Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parasta WordPress-postituslistalaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parasta WordPress-postituslistalaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Etsitkö parasta WordPress-postituslistalaajennusta sähköpostiluettelosi kasvattamiseen?

Ehkä haluat peruslaajennuksen osallistumislomakkeiden luomiseen. Tai ehkä tarvitset täysin varustetun luettelonrakennuslaajennuksen, joka tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten jaetun testauksen, lyijymagneettitoimituksen tai monivaiheiset lomakkeet jne.

Markkinoilla on niin monia laajennuksia, mutta mikä sinun pitäisi valita?

Tässä viestissä löydät markkinoiden parhaat WordPress-sähköpostiluettelon rakennuslaajennukset – luokittain eriteltyinä.

Ensin tarkastellaan sähköpostitilauslaajennuksia, sitten aloitussivun laajennuksia ja muun tyyppisiä osallistumislomakkeen laajennuksia.

Ja lopuksi jaan suosituksia erilaisiin käyttötapauksiin.

Valmis? Aloitetaan.

Parhaat WordPress-sähköpostitilauslaajennukset

Haluatko lisätä osallistumislomakkeita WordPress-verkkosivustollesi? Ei ongelmaa. Näiden WordPress-laajennusten avulla on helppo lisätä muuntavia lomakkeita.

1. Thrive Leads

Thrive Leads on markkinoiden ominaisuuksiltaan intensiivisin WordPress-sähköpostitilauslaajennus.

Tämän tehokkaan laajennuksen avulla voit suunnitella ja ottaa käyttöön valinnaisia ​​lomakkeita vedä ja pudota -editorin avulla. Mukauta yksi yli 60 mallista tai luo täydellinen valintalomake tyhjästä.

Valitse sitten, miten haluat lomakkeesi näkyvän. Voit määrittää tietyt lomaketyypit näkymään poistumistavoitteen, sivulla käytetyn ajan tai useiden muiden laukaisimien perusteella.

Ja voit näyttää lomakkeita tietyillä viesteillä ja sivuilla tai luokkien, tunnisteiden jne. avulla. Ja luoda omia lomakkeita mobiililaitteille ja työpöytäkoneille.

Voit suorittaa A/B-testejä löytääksesi, mikä tuottaa yleisöllesi parhaiten. Kopioi lomake testataksesi kopiointi- ja suunnittelumuutoksia tai testaa eri lomaketyyppejä toisiaan vastaan ​​maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Thrive Leads tarjoaa myös syvällisiä raportointi- ja analyyttisiä oivalluksia, jotta voit ymmärtää, kuinka lomakkeesi toimivat ja mistä eniten konversioita tuottava liikenne tulee.

Avainominaisuudet:

 • Tukee lähes kaikentyyppisiä osallistumismuotoja – Lisää mobiilikohtaisia ​​lomakkeita, 2-vaiheisia lomakkeita, ponnahdusikkunoita, sisällön sisäisiä lomakkeita, julkaisulomakkeiden jälkeen, dia-in, widgetejä, sisältölokeroita, nauhoja ja paljon muuta.
 • API-integraatiot ja mukautetut HTML-lomakkeet – Useimmat sähköpostipalveluntarjoajat ovat tuettuja. Mukautetut HTML-lomakkeet tarjoavat tavan yhdistää kaikki, joita ei tueta.
 • Tehosta konversioita SmartLinksin avulla – Näytä erilaista sisältöä niille, jotka ovat jo rekisteröityneet sähköpostilistallesi. Erinomainen tuotemyynnin lisäämiseen sen jälkeen, kun ihmiset ovat liittyneet postituslistallesi.

Hinnoittelu:

99 $/vuosi (uusiutuu sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erillisestä tuotteesta tai käytä kaikkia Thrive Themes -tuotteita hintaan 299 $/vuosi (uusituu sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi) Thrive Suite -jäsenyys.

Lue Thrive Leads -arvostelumme.

2. Muunna Pro

Convert Pro on Brainstorm Forcen suosittu WordPress-opt-in-lomakelaajennus. Sama yritys Astra Theme- ja Schema Pro -laajennuksen takana.

