Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 parasta podcastia YouTubessa, jotka inspiroivat sinua aloittamaan oman

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 parasta podcastia YouTubessa, jotka inspiroivat sinua aloittamaan oman

Mietitkö, mikä tekee upeasta podcastista? YouTuben parhaat podcastit ovat hyvä paikka etsiä inspiraatiota oman täydellisen podcastin aloittamiseen. Saatat yllättyä kuullessani, että jotkut suosikki YouTuberistasi hallitsevat myös podcast-alaa.

Oletko valmis aloittamaan oman podcastin?

Castos on yksi suosituimmista podcast-isännöintialustoista, joka tarjoaa sekä YouTube- että WordPress-integraation. Käytä sitä äänipodcast-tiedostojen muuntamiseen YouTube-videoiksi ja tietojen keräämiseen useilta kuuntelualustoilta yhteen kojelautaan.

YouTuben parhaat podcastit

1. Niche Pursuits

Olet ilmeisesti löytänyt blogin, tarkoitan, olet kirjaimellisesti siinä juuri nyt – mutta tiesitkö, että Niche Pursuitsilla on myös virallinen podcast?

Joskus on hauskempaa kuunnella, kuinka Jason Mills tienaa 3 000 dollaria kuukaudessa 6 kuukauden ikäisestä blogista, kuin lukea blogikirjoitusta aiheesta.

Podcast on juuri sitä mitä odotatkin; Vaikka Spencer itse ei enää isännöi sitä, ihana Jared Bauman tekee hienoa työtä houkutellakseen arvokasta tietoa muilta verkkoyrittäjiltä jaettavaksi kuuntelijoille.

Odota yhdistelmää tosielämän neuvoja, online-liikeideoita ja tervettä annoksen motivaatiota, jotta seuraava online-liiketoimintasi menestyy.

Tai kuuntele podcastia haluamallasi alustalla. Voit tarkistaa Niche Pursuits -sovelluksen Spotifysta, Applesta tai Audiblesta

2. Trash Taste

Vuonna 2020 lanseerattu Trash Taste on kerännyt yli 1,5 miljoonaa tilaajaa pelkästään YouTubessa, mikä tekee siitä yhden alustan parhaista podcasteista. Heillä on myös tuhansia enemmän kuuntelijoita useilla alustoilla, kuten Applella ja Spotifylla.

Podcast seuraa Tokiossa toimivia sisällöntuottajia Joey Bizingeriä, Garnt Maneetaphoa ja Connor Colquhounia, kun he keskustelevat animeen, mangaan ja Japanin elämään liittyvistä aiheista. Se on hyvää kevytmielistä hauskanpitoa, johon on siroteltu mielenkiintoisia oivalluksia suosittujen YouTube-käyttäjien elämään.

Kuuntele Trash Taste -podcastia Youtubessa, Spotifyssa tai Applessa.

3. Tervetuloa podcastimme

Mike Falzonen ja hänen vaimonsa Zojan isännöimä Welcome to Our Podcast on jatkunut vahvana yli 10 vuoden ajan. Podcastinsa ja YouTube-läsnäolonsa ansiosta Mike on pystynyt vakiinnuttamaan itsensä todellisena koomikkona ja hänet on kutsuttu Kanadan ja Yhdysvaltojen suurimmille lavalle.

Podcastilla ei ole muuta erityistä painopistettä kuin kaksi jakavat tarinoita elämästään yhdessä.

Kuuntele Tervetuloa podcastimme YouTubessa tai Spotifyssa.

4. H3 Podcast

H3 Podcast -kanava on vain yksi kolmesta Ethan Kleinin ja hänen vaimonsa Hilan ylläpitämästä kanavasta. Kaksi YouTube-sisällöntuottajaa aloittivat h3h3 Productionsin jakamaan luonnoksia ja komediareaktioita, kun taas heidän podcast-kanavallaan on hauskoja vierashaastatteluja.

