Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 laillista kotityötä live-chatissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 laillista kotityötä live-chatissa

Etäasiakaspalvelutyöt kuulostavat loistavalta tavalta ansaita rahaa poistumatta kotoa – kunnes puhelimesi soi, lapsesi alkavat huutaa, koira alkaa haukkua ja naapuri päättää, että on hyvä aika leikata nurmikkoa.

Onneksi useat yritykset tarjoavat nyt työskentelyä kotoa chatissa, jossa saat asiakastukea ilman puhelua. Jos tämäntyyppinen työ kuulostaa siltä, ​​että se sopisi sinulle, lue luettelo parhaista yrityksistä, joissa voit työskennellä.

14 parasta työskentelyä kotona

On tärkeää huomata, että perinteisten asiakaspalvelutöiden ja kotona työskentelyn välillä on jonkin verran ristikkäisyyttä. Tässä artikkelissa otetaan huomioon vain yritykset, jotka tarjoavat pääasiassa chat-pohjaista työtä ja jotka palkkaavat säännöllisesti chat-agentteja.

Joissakin tapauksissa nämä tehtävät edellyttävät työntekijöiltä ainakin jonkin verran puhelinpalvelua. Olemme huomanneet, onko näin jokaisen alla olevan vaihtoehdon kohdalla, ja olemme jättäneet pois vaihtoehdot, joissa puhelintuki on aseman tärkein näkökohta. Jos olet kiinnostunut tämän tyyppisistä rooleista, tutustu luetteloomme parhaista kotityöstä asiakaspalvelutyöstä.

Alla olevia chat-työpaikkoja sijoitellessamme huomioimme muun muassa palkkaavatko he yhdysvaltalaisia ​​agentteja, onko yrityksellä maine hyvänä työskennellä työntekijöiden arvostelujen perusteella ja tarjottu palkka-etupaketti. Huomaa, että palkkatiedot otetaan työntekijöiden itsensä raportoinnista eri alustoilla, kuten Reddit, Indeed ja Glassdoor.

#1. Smith.AI

Työn tyyppi: Puheluihin, chateihin ja sähköposteihin vastaaminen asianajotoimistojen, teknologia-/ohjelmistoyritysten, verkkokauppayritysten ja muiden puolesta.
Odotettu palkka: 15 dollaria per tunti Yhdysvalloissa toimiville operaattoreille (16 dollaria, jos olet kaksikielinen). 11 dollaria per tunti Yhdysvaltojen ulkopuolella toimiville operaattoreille
Työntekijöiden arvostelut: Smith.Ai:n työntekijöiden arviot ovat ylivoimaisesti myönteisiä, ja niissä viitataan työntekijäkeskeiseen yrityskulttuuriin ja oikeudenmukaiseen palkkaan.
Kuinka hakea: Vieraile Smith.AI:n urasivulla.

Smith.AI työskentelee pienten ja keskisuurten yritysten kanssa auttaen niitä hallitsemaan asiakaskontakteja (sekä puhelimitse että verkon kautta), joita yrityksen oma tukihenkilöstö on liian kiireinen käsitelläkseen. Smith.AI palkkaa kokopäiväisiä ja osa-aikaisia ​​virtuaalisia vastaanottovirkailijoita ottamaan vastaan ​​puheluita ja vastaamaan chat- ja sähköpostiviesteihin, ja nämä kokopäiväiset työntekijät ovat oikeutettuja terveydenhuoltoetuihin.

Tämä on enemmän virtuaalinen avustajapaikka kuin jotkut puhtaat live-chat-agentit alla luetelluissa töissä, mutta olemme sijoittuneet sen sijalle 1 yrityksen loistavan maineen vuoksi.

#2. Zapier

Työn tyyppi: Tarjoat teknistä asiakastukea Zapierin ohjelmistokäyttäjille sähköpostitse ja chatin kautta.
Odotettu palkka: Noin 45 000 dollaria vuodessa asiakasmestarille; enemmän Senior Customer Championille.
Työntekijöiden arvostelut: Zapierin työntekijöiden arviot ovat ylivoimaisesti myönteisiä, erityisesti työn ja perhe-elämän tasapainosta ja ylöspäin suuntautuvasta liikkuvuudesta.
Kuinka hakea: Lähetä Zapierin yleistä etua koskeva lomake mahdollisille työntekijöille.

