Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 tapaa saada palkkaa mainosten katsomisesta vapaa-ajallasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 tapaa saada palkkaa mainosten katsomisesta vapaa-ajallasi

Yleensä emme malta odottaa, että pääsemme katsomaan videoita välttääksemme pitkiä mainoksia, jotka viivästävät katselukokemusta. Mainosten katsomisesta on mahdollista saada palkkaa, koska yritykset haluavat palautettasi parantaakseen markkinointikampanjoitaan.

Vaikka et rikastu tästä tulovirrasta, on helppo ansaita muutama ylimääräinen dollari. Voit myös nähdä kiinnostuksen kohteidesi kannalta osuvia mainoksia, mikä tarkoittaa, että voit pitää hauskaa katsellessasi.

Kuinka katsoa mainoksia rahasta

Useat lailliset palkkio-alustat tarjoavat käteistä tai lahjakortteja, joita voit harkita. Nämä suositukset on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ja monet tarjoavat useita tapoja ansaita rahaa lyhyistä tehtävistä pienten lunastusminimien ohella.

1. AdWallet

AdWallet on erikoistunut maksullisten mainosten näyttämiseen, joten voit ansaita 0,50–3,00 dollaria tarjousta kohden. Kun saldosi saavuttaa 10 dollaria, voit lunastaa saldosi lahjakorteilla, Mastercardin prepaid-debit-kortilla tai hyväntekeväisyyslahjoituksella.

Liittymisen jälkeen lataat Android- tai iOS-mobiilisovelluksen ja saat tekstiviestejä, kun on aika katsoa mainos. Alusta kuitenkin näyttää sinulle taustaasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaavia osuvia mainoksia, joten maksullisia mahdollisuuksia ei välttämättä aina ole saatavilla.

Voit ansaita enemmän tarjousta kohden kompromissina, jos et katso mainoksia pyydettäessä tai muilla tavoilla ansaita palkintoja. Se on erinomainen tapa ansaita rahaa, jos olet satunnainen käyttäjä, jolla ei ole aikaa päivittäiseen vuorovaikutukseen.

Voit olla jopa 13-vuotias liittyäksesi ja tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

2. Dabbl

Jos katsot mieluummin henkilökohtaisia ​​mainoksia, Dabbl ansaitsee katsomisen, sillä näet lyhyitä videoita päivittäistavaroista ja henkilökohtaisesta hygieniatuotteista. Sinun on ladattava Android- tai iOS-sovellus luodaksesi tilisi ja määrittääksesi ostosasetukset.

Liittymisen jälkeen voit kirjautua tilillesi ja etsiä osuvia mainoksia. Sovellus näyttää vain kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä mainoksia, joten et näe yhtä paljon, mutta voit ansaita enemmän katselukertaa kohden.

Katsot mainosta ja olet vuorovaikutuksessa sen kanssa, kun löydät osallistuvan tuotemerkin. Sen jälkeen voi olla lyhyt mielipidetutkimus tai aktiviteetti, jotta sinä ja yritys voitte oppia lisää toisistanne.

Lahjakorttien lunastus alkaa 5 dollarin vähimmäissaldosta. Tarjolla on monia vaihtoehtoja tavaroille, ravintoloihin ja perheystävälliseen viihteeseen. Valitettavasti PayPalia tai käteispalkintoja ei tarjota.

Alaikäraja liittymiseen on 18 vuotta.

3. Ansaitavasti

Voit löytää useita tapoja ansaita palkintoja mikrotehtävillä Ansaitsevasti. Tämä maksullinen sivusto tarjoaa maksullisia videoita, sovelluksia, tutkimuksia ja tuotekokeita. Useimmat tarjoukset eivät vaadi ostoa ansaitakseen palkintoja.

PayPal Cash -lunastukset alkavat 1 dollarista ja lahjakortit alkavat 5 dollarista.

Harkitse tätä sivustoa, jos haluat ansaita palkintoja useilla tavoilla. Uusia mahdollisuuksia on tarjolla päivittäin. Nämä lisätoiminnot voivat maksaa enemmän kuin mainosten katseleminen samanlaisella aikasitoumuksella.

Voit liittyä yhdistämällä sähköpostisi, Facebook- tai Paypal-tilisi, kun olet vähintään 18-vuotias. Seuraavaksi voit alkaa ansaita pisteitä heti.

