Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 paikkaa, joista saa yli 1 000 $ ilmaisia ​​vauvanäytteitä, joista uudet äidit pitävät

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 paikkaa, joista saa yli 1 000 $ ilmaisia ​​vauvanäytteitä, joista uudet äidit pitävät

Elämän tosiasia: vauvat ovat kalliita.

Tämä tarkoittaa, että uudet vanhemmat voivat käyttää kaikkia ilmaisia ​​vauvanäytteitä, joita he saavat.

Jos ajattelet vaippoja, vaatteita, pulloja, matkavarusteita ja kaikkia kuluja, jotka unohdat suunnitella, kustannukset alkavat kasvaa. Vuoden 2017 USDA-tutkimuksen mukaan keskimääräinen amerikkalainen kotitalous kuluttaa yli 12 000 dollaria lasta kohden vuodessa.[1]

Tällaisilla luvuilla on helppo ymmärtää, miksi vauvamarkkinat ovat kilpailtu. Nämä yritykset ovat älykkäitä. He tietävät, jos he voivat muuttaa sinusta maksavan asiakkaan varhaisessa vaiheessa, sinä todennäköisesti pysyt heidän kanssaan (ja annat heille rahasi) tulevina vuosina.

Siksi niin monet yritykset ovat halukkaita ja innokkaita jakamaan ilmaisia ​​vauvanäytteitä – he pelaavat pitkää peliä. Onneksi se tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus säästää paljon jokapäiväisistä vauvatarvikkeista.

Mistä saa ilmaisia ​​vauvanäytteitä postitse

Todella ilmaisten vauvanäytteiden löytäminen verkosta ei ole helppoa. Monet yritykset tarjoavat “ilmaisia” tarjouksia, jotka ylimääräisten kulujen ja kaikkien läpipääsettävien vanteiden jälkeen eivät ole ollenkaan ilmaisia.

Mutta voit olla varma, että kaikki tämän luettelon tuotteet ovat ilmaisia. Kaiken kaikkiaan nämä tarjoukset säästävät satoja dollareita näistä tärkeistä ensimmäisen vuoden vauvakuluista.

Jos kirjaudut tämän luettelon tarjouksiin etkä saa ilmaisia ​​vauvanäytteitä postitse, ota puhelin ja soita yrityksille. Vauvamarkkinoilla on kilpailua, ja jos he ajattelevat, että sinusta tulee asiakas, he todennäköisesti antavat sinulle ilmaisia ​​näytteitä mielellään.

Ilmaisia ​​näytteitä vauvan vaippoista

Jos vauva tarvitsee jotain (ruoan, maidon, lämmön ja mukavuuden perustarpeiden lisäksi), se on vaipat.

Investopedia arvioi, että vaipojen ensimmäisen vuoden kustannukset ovat 550 dollaria tai enemmän, ja lisäksi vielä 240 dollaria pyyhkeistä.[2] Eikö olisi mukavaa ajella muutama dollari vaippabudjetista? Näiden ilmaisten vauvanäytteiden avulla voit.

1. Ilmaiset Honest Companyn vaippa- ja shampoopaketit

Jessica Alban perustama The Honest Company on hyvinvointibrändi, jonka tehtävänä on muuttaa maailmaa tuote kerrallaan. Yrityksen tarkoituksena on luoda turvallisia, tehokkaita tuotteita perheille. Tässä sopimuksessa on kaksi nippuvaihtoehtoa: vaipat ja pyyhkeet tai välttämättömyystarvikepaketti.

Ainoa hinta on 5,95 dollarin toimitusmaksu. Essentials Bundle on listattu Targetissa hintaan 13,99 dollaria – se on lähes 60 prosentin säästö.

Kuinka saada sopimus:

 1. Valitse ilmainen settisi. (tai hanki molemmat)
 2. Luo tili (voit käyttää Facebookia)
 3. Tarkista
 4. Peruuta tilisi seuraavan 7 päivän kuluessa
🔥 Empfohlen:  10 sosiaalisen median markkinointiideaa verkkokauppayrityksellesi

Jos et halua saada toistuvia tilauslaatikoita, voit peruuttaa tilisi milloin tahansa verkkoportaalissasi tai soittamalla Honest Support -palveluun numeroon 1 888 862 8818.

2. Huggies

Kaikki tietävät tämän rakkaan vauvamerkin. Mitä et ehkä tiedä, on, että voit saat ilmaiset vauvanvaipat ja ilmaisia ​​vauvanäytteitä liittymällä Huggies® Rewards -ohjelmaan.

Palkintojäsenenä saat pisteitä online-kyselyjen tekeminenjakaminen sosiaalisessa mediassa, ystävien suositteleminen, kanta-asiakaskortin linkittäminen tai Huggies-vaippojen ja -pyyhkeiden ostaminen.

Saat jopa 500 pistettä pelkästä rekisteröitymisestä. Lunasta pisteesi lahjakortteihin, arpajaisiin, vaipoihin tai koko joukkoon tavaroita.

