Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 parasta mainosverkostoa julkaisijoille ja bloggaajille vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 parasta mainosverkostoa julkaisijoille ja bloggaajille vuonna 2023

Etsitkö parhaita mainosverkostoja julkaisijoille ja bloggaajille?

Jos haluat kaupallistaa sisältösi tehokkaasti, et voi luottaa siihen, että myyt mainoksia suoraan yrityksille – tarvitset mainosverkoston apua, joka auttaa sinua täyttämään mainosjakaumasi tehokkaasti ja maksimoimaan tuhannen näyttökerran hintasi ().

Kuten voit odottaa, monet verkostot haluavat auttaa sinua tässä. Ja tähän viestiin olemme koonneet 15 parasta vaihtoehtoa kaikenkokoisille bloggaajille ja julkaisijoille.

Kaikki nämä yritykset voivat auttaa sinua kaupallistamaan sisältösi eri tavoilla. Jotkut käyttävät perinteistä näyttömainontareittiä, kun taas toiset voivat auttaa sinua lisäämään kontekstuaalisia mainontalinkkejä, jakamaan maksullisia sisältösuosituksia ja paljon muuta.

Lisäksi yritimme sisällyttää vaihtoehtoja, jotka sopivat sekä suurille julkaisijoille että pienille bloggaajille, vaikka joillakin näistä mainosverkostoista on eritasoisia vähimmäisliikennevaatimuksia.

Kaivetaan sisään…

Parhaat mainosverkostot julkaisijoille ja bloggaajille


1. Media.net

Media.net on yksi Internetin suurimmista kontekstimainosverkostoista. Tämä tosiasia tekee siitä yhden suosituimmista Google AdSense -vaihtoehdoista, mutta se on myös pelkkä laadukas mainosverkosto julkaisijoille ja bloggaajille.

Voit näyttää automaattisesti sekä teksti- että näyttömainoksia, mukaan lukien vaihtoehdon antaa Media.net dynaamisesti määrittää optimaaliset koot sivustollesi. Media.netillä on myös ohjelmallinen alusta, jota voit käyttää, jos haluat tämän lähestymistavan.

Vähimmäismaksu Media.netissä on 100 dollaria.

Se on vankka lähtökohta useimmille julkaisijoille, joilla ei ole vielä liikaa liikennettä. Mutta kun liikenne kasvaa, harkitsisin ehdottomasti muita mainosverkostoja, kuten alla olevia.


2. Monumetrinen

Monumetrinen on julkaisijaystävällinen mainosverkosto, jonka avulla voit ansaita rahaa sivustollasi vahingoittamatta käyttökokemustasi.

Lyhyesti sanottuna, rekisteröidyt Monumetriciin ja luettelet käytettävissäsi olevan mainosjakauman. Sitten Monumetric auttaa sinua täyttämään luettelon korkeimmilla saatavilla olevilla CPM-tarjouksilla. Jos et halua näyttää mainoksia tietyltä yritykseltä tai toimialalta, Monumetric varmistaa myös, että sisältö ei näy sivustossasi.

Monumetricin käytön aloittamiseksi tarvitset vain 10 000 sivun katselukertaa kuukaudessa. Mutta jos sivustosi kuukausittainen sivun näyttökerta on alle 80 000, Monumetric veloittaa sinulta kertaluonteisen 99 dollarin asennusmaksun (tämä maksu vapautetaan, jos sivustollasi on yli 80 000 sivun näyttökertaa).


3. AdThrive

AdThrive on mainosverkosto, joka keskittyy ensisijaisesti bloggaajiin ja julkaisijoihin elämäntapa-aloilla, kuten ruoka, koti, matkustaminen, vanhemmuus, tee-se-itse jne. Vaikka sinun ei tarvitse olla näillä markkinaraoilla liittyäksesi, tällaiset mainostajat AdThriven kanssa.

AdThrive tarjoaa kaikki suositut näyttömainosten mitat ja jopa takaa maksut – joten vaikka mainostaja ei saisi AdThriveä, hän maksaa sinulle silti. Tämä on osa heidän “luoja-ensin” -tehtäväänsä.

