Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

13 vinkkiä TikTok-sitoutumisasteen nostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 13 vinkkiä TikTok-sitoutumisasteen nostamiseen

TikTokin sitoutumisen kasvu on saavutettavissa vain, kun käyttäjät ovat innokkaita sijoittamaan aikaansa videoidesi katseluun. Ja se on mahdollista vain, kun videosi ovat yhdistelmä huumoria, omaperäisyyttä ja TikTokin alkuperäisiä ominaisuuksia!

Tietyt strategiat voivat kuitenkin muuttaa TikTok-sitoutumispelisi. Älkäämme siis odottako enempää vaan siirtykäämme suoraan 13 parhaan tehokkaan strategian pariin TikTok-sitoutumisen tehostamiseksi vuonna 2022.

13 parasta kasvustrategiaa TikTok Engagementille

Vuodesta 2016 lähtien TikTok on ladattu laitteille vähintään 3 miljardia kertaa. Yli miljardin kuukausittaisen aktiivisen käyttäjän käyttäjäkuntansa ansiosta TikTok on juuri oikea alusta mainostaaksesi ja kasvattaa brändisi online-näkyvyyttä.

Kasvataksesi verkkonäkyvyyttäsi sinun on parannettava sitoutumistasojasi. Jos olet kokeillut kaikkea TikTokissa, mutta mikään ei auta TikTok-sitoutumisasteen kasvattamisessa, meillä on juuri sinulle paras ratkaisu. Jatka lukemista saadaksesi selville!

1. Lähetä usein

Kuten kaikki muut sosiaalisen median alustat, et koskaan näe näkyviä tuloksia TikTok-tililläsi, ellet julkaise säännöllisesti. Tästä syystä, muiden huippuluokan strategioiden lisäksi, sinun on aloitettava perusasioista – Postaa usein!

Ennen kuin aloitat TikTok-markkinointimatkan, sinun on ensin luotava kattava sisältöstrategia, joka pitää sisältöideasi virrassa ainakin koko kuukauden ajan. Kun julkaiset säännöllisesti sisältökalenterisi perusteella, voit odottaa lisävahvistusta TikTok-sitoutumistasoissasi.

Yritä kuitenkin luoda tarttuvia ja houkuttelevia videoita, jotka pitävät yleisön koukussa ruutuihinsa, jotta he todennäköisesti vierailevat profiilissasi uudelleen ja ovat tekemisissä muiden videoiden kanssa. Kohdeyleisösi demografisten ja kiinnostuksen kohteiden tutkiminen auttaa tässä merkittävästi.

2. Lähetä aitoja ja alkuperäisiä videoita

Toinen perusstrategia, joka jää usein huomiotta, on aidon ja alkuperäisen videosisällön julkaiseminen. Käsikirjoitettu ja keinotekoinen sisältö ei välttämättä auta TikTok-sitoutumisasteitasi. Käyttäjät eivät enää ole kiinnostuneita ja innostuneita vain mainoksista.

Tiktok on huvin ja viihteen palatsi. Käyttäjät voivat löytää tonnia sisältöä päivittäin. Jos käyttäjilläsi ei ole luovuuden kipinää jossain määrin autenttisesti, sitoutumisen kasvu on epätodennäköisempää.

Kaikki eivät ole kiinnostuneita tavallisista huulten synkronointivideoista. Sinun on julkaistava jotain ainutlaatuista, luonnollista ja arvokasta sisältöä. Näytä oikeat kasvosi, puhu alkuperäisestä persoonallisuudestasi, ja jos käyttäjät pitävät tyylistämme ja lähestymistavastamme, voit nopeasti nähdä seuraavat luvut kasvavan enemmän kuin koskaan!

3. Korkealaatuiset jälkivideot

Tiktok on kuuluisa korkealaatuisista videoista. Yksi asia, jonka voit löytää jokaisesta levinneestä videosta, oli materiaalin laatu. Epäselvät videot ovat lähellä nollaa, sillä sisällölläsi ei ehkä ole edes mahdollisuuksia, kun otetaan huomioon alustalla olevien sisällöntuottajien määrä poikkeuksellisella videosisällöllä.

🔥 Empfohlen:  Excelin käyttäminen hakukoneoptimoinnissa: 7 tärkeää vinkkiä ja temppua, joita et ehkä tiedä

TikTok-videoidesi tulee olla kirkkaita ja esteettisesti miellyttäviä käyttäjille. Vain muutaman millisekunnin kovaa työtä tekee kaiken taian sitoutumisasteenne.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa kohtuutonta hintaa ostaaksesi parhaan asennuksen. Monet älypuhelimet tarjoavat nykyään erinomaisen kameralaadun, mikä voi auttaa luomaan laadukkaita videoita TikTok-tilillesi. Hyödynnä niitä oikealla tavalla, ja lisävalaistuksen ja hyvän äänenlaadun avulla voit luoda visuaalisesti miellyttävimmät videot kaikista.

