Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 parhaiten palkattua ammattityötä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 parhaiten palkattua ammattityötä, jotka eivät vaadi korkeakoulututkintoa

Ei tutkintoa? Ei ongelmaa! Tervetuloa 2000-luvulle, jossa et tarvitse korkeakoulututkintoa saadaksesi korkeapalkkaisen työpaikan. Työskentelemällä ahkerasti ja hiomalla käytännön taitojasi voit löytää lukemattomia työpaikkoja, joista maksetaan anteliaasti ilman ammattikoulutusta.

1. Sähköasentaja: Järkyttävän hyvä palkka

Nämä ihmiset ovat vastuussa asuin- ja liikerakennusten sähköjärjestelmien ylläpidosta ja asennuksesta. Tämä työ tarjoaa vain lukion tutkintotodistuksen ja oppisopimuskoulutuksen, joten vuosipalkan mediaani on 60 000 dollaria. Kuten muissakin ammateissa, hienoa sähköasentajan työssä on se, että saat palkkaa oppimisesta ja voit aloittaa korkeapalkkaisen työn ilman kokemusta.

2. Puuseppä: Nauloja!

Tämä korkeasti koulutettu ammatti on melko haastava ja vaatii erinomaista fyysistä ketteryyttä. Rakentamisen kannalta tämä on pakollinen työala. Puutyöllä on valtava kysyntä, ja siitä maksetaan 49 000 dollaria vuodessa, mutta palkka voi olla 80 000 dollaria.

3. LVI-teknikko: Pidä se viileänä

Lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät ovat elintärkeä tarve nykymaailmassa. Näiden teknikkojen tehtävänä on asentaa ja huoltaa ne tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Keskipalkka on 48 000 dollaria.

4. Hitsaaja: Joining the Fun

Tämä monipuolinen kauppa sisältää lämmön käytön metallikappaleiden sulattamiseen ja sulattamiseen. Jos pidät yksityiskohdista etkä pelkää tulen parissa työskentelemistä, tämä palkitseva ura voi olla erinomainen valinta! Keskipalkka on 47 000 dollaria.

5. Kaupallinen sukeltaja: Aaltojen tekeminen teollisuudessa

Rakastatko merta? Pidätkö uimisesta? Silloin tämä ammatti voi olla sinulle sopiva! Se vaatii vedenalaista työtä öljynporauslautojen ja laivojen kunnossapitoon ja korjaamiseen. Tämän raskaan työn mediaanipalkka voi nousta jopa 160 000 dollariin, mikä tekee siitä yhden parhaiten palkatuista töistä ilman korkeakoulututkintoa.

6. Hissien korjaus ja asennus: Palkka nousee

Nämä henkilöt työskentelevät hissien ja liukuportaiden huoltamiseksi. Tämä ura voi sopia hyvin, jos tunnet olosi mukavaksi työskennellä suljetuissa paikoissa. Mahdollisuus ansaita jopa 86 000 dollaria vuodessa.

🔥 Empfohlen:  Mainoksia sisältävät verkkosivustot – sivustot, jotka käyttävät mainoksia tehokkaasti sisältönsä tulouttamiseen

7. Dieselmekaanikko: Pankkitilisi tankkaus

Työntekijöiden on varmistettava monissa ajoneuvoissa laajalti käytettyjen dieselmoottoreiden tehokas toiminta. Keskipalkka on 56 000 dollaria.

8. Putkimies: Putket virtaavat ja rahat tulevat

Niin kauan kuin koteja ja rakennuksia on olemassa, putkimiehiä tarvitaan; niiden kysyntä ei lopu koskaan! He asentavat ja korjaavat vettä ja kaasua kuljettavia putkia, ja ne tienaavat 63 000 dollaria vuodessa.

9. Maalari: Menestyksen harjaus

Tämä on täydellinen kauppatyö yksilöille, jotka arvostavat luovuutta. Se tarkoittaa maalien ja muiden pinnoitteiden levittämistä pinnoille.

Olisi parasta kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kärsivällisyyttä ja vankkaa kättä menestyäksesi tässä työssä. Maalarit ansaitsevat 50 000 dollarin mediaanipalkan kotimaisten ja kaupallisten projektien kautta.

10. Raskaiden laitteiden kuljettaja: latautuminen

Erikoiskoulutuksen saatuaan nämä kuljettajat voivat työskennellä suunnittelu- ja kaupallisissa projekteissa, joiden ensisijaisena tehtävänä on kuljettaa raskaita materiaaleja. He ansaitsevat 48 000 dollarin mediaanipalkan.

11. Brickmason ja Blockmason: vakaan uran rakentaminen

Tämän ammatin työntekijät käyttävät tiiliä rakentaakseen rakenteita, kuten polkuja, tai huoltaakseen ja korjatakseen olemassa olevia rakenteita, kuten savupiippuja ja seiniä. He voivat ansaita 61 000 dollarin mediaanipalkan.

SUOSITTU LUKEMINEN: 30 eniten stressaavaa työtä Yhdysvalloissa – Onko palkka korkean loppuunpalamisasteen arvoinen?

12. Kattilanvalmistajat: Pidä asiat höyryssä!

69 000 dollarin mediaanipalkalla nämä henkilöt varmistavat kattiloiden ja paineastioiden riittävän toiminnan. Niitä käytetään useilla teollisuudenaloilla, kuten sähköntuotannossa ja valmistuksessa.

Tämä ketju inspiroi tätä postausta.

Lisää artikkeleita varakkaasta Nickelistä:

Table of Contents