Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 tapaa saada palkkaa autolla ajamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 tapaa saada palkkaa autolla ajamisesta

Tiesitkö, että voit saada palkkaa autosi ajamisesta? On itse asiassa useita yrityksiä, jotka maksavat sinulle autosi ajamisesta.

Tämä voi olla loistava tapa kattaa auton omistamiskulut, kuten automaksut, vakuutukset, ylläpitokulut ja paljon muuta.

Auton ajamisesta palkan saaminen edellyttää yleensä tiettyjä vaatimuksia.

Useimmilla paikoilla, jotka maksavat sinulle auton ajamisesta, on tietyt vaatimukset. He haluavat, että autosi on puhdas ja hyvässä kunnossa. He odottavat, että sinulla on voimassa oleva ajokortti.

Sinulla on oltava autovakuutus, ja tarvitset myös puhtaan ajokokemuksen.

Sopiiko yllä oleviin parametreihin? Jos näin on, voit alkaa saada palkkaa autollasi ajamisesta alla olevilla vaihtoehdoilla.

Saat maksun päivittäistavaroiden toimittamisesta

Maailma tavoittelee loputonta modernia mukavuutta. Tämän tarpeen täyttämiseksi on olemassa monia sovelluksia, jotka maksavat sinulle päivittäistavaroiden ja muiden tavaroiden toimittamisesta ihmisille.

Ne auttavat ihmisiä, jotka eivät voi tai halua lähteä kotoa, tekemään ostokset itse. Ja he auttavat ihmisiä, jotka ovat liian kiireisiä hoitamaan asioita.

Ihmisten kiireiset aikataulut tarjoavat suuren edun sivuseikkailijoille. Se on kyky ansaita rahaa autolla ajamalla.

Tässä on tietoa muutamasta yrityksestä, jotka maksavat sinulle pakettien tai muiden tavaroiden toimittamisesta. Käytä näitä tietoja auttaaksesi muita ihmisiä käyttäessäsi autoasi.

1. Instacart

Instacart on “on-demand päivittäistavaroiden toimituspalvelu”. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat tilaavat elintarvikkeita Instacartin kautta. Instacart lähettää riippumattomia urakoitsijoita toimittamaan päivittäistavarat.

Aloitat hakemalla kuljettajaksi Instacartilla. Sen jälkeen tapaat paikallisen Instacart-työntekijän, joka haastattelee sinua. Lisäksi he selittävät, kuinka prosessi toimii.

Periaatteessa Instacart-ostajat tekevät ostokset ja itsenäiset urakoitsijat toimittavat.

Saadaksesi itsenäisen Instacartin kuljettajan, sinun on:

 • Sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain ajokortti ja voimassa oleva autovakuutus
 • Hanki uudempi älypuhelin
 • Tee rikosoikeudellinen taustatarkastus
 • Pystyy nostamaan vähintään 30 kiloa
 • Olla vähintään 21-vuotias (18 Bostonissa)
 • Sinun tulee olla oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa

Instacart sanoo, että heidän kuljettajansa tienaavat “jopa” 25 dollaria tunnissa. Palkka voi kuitenkin vaihdella useiden tekijöiden mukaan.

Instacartilla on kymmeniä toimipaikkoja kaikkialla Yhdysvalloissa. Heillä on kuitenkin enemmän sijainteja Yhdysvaltojen itäosassa

2. DoorDash

Voit toimittaa ruokaa melkein mistä tahansa ryhtymällä Dasheriksi DoorDashilla.

Jotkut Dasherit käyttävät ylimääräistä rahaa lomien, häiden tai muiden suurten ostosten maksamiseen. Se on loistava sivuhulina, joka mahtuu mihin tahansa kiireiseen aikatauluun. Tämä johtuu siitä, että voit valita milloin haluat työskennellä.

Tiedä, että ansaitset enemmän rahaa tämän tyyppisillä sivutoimisilla, jos sinulla on polttoainetehokas ajoneuvo. Mitä vähemmän maksat polttoaineostoista, sitä enemmän voittoa ansaitset ajamalla autoa.

3. Postitoverit

Samanlainen kuin DoorDash, Postikaverit on tilaustoimituspalvelu, joka etsii toimituskumppaneita, joilla on hyvä asenne. Postitoverina voit toimittaa aterian, päivittäistavarakaupan tai viinatilauksen. Heidän verkkosivuillaan sanotaan, että heidän kuljettajansa voivat ansaita jopa 25 dollaria tunnissa!

