Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 parasta sovellusta kuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 parasta sovellusta kuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen

Miksi tarvitset parhaat sovellukset valokuvien myyntiin

Tiesitkö, että arkistovalokuvateollisuus on sen arvoinen 4 miljardia dollaria vuoteen 2023 mennessä, ja se kasvaa tällä hetkellä 5 % vuodessa? Jos haluat olla osa tätä räjähdysmäisesti kasvavaa alaa, ihmettelet todennäköisesti:mitkä ovat parhaat sovellukset kuvien myymiseen?

Alla on erittely 14 parhaasta sovelluksesta, joilla myydään valokuvia, ansaitaan välitöntä rahaa ja jopa saataisiin passiivisia tuloja tulevina vuosina.

Kaukana ovat ajat, jolloin ammattivalokuvaus oli varattu niille, joilla oli varaa kalleimpiin laitteisiin. Itse asiassa voit käyttää taskussasi olevaa älypuhelinta paitsi kuvien myymiseen, myös niiden ottamiseen. Puhu “taskuliiketoiminnasta”.

Tässä on 14 parasta paikkaa myydä valokuvia, osallistua kilpailuihin ja kehittää henkilöbrändiäsi mahdolliseksi tuloja tuottavaksi yritykseksi.

Parhaat sovellukset kuvien myyntiin

Muista, että sinun ei tarvitse rajoittua vain yhteen sovellukseen. Itse asiassa on hieno idea käyttää useita alustoja näkyvyyden lisäämiseksi ja tulosi maksimoimiseksi. Muista vain tarkistaa lataamiesi kuvien oikeudet. Jos ne ovat eksklusiivisia, ne voidaan ladata ja myydä vain kyseiselle yksittäiselle alustalle. Usein yksinoikeussopimukset merkitsevät korkeampia mahdollisia tuloja – mutta eivät aina – joten tee due diligence!

Suositeltava: 31 mahtavaa eniten maksavaa sovellusta

1. Shutterstock

Shutterstock on maksanut yli miljardi dollaria viimeisen 15 vuoden aikana. Se on paljon cheddaria ja ehdottomasti yksi parhaista sovelluksista kuvien myyntiin.

Voit lähettää työsi melko helposti joko alustalla suoraan tai sovelluksen avulla. Sinun täytyy omistaa kuviesi tekijänoikeudet (kuten minkä tahansa valokuvalähetyksen yhteydessä) ja olet oikeutettu ansaitsemaan 15–40 %. Tämä riippuu käyttäjätasostasi.

Shutterstockin avulla voit määrittää omat kuvaoikeudet ja ylläpitää tekijänoikeussuojaa. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden kasvattaa bränditietoisuutta valokuvaustaidoistasi antamalla omistajalle tunnustusta.

Uutena valokuvaajana, jolla on vähän kokemusta, tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto. Markkinapaikka on valtava (vaikka et rajoitu vain kuviesi myyntiin siellä), ja voi olla vaikeaa erottua joukosta. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti kokeilla.

He maksavat kuukausittain, ja jos kuvasi alkavat saada pitoa, tulot vain jatkuvat. Loistava tapa ansaita passiivisia tuloja luotettavalta tuotemerkiltä.

Aloita Shutterstock nyt ja pian kuvasi ovat kaikkialla verkossa!

2. Adobe Stock

Adobe Stock on jälleen yksi parhaista sovelluksista kuvien myyntiin. Sana Adobe on synonyymi valokuville, ja aivan oikein. Se on kuuluisa valokuvien muokkausohjelmistosta Photoshop, joka on nyt verbi kaaretuille kuville (voit kertoa, että ne ovat väärennettyjä, se on ollut ).

Heidän verkkosivustonsa avustajaosiossa kerrotaan, että he ovat maailman suurimman luovan yhteisön koti – ja voit muuttaa intohimosi ansioksi. Sitä me haluamme kuulla!

Adoben osakkeilla on paljon etuja, kuten pääsy valtavalle markkinapaikalle ja valtavat rojaltiosuudet 33 % työllesi. Voit lisätä kuvia, videoita, vektoreita tai piirroksia Adobe Stockiin suoraan Adobe Lightroom CC:stä, Adobe Bridge CC:stä ja verkon kautta.