Zapier erottuu muista tämän listan vaihtoehdoista tarjoamalla asiakaspalvelutyöntekijöilleen runsaan etupaketin, palkallisen vapaa-ajan ja tukevan yrityskulttuurin. Ei ole ihme, että heillä on paljon onnellisia työntekijöitä – ja hyvin vähän avauksia. Zapier palkkaa harvoin asiakasmestareita, ja kun he tekevät, se on melko kilpailukykyistä.

#3. Omena

Työn tyyppi: Saat ensilinjan asiakastuen erilaisille Applen tuotteille ja sovelluksille.
Odotettu palkka: Noin 20 dollaria tunnissa.
Työntekijöiden arvostelut: Applen live-chat-agentit arvostavat Applen kulttuuria sekä kunnollisia palkkatasoja. Työntekijöillä on myös osakeohjelma ja vakuutus.
Kuinka hakea: Vieraile Applen tuki- ja palveluurasivulla.

Jos etsit kokopäiväistä chat-tukityötä, jossa on etuja, Apple At-Home Support Advisoriksi (eli chat-tukiasiantuntijaksi) ryhtyminen voi olla hyvä askel. Jos kuitenkin aiot saada jalkasi oven väliin Applen kanssa noustaksesi yrityksen riveissä, se ei todennäköisesti tapahdu. useissa arvosteluissa todetaan, että asiakastuen työntekijöiden liikkuvuus ylöspäin yrityksen sisällä on rajoitettua.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada maksu Amazon-arvosteluista

#4. Amazon

Työn tyyppi: Tarjoa asiakastukea Amazon-ostoksille ja -palveluille. Autat palautuksissa, teknisessä tuessa, laitteiden liittämisessä ja niin edelleen.
Odotettu palkka: 15 dollaria per tunti.
Työntekijöiden arvostelut: Työntekijät sanovat, että Amazonilla on korkeat suorituskykyodotukset, mutta he tarjoavat loistavaa koulutusta ja hyvää yrityskulttuuria.
Kuinka hakea: Vieraile Amazonin asiakaspalvelukumppaneiden urasivullaja oppia erilaisista saatavilla olevista tehtävistä Amazonin kotityöoppaassamme.

Amazon palkkaa chat-agentteja useissa maissa yli tusinalla kielellä. He tarjoavat sinulle myös tietokonelaitteita, joten jos sinulla ei ole loistavaa teknistä asennusta, tämä voi silti olla vaihtoehto – varmista vain, että sinulla on kiinteä internetyhteys vaaditulla Internet-nopeuksilla. Joudut todennäköisesti vastaamaan myös joihinkin asiakaspalvelun puheluihin.

#5. outPlex

Työn tyyppi: OutPlex tarjoaa puhelu- ja chat-tukea useille aloille, kuten terveydenhuolto, vähittäiskauppa, rahoitus, matkailu, laajakaista ja paljon muuta.
Odotettu palkka: 12,50 dollaria per tunti.
Työntekijöiden arvostelut: Työntekijät nauttivat rennosta ilmapiiristä ja joustavuudesta taukojen kanssa, vaikka asiakaspalvelu voi olla stressaavaa.
Kuinka hakea: Vieraile outPlexin urasivustolla.

OutPlex käyttää chat-tukiagentteja useilla toimialoilla. He palkkaavat myös kaksikielisiä tukiagentteja, ja kirjoitusvaatimukset ovat hieman rennompia, jos puhut sekä englantia että espanjaa. OutPlexin edustajana sinun on käytettävä Windows-tietokonetta (anteeksi Apple-käyttäjät).