4. GrabPoints

GrabPointien avulla voit katsella mainoksia, pelata pelejä ja vastata kyselyihin ja ansaita pisteitä. Voit alkaa muuntaa pisteitäsi käteiseksi tai lahjakorteiksi, kun saldo on vähintään 2 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Hybridityö: määritelmä, vinkkejä ja amp; Strategiat

Mitä tulee videoiden katseluun käteisellä, sinun on katsottava kolme kerrallaan ansaitaksesi palkintopisteitä. Videontarjoajia on kaksi, ja molempien tarkistaminen voi auttaa sinua löytämään parhaat saatavilla olevat tarjoukset. Tulopotentiaali vaihtelee kanavakohtaisesti, joten tarkastaminen kannattaa vaivaa.

Lisäksi on mahdollista ansaita palkintoja joka päivä, ja tulostaulukossa vieraileminen on yksi nopeimmista tavoista löytää eniten tuottavat tarjoukset.

Uudet jäsenet voivat olla vähintään 13-vuotiaita.

5. Ibotta

Supermarketissa on mahdollista säästää rahaa käyttämällä Ibottaa. Tämä palkinto-ostossovellus tarjoaa käteispalautuksen, kun ostat osallistuvia elintarvikkeita ja tuotteita. Voit nostaa tulosi pankkitalletuksella, PayPalilla tai lahjakortilla, jonka saldo on vähintään 20 dollaria.

Jotkut myymälätarjoukset edellyttävät lyhyen mainoksen katsomista aktivoinnin yhteydessä sovelluksessa. Tuotteesta riippuen nämä cashback-tarjoukset ansaitsevat yleensä 0,50–5 dollaria. Ostosmatkan päätyttyä skannaat ostoskuittisi ja saat välittömän hyvityksen.

Yli 750 jälleenmyyjän verkkokaupan tilauksista saa prosenttiosuuden takaisin. Nämä ostosistunnot eivät edellytä mainosten katsomista palkintojen ansaitsemiseksi. Lisäksi voit käyttää selainlaajennusta käynnistääksesi palkinto-ostosmatkan suoraan jälleenmyyjän verkkosivustolta.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias liittyäksesi ja sinulla on oltava puhelin, jotta voit aktivoida myymälätarjoukset. Nimimerkkien päivittäistavaroiden ostaminen auttaa sinua tienaamaan eniten rahaa.

6. InboxDollaria

InboxDollars maksaa sinulle ensisijaisesti uusien palvelujen kokeilemisesta ja kyselyihin vastaamisesta, joista useimmat eivät vaadi ostoa. Tarjolla on palkinto-ostoportaali, jolla voit ansaita rahaa takaisin osallistuvista tuotteista myös paikallisilla tai verkko-ostoksilla.

Pelit ja videoiden katselu ovat toissijaisia ​​tapoja ansaita tuloja, vaikka ansaintamahdollisuudet eivät ole yhtä korkeat.

Lunastus minimi on $15 ensimmäisellä kerralla ja sitten $30 myöhemmillä nostoilla. Tämän jälkeen kotiutustapojasi ovat PayPal tai lahjakortit.

Uudet jäsenet saavat välittömän 5 dollarin liittymisbonuksen, ja heidän on oltava vähintään 18-vuotiaita liittyäkseen.

7. InstaGC

Monet panelistit pitävät InstaGC:stä, koska lahjakorttipalkkioiden lunastusminimi on 1 dollari (100 pistettä). Amazon-lahjakortit ovat yksi kelvollisista brändeistä, joihin voit nopeasti vaihtaa pisteesi useiden maksullisten toimintojen kautta. Yli 300 jälleenmyyjää tarjoaa lahjakorttipalkintoja.

Voit ansaita rahaa katsomalla videoita, vastaamalla kyselyihin, tekemällä ostoksia verkossa ja tekemällä hakuja Internetistä. Useimmista toiminnoista saa pisteitä välittömästi, mutta sinun on suoritettava useita saavuttaaksesi vähimmäislunastusrajan.

Alaikäraja liittymiseen on 13 vuotta. Uudet jäsenet saavat 10 bonuspistettä, mikä vastaa 0,10 dollaria palkintoina.

8. LifePoints

Harkitse LifePoints-pisteitä, kun haluat osallistua lyhyisiin kyselyihin ja katsella mainoksia vapaa-ajallasi. Voit suorittaa useita tutkimuksia joka päivä. Lunastukset alkavat 5 dollarista lahjakorteilla ja PayPalilla (550 pistettä).