Tämän laajennuksen avulla voit ottaa käyttöön laajan valikoiman lomaketyyppejä vedä ja pudota -editorin avulla. Ja hyödynnä lukuisia kohdistus- ja käyttäytymislaukaisuvaihtoehtoja.

Saat odottamasi käyttöoikeuslomaketyypit, kuten ponnahdusikkunat, widgetit, diat jne. Sekä edistyneemmät tyypit, kuten kyllä/ei-lomakkeet, monitila ja sisällön lukitus.

Löydät tuen useille sähköpostipalveluntarjoajille, kuten Mailerlite, ConvertKit, ActiveCampaign, AWeber, Brevo, GetResponse, MailChimp ja muut (katso koko luettelo).

Convert Pro on modulaarinen laajennus. Mitä tämä tarkoittaa? Vaikka se on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, voit poistaa käytöstä tarpeettomat. Tämä parantaa verkkosivustosi suorituskykyä.

Moduuleja, jotka voit poistaa käytöstä, ovat esimerkiksi raportointi, A/B-testaus, sähköpostiintegraatiot jne.

Edistyneen kohdistustoiminnon avulla voit luoda lomakkeita, jotka kohdistavat esimerkiksi tiettyihin maihin, kaikkiin EU-maihin tai EU:n ulkopuolisiin maihin. Voit myös kohdistaa tiettyihin laitteisiin, kuten mobiili- ja pöytätietokoneisiin.

Ominaisuudet:

 • Edistyneet näytön liipaisimet – Laajin valikoima näyttölaukaisimia, jotka olen löytänyt laajennuksesta. Sisältää sivulla vietetyn ajan, passiivisuuden, vierityksen CSS-luokkaan, poistumistavoitteen ja paljon muuta. Ne voidaan pinota ja konfiguroida ryhmiksi.
 • Kehittynyt kohdistustoiminto – Varmista, että oikeat ihmiset näkevät oikeat lomakkeet verkkosivustollasi. Kohdista lomakkeet tietyille sivuille, viesteihin tai taksonomioihin. Myös maantieteellinen kohdistus saatavilla.
 • Modulaarinen plugin suunnittelu – Poista käytöstä ominaisuudet, joita et tarvitse parantaaksesi verkkosivuston suorituskykyä.

Hinnoittelu:

99 dollaria rajoittamattomille verkkosivustoille. Heidän kasvupaketinsa on 249 dollaria, ja se sisältää pääsyn kaikkiin heidän muihin tuotteisiinsa, mukaan lukien Astra Pro, Schema Pro ja monet muut.

Lue Convert Pro -arvostelumme.

3. ConvertBox

ConvertBox on piilotettu helmi liidien luontityökalujen maailmassa. Se on SaaS-alusta, joka yhdistää suoraan WordPressiin.

Vuosien varrella olen testannut monia työkaluja, jotka on suunniteltu luomaan sähköpostin kirjautumislomakkeita, mutta tällä on yksinkertaisin kokeilemani käyttöliittymä.

Voin siirtyä editorin avaamisesta lomakkeen julkaisemiseen muutamassa minuutissa. Valittavana ei ole monia malleja, mutta saatavilla olevat näyttävät upeilta.

Voit luoda useita erilaisia ​​lomaketyyppejä – tarrapalkkeja, ponnahdusikkunoita, sisäänajoja, upotettuja lomakkeita ja kokosivun lomakkeita. Uusia ominaisuuksia lisätään usein.

Voit suorittaa A/B-jakotestejä nopeasti kopioimalla olemassa olevan lomakkeen, näyttämällä lomakkeesi valitsemasi tai poissulkemasi URL-osoitteet (tai luokat ja tunnisteet, jos sinulla on niiden WordPress-laajennus asennettuna.)

Voit käyttää useita kohdistussääntöjä, kuten laitetyyppi, sijainti, URL-merkkijono, viittaava verkkosivusto ja paljon muuta.

Ennen kaikkea erottuu siitä, kuinka helppoa on luoda monivalintalomakkeita, joissa jokainen vastaus voi liittää tilaajia eri tunnisteisiin/ryhmään/luetteloihin – tämä on erittäin tehokasta, kun sitä käytetään sähköpostin segmentointisuppiloissa.

