokin aihe, jossa olet todellinen asiantuntija? Onko sinulla erityisiä taitoja, joista uskot muiden hyötyvän? Jos on, voit pakata nämä taidot ja asiantuntemus digitaaliseksi tuotteeksi ja myydä sen.

John D. Saunders teki juuri niin ja tienasi yli 10 000 dollaria pelkästään julkaisupäivänä web-suunnittelun kiihdytin- ja SOP-kurssiensa kautta. Nyt hän pyörittää kuusinumeroista yritystä ja on tienannut satoja tuhansia dollareita myymällä kursseja verkossa.

Tietenkään kaikilla ei ole yhtä paljon menestystä kuin Johnilla, mutta se ei tarkoita, ettet voi ansaita hyviä tuloja, jos sinulla on tietoa, jolle on kysyntää.

Tässä on joitain ideoita erilaisiin verkkokurssiin, jotka myyvät todella hyvin:

  • Kuntokurssit
  • Ruoanlaittokurssit
  • Musiikkikurssit
  • Liiketoiminta- ja yrittäjyyskurssit
  • Kieltenoppimiskurssit
  • Taidekurssit
  • Treffi- ja parisuhdekurssit

Kun tiedät, mitä haluat opettaa, sinun on päätettävä, missä muodossa haluat toimittaa kurssin (esim. video, teksti, ääni jne.). Sen jälkeen voit hahmotella opetussuunnitelman ja aloittaa koulutussisällön luomisen.

Kun sisältösi on valmis, sinun on valittava verkkokurssialusta kurssisi isännöimiseksi. Käytä sitten näitä taktiikoita markkinoidaksesi kurssiasi.

3. Digitaalinen taide

Pidätkö itsestäsi taiteilijana tai graafisena suunnittelijana? Digitaalisella taiteella on suuret markkinat, joten ansaitse nämä taidot ja muuta harrastuksestasi tulonlähde.

Esimerkiksi uudet startup-yritykset tarvitsevat aina lahjakkaita suunnittelijoita luomaan mukautettuja logoja yrityksilleen.

Vaikka on olemassa online-logovalmistajia, jotka tarjoavat edullisia vaihtoehtoja pienille yrityksille, ne eivät voi verrata sitä, mitä taitava graafinen suunnittelija voi luoda. Näin voit periä palkkion työstäsi.

Muita hyvin myyviä taiteeseen liittyviä digitaalisia tuotteita ovat kuvakkeet (vektorikuvat), tuotemerkkisarjat, taustat, hymiöt, merkit, bannerit ja 3D-taideteokset.

Suunnittelija SilverLyons hyödynsi Twitch-suoratoiston kasvua ja julkaisi kokoelman valmiita hymiöitä, kuvakkeita ja merkkejä. Jos olet innokas pelaaja, voit tehdä jotain vastaavaa ja päästä samoihin markkinoihin.

Sen lisäksi, että luot omia alkuperäisiä malleja, voit myös myydä lisäosia suosittuihin graafisen suunnittelun työkaluihin. Harjat, liukuvärit ja paletit ohjelmistoille, kuten Photoshop, Illustrator ja Procreate, ovat tällä hetkellä erittäin kysyttyjä, joten se on ehdottomasti tutkimisen arvoinen markkina.

NFT:t ovat kuuma aihe myös tällä hetkellä, etenkin digitaalisessa taidetilassa. Jos myyt jo digitaalista taidetta, voit harkita NFT-haaroittumista. Tämä voi kuitenkin olla riskialtis hanke, joten varmista, että teet tutkimusta ja ymmärrät riskit.

Huomautus: Haluatko aloittaa digitaalisten tuotteiden myynnin, mutta et ole varma kuinka? Sellfy tekee siitä helppoa. Aloita ilmainen kokeilu napsauttamalla tätä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon Lead Generation maksaa?

4. Tilaukset ja jäsenyydet

Jäsenille tarkoitetun sivuston perustaminen ja tilaustuotteiden myyminen on toinen loistava idea, varsinkin jos olet jo vaikuttaja, jolla on suuri yleisö.

Esimerkiksi YouTube-käyttäjät Rhett & Link Good Mythical Morning -kanavalta avasivat uuden toistuvan tapahtumapaikan, kun he perustivat Mythical Societyn – yksityisen verkkoyhteisön, joka antaa tilaajille pääsyn kulissien taakse ja eksklusiiviseen sisältöön. Koska heillä oli jo miljoonia tilaajia, myynti oli melko taattu.

