Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 parasta Sezzle-vaihtoehtoa ja kilpailijaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 parasta Sezzle-vaihtoehtoa ja kilpailijaa

Suurten ostosten tekeminen tarkoittaa, että pankkitilisi tyhjenee yhdellä napsautuksella. Tai joskus sinulla voi olla hätätilanne, mutta pankkisi saldo ei riitä ostoksen tekemiseen. Tällaisissa tapauksissa paras vaihtoehto on ostaa luotolla. Mutta luottokortin hankkiminen, vahva luottotieto tai korkean koron maksaminen eivät välttämättä ole kaikkien teetä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi monet Osta nyt maksa myöhemmin -yritykset ovat tulleet markkinoille. Tässä artikkelissa opimme heistä kaiken ja tarjoamme sinulle myös luettelon parhaista Keksi vaihtoehtoja ja Sezzle vaihtoehtoja Intia.

Osta nyt Maksa myöhemmin Yritykset

Nykymaailmassa osta nyt maksa myöhemmin -alustoista on tullut erittäin käteviä ja hyödyllisiä. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä, hankkia luottoraja ja maksaa erissä murehtimatta luottopisteistä, koroista ja suurista kuluista. Yksi suosituimmista BNPL-alustoista on Sezzle. Mutta jos haluat kokeilla jotain uutta tai jos Sezzle ei ole aktiivinen maassasi, tässä on luettelo parhaista Sezzle-vaihtoehdoista.

14 parasta Sezzle-vaihtoehtoa ja kilpailijaa

Sezzle on epäilemättä erittäin suositeltava alusta osta nyt maksa myöhemmin -kategoriassa. On kuitenkin mahdollista, että etsit jotain uutta tai alustaa, jossa on enemmän ominaisuuksia. Onneksi on monia palveluita, jotka voivat helposti antaa vahvan kilpailun Sezzlelle osamaksu- ja luottopohjaisten ominaisuuksien tarjoamisessa. Sinun tarvitsee vain vertailla ominaisuuksia ja rekisteröityä aloittaaksesi ostosten tekemisen. Katsokaamme nämä Sezzle-vaihtoehdot Intiassa.

1. Klarna

Klarna on käyttäjäystävällinen ja joustava maksutapa ostajille. Olitpa ostoksia verkossa tai offline-tilassa, voit maksaa laskun pienissä erissä Klarnalla. Sovelluskaupoissa on virallinen sovellus; Voit kuitenkin myös käyttää virallista verkkosivustoa oman tilin luomiseen. Anna vain muutamia olennaisia ​​tietoja ja lähetä hakemus. Hakemus hyväksytään 48 tunnin kuluessa pehmeän luottotarkastuksen jälkeen. Luottotarkastuksella ei ole negatiivista vaikutusta heidän nykyiseen luottopisteeseensä.

Alussa käyttäjä saa rajoitetun hyvityksen, joka perustuu hänen nykyiseen luottopisteeseensä. Voit kuitenkin parantaa luottorajaasi maksamalla erät ajallaan. Sinun on pakko maksa 1/4 laskustasi alussa ja loput voidaan maksaa helpoissa erissä. Parasta tässä on “ei kiinnostusta” -ominaisuus. Mutta sinun tulee olla tietoinen myöhästymismaksusta, joka peritään, jos et maksa ajoissa. Saat kolme eri maksuvaihtoehtoa:

  • 4 päivän maksu: Nämä ovat 4 päivän suunnitelma, jossa loput 75 % laskusta jaetaan 4 pieneen erään ilman korkoa.
  • 30 päivän maksu: Tämä on 30 päivän suunnitelma, jossa sinun on maksettava jäljellä oleva lasku 1 kuukauden kuluessa, eikä sille peritä korkoa.
  • 6-36 kuukautta: Tässä ohjelmassa voit maksaa pieniä eriä kuukausittain missä tahansa 6-36 kuukauden välillä. Tässä ohjelmassa sinun on kuitenkin maksettava korkoa laskusi summan mukaan.

2. PayPal-luotto

Jos olet PayPal-käyttäjä, PayPal Credit on paras valintasi, jos etsit Sezzle-vaihtoehtoja Intiassa. PayPal’s Credit on osta nyt maksa myöhemmin -ominaisuus, jonka voit yhdistää PayPal-tiliisi. PayPal tarkistaa luottotiedot selvittääkseen nykyisen luottotietosi luottokelpoisuus ja jos PayPal-tililläsi on negatiivinen summa, luottorajan saaminen voi olla vaikeaa. Jos sinut hyväksytään, voit saada luottorajan 50–1500 dollarista. Korkoa ei peritä, jos laskusi on maksettu 6 kuukauden kuluessa.