Avainominaisuudet:

 • API-integraatiot ja mukautetut HTML-lomakkeet – Useimmat sähköpostipalveluntarjoajat ovat tuettuja, mutta jos sinun ei, voit käyttää heidän mukautettua HTML-lomakevaihtoehtoaan.
 • Näyttö- ja kohdistusasetukset – Näytä lomakkeet, kun käyttäjät ovat lähdössä, ajastimella, linkin napsautuksella jne. Valitse sitten tarkalleen, mitä sivua ja mitä kohdistusvaihtoehtoja (sijainti, viittaava verkkosivusto jne.) haluat käyttää.
 • Reaaliaikainen analytiikka – Katso tarkalleen, kuinka lomakkeesi ja jaetut testit toimivat. Sen lisäksi, että näet liidejä, näyttökertoja ja tulosprosentteja, näet myös vuorovaikutuksia.
🔥 Empfohlen:  Tuotteen nimi vastaa SKU-hallintaa NLP:n avulla

Hinnoittelu:

495 dollarin elinikäinen tarjous saatavilla rajoitetun ajan. Tukee 500 000 kuukausittaista näyttökertaa ja 50 verkkosivustoa. Sen jälkeen sen hinta näyttää olevan 99 dollaria/kk. Valitettavasti meillä ei ole saapumisaikaa, milloin niiden hinnat muuttuvat.

4. Bloom

Bloom on monipuolinen luettelonrakennuslaajennus WordPressille, jonka on luonut Elegant Themes -tiimi.

Tämän laajennuksen avulla voit lisätä kuusi erilaista osallistumislomaketta – mukaan lukien ponnahdusikkunat, widgetit, fly-in-lomakkeet, alla olevat lomakkeet, upotetut lomakkeet ja sisältölokerot.

Ei ole visuaalista editoria tai edes live-esikatselua, kuten Convert Pro- ja Thrive Leads -sovelluksella saat – mutta muokkaus on helppokäyttöinen.

Saat käyttöösi monia malleja, mutta useimmat näyttävät melko samanlaisilta. Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä voidaan yhdistää, ja kaikille palveluntarjoajille on tarjolla mukautettu HTML-lomakevaihtoehto, jolle ei ole suoraa API-integraatiota.

Mukana on hyvät analytiikkatoiminnot ja kohdistusominaisuudet.

Avainominaisuudet:

 • Yksinkertainen editori, jossa on paljon malleja – Se ei ole vedä ja pudota -editori, mutta sitä on helppo käyttää.
 • Sisäänrakennettu lomakeanalytiikka – Kaikki mitä tarvitset suorituskyvyn seurantaan.
 • Tarkennettu kohdistus – Näytä osallistumislomakkeet tietyillä sivuilla, viesteissä ja luokissa. Sulje pois tietyiltä sivuilta tarvittaessa.

Hinnoittelu:

89 dollaria vuodessa rajoittamattomista verkkosivustoista ja pääsystä kaikkiin muihin Elegant Themes -tuotteisiin. Sisältää suosittu Divi-teema, sosiaalisen jakamisen laajennus ja paljon muuta.

5. WP-tilaus

WP Tilaa on ilmainen opt-in-lomakelaajennus WordPressille, joka on erittäin kevyt.

Tämä laajennus on ilmainen ja suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Asenna ja aktivoi, siirry sitten widgetisivullesi ja lisää widget haluamaasi widget-alueeseen.

Se on melko rajallinen, mutta jos haluat vain lisätä perusvalintalomakkeita widget-alueille – se voi olla kaikki mitä tarvitset.

Tästä laajennuksesta on olemassa pro-versio, joka tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa värejä, näyttää poistumistavoitteen ponnahdusikkunat ja paljon muuta.

Avainominaisuudet:

 • Tuki useille sähköpostipalveluntarjoajille – Tällä hetkellä tuetaan MailChimp, AWeber ja Feedburner.
 • Yksinkertaiset osallistumislomakkeet – Lisää osallistumislomake helposti WordPress-verkkosivustosi widget-alueille.
 • Pro-versio lisää lisäominaisuuksia ja integraatioita – Tämä sisältää lisäintegraatioita MailRelaylle, Mad Mimille, MailPoetille, Mailerlitelle, GetResponselle ja muille.

Hinnoittelu:

VAPAA. Pro-versio maksaa 29 dollaria yhdestä verkkosivustosta tai 59 dollaria rajoittamattomista verkkosivustoista.

