Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 eniten palkattua julkista työntekijää osavaltioittain Yhdysvalloissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 eniten palkattua julkista työntekijää osavaltioittain Yhdysvalloissa

Julkisilla työntekijöillä on tärkeä rooli osavaltioiden hallitusten toiminnassa kaikkialla Yhdysvalloissa. Opettajista ja professoreista lainvalvontaviranomaisiin ja terveydenhuollon ammattilaisiin nämä henkilöt vaikuttavat merkittävästi yhteisöihinsä. Jokaisessa osavaltiossa yksi henkilö erottuu parhaiten palkatuista julkisista työntekijöistä, ja hänellä on huomattava korvauspaketti. Tässä artikkelissa olemme koonneet luettelon niistä valtion eniten palkatut julkiset työntekijät Yhdysvalloissa. Se heijastaa eri alueilla arvostettujen ammattien ja asiantuntemuksen monipuolisuutta ja valaisee valtionhallinnon tiettyjen roolien tärkeysjärjestystä ja merkitystä.

Faktoja korkeimmin palkatuista julkisista työntekijöistä osavaltioittain

Tässä on mielenkiintoisia faktoja valtion työntekijänä olemisesta Yhdysvalloissa.

  • Yhdysvallat on johtava talous maailmassa; siksi se on korkealla valtion työntekijöiden palkoissa.
  • Yhdysvallat on koti joillekin huipputeknologian yrityksille, kuten Amazonille, Applelle ja Microsoftille, mikä tekee työntekijöidensä keskipalkoista kilpailukykyisen maailmassa.
  • Julkisten työntekijöiden palkat Yhdysvalloissa vaihtelevat 25 000–424 000 USD vuodessa.
  • Jalkapallo- ja koripallovalmentajat ovat osavaltioittain eniten palkattuja julkisia työntekijöitä.
  • Jos kuulut Yhdysvaltojen valtion parhaiten palkattujen julkisten työntekijöiden joukkoon, saat todennäköisesti kotiin keskimäärin 95 000 USD:n vuosipalkan.

Sisällysluettelo

15 eniten palkattua julkista työntekijää osavaltioittain Yhdysvalloissa

Alla on luettelo Yhdysvaltojen parhaiten palkatuista valtion työntekijöistä. Nämä ihmiset ovat alansa mestareita ja ansaitsevat palkan, joka ylittää normaalin työntekijän palkan.

1. John Calipari, Kentucky (9,3 miljoonaa dollaria)

John Calipari on miesten koripallon päävalmentaja Kentuckyn yliopistosta. Hän on johtanut tiimiä vuodesta 2009 ja on yksi parhaiten palkatuista julkisista työntekijöistä Yhdysvalloissa.

Calipari on hyvä siinä, mitä hän tekee äänitettyään 768 virallista voittoa urallaan koripallovalmentajana. Hän johti myös joukkueensa finaaliin vuosina 2011–2015, mikä nosti arvoaan julkisessa palvelussa.

Hänestä tuli myös Naismithin vuoden college-valmentaja vuosina 1996, 2008 ja 2015. Erinomaisen suorituksensa ansiosta hänen nimensä listattiin Basketball Hall of Fameen 7 vuotta sitten. Calipari on myös voittanut lukemattomia kansallisia mestaruuksia.

2. Dabo Swinney, Etelä-Carolina (9,3 miljoonaa dollaria)

Dabo Swinney johtaa jalkapallojoukkuetta osoitteessa Clemsonin yliopistoEtelä-Carolina päävalmentajana ja siteet John Caliparin kanssa Yhdysvaltojen parhaiten palkattujen valtion työntekijöiden listalla.

Hän toimi jalkapallon päävalmentajana yliopistolla vuodesta 2008. Hän otti joukkueen johtoon kauden puolivälissä vuonna 2008 valmentajan erottua. Syyskuussa 2022 Swinney allekirjoitti a 9 vuoden sopimus arvoltaan 115 miljoonaa dollaria. Hän on myös toiseksi parhaiten palkattu jalkapallovalmentaja.

Valmentaja Swinney rikkoi ennätyksen johtamalla Clemson Tigersin kansallisiin mestaruuskilpailuihin kahdella kaudella. Vuonna 2018 hän rikkoi ennätyksen, jota joukkue ei ollut koskaan rikkonut vuoden 1897 jälkeen 15-0-voitolla. Tämä on tehnyt hänestä yhden Yhdysvaltojen parhaiten palkatuista julkisista työntekijöistä.

🔥 Empfohlen:  10 Intian parasta muotiblogia, jotka kannattaa lukea parhailta muotibloggaajilta (päivitetty 2023 painos)

3. Nick Saban, Alabama (8,9 miljoonaa dollaria)

Nick Saban sijoittui kolmannelle sijalle ja sijoittuu viiden parhaiten palkatun julkisen työntekijän joukkoon Yhdysvalloissa. Hänen alkuperänsä juontaa juurensa Länsi-Virginiaan, mutta hän työskentelee Crimson Tiden päävalmentajana Alabaman yliopistossa.

Saban allekirjoitti a 74 miljoonan dollarin arvoinen sopimus vuonna 2018, joka kestää 8 vuotta. Ennen sopimuksen allekirjoittamista hän toimi myös Miami Dolphinsin päävalmentajana ja voitti heidän kanssaan seitsemän kansallista mestaruutta.

Monet mediatalot ovat ylistäneet häntä parhaaksi jalkapallovalmentajaksi. Hän kirjaa suurimmat voitot kansallisissa mestareissa päävalmentajana.

