Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 tärkeää paikallista hakukoneoptimointia ja listausten hallintatyökalua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 tärkeää paikallista hakukoneoptimointia ja listausten hallintatyökalua

Toimitpa paikallisesti tai maailmanlaajuisesti, vahva paikallinen hakukoneoptimointipalvelu on avainasemassa houkuttelemaan lisää asiakkaita kauppaasi, varsinkin kun yritykselläsi on fyysisiä toimipaikkoja.

Se voi tuntua oudolta, että kivijalkakaupat keskittyvät verkkonäkyvyytensä kehittämiseen, kunnes huomaat, että suurin osa asiakkaista käyttää Internetiä saadakseen tietoa yrityksestä.

Esimerkiksi pandemian huipulla maaliskuussa 2020 yli 50 % ostajista haki verkosta avoimia tai suljettuja myymälöitä.

Paikallinen hakukoneoptimointi on nyt osa “uutta normaalia”.

Hyvä uutinen on, että on olemassa paikallisia hakukoneoptimointityökaluja, joiden avulla voit pitää yrityksesi tärkeänä ja parantaa sen näkyvyyttä orgaanisissa ja Map Pack -tuloksissa paljon tehokkaammin.

Yhteistyötä näiden kanssa paikallisten yritystietojen hallintatyökalujen kanssa, niin olet kilpailijoiden edellä.

Paikalliset SEO-työkalut auttavat sinua:

 • Automatisoi sijoitusten seuranta.
 • Tee paikallista avainsanatutkimusta.
 • Tutustu kilpailijoiden oivalluksiin.
 • Seuraa suorituskykyä.

Lisäksi paikalliset yritystietojen hallintatyökalut antavat yrityksille, joilla on kivijalkasijainti, yhden tilan, jossa he voivat hallita ja päivittää sijaintitietoja verkkoalustoillaan.

Tässä on valikoima paikallisia hakukoneoptimointityökaluja ja paikallisten yritystietojen hallintatyökaluja kaikenkokoisille yrityksille, joita kannattaa kokeilla.

Paikalliset hakukoneoptimoinnin ja listausten hallintatyökalut

1. Whitespark

Kerran web-suunnittelutoimisto Whitespark tarjoaa myös SEO-ohjelmistotyökaluja, jotka auttavat yrityksiä paikallisessa hakumarkkinoinnissa.

Citation Finder -työkalu on Whitesparkin suosituin tarjous. Se auttaa sinua löytämään puuttuvat viittausmahdollisuudet parantaaksesi osuvia paikallishakusijoituksia.

Työkalua voi käyttää ilmaiseksi kolmeen hakuun päivässä ja rajoitettuihin hakutuloksiin – täydellinen työkalua tutkiville.

Maksulliset tilaukset alkavat 33 dollarista kuukaudessa, kun niitä laskutetaan vuosittain viidestä kampanjasta, 20 hausta/päivä ja rajoittamattomasta hakutuloksesta.

Muita merkittäviä Whitesparkin paikallisia SEO-työkaluja ovat:

Local Rank Tracker

Tämä käyttää tarkkoja sijaintiasetuksia antaakseen käsityksen hakukoneoptimoinnin yleisestä tehokkuudesta.

Whitesparkin paikallinen sijoitusseuranta antaa sinulle käsityksen paikallishaun 100 parhaasta sijoituksesta – antaa sinulle kattavamman kuvan siitä, kuinka voit verrata kilpailijoita ja sijoituksesi suosituissa hakukoneissa – sekä siitä, kuinka sijoitut eri tulostyypeissä.

Maineenrakentaja

Tämä kehottaa asiakkaita (sähköpostitse tai tekstiviestillä) jakamaan arvosteluja valitsemillasi arvostelusivustoilla (Whitespark tukee yli 100 online-arvostelusivustoa).

Se laskee myös NPS:n (Net Promoter Score), joka on liiketoiminnan indikaattori asiakkaasi kokemuksista yrityksestäsi.

