Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 tiedonkeruusovellusta helpon passiivisen tulon ansaitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 tiedonkeruusovellusta helpon passiivisen tulon ansaitsemiseen

Joka päivä hakukoneet, sosiaalisen median alustat ja blogit keräävät ja tallentavat tietojasi.

Kun vietät aikaa näillä verkkosivustoilla, verkkokaupat ja muut yritykset oppivat selaustottumuksistasi, ostokäyttäytymisestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Nämä tiedot auttavat heitä parantamaan markkinointikampanjoitaan, lanseeraamaan uusia tuotteita ja ansaitsemaan lopulta enemmän rahaa.

Useimmat näistä verkkosivustoista ottavat arvokkaat tietosi ilmaiseksi (ja joskus ilman nimenomaista lupaasi). Mutta jos et halua jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, voit löytää tiedonkeruusovelluksia, jotka maksavat sinulle tiedoistasi.

Saat maksun tiedoistasi näillä 14 sovelluksella

Jokainen tiedonkeruusovellus on kiinnostunut erilaisista tiedoista, joten älä huoli, jos et halua jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Saatat löytää sovelluksen, joka kerää vain tietoja, joista et voisi vähempää välittää.

Online data

Jos käytät paljon aikaa Internetin etsimiseen, eri verkkosivustoilla vierailemiseen ja sosiaalisen median tarkistamiseen, voit ansaita rahaa sovelluksella, joka korvaa sinulle online-toimintojasi koskevat tiedot.

1. Tapestri

Markkinoille uusin ja helpoimmin käytettävä tiedonkeruusovellus, Tapestri maksaa kuluttajille pääsystä saman päivän, jonka annamme säännöllisesti päivittäin ilmaiseksi: sijaintitietomme.

Starbucks, Facebook, Waze, Instagram, TikTok, voit nimetä sen. Ne kirjaimellisesti kaikki vaativat paikkatietoja toimiakseen, ja annamme ne nopeasti ja ajattelemattomasti heille ilmaiseksi.

Kanssa Tapestri, käyttäjät voivat ansaita jopa 25 dollaria kuukaudessa – joka kuukausi – yksinkertaisesti jakamalla sijaintitietonsa. Tapestri työskentelee sitten suurten tuotemerkkien, kuten Lowesin, Kohlsin, Amazonin ja muiden kanssa, hienosäätääkseen heidän mainoskampanjoitaan tavoittaakseen kuluttajat tehokkaammin.

Jaetut tiedot ovat täysin anonyymejä, joten mikään tuotemerkki ei ota sinuun yhteyttä.

Paras osa? Voit kirjaimellisesti vain asentaa sovelluksen puhelimeesi ja unohtaa sen kokonaan. Sinun ei koskaan tarvitse olla vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa, jos niin haluat. Se on suunnilleen yhtä passiivista tulovirtoja tule.

ladata:

  • Android; Google Play (4,6/5 tähteä, 697 arviota)
  • iPhone; App Store (4,0/5 tähteä, 400 arviota)

2. Nielsen Computer and Mobile Panel

The Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli sovellus seuraa, kuinka ihmiset käyttävät älypuhelimiaan, tablettejaan ja muita laitteitaan verkossa surffaamiseen. Sen on suunnitellut Nielsen Research, yksi suurimmista kuluttajatutkimusyrityksistä, joka on kuuluisa Nielsen Ratingsistaan.

Jos rekisteröidyt ja asennat sovelluksen laitteelle, voit ansaita jopa 50 dollaria vuodessa ja osallistua erilaisiin arvontoihin. Voit myös kerätä pisteitä siitä, että sovellus suorittaa taustalla ollessasi online-tilassa. Nämä pisteet voidaan lunastaa lahjakortteihin ja tuotteisiin.

3. MobileXpression

MobileXpression on Comscoren luoma sovellus, joka on median mittaus- ja analytiikkayritys. Se kerää selaushistoriaasi ja kestoosi liittyviä tietoja.

Jos asennat sovelluksen puhelimeesi, voit ansaita krediittejä, jotka voit lunastaa lahjakorteiksi eri jälleenmyyjiltä, ​​kuten Dunkin’ Donuts, Cold Stone Creamery ja AMC. Sovellus sanoo, että voit ansaita 10 dollarin lahjakortin, kun olet ollut jäsenenä viikon.