Kuinka saada sopimus:

 1. Liity Huggies® Rewardsiin saadaksesi ensimmäiset 500 pistettä
 2. Osallistu kyselyihin, suosittele ystäviä (50 pistettä kukin!) ja linkitä kanta-asiakaskorttisi ansaitaksesi
 3. Lunasta pisteesi ilmaisiin Huggies-näytteisiin

Ilmaiset vauvankorvikenäytteet

Vauvanmaidonkorvike on perustuote melkein jokaisen uuden vanhemman keittiössä. Tässä on joitain tapoja varmistaa, että vauva saa tarvitsemansa ravinnon, ja voit säästää rahaa prosessissa.

3. Similac

Similac® StrongMoms® Rewards -ohjelma tarjoaa jopa 400 dollaria etuja uusille ja odottaville vanhemmille.

Muutamia mahdollisia palkintoja ovat kupongit vauvan äidinmaidolle, ravitsemusohjeet ja Similac-näytteet. Kun luot tilin, voit myös voittaa 1 000 dollarin buybuy BABY -lahjakortin.

Kuinka saada sopimus:

 1. Ilmottautua Similac® StrongMoms® -palkinnot
 2. Saat ilmaisia ​​lahjoja ja ainutlaatuisia säästötarjouksia

4. Enfamil

Enfamil on toinen tuotemerkki, joka tarjoaa ilmaisia ​​vauvanäytteitä palkintojäsenille.

Liitymällä Enfamil Family Beginnings -ohjelmaan saat jopa 400 dollaria ilmaisia ​​lahjoja koko raskauden ajan ja vauvasi taaperovuosiin saakka. Muita etuja ovat vauvankorvikekupongit, ilmaiset näytteet ja erikoissäästötarjoukset.

Kuinka saada sopimus:

 1. Rekisteröidy Enfamil perheen alku
 2. Pidä silmällä tervetuliaislaatikkoasi
 3. Hanki jatkuvia tarjouksia alennuksista ja ilmaisista tarjouksista

5. Gerber

Gerber tarjosi aiemmin ilmaisia ​​näytteitä, mutta sen asiakaspalvelun tallenteen mukaan tarjous ei ole enää saatavilla.

Siinä on kuitenkin edelleen MyGerber-ohjelma, joka auttaa sinua raskauden aikana ja vauvasi ensimmäisten 1 000 päivän aikana. MyGerber sisältää interaktiivisia työkaluja, jotka auttavat seuraamaan vauvasi kasvua ja kehitystä, sekä ilmaista sisältöä ja eksklusiivisia kuponkeja Gerber-tuotteisiin.

Kuinka saada sopimus:

 1. Liittyä seuraan MyGerber
 2. Soita Gerberin asiakaspalveluun numeroon 1-800-408-7277 ja tarkista nämä ilmaiset näytteet.

6. Nestlen vauvankorvike

Nestlé Baby Club on toinen ohjelma, joka tarjoaa ilmaisia ​​äidinmaidonkorvikkeita muiden mahtavien tarjousten ohella. Uutena jäsenenä saat täysin ilmaisen tervetuliaispaketin kotiisi toimitettuna.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT-kirjoituskehotteet: yli 50 tapaa herättää luovuutesi

Lisäetuja ovat jopa 130 dollarin arvoiset kuponkeja ja näytteitä, ilmaisia ​​neuvoja lapsiasiantuntijoilta sekä käytännön työkaluja ja videoita sekä uusille että kokeneille vanhemmille.

Kuinka saada sopimus:

 1. Ilmoittaudu mukaan Nestlé Baby Club
 2. Pidä huolta tervetuliaispakkauksestasi postissa
 3. Vieraile tililläsi / tarkista sähköpostisi uusien tarjousten varalta

Hanki ilmaisia ​​vauvanäytteitä luomalla rekisteri

Tavaratalot ja yritykset, kuten Walmart, Target ja Amazon, palkitsevat sinut ilmaisilla vauvanäytteillä luomalla verkkorekisterin.

7. Amazon

Amazon Family tarjoaa jäsenilleen eksklusiivisia, perhekeskeisiä tarjouksia ja tarjouksia.

Kun rekisteröidyt, saat sähköpostiuutiskirjeen, jossa on tuotesuosituksia, erikoistarjouksia ja vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä. Saat myös 10 % alennuksen rekisterissäsi olevista jäljellä olevista tuotteista.

Huomautus: Valmistumisalennus on saatavilla vain 60 päivää ennen rekisteriin ilmoittamaasi saapumispäivää ja vähintään 14 päivää rekisterisi luomisen jälkeen.

Tässä on saalis – saadaksesi kaiken irti näistä eduista sinun tulee liittyä Amazon Prime -jäseneksi. Prime-jäsenet saavat 15 % alennuksen valmistumisesta, 20 % alennuksen vaipoista, vauvanruoasta ja muista tavaroista sekä ilmaisen tervetuliaislaatikon.

Prime-jäsenet ovat myös oikeutettuja “kiertoon rajoitetun ajan tarjouksiin”. Esimerkkejä tällaisista tarjouksista ovat alennus Amazon Printsistä tai ilmainen vanhemmuuden e-kirja.