Lisäksi ominaisuuden avulla voit myös vastata suoraan Google-arvosteluihin ja Facebook-suosituksiin.

Tarkista seuranta

Tämä hälyttää, jos ja kun saat huonon arvion, jotta voit ryhtyä välittömästi toimiin.

2. Seuraavaksi

Seuraavaksi tarjoaa erilaisia ​​ratkaisuja, jotka auttavat brändejä parantamaan paikallista hakukoneoptimointia.

Yext integroituu satoihin hakemistoihin varmistaakseen, että yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla.

Jotkut Yextin suosituista paikallisista SEO-työkaluista ovat:

Tietopäällikkö

Vastauksia kuluttajien yleisiin yritystäsi koskeviin kysymyksiin, mukaan lukien henkilökunta, myymälän aukioloajat, sijainnit ja tarjoukset.

Seuraavat sivut

Tietojen päivitysjärjestelmä, jolla varmistetaan annettujen tietojen paikkansapitävyys.

Yext-sivut on optimoitu näkymään hakukoneissa, jotta asiakkaat saavat enemmän tietoa brändisi lähimmästä toimipisteestä.

Seuraava listaukset

Yextin paikallisten yritystietojen hallintatyökalu integroituu laajaan karttojen, sovellusten, hakukoneiden ja sosiaalisten verkostojen verkostoon, jotta asiakkaat löytävät yrityksesi helposti.

🔥 Empfohlen:  Työntekijäbrändäys: miksi se on tärkeää + 10 tapaa rakentaa strategiasi

Voit käyttää tätä ominaisuutta ajoitettuihin ja reaaliaikaisiin päivityksiin, analytiikkaan, listauksen parannusehdotusten etsimiseen ja integraatioiden määrittämiseen muiden työkalujen kanssa.

Lisäksi Yextin palveluihin ja ratkaisuihin kuuluvat:

 • Analytics: Kerää oivalluksia, toimintaa ja dataa raportoinnin helpottamiseksi.
 • Päällekkäisten listausten esto.
 • Tietojen puhdistaminen tosiasioiden pitämiseksi johdonmukaisina.
 • Google-yritysprofiilin (GBP) ja yritystietojen hallinta. Tee päivityksiä alustan kautta ja julkaise GBP milloin tahansa.

Suunnitelmat alkavat 199 dollarista vuodessa.

3. ReviewTrackers

Brändeihin, kuten Benihana ja American Family Insurance, luottavat, ReviewTrackers on asiakasarvosteluohjelmisto, joka lähettää ilmoituksia asiakaspalautteesta eri arvostelusivustoilla ja kokoaa tiedot yhteen hyödylliseen hallintapaneeliin.

ReviewTrackersin avulla voit:

 • Pyydä palautetta asiakkailta.
 • Seuraa arvosteluja eri lähteistä (esim. Google, TripAdvisor, Yelp).
 • Seuraa sijainnin suorituskykyä.

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

4. Moz Local

Moz Local on ehkä suosituin paikallinen hakukoneoptimointityökalu tässä luettelossa.

Voit luottaa sen tietoihin ja menetelmiin, kun olet toiminut yli 10 vuotta ja ollut edelläkävijä SEO-ohjelmistomarkkinoilla.

Moz Local toimii pienille yrityksille ja yrityksille varmistaen, että online-listaukset ovat oikeat ja johdonmukaiset, mikä auttaa parantamaan verkkosivustojen näkyvyyttä.

Kun käytät Mozia paikallisena yritystietojen hallintatyökaluna, sinun täytyy luoda yritystiedot vain kerran – se automatisoi muun prosessin puolestasi.

Moz toimii lähettämällä tietosi suurille hakukoneille, sovelluksille, hakemistoille ja yritystietojen kokoajille. Jos sinun on joskus muokattava tietojasi, kirjaudu takaisin Moz Localiin tehdäksesi muutoksen – sinun ei tarvitse muokata jokaisen hakemiston tietoja erikseen.