#6. LiveWorld

Työn tyyppi: LiveWorldin chat-agentit pitävät yhteyttä sosiaalisen median kautta suurten yritysten, kuten Walmartin, asiakkaisiin.
Odotettu palkka: 10-12 dollaria tunnissa.
Työntekijöiden arvostelut: LiveWorldin agentit rakastavat työn kotoa työskentelyä, mutta valittavat tuntien ja etujen puutetta.
Kuinka hakea: Vieraile LiveWorldin henkilöstösivulla.

LiveWorldissä olet suurten yritysten kasvot heidän suorissa viesteissään sosiaalisessa mediassa. Voit olla yhteydessä asiakkaisiin, eskaloida ongelmia, hylätä tai hyväksyä viestejä ja paljon muuta. Koska se perustuu sosiaalisen median alustoihin, tarvitset aikaisempaa kokemusta sosiaalisen kanavan käyttämisestä.

#7. SiteStaff Chat

SiteStaff väittää olevansa huippuluokan chat-palvelu, joka ilmoittaa, että heidän chat-operaattorinsa puhuvat sujuvasti englantia ja ovat koulutettuja. Chat-operaattoreiden on myös oltava myötätuntoisia, koska SiteStaff työskentelee herkillä aloilla, kuten vanhustenhoidossa. He tarjoavat myös muutamia paikan päällä olevia työpaikkoja Denverin toimistossaan.

#8. Nousta

Työn tyyppi: Arise-alustan itsenäisenä urakoitsijana valitset omat asiakkaasi, jotka voivat olla millä tahansa toimialalla.
Odotettu palkka: 10–21 dollaria tunnissa (vaihtelee asiakkaan mukaan).
Työntekijöiden arvostelut: Arisen arvostelut ovat ristiriitaisia. Jotkut agentit pitävät joustavuudesta asettaa omat tuntinsa, kun taas toiset valittavat teknisistä ongelmista ja palkattomasta, riittämättömästä koulutuksesta.
Kuinka hakea: Rekisteröidy Arise-alustalle aloittaaksesi asiakkaiden etsimisen.

Arise toimii hieman eri tavalla kuin muut etätyön chat-tukiyritykset: ne tarjoavat chat-tukialustan, jota käyttävät useat eri asiakaspalveluyritykset. Rekisteröidy Ariseen ja luo oman minipuhelukeskuksen suoraan kotoa käsin.

🔥 Empfohlen:  9 tapaa myydä käytettyjä mustepatruunoita

Riippumattomana urakoitsijana sinun on maksettava 39,95 dollaria per alusta käyttääksesi alustaa, eikä kokeilujaksoa valitettavasti ole. Arise julkaisee taulun, joka on täynnä asiakasmahdollisuuksia jotta voit olla yhteydessä yrityksiin, jotka tarvitsevat chat-tukipalveluitasi. Se on samanlainen kuin Upworkin freelance-malli.

#9. Sivusto 123

Työn tyyppi: Myyntichat-asiantuntijana rakennat suhteita asiakkaisiin, autat heitä teknisissä kysymyksissä ja lisäät myyntiä.
Odotettu palkka: Emme löytäneet tarpeeksi tietoja myyntikeskusteluasiantuntijan arvioidun palkan ilmoittamiseen.
Työntekijöiden arvostelut: Meillä ei ollut tarpeeksi työntekijöiden arvosteluja yhteenvedon laatimiseen.
Kuinka hakea: Vieraile Site123:n työpaikkasivulla.

Site123 on Israelissa toimiva verkkosivustojen rakennusalustayritys. Myyntichat-asiantuntijana autat asiakkaita, joilla on kysyttävää verkkosivustojensa rakentamisesta, joten tarvitset taustaa verkkokehityksen alalla tähän tehtävään. Se auttaa myös muiden kielten (sekä puhuttujen että tietokoneiden kielten) tuntemista. Vaikka tämä on maailmanlaajuinen yritys, työskentelet normaalina Yhdysvaltain työpäivänä.

#10. ModSquad

Etäyrityksenä vuodesta 2007, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ModSquad muuttaa chat-työsi toimistorooliksi – yllättävän yleinen ilmiö tällä alalla.

