Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 parasta sosiaalisen median kalenterityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 parasta sosiaalisen median kalenterityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Haluatko hallita sosiaalisen median markkinointistrategiaasi visuaalisen kalenterityökalun avulla, jonka avulla voit nähdä kaiken sosiaalisen median sisällön, jonka olet ajoittanut loppukuukaudelle?

Useiden sosiaalisen median kalentereiden ajat ovat poissa, sillä näiden sosiaalisen median kalenterityökalujen avulla voit tarkastella kaikkea sisältöä, jonka olet ajoittanut useille alustoille.

Tämä ominaisuus on usein sisäänrakennettu sosiaalisen median aikataulutyökaluihin, mutta myös muut työkalut, kuten projektinhallintasovellukset, tarjoavat sitä.

Tässä viestissä vertaamme parhaita työkaluja, joiden avulla voit hallita sosiaalisen median aikataulujasi visuaalisten kalentereiden avulla.

Aloitetaan:

Parhaat sosiaalisen median kalenterityökalut vertailuun

Tässä on lyhyt yhteenveto jokaisesta työkalusta. Käsittelemme jokaista yksityiskohtaisemmin alla.

 1. SocialBee – Paras sosiaalisen median ajastin kalenterin kanssa. Käyttää sisältöjonojärjestelmää, jotta voit pitää viestisi monipuolisina ja kierrättää ne.
 2. Agorapulse – Paras all-in-one sosiaalisen median työkalu sisältökalenterilla. Sisältää some-postilaatikon, some-kuuntelun, ajoituksen, raportoinnin ja paljon muuta.
 3. Pallyy – Erittäin edullinen sosiaalisen median kalenterityökalu, joka sopii parhaiten visuaaliseen sisältöön. Tukee ajoitusta Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin ja Google My Businessiin. Sisältää Canva-integraation ja rajattoman määrän tiimin jäseniä. Rajoitettu ilmainen paketti saatavilla.
 4. Lähetettävä – Toinen all-in-one sosiaalisen median työkalu. Sisältää sosiaalisen kalenterin, some-postilaatikon, raportoinnin ja paljon muuta.
 5. PromoRepublic – Tehokas sosiaalisen median kalenteriohjelmisto. Sisältää suuren kirjaston sosiaalisen median sisällön malleja. Säästä tuntejasi tällä työkalulla.
 6. Iconosquare – Sosiaalisen median työkalu, jossa on ajoitus ja tehokas analytiikka. Sisältää sosiaalisen kalenterin ja keskittyy vahvasti visuaalisen sisällön jakamiseen, erityisesti Instagramiin.
 7. Missinglettr – Sosiaalisen median kalenterityökalu, joka voi luoda sosiaalisia kampanjoita autopilotilla.
 8. Trello – Rakenna oma sosiaalisen median kalenterisi tällä ilmaisella tuottavuustyökalulla.
 9. Tarinapäällikkö – Hallitse kaikkea sisältömarkkinointiasi yhdellä työkalulla. Julkaiseminen sosiaalisessa mediassa, bloggaaminen ja syndikointi alustoille, kuten Medium.
 10. Sprout Social – Paras sosiaalisen median kalenterityökalu yritysasiakkaille.
 11. Väkijoukon tulipalo – Edullinen all-in-one sosiaalisen median työkalu.
 12. Tapaa Edgar – Upea monipuolinen sosiaalisen median aikataulutustyökalu.
 13. Napoleon Cat – All-in-one sosiaalisen median työkalu, joka on suunniteltu ensisijaisesti asiakaspalvelutiimeille. Sisältää sosiaalisen median peruskalenterin julkaisua varten ja mahtavan some-postilaatikon.
 14. Puskuri – Yksinkertainen sosiaalinen jakamistyökalu. Sisältää kalenterin ja rajoitetun ilmaisen paketin.