Muita merkittäviä Moz Local -ominaisuuksia ovat:

 • Googlen ja Facebookin integraatio.
 • Automaattinen kaksoiskappaleen poisto.
 • Sosiaalinen julkaisu.

Moz Local ilmoittaa sinulle, kun saat uusia arvosteluja tärkeimmiltä alustoilta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden vastata asiakkaille nopeasti.

Niiden ominaisuuksien lisäksi, jotka auttavat parantamaan tuotemerkkiäsi paikallishaussa, Moz tarjoaa sinulle myös sijaintikohtaisia ​​raportteja, jotka auttavat seuraamaan kasvuasi ja määrittämään tärkeimmät kuluttajien vuorovaikutukset yritystiedoissasi.

Moz Localin hinnat alkavat 129 dollarista vuodessa – huomaa, että tämä hinta sisältää pääsyn Mozin suosittuihin SEO-palveluihin.

5. Synup

Synup on all-in-one paikallinen SEO-työkalu, joka on räätälöity auttamaan markkinointiponnistelujasi. Sen avulla voit hallita yritystietoja, seurata analytiikkaa ja luoda raportteja.

Erityisesti Synup helpottaa rajoittamattomia yritystietojen päivityksiä ja ilmoittaa sinulle välittömästi, kun yrityksesi saa uusia arvosteluja. Voit myös automaattisesti vastata arvosteluihin työkalun sisältä.

Synupin ominaisuuksia ovat myös:

 • Synkronoi automaattisesti yritys- ja sijaintitiedot verkkosivustojen välillä.
 • Sen avulla voit hallita toimiala- ja markkinarakokohtaisia ​​sivustoja.
 • Indeksoi yli 200 paikallista hakukonetta ja hakemistoa löytääkseen epäjohdonmukaisuudet.

Synup maksaa 30 dollaria per sijainti 25 ensimmäisestä sijainnista julkaisuhetkellä, ja hinnat laskevat, kun lisäät lisää sijainteja.

6. Semrush-listausten hallinta

eBay, HP ja Quora suosivat, Semrush on suosittu hakuanalytiikka- ja paikallinen SEO-ohjelmistotyökalu.

Semrush kehitti paikallisen listauksen hallintatyökalun yhteistyössä Yextin kanssa. Voit käyttää sitä yritystietojen, arvostelujen ja paikallissivujen hallintaan.

Semrushin työkalu käyttää Yext’s Knowledge Networkia tietojen julkaisemiseen eri alustoilla, kuten Facebook, Foursquare ja TripAdvisor.

🔥 Empfohlen:  8 vinkkiä onnistuneeseen kuukauteen

Voit hallita tietoja Semrush-listausten hallintapaneelista.

Työkalu on helppokäyttöinen. Sinun on ensin syötettävä tiedot ja löydettävä sijaintisi.

Työkalu näyttää luettelon tiedoistasi ja niiden tilasta hakemistosivustoittain. Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, Semrush päivittää tietosi automaattisesti vastaavasti.

Listaustyökalu on vain Semrush-käyttäjien saatavilla viidessä maassa – Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Saksassa ja Ranskassa.

Rekisteröityäksesi tähän uuteen Semrush-ominaisuuteen tarvitset Semrush-suunnitelman (joka alkaa 99,95 dollarista kuukaudessa) ja lisää sitten 20 dollaria kuukaudessa per sijainti.

7. BrightLocal

BrightLocal on suosittu paikallinen SEO-työkalu, jota yli 62 000 virastoa, yritystä ja freelanceria käyttävät analytiikka- ja raportointitoimintoihin.

BrightLocalin parhaita ominaisuuksia ovat:

 • Räätälöity sijainnin hallintapaneeli tietojen seurantaa varten.
 • Seuraa orgaanisen, paikallisen ja mobiilihaun sijoituksia.
 • Puhdista ja luo lainaukset.
 • Seuraa online-arvosteluja yli 20 verkkosivustolla.
 • Tarkista ja tarkasta hakemistosivustot tarvittavien päivitysten määrittämiseksi.
 • GBP- ja NAP-tarkastus.
 • Valkoinen etikettiratkaisu toimistoille.