On todella helppoa rekisteröityä ja aloittaa työn lataaminen. Heillä on myös upouusi työkalu latauksiesi automaattiseen avainsanahakuihin. Tämä on hienoa, koska se tarkoittaa, että valokuvasi löytävät oikeat ihmiset, jotka haluavat ostaa työsi!

Ei vain sitä, solmit ei-yksinomaisen kumppanuuden Adoben kanssa. Tämä tarkoittaa, että pidät oikeudet snapsiisi ja voit myydä ne muualla.

Jos otat hyviä “kysyttyjä” valokuvia ja ne hyväksytään Adoben kirjastoon, saatat ansaita rojalteja tulevina vuosina. Jälleen suuri passiivinen tulo. Varmista vain, että valokuvasi ovat huippuluokkaa.

Lopuksi Adobe maksaa PayPalin tai Skrillin kautta, kun olet saavuttanut vähintään $25 rojaltit.

Yrittää Adobe Stock nyt ja aloita osallistuminen!

3. Vaahto

Foapilla on tyylikäs verkkosivusto ja sovellus, jonka avulla voit ansaita rahaa valokuvistasi todella yksinkertaisella tavalla. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä sovellukseen joko Facebookin tai sähköpostin kautta ja aloittaa valokuvien (tai videoiden) lataaminen.

Foap on suuri arkistovalokuvaussivusto ostajille, mikä tarkoittaa, että valokuville on paljon kysyntää. Myös Foapin käyttämä tulonjakomalli on varsin erinomainen ja selkeä. Valokuvat myydään 10 dollaria, ja osuus on 50/50. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta myytävästä valokuvasta on leikattu 5 dollaria.

Se on erittäin järkevää, ja niiden leikkaus koskee alustan käyttöä ja pääsyä markkinoille.

Toinen Foap-sovelluksen hämmästyttävä ominaisuus pyrkiville valokuvaajille on sen Missions-ominaisuus. Tämä ominaisuus on pohjimmiltaan valokuvakilpailu, jossa tarjotaan tiukka esittely ja osallistujat voivat lähettää työnsä.

Niin kauan kuin kuva on hyväksytty, sinulla on mahdollisuus voittaa. Ja tällä ominaisuudella ei ole tulojen jakamista – pidät kaikki palkintorahat. Tämä on yleensä noin 100 dollaria, mutta joskus se on paljon korkeampi (500 dollaria).

Muista vain lukea esite ja seurata sitä sanatarkasti. Et voi voittaa, jos et ole mukana!

Lopuksi Foap maksaa PayPalin kautta, ja saadaksesi käteistä (minimimaksu on 5 dollaria), sinun on pyydettävä käyttämällä vaihtoehtoa. Maksujen ainoa haittapuoli on, että ne tulevat kuukausittain. Mutta hei, kuka ei malttaisi odottaa rahaa?

Aloita kuvien myynti verkossa Foap nyt ja ehkä voitat myös palkintorahoja!

4. Alamy

Alamy on loistava sovellus valokuvien myyntiin ja ylimääräisen rahan ansaitsemiseen. Se on myös yksi joustavimmista alustoista lähetettävän sisällön suhteen.

🔥 Empfohlen:  Osta naispuolisia Instagram-seuraajia (Iso-Britannia ja Yhdysvallat): 6 parasta sivustoa vuonna 2023

Niillä ei ole rajoituksia sille, mitä voidaan ladata – kaikki laadunvalvontatarkastukset ovat vain teknisiä tarkoituksia varten. Tästä syystä (ostajan näkökulmasta) heillä on tietosanakirjakokoelma valokuvia – ja he väittävät, että heillä on yksi suurimmista, laajimmista ja ainutlaatuisimmista kokoelmista kaikista muista varastokirjastoista.

Heillä on myös todella hieno yksinoikeusjärjestelmä, jonka avulla he voivat maksaa palkkiot. Jos päätät tehdä snapistasi yksinoikeudella Alamyn kanssa, voit saada 50 % palkkion. Ei-yksinomaiset kuvat hallitsevat silti runsaat 40 %.

Valokuvien lataamiseen on kaksi vaihtoehtoa, mukaan lukien verkkopohjainen normaalikuvien alusta ja iPhone-sovellus Stockimo matkapuhelimilla/matkapuhelimilla otetuille kuville.