Mutta vaikka olemassa oleva yleisö varmasti auttaa, se ei ole välttämätöntä – voit silti käynnistää onnistuneen tilauspalvelun ilman sitä, kuten sisällöntuottaja Viritä kuuhunjoka on onnistunut myymään kausiluonteisia tilauspaketteja henkisen hyvinvoinnin alalla.

Tilauspakettisi voivat sisältää viikoittaista tai kuukausittaista sisältöä, kuten aikakauslehtiä tai ateriasuunnitelmia, pääsyn suojattuun sosiaaliseen yhteisöön ja monia muita herkkuja.

Tutustu verkkokauppaalustoilla käsittelevään viestiimme myydäksesi tilauksia, jos tarvitset apua.

5. Videosisältö

Kuluttajat eivät nykyään saa tarpeeksi videosisältöä – ja he ovat valmiita maksamaan siitä. Sinun tarvitsee vain katsoa VOD-suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, menestystä nähdäksesi kuinka suuret videosisällön markkinat ovat.

Jos pidät itsestäsi ohjaajaksi, voit luoda omaa viihdyttävää tai opettavaa videosisältöäsi ja myydä sitä verkossa.

Tekijät Nils ja Kaspar teki juuri niin. He menivät Thaimaahan ja tekivät lyhyen rullaluisteluelokuvan nimeltä Mind Your Step, joka dokumentoi heidän matkansa halki maan ja kiinnitti huomion maailmanlaajuiseen muovijäteongelmaan ja listasi sen sitten myytäväksi verkkokauppaansa. Se oli suuri menestys ja pariskunta onnistui keräämään tonnin rahaa hyväntekeväisyyteen.

Ja jos elokuvan tekeminen kuulostaa mielestäsi liian kalliilta, muista, että Nils ja Kaspar onnistuivat sen alle 5000 eurolla, mikä todistaa, ettei sen tarvitse olla. Voit tehdä jotain, josta kannattaa maksaa pienellä budjetilla, käyttämällä vain iPhone-kameraa. Tarvitset vain näkemyksen.

Hyvin myytäviä videosisältötyyppejä ovat opetusvideosisältö, eksklusiiviset vlogit, matkadokumentit, komediavideot, lyhytelokuvat ja pelivideot.

Huomautus: Jos tarvitset apua aloittamiseen, tutustu videosisällön myyntioppaaseemme.

6. Kuviot ja tulosteet

Etsyn kaltaisilla sivustoilla on miljoonia kekseliäitä kuluttajia, jotka etsivät kuvioita ja tulosteita auttamaan heitä tee-se-itse-projekteissaan.

Voit myydä esimerkiksi ompelukuvioita, neulekuvioita ja makrameekuvioita tai tulosteita, kuten värityssivuja ja työkirjoja.

Latvialainen tekstiilisuunnittelija ja yrittäjä Linda tarjoaa tästä loistavan esimerkin. Itseoppinut harrastaja, josta tuli palkittu tekstiilisuunnittelija, perusti Yksitoista Käsintehty brändi ja rakensi itselleen kannattavan yrityksen, joka myy virkkauskuvioita verkossa – ja ne ovat valtava hitti! Hänen Etsy-kaupassa on yli 20 000 myyntiä tähän mennessä.

Tutustu artikkeliimme Etsyssä myytävistä digitaalisista tuotteista, jos haluat saada lisäinspiraatiota.

7. Mallit

Mallit ovat toinen mielenkiintoinen digitaalisten tuotteiden luokka, jotka myyvät hyvin verkossa. Ansioluettelomallit ovat erittäin suosittuja ja erittäin helppoja luoda, vaikka sinulla olisi rajalliset suunnittelutaidot.

Mutta mallit eivät ole vain ansioluetteloita ja CV:itä varten. Voit myydä malleja kaikenlaisille asioille, mukaan lukien sähköpostit, sosiaalisen median julkaisut, PowerPoint-esitykset, Twitch-peittokuvat, käyntikortit… mitä vain!

Esimerkiksi merkki Sosiaalinen Boutiqueni on julkaissut yhden Creative Marketin myydyimmistä malleista.

Heidän yli 400 sitoutumista lisäävän Instagram-mallin nippu on tuottanut yli 2 000 myyntiä tähän mennessä. Kaupallisen lisenssin hinta on 49 dollaria, mikä tarkoittaa lähes 100 000 dollaria tuloja!