Yksi PayPal-luottojen parhaista asioista on, että se on erittäin hyväksytty useimmissa online- ja offline-myymälöissä. Siksi sinun ei tarvitse etsiä kauppoja ja kauppoja erityisesti PayPal-yhteensopivuuden vuoksi. Yksi asia on pidettävä mielessä, että jos et maksa erääntynyttä saldoa ajoissa, se voi johtaa korkeaan korkoon verrattuna muihin vastaaviin BNPL-sovelluksiin.

🔥 Empfohlen:  8 parasta vaihtoehtoa Microsoft Power Automatelle

3. Paikka

Jos etsit nopeaa ja helppoa maksutapaa laajalla tuotemerkki- ja leasingpalveluvalikoimalla, paikka on sinun valintasi. Tämä alusta on rakennettu parempaan ja suurempaa joustavuutta varten maksujen suhteen, koska voit helposti tarkistaa ja saada tuotteet toimitettua lyhyemmässä ajassa. On yli miljoona tuotemerkkiä, joiden avulla asiakkaat voivat käyttää Venue-palvelua maksuihinsa. Ne tarjoavat myös asiakkaille helpon ja nopean toimituspalvelun.

Yhdellä pitäisi olla ainakin 1000 dollaria heidän tililleen jos he haluavat käyttää tapahtumapaikkaa liiketoimiin. Muiden kuin yksinkertaisten osta nyt ja maksa myöhemmin -ominaisuuksien lisäksi Paikka tarjoaa myös leasingsopimusominaisuuden. Tällä alustalla asiakkaat voivat käyttää tuotetta rajoitetun ajan ja maksaa vain siltä ajalta. Tämän jälkeen tuotteen voi palauttaa. Tämä on varsin hyödyllinen ominaisuus, koska sen avulla asiakkaat voivat palauttaa tuotteen, jos he eivät pysty maksamaan laskun summaa.

4. Neljä

Four muistuttaa monia BNPL-alustoja siinä mielessä, että voit suorittaa maksut neljässä helpossa erässä. Sinun on suoritettava nämä 4 maksua 6 viikon ajan.

Four on vaivaton alusta, eikä luottokorttisi luottopisteitä edes tarkasteta. Voit käyttää Fouria suoraan ilman huolta. Rekisteröitymisen yhteydessä se vaatii kuitenkin a 25% käsiraha jotka sinun on tehtävä käyttääksesi Four.

Lue myös: 15 Osta nyt Maksa myöhemmin -sovellusta Intiassa

5. Vahvista

Affirm on erittäin luotettava luottopohjainen lyhytaikainen lainapalvelu. Täällä sinun on saatava luotto- tai lainahyväksyntä, joka perustuu luottohistoriaasi ja yleiseen kelpoisuuteen. Rekisteröidy, hae luottorajaa ja odota hyväksyntää. Hyväksynnän jälkeen sinulle annetaan tietty summa luottorajaksi. On yli 1000 jälleenmyyjää ja kauppiasta, joilta voit tehdä ostoksesi.

Ennen jokaista ostosta sinun on saatava hyväksyntä, jonka jälkeen sinulle myönnetään luottoraja. Suurin luottoraja on noin 17 000 dollariaParemman luottorajan saamisesta voi kuitenkin neuvotella. Voit valita eri maksuvaihtoehdot, kuten 4 erän tai 3/6/12 kuukauden maksut. Vahvistamiseen ei liity korkoa tai viivästysmaksua, mutta luottorajasi pienenee, jos et suorita maksuja ajallaan. Tämä sovellus on yksi parhaista Sezzle-vaihtoehdoista Intiassa.

6. Postinumero

Zip on helposti yksi parhaista Sezzle-vaihtoehdoista, koska siinä on kaikki viimeksi mainitun paremmat ominaisuudet ja joitain enemmän. Voit helposti rekisteröityä ja perustaa tilin Zipillä täyttämällä tiedot, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, luotto- ja pankkikorttitiedot jne. Tämän jälkeen tili hyväksytään ja sinulle annetaan luottoraja, joka perustuu luottopisteesi. Useat kauppiaat sallivat Zip-maksun Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Voit käyttää tätä maksutapaa sekä verkkokaupoissa että offline-myymälöissä.

Zip mahdollistaa maksun kahdella tavalla; Zip pay ja Zip rahaa. Zip payssa saat 4 osamaksua, joissa voit tehdä minkä tahansa ostoksen, maksaa ensimmäisen erän ja maksa loput kolme 2 viikon välein. Toisaalta Zip-raha mahdollistaa maksun kuukausierissä 6 kuukauden ajan. Molemmat maksutavat eivät peri korkoa mainitulta ajalta. Aikarajan jälkeen sinulla on kuitenkin 6 dollarin myöhästymismaksu ja korko Zip Paysta ja Zip Moneysta. Postirahojen enimmäisluottoraja on 30 000 dollaria.