ModSquad-agentit valvovat kaikenlaista verkkosisältöä, mukaan lukien sosiaalisen median alustat, verkkofoorumit, ilmoitustaulut ja paljon muuta. Palkka vaihtelee valitsemasi projektin mukaan, mutta se on alhaisempi kuin monissa muissa chat-pohjaisissa töissä.

#11. Inkivääri

Työn tyyppi: Keskustele Ginger-sovelluksen käyttäjien kanssa tehdäksesi mielenterveysvalmennusta.
Odotettu palkka: 25-27 dollaria tunnissa.
Työntekijöiden arvostelut: Ginger-valmentajat ovat melko tyytyväisiä työhönsä, vaikka jotkut raportoivat turhautuneisuudestaan ​​huonoon johtamiseen tai epärealistisiin työodotuksiin.
Kuinka hakea: Vieraile Ginger-sovellussivulla.

Meditaatiosovellus Headspace teki äskettäin yhteistyötä Gingerin kanssa tarjotakseen chat-pohjaista mielenterveyshuoltoa. Tämä kattaa kaiken stressinhallintastrategioiden opettamisesta psykologiseen terapiaan, joten tämä etäkeskusteluun perustuva työ on vain koulutettujen ja lisensoitujen mielenterveysalan ammattilaisten käytettävissä.

#12. Chat-kauppa

Työn tyyppi: Vastaat useiden yritysten chat-kysymyksiin ja ylläpidät jopa kolmea chat-istuntoa kerrallaan.
Odotettu palkka: 10-12 dollaria tunnissa.
Työntekijöiden arvostelut: Työntekijöillä on yleensä hyvä mielipide Chat Shopista. Suurin osa valituksista tulee korkeista työkuormista ja marginaalipalkoista.
Kuinka hakea: Voit tarkistaa työpaikat tässä.

Chat Shop on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, mutta he palkkaavat edustajia Floridasta, Georgiasta, Tennesseestä ja Texasista. Heidän kirjoitusstandardinsa ovat melko korkeat, koska he odottavat sinun pystyvän kirjoittamaan 65 sanaa minuutissa 97 %:n tarkkuudella. Lisäksi he odottavat, että luku hyppää 80 sanaan minuutissa harjoituksen jälkeen.

#13. CrowdChat

Quebecissä sijaitseva CrowdChat palkkaa ihmisiä keskustelemaan sekä ranskaksi että englanniksi. CrowdChat korostaa chat-keskustelujen kääntämistä myynnin konvertoimiseksi, joten chat-operaattorina et ehkä vain vastaa tukikysymyksiin, vaan myös koulutat ihmisiä tuotteesta tai palvelusta sekä yrität sulkea myyntiä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Micro Lens Array, ja miten se tekee OLED-televisioista kirkkaampia?

#14. Support.com

Työn tyyppi: Tarjoa asiakaspalvelua, teknistä tukea ja sisällön moderointia useilla toimialoilla.
Odotettu palkka: 9-12 dollaria tunnissa.
Työntekijöiden arvostelut: Useimmat Support.comin asiakaspalveluedustajat eivät ole tyytyväisiä työhönsä. He tuntevat itsensä ylityöllistyneiksi (sekä stressin että tuntien aikana) ja alipalkatuiksi.
Kuinka hakea: Vieraile Support.comin urasivulla.

Support.com tarjoaa asiakas- ja teknistä tukea etächat-agenttiverkostonsa kautta. Ne ovat olleet käytössä vuodesta 1997, joten niiden ulottuvuus on laaja ja syvä. Yritys toimii lukuisilla aloilla, kuten terveydenhuolto, pelit ja viihde, fintech, hallitus ja monet muut. He tarjoavat teknistä tukea, liidien luomista, pelin sisäistä moderointia ja asiakkaiden säilyttämistä – ja he tarvitsevat chat-agentteja kaikkeen.

