Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 dropshipping-toimittajaa Shopifylle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 dropshipping-toimittajaa Shopifylle

Etsitkö parhaita dropshipping-toimittajia Shopify-kauppaasi?

Olitpa uusi dropshippingin parissa tai yrität laajentaa Shopify-kauppaasi dropshippingillä, oikean dropshipping-toimittajan valitseminen on yksi ikävistä tehtävistä, jotka sinun on tehtävä. Ja sellainen, jota sinulla ei ole varaa missata.

Tämä johtuu siitä, että väärä toimittaja voi pilata yrityksesi ja pilata maineesi.

Ennen kuin valitset toimittajan, sinun on suoritettava tarkastus ja aitoustarkastuksia. Sinun on myös tarkistettava heidän tuotteidensa laatu, toimitusajat ja hinta.

Työsi helpottamiseksi olemme tarkistaneet joitain parhaista toimittajista ja alustoista, joita voit kokeilla. Näillä toimittajilla voi olla eri hinnat ja sijainnit, mutta ne ovat kaikki vaivan arvoisia.

Sen jälkeen mennään suoraan asiaan.

Shopifyn 15 parasta dropshipping-toimittajaa

1. Alibaba

Alibaba on yksi suurimmista verkkokauppojen markkinapaikoista, joista voit ostaa tukkumääriä. Tuotteiden löytäminen ja hankinta Alibabasta on erittäin helppoa ja saumatonta.

Tällä markkinapaikalla on miljoonia tuotteita yli 45 tuoteryhmästä, mukaan lukien koneet ja kulutuselektroniikka. Ja alustalla on yli 2 miljoonaa toimittajaa odottamassa tilauksiasi.

Tämän lisäksi Alibaba toimii tällä hetkellä yli 190 maassa. Joten on erittäin hyvä mahdollisuus, että se on läsnä omassasi. Yksi syy tuotteiden hankkimiseen Alibabasta on se, että saat nauttia nopeammasta toimituksesta. Saat myös nauttia laadukkaasta toimituksesta, joka ei jätä reikiä taskuusi.

2. AliExpress

Aliexpress dropshipping-toimittaja

AliExpress on erittäin suosittu alusta, joka yhdistää ostajat ja myyjät. Sen avulla on helppo löytää oikea toimittaja, jolta tuotteet hankitaan.

Vaikka se on Aasiassa, ja suurin osa heidän kauppiaistaan ​​on Kiinasta, voit käyttää alustaa sijaintimaastasi riippumatta.

On olemassa noin 13 pääluokkaa, jotka kattavat yli 50 miljoonaa tuotetta painottaen trendikkäitä tuotteita ja tuotteita myynnissä.

AliExpress on suoraviivainen ja helppokäyttöinen. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään ongelmia saada siitä selvää.

3. AppScenic

Dropshipping-toimittajat

AppScenic tekee yhteistyötä vahvistettujen toimittajien kanssa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Euroopassa, Kanadassa ja Australiassa tarjotakseen sinulle saumattomia dropshipping-ratkaisuja.

Se on foorumi, jonka avulla voit ottaa yhteyttä huippumaiden toimittajiin myydäksesi tuotteitaan myymälässäsi, kun he täyttävät tilauksia ja tuotetoimituksia.

Lisäksi ei vaadita vähimmäistilausmäärää tai varastointimaksua, koska toimittajat toimittavat suoraan loppuasiakkaille. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia tuotteiden hintojen päivittämisestä – AppScenic tekee sen puolestasi automaattisesti.

Lisäksi AppScenic sisältää yli miljoona dropshipping-tuotetta ja yli 100 tuoteluokkaa, joista valita. Lisäksi AppScenic-toimittajat toimittavat tuotteet Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan 2–5 päivässä.

Valitettavasti AppScenic ei tue mukautettua brändäystä, ja toimittajat toimittavat valkoisia tarroja suojatakseen brändiäsi.

4. Syntee

Syncee

Syncee on toinen mielenkiintoinen markkinapaikka, jonka avulla voit löytää oikean toimittajan myymälääsi.

Ei ennakkokustannuksia eikä riskiä. Syncee on täydellinen valinta riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa dropshippingiä tai oletko veteraani.

