Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 Vierasblogin etua [For The Guest Writer and The Website Owner]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 Vierasblogin etua [For The Guest Writer and The Website Owner]

Saatat olla sinulle tuttu termi Vierasblogi jos olet tosissaan bloggaamassa. Kun pyydät jotakuta toista kirjoittamaan artikkelin verkkosivustollesi, sitä kutsutaan vierasbloggaamista.

Tutkimuksen mukaan 60% blogeista kirjoittaa 1-5 vieraspostausta kuukaudessa ja 76% toimittaja sanoo julkaisevansa 1-10 vieraspostausta viikossa. Se on vähän kuin jonkun esittäminen YouTube-videossasi. Vierasbloggaamisesta on monia etuja kaikille, nimittäin kirjoittajille, verkkosivuston omistajalle ja yleisölle. Katsotaanpa joitain avaimia vieraiden lähettämisen edut.

Vierasbloggaamisen edut kirjoittajille
Vierasbloggaamisen edut verkkosivustojen omistajille
Usein Kysytyt KysymyksetVierasbloggaamisen edut kirjoittajille

1. Uran aloittaminen

Jos haluat jatkaa kirjoittamista tulevaisuuttasi varten, mutta sinulla ei ole tarpeeksi kokemusta, vierasbloggaaminen saattaa olla täydellinen vauhtiin. Yritä lähettää artikkelisi joillekin parhaista vierasblogisivustoista ja pyydä heitä esittelemään ne blogissaan. Tarkkaile yleisön vastausta artikkeliin ja yritä sitten parantaa kirjoituksiasi. Yksi harvoista Vierasblogin edut on, että voit tehdä tämän alussa ilmaiseksi parantaaksesi taitojasi. Monet vierailevat blogisivustot esittelevät sinut mielellään blogissaan.

Jos sinulla on jo pieni blogi, voit harkita vierasblogien kirjoittamista tehdäksesi siitä suuren. Käänteinen linkki on tärkein tekijä auktoriteetin rakentamisessa. Toinen vierasbloggaamisen etu on, että voit saada käänteisiä linkkejä verkkosivustolta, jolle vierailet blogia. Lisää yksi artikkelin väliin. Tulemassa a vieraileva kirjoittaja blogeissa saattaa antaa vauhtia omalle blogillesi, mutta tämä valtuutus ei toimi, jos et ole yhdenmukainen blogisi kanssa.3. Palautteet

Vieraskirjoitus auttaa sinua testaamaan kirjoitustaitosi ja saada palautetta sadoilta ihmisiltä, ​​jos kirjoitat vierasblogia suurella alustalla. Jos et ole varma, oletko tarpeeksi taitava lopettaaksesi työsi ja luottaaksesi blogiisi, voit ryhtyä ryhdy vierailevaksi bloggaajaksi ja testaa ensin kirjoitustasi. Saatat jo saada lukijoiltasi hyvän vastauksen kirjoitukseesi, mutta et voi tehdä tätä päätöstä joukon ihmisten vastauksen perusteella.

🔥 Empfohlen:  Sisällöntuotannon skaalaus: juhlitaan laulamatonta sankaria

4. Bränditietoisuus

Jos olet henkilö, joka rakastaa olla kuuluisa, saatat rakastaa vierasbloggaamista. Kun tulet usein vierailemaan blogissa eri vierailevia blogisivustoja, ihmiset huomaavat nimesi. Jos olet vieraileva kirjoittaja, ihmiset muistavat myös nimesi. Tämän jälkeen voit luoda vaikutusvaltaisen brändisi sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa tai Facebookissa.

5. Tuo lisää viittausliikennettä

Vieraskirjoituksia blogeihin auttaa sinua ohjaamaan enemmän viittausliikennettä sivustollesi. Vierasbloggaamissivustoillasi on jo asiaankuuluva kohdeyleisöpohja. Jos siis annat vierailevien viestien kautta, he tulevat automaattisesti sivustollesi lukemaan lisää. Monet sivustot kutsuvat kutsu vierailevia bloggaajia lisätäkseen liikennettä omilla verkkosivustoillaan.6. Let’s Talk Business nyt

Jos olet asiantuntija jossain, ihmiset voivat tavoittaa sinut ongelmissaan kirjoittamasi vierasblogin kautta. Voit antaa sähköpostiosoitteesi kirjoittajan biossa tai linkin verkkosivustollesi. Jos olet hyvä vierasbloggaamisessa, ihmiset saattavat jopa tulla luoksesi antamaan sinulle freelance-kirjoitusmahdollisuuden. Yksi Vierasblogin mahdollisuudetvoit vain antaa linkin blogiisi kirjoittajan kuvauksessa ohjataksesi liikennettä ja ansaitaksesi blogisi kautta.

7. Ryhdy asiantuntijaksi

Toinen vieraspostauksen etu on, että sen avulla voit jakaa tietoa asiaankuuluvien yleisöjen kesken. Siksi voit olla vieraileva bloggaaja ja tarjota arvokasta tietoa johdonmukaisesti samalla kun kasvatat hitaasti uskottavuuttasi. Siksi miksi kirjoittaa a vieraspostisivusto auttaa sinua asettumaan alasi eteen ja tulemaan asiantuntijaksi kyseisellä alalla.