Tom Blake on käyttänyt MobileXpressionia päälle ja pois viimeisen kahden vuoden ajan ja ansainnut hieman yli 100 dollaria Amazon- ja Starbucks-lahjakorteilla.

🔥 Empfohlen:  Vaiheittainen opas Google Ads -sertifioinnin ansaitsemiseen

“Muista vain odottaa, kunnes voit nostaa 10 dollarin palkinnot, koska ne antavat paremman arvon luottoa kohti kuin 5 dollarin kotiuttaminen”, Blake sanoi. “Kokeile myös käynnistää sovellus toisinaan uudelleen, jos et ansaitse krediittejä, koska sovellus voi joskus olla hankala.”

Aiheeseen liittyvä: 18 parasta sivustoa maksettujen kyselyjen tekemiseen

4. Honeygain

Honeygain on sovellus, joka tarkkailee verkkokäyttötietojasi ja raportoi ne yrityksille. Voit ladata sovelluksen Android-, Windows- ja MacOS-laitteille.

Sen verkkosivuston mukaan voit ansaita jopa 19 dollaria kuukaudessa, jos lataat sovelluksen kolmelle laitteelle. Se on lähes 230 dollaria vuodessa siitä, että et tee muuta kuin annat sovellukselle pääsyn käyttöhistoriaasi.

Tämä keskiarvo voi vaihdella sijaintisi (jotkut maksavat enemmän kuin toiset), Internet-nopeuden ja Honeygainin kanssa jakamasi päivittäisen sisällön ja liikenteen mukaan.

Sovelluksen arvosana Trustpilotissa on 4.0, ja se sisältää yli 600 arvostelua.

Aiheeseen liittyvä: 15 laillista tapaa ansaita rahaa puhelimestasi

5. UpVoice

UpVoice seuraa mainoksia, joita saat, kun selaat sivustoja, kuten Facebookia, YouTubea ja Amazonia. Sivusto on BrandTotalin tutkimusosasto, kilpailukykyinen älykkyysalusta, joka tukee brändejä mainontahankkeissaan.

Jos vierailet näillä osallistuvilla sivustoilla ollessasi kirjautuneena sovellukseen, voit ansaita vähintään 75 dollaria vuosipalkintoina. Saat 300 tokenin eli 5 dollarin kirjautumisbonuksen ja 10 tokenia joka päivä, kun olet yhdellä tai useammalla sivustolla.

Kun olet kerännyt vähintään 600 tokenia (vastaa 10 dollaria), voit lunastaa ne sähköisiksi lahjakorteiksi iTunesiin, Spotifyyn ja Targetiin.

Ostostiedot

Jos haluat tehdä ostoksia, voit yhtä hyvin ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä niin ostostietojasi keräävän sovelluksen kautta.

6. Dosh

Voit käyttää Dosh-sovellus ansaita rahaa takaisin sekä myymälässä että verkossa tehdyistä ostoksista, jotka teet linkitetyllä luotto- tai maksukortilla osallistuvissa myymälöissä. Vaikka kaupat ja tarjoukset vaihtuvat säännöllisesti, Dosh-sovellus sisältää tyypillisesti suosittuja ketjuja, kuten Target ja Walmart.

Kun olet ladannut sovelluksen, lisäät luotto- tai maksukorttisi. Aina kun teet ostoksen osallistuvassa kaupassa, käteispalautuspalkkiot lisätään automaattisesti tilillesi. Vaikka useimmat kaupat maksavat 2–3 prosenttia, joillakin on 10 prosentin käteispalautuspalkkio.

Vaikka luottokorttisi tarjoaisi jo käteispalautuspalkkioita, voit ansaita vielä enemmän Dosh-sovelluksella. Kun sinulla on vähintään 25 dollaria, voit siirtää sen PayPal- tai pankkitilillesi tai lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen.

Aiheeseen liittyvä: Cashbackin maksimointi Doshilla

7. Pudota

Kanssa Pudota sovellus, voit ansaita käteispalkintoja tekemällä ostoksia suosikkiliikkeissäsi. Kun olet ladannut Dropin, linkität luotto- tai maksukorttisi ja valitset viisi kauppaa, joissa ostat useimmin. Kun sovellus huomaa, että olet tehnyt ostoksen jossakin näistä kaupoista, saat pisteitä.