#1 – SocialBee

SocialBee on ominaisuuksiltaan paras sosiaalisen median ajastin ja sisältää sosiaalisen peruskalenterin.

Saat pääsyn sisältöjonoon perustuvaan järjestelmään, jonka avulla voit luoda monipuolisen lähetysaikataulun. Sisällön kierrätyksen avulla voit hyödyntää ikivihreitä viestejä – sinun tarvitsee jakaa ne vain kerran. Ja voit valita sisällyttämällä muutaman muunnelman monipuolisuuden lisäämiseksi.

Aikaherkälle sisällölle voit määrittää, kuinka haluat sen jakavan ja milloin sen jakamisen tulee lopettaa.

Voit lisätä sisältöä manuaalisesti – yksittäin tai joukkona. Vaihtoehtoisesti voit tuoda sisältöä automaattisesti RSS:stä tai Zapierista. Myös sisällön kuratointialustoja, kuten Quuu ja Pocket, tuetaan.

Mukana on myös analyysi ja raportointi, jotta voit seurata tehokkuutta ja nähdä tarkalleen, mitkä julkaisuajat sopivat parhaiten yleisöllesi.

SocialBee on ihanteellinen myös ryhmille, freelancereille ja toimistoille. Työtilojen avulla voit pitää jokaisen tuotemerkin järjestyksessä. Siellä on myös käyttäjärooleja, sisäisiä postauskommentteja ja hyväksymisprosessi, jotta kaikki pysyvät samalla sivulla.

Hinnoittelu: SocialBeellä on 3 suunnitelmaa: Bootstrap, Accelerate ja Pro alkaen 29 dollaria kuukaudessa. Mitä korkeampi suunnitelma, sitä enemmän käyttäjiä ja profiileja sinulla voi olla. Säästä 16 % vuosittaisella laskutuksella. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue SocialBee-arvostelumme.


#2 – Agorapulse

Agorapulse on all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, jota käyttää yli 31 000 sosiaalisen median johtajaa. Sen avulla voit hallita useita sosiaalisen median markkinointistrategiasi näkökohtia.

Tietenkin tämä sisältää yhtenäisen sosiaalisen median kalenterin, joka esittelee kaikki ajoittamasi viestit.

Halvin kalenterin sisältävä paketti on Pro-paketti. Tällä suunnitelmalla jopa kaksi käyttäjää voi julkaista sosiaalisen median viestejä jopa 10 profiililla Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa, YouTubessa ja LinkedInissä.

Ajoitustyökalun avulla voit luoda ja optimoida julkaisuja eri alustoille yhdestä luonnoksesta. Valitset päivämäärän ja kellonajan, jolloin viesti julkaistaan, ennen kuin työkalu lisää sen jonoosi.

Tämä jono on se, mitä kalenteri esittelee. Jokaisella viestillä (yksittäiset viestit alustoille, ei luonnoksille) on oma korttinsa. Kortit on järjestetty niiden päivämäärien ja kellonaikojen mukaan.

Lyhyesti sanottuna sinulle annetaan tilannekuva kaikista ajoittamistasi viesteistä, mukaan lukien muiden tiimin jäsenten jättämät kommentit ja aihekohtaiset värilliset tunnisteet.

Agorapulsen avulla voit myös vastata viesteihin, seurata brändisi mainintoja useilla alustoilla ja tarkastella yksityiskohtaisia ​​raportteja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa yritys ilman rahaa

Hinnoittelu: Agorapulsella on rajoitettu ilmainen ikuinen suunnitelma, mutta se ei sisällä yhtenäistä kalenteria. Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Agorapulse-arvostelumme.


#3 – Pally

Pallyy on sosiaalisen median ajoitustyökalu, joka on enimmäkseen optimoitu Instagramia varten. Itse asiassa se on edullisin Instagram-markkinoinnin työkalupakki, jonka olemme testannut. Se tukee kuitenkin muita sosiaalisia verkostoja, kuten Facebookia ja TikTokia.