Syncee-sivustolta löydät yli 12 000 luotettua tuotemerkkiä, jotka myyvät yli 6 miljoonaa tuotetta. Lisäksi alustalla on yli 400 tuoteluokkaa.

Syncee-tuotteiden hankinnan avulla voit toimittaa tuotteet nopeasti asiakkaille Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, EU:ssa, CA:ssa ja Australiassa.

Syncee-palvelun avulla yritykset voivat ladata omia toimittajiaan DataFeed Managerin kautta, jossa voit ladata ja päivittää joukkolähetystuotteita CSV-, XML-, JSON- tai TXT-tiedoston avulla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Washingtonin IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN-verkot)

Syncee integroituu tärkeimpiin verkkokauppaalustoihin, kuten Shopify, WooCommerce, Wix, BigCommerce jne.

Hinnoittelu

Synceellä on eri hintasuunnitelmat jokaiselle yrityskoolle, jotka ovat suositun markkinapaikan vakiohinnan sisällä.

Aloitussuunnitelma – Täysin ilmainen aloittaa tiettyjen ominaisuuksien käyttöä koskevin rajoituksin.

Peruspaketti – 29 dollaria/kk – 14 päivän kokeilu, 25 tuotetta varastoon, dynaaminen hintaasetus, 5 luotavaa luetteloa, joukkotuotehallinta jne.

Pro Plan – 49 dollaria/kk – Suosituin hinnoittelusuunnitelma, joka koostuu 14 päivän kokeilujaksosta, 250 tallennettavasta tuotteesta, dynaamisesta hinta-asetuksesta, 20 luotavasta luettelosta, massatuotehallinnasta ja premium-VIP-tuotteista jne.

Liiketoimintasuunnitelma – 99 $/kk – jopa 1000 tuotetta, 50 luotavaa luetteloa sisältäen kaikki pro-suunnitelman ominaisuudet.

5. SaleHoo

Salehoo

SaleHoo-hakemisto tarjoaa pääsyn luotettavien toimittajien maailmanlaajuiseen verkostoon, josta voit hankkia tuotteita. Sillä on yli 8000 tarkastettua toimittajaa ja yli 2,5 miljoonaa tuotetta.

Lisäksi SaleHoo integroituu Shopifyn kanssa, mikä helpottaa tuotteiden tuomista kauppaasi muutamalla painikkeen painalluksella.

SaleHoos tekee yhteistyötä yli 137 000 verkkoyrityksen omistajan kanssa, joilla on heistä hyviä arvosteluja.

Ja sitä pidetään riskittömänä, koska se tarjoaa 60 päivän rahat takaisin -takuun epäonnistuneille tapahtumille.

SaleHoo palvelee Iso-Britannian, Yhdysvaltojen ja AU:n markkinoita ja toimittaa valtakunnallisesti.

Hinnoittelu

SaleHoon hakemistoon

Vuotuinen käyttöoikeus 67 dollaria laskutetaan vuosittain, sinulla on oikeus saada pääsy SaleHoo-hakemistoon, markkinatutkimuslaboratorioon, tarkennettuun hakusuodattimeen, henkilökohtaiseen sähköpostitukeen ja 60 päivän rahat takaisin -takuun.

Myydään Hoo Dropshipping

Peruspaketti – 27 $/kk – Tuo jopa 500 tuotetta, suodatettu nopea toimitus ja korkeat tuotteiden voittomarginaalit, salli 1 alikäyttäjätilin.

Premium-tilaus – 97 dollaria/kk – mahdollistaa 3 kauppaa, 3 alikäyttäjätiliä, rajoittamattoman AliExpress-tuotteiden tuonnin ja erillisen tilivastaavan.

6. Tasku

Spocket dropshipping toimittaja

Spocket on dropshipping-alusta, joka yhdistää Shopify-kauppojen omistajat parhaisiin dropshipping-toimittajiin ympäri maailmaa.

Mielenkiintoista on, että Spocket antaa sinun tilata näytteitä mahdollisista tuotteistasi testausta varten. Tämä varmistaa, että toimitat laadukkaita tuotteita asiakkaille.

