Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 oikeutettua tapaa saada ilmaisia ​​vaippoja vauvallesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 oikeutettua tapaa saada ilmaisia ​​vaippoja vauvallesi

Kuten useimmat uudet äidit (ja isät) voivat todistaa, vaipojen määrä, jotka vauva voi käydä läpi päivässä, on huikea.

Poikani ei ole erilainen.

Vaikka haluaisinkin ajatella, että hän on erityinen, hänen peppunsa ei ole sitä. Keskimääräinen lapsi käy läpi 7 000 vaippaa ennen kuin hän on pottakoulutettu.[1] Keskihinnalla 0,20 dollaria vaippaa kohden voit odottaa kuluttavan noin 1400 dollaria. Vanhemmat voivat luovuttaa vanhemmat ja kävelijät, mutta kertakäyttövaippoja ei voi ostaa käytettynä.

Kenenkään vanhemman ei pitäisi joutua stressaamaan kuluista, jotka pitävät vauvansa puhtaana ja terveenä, joten kustannusten leikkaaminen ja ilmaisten vaipojen löytäminen, jopa pieninä määrinä, voi todella auttaa perhettä.

Kuinka saada ilmaisia ​​vaippoja vauvallesi

On monia tapoja saada ilmaista tavaraa vauvallesi, varsinkin vaipat, eikä se vaadi paljon ylimääräistä työtä. Jos tiedät pitävän jostain brändistä, pysy siinä ja etsi tapoja saada siitä enemmän arvoa.

1. Pyydä kuponkeja tai ilmaisia ​​vaippoja postitse

Kun olin raskaana, tilasin useita rekistereitä ja uutiskirjeitä odottaville äideille ja sain pyytämättä postitse ilmaisia ​​näytteitä vaipoista ja korvikkeista muutaman viikon välein eräpäivään asti.

Brändit käyttävät paljon rahaa uusille äideille suunnattuun mainontaan ja ovat innokkaita muuttamaan sinut asiakkaaksi. Vaikka et löydä ilmaisia ​​vaippanäytteitä postitse, voit helposti saada kuponkeja heidän verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa tai lähettämällä ystävällistä sähköpostia.

2. Tilaa vaippanäytteiden ilmainen kokeilu

Voit saada ilmaisia ​​Pampers-näytteitä vastineeksi heidän tuotteidensa arvosteluista P&G joka päivä ja kolmannen osapuolen verkkosivusto BzzAgent. Rekisteröidy ja yhdistä sosiaalisen median tilisi BzzAgentiin, ja jos sinut valitaan, P&G lähettää sinulle ilmaisia ​​tuotteita.

3. Palkinnot ja kanta-asiakasohjelmat

Brändi-uskollisuusohjelmat palkitsevat sinut ilmaiset vauvaan liittyvät näytteet ostaa, arvioida ja jakaa tuotteitaan sosiaalisessa mediassa. Kun löydät vaippayhtiöitä, joista pidät, on erittäin hyödyllistä pysyä uskollisena näille brändeille ja liittyä heidän palkkio-ohjelmiinsa.

Pampers

Jos Pampers on tuotemerkkisi, Pampers Rewards jäsenet ansaitsevat pisteitä jokaisesta vaippojen ja pyyhkeiden ostosta. Kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisään Pampers Club -mobiilisovelluksessa, ansaitset 100 pistettä, 50 pistettä ensimmäisestä skannauksesta ja pisteitä 5-240 per paketti riippuen ostoksesi koosta ja määrästä.

🔥 Empfohlen:  UGC SEO: 5 tapaa tehostaa hakukoneoptimointia käyttäjien luomalla sisällöllä

Kuitin skannaamisen sijaan Pampers Rewards -koodit ovat pakkauksissa jokaisen laatikon sisällä, joten voit ansaita pisteitä, vaikka saisit vaipat lahjaksi. Niin kauan kuin sinulla on koodi, voit ansaita pisteitä. Ostoa ei tarvita.

Et voi saada laatikkoa vaippoja palkkioksi, mutta 5 000 pisteellä voit saada 25 dollarin lahjakortin Walmartille, Amazonille tai buybuyBABYlle, joka riittää hankkimaan laatikon Pampers Swaddlers -tuotteita missä tahansa näistä liikkeistä.

Huggies

Hanki jumbopaketti ilmaisia ​​Huggies-vaippoja missä tahansa koossa jokaisella 4 000 pisteellä Huggies Rewards ohjelmoida. Saat 500 pistettä rekisteröityessäsi ja 10 pistettä jokaisesta Huggies-vaippoihin ja -pyyhkeisiin käyttämästäsi dollarista.