Palkan saaminen on melko yksinkertaista; ne tarjoavat PayPal-, Skrill- ja pankkitilisiirtoja. Kun saldosi saavuttaa yli 50 dollarin vähimmäisrajan – saat maksun jokaisen kuukauden alussa

Kiinnostaako kuvien myynti verkossa Alamy?

5. Etsy

Etsy on hieman erilainen peto kuin muut tämän luettelon sovellukset siinä mielessä, että se ei ole perinteinen kuvapalvelu. Mutta tämä ei tarkoita, etteikö se olisi toinen loistava vaihtoehto ansaita rahaa valokuvaustaidoillasi.

Etsy on valtava markkinapaikka arvioiden mukaan 45 miljoonaa aktiivisia ostajia vuonna 2019. Se tunnetaan parhaiten välittäjänä asiakkaiden ja taiteilijoiden välillä keskittyen käsintehtyjen esineiden ja vintage-tuotteiden myyntiin.

Valokuvien myynnin aloittaminen on suhteellisen yksinkertaista, mutta vaatii myymälän luomisen ja nimeämisen. Kun tämä on tehty, voit ladata valokuvasi, asettaa oman hintasi ja aloittaa myynnin. Siksi lisäsin sen tähän luetteloon. Toisin kuin useimmat valokuvausalustat, oma kauppa antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta hinnan suhteen.

Sen lisäksi, että sinulla on oma verkkosivusto valokuvamyynnille (usein useimpien uusien myyjien toimivallan ulkopuolella), tämä on mahdollisesti paras vaihtoehto käsitellä valokuvamyyntiä todellisena yrityksenä ansaita rahaa verkossa.

Esty veloittaa alustan käytöstä, ja tähän sisältyy kiinteämääräinen 0,20 USD:n maksu per listaus, ja Etsy perii 5 % tuotteen kokonaishinnasta. Siksi sinun tulee veloittaa työstäsi vastaavasti.

Alustalla on useita ominaisuuksia, joita tulisi hyödyntää myynnin maksimoimiseksi, mukaan lukien pikkukuvat, kuvaukset ja avainsanat. Muista, että myymäläsi on yrityksesi, ja mitä paremmin esittelet tuotteesi, sitä enemmän myyt.

Lopuksi, jos digitaalisten kuviesi myynti alkaa nousta, sinulla on mahdollisuus laajentaa työsi fyysisiin tulosteisiin. Voit olla seuraava Andy Warhol; kuinka jännittävää!

Valmiina ottamaan käyttöön oma digitaalinen valokuvakauppa Etsy?

6. iStock Photo

iStock Photo on Getty Imagesin omistama, ja se palvelee yhdessä yli 1,5 miljoonaa asiakasta yli 200 maassa. Nämä ovat valtavat markkinat valokuvien kanssa, ja jos ne ovat hyviä, sinulla ei ole pulaa ostajista.

Valitettavasti tämä ei ole helpoin vaihtoehto, sillä sinun on kirjauduttava Contributor by Getty Images -sovelluksen kautta ja täytettävä hakemus. Kaikki eivät onnistu, joten varmista, että näytelähetykset ovat oikein.

Suurempien kuvien avustajasovellusten ansiosta valokuviesi on lähes varmasti oltava korkealaatuisia. Usein tämä tarkoittaa käyttöä DSLR kamera – Pieni investointi, jos aiot ansaita rahaa myymällä valokuvia.

Jos hakemuksesi onnistuu, sinut voidaan kutsua liittymään joko Getty Imagesiin tai iStockiin avustajaksi. Molempien sivustojen lisenssisopimus on hieman erilainen. Getty Imagesissä sisältösi on yksinomainen, ja iStockissa se ei ole yksinomainen.

Getty Imagesin kautta lisensoidulle sisällölle hinnat ovat 20 % ja iStockin rojaltimaksut alkavat 15 % valokuvista. iStockin yksinoikeudella avustajaksi ryhtyminen (joka on vaihtoehto) tarkoittaa, että voit ansaita hieman korkeampia, 25–45 prosentin hintoja.

Kun saat maksun, sinulla on mahdollisuus saada rojaltit Payoneerin tai PayPalin kautta Yhdysvaltain dollareina.

Valmiina myymään valokuvasi iStock tai Getty Images? Käynnistä sovellus nyt.