Chat-agentin työpaikkojen löytäminen työnhakusivustoilta

Tämä voi olla hieman hankalaa, koska jokainen yritys kutsuu chat-agenttitehtäviään eri tavalla. Saatat etsiä tehtäviä, joita kutsutaan kotichat-agentiksi, asiakasmenestysasiantuntijaksi, asiakasmestariksi tai yksinkertaisesti asiakaspalveluedustajaksi – vain muutamia mainitakseni. (Katso suositeltujen hakutermien luettelo tässä).

Tässä on muutamia vinkkejä chat-pohjaisten töiden hiomiseen, joissa voit työskennellä etänä.

Vinkki 1: Lisää “kaukosäädin” sijaintiin etsiessään

Useimmat sivustot antavat sinun valita sijainniksi “etä” tai suodattaa etätyömahdollisuuksien mukaan. Jos verkkosivustolla ei ole etätyösuodatinta, muista lisätä se hakutermiksi.

Vinkki 2: Hae täydestä työnkuvauksesta

Monet asiakaspalvelutyöt ovat vain chat-palveluja, mutta kaikki eivät mainitse sitä tehtävänimessä, joka voi olla jotain yleistä, kuten asiakaspalveluedustaja. Tätä monimutkaistaa se, että monet chat-työt edellyttävät asiakkaiden auttamista puhelimitse ja sähköpostitse sekä chatin kautta.

Joten jos etsit chat-työtä, käytä CTRL + F hakeaksesi nopeasti työpaikkailmoituksen (tai COMMAND + F jos käytät Macia) sanalle “chat” (ja “puhelin”, jos puhelimessa puhumista haluat välttää).

Vinkki 3: Käytä oikeita työpaikkasivustoja

Kaikki työpaikkatoimistot eivät keskity etätyömahdollisuuksiin. Kolme parasta sivustoa, joita voit kokeilla, kun etsit etäkeskustelutyötä, ovat:

 • FlexJobs: Tämä sivusto on erikoistunut etätyöhön. Jokainen sivuston työpaikkailmoitus seulotaan käsin sen varmistamiseksi, että siellä on vain laillisia mahdollisuuksia. Se on maksettu puoli kuukausimaksulla, ja vaikka voit etsiä työilmoituksia ilmaiseksi, näet hakemuksen tiedot vasta rekisteröitymisen jälkeen. Lue lisää ja hanki alennuskoodi FlexJobs-arvostelussamme.
 • Todellakin: Indeed, joka on yksi verkon suurimmista työpaikkasivustoista, tarjoaa sinulle runsaasti etäkeskustelutyömahdollisuuksia. Sivuston suuren koon vuoksi joudut kuitenkin seulomaan melkoisesti. Indeed on loistava paikka löytää chat-töitä, jotka työskentelevät suoraan yhdelle yritykselle, sen sijaan, että virasto välittäisi operaattorinsa useille asiakkaille.
 • LinkedIn: LinkedIn on puoliksi sosiaalisen median sivusto ja puoliksi työnhakusivusto. Jotta voit todella hyödyntää LinkedInin tarjoamia ominaisuuksia, sinun on luotava profiili, joka voi kestää jonkin aikaa. Kun olet tehnyt niin, voit hakea useisiin töihin muutamalla napsautuksella. Voit myös asettaa hälytyksen vastaanottamaan ilmoituksen, kun uusi kriteerisi mukainen työ julkaistaan. Vaikka useimmat ihmiset pitävät LinkedIniä urakehityksen ammattilaisten sivustona, alustalla on huomattava määrä etätyön työpaikkoja.

Vinkki 4: Käytä oikeita hakutermejä

Kaikkia online-chat-töitä ei kutsuta samalla nimellä. Tässä on aakkosellinen luettelo yleisistä termeistä, joiden avulla voit laajentaa tuloksiasi ja varmistaa, että et menetä yhtään avointa työpaikkaa:

 • Chat-agentti
 • Chat työpaikkoja
 • Chatin moderaattori
 • Chat-tukiagentti
 • Asiakaspalvelu
 • Asiakaspalvelu
 • Kotiin chat-agentti
 • Live-chat-agentti (tai vain chat-agentti)
 • Live-chat-operaattori
 • Verkkotukiasiantuntija
 • Työskentele kotoa chatissa

Usein kysytyt kysymykset työstä kotoa chatissa

Mitä erilaisia ​​chat-tukitehtäviä on?