8. Valokuvaus

Laadukkaat valokuvat ovat aina kysyttyjä. Jos olet innokas valokuvaaja, voit muuttaa harrastuksestasi kokopäiväisen uran myymällä valokuvasi verkossa.

Yksi tapa tehdä tämä on myydä arkistokuvia Shutterstockin kaltaisilla sivustoilla, mutta markkinat ovat hieman täynnä, ja melun läpi murtautuminen ja myynti voi olla vaikeaa. Saatat menestyä paremmin myymällä asiakkaan tilaamia valokuvia, tapahtumakuvauspalveluita (ajatellen häitä, syntymäpäiviä jne.) ja muotokuvia.

Mihin suuntaan tahansa haluatkin mennä, hyvä valokuvaportfolio, joka esittelee parhaat työsi, on välttämätön. Tämä auttaa sinua erottumaan joukosta.

Jos et halua myydä valokuvia, voit jopa myydä valokuvauksen inspiroimia tuotteita, kuten lahjakas valokuvaaja Megan Hein.

Hän muutti intohimoisen harrastuksensa kokopäiväiseksi bisnekseksi, kun hän avasi oman Sellfy-myymälän, jonka kautta hän myy POD-tuotteita ja -vaatteita valokuvaajille.

9. Valokuvien esiasetukset

Jos olet valokuvaaja, toinen suunta, jonka voit valita, on myydä mukautettuja Lightroom-esiasetuksia.

Lightroomin esiasetukset ovat pohjimmiltaan suodattimia, jotka lisäävät kuviisi tietyn sävyn ja tuntuman. Ostajat voivat ladata ne ja asentaa ne Lightroom-ohjelmistoonsa ja sitten käyttää niitä valokuviinsa.

Jos sinulla on suuri yleisö, joka jo pitää työstäsi (kuten suuri Instagram-seuraaja), on hyvä mahdollisuus, että jotkut faneistasi haluavat tietää salaisuutesi ja ovat valmiita maksamaan esiasetuksistasi saadakseen saman vaikutus.

Saksalainen valokuvaaja Christan Mate Grab hyödynsi tätä ja asetti esiasetukset ostettaviksi verkkokaupastaan, mikä avasi uuden ja tuottoisen tulonlähteen.

10. Musiikki

Jos olet lahjakas muusikko, sinun kannattaa harkita musiikin ja musiikkiin liittyvien tuotteiden myyntiä verkossa.

Selkein esimerkki tästä on lisenssien myynti. Siellä on tuhansia elokuvantekijöitä, tuottajia ja YouTubereita, jotka tarvitsevat alkuperäisiä kappaleita ja äänitehosteita käyttääkseen työssään. Voit veloittaa näiltä yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä lisenssin, joka antaa heille tekijänoikeusvapaat oikeudet käyttää kappaleitasi videoissaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä todella rahaa bloggaamalla – haastattelu Ruth Soukupin kanssa

Jos sinulla on seuraajia, voit myös myydä ladattavia kappaletiedostoja tai jopa kokonaisia ​​albumeja verkkokauppasi kautta suoratoistopalveluissa, kuten Spotifyssa.

Toinen reitti, johon voit mennä, on myydä nuottejamusiikkiin liittyviä tietotuotteita, kuten verkkokitara- tai rumputunteja tai jopa äänipankkeja.

Esimerkiksi, LFO-kauppa myy äänipankkeja maailman johtaville syntetisaattoreille. Heidän tuoteluettelonsa sisältää laitteistosyntikoita, ohjelmistosyntikoita, tehosteita ja näytepaketteja.

Huomautus: Julkaisin yksityiskohtaisen opas musiikin myyntiin musiikkiblogissani. Tarkista se, jos tarvitset apua aloittamiseen.

11. Fontit

Fontit ovat yksi parhaista verkossa myytävistä digitaalisista tuotteista. Suunnittelutrendit ja kuluttajien mieltymykset muuttuvat jatkuvasti, joten brändit, suunnittelijat ja yksittäiset tekijät etsivät jatkuvasti uusia kirjasimia käytettäväksi brändäyksessään ja taideteoksessaan.

Voit luoda omia fontteja ohjelmistossa, kuten Illustrator, ja myydä ne sitten ladattavina OTF- tai TTF-tiedostoina oman verkkosivustosi kautta tai verkkokauppapaikkojen, kuten Creative Marketin, kautta.