7. 500 kuvapistettä

500px on loistava paikka säilyttää tekijänoikeutesi lisensoimalla valokuvasi myyntiin. Voit myös ansaita jopa valtavasti 60 % rojalteja.

500px on jäsenalusta, mutta heillä on ilmainen suunnitelma saada jalat kastumaan. Ilmainen paketti on rajoitettu 7 lataukseen viikossa (täydellinen, jos olet vasta aloittamassa), ja sinulla on edelleen täysi pääsy heidän markkinointialustaan, jolla on yli 13 miljoonaa jäsentä.

Ilmaisen jäsenyyden myötä saatavilla oleville ominaisuuksille on myös joitain rajoituksia, mukaan lukien selauskokemus ilman mainoksia ja pääsy tilastoihin.

500px on myös älypuhelinystävällinen, mikä sopii erinomaisesti muille kuin DSLR-käyttäjille. Voit ladata sovelluksen Android- ja iOS-laitteisiin aloittaaksesi kuvien lataamisen välittömästi.

Tulojesi kotiuttaminen on erittäin helppoa, kun maksun määritys on valmis. He tekevät PayPal- ja ACH-siirrot ilman kuluja. Paikallisista pankkisiirroista ja pankkisiirroista peritään maksu. Lisäksi tilille on vähintään 30 dollaria maksuja varten – joten parasta ansaita nyt!

Ilmaiset ja maksulliset jäsenyydet 500 pikseliä.

8. Stocksy

Stocksy on hieman erilainen, mutta se on silti yksi parhaista sovelluksista myydä valokuvia. Itse asiassa yksinkertaisen rojaltiasiakirjan jättämisen sijaan sinun on itse asiassa haettava liittyäksesi heidän osuuskuntansa jäseneksi. Mitä se tarkoittaa, kuulen sinun kysyvän?

Stocksy United on taiteilijoiden omistama osuuskunta, mikä tarkoittaa, että jos hakemuksesi onnistuu, sinusta tulee täysivaltainen jäsen, mikä sisältää mahdollisuuden tehdä liiketoimintapäätöksiä vaalien, päätösten, äänestämisen ja vuosittaisten yhtiökokousten kautta.

Ei vain sitä, vaan Stocksy United -osuuskunta myös julistaa, että taiteilijat saavat oikeudenmukaista palkkaa – 50–75 % kaikista lisensseistä menee suoraan rahoittajien taskuihin.

🔥 Empfohlen:  18 parasta tarkistettavaa kryptomarkkinointitoimistoa

Jäsenyys vaatii tiettyä yksinoikeutta, mikä tarkoittaa, että heidän alustalleen lataamiasi kuvia ei voida lisensoida toisen viraston kautta.

Hakuprosessi edellyttää lyhyen lomakkeen täyttämistä ja henkilökohtaisten tietojen antamista. Sinun on myös ladattava 10 valokuvaa tai videota (riippuen erikoisalastasi), ja ne arvioidaan soveltuvuutesi ohjelmaan.

Lopuksi toinen hyöty hakemuksen läpäisemisestä ja osuuskunnan jäseneksi liittymisestä on rahoittajien voittoosuus. Voit saada asiakaspalautuksia, kun osuuskunnassa on ylijäämää.

The Stocksy Call to Artists on nyt avoinna hakemuksia varten.

9. Unelmien aika

Dreamstime-sovellus on ilmainen käyttää, ja kuka tahansa voi liittyä ja myydä valokuvia. Heillä on loistavasti toimiva alusta ja valtava markkinapaikka taiteilijoille, joissa he voivat myydä töitään (138 miljoonaa valokuvaa ja 30 miljoonaa käyttäjää).

Lähetettyjen kuvien resoluution on oltava vähintään 3 megapikseliä, ja tiedostokoko ei saa ylittää 1 Gt. Alustalla on viikoittainen rajoitus lähetettävien kuvien määrälle, mikä vaihtelee hyväksyntäluokituksen mukaan. Mitä korkeampi arvosanasi, sitä enemmän voit lähettää. Varmista siis, että snapsit ovat tehtävän mukaiset.