6. WP Notification Bar Pro

WP Notification Bar Pron avulla on helppo lisätä ilmoituspalkkeja WordPress-verkkosivustosi ylä- tai alaosaan.

Voit valita, haluatko näyttää osallistumislomakkeen ilmoituspalkeissa tai voit näyttää tekstin ja painikkeen, joka linkittää jollekin aloitussivullesi.

Voit myös näyttää tekstiä, linkkejä sosiaalisiin profiileihisi tai ajastimen.

Tämän laajennuksen avulla voit valita, missä sivustossasi ilmoituspalkit näytetään ja kenelle ne näytetään.

Voit esimerkiksi näyttää tietyt palkit vain mobiililaitteissa ja piilottaa ne työpöydällä. Tai voit luoda erityisiä palkkeja hakukonevierailijoille.

Prioriteetti voidaan asettaa, jos yhdellä sivulla näkyy useita palkkeja – tämä varmistaa, että vierailijat eivät näe useita palkkeja.

Tuolla on ilmainen versio Tämän laajennuksen avulla voidaan linkittää aloitussivuille tai näyttää mukautettua sisältöä, mutta siinä ei ole valinnaista lomaketta.

Avainominaisuudet:

 • A/B-jakotestaus – Selvitä, mikä tuottaa yleisöllesi parhaiten.
 • Perusanalytiikka – Seuraa, mitä ilmoituspalkkeja vierailijasi napsauttavat.
 • Tukee suosituimpia sähköpostipalveluntarjoajia – Tämä sisältää MailChimp, GetResponse, AWeber, Campaign Monitor, Constant Contact, ActiveCampaign, Benchmark, Brevo, Drip, ConvertKit, Mad Mimi ja paljon muuta.
 • Useita baarityyppejä – Osallistumislomake, ajastin, teksti, painike, sosiaaliset profiilit ja paljon muuta.

Hinnoittelu:

29 dollaria yhdelle verkkosivustolle. Avaa rajoittamaton määrä verkkosivustoja 59 dollarilla.

7. MailChimp WordPressille (MC4WP)

Kuten nimestä varmaan arvasit, MailChimp WordPressille auttaa yhdistämään WordPress-verkkosivustosi MailChimp-tiliisi.

Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa lisätä osallistumislomakkeita verkkosivustollesi ja käytät MailChimpiä – tämä laajennus on mukava ilmainen vaihtoehto.

Se on jonkin verran rajoitettu suurille ominaisuuksille, mutta se lisää joitain pienempiä ominaisuuksia, joita muut laajennukset eivät tarjoa.

Voit esimerkiksi lisätä “Tick to subscribe” -ruudut kommenttilomakkeisiin, rekisteröintilomakkeisiin, WooCommercen kassasivuille ja muihin.

Saat täyden hallinnan lomakekentistä ja voit helposti mukauttaa värejä vastaamaan verkkosivustosi tuotemerkkiä.

Avainominaisuudet:

 • Helppo tapa lisätä osallistumislomakkeita – Nopea integrointi perusräätälöintiin.
 • Napsauta tilataksesi valintaruudun ominaisuuden – Lisää valintaruutuja kommentteihin, rekisteröintilomakkeisiin ja muihin.
 • Integroituu hienosti muihin suosittuihin laajennuksiin – Integroituu hyvin WooCommercen, Contact Form 7:n, Gravity Formsin, WPFormsin, BuddyPressin, MemberPressin ja muiden kanssa.

Hinnoittelu:

VAPAA.

Parhaat aloitussivujen rakentajat WordPressille

Oman aloitussivun käyttäminen on loistava tapa saada lisää sähköpostitilaajia. Ne sopivat ihanteellisesti maksetulle liikenteelle, ja ne muuntavat paljon paremmin kuin blogisi osallistumislomake.

Näiden WordPress-laajennusten avulla on helppo luoda sähköpostin talteenottosivuja, myyntisivuja ja muita suppilosivuja.

Suosittelen tutustumaan artikkeliini WordPress-aloitussivun laajennuksista, mutta tässä ovat parhaat valintani:

8. Thrive Architect

Thrive Architect on yksi markkinoiden parhaista aloitussivulaajennuksista. Sen vedä ja pudota -editorin ja teemamallisarjojen ansiosta se on ihanteellinen sähköpostin kaappaussivujen luomiseen.