Myynnissä on satoja fontteja Luovat markkinat, joka kattaa kaikenlaisia ​​luokkia kalligrafiatyylisistä fonteista huippuluokan 3D-fontteihin. Suosituimmat kirjasintyypit myyvät kuten hotcakes.

Useimmat myyjät valitsevat lisenssimallin, jossa he perivät erilliset maksut kaupallisista ja henkilökohtaisista lisensseistä. Haluat ehkä asettaa fontit henkilökohtaiseen käyttöön ilmaiseksi osana markkinointistrategiaasi ja veloittaa vain kaupallisesta käytöstä.

Huomautus: Tutustu kirjasimien myynnin aloittelijaoppaaseemme, jos haluat oppia lisää.

12. Ohjelmisto

Ja tietenkään mikään digitaalisten tuotteiden luettelo ei olisi täydellinen mainitsematta ohjelmistoja.

SaaS-tuotteiden (software-as-a-service) myynti verkossa voi olla yksi tuottoisimmista liiketoimintamalleista, joissa yritykset, kuten Ahrefs ja Mailchimp ansaita miljoonia tuloja.

Ohjelmistojen myyminen ei kuitenkaan ole yhtä helppoa kuin joidenkin muiden tässä luettelossa olevien digitaalisten tuotteiden myyminen. Sinun on löydettävä aukko markkinoilla ja käytettävä aikaa ja rahaa kuluttajien tarvitseman ohjelmistoratkaisun kehittämiseen.

Tämä edellyttää yleensä, että palkkaat kehittäjäryhmän työskentelemään ohjelmistotuotteesi parissa, mikä voi maksaa satoja tuhansia dollareita.

Mutta kalliista käynnistyskustannuksista huolimatta, jos ohjelmistotuotteesi lähtee nousuun, voit saada suuren tuoton sijoituksellesi ja päätyä 7- tai 8-numeroiseen yritykseen.

Kuinka myydä digitaalisia tuotteita

Kun olet selvittänyt, mitä digitaalista tuotetta haluat myydä, seuraava vaihe on verkkokauppasi perustaminen. Tätä varten tarvitset verkkokauppaalustan.

Digitaalisten tuotteiden myyntiin suunnattuja verkkokauppaalustoja on paljon, mutta suosittelemme aloittamaan Sellfyllä.

Se on yksi helpoimmista (ja edullisimmista) alustoista aloittaaksesi, mikä tekee siitä täydellisen aloittelijoille, pienille yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka haluavat myydä digitaalisia tuotteita verkossa.

Tässä on vaiheittainen opas digitaalisten tuotteiden myymiseen Sellfyn avulla.

Vaihe 1: Valitse tilaussuunnitelma ja luo Sellfy-kauppasi

Suosittelemme aloittamaan Starter-suunnitelman heti alusta alkaen. Aloitussuunnitelmalla voit myydä rajattomasti tuotteita vain 19 dollarilla kuukaudessa ja saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson kaikkien ominaisuuksien testaamiseksi.

Aloita vierailemalla Sellfy-sivustolla ja rekisteröimällä tili. Valitse aloitussuunnitelma.

Täytä sitten tietosi ja napsauta . Sen jälkeen sinua pyydetään täyttämään kyselylomake luomasi myymälän tyypistä. Jos olet perustamassa verkkokauppaa tyhjästä, muista valita vaihtoehto kolmannessa kysymyksessä.

Kun olet täyttänyt kyselylomakkeen, napsauta ja olet valmis aloittamaan myymäläsi luomisen ja tuotteiden lisäämisen.

Vaihe 2: Lisää digitaaliset tuotteesi

Kun myymäläsi on luotu, voit lisätä tuotteita, joita haluat myydä, napsauttamalla sivupalkissa. Napsauta sitten

Sitten voit yksinkertaisesti lisätä digitaaliset tuotteet vetämällä ja pudottamalla ne annettuun laatikkoon tai napsauttamalla

Tälle sivulle voit myös lisätä tärkeitä tuotetietoja, kuten tuotteen nimen, kuvauksen, esikatselun ja hinnan. Kun olet valmis, napsauta vain ja varmista, että kytkin on päällä ja tuotteesi ovat valmiita myyntiin.

Vaihe 3: Mukauta myymäläsi asetuksia

Napsauta seuraavaksi -välilehti sivupalkissa. Tällä välilehdellä voit muuttaa sivustosi ulkoasua ja tehdä tärkeitä mukautuksia, kuten lisätä verkkotunnuksen ja määrittää maksuvaihtoehdot.