Lisäksi heillä on myös kolmas kanava, H3 Podcast Highlights, jota he käyttävät pääpodcast-kanavansa mainostamiseen. Koska heidän podcast-jaksonsa ovat lähes kaksi, joskus kolme tuntia pitkiä, he käyttävät kohokohdat -kanavaa kiinnostavien leikkeiden jakamiseen, jotka houkuttelevat ihmisiä.

🔥 Empfohlen:  Michael Ugino Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Amazonin kumppaniohjelmasta Lue artikkeli

Kuuntele H3 YouTubessa tai Spotifyssa.

5. Jenna ja Julien -podcast

Et voi mainita YouTuben parhaita podcasteja puhumattakaan Jenna Julien Podcastista. Jenna Marblesin, yhden OG:n YouTuben tekijöistä, julkaisema Jenna on esimerkki yhdestä monista YouTube-tähdistä, jotka ovat käyttäneet kanavaansa podcastin käynnistämiseen.

He puhuvat monista erilaisista aiheista ja tekevät podcasteistaan ​​mukaansatempaavia hauskoja pelejä, joita voit pelata heidän kanssaan.

Kuuntele Jenna ja Julien YouTubessa tai Spotifyssa.

6. Joe Rogan -kokemus

Ehkä yksi kaikkien aikojen suosituimmista YouTube-podcasteista, Joe Rogan -podcastilla on erittäin uskollinen seuraaja.

Uusia jaksoja julkaistaan ​​säännöllisesti, ja ne sisältävät sekoituksen tyhmiä kysymyksiä ja yllättävän syviä aiheita, kun Joe haastattelee useita vieraita.

Kuuntele Joe Rogan YouTubessa tai Spotifyssa.

7. Joe Budden -podcast

Lempinimellä Howard Stern hip-hopista, Joe Buddenin podcast on sekoitus hip-hop-uutisia, urheilua, bisnestä ja ajankohtaisia ​​tapahtumia. Hän julkaisee uusia jaksoja kahdesti viikossa ja esittää toisinaan asiantuntijavieraita.

Kuuntele Joe Budden YouTubessa tai Spotifyssa.

8. Vaikuttajapodcast

Julie Solomonin isännöimä Influencer Podcast on paras podcast, joka tarjoaa neuvoja brändisi kasvattamiseen ja näkyvyyden lisäämiseen verkossa. Odota loistavia vinkkejä ja osaavia vieraita ja opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vaikuttajana olemisesta.

Kuuntele The Influenceria YouTubessa tai Spotifyssa.

9. Hyvä Hank & John Podcast

Tämä suosittu YouTuber-podcast, jota isännöivät John ja Hank Green, on sekoitus huumoria ja itseapua. Hank ja John Green ovat vastanneet elämän suuriin kysymyksiin ja antaneet sydämellisiä neuvoja, ja ne ovat hauskoja katseltavia ja saavat sinut tuntemaan olosi ylemmältä.

Kuuntele Dear Hank & John YouTubessa tai Spotifyssa.

10. Korvakeksit

Link Nealilla ja Good Mythical Morningin juontaja Rhett McLaughlinilla on myös viikoittainen podcast Ear Biscuits. Heille kahdelle ei ole vieraita, että heillä on yksi YouTuben parhaista podcasteista, ja heidän päivittäisellä kanavallaan on yli 18 miljoonaa tilaajaa, ja he rakentavat hiljalleen Ear Biscuits -tuotteita uusilla jaksoilla joka viikko.

Kaksi juontajaa itse kutsuvat podcastejaan “rehellisiksi viikoittaisiksi keskusteluiksi viihteeksi”, ja he puhuvat periaatteessa vain elämästään. He pitävät sen mielenkiintoisena jakamalla hyvät, huonot ja rumat, kaikki huumorilla.

Kuuntele Ear Biscuits -kappaleita YouTubessa tai Spotifyssa.