Rekisteröityminen on ilmaista ja nopea aloittaa. Päästäksesi Postmate-jäseneksi, sinun tarvitsee vain ladata fleet-sovellus puhelimeesi, luoda tili ja kun olet varmistettu, määritä suora talletus.

Se on nopeaa, yksinkertaista ja ansaitsee rahaa omalla ajallaan. Parasta on, että he eivät ole sitoutuneet ja sinä voit nosta rahaa heti milloin haluat!

4. Laiva

Instacartin tapaan Shipt on myös tilaustoimituspalvelu. Shiptillä työskentelevien riippumattomien urakoitsijoiden on ostettava asiakkaan päivittäistavarat. Sitten he toimittavat ne määritettyyn koti- tai työosoitteeseen.

Shipt-sovelluksen lataamisen jälkeen kuljettajat saavat ilmoituksia päivittäistavaratilauksista. He näkevät tilauksen kokonaissumman dollareissa.

Sitten he päättävät, haluavatko he tilauksen vai eivät. Hyväksyttyään tilauksen kuljettaja suuntaa ruokakauppaan ja kauppoja asiakasta varten.

Sitten he toimittavat ruokatilauksen asiakkaalle. Heille maksetaan 5 dollarin peruspalkka sekä 7,5 %:n provisio koko päivittäistavarakaupan tilauksesta. Lisäksi he saavat pitää kaikki ansaitsemansa juomarahat.

Shipt väittää, että sen kuljettajat tienaavat keskimäärin 15–25 dollaria tunnissa toimituksista. Shift ei ole saatavilla kaikissa Yhdysvaltain osavaltioissa.

Ne toimivat 16 osavaltiossa, mukaan lukien Arizona, Alabama, Washington ja Illinois. Ja he pyrkivät laajentamaan toimintaansa.

5. Amazon Flex

Amazon Flex palkkaa kuljettajia itsenäisinä urakoitsijoina toimittamaan paikallisia paketteja. Toimitat ensisijaisesti Amazon Prime -asiakkaille. Amazon Flex -verkkosivusto sanoo, että he maksavat kuljettajille 18–25 dollaria tunnissa tavaroiden toimittamisesta.

Kuten Lyftin ja Uberin kaltaisten yritysten kohdalla, lataat Amazon Flex -sovelluksen älypuhelimeesi.

Sovelluksen avulla voit kertoa heille, minä päivinä ja kellonaikoina olet käytettävissä töihin. Kytke se päälle, kun voit ajaa, ja sammuta, kun et voi ajaa.

🔥 Empfohlen:  Sarah Milbrath -verkkosivustot + markkinointi: Lisää näkyvyyttäsi tehostetuilla viesteillä Lue artikkeli

Amazon Flex -työpaikkoja on saatavilla yli viidessäkymmenessä suuressa kaupungissa ympäri Yhdysvaltoja. Huomaa, että he eivät palkkaa kaikissa tällä hetkellä saatavilla olevissa kaupungeissa.

Jos siirryt heidän verkkosivustolleen, he kertovat sinulle, missä kaupungeissa on tällä hetkellä Amazon Flex -avoimia. Tämä sivu johtaa sinut hakemussivulle.

Kaupungeissa, joissa ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja, voit hakea jonotuslistalle. Amazon ottaa sinuun yhteyttä, kun avoimia paikkoja ilmenee.

6. Uber syö

Uber Eatsin avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa toimittamalla ruokatilauksia, ja sinulle voidaan maksaa Instant Paylla. *Ehdot voimassa

Kun rekisteröidyt toimittamaan Uber Eatsilla, toimitat ruokaa ravintoloista ihmisten ovelle. Näin saat palkan oman auton ajamisesta.

Voit tehdä oman aikataulusi ja toimittaa sen milloin haluat. Se on kuin Uberilla ajamista, mutta ravintolaruokaa varten.

Et aja asiakkaita ympäriinsä. Sen sijaan tuot heille heidän ruokatilauksensa. Tämä voi olla hyvä ansaitamahdollisuus, jos et pidä ajatuksesta ajaa ihmisiä ympäriinsä.

Aja muita ympäriinsä

Nautitko viettämisestä ihmisten kanssa? Onko sinulle hauskaa ajaa autollasi? Jos näin on, sinun kannattaa tarkistaa tapoja, joilla voit saada palkkaa ajamalla muita ympäriinsä.