Voit myös ansaita pisteitä, kun suosittelet ystäviä, vastaat kyselyihin, luet artikkeleita ja linkität tiettyjä kanta-asiakaskortteja.

Sinun tarvitsee vain ladata Huggies Rewards -sovellus, kirjautua sisään ja ottaa kuva kuitista aina, kun ostat Huggies-vaippoja tai -pyyhkeitä.

Seitsemäs sukupolvi

Sukupolvi hyväSeventh Generationin perustama ilmainen online-yhteisö vanhemmille, jotka haluavat kasvattaa lapsensa terveessä ympäristössä. Jäsenet saavat erikoistarjouksia ja voivat osallistua aktiviteetteihin ansaitakseen ilmaisia ​​vaippoja ja muita seitsemännen sukupolven tuotteita.

Voit ansaita pisteitä ilmaisista tuotteista osallistumalla aktiviteetteihin, vastaamalla kyselyihin, jakamalla tuotteita sosiaalisessa mediassa ja osallistumalla keskusteluihin.

4. Lisää vaipat rekisteriisi

Rekisteröityminen vaipoihin on helpoin tapa varmistaa, että saat ilmaiset vaipat vauvajuhlassa. Mutta se ei ole ainoa syy rekisteröityä vaipoihin.

Kun esimerkiksi aloitat vauvarekisterin Amazonissa, saat 10 %:n valmistumisalennuksen (15 % Prime-jäsenille), jotta voit ostaa vaatimukset täyttävät tuotteet rekisteristäsi. Voit käyttää alennuksen enintään kahteen tilaukseen 60 päivää ennen ja jälkeen lapsesi eräpäivän.

Targetin vauvarekisteri tarjoaa 15 % alennuksen kahdeksan viikkoa ennen eräpäivää, jonka voi käyttää kerran myymälässä ja kerran verkossa. Kuponki on voimassa kuusi kuukautta eräpäivän jälkeen. Target tarjoaa myös ilmainen lahjakortti tarjouksia myymälässä, kun ostat tietyn merkin tai määrän vauvantuotteita. Brändit vaihtuvat, joten tarkista aina, onko brändisi osa kampanjaa.

Jos sinulla on rekisteri osoitteessa buybuyBABY, saat 15 %:n alennuskupongin postitse useita viikkoja ennen vauvasi eräpäivää.

5. Kysy paikalliselta sairaalalta tai lääkäriltä

Jos synnytät sairaalassa, hoitajat lähettävät sinut kotiin yleensä vaippapakkauksen kanssa. Lastenlääkärilläsi on myös näytteitä tärkeimmistä vaippamerkeistä, joten muista kysyä muutaman vauvan terveystarkastuksessa.

🔥 Empfohlen:  9 laillista tapaa hankkia ilmaisia ​​vaatteita verkosta

6. Rekisteröidy Amazon Family -ohjelmaan

Amazon Family tarjoaa Prime-jäsenille eksklusiivisia perhekohtaisia ​​kuponkeja, tarjouksia ja ikään perustuvia suosituksia.

Prime-jäsenet, jotka liittyvät Amazon Family -ryhmään, saavat 20 % alennuksen vaippatilauksista 15 %:n alennuksen lisäksi heidän Amazon-vauvarekisteristään.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada Amazon Prime ilmaiseksi

7. Osallistu vaipanvaihtoihin

Vaipanvaihto on loistava tapa päästä eroon vaipoista, jotka eivät enää sovi vauvallesi, ja kerätä oikea koko vanhemmilta samassa veneessä. Swapit löydät äitiryhmistä Facebookista, seurakuntaryhmistä tai paikallisten doulien kautta.

Ja jos alueeltasi ei löydy vaihtoa, voit aina palauttaa avaamattomat vaippapakkaukset myymälään ja vaihtaa ne tarvitsemaasi kokoon.

8. Kokeile kangasvaippoja

Kangasvaipat ovat saamassa suosiota myrkyttömänä, kloorittomana ja edullisempana pitkän aikavälin vaippavaihtoehtona. Ne voivat maksaa enemmän etukäteen, mutta ne voivat vähentää kokonaiskulujasi vaipoihin. Ja jos käytät niitä uudelleen toiselle vauvalle, saatat mahdollisesti poistaa koko vaippabudjettisi.

Jos etsit ilmaisia ​​kangasvaippoja, kokeile kysyä ystäviltä Facebookissa tai ompelemalla omat kangasvaipat ilmaiset kuviot ja materiaalit, joita sinulla on ympäri taloa.