Tämän laajennuksen avulla saat yhden parhaista visuaalisista muokkausohjelmista, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden mukauttaa vapaasti. Sisältää mahdollisuuden muuttaa sivujen näyttötapaa mobiililaitteissa. Voit esimerkiksi piilottaa tiettyjä elementtejä mobiililaitteista.

Aloita aloitussivusi alusta tai jollakin yli 270 aloitussivumallista.

Mallit sisältävät webinaarisivut, kurssisivut, osallistumislomakesivut, myyntisivut ja paljon muuta.

Avainominaisuudet:

 • Yli 270 aloitussivumallia – Ryhmitetty teemasarjoihin, jotta voit rakentaa myyntisuppiloita johdonmukaisella brändäyksellä.
 • Rakenna aloitussivuja nopeammin sivulohkojen avulla – Rakenna kokonaisia ​​sivuja minuuteissa käyttämällä valmiiksi suunniteltuja sisältölohkoja.
 • Syvä integrointi muihin Thrive Suiten laajennuksiin – Kun käytät muita laajennuksia, kuten Thrive Leads, Thrive Quiz Builder ja Thrive Comments – ne näkyvät Thrive Architectissa lisättävinä elementteinä.
 • A/B-jaetun testauksen lisäosa saatavilla – Jos valitset Thrive Suiten, saat tämän lisäosan mukana. Se sopii erinomaisesti pikatestien suorittamiseen tulosten parantamiseksi.
🔥 Empfohlen:  7 parasta myyntiennustusohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Hinnoittelu:

Thrive Architect maksaa 90 dollaria/neljännesosa Thrive Suiten jäsenyydestä. Thrive Suite sisältää pääsyn Thrive Theme Builderiin, Thrive Optimizeen ja paljon muuta.

Lue Thrive Architect -arvostelumme.

9. OptimizePress 3

OptimizePress on muunnospaketti, joka sisältää tehokkaan laajennuksen aloitussivujen ja myyntikanavien rakentamiseen.

Jos olet kuullut OptimizePressistä aiemmin – unohda kaikki kuulemasi.

Versiossa 3 heidän koko laajennuksensa rakennettiin uudelleen alusta alkaen.

OptimizePressissä on nyt nopein testaamani editori. Tämä on sekä tausta- että etulatauksen näkökulmasta. Ja UX-näkökulmasta se päihittää monet SaaS-alustoista, joita olen testannut.

Siinä on runsaasti malleja kaikenlaisille suppilosivuille ja oma WordPress-teema, jonka avulla voit lisätä osallistumislomakkeita sivustollesi – heti pakkauksesta.

Mukana on myös suppilon rakennustyökalu, jonka avulla voit rakentaa kokonaisia ​​myyntisuppiloita, A/B-testaa aloitussivusi ja tarkastella yksityiskohtaisia ​​analyysejä.

Heidän kassalisäosan avulla voit rakentaa kassasivuja ja hallita koko digitaalisten tuotteiden myyntiprosessia. Suoraan Stripen kaltaisten maksupalveluntarjoajien integroinnista digitaalisten tuotteiden toimittamiseen asiakkaillesi.

Avainominaisuudet:

 • Yli 100 aloitussivumallia – Luo kaikenlaisia ​​aloitussivuja ja suppilosivuja näiden mallien avulla.
 • Sivun osiot – Kuten Thrive Architectin sivulohkoissa, voit lisätä valmiiksi suunniteltuja sisältölohkoja suunnitteluprosessin nopeuttamiseksi.
 • WordPress teema – Sisältää mukautettavan teeman, jossa on valinnainen lomaketoiminto.
 • Suppilon rakentaja – Luo kokonaisia ​​myyntisuppiloita helposti. Kanavatyyppejä ovat käynnistyssuppilot, luettelon muodostussuppilot, webinaarisuppilot ja paljon muuta.
 • A/B-testaus ja analytiikka – Ei tarvitse käyttää ulkoista laajennusta, kuten Google Optimize.
 • Kassan rakentaja – Luo omat kassasivusi ja integroi ne suoraan maksupalveluntarjoajien, kuten Stripen, kanssa.