Lisäksi avustajat saavat a 25-50 % tulon osuus, joka lasketaan tapahtuman nettosumman perusteella. Voit lisätä tulojasi tarjoamalla ainutlaatuisia tiedostoja 10 % bonuksella. Tai voit ryhtyä yksinoikeudella avustajaksi ja saada massiivisen 60 %:n osuuden kaikista myynneistä ja 0,20 dollarin lisäbonuksen jokaisesta hyväksytystä lähetyksestä.

Maksut suoritetaan PayPalin, Payoneerin tai Skrillin kautta, ja vähintään 100 dollarin saldo vaaditaan. Joten liikkukaa!

Oletko valmis liittymään Unelmien aika ja alkaa myydä valokuvia?

10. Scoopshot

Scoopshot-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi ja se tarkoittaa, että kuka tahansa voi kokeilla taitojaan valokuvaajaksi ryhtymisessä. Se on yksi parhaista kuvien myyntisovelluksista, ja se on ladattu yli 600 000 kertaa maailmanlaajuisesti.

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus älypuhelimeesi, rekisteröityä ja saada vahvistus. Sitten voit alkaa lähettää kuviasi

Scoopshot on tehnyt yhteistyötä useiden mediayritysten ja brändien kanssa ja tarjoaa tehtäviä suoritettaviksi heidän puolestaan. Voit lähettää useita kuvia yksittäisiin tehtäviin ja sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja ja palkintoja. Tämä on loistava tapa kasvattaa tulojasi myymällä valokuvia.

Scoopshot tarjoaa myös päivittäisiä kilpailuja suoraan sovelluksesta. Kilpailut kestävät vain yhden päivän, ja voittajat määritetään Scoopshot-yhteisön äänestämällä.

Aloita kuvien lähettäminen Scoopshotosallistu kilpailuihin ja suorita tehtäviä vieläkin suuremmalla rahalla!

11. Crestock

Crestock on jälleen yksi parhaista sovelluksista kuvien myyntiin. Siinä on yksinkertainen rekisteröintiprosessi – täytä rekisteröitymislomake, niin saat välittömästi tilin aktivoinnin.

Crestock on toinen sovellus, jonka avulla voit säilyttää ladattujen kuvien tekijänoikeutesi. Olet ehkä huomannut täällä teeman, kun etenemme luettelossa. Monet parhaista kuvien myyntisovelluksista mahdollistavat tekijänoikeuksien säilyttämisen.

Miksi tämä on tärkeää?

No, se tarjoaa mahdollisuuden käsitellä tätä uutta yritystä tai sivuhulinaa yrityksenä. Hyvä strategia, jonka voit käyttää, on ladata useita valokuvamyyntisovelluksia ja jakaa työsi kaikkien kesken. Loppujen lopuksi omistat tekijänoikeudet, muistatko?

Tämä lisää merkittävästi potentiaalista jakeluasi ja maksimoi lataamiesi kuvien tuoton. Muista vain tehdä tämä vain sovelluksilla, joiden avulla voit säilyttää kuviesi henkisen omistuksen. Sitten olet kultainen!

Crestockissa on uusille artisteille 10 kuvan latausrajoitus viikossa – tämä kasvaa hyväksymisluokitussi kasvaessa.

Alusta tarjoaa progressiivisen provisiorakenteen ja riippuu latausten määrästä ja tapahtumatyypeistä. Esimerkiksi yksittäisten lisenssien ostot vaihtelevat 20–40 % (riippuen latausten kokonaismäärästä). Tilauksen kautta ladatut kuvat vaihtelevat 0,25–0,40 dollaria (taas riippuen latausten määrästä).

Sinulla on oltava vähintään tilin saldo 50 dollaria maksua varten, ja sitä voi pyytää PayPalin tai Skrillin kautta.

Oletko kiinnostunut maksimoimaan valokuvasi jakelun? Antaa Crestock kokeile nyt…

12. EyeEm

EyeEm on toinen mahtava paikka myydä valokuviasi. Siinä on kauniisti suunniteltu alusta ja helppokäyttöinen (ei ihme, että verkossa on 25 miljoonaa valokuvaajaa ympäri maailmaa).

EyeEm antaa sinun ansaita rahaa myymällä valokuvasi sen markkinapaikalle ja tarjoaa erittäin runsaan 50 %:n palkkion. Mielenkiintoinen asia tässä verkossa on premium-kuvaosio. Jos kuvasi myydään premium-lisenssillä, he maksavat silmiinpistävää 199 € per kuva (227 dollaria). Ja saat silti täyden 50 %:n palkkion (se on yli 100 dollaria valokuvaa kohden).