Sen hallintapaneelin ensisijainen käyttöliittymä keskittyy sosiaalisen median kalenteriin. Voit ajoittaa postauksia Instagramiin, Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin ja Google My Businessiin.

Jokainen viesti edustaa kalenterissa olevaa pikkukuvapohjaista korttia. Voit vaihtaa eri näkymien välillä ja suodattaa näkemääsi profiilin mukaan.

Siinä on jopa Canva-integraatio, jonka avulla voit olla luova Pallyyn kojelaudan sisällä. Mukana on myös sitoutumis- (sosiaalinen postilaatikko), yhteistyö- ja analyyttisiä ominaisuuksia.

Hinnoittelu: Saatavilla on ilmainen sopimus, joka tarjoaa rajoitetun pääsyn ajoitus- ja analytiikkatoimintoihin.

Premium-tilaus avaa pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin. Hinnoittelu perustuu tarvitsemiesi sosiaalisten ryhmien määrään ja alkaa 15 dollarista kuukaudessa jokaista sosiaalista ryhmää kohden.

Lue Pallyy-arvostelumme.


#4 – Lähetettävä

Lähetettävä on all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu ja halvempi vaihtoehto monille muille työkaluille. Se tukee myös eniten alustoja, mukaan lukien sosiaalisen median alustat Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, Pinterest, LinkedIn ja Google My Business.

Kuten kaikki muut tämän luettelon sosiaalisen median hallintatyökalut, tämä sovellus on jaettu useisiin eri työkaluihin. Sosiaalisen median kalenteri muodostaa suurimman osan Publish-työkalun käyttöliittymästä.

Voit julkaista useille alustoille yhdestä luonnoksesta ja kuratoida sisältöä sisältöehdotusten avulla.

Kalenterityökalu itsessään käyttää tekstipohjaisia ​​kortteja jokaisessa luomassasi postauksessa. Voit vaihtaa kuukausi-, viikko- ja päivänäkymien välillä ja suodattaa näkymää profiilin mukaan.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat $ 29/kk tai $ 300/vuosi (ilmoitetaan $ 25/kk).


#5 – PromoRepublic

PromoRepublic on tehokas sosiaalisen median kalenterityökalu, joka on suunniteltu säästämään aikaa ja vaivaa. Osittain sen valmiiden sosiaalisten viestien kirjaston ansiosta. Tämä kirjasto sisältää sekä visuaalisia kuvia että kirjoitettuja sosiaalisia julkaisuja, joita voit muokata ja julkaista tai käyttää inspiraationa.

Mikä tekee tästä valtavan ajansäästön, on työnkulku. Sisällön julkaiseminen ja ajoittaminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa.

Kalenteri sisältyy kaikkiin PromoRepublic-tarjouksiin. Sen aikataulutustyökalun tukemat alustat ovat Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest, LinkedIn ja Google My Business. Voit lähettää useille alustoille automaattisesti yhdestä luonnoksesta.

Voit ajoittaa sisältösi itse tai pyytää sovelluksen tekoälyä valitsemaan päivämäärän ja kellonajan yleisösi aiempien sitoutumistottumusten perusteella.

Joka tapauksessa sinulle jää kalenteri, joka on täynnä kaikkea ajoitettua sisältöä. Voit jopa vaihtaa viikoittaisten ja kuukausittaisten näkymien välillä ja suodattaa näkymiä sosiaalisen median profiilin mukaan.

Jokaisessa postauksessa voi olla joukkueen jäsenten jättämiä kommentteja. Saatavilla on myös värillisiä tarroja.

PromoRepublicilla on muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita useimmilla muilla tämän luettelon työkaluilla ei ole. Sillä on oma graafinen editori. Se on kuin riisuttu versio Canvasta, joka on integroitu työkalun työnkulkuun. Sitten on aiemmin mainitsemani valmiiden sisällön kirjasto. Tämä sisältää kuvia, GIF-tiedostoja ja kirjoitettua sisältöä, jota voit muokata lennossa.

