Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 parasta paikkaa myydä koruja verkossa (parhaalla rahalla)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 parasta paikkaa myydä koruja verkossa (parhaalla rahalla)

Jos olet yrittänyt tyhjentää kotisi, olet todennäköisesti katsonut korulaatikkoasi ja huomannut, että sinulla on useita esineitä, joita et enää käytä tai jotka ovat vanhentuneita.

Sinulla saattaa jopa olla joitain esineitä, jotka muistuttavat sinua jostakin, jonka haluat mieluummin unohtaa. Ja luultavasti haluat päästä eroon näistä kappaleista, mutta et voi vain heittää pois koruja.

Onneksi ei tarvitse.

Korut ovat 18 miljardin dollarin dollarin arvoinen teollisuus Yhdysvalloissa, ja sen odotetaan kasvavan vuosittain lähes 1 %.[1] Joten jos tarvitset ylimääräistä rahaa, nyt on hyvä aika myydä korusi. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse mennä paikalliseen panttilainaamoon. Nykyään voit myydä korusi verkossa nopeasti ja helposti useilta arvostetuilta yrityksiltä. Voit myös myydä käsintehtyjä koruja verkossa ja ansaita rahaa.

Missä myydä käytettyjä korujasi verkossa

Jos tarvitset käteistä, harkitse tarpeettomien korujen myyntiä. Osoittautuu, että voit myy hääpuku verkossajoten miksi et myy myös korujasi?

1. Arvoinen

Voit myydä jalometallisia korvakoruja, sormuksia, kaulakoruja ja rannekoruja Arvoinen. Worthy hyväksyy myös irralliset timantit ja huippuluokan kellot. Aloita lähettämällä korusi Worthylle arvioitavaksi. Worthy kattaa toimituskulut ja vakuuttaa arvoesineet 100 000 dollariin asti siltä varalta, että lähettäjä kadottaa tai vahingoittaa korut.

Saatuaan kohteesi Worthy todentaa jokaisen. Jos se läpäisee tarkastuksen, Worthy ottaa ammattilaatuisia kuvia tuotteestasi ja julkaisee sen verkkokauppapaikalle puolestasi.

Kun korusi ovat valmiita huutokauppaan, Worthy tekee pohjahintatarjouksen. Tämä on vähimmäishinta, jonka olet valmis maksamaan kappaleesta. Jos hyväksyt hinnan, sitoudut myymään. Voit myös hylätä tarjouksen. Siinä tapauksessa Worthy lähettää tuotteen takaisin sinulle.

Kun korusi on myyty, maksat prosenttiosuuden myyntihinnasta Worthylle. Myyjän palkkiot vaihtelevat 22 prosentista alle 5 000 dollarin myynnistä 14 prosenttiin, kun myynti on vähintään 30 000 dollaria.

2. Asiat, joita ostamme

Asiat, joita ostamme on erikoistunut hienoihin koruihin, joiden timantti on suurempi kuin yksi karaatti. Se ostaa myös luksuskelloja, kuten Cartier ja Rolex. Aloita Things We Buy -palvelussa pyytämällä ilmainen arviointipaketti. Sarjassa on ohjeet korujen lähettämiseen yritykselle arvioitavaksi.

Kun tavarasi saapuvat, sertifioidut arvioijat arvioivat jokaisen kappaleen. Things We Buy lähettää sinulle sähköpostitse ja soittaa tarjouksen 24 tunnin kuluessa arvioinnista. Tarjous on täysin ilmainen, eikä sitä ole pakko hyväksyä. Jos hyväksyt tarjouksen, Things We Buy suorittaa maksun 24 tunnin kuluessa.

Voit vastaanottaa maksun PayPalin, ACH-talletuksen tai shekin kautta.

3. TheRealReal

Todellista on luksustavarakauppa, joka tarjoaa joukon erilaisia ​​tuotteita, ja se on loistava paikka säästää rahaa suunnittelijavaatteisiin, asusteisiin ja koruihin. Jos olet kiinnostunut käyttämään The RealRealia korujen lähettämiseen, valitse vain tuotteet, jotka haluat lähettää. Se hyväksyy hienot korut ja kellot muiden luksustavaroiden, kuten merkkivaatteiden ja kukkaroiden, lisäksi.

Voit lähettää kappaleesi The RealRealille muutamalla eri tavalla. RealReal tarjoaa ilmaisen noudon kotiin 20 suurella metroalueella. Jos olet jonkin näiden metroalueiden ulkopuolella, voit lähettää tuotteet The RealRealille ennakkoon maksetulla lähetystarralla tai vierailla Luxury Consignment Office -toimistossa palauttamassa korusi.

Vastaanotettuaan tuotteesi RealRealin asiantuntijatiimi tunnistaa ne. Sitten yritys valokuvaa ja julkaisee tuotteesi myyntiin. Kun tuotteesi on myyty, voit valita maksun suorana talletuksena, sivustoluottona tai sekillä.

Sinä tulet vastaanottamaan 40-85 % tuotteesi myyntihinnasta riippuen kappaleen alkuperäisestä jälleenmyyntiarvosta.

🔥 Empfohlen:  Mitä eroa on Facebookin ja Instagramin välillä?

4. WP Timantit

Voit myydä irtotimantteja, timanttikoruja, luksus- ja kiinteistökoruja sekä luksuskelloja WP Timantit. Aloita prosessi WP Diamondsin kanssa täyttämällä korujen tietolomake parhaan kykysi mukaan. Timanttikoruissa lomake kysyy asetelman suurimman kiven kokoa ja muotoa. Kun olet antanut niin paljon tietoa kappaleesta kuin voit, WP Diamonds antaa sinulle harkittavan hintaluokan.

Seuraavaksi voit joko lähettää korusi WP Diamondsille tai sopia tapaamisen valituissa kaupungeissa. WP Diamond tarjoaa ilmaisen toimituksen ja vakuutuksen FedEx Priority Overnightin kautta. Kun tuotteesi on arvioitu, WP Diamonds ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen tekemiseksi. Jos hyväksyt tarjouksen, voit vastaanottaa maksun 24 tunnin sisällä pankkisiirrolla. Yritys lähettää halutessasi myös shekin.

5. Rahaa kultaa varten USA

Käteistä kultaa varten USA hyväksyy kaikki kultaa, hopeaa tai platinaa sisältävät tuotteet, mukaan lukien taloustavarat, kuten hopeaesineet. Voit jopa lähettää rikkinäisiä koruja, koska arvo riippuu materiaalin painosta ja puhtaudesta. Voit myös myydä timantteja tälle yritykselle.

Cash for Gold USA tarjoaa ennakkoon maksettuja SAFEPAK-lähetyksiä, joiden avulla voit lähettää tuotteet turvallisesti. Cash for Gold USA arvioi tuotteesi ja antaa arvon. Voit hyväksyä selvityssekin tai hylätä tarjouksen 10 arkipäivän kuluessa. Jos hylkäät tarjouksen, tavarasi palautetaan sinulle.

6. Kauppa

Tradesy on design-tuotteiden online-markkinapaikka. Myyntiprosessi on yksinkertainen. Ota ensin valokuva tuotteestasi. Tarvittaessa Tradesy muokkaa valokuvaa houkuttelevammaksi. Sitten voit listata myytävän tuotteen.

Kun korusi ovat myyty, Tradesy auttaa sinua toimittamaan ne ostajalle. Voit toimittaa oman pakkaussi ja käyttää Tradesyn lähetystarraa. Tai voit käyttää Tradesyn ilmaista toimituspakettia, joka sisältää toimitusmateriaalit ja etiketin. Voit myös käyttää omia materiaaleja ja maksaa toimituskulut.

Tradesy veloittaa 19,8 %:n palkkion tuotteista, jotka myyvät yli 50 dollaria. Voit joko pitää tulosi Tradesy Store -saldossa tai siirtää varoja pankkitilillesi 2,9 %:n siirtomaksulla. Koska myyjät veloittavat niin korkeita palkkioita, heidän tulisi harkita tuotteidensa korkeampaa hinnoittelua varmistaakseen, että he saavat tuotteilleen käyvän markkina-arvon näiden maksujen ja palkkioiden ilmestymisen jälkeen.

7. Teen nyt en tee

Teen nyt En myy verkossa käytettyjä timantteja, hienoja koruja ja luksuskelloja. Voit myydä korujasi sivustolla luomalla profiilin. Voit joko listata korusi markkinoilla, pyytää suoraa tarjousta tai molempia.

Vaikka korujen listaaminen on ilmaista, yritys veloittaa 10–20 prosentin palkkion korun myyntihinnasta riippuen. Esimerkiksi kaikista tuotteista, joiden hinta on 500–5 000 dollaria, peritään 20 %:n palkkio, 5001–10 000 dollarin tuotteista 18 %, 10 001–50 000 dollarin tuotteista 15 % ja yli 50 000 dollarin tuotteista 10 %:n palkkio.

Voit myös maksaa 25 % provisiota saadaksesi VIP-palvelut, jossa yritys tarjoaa valokuvausta, arviointeja, esineesi puhdistusta, tuotteesi listaamista ja paljon muuta. Yritys suorittaa maksun sekillä joka kuukauden 15. päivänä.

Mielenrauhasi vuoksi I Do Now I Don’t tarjoaa ilmaisen kolmannen osapuolen arvioinnin ja vakuutetun toimituksen.

Aiheeseen liittyvä: 23 parasta paikkaa käsitöiden myymiseen verkossa

Missä myydä käsintehtyjä koruja verkossa

Jos olet ovela ja haluat myydä käsintehtyjä koruja verkossa, Internet on täynnä paikkoja myymälän perustamiseen.

8. Etsy

Etsy on suosittu käsityöläisten keskuudessa, jotka ansaitsevat rahaa verkossa, ja se tarjoaa yksinkertaisen lähestymistavan sähköiseen kaupankäyntiin. Ne tarjoavat opetusohjelmia, jotka auttavat sinua luomaan verkkokaupan, ja listaukset, jotka voivat pysyä aktiivisina jopa neljä kuukautta, maksavat kaksikymmentä senttiä yrityskohtaisesti. Kun tavarat myydään, Etsy veloittaa 5 % tapahtumamaksu ja 3 % plus kaksikymmentäviisi senttiä maksun käsittelystä.

🔥 Empfohlen:  Neljä parasta sosiaalisen median hallintatyökalua vuodelle 2023: kumman valitset?

Kauppasi hallinta on helppoa Etsy-sovelluksella, ja voit myös hyödyntää alennettuja postikuluja. Voit valita ilmaisen perustilin tai päivittää Plus-jäsenyyteen. Plus-paketin hinta on 10 dollaria kuukaudessa, ja sen avulla voit mukauttaa oman verkko-osoitteesi ja antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja myymäläsi mukauttamiseen.

9. Shopify

Voit perustaa korusivustosi kautta Shopify, täyden palvelun verkkokaupan alusta. Shopify tarjoaa yli 70 myymäläteemaa, joista voit valita, mikä auttaa sinua rakentamaan ammattimaisen korujen myyntisivuston nopeasti ja helposti.

Shopify antaa sinun hyväksyä luottokorttimaksut verkossa. He jopa auttavat sinua lähettämään korusi, kun ne ovat myyty. Shopifyn kautta voit tulostaa alennettuja USPS-lähetystarroja ja lähettää asiakkaille seurantapäivityksiä.

Voit avata perus Shopify-tilin hintaan 29 dollaria kuukaudessa. Jos yrityksesi kasvaa tarpeeksi sinne, missä tarvitset lisää henkilöstötilejä, voit päivittää suunnitelmasi. Päivittämällä suunnitelmasi saat etuja, kuten yksityiskohtaiset raportit, kolmannen osapuolen toimitushinnat ja paljon muuta.

10. Amazon Käsintehty

Amazon käsintehty on kuratoinut ryhmän käsityöläisiä, jotka myyvät käsintehtyjä tuotteita Amazonin alustalla. Sivustolla on hakuprosessi, jolla varmistetaan, että todella valmistat tuotteitasi, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat luottaa siihen, mitä he ostavat.

Amazon tarjoaa mukautetun URL-osoitteen, jonka avulla potentiaalisten ostajien on helppo löytää kauppasi. Voit listata tuotteita ilmaiseksi, ja Amazon veloittaa 15 %:n viittausmaksun jokaisesta myynnistä. Amazonin käsintehdyt myyjät voivat myös käyttää Amazon Professional Selling -suunnitelman resursseja ilmaiseksi, 39,99 dollarin kuukausiarvo.

Sinun tarvitsee vain aloittaa hakemus, luetella tuotteet ja aloittaa myynti!

11. eBay

eBay on tunnettu sivusto rahan ansaitsemiseen verkossa. Monet sisällöntuottajat myyvät tuotteitaan eBayssa, koska se on kätevä täyden palvelun sähköisen kaupankäynnin alusta.

eBayssa pääsee nopeasti alkuun. Ensin sinun on luotava profiili ja lueteltava tuotteesi. Tutki samanlaisia ​​koruja varmistaaksesi, että hinnoittelet tuotteet kilpailukykyisesti. Kun korusi ovat myyty, eBay käsittelee maksun ja toimittaa lähetystarran.

EBay antaa myyjille mahdollisuuden listata 50 tuotetta ilmaiseksi joka kuukausi. Maksat kuitenkin niin sanotun “lopullisen arvon maksun”, jos tuotteesi myydään, yleensä 10 % lopullisesta myyntihinnasta.

12. Facebook Marketplace

Jos olet kiinnostunut ottamaan yhteyttä paikallisiin ostajiin, Facebook Marketplace on halpa ja selkeä vaihtoehto. Facebook Marketplace ei veloita maksuja, ja markkinapaikkaluettelot ovat julkisia, joten ne ovat kaikkien nähtävissä.

Voit luoda Facebook-sivun käsintehty koruyrityksellesi tapaksesi olla yhteydessä asiakkaisiin. Facebook on myös loistava tapa olla yhteydessä asiakkaisiin, jotka näkivät sinut paikallisilla käsityömessuilla tai taidetapahtumassa. Voit käyttää Facebookia sekä markkinointityökaluna että myyntialustana.

13. Neliötila

Squarespace tarjoaa helpon online-alustan ihmisille, jotka haluavat aloita blogi tai perustaa verkkokauppasivusto. Heidän mallinsa tunnetaan ammattimaisista, moderneista ja helppokäyttöisistä, plussaa, jos et pidä itseäsi teknikkona.

Squarespace helpottaa maksujen hyväksymistä ja tuotteiden lähettämistä integroitumalla PayPalin ja FedExin kaltaisten yritysten kanssa. Voit valita useista kuukausi- tai vuosimaksusuunnitelmista alkaen 12 dollarista kuukaudessa.

Kuinka myydä koruja verkossa eniten rahaa

Olitpa myymässä käytettyjä koruja tai käsintehtyjä koruja verkossa, voit ottaa käyttöön muutamia parhaita käytäntöjä tulojesi maksimoimiseksi. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä kaikkea itse. Monet sivustot auttavat sinua parantamaan kuviasi, tutkimaan kilpailijoiden hintoja ja paljon muuta.

Käytetyt korut

Käytettyjen korujen myynti toimii parhaiten, jos sinulla on jotain tietoa tuotteesta etukäteen. Katso, löydätkö korun metallisisällöstä ja jalokivitiedoista dokumentaatiota. Tämä auttaa sinua antamaan parhaat tiedot mahdollisille ostajille. Jos sinulla ei ole tietoja alkuperäisestä ostoksesta, voit arvioida esineesi paikallisen jalokiviliikkeen avulla.

🔥 Empfohlen:  24 parasta mysteeriostosyritystä

Joillakin koruihin erikoistuneilla sivustoilla, kuten Worthy ja Things We Buy, on gemologeja, jotka arvioivat korujasi. Muut sivustot voivat pyytää omaa arviotasi vahvistaakseen korun aitouden.

Alennushinnan maksimoimiseksi tuotteen alkuperäinen pakkaus auttaa. Sinun tulisi myös ottaa useita korkealaatuisia kuvia koruistasi. Jotkut sivustot parantavat alkuperäisiä kuviasi parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Käsintehdyt korut

Kun myyt käsintehtyjä koruja, ota esineistäsi useita korkealaatuisia kuvia. Sinun tulee myös olla tietoinen kilpailijoista, jotka myyvät samanlaisia ​​tuotteita. Tee tutkimusta valitsemastasi alustasta, jotta voit hinnoitella korusi kilpailukykyisesti.

Varmistaaksesi, että korusi ovat houkuttelevia, pysy korutrendien kärjessä seuraamalla vaikuttajia sosiaalisessa mediassa. Pidä mallisi tuoreina ja osuvina. Tämä auttaa käsintehtyjä korukauppaasi erottumaan joukosta.

Aiheeseen liittyvä: 28 myydyintä sovellusta tavaroiden myymiseen verkossa (ja paikallisesti)

Kuinka suojata itseäsi (ja rahojasi) myydessäsi koruja verkossa

On täysin normaalia olla huolissaan arvoesineiden myymisestä verkossa. Suojaa korusi työskentelemällä vain hyvämaineisten verkkokauppiaiden kanssa. Valitse sivusto, joka tarjoaa vakuutuksen kaikille lähettämillesi paketeille. Varmista, että tuotteet palautetaan tietyn ajan kuluessa, jos päätät olla myymättä.

Hyvämaineisella jälleenmyyjällä on sivustollaan selkeät ehdot. Varmista, että ymmärrät sivuston säännöt ja olet tyytyväinen niihin, ennen kuin yrität myydä korujasi niiden kanssa. Tarkista sivuston tiedot Better Business Bureausta varmistaaksesi, ettei valituksia ole.

Hanki riippumaton arvio arvokkaista tuotteista ennen kuin otat yhteyttä verkkokauppiaisiin. Nämä tiedot auttavat sinua päättämään, saatko reilun kaupan mahdolliselta ostajalta.

Älä anna mahdollisten huijausten luopua sinua myymästä koruja verkossa. Kun olet varmistanut, että työskentelet hyvämaineisen jälleenmyyjän kanssa, korujen myyminen kotoa voi olla tapa ansaita nopeasti rahaa ja samalla vähentää koruja.

Mitä tehdä, jos et voi myydä korujasi verkossa

Jos et voi myydä korujasi verkossa, on muita vaihtoehtoja. Paikallisesti panttilainaamoissa ja kirpputoreilla on mahdollisuus myydä sekä käytettyjä että käsintehtyjä koruja.

Tarkista läheisiltä jalokiviliikkeiltä. Jotkut saattavat pystyä sulattamaan vanhat kappaleesi suunnitellakseen jotain uutta tai muuttaakseen korujasi makusi mukaan. Muita paikallisia vaihtoehtoja ovat Facebook Marketplace, pihamyynti tai jopa Craigslist.

Ansaitse rahaa myymällä koruja verkossa kotoa käsin

Voit tyhjentää korulaatikkomme – ja ansaita rahaa – myymällä korusi verkossa. Voit tehdä voittoa myymällä koruja, jotka eivät enää sovi tyyliisi. Korujen myynti verkossa on myös tapa erota vanhasta suhteesta peräisin olevista koruista.

Ja jos olet taitava, voit myydä käsintehtyjä koruja myös verkossa. Helppokäyttöiset verkkokaupan alustat, kuten Etsy, tekevät käsintehtyistä koruistasi helpompaa kuin koskaan.

Aiheeseen liittyvä: 50 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa