Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 asiaa, joita voit tehdä ja myydä verkossa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 asiaa, joita voit tehdä ja myydä verkossa vuonna 2023

Oletko miettinyt, mitä tehdä ja myydä uudelle yrityksellesi? Sinulla on hyvä idea.

Kun ajattelee sitä, tämä käytäntö on ollut olemassa ihmiskunnan alusta asti. Alkukantaisilla heimoilla oli tapana tehdä aseita ja ruokaa, minkä jälkeen ne vaihdettiin muihin esineisiin, joita heillä ei ollut.

Tietenkin rahan käyttöönotto on muuttanut asioita (vain vähän).

Mutta ytimessä vaihdon taide ja tiede elää.

Jos olet etsinyt asioita, joita voit tehdä ja myydä voiton saamiseksi, älä etsi enää. Tarkastelemme 13 ideaa, joiden avulla pääset alkuun seuraavassa yrityshankkeessasi.

Ja kun löydät jotain, josta pidät, uusi verkkokauppasi on vain muutaman napsautuksen päässä – rakenna Shopify-kauppa ja herätä se henkiin.

13 helppoa tekemistä ja myymistä

Hyvä uutinen on, että ainutlaatuisille, mukautetuille tuotteille tulee aina olemaan kysyntää. Tutustu näihin ideoihin löytääksesi kykyjesi, resurssiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi parhaiten sopivan.

Kun jatkat tutkimusta, kiinnitä erityistä huomiota mahdollisiin laillisiin vaatimuksiin uudella liikeideallasi. Esimerkiksi maassasi ja osavaltiossasi voi olla erityisiä lakeja elintarvikkeiden valmistamisesta ja myynnistä tai kauneustuotteiden merkitsemisestä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

1. Makeat herkut

Keksejä ja karkkeja ja kakkuja, voi! Ei ole mikään salaisuus, että sokerilla on suuri paikka elämässämme.

Jos sinulla on taipumus luoda makeita keitoksia, sinun pitäisi olla helppoa löytää tee-se-itse-asioita, joita voit tehdä ja myydä tästä kategoriasta.

Voit aloittaa leipomomyymälästä tai siirtyä suoraan erikoistuneeseen markkinarakoon, kuten loma- tai häämakeisiin. Voit jopa saada superspesifisiä, kuten zombie suklaata.

Kuvan lähde

Muista vain huomioida, että elintarvikkeiden myynnissä on erityisiä määräyksiä. Sinun on esimerkiksi oltava erityisen varovainen raaka-aineiden hankinnassa, oikeiden ravintoarvomerkintöjen luomisessa ja sen varmistamisessa, että keittiösi on ohjeiden mukainen.

Jatka oppimista:

2. T-paidat

Jos et ole erityisen luova, t-paidat voivat olla ihanteellisia asioita valmistaa ja myydä.

Tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse myydä omia mallejasi. Voit hankkia ne suunnittelijalta ja käyttää print-on-demand -palvelua tai jopa tilata valmistajan valmiita t-paitoja.

valmistaa ja myy t-paitoja verkossa

Kuvan lähde

Se on ihanteellinen yritys aloittaa pienestä pienellä alkukululla ja kasvattaa sitä sitten, kun saavutat menestystä.

Voit esimerkiksi aloittaa dropshippingillä, myydä sitten räätälöityjä malleja palvelun kautta ja ostaa sitten omat silkkipainolaitteet, kun tiedät ideasi kannattavan.

Jatka oppimista:

3. Kylpypommit

Ihmiset rakastavat käsityöläisiä kylpypommeja. Itse asiassa maailmanlaajuisten kylpy- ja suihkutuotteiden markkinoiden odotetaan kasvavan yli 63 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessäkun se oli lähes 45 miljardia dollaria vuonna 2021.

Tämä merkitsee suuria mahdollisuuksia pienille yrityksille tunkeutua ja vallata osa markkinoista.

🔥 Empfohlen:  Orgaanisten hakutulosten määritelmä & Merkitys

Hieno puoli tällaisessa liiketoiminnassa on, että voit aloittaa sen keittiössäsi jo tänään. Sinulla on luultavasti jo joitain tarvitsemistasi ainesosista, ja voit käyttää yksinkertaisia ​​kaupallisia muotteja aloittaaksesi.