Voit muuttaa sivustosi ulkoasua Store-muokkaustoiminnolla. Täällä voit vaihtaa teemaa ja järjestää uudelleen kauppasivujesi asettelua.

Kun olet tyytyväinen sivustosi ulkonäköön, voit määrittää maksuvaihtoehdot yhdistämällä myymäläsi Paypaliin tai Stripeen.

Voit myös lisätä verkkokauppallesi mukautetun verkkotunnuksen. Jos olet jo ostanut verkkotunnuksen, lisää se verkkotunnukseen -kenttään Kaupan asetukset -sivulla.

Jos sinun on ostettava sellainen, voit tehdä sen sellaisilla sivustoilla kuin GoDaddy ja Namecheap. Tässä on luettelo parhaista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista, joista voit ostaa.

Kaupan asetusaluetta voidaan käyttää myös muiden sivustosi tärkeiden ominaisuuksien, kuten sähköpostiasetusten ja tuoteluokkien, määrittämiseen.

Huomautus: Sellfy antaa sinun myydä myös fyysisiä tuotteita, tilaustuotteita, videoiden suoratoistoa ja tilauksia. Sen avulla voit myydä kursseja suorina latauksina, mutta tällä hetkellä mukana ei ole oppimisen hallintajärjestelmää.

9 tapaa markkinoida digitaalisia tuotteitasi

Ei riitä, että luot mahtavia digitaalisia tuotteita ja mahtavaa verkkokauppaa. Koska jos kukaan ei koskaan näe kauppaasi tai tiedä sen olemassaolosta, et silti tee myyntiä.

Siksi markkinointi on niin tärkeää. On monia erilaisia ​​tapoja markkinoida digitaalisia tuotteitasi. Tässä on yleiskatsaus mielestämme tehokkaimpiin strategioihin, joita kannattaa kokeilla.

Investoi hakukoneoptimointiin (SEO)

SEO tarkoittaa digitaalisten tuotteiden verkkosivustosi sivujen optimointia hakukoneita varten niin, että ne näkyvät tuloksissa aina, kun potentiaaliset ostajat etsivät markkinarakoasi liittyviä kohdeavainsanoja. Hienoa SEO:ssa on, että se ajaa Luomu liikennettä maksetun liikenteen sijaan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata rahaa mainoksiin nähdäksesi tulokset.

🔥 Empfohlen:  Tuloverolain 10 §: Kaikki mitä tulee tietää

Lue hakukoneoptimoinnin aloittelijaoppaamme saadaksesi selville, miten pääset alkuun.

Käynnistä PPC-mainoskampanja

PPC tarkoittaa pay-per-click. PPC-mainosten avulla käynnistät mainoskampanjan (kuten Google Adsin tai Facebook-mainosten kautta), teet hintatarjouksia mainosten sijoitteluista ja maksat aina, kun joku napsauttaa mainostasi aloitus- tai myyntisivullesi. Jos valitset kohdistusvaihtoehdot oikein ja muutat suuren osan mainosten napsautuksista myyntiin, PPC-mainokset voivat tuottaa korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Maksimoi konversiosi

Hakukoneoptimointi ja PPC sopivat erinomaisesti liikenteen ohjaamiseen verkkokauppaasi, mutta jos et muunna tarpeeksi liikenteestä myyntiin, et näe hyvää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Siksi CRO (konversioprosentin optimointi) on niin tärkeä. Varmista, että koko verkkokauppasi on hyvin öljytty muunnoskone ja että kaikki aloitussivusi on laserkohdistettu myynnin lisäämiseksi tai asiakkaiden houkuttelemiseksi myyntisuppiloosi.

Mainosta tuotteitasi sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on vahva markkinointikanava. Selvitä, missä sosiaalisissa verkostoissa kohdemarkkinasi ovat aktiivisimpia (esim. Facebook, TikTok, Instagram jne.) ja keskitä ponnistelusi läsnäolon rakentamiseen ja seuraamiseen näissä verkostoissa. Saatat jopa haluta harkita kumppanuutta sosiaalisen median vaikuttajien kanssa, joilla on paljon ihmisiä kohdemarkkinoillasi vaikuttajakampanjoissa maksimoidaksesi tavoittavuuden.

Nämä 13 älykästä sosiaalisen median markkinointivinkkiä auttavat sinua pääsemään alkuun. Ja nämä sosiaalisen median hallintaohjelmistotyökalut säästävät aikaasi.