Chat-tukitehtäviä on monenlaisia, mutta yleisimpiä ovat tekninen tuki/vianetsintä, myynti, sisällön moderointi (sosiaalinen media, pelit, foorumit) ja asiakaspalvelu. Näiden tyyppien välillä on usein päällekkäisyyttä, ja teet todennäköisesti useamman kuin yhden tyyppistä työtä missä tahansa chat-työssä.

Onko chat-tukiagenttina toimimiseen vaadittava vähimmäistekniikka?

Tekniset vaatimukset vaihtelevat sijainnin mukaan, mutta saatat tarvita langallisen (ethernet) Internet-yhteyden (jopa hyvä Wi-Fi on yleensä liian epäluotettava) ja tietokoneen, joka pystyy käyttämään nykyaikaista käyttöjärjestelmää. Jos puhelintuki kuuluu työhön, tarvitset myös kunnolliset kuulokkeet. Joissakin tapauksissa nämä työkalut tarjotaan sinulle. Mutta useimmissa tapauksissa sinun on hankittava omat laitteet.

Onko olemassa chat-agenttityöskentelyä kotoa koskevia huijauksia, jotka sinun pitäisi tietää?

Vaikka on olemassa laillisia etätyön chat-töitä, siellä on myös paljon hämäriä toimintoja. Ennen kuin rekisteröidyt yritykseen, tutustu siihen Indeedissä, Glassdoorissa, Facebookissa, Redditissä ja missä muualla voit löytää rehellisiä arvosteluja. Tunne mahdollisen huijauksen varoitusmerkit. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se on sitä melkein aina.

Onko olemassa chat-yrityksiä, joita sinun pitäisi välttää?

Internetissä on suoraviivaisia ​​huijareita, ja on myös muutamia yrityksiä, jotka naamioituvat laillisiksi organisaatioiksi, mutta eivät täytä lupauksiaan (tai ovat vain kauheita työpaikkoja). Tutkimuksemme perusteella tässä on muutamia tunnettuja nimiä käyttäviä yrityksiä, joilla on ongelmia, joita haluat välttää.

ECS:n virtuaalinen tuki. Niitä on ainakin ollut tusina raportteja työntekijöiden yksinkertaisesti saamatta palkkaa.

Concentrix. Kuoro Redditorit raportoivat laajasta valikoimasta huonoja kokemuksia yrityksen palveluksessa, ja yritystä vastaan ​​on nostettu ryhmäkanne ylityökorvausten pidättämisestä. On myös epäselvää, tarjoaako Concentrix yksinomaan chat-pohjaisia ​​asiakaspalvelutehtäviä (useimmat niistä vaativat jonkin verran puhelinvuorovaikutusta).

CloudWorkers. Tämä yritys maksaa viestillä chat-operaattoreille yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa treffisivustoilla, jotta he jatkavat alustan käyttöä. Se on pohjimmiltaan maksettua monnikalastusta.

E-Moderaattorit. Aikuisten chat-sivusto, jossa on summittainen luokitus Scam Advisorissa. Tutkimuksemme ei paljastanut työntekijöiltä tietoja (arvostelut tai palkat), joten saattaa olla parasta välttää tämä.

Kotona työskentelevät chat-työt: Viimeiset ajatukset

Online chatista on tullut asiakkaiden suosituin online-kontaktitapa, joten chat-pohjaisten töiden kysyntä vain kasvaa. Jos etsit chat-agenttityötä, jota voit tehdä kotoa käsin, hyvä uutinen on, että on olemassa monia koko- ja osa-aikaisia ​​työpaikkoja.

Oikean paikan ja yrityksen löytäminen voi viedä jonkin aikaa, mutta verkkochat on ala, jolla voit rakentaa uraa – ilman työmatkaa, parranajoa, puhelimessa puhumista tai edes pyjaman vaihtoa.

Jenni Sisson