7. Lyftin kanssa ajaminen

Jokainen rideshare-yritys toimii eri tavalla. Tässä on perustietoa autolla ajamisesta Lyft.

Pätevyys Lyftillä ajamiseen:
 • Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias
 • Tarvitset iPhonen tai Android-puhelimen
 • Sinulla on oltava sosiaaliturvatunnus.
 • Sinulla tulee olla vähintään vuoden ikäinen valtion myöntämä ajokortti
 • Autossasi tulee olla neljä ulkoovien kahvaa ja vähintään viisi turvavyötä
 • Ajoneuvossa on myös oltava valtion autovakuutus

Liittyvä postaus: Kuinka ostaa autovakuutuksia

Miten Lyftillä ajaminen toimii?

Kun ihmiset ottavat yhteyttä Lyftiin kyydin saamiseksi, Lyft etsii heidän tietokannastaan ​​kyseisen kaupungin kuljettajista. Ratsastajaa lähimpänä olevalla kuljettajalla on ensimmäinen mahdollisuus noutaa ratsastaja.

Jos kuljettaja ei ole käytettävissä, Lyft ottaa yhteyttä seuraavaan lähimpään kuljettajaan. Voit valita, millä ajeluilla teet ja millä et.

Kuinka Lyft maksaa minulle?

Kun noudat matkustajan Lyft-kuljettajaksi, napautat noutopainiketta Lyft-kuljettajasovelluksessasi. Lyft alkaa laskea maileja ja minuutteja, joita kuljetat matkustajan. Kun pudotat matkustajan, ilmoita siitä Lyftille käyttämällä sovellusta uudelleen.

Lyft pitää kirjaa antamistasi kyydistä joka viikko. He maksavat viikoittain vähennettyään prosenttiosuuden hinnasta provisiosta. Lyft-kuljettajat saavat pitää kaikki vihjeet itselleen. He eivät koskaan maksa palkkioita tippistä.

8. Uberilla ajaminen

Uber on toinen kyytipyyntösovellus, joka auttaa yhdistämään ajajat ja kuljettajat. Uber-alustalla ajaminen on joustava tapa ansaita rahaa. Tässä on joitain nopeita faktoja Uberilla ajamisesta.

Mitkä ovat Uber-ajovaatimukset?

 • Ole 21-vuotias tai vanhempi
 • Sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain ajokortti
 • Sinulla on vähintään vuoden ajokokemus. Jos olet alle 23-vuotias, sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden ajokokemus.
 • Sinulla on sopiva neliovinen ajoneuvo
 • Ota ajoneuvoon vakuutus

Uber suorittaa myös taustatarkistuksia ja ajotietojen tarkastuksia mahdollisille kuljettajille.

Miten Uberilla ajaminen toimii?

Kun olet saanut luvan ajaa Uberilla, voit aloittaa Uber-sovelluksen käytön. Voit tehdä oman aikataulusi ja ajaa omaan aikaan. Kun käyttäjä pyytää kyytiä, Uber-sovellus ilmoittaa sinulle. Noudat ne ja saat palkan jokaisesta kyydistä.

Miten saan palkan?

Liput maksetaan viikoittain. Voit myös saada maksun, kun rekisteröidyt Instant Pay -palveluun pankkikortillasi. Aiemmin Uber ei sallinut kuljettajien ottaa vastaan ​​juomarahaa. Asia on kuitenkin muuttunut, kun Ridersillä on nyt mahdollisuus antaa tippiä kuljettajille.

Kuinka voin maksimoida tulosi Lyftin tai Uberin avulla?

On monia muuttujia, jotka on otettava huomioon tulojesi maksimoinnissa. Yllätyt, mitä voit tehdä ajaessasi muita ihmisiä Lyftin ja Uberin kaltaisten yritysten kanssa.

Yllä olevasta linkistä on vinkkejä, joiden avulla voit ansaita enemmän ajaessasi.

Kyydittäminen matkustajille on vain yksi tapa saada palkkaa autosi ajamisesta. Tässä on tietoa muista tavoista ansaita rahaa autollasi.

Vuokraa autosi

Selvä, et teknisesti aja autoasi ansaitaksesi rahaa tällä autolla. Voit kuitenkin saada palkkaa antamalla muiden ajaa autoasi.