Hinnoittelu: Rajoitettu suunnitelma, joka sisältää sosiaalisen median kalenterin perusversion ja tuen kolmelle profiilille, on saatavilla hintaan 108 dollaria/vuosi (ilmoitetaan hintaan 9 dollaria/kk). Muutoin suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa tai 468 dollarista vuodessa (ilmoitetaan 39 dollarilla kuukaudessa).

Lue PromoRepublic-arvostelumme.


#6 – Iconosquare

Iconosquare on sosiaalisen median työkalu, joka on erikoistunut ajoitukseen, sosiaaliseen seurantaan (mukaan lukien postilaatikon ominaisuudet) ja analytiikkaan.

Ajoitustyökalun avulla voit lähettää viestejä Instagramiin, Twitteriin ja Facebookiin ja tarkastella kaikkien kolmen sekä LinkedInin raportteja analytiikkaosiossa (paitsi Twitterissä).

Virallisena Instagram-kumppanina Iconosquare on optimoitu visuaalisen sisällön, erityisesti kuvien, julkaisemiseen. Näet tämän sosiaalisen median kalenterin käyttöliittymäsuunnittelussa. Tekstipohjaisten korttien sijaan käytetään pikkukuvia kuville ja videoille, jotka haluat lähettää.

Viikko- ja kuukausinäkymät ovat saatavilla, ja voit suodattaa näkymäsi yksittäisten profiilien mukaan. Voit jopa etsiä Instagram-hashtageja kalenterista ja esikatsella ruudukkopohjaista Instagram-syötettäsi.

Hinnoittelu: Hinnoittelu alkaa $ 59/kk tai $ 588/vuosi (ilmoitetaan $ 49/kk). Tämä suunnitelma tukee kolmea sosiaalista profiilia. Lisäprofiilit maksavat 15 $/kk kukin.

Lue Iconosquare-arvostelumme.


#7 – Missinglettr

Missinglettr on sosiaalisen median ajoitustyökalu, joka toimii osittain automaatiolla. Siinä on sosiaalisen median kalenteri, josta voit seurata kaikkea, mitä olet ja työkalu olet ajoittanut.

Voit silti luoda omia luonnoksia ja lähettää ne Twitteriin, Instagramiin, Facebookiin ja LinkedIniin. Tämä työkalu loistaa kuitenkin todella sen sovelluksen sisäänrakennetuissa automaatioominaisuuksissa.

🔥 Empfohlen:  Alustat podcastien isännöintiin | Äänen editointi ja julkaisu

Työkalu voi esimerkiksi analysoida yksittäisen blogikirjoituksen tai YouTube-videon ja luoda sen avulla koko vuoden sosiaalisen median sisältöä. Siinä on myös Curate-työkalu, jolla sinä ja muut Missinglettr-käyttäjät voitte jakaa toistenne sisältöä sosiaalisessa mediassa.

Kalenteri itsessään on yksinkertainen. Siinä on kortteja kaikesta luomastasi sisällöstä ja erilaisia ​​näkymiä päivälle, viikolle ja kuukaudelle. Voit jopa määrittää tageja sisällön järjestämiseen.

Hinnoittelu: Saatavilla on rajoitettu ilmainen ikuinen suunnitelma. Premium-pakettien hinnoittelu alkaa 19 dollarista kuukaudessa tai 190 dollarissa vuodessa (ilmoitetaan 15 dollarina kuukaudessa).


#8 – Trello

Trello on taulupohjainen tuottavuustyökalu, mikä tekee siitä toisin kuin kaikki muut luettelossamme olevat työkalut. Siinä on lukuisia integraatioita ja satoja muita, kun yhdistät sen työkaluihin, kuten Zapier.

Sen ensisijaisen toiminnon avulla voit muuttaa tehtäviä korteiksi ja täyttää sen sitten tehtävään liittyvillä tiedoilla. Tämä sisältää eräpäivän, jonka avulla voit käyttää Trellon kalenteriominaisuuksia.

Tämä on saatavana virtakytkimenä. Tehostukset ovat lisälaajennuksia, jotka voit sisällyttää taululle. Trellossa on kalenteritehostin, jonka avulla voit tarkastella korttejasi viikoittain tai kuukausittain. Voit jopa vetää ja pudottaa kortteja eri päiville.

Sinun on silti julkaistava jokaiseen sosiaalisen median profiiliin manuaalisesti tai käytettävä ajoitustyökalua, mutta Trellon kaltaiset työkalut sopivat erinomaisesti edistyneeseen strategiasuunnitteluun.

Hinnoittelu: Trellolla on rajoitettu ilmainen paketti, joka sisältää yhden power up ber -kortin ja jopa 10 korttia. Premium-paketit alkavat 12,50 dollarista kuukaudessa käyttäjää kohti tai 120 dollaria vuodessa käyttäjää kohti (ilmoitetaan 10 dollarilla kuukaudessa).


#9 – StoryChief

Tarinapäällikkö on sisältömarkkinointialusta, joka on suunniteltu auttamaan sinua julkaisemaan muutakin kuin vain sosiaalisen median sisältöä. Se voi myös julkaista sisältöä WordPressissä (itseisännöimä), Mediumissa ja Bloggerissa.

Työkalu jopa luokittelee sisältösi hakukoneoptimoinnin ja luettavuuden perusteella, mikä auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle.

Sosiaalisessa mediassa julkaisemista varten voit julkaista Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä ja Google My Businessissa.

Sisältökalenterin avulla voit luoda ja yhdistää toisiinsa liittyviä sisältöjä, kuten WordPressin blogitekstejä ja sosiaalisen median viestejä sen mainostamiseksi. Jokaisella kalenterin postauksella on oma tekstipohjainen korttinsa.

Voit vaihtaa eri näkymien välillä ja suodattaa niitä kanavan mukaan.

StoryChief integroituu jopa yli 1 000 kolmannen osapuolen sovellukseen, jolloin voit synkronoida aikataulusi Apple-laitteesi sekä Googlen ja Microsoftin kalentereiden kanssa. Voit jopa yhdistää sovelluksia, kuten Unsplashin ja sähköpostimarkkinointialustoja.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 90 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) tai 120 dollarista kuukaudessa (laskutetaan neljännesvuosittain).


#10 – Sprout Social

Sprout Social on sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on samanlainen kuin luettelomme ensimmäiset työkalut. Sen alusta sisältää julkaisu- ja ajoitustyökalun, jonka käyttöliittymä koostuu sosiaalisen median kalenterista.

Kalenterissa on erilaisia ​​näkymiä päivälle, viikolle ja kuukaudelle, ja voit suodattaa näkymää profiilin ja muiden parametrien mukaan. Jokaisella viestillä on oma korttinsa, jossa on pikkukuva viestin mediasisällöstä ja esikatselu siihen kirjoittamastasi tekstistä.

Voit myös lisätä muistiinpanoja kokonaisiin päiviin ja liittää tageja viesteihin. Kalenterissa on jopa tilannekuva kaavion muodossa, joka näyttää muutaman viime kuukauden aikana julkaisemiesi viestien määrän.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 249 dollarista kuukaudessa.

Lue Sprout Social -arvostelumme.


#11 – Crowdfire

Väkijoukon tulipalo on toinen all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit seurata sosiaalisen median markkinointistrategiaasi julkaisemisesta seurantaan.

Julkaise-työkalun avulla voit julkaista Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa, Pinterestissä ja LinkedInissä.