11. Ei liian syvä

Monilahjainen nainen Grace Helbig on näyttelijä, koomikko ja monipuolinen YouTube-tähti. Not Too Deep on hänen virallinen podcastinsa, jossa hän haastattelee erilaisia ​​vieraita.

Tunnistat todennäköisesti joitain hänen vieraistaan, kuten Chelsea Handler tai Mayim Bialik; toiset ovat vähemmän tunnettuja, mutta niillä on paljon jaettavaa. Hän jopa haastatteli eräässä jaksossaan toista YouTube-sisällöntuottajaa Hank Greeniä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostaa yritystäsi Instagram-markkinoinnin avulla

Kuuntele Not Too Deep YouTubessa tai Spotifyssa.

12. Luo tuntematon

Yksi parhaista podcasteista, joita voit kuunnella, jos haluat oppia lisää rahan ansaitsemisesta verkossa, tämä podcast haastattelee menestyneitä online-sisällöntuottajia, jotka jakavat vinkkejä ja neuvoja.

Kevin Lieberin ja Matt Taborin isäntänä he kysyvät sisällöntuottajilta, miten he saivat alkunsa ja mistä he saivat inspiraationsa. He puhuvat myös pitkään siitä, kuinka arvaamatonta sisältöteollisuus voi olla, ja kuinka käsitellä sitä aloittelijana.

Kuuntele The Create Unknown YouTubessa tai Spotifyssa.

13. Psykopuhe

Psychobabble on viikoittainen podcast, jonka julkaisevat YouTuben luoja Tyler Oakley ja hänen paras ystävänsä Korey Kuhl.

Uudet jaksot ovat puolituntisia, ja niissä puhutaan vain popkulttuurista, viikon uutisista ja tyypillisistä asioista, joista ystävät puhuisivat. Ainoa ero on, että he jakavat sen maailman kanssa.

Parhaina ystävinä isännillä on todella helppo kuunneltava dynamiikka, ja jokainen jakso on hauskaa kuunnella.

Kuuntele Psychobabblea YouTubessa tai Spotifyssa.

14. Think Media

Anna yhden YouTuben parhaista podcasteista oppiaksesi ansaitsemaan rahaa YouTubessa. Tämä podcast keskittyy strategioihin, vinkkeihin ja temppuihin menestyvän YouTube-kanavan rakentamiseen ja siihen, kuinka voit käyttää videoita henkilökohtaisen brändisi tai yrityksesi rakentamiseen.

Think Median Sean Cannellin isännöimä jakso sisältää yleensä vierashaastattelun ja kattaa uuden aiheen YouTube-kanavan kasvattamisesta ja eri tavoista kaupallistaa videoita.

Ne kattavat kaiken YouTube-algoritmin torjumisesta ja tilisi suojaamisesta hakkeroitumiselta aina rahan ansaitsemiseen YouTubessa ilman videoiden tekemistä.

Kaikille, jotka haluavat hyödyntää YouTubea rahan ansaitsemiseen verkossa, tämä on hyvä kuunnella.

Kuuntele Think Mediaa YouTubessa tai Spotifyssa.

Miksi julkaista podcast?

Saatat jo kirjoittaa blogia tai julkaista videoita, joten miksi podcast on erilainen? Riippumatta siitä, mitä teet jo verkossa, on itse asiassa silti syytä työntää tavallinen podcast.

  • Asetu itsesi auktoriteetiksi omalla markkinaraollasi. Podcastit ovat loistava vaihtoehto pitkien blogitekstien kirjoittamiselle, jotka voivat auttaa osoittamaan tietämyksesi aiheesta. Mitä paremman maineen voit rakentaa alasi asiantuntijana, sitä enemmän mahdollisuuksia saatat löytää sinulle.
  • Laajenna yleisöäsi. Ensinnäkin menestyneimmät online-sisällöntuottajat ovat useammalla kuin yhdellä alustalla. Sen lisäksi, että voit julkaista podcastin useille alustoille, äänisisältö on joskus kätevämpää kuin teksti tai video (ihmiset haluavat kuunnella tien päällä).
  • Monipuolista tulovirtasi. Jos kuuntelet Niche Pursuits -podcastia tai luet blogia säännöllisesti, tiedät, että verkossa toimeentulo on kyse useista tulovirroista. Ja podcastin aloittaminen ei maksa paljoa (jos ollenkaan) aloittaminen.