Mutta tietysti erotat yrityksesi kilpailijoista, jos voit luoda erikoistuotteen, kuten nämä upeat munkkikylpypommet Kurpitsa ja prinsessa.

Kuvan lähde

Jatka oppimista:

4. Kynttilät

Kun punnitaan suosittuja valmistettavia ja myytäviä asioita, kynttilöiden tulisi ehdottomasti olla luettelossasi.

Ne ovat yksinkertaisia ​​valmistaa, helppoja muokata, ja niillä on alhaiset kustannukset ja markkinoille pääsyn este. Sitten kun saat hieman vetoa ja tiedät, että yrityksesi menestyy, sitä on päivittäin helppo skaalata ja kasvattaa suurempia tuotantomääriä varten.

Kun rakennat kynttiläliiketoimintaasi, kiinnitä erityistä huomiota brändistrategiaasi – tämä on todennäköisesti suurin asia, joka erottaa sinut kilpailijoistasi.

Esimerkiksi Birthdate Co. tarjoaa 365 ainutlaatuista astrologista kynttilää: yksi jokaiselle vuoden päivälle.

valmistaa ja myy kylpypommeja

Kuvan lähde

Jatka oppimista:

5. Korut

Korut on toisenlainen valmistaa ja myytävä asia, joka antaa sinulle paljon vapautta pitää ne yksinkertaisina tai tehdä kaikkea.

Voit tehdä kauniita koruja helmillä ja naruilla tai voit käyttää erikoistyökaluja luodaksesi omia muotojasi ja mallejasi raaka-aineistasi, kuten hopeasta tai messingistä.

On tärkeää pitää mielessä, että korujen markkinat ovat kyllästyneet, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon kilpailua.

Tästä syystä on tärkeää tehdä tutkimusta ja löytää markkinarako, joka erottaa yrityksesi muista.

Suzzan Atalan Tuzan korut on tehnyt itselleen mainetta NYC:ssä. Yritys valmistaa ainutlaatuisia malleja, jotka valmistetaan Mexico Cityssä, Atalan kotikaupungissa.

tehdä ja myydä koruja

Kuvan lähde

Jatka oppimista:

6. Tilauslaatikot

Onko sinulla silmää kuratointiin? Jos näin on, lahja- tai tilauslaatikkokauppa on täydellinen vaihtoehto sinulle.

Tilauslaatikot ovat ihanteellinen ja suosittu lahja. Teemalaatikot täynnä kuratoituja tavaroita tarjoavat mahtavan yllätyksen ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokeilla tuotteita, joita he eivät muuten koskaan käyttäisi.

Kokoamalla kokoelman saippuoita, shampoita, öljyjä ja kenties pesulappua tai flanellia, voit tarjota itsehoitopalvelua, josta ihmiset pitävät! Tai ehkä tee yhteistyötä kondiittorin kanssa ja tarjoa valikoima makeita herkkuja, kuten Kakunmaistajaklubi?

tehdä ja myydä tilauslaatikko esimerkki

Tuotteiden hankinta voi olla aikaa vievää ja viedä kohtuullisen paljon tallennustilaa, mutta kuratoitu sisältö on huippuluokan tuote. Tiesitkö, että useimmissa tilauslaatikoissa on a voittomarginaali 40-60%? Ehdottomasti ajattelemisen aihetta.

Jatka oppimista:

7. Emalipinnit

Emalineulat ovat olleet itseilmaisun kulmakivi vuosikymmeniä, mutta niiden suosio on kasvanut entisestään milleniaalien ja Z-sukupolven keskuudessa.

Kaikkiin kuviteltaviin tyyliin mukautuvia emalineuloja on helppo valmistaa ja lähettää. On olemassa useita alustoja, joilla voit yhdistää sinut lahjakkaiden pinsuunnittelijoiden kanssa tai auttaa sinua suunnittelemaan mukautettuja emalineuloja.

Jos sinulla on graafisen suunnittelun taitoja, voit luoda omia alkuperäisiä mallejasi Adobe Illustratorilla tai Sumopaintilla.

