Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

14 tuuman iPad-huhut ovat palanneet, ja ne ovat nyt järkeviä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 14 tuuman iPad-huhut ovat palanneet, ja ne ovat nyt järkeviä

Applen kerrotaan suunnittelevan suurta iPad Prota ensi vuonna. Näyttöjen toimitusketjun analyytikko Ross Youngin mukaan iPad Pro, jossa on 14,1 tuuman näyttö, on valmisteilla, ja se tulee todennäköisesti kauppojen hyllyille vuonna 2023. Bloombergin Mark Gurman raportoi myös, että “iPad Prosta suurempi versio” on tarkoitus julkaista. ensi vuonna.

Viime vuonna Gurman spekuloi, että Apple kokeili 14 tuuman ja 16 tuuman näyttökokoja superkokoiselle iPad Prolle. Sen lisäksi, että Apple nostaa näytön kokoa 12,9 tuumasta 14 tuumaan, Apple saattaa tuoda LED-tekniikkansa tulevaan tablettiinsa yhdessä ProMotion-tekniikan kanssa 120 Hz:n nopeaa virkistystaajuutta varten.

Vahvistettu 14.1" iPad Prota kehitetään toimitusketjun lähteiden kanssa. Siinä on MiniLEDit ja ProMotion. En ole varma ajoituksesta, mutta vuoden 2023 alku saattaa olla todennäköisempi.

— Ross Young (@DSCCRoss) 9. kesäkuuta 2022

Näyttää siltä, ​​​​että Apple pyrkii suoraan Samsungin oman jättimäisen laatan, Galaxy Tab S8 Ultran, perään, joka on varustettu massiivisella 14,6 tuuman näytöllä, jota reunustavat ohuet kehykset. Samsungin lähtökohta tarjota korkearesoluutioinen OLED-näyttö kuulostaa houkuttelevalta erityisesti luoviin tehtäviin. Mutta sitä jarruttaa Androidin huonompi tablettikokemus, joka estää sitä korvaamasta tietokonetta tai tulemasta tehokkaaksi kumppanilaitteeksi.

14-tuumainen iPad on vihdoin järkevä

Näin ei ole Applen ja sen iPadOS 16 -käyttöjärjestelmän kohdalla, joka näyttää nyt valmiilta entistä suuremmalle näytölle. Paras esimerkki on uusi Stage Manager -tekniikka. Se on tarkoitettu vain M-sarjan silikonilla toimiville iPadeille ja vie Applen tablettien moniajokokemuksen uudelle tasolle.

Digitaalitrendit

Stage Managerin ansiosta voit vihdoin muuttaa ikkunoiden kokoa ja säätää niitä mieleiseksesi iPadin näytöllä. Keskitetty etualalla oleva sovellus antaa sinun tarkentaa koskematta koko näytön tilaan. Aktiivinen ikkuna on keskellä näyttöä, kun taas taustasovellukset on järjestetty siististi pystysuoraan esikatseluun sivulla. Koko asennuksen ansiosta käyttäjät voivat selata sovelluksia nopeasti yhdellä napautuksella – mikä tekee iPadin moniajosta intuitiivisempaa kuin koskaan.

🔥 Empfohlen:  6 parasta dropshipping-toimittajaa ja oikean valitseminen

Toinen siisti temppu on mahdollisuus pinota useita saman sovelluksen ikkunoita päällekkäin. Lisäksi käyttäjät voivat luoda sovellusryhmiä, joita he voivat ajaa rinnakkain, kaikki sovellustelakasta vedä ja pudota -eleellä. Kaikki nämä ominaisuudet on räätälöity suuren näytön laitteeseen, ja 14 tuuman iPad Pro auttaisi niitä loistamaan mahdollisimman kirkkaasti.

Omena

Ulkoisten näyttöjen tuki – täysi pääsy sovelluksiin, jotka ulottuvat toissijaiseen näyttöön – tekee kauppaa entisestään makeaksi. Lisäksi iPadOS 16 mahdollistaa suuremman iPad Pron asettamisen toissijaiseksi viitenäytöksi Macille. Koska Universal Controlin moniajo- ja jakamistemppuja on jo käytössä, Applella on tuskin mitään syytä olla kokeilematta harrastajaluokan 14 tuuman iPad Prota, joka ei leikkaa kulmia. Toki se näyttäisi silti hieman naurettavalta, mutta iPadOS on nyt paikallaan, jotta suurennettu iPad ei kuulosta täysin hullulta.

M-sarjan sirut tarjoavat jo nyt runsaasti tehoa vaativimpienkin työnkulkujen ohitse vaivattomasti, ja Applen näyttöasiantuntemus on jo täysin esillä nykyisen sukupolven iPad Prossa. Hienostunut ohjelmisto ja rikas Pro-luokan sovellusten ekosysteemi, jotka täyttävät palapelin viimeiset palat, entistä suuremmassa iPad Prossa on paljon järkeä oikealle yleisölle.

Table of Contents