Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 kriittistä mainontamittaria, joita sinun on katsottava vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 kriittistä mainontamittaria, joita sinun on katsottava vuonna 2023

Maksullinen mainonta on yksi tehokkaimmista strategioista auttaa yritystäsi ansaitsemaan uusia viittauksia ja lisäämään tuloja, mutta mistä tiedät, että teet sen oikein? Seuraamalla mainontamittareita saat käsityksen siitä, miten mainoksesi toimivat, jotta näet, tuotko tuloksia.

Mutta kun tarkastelet kaikkia saatavilla olevia mainontamittareita, saatat tuntea olosi hämmentyneeksi – mistä tiedät, mitä mittareita seurata?

Auttaaksemme sinua keskittymään, olemme luoneet tämän luettelon 14 digitaalisen mainonnan mittarista, jotka sisältävät:

 1. Poistumisprosentti
 2. Verkkosivuston liikenne
 3. Impressiot
 4. Tuhannen hinta (CPM)
 5. Napsautukset
 6. napsautuskohtainen hinta (CPC)
 7. Napsautussuhde (CTR)
 8. katselukertakohtainen hinta (CPV)
 9. Sitoutumisprosentti
 10. Sijoitetun pääoman tuotto (ROI)
 11. Muuntokurssi
 12. Mainostuotto (ROAS)
 13. Hankintakohtainen hinta (CPA)
 14. Asiakkaan elinkaariarvo (CLV)

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja mainonnan mittareista, joita voit seurata vuonna 2023!

Miksi sinun on seurattava mainontamittareita

Ennen kuin sukeltaamme vuonna 2023 katsottavien mainontatietojen luetteloon, on tärkeää ymmärtää, miksi sinun on seurattava mainosten mittareita. On kolme suurta syytä, miksi haluat seurata mainostietojasi:

Mainostietojen seuranta auttaa sinua ymmärtämään mainoksen tehokkuutta

Yleinen virhe, jota yritykset tekevät, on se, että he näyttävät mainoksia yrityksestään ja eivät koskaan ajattele sitä. He olettavat, että mainoksen asettaminen riittää saavuttamaan halutut tulokset. Realistisesti sinun on seurattava mainoksiasi varmistaaksesi, että ne tuottavat haluamasi tulokset.

Kun seuraat digitaalisen mainonnan mittareita, voit nähdä, resonoivatko mainoksesi yleisösi kanssa ja auttavatko sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Mainostietojen seuranta auttaa sinua parantamaan mainoksiasi

Jokainen käynnistämäsi mainoskampanja ei tuota haluamiasi tuloksia. Saatat huomata, että luulit luovasi täydellisen mainoksen, mutta se ei kuitenkaan ole kohdeyleisösi kannalta. Seuraamalla mainostietojasi voit tunnistaa mainokset, jotka eivät toimi, ja parantaa niitä.

Voit tarkastella mainontatietojasi ja nähdä, missä mainoksesi jäävät alle. Eivätkö ihmiset napsauttaisi mainoksiasi vai menetätkö ne konversiopisteessä? Mittareiden analysointi auttaa sinua ymmärtämään, mitä mainoksellesi tapahtuu, joten voit muokata ja parantaa sitä.

Mainostietojen seuranta auttaa parantamaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI)

Kun käynnistät mainoskampanjan, sijoitat osan markkinointibudjetistasi näihin mainoksiin. Haluat varmistaa, että käytät budjettiasi tehokkaasti ja saat kaiken irti jokaisesta sijoittamastasi dollarista.

Kun seuraat mainosten mittareita, voit nähdä, saavutatko haluamasi sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Jos ei, voit parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia säätämällä.

14 mainontamittaria, jotka kannattaa katsoa vuonna 2023

Nyt kun tiedät, miksi sinun pitäisi seurata mainosten mittareita, on aika tarkastella, mitä mainosmittareita haluat seurata. Tässä ovat vuonna 2023 katsottavat mainontatiedot:

Mainoksen tieto 1: Välitön poistumisprosentti

Vuoden 2023 mainosmittareiden luettelossamme ensimmäinen on poistumisprosentti. Välitön poistumisprosentti ilmaisee, kuinka moni käyttäjä napsauttaa mainostasi ja poistuu mainoksesta välittömästi. Nämä mahdolliset asiakkaat napsauttavat mainostasi, mutta poistuvat aloitussivulta ennen kuin ryhtyvät toimiin.