Joissakin tilanteissa voit katsoa mainoksia ja antaa palautetta. Saatat esimerkiksi joutua ottamaan käyttöön verkkokamerasi, jotta markkinoija voi nähdä reaktiosi, mutta nämä tarjoukset voivat maksaa enemmän kuin sivustot, joille maksetaan vähemmän palautetta.

Selvyyden vuoksi useimmat maksulliset kyselyt eivät sisällä videoita, vaan ne edellyttävät vain monivalintakysymyksiin vastaamista, jotta voit kerätä mielipiteesi tuotteista ja kotitaloustottumuksistasi. Useimpien kyselyiden täyttäminen kestää jopa 20 minuuttia.

🔥 Empfohlen:  25 työpaikkaa, joissa työskentelet yksin

Sinun tulee olla vähintään 14-vuotias liittyäksesi ja tulet mukaan ansaitse 10 bonuspistettä välittömästi.

9. Nielsen Computer & Mobile Panel

The Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli on intuitiivinen tapa ansaita rahaa asentamalla sovellus puhelimeesi ja tietokoneellesi sen sijaan, että napauttaisit jokaista maksettua mainosta. Asennuksen jälkeen käytät laitteitasi tavalliseen tapaan ja saat automaattisesti luottoa.

Ilmoittautumisprosessin aikana jaat kotitaloutesi tiedot ja sovellus seuraa, kuinka käytät laitteitasi ja mitä mainoksia näet. Mielenrauhan vuoksi ohjelmisto pitää henkilöllisyytesi yksityisenä eikä kirjaa käyttäjänimiäsi tai salasanojasi verkkosivustoille tai suoratoistopalveluille.

Osallistujat voivat saada jopa 60 dollaria vuodessa PayPalilla tai lahjakortilla pitämällä sovellukset asennettuna laitteillesi ja käyttämällä niitä säännöllisesti. Tietokoneen käyttäjät osallistuvat myös 10 000 dollarin kuukausiarvontaan.

Kaikki käyttäjät voivat myös saada välittömiä voittolippuja virtuaalisiin raaputusarpoihin erilaisiin palkintoihin. Erilaiset tavat voittaa bonusrahaa tekevät tästä ohjelmasta jännittävän vaihtoehdon. Mahdollisuus ansaita tuloja vaivattomasti tekee myös tästä ohjelmasta mielenkiintoisen.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias liittyäksesi, mutta voit ansaita enemmän yhdistämällä useita laitteita.

10. PrizeRebel

PrizeRebel on mikrotehtävien palkintosivusto, jossa on maksettuja mainoksia, tutkimuksia ja tuotetarjouksia. Päivittäisten haasteiden suorittaminen ja rajoitetun ajan kilpailuihin osallistuminen voivat auttaa sinua ansaitsemaan bonuspisteitä. Kuten useimmat alustat, ystävien mainitseminen on toinen tapa saada lisää palkintoja.

Käteis- ja lahjakorttien lunastukset alkavat 5 dollarista monissa kaupoissa ja ravintoloissa. Käteisen lunastusvaihtoehtosi ovat PayPal-käteinen, Dwolla- ja prepaid Visa -kortit.

Alaikäraja liittymiseen on 16 vuotta, joten tämä on loistava kyselysivusto teini-ikäisille.

11. QuickRewards

Mainosten katsominen QuickRewardsissa voi olla palkitsevampaa, koska Paypalin lunastus vähimmäismäärä on 0,01 dollaria. Vertailun vuoksi useimmilla alustoilla on vähintään 5 dollaria käteisnostoille. Lahjakorttien lunastukset alkavat edelleen 5 dollarista.

Voit katsoa videoita eri aiheista, jotka sisältävät myös mainoksia. Alusta myöntää maksun videosarjan päätyttyä, mikä vaatii yleensä useamman katselun. Etsi sponsoroituja mainoksia, joiden on ehkä katsottava vain yksi mainos saadakseen maksun.

Videoiden lisäksi palkintoja ansaitsevat myös kyselyt, pelit, tuotetarjoukset ja ostokset. Vaikka tämä alusta on ihanteellinen käteismaksujen ansaitsemiseen, Amazon-lahjakortit ovat toinen suosikki lunastusvaihtoehto.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias liittyäksesi tähän palkintoalustaan.

12. Survey Junkie

Survey Junkie on arvostettu kyselyalusta, koska se on helppokäyttöinen ja voit pyytää lahjakortteja tai PayPalia vähintään 5 dollarilla. Voit osallistua useisiin kyselyihin joka päivä, ja jotkut saattavat pyytää sinua katsomaan mainoksia.