9. Hyrecar

Hyrecarin kaltaiset yritykset yhdistävät ne, jotka haluavat vuokrata autonsa, ja ne, jotka tarvitsevat autoa ajaakseen. Se, kuinka paljon ihmiset maksavat sinulle auton vuokraamisesta, riippuu useista tekijöistä. Tekijöitä ovat autosi vuosi, merkki ja malli sekä kuinka kauan kuljettaja vuokraa sen.

Autosi sijainti ja vuodenaika vaikuttavat siihen, kuinka paljon voit ansaita myös Hyrecarilla. Hyrecar määrittää vuokrahinnat puolestasi, kun luet autosi. Halutessasi voit asettaa listahinnan itse.

🔥 Empfohlen:  621 suussa sulavaa ruokayritysideaa!

Asiakkaat vuokraavat autoja Hyrecarilta useista syistä. He saattavat esimerkiksi haluta pitää lomaa. Tai he saattavat tarvita autoa ajaakseen kaupungissasi ollessaan työskennellessään.

Ehkä heidän autonsa on kaupassa ja he tarvitsevat auton käytettäväksi tällä välin.

Auton omistajat saavat 65–85 % matkan kokonaishinnasta. Palkkaus riippuu siitä, minkä suojapaketin he valitsevat.

Tämä voi olla loistava tapa ansaita rahaa autollasi, jos et käytä sitä kovin usein. Tai voit käyttää Hyrecaria, jos sinulla on ylimääräinen ajoneuvo käytettävissä.

Mainosta autossasi

On olemassa laillisia yrityksiä, jotka maksavat sinulle mainosten sijoittamisesta ajoneuvoosi. Joskus nuo mainokset voivat koostua yksinkertaisesta magneettikilvestä. Muut yritykset saattavat haluta asentaa koko auton kääreen autoosi.

On kuitenkin tärkeää tietää, että siellä on joitain huijauksia. He sanovat maksavansa sinulle mainosten sijoittamisesta autoosi, mutta he eivät maksa. Käydään läpi yksityiskohdat siitä, kuinka voit saada maksua autosi mainonnasta.

Sen jälkeen puhumme siitä, mitkä automainosyritykset ovat laillisia.

Miten autosi mainostamisesta maksetaan?

Monet yritykset katsovat, että mainonta autoverhoilujen ja kylttien kautta on loistava tapa saada mobiilimainonta yritykselleen.

Ajattele sitä: oletetaan, että yritys käyttää mainostaulua mainostamiseen. Ihmisten täytyy ajaa kyseisen mainostaulun ohi, jos he aikovat nähdä mainoksen. Samoin oletetaan, että yritys mainostaa sanomalehdessä. Ainoat ihmiset, jotka näkevät mainoksen, ovat ne, jotka lukevat sanomalehden.

Mobiilimainonnan, kuten auton kääreen, avulla yrityksen mainokset ulottuvat pidemmälle. Yritykset saavat tietoa palveluistaan ​​eri puolille suurkaupunkialuetta.

Tarvitaan vain se, että ihmiset ajavat autollaan yrityksen kääreet päällä. Yritykset voivat tavoittaa paljon suuremman yleisön ja paljon halvemmalla.

Potentiaalisen auton kääreen kuljettajana jätät hakemuksen lailliselle automainosyritykselle. Kun hakemuksesi on hyväksytty, kääre asetetaan autoosi. Ja sinulle lähetetään kuukausittainen sekki normaalista päivittäisestä ajostasi.

Onko kuljettajien täytettävä tiettyjä pätevyyksiä?

Useimmilla laillisilla automainontayrityksillä on tietty pätevyys kuljettajille. Yleensä he etsivät uudempien, hyvässä kunnossa olevien ajoneuvojen kuljettajia. Korivaurioiden ja ruosteen tulee olla käytännössä olemattomia.

Tämä johtuu siitä, että tämäntyyppiset ongelmat voivat haitata kääreiden sijoittamista ajoneuvoihin.

Lisäksi kuljettajien on ajettava tietty määrä tunteja joka viikko saadakseen pätevyyden. Yritykset haluavat palkata usein kuljettajia mainostamaan autojaan.

Lisäksi lailliset autokääreyritykset haluavat kuljettajia, jotka asuvat suuremmissa kaupungeissa. Mainosyritykset etsivät kuljettajia, jotka viettävät paljon aikaa tiellä ja viettävät paljon aikaa autolla suurilla suurkaupunkialueilla.

Näin mainonnasta maksava yritys saa maksimaalisen näkyvyyden.