Hinnoittelu:

Aloitussivun rakentaja alkaa 129 dollarista vuodessa. OptimizeFunnels ja kaikki muut lisäosat ovat saatavilla hintaan 199 $/vuosi, ja niitä voidaan käyttää 20 henkilökohtaisella sivustolla.

Lue OptimizePress-arvostelumme.

10. Leadpages

Leadpages on liidien luontialusta, jossa on loistava aloitussivujen rakennustyökalu, joka integroituu suoraan WordPressiin.

Koska Leadpages on SaaS-sovellus, se isännöi kaikkia aloitussivujasi puolestasi. Voit isännöidä aloitussivuja Leadpages-URL-osoitteessa tai käyttää niiden WordPress-laajennusta integroidaksesi ne suoraan verkkosivustoosi.

Voit mukauttaa yli 100 aloitussivumallia. Näitä ovat sähköpostin talteenottosivut, viittausten luontisivut, myyntisivut, webinaarisivut ja paljon muuta.

Rakastan Leadpagesissa sen mukavuutta ja yksinkertaisuutta. Voin hallita useiden verkkotunnusten aloitussivuja yhdestä hallintapaneelista ja suorittaa A/B-testejä muutamalla napsautuksella. Sitten heidän raportointinsa näyttää minulle, kuinka sivuni toimivat.

Muita liidien luomisen ominaisuuksia ovat hälytyspalkit, ponnahdusikkunat ja LeadLinkit. Leadpages toimii myös verkkosivustojen rakentajana.

Avainominaisuudet:

 • Leadmeter-muunnosavustaja – Tämä työkalu arvioi aloitussivusi ja antaa suosituksia sitä luodessasi.
 • Digitaalisen omaisuuden toimitus – Toimita lyijymagneetteja tilaajillesi tämän hyödyllisen ominaisuuden avulla.
 • Kassan rakentaja – Stripe-integrointi on tehty helpoksi.
 • Sisäänrakennettu A/B-testaus – Suorita jaetut testit nopeasti ja tarkastele analytiikkaa seurataksesi suorituskykyä.

Hinnoittelu:

Vakiopaketti alkaa 27 dollarista kuukaudessa, kun se laskutetaan vuosittain. Jos haluat jaetun testauksen, muista napata Pro-suunnitelma hintaan 59 dollaria/kk, kun se laskutetaan vuosittain.

Lue Leadpages-arvostelumme.

Muut sähköpostin kaappauslaajennukset WordPressille

Sähköpostin kaappauslomakkeiden lisäämisen ja aloitussivujen luomisen lisäksi on olemassa joukko muita ainutlaatuisia tapoja kasvattaa sähköpostilistaasi.

Joissakin tapauksissa nämä laajennukset auttavat sinua myös ohjaamaan lisää liikennettä verkkosivustollesi.

11. Thrive Quiz Builder

Thrive Quiz Builderin avulla on helppo luoda viraalisia tietokilpailuja, jotka tuottavat liikennettä ja sähköpostitilaajia.

Tietokilpailut ovat yksi aliarvostetuimmista sisältötyypeistä, joita voit luoda, ja ne ovat erittäin tehokkaita postituslistojen kasvattamisessa. Itse asiassa eräs ystäväni käytti virustietokilpailuja luodakseen yli 5 000 kuukausittaista kävijää upouudelle verkkosivustolle – pienellä yleisöllä.

Ne luovat nopeasti, ja niissä on sisäänrakennettu virusten sosiaalinen jakaminen. Sitten voit hyödyntää kaikkea saamaasi liikennettä sähköpostilistan rakentamiseen.

Valitse vain tietokilpailumalli (tässä tapauksessa luettelon rakentaminen), muokkaa sivujasi ja lisää kysymyksesi ja vastauksesi.

Tehokkaan analytiikan avulla näet tarkalleen, kuinka tietokilpailusi toimivat ja mihin ihmiset jäävät.