Lisäksi Spocketilla on useita tuotekategorioita. Lisäksi se integroituu saumattomasti Shopifyn, WooCommercen ja BigCommercen kanssa. Lisäksi sen avulla voit täyttää tilaukset automaattisesti niiden saapuessa.

Sen avulla voit myös toimittaa tuotteet nopeasti Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan ja Eurooppaan, koska 80 % alustan toimittajista sijaitsee näillä alueilla. Lisäksi sen avulla voit näyttää brändi-identiteettisi tuotelaskuilla.

Hinnoittelu

Hintavaihtoehtona on kuukausi- tai vuosilaskutus. Vuosisuunnitelmiin kuuluu:

Pro Plan – 24 dollaria/kk laskutetaan 288 dollaria vuodessa – 250 ainutlaatuiselle ja 25 premium-tuotteelle

Empire-suunnitelma – 57 dollaria kuukaudessa laskutetaan vuosittain 684 dollaria – 10 000 ainutlaatuiselle ja premium-tuotteelle.

Yksisarvispaketti – 79 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain 948 dollaria.

7. Maailmanlaajuiset tuotemerkit

Maailmanlaajuinen merkki

Worldwide Brand on toinen loistava dropshipping-toimittaja, jota kannattaa kokeilla. Yritys on toiminut yli 20 vuotta ja sen hakemistossa on miljoonia tuotteita.

Yksi Worldwide Brandin käytön suurimmista eduista on, että sen avulla on helppo löytää aitoja toimittajia. Lisäksi he ovat ylpeitä siitä, että saat jäsenenä parhaat dropshipping-palvelut ja yhdistävät sinut vain parhaaseen toimitusketjun huipulla olevaan tukkumyyjään.

Worldwide Brandin toimituskulut riippuvat suurelta osin toimittajasta, jonka kanssa olet tekemisissä, ja maasta, johon haluat lähettää.

🔥 Empfohlen:  5 asiaa, joista pidän Google-dokumenttien uudelleensuunnittelussa

Hinnoittelu

Elinikäinen käyttöoikeus 197 USD. Kuukausi- tai vuosimaksua ei vaadita.

8. CJ Dropshipping

CJ Dropshipping

CJ Dropshipping on kiinalainen dropshipping-alusta, jonka Andy Chou loi vuonna 2014. Se sattuu myös olemaan yksi Kiinan parhaista dropshipping-alustoista.

Ne tarjoavat dropshipping-palveluita ja -ratkaisuja Shopifylle ja muille verkkokauppojen omistajille. Ja tähän päivään mennessä ovat tarjonneet palveluita yli miljoonalle myyjälle valtakunnallisesti.

CJ tarjoaa tuotetarvikkeita, tilausten täyttämistä, tukkumyyntiä, ennakkotilausvarastoa, toimituspalveluita jne.

Voit myös hankkia tuotteita Shopify-kauppaasi CJ dropshipping -palvelusta ja keskittyä niiden markkinointiin, kun he huolehtivat kaikesta muusta. He tarjoavat kuitenkin varastopalveluita, joissa voit säilyttää tuotteitasi.

Hinnoittelu

CJ dropshipping-hinnat riippuvat tarvitsemastasi dropshipping-palvelusta.

9. Doba

Doba

Yhdeksäs parhaiden alustojen luettelossamme dropshipping-toimittajien löytämiseksi on Doba. Dobasta löydät miljoonia tuotteita, jotka on jaettu satoihin luokkiin ja joita myyvät tuhannet tavarantoimittajat. Lisäksi Dobassa on intuitiivinen, helposti navigoitava käyttöliittymä.

Lisäksi Doban avulla voit lähettää lähetysilmoituksia asiakkaillesi reaaliajassa.

Se toimitetaan kaikkialle maailmaan. Hinnat riippuvat kuitenkin asettamastasi hinnasta ja yksittäisestä toimittajasta. Sinulle ja asiakkaille ilmoitetaan tilauksen tilasta.

Hinnoittelu

Niiden hinnat ovat joustavia kaikenkokoisille yrityksille

Aloitusyritykset – 24,99 dollaria/kk – 60 varastoluettelolle, 30 myymälän tuoteluettelolle ja 30 kuukausittaiselle vientimäärälle.