Yhden yrityksen hinnat alkavat 29 dollarista kuukaudessa.

8. Paikallinen neuvonta

Paikalliset neuvot on toinen paikallinen listausten hallintatyökalu, joka kilpailee Yextin kaltaisten kanssa suurimmasta tuetuista hakemistoista.

Se tarjoaa myös tavallisia digitaalisia toimistopalveluita (SEO, digitaalinen markkinointi ja verkkosivustojen kehitys).

Mutta yritys työskentelee yleensä virastojen, jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa sen sijaan, että toimisivat suoraan paikallisten yritysten kanssa.

Advice Localin etuna Yextiin verrattuna on kuitenkin se, että voit luoda paikallisia viittauksia manuaalisesti, kun Yext käyttää API:ta.

Kestää kuitenkin hieman kauemmin, ennen kuin Advice Local saavuttaa 80 %:n pistemäärän paikallisten hakemistojen lähetyksistä, ja tuetut tiedot rajoittuvat NAP:n perusteisiin (nimi, osoite, puhelinnumero).

Lisäksi Advice Local on täydellinen all-in-one paikallinen SEO-ratkaisu (toisin kuin Yext, joka on enemmän hakemistokeskeinen).

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

9. Birdeye

Yli 70 000 yritystä, mukaan lukien BMW ja Nissan, luottavat Birdeye tarjoaa usealla paikalla toimivia yritysyrityksiä a lintuperspektiivi paikalliseen hakukoneoptimointipalveluun. Yritykset voivat seurata asiakaskokemusta ja hallita arvosteluja.

Se, mikä tekee Birdeyestä eron muista paikallisista SEO-työkaluista, on sen viestinvälitysalusta, joka tukee useita viestintätapoja.

Tämän ansiosta yritykset voivat omaksua monikanavaisen lähestymistavan houkutellakseen liidejä sekä saadakseen konversioita ja ilahduttaakseen asiakkaita.

Birdeyen ominaisuuksia ovat:

 • Tietojen integrointi: Kokoa useiden verkkosivustojen tiedot yhdeksi hallintapaneeliksi tehokkaamman valvonnan varmistamiseksi.
 • Arvostelun hallinta: Kerää ja käsittele arvosteluja yli 200 alustalta.
 • Viestintäalusta: Birdeye tukee tekstiviestejä, sähköpostia, verkkochattia, live-chatia ja chatbotteja. Kaikki viestit tulevat yhden postilaatikon kautta, jotta voit hallita kaikkia asiakaskokemuksia.

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

10. Rio SEO

Rio SEO on paikallinen hakukoneoptimointityökalu, joka lisää näkyvyyttäsi verkossa, kasvattaa verkkokauppaa ja kasvattaa yritysbrändien myyntituloja maailmanlaajuisesti.

Tämä paikallisten listausten hallintatyökalu toimii sen Open Local Platform -alustalla, jolla on yksi suurimmista hakemistotuista.

Yritykset voivat integroitua yli 170 huippuhakemistoon samalla kun ne tarjoavat brändeille tietoa ja hallintaa.

Sen paikallisen markkinoinnin sisällön luonti- ja optimointityökalut lisäävät näkyvyyttä verkossa ja houkuttelevat kuluttajia kaikkialla paikallisessa hakuekosysteemissä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka asiantuntijat hyödyntävät tekstiviesti-ilmoituksia sähköisessä kaupankäynnissä

Rio SEO on myös analysoinut Google Businessin tehokkuusmittareita yli 200 000 yhdysvaltalaiselta alustallaan hallinnoidusta toimipaikasta.

Se julkaisee kuukausittain ilmoituksia, joissa on vertailuarvoja sellaisille mittareille kuin haun näyttökerrat ja klikkaukset soittamiseen.

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

11. Chatmeter

Chatmeter on paikallinen hakukoneoptimointityökalu, joka auttaa useilla toimipaikoilla toimivia brändejä seuraamaan online-listauksiaan, arvostelujaan ja sosiaalista mediaa.

Sen paikallisten listausten hallintatyökalu auttaa tunnistamaan alueet, jotka kaipaavat parannusta.

Sen avulla voit lisätä kuvia, valikoita, palveluita ja muita Google-attribuutteja parantaaksesi yritystietojasi. Voit myös muokata tietojasi kerralla.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Paikallinen SEO-seurantatyökalu paikallisen “lähellä minua” -strategiasi toteuttamiseen.
 • Local Brand Visibility (LBV) -pisteet, joilla mitataan brändisi online-näkyvyyttä kilpailijoihin verrattuna.
 • Pulse, teksti- ja mielipideanalyysimoottori, jonka avulla voit mitata asiakkaiden mielipiteitä.
 • Äänen optimointi.

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

12. SOCi

SOCi on yritysalusta, joka on rakennettu useiden toimipisteiden markkinoijille.

Se toimii keskeisenä komentoalustana, jonka avulla markkinoijat voivat hallita paikallista hakua, sosiaalista tietoa, mainetta ja viestejä useissa eri paikoissa.

SOCin ominaisuuksia ovat:

 • Hallitse useita yritystietoja yhdellä kirjautumisella.
 • Säilytä ja toimita brändin sosiaalista sisältöä yhdestä paikasta.
 • Seuraa arvosteluja ja seuraa kilpailua.
 • Hallinnoi paikallisia sosiaalisia mainoksia.

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

13. Uberall

Uberall käyttää digitaalitekniikkaa auttaakseen innovatiivisia kivijalkayrityksiä pysymään merkityksellisinä, kilpailukykyisinä ja kannattavina.

Uberall auttaa yrityksiä rakentamaan paikallista verkkonäkyvyyttä listausten ja viittausten avulla alustoilla, joilla asiakkaat tekevät hakuja.

Voit myös seurata asiakkaan matkaa löytämisestä toistuviin ostoihin Uberall CoreX:n avulla.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Optimoi tiedot paikallisten haun sijoitustekijöiden mukaan.
 • Säilytä tuotemerkin sijaintitietoja yli 125 verkkosivustolle.
 • Rakenna verkkoyhteisöjä luomalla kiinnostavaa paikallista sosiaalista sisältöä.

Hinnat saatavilla pyynnöstä.

14. Surfer Local

Paikallinen surffaaja optimoi, hallinnoi ja sijoittaa GBP-listauksia. Se sopii erinomaisesti kilpailijoiden analysointiin ja paikallisen SEO-strategian parantamiseen.

Hinta 348 dollaria/sijainti/vuosi, Surfer Localin parhaita työkaluja ovat Local Rank Tracker ja GBP SEO auditointiominaisuus.

GBP-tarkastusominaisuus auttaa sinua parantamaan yritystietojasi vähintään 10 kertaa nopeammin kertomalla, mitä sinun on muutettava saadaksesi paremman Google-sijoituksen.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Local Rank Tracker seurata SEO-ponnistelujasi.
 • Ilmainen sijainnintarkistus, jolla voit seurata useita paikkoja alueella.
 • Avainsanatutkimustyökalu, joka tarjoaa tietoa ja ehdotuksia.

Yhteenveto

Rakenteelliset yritykset eivät voi enää sivuuttaa paikallista hakukoneoptimointia.

Hyvä uutinen on, että saatavilla on useita paikallisia hakukoneoptimointi- ja listauksenhallintatyökaluja, jotka auttavat sinua estämään yleisimmät paikalliset hakukoneoptimointivirheet.

Nämä työkalut auttavat yritystäsi seuraamaan sijoituksia, päivittämään sijainti- ja yritystietoja, löytämään SEO-optimoituja avainsanoja ja seuraamaan asiakkaiden arvioita.