Voit myös ansaita rahaa suorittamalla tehtäviä (valokuvakilpailuja, jotka järjestetään usein yhteistyössä julkaisijoiden ja tuotemerkkien kanssa). Tämä on loistava tapa kasvattaa tulojasi ja lisätä näkyvyyttäsi nousevana valokuvaajana.

Palkan saaminen on helppoa. Kun olet myynyt valokuvan, saat ilmoituksen ja sähköpostin, joka yhdistää sinut tilisi osioon. Siellä voit pyytää maksua PayPalin kautta.

Luuletko, että voit myydä tuon ison lipun valokuvan yli 100 dollarilla? Ilmoittaudu mukaan EyeEm nyt…

13. Kirjoitettu

Internetissä jaetaan päivittäin 4 miljardia kuvaa, ja brändit haluavat käyttää käyttäjien luomaa sisältöä autenttisena tapana olla yhteydessä kuluttajiin. Siksi Bylined luotiin. Se yhdistää sisällöntuottajat brändeihin.

Pohjimmiltaan brändit pyytävät tietyntyyppistä sisältöä alustan kautta, ja käyttäjät voivat kilpailla kuviensa kanssa. Kaikki tapahtuu suoraan käyttäjäystävällisen sovelluksen kautta, jonka voi ladata Androidille tai iOS:lle.

Tilin luominen on yksinkertaista ja sen voi tehdä sähköpostitse tai välittömästi Facebookin kautta.

Tämä on loistava käyttäjien luoma sisältöalusta, jonka avulla fanit voivat tuottaa upeita valokuvia rakastamilleen brändeille.

🔥 Empfohlen:  Onko datatieteen alasta tullut vähemmän kilpailukykyinen?

Valmiina vuorovaikutukseen suosikkibrändisi kanssa Bylined?

14. Agora-kuvat

Lopuksi, yksi parhaista sovelluksista kuvien myyntiin on Agora Images. Saatavana sekä Androidille että iOS:lle, sen lataaminen ja tilin rekisteröiminen on ilmaista.

Yksi syy siihen, miksi Agora Images on niin hyvä alusta, on se, että saat itsellesi kaikki kuviesi myymä raha. Yksikään ärsyttävä välittäjä ei kerää provisiota ylhäältä. Joten kun olet ladannut kuvasi ja ne tulevat markkinoille, sinulla on mahdollisuus ansaita 100 % provisio jokaisesta myynnistä.

Sama valokuva voidaan myös myydä rajoittamattoman määrän kertoja niin sanotun turvallisen lisenssin kautta. Tämä tarkoittaa useita ansaitamahdollisuuksia samasta valokuvasta.

Heillä on myös kilpailuja, jotka yhdistävät brändit kuluttajiin, ja niitä päivitetään viikoittain. Heillä on suuria palkintoja, joten muista tarkistaa ne.

Pystyt myös kehittämään itseäsi tunnustettuna sisällöntuottajana siirtymällä ylöspäin käyttäjätasoilla. Mitä parempia kuvia otat ja myyt, sitä korkeamman tason voit saavuttaa. Tämä on loistava tapa saada alan tunnustusta työstäsi ja valokuvaustaidoistasi.

Voita palkintoja, ansaitse rahaa ja kehitä itseäsi ammattimaisesti Agoran kuvat.

Parhaat vinkit myyvien arkistovalokuvien ottamiseen

Jos olet uusi valokuvamyynnin alalla, hyvän kuvan osien oppiminen on hyvä paikka aloittaa matkasi. Muista, että arkistokuvauksella, jolla on potentiaalia myydä markkinoille, on ainutlaatuiset optimaaliset kriteerit.

Mikä tekee suuresta, ei välttämättä toimi hyvin näillä alustoilla.

