Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 asiaa, jotka voivat vaikuttaa vuoden 2023 verkkomyyntiisi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 asiaa, jotka voivat vaikuttaa vuoden 2019 verkkomyyntiisi

Odottaessamme vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen valmistumista voimme nähdä, että eri tuotteiden ja palveluiden myynti on kasvanut valtavasti kaikkialla maailmassa. Tekniikan kehitys on tuonut mukanaan uusia etuja, joita niin yritykset kuin yrittäjät hyötyvätkin. Mutta mikä tarkalleen ottaen aiheuttaa tämän myynnin suuren buumin? Mitkä tekijät vaikuttavat myyntiin ja mitä tarkoittaa kaiken myyminen verkossa vuonna 2019?

Nämä ovat muutamia niistä monista kysymyksistä, joita utelias mielit kysyvät, ja jos olet yksi niistä ihmisistä, tämä artikkeli on sinua varten.

Näillä tekniikan edistysaskelilla on valtava rooli nopeasti etenevässä myynnin skenaariossa, kun maailmasta tulee enemmän yhteyksiä ja yritykset saavat käyttöönsä parempia tapoja kehittää ideoitaan ja tuotteitaan.

Tässä on muutamia tekijöitä, jotka voivat tehdä tai katkaista myyntiäsi vuonna 2019:

Toimitusaika ja -kustannukset

Haluamme, että tuotteemme toimitetaan meille nopeasti, kun teemme ostoksia verkossa. Viivästynyt toimitus ei vain pilaa mielialaamme, vaan se voi olla haitallista verkkokauppayritykselle, koska monet asiakkaat vain kyllästyvät myöhästyneisiin toimituksiin ja haluavat peruuttaa tilauksensa. Nopea toimitusvaihtoehto, kuten Amazon Prime palvelu, joka tarjoaa erittäin nopean toimituksen, on erittäin arvostettu ja houkutteleva ostajia. Toimituskulujen ei kuitenkaan pitäisi kärsiä nopeammasta toimituksesta. Yritykset, jotka löytävät täydellisen tasapainon nopean ja edullisen toimituksen välillä, menestyvät.

Super kilpailukykyinen hinnoittelu

Verkossa tarjottavien tuotteiden on oltava edullisempia kuin verkkokaupat, jotta ne olisivat houkuttelevia, ei vain niille, jotka ovat liian laiskoja käymään ostoksilla, vaan myös ostajille, jotka haluavat aina säästää rahaa. Tästä syystä ihmiset ostavat liikaa Walmartin ja Amazon Black Friday -myynti. Parempien hintojen tarjoaminen kuin mitä on saatavilla offline-myymälöissä tai muilla verkkosivustoilla antaa verkkokaupalle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.

Online-arvostelut

Jokainen vastuullinen ja älykäs kuluttaja tutustuu arvosteluihin ennen ostoa. Sekä positiivisilla että negatiivisilla arvosteluilla on suuri vaikutus asiakkaisiin ja heidän päätökseensä. Kannattaa aina keskittyä tapoihin parantaa mainettasi verkossa sekä offline-mainetta brändin rakentamiseen. Kannustamalla asiakkaitasi jättämään arvosteluja tuotteistasi ja palveluistasi lisäät brändisi uskottavuutta ja edistät sosiaalista näyttöä, josta voi olla hyötyä uusien asiakkaiden hankkimisessa.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n käyttäminen päättääksesi, mitä katsoa seuraavaksi

Palautuskäytännöt

Entä jos asiakas ei pidä ostamastaan ​​tuotteesta? Helpot ja vaivaton palautuskäytännöt, jos niitä tarjotaan tuotteille, vaikuttavat positiivisesti ja rohkaisevat asiakkaita kokeilemaan tuotetta epäröimättä. Toisaalta usein vältetään verkkosivustoja, joilla on monimutkaiset palautuskäytännöt. Riskillä on valtava merkitys siihen, miksi monet asiakkaat eivät pääty ostamaan loppuun, joten on tärkeää tehdä selväksi, että verkkokaupassasi olevat tuotteet eivät ole heille riskialttiita ostoja. jos tuote ei toimi, palautus on nopeaa ja kivutonta, joten mitä menetettävää on?

Sovellus tai verkkosivuston ulkoasu

Web-sivustoilla ja sovelluksilla, joihin on helppo päästä, selata ja navigoida verkkosivuilla, on paljon enemmän käyttäjiä kuin huonosti tehdyillä. Hyvin suunnitellut verkkosivustot ja sovellukset houkuttelevilla ulkoasuilla houkuttelevat usein lisää ostajia. Sinun tulee aina nojata minimaaliseen malliin korkeamman muuntoprosentin saavuttamiseksi. Jos verkkosivustollasi on liikaa hämmentäviä elementtejä, se voi hämmentää ja hämmentää käyttäjiä ja lähettää heidät pois sivustoltasi miellyttävämmälle sivustolle.

Uskollisuuspalkinnot

Kuluttajat tekevät varmasti enemmän ostoksia verkkokauppasivustolta, jos he saavat muita etuja kuin hyviä alennuksia. Tarjouksia mm promokoodeja tai palkintopisteet jokaisesta ostoksesta ovat erinomaisia ​​myyntitemppuja liiketoiminnan edistämiseen. Kanta-asiakasohjelmat eivät ainoastaan ​​kannusta ostajia tekemään enemmän ostoksia, vaan ne myös rohkaisevat asiakkaan tuntemaan kuuluvansa johonkin erityiseen, jolloin on todennäköisempää, että he palaavat myymälään uudestaan ​​ja uudestaan.

Älykäs tekniikka

Puhumme myyntimme parantamisesta vuonna 2019, joten mikset hyödyntäisi tulevaisuuden teknologian – tekoälyn ja koneoppimisen – valtavaa potentiaalia.

Tekoälyllä on valta häiritä mitä tahansa toimialaa, eikä myynti ole poikkeus. Tekoälyn ja koneoppimisen yhdistäminen työkaluihin, joita käytetään tuotteiden ja palveluiden myymiseen, on nopea tapa menestyä. Yksi tämän tekniikan suosituimmista käyttötavoista on Chatbotit, jotka virtaviivaistavat asiakaspalvelu- ja tukiprosessia helpottamaan sekä sinulle että asiakkaillesi. Ne eivät ainoastaan ​​vähennä virheiden todennäköisyyttä saumattomien laskelmien ansiosta, vaan ovat myös taloudellisempia ja luotettavampia pitkällä aikavälillä.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostit saattavat tuntua menneisyydeltä tänä digitaaliaikana, mutta se on silti yksi menestyneimmistä ja kiinnostavimmista tavoista houkutella potentiaalisia asiakkaita. Kuitenkin, markkinointi sähköpostien kautta ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Sisällösi tulee olla tarpeeksi kiinnostavaa, jotta potentiaalinen asiakas haluaa vierailla verkkosivustollasi. Houkutteleva ulkoasu, lyhyet tarttuvat yksiosaiset tekstitykset, lyhyet kuvaukset houkuttelevista tarjouksista tai tuotteista ja a viimeinen, vahva kehotus toimia on menestyksen resepti sähköpostimarkkinoinnin osalta. Älä aliarvioi hyvin rakennetun sähköpostin tehoa, sillä se voi olla avain verkkokauppasi tulosprosentin nousuun.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 lopullinen resurssiluettelo sisältömarkkinoijille

Sosiaalisen median markkinointi

Emme voi keskustella sähköposteista ja jättää huomiotta digitaaliajan tähtimarkkinointityökalu: sosiaalinen media. Facebookin, Instagramin ja YouTuben kaltaiset käyttäjät ovat loistavia alustoja tuotteidesi esittelyyn ja erikoistarjousten hyödyntämiseen, sillä niiden algoritmit varmistavat, että tuotteesi tavoittavat tietyn halutun yleisön ja viime kädessä harjoittavat hyperkohdistettua markkinointia. Sosiaalisen median markkinointi on loistava lähtökohta saada enemmän ihmisiä vierailemaan sivustoillasi ja käyttämään tuotteitasi. Voit myös hyödyntää sosiaalista mediaa rakentaaksesi myymäläsi ainutlaatuista brändi-identiteettiä, tuodaksesi nimesi julkisuuteen ja saadaksesi ihmiset tietoisiksi siitä, kuka yrityksesi on ja mitä se edustaa.

Kohdista impulsiiviset ostajat

Kiireellisen tunteen luominen voi tehdä ihmeitä myynnin lisäämiseksi, vaikka se olisi väliaikaista. Työskentele välittömien flash-ilmoitusten parissa flash-myynnistä tai ennennäkemättömistä hinnoista. Tällä on suuri vaikutus asiakkaiden mieleen ja se tasoittaa tietä impulsiivisille ostoksille. Tehokas tapa toteuttaa flash-alennus tai mikä tahansa aikariippuvainen kampanja on lisätä ajastin verkkosivustosi etusivulle. Jos asiakkaat näkevät kellon tikittävän alas, he tuntevat todellista tarvetta osallistua kampanjaasi ennen kuin aika loppuu.

Tarjoa useita maksuvaihtoehtoja

Joskus todennäköiselle asiakkaalle riittää vain rajoitetut maksuvaihtoehdot. Vain Visan tai MasterCardin hyväksyminen voi johtaa siihen, että menetät potentiaalisia asiakkaita, etenkin niitä, jotka haluavat vaihtoehtoisia maksutapoja. Kaikentyyppisten pankki- ja luottokorttityyppien lisäksi on hyvä idea antaa asiakkaille mahdollisuus käyttää turvallisia maksutapoja, kuten PayPalia. Jotkut asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi tehdä ostoksia verkossa vain, jos he voivat käyttää turvallista maksua. Digitaaliset lompakot ovat toinen suosittu maksutapa, ja ne voidaan sisällyttää valikoimaan ja helpottamiseksi.

Parempi sivuston latausnopeus

Tämä on yksi avainalueista, jonka jokainen verkkokauppamyyjä voi helposti jättää huomiotta sen aliarvostetun luonteen vuoksi. Mutta tällä paahtavan nopealla aikakaudella kenelläkään ei ole aikaa odottaa, että kärryn lataaminen kestää vuosia. Ihmiset menevät mieluummin kilpailijasi luo, jonka verkkosivusto latautuu kaksi kertaa nopeammin ja tekee ostoksista sujuvan. Varmista, että sivustosi latautuu nopeasti ja toimii sujuvasti valitsemalla oikea web-isäntä. Sivun nopeus on entistä tärkeämpi vuonna 2019 kuin koskaan aiemmin Googlen uuden mobiili-ensindeksoinnin ansiosta. Se on erityisen tärkeää, koska verkkosivustojen täytyy latautua nopeasti mobiililaitteilla, joten Google ottaa sen huomioon määrittäessään sivustosi sijoitusta.

🔥 Empfohlen:  15 ilmaista kirjaa ihmisille, jotka koodaavat

Tee tutkimusta

Markkinatutkimus on ratkaisevan tärkeää, jotta ymmärrät, mitkä ovat alan nykyiset trendit ja mitä muutoksia sinun on tehtävä, jotta voit kilpailla. Esitä kysymyksiä sekä nykyisille että mahdollisille asiakkaille. Ota selvää heidän tarpeistaan ​​ja odotuksistaan ​​ja anna palautetta; hyvä tapa tehdä tämä on pyytää asiakkailta palautetta oston jälkeisillä sähköpostiviesteillä. Palvelujesi parantaminen on yksi parhaista tavoista kasvattaa myyntiä asiakastyytyväisyyden kautta.

Kohdeyleisö

Jos et ymmärrä kohdeyleisöäsi, on mahdotonta tietää, kuinka edetä verkkokaupan markkinoinnissa. Tämä on erityisen tärkeää vuonna 2019, kun niche-markkinointi on tulossa yhä suositummaksi strategiana. Täydellisen yleisön valitseminen, johon haluat kohdistaa, on hankalaa työtä. Tarkastele näkökohtia löytääksesi täydellisen yleisön:

  • Kuinka vanhoja he ovat?
  • Mitä sukupuolta he ovat?
  • Onko heillä lapsia?
  • Kuinka paljon he tienaavat?
  • Onko heillä koulutusta?

Käärimistä

Jos huomaat myynnin pysähtymistä, on aika ottaa kiinni ja saada luovuutesi raiteilleen. Sen sijaan, että etsisit uusia asiakkaita, keskitä markkinointistrategiasi olemassa olevien asiakkaiden ympärille. Videot ja kuvat tuotteisiin ovat välttämättömiä, sillä ne tekevät tuotteistasi houkuttelevampia ja tarjoavat yleisölle parempaa visuaalista tietoa. Varmista, että verkkosivustosi on mobiiliystävällinen ja latautuu nopeasti sijoitus Googlessa ainakin, tai jos olet valmis menemään ylimääräiseen kilometriin ja sinulla on tarvittavat resurssit, mobiilisovellukset ovat toinen suosittu vaihtoehto.