Ansaitsemiesi pisteiden määrä riippuu kaupoista, joissa teet ostoksia. Esimerkiksi Target voi palkita sinut 8 pistettä dollaria kohden, kun taas Starbucks tarjoaa 12 pistettä dollaria kohden. Kun sinulla on vähintään 5 000 pistettä eli 50 dollaria, voit saada lahjakortteja paikkoihin, kuten Amazon, Trader Joes ja Domino’s Pizza.

🔥 Empfohlen:  Perjantain suositut sovellukset: Maksimoi 3dcartin verkkokauppatoiminnot

DollarSprout-lukija Blake ansaitsi 52 dollaria ilmaisilla lahjakorteilla Dropin kautta viimeisen kahden vuoden aikana.

“Sovellus tarjoaa runsaasti bonuksia, kun kokeilet uutta palvelua”, hän sanoi. “Olen nähnyt sen maksavan 30–150 dollaria pudotuspisteinä.”

Esimerkiksi Drop antaa tällä hetkellä uusille Sun Basket -toimituksen tilaajille 30 000 Drop-pistettä, ja käyttäjät voivat saada 150 000 Drop-pistettä yrittäessään yhdistää luottokorttimaksuja Payoffilla.

Aiheeseen liittyvä: 10 parasta ostossovellusta eeppisiä säästöjä varten

8. Pei

Pei on uudempi sovellus, joka antaa käteistä takaisin tietyissä myymälöissä ja ravintoloissa. Kun olet ladannut sovelluksen ja linkittänyt luotto- tai maksukorttisi, Pei seuraa kulutustasi osallistuvissa myymälöissä ja hyvittää tilillesi automaattisesti pisteitä.

Kun olet kerännyt vähintään 15 dollarin arvoisia pisteitä, voit kotiuttaa PayPalin, bitcoinin tai lahjakortin. Cashback-prosentit Peiissä vaihtelevat 1 prosentista aina 20 prosenttiin. Voit maksimoida tulosi sovelluksella linkittämällä useita luotto- tai maksukortteja.

Aiheeseen liittyvä: 16 pakollista Cashback-sovellusta puhelimeesi

Ajokilometritiedot

Jos ajat joka päivä, voit ansaita ylimääräistä rahaa kilometritietojen keruusovelluksella.

9. OnMyWay

Matkalla maksaa käyttäjille, että he pysyisivät poissa puhelimistaan ​​joka kerta, kun he ajavat, jotta hajamielinen ajaminen lopetetaan. Kun olet kirjoittanut puhelinnumerosi OnMyWay-verkkosivustolle, saat linkin sovelluksen lataamiseen.

Saat 10 dollaria käyttäjäksi ryhtymisestä ja 0,05 dollaria jokaisesta mailista, jota et lähetä tekstiviestejä ja aja. Jos suosittelet ystävääsi, saat myös 2 dollaria plus 0,02 dollaria jokaiselta kilometriltä, ​​jonka he ajavat ilman tekstiviestejä. Voit lunastaa OnMyWay Cash -rahasi “tarjouksilla” sovelluksen sisällä. Nämä tarjoukset ovat kuponkikoodeja kauppoihin, kuten Jordan Lash tai Hollywood Sensation. Näitä rahoja ei voi muuntaa PayPal-luotoksi tai suoratalletukseksi.

10. Mobiili

Mobilon tehtävänä on palkita ihmisiä siitä, etteivät he käytä puhelinta ajon aikana. Kun olet ladannut sovelluksen, se aktivoi puhelimesi GPS-ominaisuuden. Aina kun se havaitsee yli 12 mph nopeuden, joka kestää vähintään 2 minuuttia, pisteseuranta käynnistyy.

Saat yhden pisteen jokaisesta minuutista, jos et käytä puhelintasi. Jos sovellus huomaa, että käytät puhelinta, se vähentää pisteen. Jos käytät Google Mapsia, Spotifya tai muuta sovellusta, varmista, että asetat puhelimesi telineeseen, jotta se ei liiku ajon aikana.

Voit vaihtaa pisteesi uuteen kryptovaluuttaan nimeltä Mobilio. Helmikuussa 2020 Mobilio julkisti Mobilio Airbagin, ensimmäisen tuotteen, jonka voit ostaa sen kryptovaluutalla.

Jos käytät autonjakopalvelua, kuten Zipcar tai Share Now, ja ostat Mobilio Airbagin vähintään 30 minuuttia ennen kyytiä, se maksaa Zipcar- tai Share Now -vauriomaksun, jos joudut kolariin, kunhan olet tehnyt niin. Älä käytä puhelinta matkan aikana.

