Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 parasta Facebook Auto Tykkää -sovellusta ja -työkalua vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 parasta Facebook Auto Tykkää -sovellusta ja -työkalua vuonna 2023

Kiireessä?
Paras Facebookin automaattinen tykkäyssovellus ja työkalu, joka löytyy meidän sivuiltamme, on UseViral!


Jos haluat tehdä itsellesi mainetta Facebook-sivullasi, sinun on hyödynnettävä automaattista tykkääjää.

Parasta on, että useimmat sovellukset, joiden kanssa olemme aiemmin työskennelleet, voivat auttaa sinua paitsi tykkäyksissäsi myös kommenteissasi, jotta voit saada sisältöösi oikean sitoutumisen siinä toivossa, että se näkyy. useammalta oikealta ihmiseltä.

On olemassa monia automaattisia tykkäyssovelluksia, jotka voivat auttaa sinua ilmaiseksi, mikä on ihanteellinen, jos sinulla ei ole suurta budjettia työskennellä juuri nyt.

Sukellaan ja puhutaan siitä, kuinka voit tehdä todellisen muutoksen Facebook-sivullesi joillakin alan parhaista Facebookin automaattisista tykkäämissovelluksista vuonna 2023.

Parhaat Facebook-auton tykkääjät vuonna 2023

 1. Käytä Viralia – 🏆
 2. Media herra
 3. Phantombuster
 4. Hanki seuraaja
 5. Myrskyn kaltaiset
 6. DJ Liker -sovellus
 7. Like App APK
 8. King Liker -sovellus
 9. 4likerin sovellus
 10. Social Liker APK

1. Käytä Viralia

UseViral on yksi niistä automaattisista tykkäämissovelluksista, jotka voivat auttaa sinua pitämään tykkäyksissäsi paitsi valokuvissasi, myös videoissasi ja erityisissä Facebook-viesteissäsi.

👉 Osta Facebook-tykkäyksiä

He sanovat haluavansa auttaa asiakkaitaan heidän Facebook-maineensa kanssa, ja he haluavat myös auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle Googlen ja Facebookin maailmassa, koska he työskentelevät samanaikaisesti ihmisten verkkosivustojen kanssa.

Jos haluat synkronoida Facebook-sivusi ja verkkosivustosi, tämä sovellus on hyvä valinta.

2. Median herra

Tämä palvelu on täysin turvallinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tulet selville tai maineesi vaarantuisi millään tavalla.

Media Mister ei myöskään aio lähettää roskapostia Facebook-sivullesi, eivätkä he aio väärinkäyttää profiiliasi millään tavalla.

👉 Hanki Facebook-tykkäyksiä

Niitä ei saa vapaasti käyttää, mutta mitään hyvää elämässä ei ole. He voivat auttaa sinua saamaan yli 500 tykkäystä jokaisessa viestissä (tai minkä tahansa määrän), mikä on hyvä määrä sitoutumista.

3. Phantombuster

Phantombuster on sellainen FB-auton tykkääjä, jolla voi olla todellinen vaikutus sitoutumiseesi yleensä.

Nämä kaverit sanovat, että he voivat auttaa sinua automaattisesti tykkäämään Facebookin viestiluettelosta. Sinun tarvitsee vain lähettää viestit, joista haluat heidän pitävän puolestasi.

Pidämme siitä, että heillä ei ole vain yleiskatsaus siitä, mitä he tarjoavat verkkosivustollaan, vaan heillä on myös opetusohjelma, jotta voit tutustua heidän toimintaansa ennen kuin sitoudut mihinkään, ja tämä on myös hyödyllistä. hieman alempana radalla, kun saatat jossain vaiheessa juuttua.

🔥 Empfohlen:  8 parasta Triberr-vaihtoehtoa vuodelle 2023: kokeiltu ja testattu

He ovat sitoutuneet päivityksiin ja ilmoittavat sinulle, jos he tekevät muutoksia ominaisuuksiinsa, ja heillä on asiakastuen chat-linja, johon pääset suoraan heidän kotisivultaan.

Sinun tarvitsee vain luoda Phantombuster-tili ja yhdistää sitten Facebook-sivusi heidän selainlaajennuksellaan.

Täältä voit määrittää, keneltä käyttäjältä haluat automaattisesti tykätä sisällöstä, ja sitten asettaa heidän ominaisuudet toistumaan, jotta saat säännöllisesti ja johdonmukaisen sitoutumisen.

Ilmeisesti uskomme, että tämä sovellus on yksi alan parhaista, joten kokeile niitä jo tänään.

4. Hanki Seuraaja

GetAFollower on helposti yksi parhaista lähteistä, koska ne voivat auttaa sinua myös monissa muissa Facebook-kasvusi näkökohdissa.

He sanovat kannattavansa altavastaajia, mikä tarkoittaa, että he ovat aina tukena pienille yrityksille, joilla ei ehkä ole suurempaa yritysten budjettia sosiaalisen median markkinoinnissaan.

Toinen näkökohta heidän palveluissaan on, että he aikovat automatisoida Facebook-tykkäyksiäsi, myös seuraajiasi ja kommenttejasi, jotta saat kattavan Facebook-sivusi kaiken laajuuden.

Ne yhdistävät teknologian ja sosiaalisen median parhaan lähestymistavan saamiseksi Facebook-sivujesi kasvuun, jotta voit keskittyä sen sijaan kuviisi ja videoihisi, etkä joutuisi miettimään liikaa asioiden sitoutumispuolta.

5. Myrskyn kaltaiset

Stormlikes on FB-tykkääjä, joka saattaisi saada sinut uskomaan, että he voivat vain auttaa sinua Instagramissa, koska siitä he puhuvat eniten kotisivullaan.

Kun vierailet heidän verkkosivustollaan ensimmäistä kertaa, huomaat, että he voivat auttaa sinua ostamaan Instagram-tykkäyksiä ja -seuraajia ja toimittamaan ne muutamassa minuutissa.

Luota kuitenkin meihin, kun sanomme, että he ovat hyvin perehtyneet myös Facebookin maailmaan.

Yksi asia, josta pidämme todella tässä palvelussa, on se, että he laittavat ominaisuudet useisiin eri luokkiin, jotta voit valita, käytätkö heidän Facebook-automaattista tykkääjäänsä juuri nyt, jos haluat lähestyä asioita tällä tavalla.

Tai jos haluat tehdä kaiken saman katon alla, tämä on myös vaihtoehto.

Heillä on laajat tiedot työstään ja kaikesta, mitä he voivat tehdä asiakkaidensa hyväksi, joten voit aina tuntea olevansa puolellasi riippumatta siitä, mitä.

6. DJ Liker -sovellus

Tämä on yksi alan tunnetuimmista Facebookin automaattisista tykkäämissovelluksista, ja ne ovat loistava valinta Facebook-tykkäyksiäsi varten.

He voivat auttaa sinua saamaan yli 250 tykkäystä käyttämällä automaattista tykkääjää, ja he sanovat pyrkivänsä tarjoamaan asiakkailleen tykkäyksiä Facebookissa aina, kun he niitä tarvitsevat.

Rakastamme sitä, että ne ovat täysin ilmaisia ​​sinun käytettävissäsi, ne ovat turvallisia, nopeita ja suojattuja, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan siitä, että Facebook rypistää toimintaasi vai ei.

🔥 Empfohlen:  Character.AI: kuinka käytät tätä viihdyttävää ChatGPT-vaihtoehtoa

7. Tykkääjäsovelluksen APK

Liker App APK on Facebookin automaattinen tykkäämissovellus, joka voi auttaa sinua, koska he ovat erittäin ystävällisiä tiiminä ja niitä on erittäin helppo käyttää.

He antavat asiakkailleen tykkäyksiä, ja he antavat sinulle myös tunnustusta, jonka avulla voit saada tykkäyksiä Facebook-seinällesi.

Niitä on käyttänyt yli miljoona ihmistä, joilla on Facebook, ja he voivat myös auttaa sinua automaattisissa kommenteissa, seuraajissa ja jopa postaamisessa.

Voit käyttää niitä ilmaiseksi, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on tällä hetkellä rajoitettu budjetti.

8. King Liker -sovellus

Tämä on toinen loistava vaihtoehto, jos etsit Facebookin automaattista tykkäämissovellusta, joka pitää sinut turvassa tarjoamalla sinulle tehokkaan sitoutumisen Facebook-sivullesi.

He voivat auttaa sinua Facebook-tykkäyksissä kuvissasi, tilassasi, Facebook-sivuillasi yleensä ja videoissasi.

Ne voivat auttaa sinua lisäämään tykkäyksiäsi ja seuraajiasi Facebook-sivullasi, ja parasta on, että ne ovat ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä.

Saat lisää kommentteja viesteihisi, ja sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Facebook-tiedoillasi, jolloin saat automaattisesti käyttöoikeuden.

9. 4likerin sovellus

Tämä on yksi alan suosituimmista sovelluksista, ja he sanovat voivansa saada tykkäyksiä verkkosivustonsa kautta, mutta he voivat myös auttaa sinua saamaan tykkäyksiä heidän neljän eri sovelluksensa kautta.

Niiden avulla sinun on helppo saada tykkäyksiä Facebook-kuvillesi ja -videoillesi. Ne tarjoavat yksinkertaista grafiikkaa, jotta voit seurata, mitä pidät saat ja mistä saat niitä.

He sanovat, että heidän päätavoitteensa on auttaa sinua omalla markkinaraollasi, jotta sinulla on sisältöösi liittyviä tykkäyksiä.

10. Social Liker APK

Social Liker APK on toinen Facebookin automaattinen tykkäämissovellus, jota voidaan käyttää Androidin kanssa, ja ne voivat auttaa sinua saamaan rajattoman määrän tykkäyksiä.

He voivat auttaa sinua kasvattamaan Facebook-tykkäyksiäsi todella helposti, ja ne tarjoavat asiakkailleen tehokkaan tavan saavuttaa tavoitteensa, koska heidän käyttöliittymänsä on todella helppokäyttöinen.

Sinun on oltava yli 18-vuotias voidaksesi käyttää niitä, ja he sanovat, että sinun on määritettävä tilisi, jotta saat parhaan hyödyn heidän ominaisuuksistaan.

11. Icelike

Icelike Liker voi auttaa sinua saamaan enemmän Facebookin automaattisia tykkäyksiä sivullesi, ja ne auttavat myös sinua parantamaan sosiaalista näyttöäsi yleisesti.

He sanovat, että ne auttavat sinua saamaan alussa 100 tykkäystä ilman minkäänlaisia ​​ehtoja, ja kaikki heistä tulee aina olemaan ilmaista riippumatta siitä, mitä.

Nämä kaverit ovat ilmeinen valinta, jos olet joku, jolla on rajallinen talous, mutta silti haluat pärjätä todella hyvin.

🔥 Empfohlen:  Yli 10 parasta ilmankostutinta 2023: Asiantuntijoiden mukaan

12. KP Liker

KP Liker on toinen Facebook-tykkääjä, joka voi auttaa sinua Facebook-sivujesi ja -julkaisujesi kanssa, ja he sanovat, että heillä on vankka tietosuojakäytäntö, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinut huomataan kolmannen osapuolen palvelun käytöstä. voi olla välillä vähän hassua.

He voivat myös auttaa sinua vaihtamaan sitoutumista, joten kaikki riippuu siitä, mihin tarvitset apua juuri nyt, mutta jos se pitää, meillä on tunne, että nämä kaverit tulevat olemaan loistava valinta.

13. Machine Liker

Machine Likeker on FB-automaattitykkäys, joka on kuin vaihtojärjestelmä, jotta saat ilmaisia ​​automaattitykkäyksiä Facebook-sivullesi ja saat myös ilmaisia ​​automaattisia kommentteja.

He sanovat, että ne ovat täysin roskapostivapaita, ja ne ovat helposti yksi parhaista vaihtoehdoista automaattisille tykkäämisille Facebookissa.

Ongelma Facebook Auto Likeker -sovelluksissa

Suurin ongelma, jonka saatat kohdata harkitessasi oikeaa Facebook-tykkäyssovellusta Facebookin kasvullesi, on se, että siellä on paljon väärennettyjä.

Itse asiassa useimmat niistä ovat väärennettyjä, mikä tarkoittaa, että et tule saamaan sellaista sitoutumista, jonka tarvitset tehdäksesi sen pitkällä aikavälillä.

Siksi ajattelimme, että kirjoitamme tällaisen artikkelin, jotta sinulla on pääsy oikeisiin Facebookin automaattisista tykkäämissovelluksiin, eikä sinun tarvitse edes ajatella törmäämistä niihin vaihtoehtoihin, jotka ovat väärennettyjä.

Kuinka käyttää Facebook Auto Likeker -sovelluksia

 • Älä käytä automaattisen tyyppisiä palveluita oikealta tililtäsi
 • Sinun on hankittava pääsytunnus, joka on eräänlainen salasana.
 • Tällainen toiminta on Facebookin yleisten käyttöehtojen vastaista, joten sinun on valittava sovellus, joka pitää sinut turvassa ja noudattaa Facebookin sääntöjä.

Lopulliset ajatukset

Joten siinä se on – mielestämme alan parhaita FB-auton tykkääjäsovelluksia.

Hyvä uutinen on, että kaikki nämä sovellukset ovat ilmaisia, ja ne kaikki pitävät sinut turvassa siellä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä väärennettyä sitoutumista ja sitoutumista, joka ei edistä sivuasi millään tavalla.

Onnea!