Liiketoiminta – 49,99 dollaria/kk – 5 000 varastoluetteloa, 2 000 myymälän tuoteluetteloa ja 2 000 kuukausittaista vientimäärää.

Yritys – 299,99 dollaria/kk – 15 000 varastoluettelolle, rajoittamaton myymälän tuotteiden luettelomäärä ja rajoittamaton kuukausittainen tuotevientimäärä.

10. Modalysaattori

Modalyst dropshipping-toimittaja

Modalyst kannustaa Shopify-kauppiaita ja muita jälleenmyyjiä kasvattamaan myymälöitään tuotteiden dropshippingillä. Yksi hyvä syy käyttää Modalystia on, että se tarjoaa yhden parhaista tilaustulostuspalveluista. Tämä tarkoittaa, että tilaustulostusyritysten löytäminen ei olisi suuri ongelma Modalystissa.

Lisäksi se on helppokäyttöinen ja integroituu helposti Shopifyn, Wixin ja Dropcommercen kanssa. Lisäksi se yhdistää sinut toimittajiin Yhdysvalloista ja monista muista maista. Lisäksi Modalystin mukana tulee Chrome-laajennus, jonka avulla voit tuoda tuotteita kauppaasi muutamalla painikkeen painalluksella.

Ainutlaatuisten palveluidensa ansiosta Modalyst on luokiteltu Forbesin, Ellen, Bloomberg Businessweekin jne. parhaimmaksi dropshipping- ja print-on-demand-ohjelmistoksi.

Hinnoittelu

Harrastussuunnitelma

 • 0 dollaria
 • 25 tuotteen raja
 • Vain ei-premium-toimittajat

Käynnistyssuunnitelma

 • 35 dollaria
 • 250 tuotteen raja
 • Vain ei-premium-toimittajat

Pro Plan

11. Sellvia

Sellvia Dropshipping -toimittaja

Seuraavana dropshipping-toimittajien listallamme on Sellvia. Sellvia on dropshipping-alusta, joka auttaa sinua saamaan yhteyden yrityksesi parhaaseen toimittajaan.

Se on onnistuneesti auttanut yli 200 000 henkilöä aloittamaan dropshipping-yrityksensä. Tästä syystä Inc. Magazine on luokitellut sen yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Yhdysvalloissa.

Lisäksi Sellvia neuvoo sinua myydyimmässä markkinaraossa ja tarjoaa sinulle tuotteita, joita voit myydä. Lisäksi se tarjoaa nopean toimituksen kaikkialle maailmaan.

Lisäksi saat henkilökohtaisen esimiehen, joka opastaa sinua kaikissa tuotteiden etsimisen prosesseissa ja vaiheissa.

Hinnoittelu

Sellvia

Tämä on paras hintavaihtoehto verkkoyrityksille, jotka jo myyvät

 • 39 dollaria/kk
 • Rajoittamaton tuotetuonti ja -tilaukset Sellviasta
 • Ilmainen 14 päivän kokeilujakso ja tekninen tuki

Sellvia Pro

Paras uusille yrittäjille, joilla ei ole kokemusta.

 • 399 dollaria/kk
 • Kaikki Sellvia-suunnitelman ominaisuudet
 • Ilmainen avaimet käteen -verkkokauppa
 • Ilmainen verkkosivuston asennus, mukaan lukien verkkotunnus ja hosting
 • Henkilökohtainen johtaja
 • Postituspalvelujen integrointi jne.
🔥 Empfohlen:  Kuinka vastata johdantosähköpostiin käyttämällä 4 todistettua vinkkiä

12. Avasam

Avasam dropshipping

Haluatko hankkia tuotteita Isossa-Britanniassa sijaitsevilta dropshipping-toimittajilta? Avasam on paras vetosi. Avasamin mukana tulee useita sisäänrakennettuja työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua skaalaamaan dropshipping-liiketoimintaasi, mukaan lukien ympärivuorokautinen tuki. Kaikkien alustalla olevien tuotteiden laatu tarkastetaan.