7. ViaBill

Kuten mikä tahansa muu BNPL-sovellus, ViaBill antaa sinun jakaa maksut tietylle ajanjaksolle. Jos haluat ohittaa koron maksamisen, tämä sovellus voi olla hyödyllinen. Tämän sovelluksen käyttö on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain käyttää ViaBilliä, kun suoritat maksuja kaupassa tai vastaavassa paikassa. Kun maksat, rahat vähennetään rekisteröidyltä kortiltasi käsirahana.

🔥 Empfohlen:  9 parasta videota tilausalustalla

Sinulta veloitetaan 15 dollaria maksuviivästysten yhteydessä. Näin ViaBill pysyy kannattavana. Tämän sovelluksen hyväksynnän saaminen ei vie aikaa, joten se on myös plussa. Toinen ViaBillin käytön etu on, että se ei häiritse luottopisteitäsi.

8. Perpay

Jos etsit maksupalvelua, jonka avulla heikon luottokelpoiset ihmiset voivat saada luottorajan, Perpay on oikea valinta. Tämä maksupalvelu on enimmäkseen saatavilla isommille brändeille, kuten Samsung ja Apple. Perpaylla voit tehdä isompia ostoksia, sillä 12 kuukauden takaisinmaksuaika on helppo saada. Voit maksaa kuukausierän ilman lisäkorkoa. Jos etsit Sezzle-vaihtoehtoja Intiassa, sinun on tarkistettava tämä.

Perpay-kirjautuminen perustuu tuloihisi, ja siksi hakijan on välttämätöntä saada kokopäivätyö. Sinun on suoritettava maksut ajoissa; Muussa tapauksessa Perpay ilmoittaa maksuviivästyksistä luottotoimistoille. Tämä voi olla hyvä tapa parantaa luottopisteitäsi ajan myötä. Jos maksuja ei suoriteta ajallaan, joudut maksamaan viivästysmaksun joka voi nousta 35 dollariin.

Lue myös: Kuinka ostaa kultaobligaatioita?

9. Shopify Shopifyn kautta

Tämän BNPL-palvelun tarjoaa Shopify, joka on erittäin haluttu verkkokaupan tarjoaja. Shop Pay on maksupalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa helposti ja vaivattomasti sekä verkossa että offline-tilassa. Tämä maksutapa voidaan integroida kaikentyyppisiin verkkokauppoihin riippumatta siitä, isännöivätkö ne Shopifyta vai ei. Maksutavalla voit suorittaa täysmaksuja tai osamaksuja.

Voit valita Shop Pay kassalla ja lisätä pankki- tai luottokorttitietosi ensimmäisen erän maksua varten. Kun vahvistusprosessi on suoritettu, saat viestin, jossa mainitaan loput erätiedot. Joka kuukausi osamaksu tulee vähennetty automaattisesti tililtä. Maksuviivästyksistä tai maksujen puuttumisesta ei peritä myöhästymismaksua, mutta tilisi deaktivoidaan ja sinua estetään tekemästä muita ostoksia.

10. Halkaise se

Splitit on suosittu ja melko uusi vaihtoehto osta nyt maksa myöhemmin -yrityksille. Se kuitenkin kasvaa nopeasti, ja sillä on viime vuosina ollut huomattava määrä käyttäjiä. Voit suorittaa maksuja helposti ja nopeasti tällä alustalla paljastamatta paljoakaan henkilökohtaisia ​​tietojasi. Jos olet huolissasi luottotarkistuksista, älä ole. Splitit ei suorita luottotarkastuksia ja vaatii vain perustiedot tilisi aktivoimiseksi.

On olemassa useita pieniä ja suuria brändejä ja kauppiaita, jotka tarjoavat Splititin yhtenä maksutapanaan. Voit valita eri osamaksusuunnitelmista, jotka voivat vaihdella 4 kuukaudesta 24 kuukauteen. Maksuille ei peritä korkoa eikä myöskään viivästysmaksua. Meidän oli sisällytettävä tämä alusta tähän Sezzle-vaihtoehtojen luetteloon Intia.

11. Fingerhut

Fingerhut, kuten Amazon, on alusta, joka myy monia tuotteita, kuten vaatteita, elämäntapatuotteita, kuten kelloja, elektroniikkaa ja paljon muuta. Asiakkaidensa rauhoittamiseksi heillä on järjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa ostoksistaan ​​pienissä osissa ja jakaa sen tietylle ajanjaksolle.

Yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista on, että se ei tarkista korttisi maksuhistoriaa. joten hyväksyntä on nopeaa ja helppoa. Maksamalla ajoissa tässä sovelluksessa voit myös parantaa luottopisteitäsi. Yksi heidän maksusuunnitelmistaan ​​mahdollistaa myös maksujen suorittamisen ilman korkoa, mikä on valtava positiivinen asia.

🔥 Empfohlen:  Miten sisällön optimointi toimii SEO:ssa? (Prosessi selitetty)

12. Jälkimaksu

Jos etsit yksinkertaista ja helppokäyttöistä ostohetkellä maksavia yrityksiä, jotka tekevät ostoksistasi verkossa tai offline-tilassa helppoa, AfterPay on loistava vaihtoehto Sezzlelle. Tämä sovellus lanseerattiin alun perin Australiassa vuonna 2014, minkä jälkeen se laajeni Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin vuonna 2018. Tämän alustan avulla asiakkaat voivat maksaa verkkolaskut neljässä erässä. Tällä alustalla yksi maksu on suoritettava aluksi kassalla ja loput kolme voidaan maksaa kahden viikon välein.

Parasta tässä sovelluksessa on, että siihen ei liity korkoja tai piilokuluja. Sinun on kuitenkin maksettava myöhästymismaksu (10 dollaria, jos se maksetaan viikon sisällä eräpäivästä), jos myöhästyt maksun eräpäivästä. Aluksi luottoraja on rajoitettu 150 dollariin, jota voidaan korottaa maksuhistorian mukaan. AfterPay ei suorita luottotarkistusta ja vaatii vain sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja luotto-/pankkikorttitiedot maksutapahtumien aloittamiseksi.

Lue myös: LazyPay-maksusovellus: miksi tarvitset sitä?

13. Zebit

Viimeinen vaihtoehtosi Intian Sezzle-vaihtoehtojen joukossa on Zebit. Tämä on varsin houkutteleva valinta, jos olet varovainen luottotarkistuksista, koroista ja myöhästymismaksuista. Zebitin avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia käyttämällä heille tulojen mukaan hyväksyttyä luottorajaa. Luottotarkastuksen sijaan Zebit työskentelee työnantajien kanssa selvittääkseen käyttäjän tulot ja kuinka paljon luottoa he ovat oikeutettuja. Suurin mahdollinen luottoraja on 2500 dollaria.

Voit tehdä ostoksia laajasta jälleenmyyjien ja kauppiaiden verkostosta. Sinun tarvitsee vain maksaa ensimmäinen erä ja sen jälkeen loput erät maksetaan 6 kuukauden kuluessa. Ostokset lähetetään vasta, kun olet maksanut ennakkomaksu 25 % laskun summasta. Myöhästymismaksuja ei ole, mutta jos lyhennyksiä ei makseta ajallaan, se voi johtaa luottorajan vähentämiseen.

14. Maksa sisään 4 PayPalilla

Pay in 4 -ohjelmaan voi täysin luottaa, koska se liittyy PayPaliin. Olkaamme rehellisiä, kuka ei ole kuullut PayPalista, ne ovat jättiläinen verkkomaksumarkkinoilla, joten tähän ohjelmaan voidaan luottaa ilman ongelmia.

Se on tavallinen BNPL-palvelu, jonka avulla voit jakaa laskun maksusi pieniin osiin. Se on erityisen hyödyllistä, jos käytät PayPalia. Kuten nimestä voi päätellä, jos olet PayPal-käyttäjä, voit nauttia maksujen suorittamisesta neljässä helpossa osiossa ilman mitään lisäkustannuksia.

Yksi tämän ohjelman varoitus on, että jos PayPal-saldosi on alle nollan, tämän palvelun käyttäminen voi olla vaikeaa. Hintaluokka, jossa voit hyödyntää tätä ohjelmaa, alkaa niukasta 30 dollaria ja menee aina 1500 dollariin asti. Koska suurin osa myyjistä hyväksyy PayPalin, tämä ohjelma ei koskaan petä sinua.

Nämä alustat ovat epäilemättä joitakin parhaista valinnoista BNPL-ominaisuuksien suhteen. Näillä sovelluksilla ostosten tekeminen ja maksujen suorittaminen on helppoa, sillä et maksa kertasummana vaan pienempiä summia. Kaikki nämä Keksi vaihtoehtoja ja Sezzle-vaihtoehdot Intia tekevät ostoskokemuksestasi hauskan ja taloudellisesti vähemmän verottoman. Voit valita sijaintisi, usein käyttämäsi tuotemerkit ja tavoiteluottorajan mukaan. Tarkista, vertaa ja rekisteröidy tehdäksesi verkkokaupoistasi vaivatonta ja hauskaa!