Toinen tapa ansaita tuloja mainoksista on asentaa SJ Pulse -sovellus saadaksesi lisäpalkintoja vaivattomasti. Tämä sovellus tarkkailee anonyymisti, mitä mainoksia sinulle näytetään, kun selaat Internetiä ja saat useita ylimääräisiä dollareita vuodessa käytön perusteella.

Kyselyt ovat edelleen paras tapa ansaita tasaisia ​​tuloja. Automaattinen tietojen jakaminen palkitsee kuitenkin, jos sinulla ei ole aikaa katsoa videoita manuaalisesti ja jakaa mielipiteesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Magento 2 -kokoelman määrä

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias päästäksesi panelistiksi yhdellä parhaista kyselysovelluksista.

Valitettavasti on monia huijauksia, kun kyse on mainosten katselusta ja palkintojen ansaitsemisesta.

On olemassa useita petollisia alustoja, jotka eivät maksa tai haluavat vain myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Yllä olevat suosituksemme ovat luotettavia vahvistetuilla maksuilla.

Palkintosivuston käyttäminen, jolla on monia positiivisia asiakasarvosteluja, on yksi tapa estää huijaukset.

Monet kyselysivustot ja maksusivustot ovat turvallisia, vaikka sinun tulee tarkistaa lunastusminimi ja käytettävissä olevat toiminnot varmistaaksesi, että saat maksun helposti.

Jos olet epävarma tietystä sivustosta, harkitse henkilötietojesi antamista kahdesti. Älä esimerkiksi anna syntymäaikaasi, pankkitietojasi tai sosiaaliturvatunnustasi.

Toissijaisen sähköpostin käyttäminen voi myös suojata yksityisyyttäsi ja välttää roskapostiviestien vastaanottamisen.

Usein Kysytyt Kysymykset

On olemassa kourallinen tapoja saada palkkaa mainosten katsomisesta, ja nämä kysymykset voivat auttaa optimoimaan tulopotentiaalisi.

Voinko ansaita rahaa katsomalla mainoksia?

On mahdollista ansaita käteispalkintoja tai lahjakortteja mikrotehtäväsivustojen ja kyselysovellusten kautta. Nämä alustat tekevät yhteistyötä mainostajien kanssa, jotka haluavat katsojien palautetta.

Jotkin palkkio-ohjelmat maksavat sinulle myös mainosten passiivisesta katselusta sen sijaan, että vaadittaisiin sinua olemaan vuorovaikutuksessa sponsoroidun tarjouksen kanssa. Tässä tapauksessa tutkimusyritys näkee, mitä mainoksia sinulle näytetään selaustoimintasi ja sen perusteella, miten olet vuorovaikutuksessa mainoksen kanssa.

Kuinka paljon mainosten katsominen maksaa?

On mahdollista ansaita muutaman dollarin kuukaudessa, jos katsot mainoksia aktiivisesti useita päiviä viikossa tai päivittäin. Useimmat mainokset maksavat vain muutaman sentin, koska ne eivät vaadi yhtä paljon vaivaa kuin muut toiminnot, kuten kyselyt tai pelien pelaaminen.

Useimmat alustat tarjoavat useita tapoja ansaita rahaa, joten on hyvä käyttää aikasi kokeilla useita saavuttaaksesi noston minimin nopeammin.

Kuinka klikkaat mainoksia ja ansaitset rahaa?

Yleensä sinun täytyy liittyä palkintosivustolle ja käydä videosivulla tai etsiä sponsoroituja mainoksia. Ohjelma voi jopa lähettää sinulle sähköposteja tai tekstiviestejä uusista maksullisista tarjouksista.

Muut sovellukset ja selainlaajennukset seuraavat passiivisesti Internet-selaustoimintaasi ja merkitsevät mainokset, joita näet netissä surffaillessasi. Ansaitset automaattisesti palkintopisteitä yhdistetyn laitteen käytöstä.

Yhteenveto

Mainosten katsominen on erinomainen vaihtoehto kyselyihin ja muihin pidempään vaativiin mikrotehtäviin vastaamiseen. Sinun tarvitsee ehkä katsoa vain muutama lyhyt video ja antaa lyhyt palaute ansaitaksesi palkintopisteitä.

Ansaitset muutaman ylimääräisen dollarin pienten kulujen kattamiseksi. Voit kuitenkin toteuttaa myös muita rahantekoideoita, jotka vaativat enemmän vaivaa, mutta ansaitset enemmän johdonmukaisella aikataululla.