AdThrive etsii ensisijaisesti yhdysvaltalaista liikennettä, joten se ei ehkä ole paras vaihtoehto, jos sinulla on paljon vierailijoita maailmanlaajuisesti. Lisäksi sinun on oltava asennettuna Google Analytics ja vähintään 100 000 kuukausittaista sivun näyttökertaa käyttääksesi.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 5 parasta SaleFreaks-välityspalvelinta

4. Mediavine

Kuten AdThrive, Mediavine on toinen hyvin arvostettu mainosverkosto, joka on suosittu elämäntapasisällön tuottajien keskuudessa, kuten ruoan, kodin, matkailun, vanhemmuuden jne. tekijöiden keskuudessa. Jälleen kerran, sinun ei välttämättä tarvitse olla näillä markkinaraoilla liittyäksesi, mutta ne ovat tyyppejä sivustoista, jotka pärjäävät hyvin Mediavinen kanssa.

Kuten AdThrive, Mediavine haluaa rakentaa “luojien etusijalle” -lähestymistavan. Itse asiassa Mediavine-tiimi on myös suosittu kustantaja, jolla on ominaisuuksia, kuten The Hollywood Gossip ja Food Fanatic.

Mediavineen on hieman helpompi päästä kuin AdThriveen – vähimmäisliikennevaatimus on vain 50 000 käyntiä kuukaudessa.


5. Google AdSense

Google AdSense ei luultavasti esittelyjä kaipaa – se on suosituin ja tunnetuin näyttömainosohjelma Internetissä.

Lisäämme sen kuitenkin edelleen, koska mikään julkaisijoiden parhaiden mainosverkostojen luettelo ei voi olla täydellinen mainitsematta AdSensea.

Sinun tarvitsee vain lisätä AdSense sivustollesi, niin Google näyttää asiayhteyteen kohdistettuja mainoksia – voit jopa antaa Googlen kokeilla löytääkseen optimaaliset mainoksen sijoittelut sivustostasi ilman, että nostat sormeasi.

AdSensen vähimmäismaksu on 100 dollaria.


6. Amazon Associates

Amazon Associates on Amazonin suosittu affiliate-markkinointiohjelma.

Vaikka yksi tapa käyttää Amazon Associates -sovellusta on sijoittaa tuotelinkkejä sisältöösi manuaalisesti, Amazonilla on myös oma kontekstuaalinen mainontaominaisuus nimeltä Native Shopping Ads, jonka avulla voit ottaa käytännönläheisemmän lähestymistavan.

Jos käytät natiivi Shopping-mainoksia, voit automaattisesti näyttää sivustollasi asiayhteyteen perustuvia tuotteita Amazonilta. Jos vierailijat napsauttavat näitä tuotteita, ansaitset palkkion .

Huono puoli on, että sinulle maksetaan vain, jos he kirjautuvat ulos. Hyvä puoli on kuitenkin se, että voit ansaita palkkioita myös muista tuotteista, jotka he lisäävät ostoskoriinsa napsautettuaan sivustoltasi – ei vain mainoksessa olleesta tuotteesta.

Amazon Associatesilla on erittäin alhainen maksukynnys – 10 dollaria. Varmista vain, että ymmärrät Amazon Associatesin säännöt ja käytännöt, koska ne voivat olla tiukempia kuin jotkut muut mainosverkostot.

Huomautus: Sinun on kirjauduttava kumppaniksi jokaiseen kauppaan, josta haluat palkkion. Esim. Amazon.co.uk, Amazon.com jne. Löydät Amazon Associates -sivuston oikeasta yläkulmasta pudotusvalikon, jonka avulla voit vaihtaa kunkin sijainnin kumppanisivustosta toiseen. Sieltä voit rekisteröityä niin monelle kuin haluat.


7. Tabuola

Taboola auttaa sinua kaupallistamaan sivustosi sisältöehdotuksilla, jotka näkyvät sivustosi sisällön jälkeen – olet luultavasti nähnyt tämäntyyppistä kaupallistamista monien suurten julkaisijoiden ja verkkolehtien parissa.