Avainominaisuudet:

 • Näytä räätälöityjä tarjouksia lukijoillesi – Sen sijaan, että arvaisit, mitä lukijasi haluavat, voit kysyä heiltä. Toimita sitten suositeltua sisältöä heidän vastaustensa perusteella.
 • Segmentoi sähköpostiluettelosi helposti – Tämä on erittäin tärkeää, jotta saat sähköpostiluettelostasi parhaan suorituskyvyn.
 • A/B-testaa kriittiset tietokilpailun vaiheet tulosten lisäämiseksi – A/B-testaa aloitussivusi, opt-in-porttisi, osallistumislomakkeesi ja tulossivusi tehokkuuden parantamiseksi.
 • Integroituu suosittujen sähköpostipalveluntarjoajien kanssa – Thrivella on runsaasti API-integraatioita suosituille palveluntarjoajille, kuten ActiveCampaign, Drip, ConvertKit, Mailerlite ja monet muut.

Hinnoittelu:

90 dollaria/neljännesosa Thrive Suitesta.

Lue Thrive Quiz Builder -arvostelumme.

12. RafflePress

RafflePress on tehokas lahjalisäosa, jota voidaan käyttää lisäämään liikennettä, sosiaalisen median seuraajia ja .

Kun johdin markkinointitoimistoa, lahjat olivat yksi suosikkimarkkinointitaktiikoistani uusille asiakkaille.

Vähimmällä ajalla ja vaivalla voisimme lisätä merkittävästi liikennettä, sosiaalisia seuraajia ja sähköpostin tilaajia. Ilmaiset tavarat ovat voimakas motivaattori ja virusten jakaminen on sisäänrakennettu sisääntuloprosessiin.

Eikä sinun tarvitse maksaa palkinnoista. Ota vain yhteyttä oman markkinaraon brändeihin ja pyydä heitä lahjoittamaan palkintoja. Vastineeksi he saavat bränditietoisuutta, ja voit määrittää lisätapoja, kuten seurata heitä Twitterissä.

🔥 Empfohlen:  6 parasta ilmaista RSS-syötteen lukijaa (2023-versio)

RafflePressin avulla voit luoda omia lahjoituksia nopeasti käyttämällä valmiita malleja. Ja salli kaikenlaiset sisääntulotyypit – liittyminen sähköpostilistallesi, sosiaalisten profiiliesi seuraaminen, kysymykseen vastaaminen jne.

Voit upottaa palkintosi mille tahansa sivulle tai luoda lahjan aloitussivun.

Avainominaisuudet:

 • Luo viruslahjoja nopeasti Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla voit luoda lahjoja muutamassa minuutissa.
 • Upota lahjasi tai käytä aloitussivua Jos et halua luoda uutta viestiä/sivua blogiisi, RafflePress voi luoda häiriöttömän aloitussivun.
 • Integraatiot suosituille sähköpostipalveluntarjoajille – Voit käyttää mitä tahansa API-integraatioita, muodostaa yhteyden Zapieriin tai käyttää mukautettua verkkolomaketta.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkavat 49 dollarista vuodessa, mutta sähköpostiintegraatiot edellyttävät Pro-suunnitelmaa, joka on 99 dollaria vuodessa.

Lue RafflePress-arvostelumme.

Kuinka valita sinulle paras WordPress-postituslistalaajennus

Paras WordPress-postituslistalaajennus riippuu täsmällisistä tarpeistasi ja siitä, mitä yrität saavuttaa.

On myös syytä harkita, millaisia ​​tarpeitasi tulevaisuudessa voi olla, koska voit säästää melkoisesti vaivaa hankkimalla laajennuksen, jossa on enemmän ominaisuuksia nyt.

Olen lisännyt alle joitakin erityisiä suosituksia:

Mikä on paras opt-in-lomakelaajennus WordPressille?

Kustannusten, ominaisuuksien ja käytettävyyden tasapainottaminen – Thrive Leads on selvä voittaja.

Jos etsit Thrive Leads -vaihtoehtoa – katso Convert Pro.

Mikä on edullisin opt-in-lomakelaajennus WordPressille?

Jos haluat vain hyväksyä lomakkeita yhdelle verkkosivustolle – Thrive Leads tarjoaa eniten lisäarvoa kaikkiin muihin Thrive Suiteen sisältyviin laajennuksiin ja teemoihin verrattuna. Katso lisätietoja Thrive Suite -arvosteluistamme.