Ajattele näitä elementtejä, kun otat valokuvia:

 • Valitse suositut luokat (luonto, ruoka, ihmiset ja tyyli)
 • Käytä manuaalista tarkennusta
 • Hyödynnä luonnonvaloa
 • Maksimi megapikseliä korkeimpaan laatuun
 • Kolmannesten sääntö
 • Ota useita otoksia
 • Vältä suodattimia
 • Tallenna kuva raaka-muodossa (ei JPG)

Älypuhelimen kamerat vs DSLR

Sinun on tarkistettava jokaisen käyttämäsi valokuvien lähetyspalvelun vaatimukset. Useimmille älypuhelimella tuotettu valokuvaus on enemmän kuin riittävä. Itse asiassa jotkut parhaista valokuvistasi otetaan tällä tavalla – koska useimmilla meistä on älypuhelin aina käden ulottuvilla – ja tämä tarkoittaa, että voit napata upean kuvan aina kun tilaisuus tulee.

Joidenkin suurten valokuvien lähetyspalveluiden laatuvaatimukset voivat olla saavuttamattomissa huippuluokan älypuhelimella. Mutta älä pelkää! Jos olet tosissaan valokuvaamisen suhteen, sijoitus ammattimaiseen pakkaukseen saattaa olla kullan arvoinen.

Nykyään DSLR-kameroiden hinnat ovat laskeneet merkittävästi, ja lähtötason malli olisi hyvä paikka aloittaa. Yksi DSLR-kameroiden tärkeimmistä eduista on niiden kyky sovittaa vaihdettavat objektiivit vastauksena erilaisiin valokuvausskenaarioihin.

Kun olet vakavissasi tämän sivuhälin kanssa, harkitse varusteiden vaihtamista ja aloita kokeilemaan seikkailunhaluisempia otoksia. Mitä ainutlaatuisempia, omaperäisempiä ja ammattimaisempia kuvasi ovat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on myydä ja myydä uudelleen.

Se tarkoittaa, että lompakossasi on enemmän rahaa!

Minulla henkilökohtaisesti on iPhone 11 Pro Max – jossa on kolmilinssinen 12 megapikselin kamera – ja se ottaa upeita valokuvia.

Aloittelijoille, jotka etsivät lähtötason DSLR-kameraa, TechRadar sanoo, että 24,2 MP:n kanssa ei voi mennä pieleen – Nikon D3500.

Nikon D3500

 • DSLR, jota on yhtä helppo käyttää kuin kohdista ja ammu -kamera
 • Kompakti, mukava muotoilu, joka sopii erinomaisesti matkoille ja erityistapahtumiin
 • Kuvakenno, joka on 15 kertaa suurempi kuin tavanomaisissa älypuhelimissa, mikä tekee kuvista terävämpiä ja selkeämpiä

UKK

Mikä on paras verkkosivusto valokuvien myyntiin?

Ei ole olemassa yhtä parasta verkkosivustoa tai sovellusta kuvien myymiseen verkossa. Kaikilla alustoilla on erilaiset vaatimukset, maksurakenteet ja asiakkaiden mieltymykset. Web-sivustojen yhdistelmän käyttäminen olisi paras tapa ansaita rahaa valokuvamyynnistäsi.

Missä voin myydä valokuvani rahalla?

Useimmat valokuvamyyntialustat tarjoavat palkintojen ja käteismaksujen yhdistelmän lataamistasi kuvista. Tarvitset todennäköisesti PayPal-tilin useimmille alustoille.

Millaiset valokuvat myyvät parhaiten?

Ainutlaatuiset kuvat, joilla on suuri kysyntä valokuvamarkkinoilla, myyvät parhaiten näillä alustoilla. Katso tämä lähettää saadaksesi tietoa siitä, miten voit muotoilla työsi parhaiden myyntimahdollisuuksien saavuttamiseksi.

Voinko myydä puhelimellani otettuja kuvia?

Ehdottomasti voit. Monet yllä olevista alustoista hyväksyvät valokuvia, joiden laatu on useimmat älypuhelimet pystyvät tuottamaan. Muista vain tarkistaa kunkin alustan kuvavaatimukset ennen työn lähettämistä.

Kuinka paljon voin ansaita myymällä valokuvia verkossa?

Tällaiset alustat ovat loistava tapa alkaa ansaita ylimääräistä rahaa. Tyypillinen maksurakenne on yleensä prosenttiosuus myyntihinnasta. Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat. Scott ansaitsi 100 000 dollaria myymällä arkistokuvia verkossa.

Suositeltava: Parhaat rahoitussovellukset säästämään, sijoittamaan ja seuraamaan rahaa

14 parasta sovellusta kuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen

Table of Contents