Kuinka saada sopimus:

 1. Luo Amazon Baby Registry
 2. Pidä postilaatikostasi silmällä eksklusiivisia tarjouksia, mukaan lukien valmistumisalennuksen
 3. Rekisteröidy Amazon Prime -palveluun saadaksesi lisää vauvaetuja

8. Kohde

Kun luot Target-vauvarekisterin verkossa, saat ilmaisen tervetuliaispaketin, joka sisältää yli 100 dollarin arvoisia kuponkeja ja näytteitä.

Valitettavasti sen sijaan, että toimittaisit sen kotiisi, sinun tulee käydä paikallisessa liikkeessäsi noutaaksesi lahjasi.

Kahdeksan viikkoa ennen eräpäivää saat myös 15 % alennuksen jäljellä olevista tuotteista rekisterissäsi.

Kuinka saada sopimus:

 1. Luo Target-lahjarekisteri
 2. Nouda ilmainen lahja paikallisesta myymälästäsi Guest Services -palvelusta
 3. Katso 15 %:n alennuskuponkisi kahdeksan viikkoa ennen eräpäivää

9. Babylist

Babylist-rekisterin avulla voit lisätä merkityksellisiä lahjoja, joita et voi ostaa kaupoista, kuten doulan tai kotitekoisia aterioita.

Saat myös ilmaisen vauvalaatikon, kun luot kelpoisuusvaatimukset täyttävän rekisterin. Tästä joudut maksamaan 4,95 dollarin toimitusmaksun.

Kuinka saada sopimus:

 1. Tarkista ensin kelpoisuusvaatimukset varmistaaksesi, että olet pätevä
 2. Luo Babylist-rekisteri
 3. Vahvista osoitteesi ja maksa toimituskulut

10. Walmart

Walmart tarjoaa ilmaisen tervetuliaislaatikon uusille ja odottaville vanhemmille. Sen rekisteriohjelma tarjoaa myös hintatakuun ja ilmaisen palautuksen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka voittaa etätyövoiman veropolitiikkaan liittyvät ongelmat

Kuinka saada sopimus:

 1. Luo Walmart-vauvarekisteri
 2. Rekisteröidy ilmaiseen tervetulolaatikkoosi

11. Kohl’s

Kohlin vauvarekisteriohjelma ei mainosta ilmaisia ​​vauvanäytteitä. Se tarjoaa kuitenkin edelleen melko makeita tarjouksia. Kun luot vauvarekisterin Kohl’sin kanssa, saat ilmaisia ​​ilmoituskortteja lähetettäväksi ystäville ja perheelle.

Saat myös 20 %:n alennuskupongin vähintään 100 dollarin kauppaostoksesta rekisteristäsi. Kun vauva tulee lähemmäksi, saat vielä 15 % alennuksen rekisterissäsi olevista jäljellä olevista tuotteista.

Kuinka saada sopimus:

 1. Ilmoittaudu mukaan a Kohlin vauvarekisteri
 2. Kerää kupongit!

Aiheeseen liittyvä: 20 tapaa saada ilmaisia ​​juttuja verkossa

Muita tapoja saada ilmaisia ​​vauvalaatikon näytteitä

Rekisteröityminen vauvarekistereihin ja palkinto-ohjelmiin ei ole ainoa tapa saada ilmaisia ​​vauvalaatikon näytteitä. Tässä on muutamia muita ideoita, joiden avulla voit säästää rahaa.

12. Pyydä lääkäriltäsi ilmaisia ​​vauvanlaatikon näytteitä

Yritykset antavat lääkäreille usein ilmaisia ​​näytteitä potilailleen. Se on heiltä nerokasta, koska luotat lääkäriisi ja pidät häntä auktoriteettihahmona, joten jatkat todennäköisemmin heidän sinulle tarjoamiensa tuotteiden ostamista.

Soita sekä lääkärillesi että paikallisiin sairaaloihin nähdäksesi, onko heillä ilmaisia ​​vauvanäytteitä. Sen lisäksi, että he antavat sinulle ilmaislahjoja, heillä voi olla sisäpiirin salaisuuksia siitä, mistä muualta etsiä hyviä tarjouksia ja vauvalahjoja.

13. Ansaitse rahaa takaisin päivittäistavaroista

Mikään ei ole parempaa kuin saada palkkaa jo tekemästäsi, mikä on juuri sitä Ibotta tekee. Kun luot Ibotta-tilin, ansaitset 10 dollarin tervetuliaisbonuksen.

Sen jälkeen sinun tarvitsee vain linkittää myymäläsi kanta-asiakaskortit, valita tarjoukset ennen ostamista ja saada ostoksia. Kun Ibotta on vahvistanut ostoksesi, rahat lähetetään tilillesi 48 tunnin kuluessa.

Voit sitten käyttää ansaitsemasi cashback-palautuksen (ja ansaitut myymäläpisteet) kaikkiin kaupassa oleviin vauvaan liittyviin tuotteisiin.

Liittyvät: 24 laillista paikkaa, joista saat ilmaista tavaraa vauvallesi

Table of Contents