🔥 Empfohlen:  Ovatko Shein ja PatPat sama asia?

Vaihtoehtoisesti voit etsiä merkkisuunnittelijaa, jolla on kaupallinen lisenssi, auttamaan suunnittelemaan tuotteitasi.

Tietenkin, ellei sinulla ole tarvittavia laitteita, sinun on myös etsittävä emalitappien valmistajaa.

On parasta tietää etukäteen, millaisia ​​tappeja aiot hankkia, kuten minkä tyyppisiä hakasia tai materiaaleja haluat käyttää parhaan valmistajan valitsemiseen.

kuinka tehdä emalineuloja

Jatka oppimista:

8. Huulivoide

Kuten kylpypommeja ja saippuaa, huulirasva voidaan valmistaa suoraan kotona käyttämällä tarvikkeita, joita sinulla saattaa jo olla keittiössäsi.

Yksinkertaisesti lämmittämällä mehiläisvahaa ja luonnonöljyjä voit valmistaa nopeasti erän omia kotitekoisia huulirasvoja, jotka ovat valmiita myyntiin. Olisi kuitenkin parasta, jos luet aina ensin paikalliset kotituotantoa koskevat määräykset.

Kun tiedät säännöt, voit helposti ostaa kaikki tarvittavat ainekset paikallisesta supermarketista. Muista vain pitää itsesi varastossa vastaamaan vaatimuksiin!

Kokemuksen kera voit myös alkaa kokeilla muita huulirasvatyylejä ja -tuoksuja ja tarjota laajemman tuotevalikoiman.

asioita, joita voit tehdä ja myydä kotoa

Jatka oppimista:

9. Magneetit

Magneetit ovat halpoja valmistaa, ja ne maksavat vain 0,03–0,06 dollaria yksikköä kohden.

Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi pitäytyä yrityksesi perinteisissä magneeteissa.

Entä jos luoisit vanhoista valokuvista magnetisoidun version? Voidaanko muistilehtiöt kiinnittää helposti havaittaviin paikkoihin, jotta ihmiset pysyvät ajan tasalla päivittäisten tehtäviensä kanssa?

Se, mitä teet, on sinun päätettävissäsi, ja magneettien monipuolisen luonteen ansiosta ideasi voivat kestää pitkään.

myydä magneetteja verkossa

Jatka oppimista:

10. Lemmikkieläintarvikkeet

Kukapa ei rakastaisi karvaisia ​​ystäviään?

Luonnollisesti me kaikki haluamme antaa turkisvauvoillemme parasta. On arvioitu, että lemmikkieläinten omistajat ympäri maailmaa tekevät käyttää 269 miljardia dollaria niihin vuoteen 2025 mennessä.

Tällaisilla luvuilla ei ole ihme, että ihmiset harkitsevat lemmikkitarvikkeiden myyntiä ansaitakseen elantonsa.

Lemmikkitarvikeyrityksen perustaminen on helppoa. Räätälöidyt lemmikkieläinten kaulapannat, koiraherkut ja kissojen lelut voidaan helposti valmistaa kotona, jos olet taitava tyyppi.

Yrityksesi markkinoinnissa voit käyttää omia lemmikkejäsi lemmikkitarvikebrändisi malleina.

Tärkeä: Jos myyt jotain syötävää (kuten leluja tai herkkuja), muista laittaa asianmukaiset varoitukset ja tarrat suojellaksesi itseäsi laillisesti.

tehdä lemmikkituotteita

Jatka oppimista:

11. Julisteet

Kotona työskentelevien töiden lisääntymisen aikakaudella on entistä tärkeämpää pitää kotimme tilat viihtyisinä ja esteettisesti miellyttävinä.

Julisteet ovat nopea ja helppo tapa antaa tilaan ainutlaatuinen tunnelma ja nopea ja helppo tapa aloittaa yritys!

Canvan ja Piktochartin kaltaisten verkkotyökalujen avulla taiteen muuttaminen muiden ihmisten onnellisiksi paikoksi on helppoa.