Jos käytät suurta määrää verkkosivustoja, Convert Pro tarjoaa lopulta edullisimman ratkaisun hintaan 99 dollaria/vuosi rajattomille sivustoille. Saatavilla on elinikäinen sopimus, jolla säästät enemmän rahaa, ja välityssopimus, joka sisältää pääsyn kaikkiin muihin tuotteisiin.

Mikä on helpoin opt-in-lomakkeen laajennus tai työkalu käytettäväksi?

ConvertBox on epäilemättä virtaviivaisin työkalu, jonka olen testannut opt-in-lomakkeille.

Se on SaaS-alusta, mutta siinä on WordPress-laajennus helppoa integrointia varten. Kun laajennus on aktivoitu, näet vaihtoehtoja kohdistaa lomakkeisiin käyttämällä WordPress-tunnisteita ja luokkia yksittäisten sivujen URL-osoitteiden lisäksi.

Se on ollut beta-vaiheessa pitkään, mutta se on paljon parempi kuin useimmat muut markkinoilla olevat SaaS-ratkaisut.

Malleja ei ole paljon, mutta toiminnallisuus on uskomatonta ja on erittäin nopea siirtyä “Haluan osallistumislomakkeesta” lomakkeen näyttämiseen verkkosivustollasi.

Minulla on yli 500 000 kävijää kuukausittain. Mikä postituslistalaajennus minun pitäisi valita?

SaaS-opt-in-lomaketyökalut ovat erittäin kalliita tässä vaiheessa. Siinä tapauksessa Convert Pro olisi ihanteellinen – varsinkin koska se on modulaarinen laajennus, jotta voit sammuttaa tarpeettomat ominaisuudet.

Thrive Leads vs Convert Pro? Kumpi minun pitäisi valita näistä kahdesta?

Thrive Leadsissa on enemmän malleja ja parempi editori. Sitä on helpompi käyttää ja siinä on enemmän mukautusvaihtoehtoja.

Voit esimerkiksi luoda lomakkeen, jossa piilotat tietyt elementit vain mobiilista. Se on jotain, jota et voi tehdä Convert Prolla.

Toisaalta Convert Prossa on parempi käyttäytymiseen perustuva kohdistustoiminto, ja sen avulla voit poistaa käytöstä ominaisuuksia, joita et tarvitse, mikä parantaa verkkosivuston suorituskykyä.

Loppujen lopuksi et voi mennä pieleen kummankaan laajennuksen kanssa.

Thrive Leads vs Convert Pro? Kumpi minun pitäisi valita näistä kahdesta?

Ilmaisia ​​postituslistalaajennuksia on vaikea tarjota, koska ne vaativat niin paljon ylläpitoa. Olen testannut monia freemium-laajennuksia, mutta useimmista niistä ei ole paljon hyötyä, ellet maksa päivityksestä, ja siinä vaiheessa on yleensä saatavilla paljon paremmin maksettuja laajennuksia.

Se sanoi, WP Tilaa on hyvä ilmainen lisäosa MyThemeShopista. Se tukee MailChimp, AWeber ja Feedburner.

Sähköpostipalveluntarjoajan valinta

Tässä viestissä mainittuja laajennuksia ei ole suunniteltu sähköpostien lähettämiseen.

Vaikka on olemassa WordPress-laajennuksia, jotka tarjoavat tämän toiminnon, en suosittele niiden käyttöä. Saat parhaat tulokset omistetulta sähköpostipalveluntarjoajalta.

Jos sinulla ei vielä ole sähköpostipalveluntarjoajaa, tutustu artikkeliini, jossa verrataan sähköpostimarkkinointipalveluita saadaksesi lisätietoja.

Käärien sen

Sähköpostilistan luominen on helpompaa, kun sinulla on työhön oikea laajennus.

Yllä luetellut WordPress-postituslistalaajennukset auttavat sinua keräämään sähköposteja, luomaan liidejä, rakentamaan aloitussivuja ja paljon muuta.

Pystyt hyödyntämään huippuluokan ominaisuuksia ja strategioita, jotka lisäävät sähköpostisi rekisteröitymistuloksia merkittävästi.

Joten nyt on aika aloittaa. Valitse laajennus ja aloita sähköpostilistan rakentaminen.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat sähköpostinsieppaustyökalut lisää liidejä.