Kaikki nämä asiat liittyvät itsesi markkinointiin. Tutustu hyödylliseen oppaaseemme podcastien käyttämisestä markkinointityökaluna riippumatta siitä, haluatko kasvattaa itseäsi tai yritystäsi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta välityspalvelinta Nukketeatterille vuonna 2023

Hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun

  • Useimmat hakutermit koskevat esityksiä, eivät “miten” sisältöä. Sisällön luomista mainostetaan usein erinomaisena tapana näkyä hakukoneissa ja saada liikennettä blogiisi tai YouTube-kanavallesi. Vaikka tämä toimii blogeissa ja videoissa, podcastit ovat kuitenkin hieman erilaisia. Suosituimmat podcastit keskittyvät asioihin, kuten elämän suuriin kysymyksiin, henkilökohtaisiin intohimoihin ja popkulttuuriuutisiin. Tämän seurauksena useammat kuuntelijat hakevat tiettyjä podcasteja YouTubesta hakusanojen sijaan. Tämä tarkoittaa, että podcastin kasvattamiseksi sinun on varmistettava, että nimesi on tunnistettavissa.
  • YouTube on suosituin alusta podcasteille. Voicen tekemän tutkimuksen mukaan useimmat podcast-kuuntelijat Amerikassa ovat virittäytymässä YouTubeen. Spotify on lähellä toista ja Applen podcastit kolmannella sijalla. Nämä ovat kolme parasta alustaa, jotka sinun täytyy päästä podcast-markkinoille.
  • Hyödynnä palautetta kommenteissa. Lue sivusi kommentit. Mitä kuuntelijasi haluavat? Mistä he pitävät ja mistä eivät? Tämä on arvokasta tietoa, joka on otettava käyttöön uusissa jaksoissa katsojamäärän ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi.
  • Luo toinen kanava lyhyillä klipeillä, jotka voivat levitä viraalisesti ja mainostaa kokonaisia ​​jaksoja. Uusia kuuntelijoita voi olla vaikea houkutella tunnin mittaisella podcast-jaksolla, jos he eivät tiedä mitä odottaa. Leikkaa podcastisi pieniksi katkelmiksi ja jaa ne YouTubessa, TikTokissa ja Instagramissa kannustaaksesi ihmisiä kuuntelemaan koko juttua.
  • Käytä isännöintialustaa. YouTube-podcastit ovat vain jäävuoren huippu podcast-alalla. Hyödynnä erilaisia ​​hosting-alustoja, kuten Castos, jonka avulla voit lähettää podcast-sisältöä hakemistoihin, kuten Apple, Spotify jne.

Castos on hieno, koska se sisältää WordPress- ja YouTube-integraation, mutta suurin haittapuoli on, että vasta aloittaville ei ole ilmaista versiota. Buzzsprout on loistava vaihtoehto kaikille, jotka ovat vasta aloittamassa ja haluavat pitää asiat poikkeuksellisen budjettiystävällisinä, ja ne tarjoavat ilmaisen version, jota voit hyödyntää. Tai tutustu parhaiden podcast-isännöintialustojen luetteloomme ja siirrä podcastisi lukuisiin hakemistoihin.

Johtopäätös

YouTuben podcastit ovat loistava tapa monipuolistaa tulovirtaasi ja kasvattaa yleisöäsi. Ne ovat myös vain mukava tapa viettää aikaa. Joten etsitpä sitten inspiraatiota oman podcastin perustamiseen tai haluat vain jotain uutta kuunneltavaa, katso yksi yllä olevista parhaista valinnoistamme!