Halusitpa sitten ladata kuviasi ja tulostaa ne puolestasi tai roiskua laitteille itse, julisteet ja muu seinätaide ovat varma tapa viedä näkemyksesi maailmaan ja kirkastaa ihmisten elämää.

Jatka oppimista:

12. Keramiikka

Se voi tuntua suurelta tehtävältä, mutta keramiikka ei ole aivan niin vaikeaa kuin luulisi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta avoimen lähdekoodin Web Scraper -työkalua vuonna 2023

Asutpa missä tahansa, voit taata, että lähelläsi sijaitseva korkeakoulu tai kansalaiskeskus järjestää keramiikkakursseja. Ei myöskään kestä kauan siirtyä täysin aloittelijasta saventekijäksi.

Joihinkin peruslaitteisiin ja -materiaaleihin, kuten saveen ja maaleihin, voi vaatia vähän investointia koristeluun, ennen kuin voit aloittaa työskentelyn kotona. Useimmat julkiset luokat antavat sinulle kuitenkin aikaa ja tilaa yhteisessä uunissa aloittaaksesi sinut.

Aikakaudella, jolloin arvostamme intohimon käsintehtyjä tuotteita, ihmiset ostavat mielellään ainutlaatuisia luomuksia. Ruukkusi, veistosi ja koristeesi voivat pian koristaa satojen ympärilläsi olevien koteja.

Jatka oppimista:

myydä keramiikkaa verkossa

13. Istutuskoneet

Kuten keramiikassa ja julisteissa, kasvit ovat iso juttu tilojen sisustamisessa.

Kaukana ovat ajat, jolloin yksinkertainen puinen laatikko kelpaisi istutuskoneelle, ja istutuskoneet valmistetaan nykyään mistä tahansa.

Pienellä kekseliäisyydellä voit luoda tyylikkään istutuskoneen lähes kaikesta mitä löydät.

Voit lisätä koristeluasi olemassa oleviin istutuskoneisiin, joita voit ostaa halvalla rautakaupoista, lisätä sanoja tai kylttejä auttamaan ostajia lajittelemaan kasvinsa. Tai voit tehdä omasi tyhjästä.

Yritä ajatella laatikon ulkopuolella – vuoraa vanhat saappaat vettä hylkivillä materiaaleilla. Kierrätä vanhat säilytyslaatikot. Muunna vanhat kirjat, pullot tai purkit.

valmistaa ja myy istutuskoneita

Jatka oppimista:

Yhteenveto: 13 tee-se-itse-astetta, jotka tehdään ja myydään vuonna 2023

Tiedät sen vanhan sanonnan: “Jos rakastat sitä, mitä teet, et tee päivääkään työtä elämässäsi.”

No, näin tapahtuu, kun voit yhdistää intohimosi luovuuteen ja halusi omistaa oma yritys.

Kun etsit DIY-liikeideoitaon monia mahdollisuuksia todella pitää hauskaa työssäsi.

Varmista vain, että teet tutkimusta varmistaaksesi, että ymmärrät, mitä näiden tuotteiden luominen ja lähettäminen suurissa määrissä vaatii yrityksesi kasvaessa. Sinun on myös varmistettava, että olet ajan tasalla tuotteisiisi liittyvistä säännöistä tai määräyksistä.

Sen lisäksi mielikuvituksesi on rajasi!

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä on 13 suosittua asiaa, joita voit tehdä ja myydä voitolla:

 1. Makeiset
 2. T-paidat
 3. Kylpypommit
 4. Kynttilät
 5. Korut
 6. Tilauslaatikot
 7. Emali neulat
 8. Huulirasva
 9. Magneetit
 10. Lemmikkieläinten tarvikkeita
 11. Julisteet
 12. Keramiikka
 13. Istutuskoneet

Vielä yksi asia: jos asioiden valmistaminen ja myyminen tuntuu liian ylivoimaiselta tai hankalalta, voit aina lähettää valmiita tuotteita esimerkiksi sovelluksilla. DSers sen sijaan. Tämä säästää valtavasti aikaa, eikä sinun tarvitse koskaan käsitellä omaa varastoasi. Tarkista se.

Haluatko oppia lisää?