Tiedät sisällön tyypin – “Et koskaan usko, kuinka tämä opettaja säästää rahaa” tai “10 ruokaa, jotka voivat pidentää elinikää”.

🔥 Empfohlen:  4 tapaa freelance-bloggaajat voivat välttää asiakkaita helvetistä

Taboola on suosittu vaihtoehto sisältösuositusmainoksille, mutta tarvitset vähintään 500 000 kävijää kuukaudessa päästäksesi sisään.


8. Outbrain

Outbrain on toinen mainosverkosto, jolla on samanlainen tuloutusstrategia kuin Taboola. Toisin sanoen se auttaa sinua lisäämään “sponsoroituja linkkejä” tai “tarinoita verkosta”, joita monet suuret julkaisijat ja uutisorganisaatiot käyttävät.

Outbrain väittää työskentelevänsä “korkealaatuisten julkaisijoiden kanssa sivuston koosta riippumatta”. Taboolan tapaan Outbrain hyväksyy kuitenkin yleensä vain suuremmat julkaisijat, joten se ei ehkä ole hyvä vaihtoehto, jos sinulla on pieni sivusto.


9. Infolinkit

Infolinkit ensisijaisesti auttaa sinua ansaitsemaan rahaa sivustollasi sijoittamalla asiayhteyteen kohdistettuja mainoksia sisältösi tiettyihin avainsanoihin. Uuden sisällön lisäämisen sijaan Infolinks vain yhdistää mainokset sisällössäsi oleviin avainsanoihin. Se ei ole myöskään pelkkä linkki, vaan vierailijat näkevät mainoksen, kun he vievät hiiren korostetun avainsanan päälle.

Tämän menetelmän (kutsutaan InText) lisäksi Infolinks tarjoaa myös muun tyyppisiä mainoksia, kuten:

  • Ilmoituspalkin mainokset, jotka pysyvät näytön alareunassa.
  • Välimainokset sivun näyttökertojen välillä.
  • “Tavalliset” kontekstuaaliset mainokset.
  • Pystysuuntaiset mainokset, jotka näkyvät sivustosi kummallakin puolella, jos sinulla on käyttämätöntä sisältöä ().

Infolinksin käytettävissä oleva vähimmäismaksu on 50 dollaria.


10. Revcontent

Revcontent on sisällön suositusverkosto (kuten Taboola tai Outbrain), jonka tavoitteena on työskennellä vain laadukkaiden verkkosivustojen kanssa – itse asiassa ne hylkäävät monet verkkosivustot tämän laatuun keskittymisen vuoksi. He työskentelevät kuitenkin julkaisijoiden kanssa pienemmällä puolella – vähimmäisliikennetavoite on vain 50 000 käyntiä kuukaudessa, mikä tekee Revcontentista hyvän vaihtoehdon, jos sinulla ei ole tarpeeksi liikennettä Taboolalle tai Outbrainille.

Pienin voitto on myös vain 50 dollaria.


11. PropellerAds

PropellerAds on julkaisijoiden suosittu mainosverkosto, joka voi auttaa sinua kaupallistamaan sisältösi useilla eri tavoilla, kuten:

  • “Perinteiset” näyttömainokset
  • Älykkäät linkit, jotka ohjaavat kävijät automaattisesti asiaankuuluviin tarjouksiin
  • Onclick-mainokset (alias ponnahdusikkunat)
  • Välimainokset
  • Selaimen push-ilmoitukset (melko ainutlaatuinen vaihtoehto)

Monien vaihtoehtojen ansiosta voit hallita hyvin sitä, kuinka aggressiivinen (tai et) haluat olla kaupallistamisstrategiasi kanssa.

PropellerAds tekee myös maksun saamisesta erittäin helppoa – vähimmäismaksu on vain 5 dollaria ja voit saada viikoittaisia ​​maksuja.


12. Haitat

Haitallinen on toinen suosittu bloggaajien mainosverkosto, jonka avulla voit kaupallistaa sivustosi sisältösuositusten avulla, aivan kuten Outbrain ja Taboola. Näiden natiivimainosten lisäksi Adversal tarjoaa myös video- ja näyttömainoksia.

Kaiken kaikkiaan Adversal pyrkii olemaan “aseta ja unohda” -ratkaisu verkkosivustosi sisällön ansaitsemiseen.

Adversaliin liittyminen edellyttää vain 50 000 sivun katselukertaa kuukaudessa.


13. BuySellAds

BuySellAds avulla voit listata mainosjakauman BuySellAds-markkinapaikalla, jotta mainostajat voivat ostaa mainostilaa suoraan sivustostasi.

🔥 Empfohlen:  Ilmaiset Lightroom-esiasetukset kevätvalokuvaukseen

Voit esimerkiksi luetella yhden tai useamman pisteen sivupalkissasi. Tämän jälkeen mainostajat voivat ostaa mainosjakauman suoraan BuySellAdsin kautta – suoraa vuorovaikutusta ei tarvita.

Voit myös määrittää “varamainoksia”, joita voit näyttää, jos varastopaikkaa ei ole vielä täytetty. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että et koskaan menetä tuloja. Voit esimerkiksi lisätä tähän kohtaan tehokkaita kumppanituotteita, kunnes myyt mainoksen.

Jotta voit työskennellä BuySellAdsin kanssa, sinulla on kuitenkin oltava vähintään 100 000 sivun katselukertaa kuukaudessa.


14. Sovrn //Commerce (aiemmin VigLink)

Sovrn //Kauppa on VigLink-nimisen palvelun hankalasti nimetty tuotemerkki. Aivan kuten Infolinks toimii, Sovrn //Commerce lisää automaattisesti kontekstuaaliset mainoslinkit olemassa olevaan sisältöösi.

Siinä on myös mukava ominaisuus, jonka avulla voit automaattisesti lisätä kumppanilinkkejä kaikkeen olemassa olevaan sisältöösi. Joten jos tilaat kumppanitarjouksen tänään, voit helposti täyttää kyseisen kumppanilinkin olemassa olevaan sisältöösi.

Tämä on mukava vaihtoehto tai täydennys mainosten näyttämiselle. Lisäksi Sovrn //Commercen vähimmäismaksu on vain 10 dollaria, mikä tekee aloittamisesta helppoa.


Mikä on paras mainosverkosto verkkosivustollesi?

Kaikki tämän luettelon vaihtoehdot voivat auttaa sinua kaupallistamaan sisältösi – ne vain tekevät sen hieman eri tavoilla ja niillä on erilaiset vaatimukset.

Kaiken kaikkiaan tavoitteesi tulisi olla tuhannen näyttökerran hintasi maksimointi vaikuttamatta negatiivisesti sivustosi käyttökokemukseen. Tämän tasapainon saavuttamiseksi joudut todennäköisesti kokeilemaan erilaisia ​​mainosverkostoja löytääksesi verkoston, joka toimii parhaiten yleisöllesi ja mieltymystellesi.

Jos kuitenkin etsit parhaita paikkoja aloittaaksesi, tässä on joitain suosituksia:

Jos etsit hyvää aloituspaikkaa, Media.net on paras vaihtoehto, jos sinulla ei ole vielä paljon liikennettä.

Monumetrinen on myös hyvä vaihtoehto, jos täytät liikenteen vähimmäisvaatimukset.

Jos olet elämäntapatilassa, saatat olla tyytyväinen AdThriveen tai Mediavineen, koska nämä kaksi on tavallaan rakennettu sinun markkinarakoasi varten. Jälleen nämä verkostot loistavat ruokablogeissa, kodissa, tee-se-itse, muodissa jne.

Ja jos haluat kokeilla erityyppisiä mainoksia, harkitse jotakin sisällön suositusverkostoista (Outbrain, Taboola, Revcontent jne.) ja/tai yhtä verkostoista, joiden avulla voit lisätä kontekstuaalisia linkkejä kaupallistamista varten (Infolinks tai Sovrn //Commerce ).

Riippumatta siitä, minkä mainosverkoston valitset, onnea ja olkoon tuhannen näyttökerran hintasi aina korkeampi ja korkeampi.


Table of Contents