11. Turvallinen 2 Tallenna

Turvallinen 2 Tallenna edistää turvallista ajamista palkitsemalla sinua tiehen kiinnittämisestä. Kun olet luonut tilin ja ladannut sovelluksen, voit alkaa ansaita pisteitä. Saat kaksi pistettä jokaisesta turvallisesta ajon minuutista ajaessasi vähintään 10 mph. Jos kosketat puhelintasi ajon aikana, sovellus lopettaa pisteiden lisäämisen tilillesi.

🔥 Empfohlen:  3 aloittelijan passiivisen tulon ideaa, jotka sinun on tiedettävä

Voit lunastaa pisteesi tietyssä yrityksessä, kaikki myymälävaihtoehdot, jotka ovat sinulle paikallisia. Kun vierailet yrityksessä, esität tarjouksen kassalle. Esimerkki myymälässä tarjottavasta tarjouksesta on ilmainen jäätelötörke Panerassa tai smoothie Tropical Smoothie Cafessa.

Vaiheen tiedot

Nämä tiedonkeruusovellukset maksavat sinulle aktiivisen elämäntavan ja terveyden parantamisen.

12. Saavutus

Saavutus palkitsee käyttäjiä pisteillä joka kerta, kun he kävelevät, meditoivat, kirjaavat ateriat ja osallistuvat muihin terveellisiin aktiviteetteihin. Se on Evidation Healthin aggregaattori, joka synkronoidaan yli 20 muun terveys- ja kuntoilusovelluksen kanssa.

Ansaitsemiesi pisteiden määrä riippuu valitsemistasi sovelluksista ja terveellisistä toiminnoista, joihin osallistut. Saat 10 dollaria jokaisesta 10 000 pisteestä ja voit lunastaa ne PayPalin kautta, suoratalletuksella tai lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen. Tarvitset vähintään 10 000 pistettä lunastaaksesi palkintosi.

Tällä hetkellä voit ansaita kuusi pistettä sykkeen seurannasta, 100 pistettä diabetestutkimuksen täyttämisestä ja 39 pistettä 14 000 askeleen kävelystä. Tällaisilla luvuilla voi kestää jonkin aikaa päästä 10 000 pisteeseen.

Aiheeseen liittyvä: 5 sovellusta, jotka kannustavat painonpudotukseen käteisellä

13. PK-palkinnot

PK palkinnot kannustaa sinua harjoittelemaan. Kun aktivoit sovelluksen, se seuraa harjoituksiasi.

Saat jokaisen harjoituksen jälkeen työpisteen, joka muunnetaan kolikoiksi. Mitä pidempään treenaat ja mitä korkeampi sykkeesi on, sitä enemmän kolikoita ansaitset. Voit lunastaa kolikkosi palkintoihin sellaisilta brändeiltä kuin Lululemon, Amazon ja Nike.

14. Runtopia

Runtopia tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka motivoivat sinua juoksemaan joka päivä. Sovellus tallentaa juoksutietoja, kuten matkan, vauhdin ja kalorit. Se tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​juoksukeskeisiä harjoitussuunnitelmia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan ainutlaatuiset tavoitteesi.

Jos lataat Runtopian, suoritat päivittäisiä harjoitustehtäviä ja seuraat askeleitasi, ansaitset urheilukolikoita. Voit vaihtaa urheilukolikosi PayPal-käteisiksi, kuntoiluvaatteiksi ja muihin ilmaisiin tuotteisiin.

Aiheeseen liittyvä: 13 sovellusta, jotka maksavat älypuhelimesi askeltiedoista

Varo laittomia tiedonkeruusovelluksia

Vaikka tiedonkeruusovellukset voivat olla loistava tapa ansaita passiivisia tuloja älypuhelimellasi, kaikki sovellukset, jotka väittävät maksavansa tiedoistasi, eivät ole laillisia. On tärkeää tehdä tutkimusta ja antaa tietoja ja käyttöoikeuksia vain luotetuille sovelluksille. Haitalliset sovellukset voivat hidastaa puhelintasi, mutta ne voivat myös aiheuttaa tarpeettomia identiteettivarkauksia ja taloudellisia ongelmia.

Ennen kuin lataat sovelluksen, jota ei ole tässä luettelossa, lue sen tietosuojakäytäntö ja etsi sitä käyttäneiden ihmisten arvosteluja. Jos jokin ei näytä oikealta, etsi toinen vaihtoehto.

Table of Contents