Välitön poistumisprosentti on kriittinen seurata, koska se osoittaa, resonoivatko aloitussivusi yleisösi kanssa. Jos aloitussivusi eivät tarjoa yleisöllesi heidän tarvitsemaansa tietoa, ne todennäköisemmin pomppaavat niistä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta VPN:ää PUBG:lle vuonna 2023

Muista kuitenkin, että korkeampi poistumisprosentti on normaalia. Älä odota näkeväsi alhaista poistumisprosenttia, kuten 10 prosenttia, jokaisesta näyttämästäsi mainoksesta. Yleensä hyvä poistumisprosentti on 60-70 %.

Joten jos näet mainoksesi välittömän poistumisprosentin olevan alle 70 %, mainoksesi toimivat niin kuin pitäisi. Jos se on yli 80 %, sinun kannattaa alkaa tutkia mainoksiasi ja selvittää, mitä voit tehdä toisin mainosten tehokkuuden parantamiseksi.

Mainosmittari 2: Verkkosivuston liikenne

Seuraavaksi tässä seurattavien digitaalisen mainonnan mittareiden luettelossa on verkkosivuston liikenne. Kun suoritat Googlen napsautuskohtaista (PPC) -kampanjaa tai sosiaalisen median kampanjaa, pyrit usein houkuttelemaan ihmisiä vierailemaan verkkosivustollasi ja tekemään ostoksia tai ottamaan yhteyttä yritykseesi.

Jos tavoitteesi on houkutella ihmisiä verkkosivustollesi, sinun on seurattava tätä mittaria. Seuraamalla verkkosivustosi liikennettä voit nähdä, tuovatko mainoksesi sopivaa liikennettä. Voit nähdä, resonoivatko aloitussivusi yleisösi kanssa ja saada heidät vierailemaan verkkosivustollasi saadaksesi lisätietoja.

Mainosmittari 3: Näyttökerrat

Jos yrität seurata yrityksesi mainostietoja, harkitse näyttökertojen seurantaa. Näyttökerrat ovat sitä, kun yleisösi jäsenet näkevät mainoksesi – heidän ei tarvitse napsauttaa sitä tai sitoutua siihen.

Näyttökertojen seuranta on erinomainen tapa ymmärtää mainoksesi näkyvyyttä. Jos yrityksesi tavoitteena on saada mainoksesi mahdollisimman monen ihmisen nähtäville, näyttökertojen seuranta on erittäin tärkeää. Näyttökerrat kertovat sinulle, näkevätkö mahdolliset asiakkaat mainoksesi syötteessään tai hakutuloksissaan.

Mainoksen tieto #4: Tuhannen hinta (CPM)

Jos seuraat näyttökertoja, sinun kannattaa sisällyttää tuhannen näyttökerran hinta (CPM) osaksi vuoden 2023 mainosmittareita. Tuhannen näyttökerran hinta sisältää seuraamisen, kuinka paljon se maksaa yrityksellesi 1000 näyttökertaa kohden.

Tämän mittarin seuraaminen auttaa sinua näkemään, onko sijoituksesi kannattava yrityksellesi. Voit määrittää, tarvitseeko sinun muuttaa strategiaasi saadaksesi enemmän näyttökertoja ja maksimoidaksesi budjettisi.

Mainosmittari 5: Napsautukset

Toinen digitaalisen mainonnan mittareista, joita haluat seurata, ovat napsautukset. Kuten nimestä voi päätellä, seuraat klikkausten seurantaa, kuinka moni klikkaa mainostasi.

Tämä mittari on erittäin tärkeä seurata, koska sen avulla voit nähdä, ovatko ihmiset kiinnostuneita mainoksesi tarjonnasta. Kun joku napsauttaa mainostasi, mainoksesi sisältö tarjosi asiakkaille jotain tarpeeksi mielenkiintoista, jotta he haluavat oppia lisää.

Tämän mittarin seuraaminen on välttämätöntä mainostesi tehokkuuden ymmärtämiseksi. Jos mainoksesi tavoitteena on saada napsautuksia ja napsautukset ovat vähäisiä, saatat joutua optimoimaan mainoksesi tulosten parantamiseksi.

Mainoksen tieto #6: Napsautuskohtainen hinta (CPC)

Jos keskityt napsautusten ansaitsemiseen mainoksillesi, haluat lisätä napsautuskohtaisen hinnan (CPC) yhdeksi seuraamistasi mainontamittareista. Napsautuskohtainen hinta, kuten nimestä voi päätellä, antaa sinun nähdä, kuinka paljon maksat joka kerta, kun joku napsauttaa mainostasi.