4. Käytä Trending & Popular Soundtrackia

Tiktok oli kuuluisa trendikkäistä soundtrackeistaan! Musiikki on TikTokin sydän. Kun alat vierittää TikTokin musiikkikirjastoa, paluuta ei ole.

On olemassa tonnia kuuluisia leikkeitä, joilla on miljoonia videoita ja katselukertoja. Tärkeintä on valita luettelosta sopivimmat ja suosituimmat ääniraidat, lisätä ripaus persoonallisuuttasi ja luoda ainutlaatuisia videoita TikTok-seuraajillesi.

Muista, että heti, kun löydät “Sinulle”-sivulta nousevan kappaleen, yritä olla ensimmäinen henkilö, joka luo siitä videon, ja voit saada lukemattomia vaikutelmia tällä strategialla!

5. Luo salaperäisiä videoita ja kerro tarinoita

Tiktok on uuden aikakauden verkkosarjaalusta, jonka tekijät jakavat sisältöä erilaisista tarinoista ja tarinoista. Jotkut TikTok-yritystilit jakavat tarinoita yrityksestään, kun taas toiset jakavat tarinoita julkkisten mysteereistä. Lista on loputon.

Luo tarinoita ja pidä jännitystä yllä! Voit ehkä puhua kiistasta, joka juuri tapahtui yhden asiakkaasi kanssa, ja vetää sen toiseen jaksoon. Jos tarinasi oli tarpeeksi herättävä, käyttäjät odottaisivat innolla videosi seuraavaa osaa, mikä lisää merkittävästi sisältösi leviämistä.

TikTokin tarinoiden on todistettu tuovan erinomaisia ​​tuloksia sitoutumisasteisiin. Älä unohda pitää sitä ainutlaatuisena äläkä kopioi muita jakaessasi tarinaasi. Ihmiset elävät suhtautuakseen vain luonnollisiin ja luoviin tarinoihin maailmasta.

6. Ole vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa

TikTok-seuraajien kasvattaminen on aina ollut vuorovaikutusta yleisösi kanssa. Aloita olemalla säännöllisesti vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa kommenteissa ja uudelleenjulkaisuissa. Tällä tavalla et vain nosta sitoutumisastetta, vaan voit myös rakentaa vahvemman suhteen seuraajiisi.

Mitä interaktiivisempi ja sitoutuneempi olet seuraajien kanssa, sitä todennäköisemmin he palaavat tilillesi etsimään lisää sisältöä.

Kun vastaat käyttäjien kysymyksiin kommenteissa, se rohkaisee enemmän ihmisiä kommentoimaan, mikä johtaa TikTok-sitoutumisasteen nousuun. Voit myös pyytää sisältöehdotuksia, joita seuraajasi haluaisivat nähdä.

Heidän ehdotustensa mukaan työskentely voi myös tuoda hedelmää TikTok-markkinointiponnisteluille, koska käyttäjät rakastavat sitä, että suuret TikTok-tilit arvostavat, kuulevat ja arvostavat heitä!

7. Luo haasteita

Toinen asia, josta TikTok tunnetaan ensisijaisesti, ovat hashtag-haasteet. Hyvä TikTok-hashtag-haaste voi antaa sinulle kaiken tarvittavan näkyvyyden maksimoidaksesi TikTok-sitoutumisasteen. Hashtag-haasteen luominen voi olla hieman kallista, mutta voit saada käyttäjät tarttumaan hashtagisi hetkessä vaivalla ja innovaatiolla.

🔥 Empfohlen:  8 parasta verkkokauppatyökalua myynnin nostamiseen vuonna 2023

Aloita luomalla uusi konsepti tai idea, joka poikkeaa olemassa olevista hashtag-haasteista, sillä tämä rohkaisee useampia käyttäjiä osallistumaan siihen. Varmista, että se on tarpeeksi hauskaa ja mukaansatempaavaa sisällön luomiseen.

Valitse sopiva hashtag, joka on helppo muistaa ja joka liittyy hyvin haasteen kontekstiin ja brändiisi. Voila! Olet vihdoin valmis julkaisemaan ensimmäisen hashtag-haasteen TikTokissa tänään!

8. Mainosta videoitasi muilla sosiaalisen median kanavilla

Kuten mikä tahansa muu sosiaalisen median sisältö, voit lisätä sitoutumistasoasi TikTokissa jakamalla sisältöä muissa sosiaalisen median kanavissa. Jos olet aktiivinen ja sinulla on hyvin rakennettu seuraajapohja muilla alustoilla, voit kertoa heille TikTok-kahvastasi ja siellä julkaisemasi sisällön tyypistä.

Tämän avulla voit houkutella huomattavan osan seuraajia muista sosiaalisen median kahvoistasi ja nostaa nykyistä sitoutumisastettasi.

9. Tunne yleisösi online-aika

Oikeaan aikaan julkaiseminen tekee usein ihmeen sisällöstäsi viruksen leviämisessä! Jos haluat antaa useamman käyttäjien olla tekemisissä videosi kanssa, sinun on varmistettava, että julkaiset vain silloin, kun he ovat verkossa.

Tästä syystä kohdeyleisösi tutkiminen auttaa! Katso vain aikaa, jolloin viestisi sitoutuvat mahdollisimman paljon, ja voit valita sen ihanteellisen ajankohdan sisällön julkaisemiseen TikTok-tililläsi ja voit olla varma, että sisältötyösi nähdään, kuullaan ja jaetaan TikTokissa entistä enemmän!

10. Sisällytä oikeat toimintakehotukset

Jos haluat parantaa videosisältösi näkyvyyttä, sinun on sisällytettävä tehokkaat toimintakehotukset videon loppuun mennessä. Se ei ainoastaan ​​ohjaa käyttäjiä seuraavaan vaiheeseen, vaan se auttaa myös houkuttelemaan lisää liikennettä seuraaviin videoihisi.

Kiinnostavan toimintakehotuksen lisääminen, kuten videon jakaminen tai tietyn linkin napsauttaminen, voi auttaa käyttäjiä vaikuttamaan sitoutumiseen ja konversioprosenttiisi.

Sinun on kuitenkin varmistettava, että käyttäjillä on tarkoitus seurata toimintakehotusta. Tee toimintakehotuksestasi tuottoisa houkutellaksesi käyttäjät eteenpäin. Tällä tavalla voit kiinnittää yleisön huomion hyvin ja ohjata heidät tuomaan laadukkaampaa liikennettä TikTok-tilillesi!

11. Tee suoratoistoja

Tiktok-suoratoisto on loistava tapa rakentaa vahvempia ja syvempiä suhteita kukkasi kanssa ja vahvistaa yhteisöäsi. Jos sinulla on jo riittävä määrä seuraajia, aloita live-lähetys vähintään kerran viikossa ja vuorovaikutus yleisösi kanssa.

Jaa tietosi, vastaa kysymyksiin, laula heidän kanssaan, pyydä sisältöideoita ja tee enemmän. Taivas on rajana täällä. Tämä voi olla virkistystä TikTok-tilillesi tavallisista 15 sekunnin videoista ja tuoda seuraajillesi jotain uutta, mitä odottaa!

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla menestyväksi jälleenmyyjäksi

Ilmoita seuraajillesi, että aloitat suoran lähetyksen tänä tiettynä päivänä, ja älä unohda lähettää uudelleen ja jakaa sitä usein myös muille sosiaalisen median kahveillesi. Tämä strategia muistuttaa katsojiasi siirtymään profiiliisi D-päivänä ollakseen osa sitä.

12. Hyödynnä vaikuttajayhteisöjä

Vaikuttajamarkkinoinnista tulee miljardin dollarin ala vuonna 2022. Jos haluat tehdä siitä suurta millä tahansa sosiaalisen median alustalla, kuten TikTokilla, sinun on hyödynnettävä alustan vaikuttajia.

Vaikuttajat ovat TikTokin suosituin ja kiinnostavin elementti. Löydät miljoonia seuraajia ja tykkäyksiä heidän sisällöstään.

Jos haluat lisätä brändisi näkyvyyttä, aloita tekemällä yhteistyötä alasi oikeiden vaikuttajien kanssa ja luomalla heidän kanssaan kiinnostavaa sisältöä. Voit myös pyytää heitä pyytämään käyttäjiään seuraamaan TikTok-tiliäsi, mikä lisää merkittävästi seuraajien kasvua!

Voit joko maksaa heille etukäteen yhteistyöstä tai jopa vaihtaa heidän kanssaan, jos olet brändi, joka haluaa mainostaa mitä tahansa tuotettasi. Joka tapauksessa sinun on aloitettava valitsemalla alallasi kuuluisa vaikuttaja ja lähestyttävä häntä tässä hankkeessa!

13. Seuraa suorituskykyäsi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, et voi odottaa tuloksia miltään sosiaalisen median markkinointimatkalta, ellet seuraa sitä. Voit hankkia kolmannen osapuolen sovelluksen arvioimaan TikTok-sisältösi suorituskykyä ja sitoutumisasteita.

Se antaa sinulle paremman analyysin sisällöstä ja hashtageista, jotka toimivat parhaiten tilillesi. Se auttaa sinua keskittymään riittävästi enemmän siihen, mikä sopii parhaiten TikTok-tilillesi, sen sijaan, että tutkisit maailmaa ja tuhlasit niin paljon aikaa ja vaivaa samaan.

Johtopäätös

TikTokin suosio kasvaa nopeammin kuin koskaan. Sinun täytyy viettää riittävästi aikaa tutkiaksesi alustaa ja löytääksesi ainutlaatuisia tapoja saada yleisösi koukkuun TikTok-sisältöösi. Julkaise sisältöä säännöllisesti äläkä koskaan tingi laadusta. Nämä ovat vain muutamia strategioita, joiden avulla voit kasvattaa TikTok-sitoutumisastettasi todella nopeasti.

Koska se ei kuitenkaan ole yhden yön prosessi, ja sinun on pysyttävä johdonmukaisena, ahkerana ja kärsivällisenä TikTok-markkinointitoimissasi. Kun jäänmurtajan löydät, paluuta ei ole!