Mielenkiintoisin osa on, että vain tarkastetut ja vahvistetut Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat toimittajat ovat sallittuja alustalla. Sen avulla voit myös integroida verkkokauppasi muutamassa minuutissa ja nauttia kaikista sen automaatioprosesseista.

Hinnoittelu

Avasamilla on 4 maksettua suunnitelmaa; aloitus-, edistynyt-, yritys- ja Guru-suunnitelmat, jotka vaihtelevat 15–75 dollarista ilmaisella kokeilujaksolla.

Aloitus-, edistynyt ja liiketoimintasuunnitelma

 • 15-60 €/kk
 • Rajoitettu tuotehankinta
 • Rajoitettu tilaus kuukaudessa
 • Rajoitettu kanavaintegraatio

Guru-suunnitelma

 • 74,99 $/kk
 • Rajoittamaton tuotehankinta
 • Rajoittamaton tilaus kuukaudessa
 • Rajoittamaton kanavaintegraatio

13. DropCommerce

Dropcommerce

DropCommerce on valintaalusta, jos haluat olla yhteydessä yhdysvaltalaisiin toimittajiin, jotka ovat luotettavia ja läpinäkyviä. Myös Dropcommercen toimittajat tarjoavat täyden hyvityskäytännön.

Haluatko käyttää merkkilaskuja ja lähetystarroja tilauksissasi? Se ei ole ongelma Dropcommercen kanssa.

Tuotteiden hankinta Dropcommercesta takaa, että saat vähintään 30 % voiton jokaisesta myynnistä. Mielenkiintoista on, että Dropcommerce tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Lisäksi saat tukea ilman lisäkustannuksia.

Hinnoittelu

Alle 50 $ kuukaudessa hinnat antavat sinulle rajoitettuja tuotteita, ei automaattista täyttöä ja määrittämätöntä tilivastaavaa.

Hinnat 499–999 dollaria kuukaudessa antavat sinulle rajoittamattoman pääsyn tuotteisiin, merkkilaskutukseen ja automaattiseen toimitukseen.

14. Crov

Crov dropshipping

Crov on loistava alusta löytää toimittajia dropshipping-liiketoimintaasi varten. Suurin osa Crovin toimittajista on kuitenkin Yhdysvalloissa – ja myös heidän varastonsa sijaitsevat siellä. Lisäksi nämä ovat tarkastettuja toimittajia, joilla on yli 36 000 laadukasta tuotetta. Tämä tekee Crovista yhden luotetuimmista alustoista tuotteiden löytämiseen.

Lisäksi Crovissa on tuotepyyntöominaisuus, jonka avulla löydät tavarantoimittajat nopeammin ja helpommin. Lisäksi Crov toimittaa yli 42 maahan ja toimitushinnat riippuvat tuotteen toimittajasta ja sen toimitustavasta.

15. iDropship

iDropship on australialainen tukkukauppa, joka tarjoaa enimmäkseen korkeahintaisia ​​tuotteita.

Lisäksi ne auttavat sinua löytämään halpoja ja trendikkäitä tuotteita, jotka voit lisätä Shopify-kauppaasi lyömättömin alhaisin hinnoin.

Automaattiset tuotevarasto- ja hintapäivitykset pitämään myymäläsi pystyssä ja synkronoituna toimittojesi kanssa.

Kuukausittaista tallennusmaksua ei veloiteta, joten voit keskittyä yritykseesi.

Toimituksen nopeuttamiseksi varastossa olevat tuotteet käsitellään ja lähetetään samana päivänä, kun tilaus tehdään.

Johtopäätös

Joten siinä se on; 15 mahtavaa alustaa dropshipping-toimittajien löytämiseen. Nämä alustat ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat erinomaisen tuen. Toivomme, että niistä on sinulle hyötyä.

Saatko liikennettä Shopify-verkkosivustollesi, mutta sinulla on vaikeuksia muuntaa sitä myyntiin? Adoric voi auttaa.

Adoric sisältää useita työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua muuttamaan verkkosivustosi kävijöitä asiakkaiksi. Mikset lisää Adoric Shopify -sovellusta verkkosivustollesi heti nähdäksesi sen toiminnassa?

Table of Contents