Käynnistä lahjakampanja

Kilpailun tai sosiaalisen median lahjan järjestäminen voi olla tehokas sosiaalisen median markkinointistrategia. Ajatuksena on tarjota voittajalle jonkinlainen ilmainen palkinto (kuten ilmainen tilaus tai tuotepalkinto) ja jakaa merkintöjä vastineeksi esimerkiksi julkaisusi jakamisesta tai yrityksesi sosiaalisen sivun tykkäämisestä.

Tarvitset sosiaalisen median lahjaratkaisun aloittaaksesi. Katso kokoelmamme 10 parhaasta kilpailutyökalusta täältä.

Tarjoa lyijymagneetti

Jos myyt digitaalista tuotetta verkossa, harkitse kevyen tai kokeiluversion tekemistä siitä ilmaiseksi ja tarjoa se lyijymagneettina. Lyijymagneetit ovat kannustimia (kuten ilmaislahjoja), joita annat verkkosivustosi vierailijoille vastineeksi heidän tiedoistaan. Se voi olla loistava tapa rohkaista useampia ihmisiä tilaamaan uutiskirjettäsi ja rakentamaan sähköpostilistaasi.

Jos haluat oppia luomaan oman lyijymagneetin, katso tämä viesti.

Hyödynnä sähköpostimarkkinointia

Kun olet kasvattanut postituslistaasi, voit hyödyntää sähköpostimarkkinointiohjelmistoa luodaksesi automaattisia sähköpostikampanjoita, jotka tukevat tilaajiasi tiedoilla, tarjouksilla ja alennuksilla, kunnes he ovat valmiita ostamaan. Voit myös ottaa käyttöön asioita, kuten automaattisia hylättyjen ostoskorien sähköpostiviestejä, vähentääksesi ostoskorin hylkäämistä ja saada lisää myyntiä.

Katso lisätietoja sähköpostimarkkinointi 101 -oppaastamme.

Listaa tuotteesi verkkokauppapaikoille

On järkevää listata digitaaliset tuotteesi mahdollisimman monelle kauppapaikalle, jotta tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita. Sellfy-kauppasi lisäksi saatat haluta listata digitaaliset tuotteesi sellaisille sivustoille kuin Etsy (sopii kuvioille ja tulosteille), Amazon (sopii e-kirjoille ja videosisällölle) ja Envato Elements (sopii fonteille).

Digitaalisten tuotteiden myynti UKK

Haluatko silti oppia lisää digitaalisten tuotteiden myynnistä? Tässä on vastaus joihinkin aiheeseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Onko digitaalisten tuotteiden myynti kannattavaa?

Kyllä, digitaalisten tuotteiden myynti voi olla erittäin kannattavaa, eikä sinun tarvitse huolehtia monista fyysisten tuotteiden myyntiin liittyvistä yleiskustannuksista ja kuluista.

Jos valitset oikeat tuotteet ja markkinoit niitä hyvin, digitaalisten tuotteiden myynti verkossa voi olla erittäin tuottoisaa liiketoimintaa.

Voinko myydä digitaalisia tuotteita Facebookissa?

Kyllä, on enemmän kuin mahdollista myydä digitaalisia tuotteita Facebook Marketplacessa. On kuitenkin yleisempää käyttää alustoja, kuten Amazon ja Etsy, digitaalisten tuotteiden myyntiin. Sosiaalisen median ja Facebook-mainosten käyttäminen voi olla myös loistava tapa markkinoida tuotteitasi.

Voinko myydä digitaalisia tuotteita Instagramissa?

Vaikka Instagramissa on joitain ostosominaisuuksia, sitä ei todellakaan ole asetettu digitaalisten tuotteiden myyntiin. Se sopii paremmin fyysisten tuotteiden myyntiin. Instagram voi kuitenkin olla loistava tapa mainostaa tuotteitasi ja ohjata liikennettä verkkokauppaasi.

Lopulliset ajatukset

Joten siinä se on – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää digitaalisten tuotteiden myymisestä verkossa. Sellfyn kaltaisten verkkokauppatyökalujen ansiosta digitaalisten tuotteiden myynti verkossa ei voisi olla helpompaa. Se on erittäin yksinkertainen ja tehokas tapa ansaita rahaa verkossa.

Toivottavasti löysit tästä luettelosta hienoja digitaalisia tuoteideoita.

Jos haluat silti oppia lisää rahan ansaitsemisesta verkossa, muista tutustua joihinkin muihin viesteihimme, kuten: