Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 parasta paikkaa videopelien myyntiin käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 parasta paikkaa videopelien myyntiin käteisellä

Onko sinulla vanha kopio Street Fighter II:sta tai Sonic the Hedgehogista keräämässä pölyä?

Entä Call of Dutyn tai Halon OG-versiot?

Jos ne on häpeällisesti laiminlyöty ja aiot heittää ne, saatat haluta nähdä, ovatko ne vielä minkään arvoisia, ennen kuin potkaiset ne jalkakäytävälle.

Kuten matkapuhelimet ja muu elektroniikka, vanhat (ja erityisesti äskettäin julkaistut) videopelit voivat olla rahan arvoisia.

Joillekin se on nostalgiaa. He ovat valmiita maksamaan suuria summia videopeleistä, joita he pelasivat lapsena. Muille videopelien ostajille kyse on hinnasta. Jos he voivat saada hellävaraisesti käytetyn pelin dollarin penneillä, koska siitä puuttuu alkuperäinen kääre, he maksavat mielellään.

Käy osallistumassa vaihtoon. Hanki rahaa vanhoihin videopeleihin. Mitä tahansa teetkin, älä anna hyllyn täynnä upeita pelejä hukata, sillä ne menettävät arvoaan ajan myötä.

Helpottaaksemme pelien siirtymistä pelaajalta toiselle, olemme laatineet luettelon, josta kaikki pitävät. Tässä ovat suosituimmat videopelien ja pelikonsolien myyntipaikat (verkossa tai henkilökohtaisesti), jotta saat niistä eniten rahaa.

8 parasta paikkaa videopelien myyntiin verkossa

Videopelien myynti verkossa on yleisesti ottaen helppo tapa ansaita rahaa. Mutta kaikkia myyntialustoja ei luoda yhtäläisesti.

Tekijät, kuten maksut, maksuaikajana ja helppokäyttöisyys [for each video game selling site] voivat vaihdella huomattavasti (esim. jotkin sivustot tarjoavat seuraavan päivän maksuja, kun taas toisilla voi kestää päiviä tai jopa viikkoja, ennen kuin käteinen saapuu pankkillesi tai PayPal-tilillesi).

Auttaaksemme sinua valitsemaan tarpeitasi parhaiten vastaavan sivuston kokosimme tiedot, vertasimme sivustoja ja annoimme arvosanaksi 1–5 tähteä sen mukaan, kuinka hyvin yritys ottaa huomioon kunkin tekijän.

1. Decluttr

Decluttr on sivusto, joka myy käytettyä elektroniikkaa, mukaan lukien käytettyjä videopelejä. Voit myydä videopelin kirjoittamalla tai skannaamalla viivakoodin Decluttrin ilmaisella sovelluksella. Decluttr antaa sinulle välittömän tarjouksen, jos se hyväksyy tuotteesi.

Decluttr tekee pelien myymisestä helppoa käteisellä tarjoamalla ilmaisen UPS-lähetystarran. Se maksaa sinulle myös lähetyksen saapumisen jälkeisenä päivänä. Ainoa Decluttrin haittapuoli on, että se ei palauta tuotettasi, jos tuote ei läpäise laatutarkastusta.

Helppous 5/5: Sovelluksen avulla voit skannata videopelin viivakoodin saadaksesi välittömän tarjouksen. Decluttrilla on myös ilmainen toimitus ja yhden arkipäivän maksuaikataulu.

Aika 5/5: Sinun tarvitsee vain sijoittaa vähän aikaa löytääksesi tuotteet, skannataksesi viivakoodit ja hyväksyäksesi Decluttrin tarjouksen. Jätä pakettisi mihin tahansa UPS-myymälään. Saat maksun useimmissa tapauksissa yhden arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Maksut 5/5: Decluttr ei veloita maksuja tarjouksen saamisesta tai tuotteesi myymisestä. Toimitus on ilmainen.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Decluttr-arvostelu

2. Amazonin vaihtovaihtoehto

Amazonin kauppaohjelma hyväksyy videopelit. Hae, onko pelisi kelvollinen Amazonin pelivaihtokauppa. Jos tuotteesi näkyy luettelossa, vaihto-ohjelma hyväksyy sen. Näet myös enimmäishinnan, jonka voit saada kustakin tuotteesta.

Saat tiedon, jos tuotteesi on läpäissyt laatutarkastuksen kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun Amazon on vastaanottanut lähetyksesi. Amazon tarjoaa tuotteillesi ilmaisen ennakkoon maksetun lähetystarran. Se myös palauttaa useimmat hylätyt tuotteet sinulle ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta verkkokameraa videoneuvotteluihin, zoom-kokouksiin, podcasteihin ja verkkokursseihin

Helppous 4/5: Amazonin vaihto-ohjelman käyttäminen on helppoa, mutta sinun on etsittävä tuotettasi manuaalisesti. Se on vain hieman enemmän vaivaa kuin viivakoodin skannaus Decluttrilla.

Aika 4/5: Ennakkoon maksetulla lähetystarralla sinun on yksinkertaisesti jätettävä pakettisi lähetystä varten. Saat maksun kahden päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta, hieman hitaammin kuin Decluttrin toimitus.

Maksut 5/5: Amazon ei veloita maksuja tavaroidesi kaupasta.

3. Swappa

Toinen melko yksinkertainen tapa myydä videopelejä on läpi Swappa. Aloita antamalla tiedot videopelistäsi, valitsemalla hinta ja lähettämällä kuvia. Listauksen vahvistamisen jälkeen Swappa julkaisee pelisi myyntiin verkkokauppapaikallaan.

Kun pelisi myydään, sinulle maksetaan PayPalin kautta ennen toimitusta. Olet vastuussa pelin toimittamisesta ostajalle kahden arkipäivän kuluessa ostosta.

Helppous 4/5: Etsi tuotteesi Swappasta ennen listauksen luomista. Swappa tarjoaa hintaopastusta, joka auttaa sinua valitsemaan kilpailukykyisen hinnan.

Aika 4/5: Sinun on maksettava tuotteen lähettämisestä itse, mikä vaatii enemmän vaivaa kuin ennakkoon maksetun lähetystarran käyttäminen. Saat maksun välittömästi sen sijaan, että odotat, että ostaja vastaanottaa lähetyksen.

Maksut 4/5: Tuotteet, jotka myydään alle 50 dollarilla, kuten useimmat videopelit, eivät aiheuta ylimääräisiä listautumis- tai myyntimaksuja. Swappa veloittaa liukuvan asteikon maksuja tuotteista, jotka myyvät vähintään 50 dollaria.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Swappa-arvostelu

4. eBay

eBay on valtava online-alusta videopeleistä eroon pääsemiseksi, puhelimien myyntiäja muuta elektroniikkaa. Tavoitat suuren yleisön, kun myyt videopelejä eBayssa, ja tuotteiden lähettäminen on helppoa. eBay helpottaa maksuprosessia ja tarjoaa alennushintaisen lähetystarran.

Mukavuus ja markkinoille pääsy eBay tulee kuitenkin hintaan. Tuotteen listaamisesta ei peritä maksua, jos listaat alle 50 tuotetta kuukaudessa, mutta eBay kerää 10 % myydyn tuotteen lopullisesta arvosta muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Helppous 3/5: eBay helpottaa tuotteen lähettämistä kauppapaikalleen. eBay helpottaa myös maksamista ja toimitusta, mutta olet viime kädessä vastuussa yhteistyöstä ostajan kanssa. Sinun on syötettävä tuotteesi valokuva ja kuvaus manuaalisesti.

Aika 4/5: Toimitusetiketit ja automaattinen maksuprosessi tarkoittavat, että aikasijoituksesi eBayssa myymiseen on alhainen. Tuotteesi myyminen voi kuitenkin kestää hetken.

Maksut 3/5: Toisin kuin monet muut sivustot, maksat 10 % tuotteesi myyntihinnasta suorittaaksesi kaupan eBayn kautta. Maksat myös toimituskulut, vaikka eBay tarjoaakin alennettuja hintoja.

Liittyvät: 6 parasta paikkaa, joissa myydään käytettyä elektroniikkaa käteisellä

5. Tarjous

OfferUp on myyntisovellus, joka yhdistää sinut paikallisiin ja kansallisiin ostajiin myydäksesi videopelejäsi ja muita tuotteitasi. Saat helposti rahaa videopeleihin lataamalla kuvan ja kuvauksen kauppapaikalle [via the OfferUp app].

OfferUpiin myytävän kohteen listaaminen on ilmaista, kunhan ostat tai myyt käteisellä. Jos kuitenkin myyt ja lähetät tuotteen, maksat 9,9 %:n palvelumaksun. Yleensä ostaja maksaa postikulut. OfferUp tarjoaa toimitustarran, joka lähetetään sähköpostitse ja lähetetään sovelluksen kautta, kun olet hyväksynyt tarjouksen.

Helppous 3/5: Voit lähettää tuotteesi helposti myyntiin OfferUp-sovelluksen avulla. Sinun on lähetettävä kuva ja kuvaus tuotteestasi. OfferUp hoitaa maksun ja toimittaa lähetysetiketin. Koska OfferUp yhdistää sinut ostajiin, tuotteesi myyminen voi viedä aikaa.

🔥 Empfohlen:  15 parasta pankkia Marylandissa vuonna 2023

Aika 3/5: Tuotteen tietojen antaminen vie hieman ylimääräistä aikaa. Toimitettu lähetystarra tarkoittaa kuitenkin, että sinun tarvitsee vain pakata ja jättää myydyt tuotteet. Koska sinun on löydettävä halukas ostaja, pelisi eivät mene heti kaupaksi.

Maksut 3/5: Kun myyt verkossa, OfferUp veloittaa myydyistä tuotteista 9,9 %:n palvelumaksun.

6. Trade4Cash

Trade4Cash on verkkosivusto, joka keskittyy yksinomaan videopeleihin ja pelikonsoleihin.

Aloita kaupankäynti etsimällä tuotettasi Trade4Cash-verkkosivustolta tai selaamalla löytääksesi myymäsi pelin. Valitse pelisi kunto ja muut vaihtoehdot. Sitten Trade4Cash tarjoaa sinulle välittömän arvion.

Helppous 5/5: Etsi tuotteesi Trade4Cashin verkkosivustolta saadaksesi välittömän arvion. Saat maksun PayPalin, shekin tai Amazonin sähköisen lahjakortin kautta.

Aika 5/5: Aikainvestointisi on minimaalinen. Sinun tarvitsee vain etsiä tavarasi ja jättää paketti postiin.

Maksut 5/5: Pelien myymisestä Trade4Cashille ei peritä maksua, ja se maksaa toimituskulut kaikista yli 10 dollarin arvoisista tuotteista.

7. Gameflip

Voit myydä videopelejä, pelikonsoleja ja pelien sisäisiä tuotteita Gameflip. Luo vain tili ja napsauta “Aloita myynti” -painiketta listataksesi tuotteesi. Kun ostaja ostaa pelisi, Gameflip ilmoittaa sinulle sähköpostitse ja Gameflip-sovelluksella.

Tuotteen listaamisesta Gameflip-markkinapaikalle ei peritä maksua. Kun tuotteesi myydään, sinulla on muutama kiinteä toimitusvaihtoehto.

Helppous 3/5: Listat videopelisi myytävänä lataamalla valokuvan ja kuvauksen. Hallitse sitten yritystietojasi Gameflip-sovelluksen kautta. Gameflip yhdistää sinut ostajaan, joten sinun on odotettava tuotteesi myyntiä.

Aika 3/5: Toimitus on yksinkertaista, mutta et ehkä saa maksua vähään aikaan. Tuotteesi myyminen voi kestää jonkin aikaa, eikä sinulle makseta ennen kuin ostaja vastaanottaa lähetyksen.

Maksut 4/5: Tuotteesi listaamisesta Gameflipiin ei peritä maksuja, ja toimituskulut ovat minimaaliset.

8. Old School Game Vault

Old School Game Vault helpottaa käytettyjen videopelien myymistä verkossa. Etsi pelisi sen verkkosivuilta saadaksesi välittömän arvion. Se lähettää sinulle lähetystarran, jos tilauksesi arvo on vähintään 75 dollaria.

Toimitus on ilmainen yli 100 dollarin tilauksille ja kiinteä 10 dollarin hinta 75 – 100 dollarin tilauksille. Sinun on maksettava toimituskulut, jos tilauksesi on alle 75 dollaria.

Old School Game Vault maksaa sinulle kahden tai neljän päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Voit vastaanottaa maksun Paypalin, shekin tai Amazonin sähköisen lahjakortin kautta.

Helppous 3/5: Hae tuotettasi The Old School Game Vault -sivustolta saadaksesi välittömän arvion. Saat ennakkoon maksetun lähetystarran, mutta vain, jos lähetyksesi arvo on yli 75 dollaria. Sen sivustolla voi olla hieman vaikea navigoida.

Aika 4/5: Ei vie paljon aikaa saada lainaus The Old School Game Vaultista. Pienten lähetysten toimitukset on kuitenkin hoidettava itse. Saat maksun kahdesta neljään päivää paketin vastaanottamisen jälkeen.

Maksut 4/5: Pelien vaihtaminen The Old School Game Vaultin kanssa maksaa enemmän kuin joillain muilla sivustoilla, koska maksat alle 100 dollarin arvoisten tilausten toimituskulut.

🔥 Empfohlen:  RTX 4090 varastoseuranta, milloin 4090 tulee takaisin varastoon? *Varastossa*

Aiheeseen liittyvä: 21 tapaa saada palkkaa peleistä

5 paikkaa, joissa myydään videopelejä käteisellä lähellä minua

Voit myydä tuotteita paikallisesti, jos tuotteen luettelointi ja toimittaminen tuntuu liian työlältä. Lisäksi, jos teet kovan kaupan, voit saada lisää rahaa peliisi neuvottelemalla hinnasta henkilökohtaisesti.

Ostajajoukkosi on huomattavasti pienempi, mutta jos sinulla ei ole kiirettä, harkitse pelisi listaamista useille alla oleville alustoille. Jos et saa osumaa tai sinulla ei ole sijaintia lähelläsi, voit palata yllä oleviin verkkovaihtoehtoihin.

1. GameStop

GameStop on valtakunnallinen videopelikauppaketju, jolla on yli 6 000 toimipaikkaa. Vaihda käytetyillä videopeleilläsi GameStopissa käteisellä tai kauppasaldoa. Etsi tuotteitasi GameStopin verkkosivustolta nähdä, kuinka paljon pelisi ovat arvokkaita.

2. Craigslist

Jos olet valmis koordinoimaan potentiaalisten ostajien kanssa, voit listata myytävät videopelisi Craigslistissa. Kun sinä myydään Craigslistissa, sinun on neuvoteltava hinta ja tavattava ostajasi. Varmista, että valitset aina julkisen sijainnin aina, kun tapaat tuntemattoman vaihtamaan tavaroita.

3. Facebook Marketplace

Paikallinen Facebook Marketplace on toinen paikka, jossa voit myydä videopelejäsi. Kuten Craigslistissa, sinun on ladattava kuva ja kuvaus. Sovittelet myös ostajien kanssa hinnan, tapaamisajan ja paikan.

4. Pelin X muutos

Game X Change on pienempi kansallinen ketju, jonka toimipisteitä on 12 osavaltiossa. Pääosin Keski-etelä- ja Keskilännessä sijaitseva Game X Change ostaa käytettyjä pelejä käteisellä tai kauppaluotolla. Tarkista Game X Changen paikat nähdäksesi, onko lähelläsi kauppaa.

5. Pörssi

Exchangella on myymälöitä pääasiassa Ohiossa ja Pennsylvaniassa, mutta sillä on myös toimipisteitä Illinoisissa, Indianassa ja New Mexicossa. Tämä alueellinen ketju ostaa ja myy videopelejä, elokuvia ja paljon muuta.

Älä ota ensimmäistä vaihto- tai välitöntä käteistarjousta

Voit ansaita rahaa vanhoista videopeleistäsi myymällä niitä verkossa, paikallisessa kaupassa tai alueellasi olevalle yksityishenkilölle.

Yksi neuvo: älä hyppää ensimmäiseen saamaasi tarjoukseen. on hyvä mahdollisuus, että muualla on enemmän rahaa.

Vertaa useita paikkoja ja myyjiä nähdäksesi, mikä paikka antaa sinulle eniten pelistäsi. Riippumatta siitä, missä valitset, älä odota käytettyjen videopelien myymistä, kun lopetat niiden pelaamisen – äskettäin julkaistut pelit myyvät nopeammin (ja yleensä säilyttävät arvonsa paremmin).

Jos olet voittanut pelin ja sinulla on aavistus, että et pelaa sitä paljon tulevaisuudessa, on aika päästää siitä irti, kun se on vielä jonkin arvoista.

Liittyvät: 18 parasta sovellusta tavaroiden myymiseen verkossa (tai paikallisesti)

Table of Contents