Haluat seurata tätä mittaria varmistaaksesi, että maksimoit budjettisi. Esimerkiksi PPC-mainosten avulla voit muuttaa hintatarjoustasi saadaksesi enemmän napsautuksia budjetillasi.

Mainosmittari 7: napsautussuhde (CTR)

Toinen mainonnan mittareista vuonna 2023 on napsautussuhde (CTR). Napsautussuhde on napsautusten määrä jaettuna näyttökertojen määrällä. Tämä mittaus auttaa ymmärtämään, kuinka moni ihminen klikkaa mainostasi nähdessään sen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa Amazon FBA Business vuonna 2023? | Amazonin toteutus

Tämän mittarin seuraaminen on tärkeää, jotta voit ymmärtää, reagoivatko ihmiset mainoksiisi nähdessään ne. Jos sinulla on alhainen napsautussuhde, se voi tarkoittaa, että sinun on vaihdettava mainostekstiäsi houkutellaksesi enemmän potentiaalisia asiakkaita napsauttamaan mainoksiasi.

Seuraamalla napsautussuhdetta voit parantaa mainoksiasi saadaksesi enemmän napsautuksia ja ansaitaksesi enemmän tuloksia yrityksellesi.

Mainoksen tieto #8: katselukertakohtainen hinta (CPV)

Jos käytät videomainoksia, haluat lisätä katselukertakohtaisen hinnan (CPV) seurattavien mainosmittareiden luetteloon. CPV:n avulla voit seurata, kuinka paljon se maksaa joka kerta, kun joku katsoo videomainoksesi. Yleensä katsojien on katsottava mainostasi 30 sekuntia, jotta mainosalustat voivat veloittaa sinua katselukerrasta.

Tämän mittarin seuraaminen on tärkeää videomainonnan kannalta. Se auttaa sinua ymmärtämään, kuinka monet ihmiset katsovat videoitasi ja kuinka paljon tämän katselun saaminen sinulle maksaa.

Seuraamalla tätä mittaria voit muokata videomainoskampanjoitasi siten, että saat enemmän näyttökertoja ja kulutat vähemmän joka kerta, kun joku katsoo videomainoksesi.

Mainoksen mittari 9: Sitoutumisprosentti

Seuraavana tässä digitaalisen mainonnan mittareiden luettelossa on sitoutumisaste. Sitoutumisaste on mittari, jolla voit seurata, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa sosiaalisen median mainoksiesi kanssa. Sitoutumiset sisältävät mitä tahansa klikkauksesta kommentoimiseen ja mainoksestasi tykkäämiseen.

Sitoutumisasteen seuraaminen on loistava tapa selvittää, pitääkö yleisösi sosiaalisen median mainoksistasi. Jos he kommentoivat mainoksiasi ja pitävät niistä, se tarkoittaa, että toimitat osuvaa sisältöä yleisöllesi.

Seuraamalla sitoutumista saat selville, mitkä mainokset ovat tehokkaita ja mitkä mainokset tarvitsevat joitain parannuksia sitoutumisen lisäämiseksi.

Mainoksen mittari 10: Sijoitetun pääoman tuottoprosentti (ROI)

Yksi vuoden 2023 kriittisimmistä mainosten mittareista on ROI. ROI mittaa, kuinka paljon rahaa ansaitset vastineeksi mainokseen sijoittamasi summan perusteella. Esimerkiksi Google Adsin keskimääräinen ROI on 8 dollaria jokaista käytettyä dollaria kohden.

Sijoitetun pääoman tuottoprosentti on yksi tärkeimmistä mainonnan mittareista vuonna 2023, koska se osoittaa, onko sijoituksesi sen arvoinen. Se auttaa sinua ymmärtämään, onko nykyinen strategiasi tehokas vai onko sinun optimoitava mainoksesi saadaksesi paremman tuoton.

Seuraamalla sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi tiedät, auttaako mainoksesi tehokkaasti ansaitsemaan voittoa.

Mainoksen tieto #11: Tulosprosentti

Toinen arvokkaimmista seurattavista mainosmittareista on tulosprosentti. Tulosprosentti ilmaisee, kuinka moni ihminen tuottaa tuloksen verrattuna ihmisiin, jotka katsovat mainoksesi.