Yksi vierasbloggaamisen tärkeimmistä eduista on, että voit ansaita lisätuloja pyytämällä maksua blogistasi vastineeksi. On monia muita etuja, joita tulet kohtaamaan, kun aloitat vierasblogin.Vierasbloggaamisen edut verkkosivustojen omistajille

1. Pidä tauko

Kun esität vierailevan bloggaajan verkkosivustollasi, saat aikaa viettää itsellesi. Vierasartikkelin kirjoittaminen auttaako sinua pitämään pienen tauon töiden välissä, se lisää energiaasi. Joten pidä tauko, pyydä vieras kirjoittamaan sivustollesi.

2. Uusi sisältö

Ei väliä kuinka paljon tiedät, mutta siellä on joku, joka tietää enemmän kuin sinä. Saatat olla maailman suurin kyberturvallisuusteorioiden asiantuntija, mutta sinulla ei voi olla asiantuntijatason tietoa kaikesta tietokoneisiin liittyvästä. Tästä syystä toinen vierasbloggaamisen etu on se, että kun esittelet jonkun, saat nähdä maailmaa hänen näkökulmastaan. On hienoa saada muutos verkkosivustollesi, voit myös muuntaa verkkosivustosi vierasbloggaajiksi. Yleisösi saa tietää jotain uutta ja uudella kirjoitustyylillä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Ghost Writer? Opas ravitsemusterapeuteille

Kyllä, ei vain vieraileville kirjoittajille, vaan tästä on hyötyä myös sinulle. Suurimmalla osalla vierailevista kirjoittajista on omat bloginsa. Joten he antavat sinulle a käänteinen linkki lähitulevaisuudessa. Se vahvistaa auktoriteettiasi vieraspostisivustossasi.4. Rakenna suhdetta

Suhteesi vierailevaan kirjoittajaan ei rajoitu vain tähän viestiin. Voit kutsua vierailevia bloggaajia uudelleen kirjoittamaan verkkosivustollesi tai voit jopa palkata heidät, jos pidät heidän kirjoituksistaan ​​ja he menestyvät hyvin. Lisäksi voit tehdä yhteistyötä heidän kanssaan missä tahansa projektissa tulevaisuudessa.

5. Laajenna Reader Base

Vierasbloggaajallasi voi olla omia fanejaan. Yksi muista vierasbloggaamisen eduista on, että kun julkaiset heidän kirjoittaman artikkelinsa, houkuttelet myös heidän fanejaan. Monet parhaista vierasblogisivustoista käyttävät tätä taktiikkaa saadakseen lisää liikennettä ja tilaajia.

6. Ansaitse rahaa

Voit ansaita rahaa verkkosivustollasi lisäämällä vierasbloggausominaisuuden ja kutsumalla monia tunnettuja vierailevia kirjoittajia. Jos sinulla on vahva yleisöpohja tai paljon orgaanista liikennettä vierailijapostaussivustollasi, startup-yritykset voivat olla kiinnostuneita verkkosivustosi ominaisuuksista. Näin ollen voit veloittaa näistä sponsoroiduista viesteistä. Jos esimerkiksi pidät matkailublogia, aloittavat matkatoimistot voivat osoittaa kiinnostuksensa kirjoittaa vieraspostauksia verkkosivustollesi, koska niillä on samanlainen kohdeyleisö.

Johtopäätös

Vierasbloggaaminen on loistava tapa houkutella lisää liikennettä. Lisäksi, kun kutsut vierailevia bloggaajia, he voivat kutsua myös sinut. Yleisö rakastaa vierailevia bloggaajia, kun he saavat uutta tietoa. Lisäksi jokaisella on ainutlaatuinen kirjoitustyyli, joten kun vieras tulee kirjoittamaan blogia, he saavat mahdollisuuden. Mene ja kutsu joku tuntemasi hyvä vieraileva kirjoittaja tai anna tilaisuus pienelle bloggaajalle. Jopa sinä olit kamppailija kerran, joten tee joku onnelliseksi sallimalla heidän ansaita käänteisen linkin.

Oletko sinä koskaan ollut vieraileva bloggaaja kenellekään? Millainen oli kokemuksesi? Jaa tämä postaus kaikille ystävillesi.Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä on vierasbloggaaminen?

Saatat olla tuttu termi Vierasbloggaaminen, jos olet tosissaan bloggaamassa. Kuitenkin, kun pyydät jotakuta muuta kirjoittamaan artikkelin verkkosivustollesi, sitä kutsutaan vierasblogiksi.

🔥 Empfohlen:  FI: Tule taloudellisesti riippumattomaksi näiden vaiheiden avulla

Pitäisikö minun hyväksyä vieraspostauksia blogissani?

Ilmeisesti sinun pitäisi hyväksyä vierasposti. Se on loistava tapa lisätä verkkosivustosi liikennettä ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljon työtä sisällön luomisessa.

Miten sinusta tulee vierasbloggaaja?

Approach-vierasblogisivustot tarjoavat työtä ilmaiseksi, kunnes rakennat portfoliosi ja veloitat sitten vierasartikkelien kirjoittamisesta.

Onko vierasblogi hyvä?

Kyllä, koska Vierasbloggauksen avulla voit kohdistaa laadukkaat verkkosivustot ja parantaa mahdollisuuksiasi turvata käänteisiä linkkejä.

Mitä etuja vierasbloggaamisesta on?

Vierailijoiden lähettämisessä on monia etuja, kuten bränditietoisuus, linkkien luominen ja verkkosivustosi verkkotunnuksen auktoriteetin parantaminen.