Autonkäärintäyritykset suosivat myös kuljettajia, joilla on kunnolliset ajokokemukset. Se ei heijastaisi hyvää yritystä, jos kuljettaja ajaa vastuuttomasti. Heidän huonot tapansa heijastuvat heidän mainostamaansa yritykseen.

Luuletko, että ajotottumuksesi ja ajoneuvosi tekniset tiedot sopivat siihen, mitä automainosyritykset haluavat? Jos näin on, voit tutustua joihinkin online-automainostoimistoihin. Jos täytät kriteerit, voit aloittaa kuljettajan tunnistetietojen prosessin.

Kuitenkin, kuten missä tahansa liiketoiminnassa, on laillisia automainontayrityksiä ja huijareita. Tässä on joitain merkkejä, joita voit etsiä. Ne auttavat sinua määrittämään eron laillisen automainosyrityksen ja huijariyrityksen välillä.

Lailliset yritykset eivät pyydä rahaa etukäteen

Jos automainontayritys on tasolla, he eivät pyydä sinua maksamaan heille rahaa. Jotkut yritykset pyytävät rahaa hakemuksen yhteydessä. Jos yritys pyytää rahaa etukäteen, sinun kannattaa välttää sitä.

He kysyvät ajotottumuksistasi

Jos yritys ei näytä välittävän ajotottumuksistasi, se saattaa olla huijaus. Lailliset yritykset välittävät siitä, kuinka paljon ajat. He välittävät siitä, oletko vastuullinen kuljettaja. Jos näillä asioilla ei ole väliä, on hyvä mahdollisuus, että yritys ei ole laillinen.

Lailliset auton kääreyritykset pyrkivät säilyttämään eheyden. Yksi tapa he tekevät sen on palkata kuljettajia, jotka saavat asiakkaat näyttämään hyvältä.

Ne näyttävät yksityiskohtaiset yhteystiedot

Voit halutessasi pitää tauon, jos automainosyrityksellä, josta olet uloskirjautumassa, ei ole yksityiskohtaisia ​​yhteystietoja. “Yksityiskohtaisella” tarkoitan, että heidän sivustollaan on osoite ja puhelinnumero. Heillä tulee olla myös sähköposti tai muu yhteydenottolomake.

Toinen tapa löytää laillinen automainosyritys on tehdä Internet-haku. Google hae yrityksen nimeä. Laillisilla yrityksillä on usein haastatteluja suurissa tiedotusvälineissä. Ei-laillisissa niistä julkaistaan ​​huijausvaroitusartikkeleita.

Olemme keskustelleet hieman siitä, mitä pitää ottaa huomioon, jotta et joutuisi huijatuksi. Seuraavaksi jaan tietoja muutamasta automainosyrityksestä, jotka ovat laillisia.

10. Carvertise

Carvertise on erikoistunut sivu- ja takalasin päällysteisiin. He käytännössä maksavat sinulle ajoneuvosi yritysten mainostamisesta.

Tässä on luettelo joistakin heidän kuljettajiensa tunnistetiedoista:

 • Carvertisen kuljettajien tulee olla vähintään 21-vuotiaita
 • Heidän tulee ajaa vähintään 25 mailia päivässä (800 mailia kuukaudessa)
 • Kuljettajilla tulee olla puhdas ajokortti
 • Heidän tulee omistaa vuoden 2005 tai uudempi ajoneuvo
 • Heidän omistamassaan autossa tulee olla tehtaalla viimeistelty maalaus
🔥 Empfohlen:  Aloitusyritysten rahoittaminen: 5 realistista tapaa rahoittaa startup-yritystäsi

Carvertisen avulla kuljettajat saavat hyväksyä autoihinsa asennettavat kääreet. Yritys maksaa 100 dollaria kuukaudessa mainoskäärekampanjan keston ajan. Tyypilliset mainoskampanjat kestävät kolmesta kuuteen kuukautta.

Carvertisen autossasi käyttämät kääreet on valmistettu vinyylistä. Yhtiö pitää niitä turvallisina. Itse asiassa yritys sanoo, että he suojaavat autosi maalia.

11. Kääri

Kääri toimii hieman eri tavalla kuin Carvertise. Jotta voit todeta, että sinulla on oikeus ajaa Wrapifyssa, sinun on ensin jaettava ajotottumuksesi. Lataat Wrapify-sovelluksen Apple App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Kun olet ladannut sovelluksen, sinun on aktivoitava se, jotta voit seurata jokaisen päivän työmatkakilometrejä.

Kun olet saavuttanut viisikymmentä työmatkamailia, olet oikeutettu kampanjatarjouksiin. He lähettävät sinulle alueellasi olevia tarjouksia, jos täytät mainostajan ajokriteerit. Jokaisella mainostajalla on erilaiset kelpoisuusehdot.

Muita asioita, joita saatat haluta tietää Wrapifysta:

 • Wrapify-kuljettajien tulee olla vähintään 21-vuotiaita
 • Heillä tulee olla puhdas ajo- ja rikosrekisteri
 • Heidän tulee omistaa ajoneuvo, joka on 2008 tai uudempi
 • Ajoneuvon rungossa ei saa olla ruostetta ja korivaurioita

Mitä sinulle maksettaisiin Wrapify-kääreellä ajamisesta? Se riippuu useista tekijöistä. Jotkut sisältävät kuinka monta mailia ajat, mihin vuorokauden aikoihin ajat ja kuinka laajasti kääre peittää autosi.

Arvostelut ovat hyviä

Arvostelujen perusteella Wrapify kuulostaa siltä, ​​että se maksaa enemmän kuin Carvertisen 100 dollaria kuukaudessa. Eli jos kuljettajan ajotottumukset antavat hänelle mahdollisuuden ansaita enemmän. Yrityksen verkkosivusto ei kuitenkaan kerro tarkasti, kuinka paljon he maksavat.

Tässä on jotain järkeä. Palkkaus vaihtelee kuljettajan sijainnin ja ajotavan mukaan. Joten on järkevää, että Wrapify ei pysty antamaan tarkkaa maksusummaa kuukaudessa. Ja löytämämme arvostelut olivat kaiken kaikkiaan myönteisiä.

Ajaminen laillisten yritysten, kuten Wrapifyn ja Carvertisen, kanssa voi olla loistava tapa saada palkkaa autosi ajamisesta. Jos haluat ajaa ympäriinsä yritysten mainosten kanssa ajoneuvossasi, ota heihin yhteyttä.

Ansaitse rahaa kimppakyydillä

Joissakin kaupungeissa voit saada palkkaa kimppakyydistä. Tietyt kaupungit maksavat kimppakyyjille auttamaan vähentämään liikennettä ja saastumista.

12. Pool Rewards

Jos asut Washington DC:n alueella, voit ansaita ns.

Pool Rewards tarjoaa kannustimia uusille kimppakyyjille DC-alueella. Vieraile heidän verkkosivuillaan saadaksesi tietoa palkasta ja muista eduista.

Muut osavaltiot tai metroalueet voivat tarjota samanlaisia ​​palkintoja. Tarkista osavaltiosi hallituksen verkkosivustolta tai google-haku “get pay to carpool”. Huomaa, että Pool Rewardsin kaltaiset ohjelmat eivät maksa sinulle yhtä paljon kuin ansaitset muilla tässä mainituilla tavoilla.

Kimppakyydit yleensä kuitenkin kannattavat. Jos ajat kimppakyydillä, ratsastajat maksavat bensaa. Jos saat tarpeeksi ratsastajia, voit ansaita rahaa prosessissa. Kun ajat töihin, ostat suunnilleen saman määrän bensaa riippumatta siitä, on autossa yksi tai viisi henkilöä.

Veloita jokaiselta ajajalta tietty summa kuukaudessa ajamisesta kanssasi. Tee siitä kohtuullinen hinta. Loppujen lopuksi he haluavat myös säästää rahaa. Siksi he harkitsevat kimppuun.

Ansaitsemasi rahat voivat auttaa kattamaan kaasu- ja ylläpitokustannuksia. Laita ilmoituksia töihin tai julkisiin paikkoihin työpaikan lähellä löytääksesi ratsastajia. Yritä löytää lukijoita, jotka ovat persoonallisia tehdäksesi kyydistä nautinnollisen. Ole myös armollinen ja oikea-aikainen kyytiauton kuljettaja.

Yhteenveto

Kuten näet, on useita tapoja ansaita rahaa autollasi. Mikset käyttäisi sitä ylimääräisen käteisen tuomiseen? Voit käyttää käteistä autokulujen kattamiseen tai ansaita rahaa taloudellisiin tavoitteisiisi.

Jos päätät peittää autosi, ansaitset todellista passiivista tuloa.