Löydät alennuksia ja alennuksia seuraamalla vaippayrityksiä sosiaalisessa mediassa, tilaamalla suosikkibrändisi uutiskirjeen ja vierailemalla luonnonvanhemmuuden messuilla. Käytettyjä kangasvaippoja löydät myös äiti- ja imetysryhmistä, Facebook Marketplacesta ja lähetysliikkeistä tai ponnahdusmyynnistä.

Vaippayhteistyö on toinen tapa säästää kangasvaipoissa. Osuuskunnassa joukko ihmisiä tilaa kangasvaippoja samanaikaisesti päästäkseen massahintaan. Kun etsit osuuskuntaa, varmista, että tuotemerkki, jolta he ostavat, sallii yhteisostot, koska laittomaan yhteistoimintaan osallistuminen voi mitätöidä vaippojesi takuun.

Aiheeseen liittyvä: 10 laillista tapaa saada ilmaisia ​​vaatteita yrityksiltä

9. Yhdistä kupongit ja myynti

Jos tiedät mitään kupongista, voit helposti leikata vaippojen kustannuksia. Yhdistämällä valmistajan kupongit paikallisen myymäläsi kuponkeihin tai myyntiin, saat ilmaisia ​​tai edullisia vaippoja.

Tilaa suosikkivaippamerkkiesi uutiskirjeet tai selaa parhaita kuponkisivustoja löytääksesi erilaisia ​​valmistajien kuponkeja. Tarkista sähköpostisi, myymälöiden lentolehtiset ja sanomalehdet kuponkien varalta.

10. Tarkista online-markkinapaikat

Vauvat kasvavat nopeasti! Ne kasvavat usein vaippojen koosta ennen kuin ne ehtivät viimeistellä avatun laatikon. Kun näin tapahtuu, voit löytää äitejä myymässä osittain käytettyjä vaippapaketteja Facebook Marketplacesta, Craigslistista ja Nextdoor-sovelluksesta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada asiakasosoitteet asiakastunnuksella Magento 2:ssa

Tarkista vaippojen määrä suhteessa hintaan varmistaaksesi, että vaippahinta on halvempi kuin kaupassa. Tarkista myös paikallisesta Buy Nothing -ryhmästäsi vaippoja, joiden kokoja tiedät tarvitsevasi tulevaisuudessa.

Aiheeseen liittyvä: 20 tapaa saada ilmaisia ​​juttuja verkossa

Tapoja pienituloisille perheille ilmaisiin vaipoihin

Jos sinulla on vaikeuksia ostaa vaippoja vauvallesi, paikalliset ja kansalliset palvelut voivat auttaa sinua.

11. National Diaper Bank Network

The National Diaper Bank Network palvelee pienituloisia kotitalouksia auttamalla maksuttomissa vaipoissa ja perustarpeissa. Voit soittaa 2-1-1 puhelimellasi tai vierailla osoitteessa 211.org löytääksesi alueellasi ilmaisen vaippapankin nähdäksesi, oletko oikeutettu sen ilmaiseen vaippaohjelmaan.

Apua #EndDiaperNeed. Tue National Diaper Bank Networkia ja paikallista vaippapankkiasi. pic.twitter.com/Hp7AiGzAC7

— National Diaper Bank Network (@diapernetwork) 26.9.2019

12. Cuddle Me -ohjelma

The Cuddle Me Diaper -ohjelma tarjoaa pienituloisille perheille ilmaisia ​​vaippoja ja pyyhkeitä. Löydät Cuddle Me -vaippapankkeja Delawaresta, Floridasta, Mainesta, Marylandista, New Jerseystä, New Yorkista, Tennesseestä, Virginiasta tai Washington DC:stä

13. Jaa rakkaus

Cotton Babies Loven Share The Love -ohjelma tarjoaa joukon kangasvaippoja pienituloisille perheille, jotka saavat valtion tukea. Kangasvaipat ovat ilmaisia, mutta perheiden on palautettava ne, kun ne ovat valmiita.

14. Paikalliset kirkot, turvakodit ja raskauskeskukset

Naisten turvakodeissa ja raskauskeskuksissa on tarjolla ilmaisia ​​vaippoja ja pyyhkeitä pienituloisille perheille. Jos et tiedä, missä paikat sijaitsevat alueellasi, käy paikallisessa kirkossa tai muussa uskonnollisessa laitoksessa saadaksesi yhteyttä johonkin.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmaista rahaa hallitukselta

Table of Contents