Tämän jälkeen voit käyttää kalenterityökalua nähdäksesi viikolle ajoittamasi viestit eri näkymillä jokaiselle profiilillesi. Jokaisessa viestissä on pieni kortti, jossa on esikatselu viestiisi lisäämästäsi tekstistä.

Hinnoittelu: Crowdfirella on neljä suunnitelmaa, mutta vain kolmas ja sitä korkeampi taso sisältää aikataulusi kalenterinäkymällä. Tämä suunnitelma maksaa 49,99 dollaria kuukaudessa tai 449,76 dollaria vuodessa (ilmoitettu nimellä 37,48 dollaria kuukaudessa).


#12 – Tapaa Edgar

Tapaa Edgar on yksinkertainen sosiaalisen median aikataulutyökalu. Siinä on paljon vähemmän ominaisuuksia kuin muissa tämän luettelon vaihtoehdoissa, joten se sopii parhaiten pienille blogeille.

Vaikka siinä ei ehkä ole sitouttamisominaisuuksia, brändin seurantaa tai yksityiskohtaista analytiikkaa, tämä sovellus on erinomainen julkaisun automatisoinnissa. Se skannaa sisältösi ja etsii lainauksen arvoisia osia sosiaaliseen mediaan jaettavaksi ja luo sitten julkaisuja automaattisesti useille alustoille.

Voit myös luoda viestejä manuaalisesti. MeetEdgar tukee Instagramia, Twitteriä, Facebookia, Pinterestiä ja LinkedIniä. Kun rakennat kirjastoa manuaalisesti ja automaattisesti luoduista viesteistä, työkalu pitää jonosi täynnä ikivihreitä julkaisuja, jotta sisältö ei lopu koskaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla virtuaaliseksi kirjanpitäjäksi ja saada palkkaa 75 dollaria tunnissa!

Tämän jälkeen voit tarkastella kalenteriasi Aikataulu-välilehdessä. Jokaisella postauksella on oma kortin värikoodattu kategoria, johon se on määritetty. Kalenteri itsessään käyttää viikkonäkymää.

MeetEdgar sopii parhaiten yksin bloggaajille, koska se ei tue useita käyttäjiä.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa enintään kolmen sosiaalisen profiilin osalta.


#13 – NapoleonCat

Napoleon Cat on toinen all-in-one sosiaalisen median hallintasovellus, joka sisältää useita työkaluja. Niiden avulla voit hallita sosiaalisen median postilaatikkoasi, julkaista sisältöä ja seurata suorituskykyäsi useilla alustoilla.

Julkaise-työkalun avulla voit luoda viestejä Instagramiin, Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin ja Google My Businessiin. Luot yhden luonnoksen ja optimoit sitten viestisi kullekin alustalle.

Työkalun sosiaalisen median kalenteri on yksinkertainen, vaikka sen muu sosiaalisen median hallintaalusta on varsin tehokas. Siinä on tilannekuva kaikista ajoittamistasi viesteistä, ja voit jopa lisätä värillisiä tarroja jokaiseen viestiin.

Et kuitenkaan voi vaihtaa eri näkymien välillä (oletus on kuukausittain) tai suodattaa näkymää alustan mukaan.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat $ 27/kk tai $ 252/vuosi (ilmoitetaan $ 21/kk). Tämä hinta tukee kolmea sosiaalista profiilia ja yhtä käyttäjää. NapoleonCatilla on muokattavissa olevat suunnitelmat. Jokainen tarvitsemasi sosiaalinen profiili ja käyttäjä maksaa ylimääräistä.


#14 – Puskuri

Puskuri on monipuolinen sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on suunniteltu yksin bloggaajille ja ryhmille. Siinä on julkaisutyökalu, sitouttamishallintapaneeli ja analytiikka.