Kun ihmiset kuulevat tulosprosentin, he ansaitsevat välittömästi myynnin. Vaikka tämäntyyppisiä tuloksia on iso seurata, se ei ole ainoa tulosprosentti, jota voit seurata mainoksillasi. Jos yrität esimerkiksi laajentaa sähköpostilistaasi, voit laskea jokaisen mainoksesi perusteella kirjautuneen henkilön tulokseksi.

Tulosprosentin seuranta auttaa ymmärtämään, houkuttelevatko mainoksesi potentiaalisia asiakkaita tiettyihin toimiin. Jos sinulla on korkea tulosprosentti, tiedät, että mainoksesi toimivat tehokkaasti tavoitteidesi saavuttamiseksi. Jos et, voit muokata mainoksiasi saadaksesi enemmän tuloksia.

Mainosmittari 12: Mainostuotto (ROAS)

Seuraavana digitaalisen mainonnan mittareiden luettelossamme on mainostuotto (ROAS). ROAS mittaa, kuinka paljon tuloja ansaitset jokaista mainontaan käyttämääsi dollaria kohden.

ROAS on arvokas mittari, koska se osoittaa, maksaako mainontaan sijoituksesi sinulle rahaa, tuottaako voittoa vai tuottaako voittoa. ROAS on keskimäärin noin 2 dollaria jokaista mainoksiin käytettyä dollaria kohden.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Cloud Hosting? Pilvipalvelu vs perinteinen hosting

Mittaamalla mainostuottoasi saat paremman käsityksen siitä, onko mainoksiisi tekemäsi investointi kannattavaa yrityksellesi.

Mainoksen tieto #13: hankintakohtainen hinta (CPA)

Kun seuraat mainoksen tietoja, lisää hankintakohtainen hinta (CPA) luetteloon. Kuten nimestä voi päätellä, CPA mittaa, kuinka paljon uuden asiakkaan hankkiminen yrityksellesi maksaa.

CPA:n avulla tarkastelet kaikkia asiakkaan hankkimiseen vaikuttavia tekijöitä. Sinulla voi siis olla useita mainoskampanjoita, joihin otat huomioon, koska yleensä eri kampanjoiden yhdistelmä houkuttelee potentiaalisia asiakkaita konvertoitumaan.

Tämän mittarin seuraaminen auttaa sinua saamaan laajemman käsityksen siitä, kuinka paljon asiakkaiden hankkiminen maksaa. Sitten voit käyttää näitä tietoja määrittääksesi, ovatko asiakkaiden hankkimisesta aiheutuvat kustannukset sen arvoisia sen perusteella, kuinka paljon asiakkaat kuluttavat.

Jos huomaat, että hankintakohtainen hinta on liian korkea verrattuna siihen, kuinka paljon asiakkaat kuluttavat, voit tarkentaa mainoskampanjoitasi kustannusten vähentämiseksi.

Mainoksen tieto #14: Asiakkaan elinkaariarvo (CLV)

Viimeinen mittari tässä vuonna 2023 katsottavien mainontatietojen luettelossa on asiakkaan elinkaariarvo (CLV). Tämä mittari osoittaa, kuinka paljon asiakkaasi ovat arvokkaita ensimmäisestä ostoksestaan ​​siihen hetkeen, kun he lopettavat suhteensa yritykseesi asiakkaana.

Asiakkaan elinkaariarvon laskeminen antaa sinun määrittää asiakkaidesi arvon ja selvittää, minkä tyyppiset asiakkaat ostavat toistuvasti sinulta. Nämä tiedot voivat auttaa sinua luomaan parempia ostajapersoonia, jotta voit kohdistaa laadukkaampiin liideihin tulevaisuudessa.

Tarvitsetko apua vuoden 2023 mainosten mittareiden seuraamiseen?

Jos haluat saada kaiken irti mainoskampanjoistasi tänä vuonna, sinun on seurattava mainosten mittareita. Voi kuitenkin tuntua ylivoimaiselta yrittää seurata kaikkia näitä tietoja. Siellä WebFX:n asiantuntijat voivat auttaa.

Täyden palvelun digitaalisena markkinointitoimistona tarjoamme lukuisia mainospalveluita, mukaan lukien PPC-mainonta, mainonta sosiaalisessa mediassa ja paljon muuta. Koska asiakkaidemme tuotto on yli 3 miljardia dollaria viimeisen viiden vuoden aikana, voit luottaa siihen, että autamme sinua luomaan mainoksia, jotka kasvattavat liiketoimintaasi.

Oletko valmis saamaan apua mainoskampanjoidesi kanssa? Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 puhua strategin kanssa tänään!