Julkaisutyökalun avulla voit lähettää viestejä Instagramiin, Twitteriin, Facebookiin, Pinterestiin ja LinkedIniin. Voit luoda viestejä ja optimoida ne jokaiselle alustalle, vaikka puskuri on optimoitu parhaiten Instagram-aikataulutukseen. Voit jopa käyttää sitä Instagram-tarinoiden julkaisemiseen ja ruudukkopohjaisen kauppanäkymän luomiseen biolinkkiksesi.

Sosiaalisen median kalenteri käyttää yksinkertaisia ​​tekstipohjaisia ​​kortteja. Voit vaihtaa viikko- ja kuukausinäkymän välillä ja suodattaa profiilin mukaan seurataksesi aikatauluasi yleisesti.

Hinnoittelu: Puskurilla on rajoitettu ilmainen sopimus, mutta sinun on käytettävä premium-versiota päästäksesi kalenterinäkymään. Tämä maksaa 6 dollaria kuukaudessa sosiaalista profiilia kohden tai 60 dollaria vuodessa sosiaalista profiilia kohden (ilmoitetaan 5 dollarina kuukaudessa).


Mikä on paras sosiaalisen median kalenterityökalu sinulle?

Tämä päättää luettelomme parhaista sosiaalisen median kalenterityökaluista yrityksille. Jos olet hämmentynyt, katso tämä yhteenveto kolmesta suosituimmasta valinnastamme:

 • Pallyy – Jos sosiaalisessa strategiassasi on vahva visuaalinen painopiste, sinun kannattaa harkita tätä työkalua. Sosiaalinen kalenteri- ja aikataulutoiminto on erinomainen ja se on erittäin edullinen. Canva on integroitu visuaalien luomiseen lennossa, ja se sisältää sosiaalisen postilaatikon, jotta voit olla yhteydessä yleisöösi. Lisäosat saatavilla lisäkäyttäjätileille ja AI-tekstitysgeneraattori.
 • SocialBee – Tämä on monipuolisin testaamamme aikataulutyökalu. Se on valtava ajansäästö, mutta se säästää aikaa eri tavalla. Tässä keskitytään siihen, että saat mahdollisimman paljon elämää ikivihreistä viesteistäsi. Mahdollisuus asettaa useita muunnelmia ja jakaa ikivihreä sisältö uudelleen automaattisesti on erittäin hyödyllinen.
 • Agorapulse – Paras vaihtoehto, jos tarvitset all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalun. Se sisältää parhaan sosiaalisen postilaatikon, joten et koskaan menetä toista DM-viestiä tai @mainintaa. Saat myös sosiaalisen kuuntelun, jonka avulla voit seurata, mitä ihmiset sanovat brändistäsi useilla alustoilla. Sisältää monia yhteistyöominaisuuksia markkinointitiimeille ja tehokkaan raportoinnin/analytiikan. Ei Pinterest-tukea, mutta se tukee YouTubea. Siellä on myös ilmainen suunnitelma.

Loppujen lopuksi et voi mennä pieleen minkään tämän luettelon työkalun kanssa. Tärkeintä on, mikä työkalu sopii tarpeisiisi. Hyvä uutinen on, että jokaisella tämän luettelon työkalulla on joko ilmainen kokeiluversio tai ilmainen versio, joten voit olla 100% varma, että ne sopivat sinulle.

Kun olet valinnut sinulle täydellisen kalenterityökalun, sinun on luotava sosiaalisen median kalenterimalli, jossa voit koota julkaisuaikataulun hallinnoimillesi tileille. Jos et ole varma parhaista ajoista julkaista sosiaalisessa mediassa, tutustu oppaaseemme.

Vankka sosiaalisen median strategia saa aikaan enemmän tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja sosiaalisissa viesteissäsi ja näyttää siltä, ​​että takanasi on joukko sosiaalisen median markkinoijia.

Sosiaalisen median kalenterityökalun käyttäminen säästää aikaa ja energiaa. Joten lopeta useiden sosiaalisen median kalentereiden hallinta ja kokeile yhtenäistä sosiaalisen median kalenterityökalua jo tänään!