4. Urban Meyer, Ohio (7,6 miljoonaa dollaria)

Urban Meyer on neljäs tässä Yhdysvaltain osavaltioittain parhaiten palkattujen julkisten työntekijöiden luettelossa. Hän on toiminut useiden jalkapallojoukkueiden päävalmentajana, mm Bowling Green FalconsUta Utes, Florida Gators ja nyt Ohio States Buckeyes.

Hän allekirjoitti kuuden vuoden sopimuksen 6,4 miljoonaa dollaria vuodessa pidätysmaksuilla, joita myöhemmin pidennettiin. Hän on urallaan niiden 4 valmentajan joukossa, jotka ovat voittaneet kansallisia mestaruuksia useammalle kuin yhdelle korkeakoululle.

Meyerin valmentajan ura on eronnut joukosta vuosien varrella ja arvostanut hänet korkealle. Hänen esimerkillinen suorituksensa on tehnyt hänestä Yhdysvaltain parhaiten palkattujen valtion työntekijöiden joukossa.

5. Jim Harbaugh, Michigan (7,5 miljoonaa dollaria)

Jim Harbaugh opiskeli Michiganin yliopistossa ja pelasi yliopiston jalkapallojoukkueessa ollessaan koulussa. Hän johtaa nyt joukkuetta sen valmentajana erinomaisella suorituksella.

Harbaughin historiaa joukkueen kanssa nähdään motivoivana tekijänä hänen pelaajilleen hänen erinomaisen suorituksensa vuoksi. Hän vie vuosittain miljoonia kotiin ja on Yhdysvaltojen viidenneksi parhaiten palkattu julkinen työntekijä.

Harbaugh syntyi Toledossa, Ohiossa, isälle, joka oli myös jalkapallovalmentaja. Jack Harbaugh (isä) inspiroi Jimiä suuresti pelissä. Hän on myös valmentanut San Diegon yliopistossa, Stanfordin yliopistossa ja nyt Michiganin yliopistossa, johon hänellä on 4 vuoden sopimus, joka päättyy 2025.

Lue myös: Top 10 rikkainta podcasteria

6. Jimbo Fisher, Texas (7,5 miljoonaa dollaria)

Jimbo Fisher sai työpaikan Texas A & M -yliopistossa vuonna 2017. Hän allekirjoitti a 10 vuoden sopimus arvoltaan 75 miljoonaa dollaria jalkapallon päävalmentajana. Fisher sai työpaikan johdettuaan Floridan osavaltion yliopiston mestaruuskilpailujen kärkeen, mikä teki hänestä yhden Yhdysvaltojen parhaiten palkatuista valtion työntekijöistä.

Hän palveli yliopistossa 8 vuotta ennen kuin erosi ottaakseen työn Texasissa. Hän on myös Salem University ja University of Florida alma mater, syntynyt Clarksburgissa, Länsi-Virginiassa.

7. Kirby Smart, Georgia (6,9 miljoonaa dollaria)

Kirby Smart opiskeli Georgian yliopistossa. Georgia Bulldogs palkkasi hänet myöhemmin päävalmentajaksi. Hänen alkuperänsä on Montgomerystä, Alabamasta, mutta hän varttui Georgiassa. Hän on Yhdysvaltain seitsemänneksi parhaiten palkattu julkinen työntekijä. Hän on toiminut Nick Sabanin apuvalmentajana.

Kirby on myös johtanut Alabaman yliopistoa koulun jalkapallovalmentajana 8 vuoden ajan. Hän aloitti yliopistojoukkueen johtamisen vuonna 2015. Päävalmentajana Smart on toiminut vei Bulldogs-joukkueen Sec-mestaruussarjaan ja selvisi voitosta. Hänen johtamansa kansallinen mestaruusvoitto Georgia Bulldogsissa on ollut koulun historian ennätys, sillä se on ensimmäinen sitten vuoden 1980.

8. Jeff Brohm, Indiana (6,6 miljoonaa dollaria)

Jeff Brohmin alkuperä on Kentucky. Hän on pelannut pelinrakentajana aiemmin ja on nyt Boilermakersin päävalmentaja, Purdue University, Indiana. Hän allekirjoitti 29 miljoonan dollarin sopimuksen Yliopiston kanssa vuonna 2017. Hän täydentää palkkaansa myös lisäbonuksilla.

🔥 Empfohlen:  Ilmainen 25 dollarin rekisteröitymisbonus (vuoden 2023 parhaat tarjoukset)

Brohm on johtanut Boilermakersin voittamaan Foster Farms Bowlin. Hänet tunnetaan innovatiivisuudestaan ​​leikkitemppujen ja aggressiivisuuden suhteen, mikä tekee hänestä tähden ja yhden USA:n parhaiten palkatuista valtion työntekijöistä.

Hänen syntymäpaikkansa on Louisville, Kentucky, ja hänen isänsä pelasi pelinrakentaja Louisvillessä. Brohm johti kerran Kentuckyn lukion joukkueen osavaltion mestaruuskilpailuihin voittamattomana ja hänet valittiin vuoden pelaajaksi.

Lue myös: 30 maailman kalleinta urheilukorttia

9. Lincoln Riley, Oklahoma (6,4 miljoonaa dollaria)

Lincoln Riley on osavaltioittain parhaiten palkattujen julkisten työntekijöiden joukossa nuorin. Hän pääsi listalle 36-vuotiaana. Hän on tällä hetkellä Etelä-Kalifornian yliopiston Trojans-jalkapallojoukkueen päävalmentaja.

Lincoln toimi Oklahoma Soonersin yliopiston päävalmentajana vuosina 2017-2021. Joukkueella on teki erinomaisen suorituksen siitä lähtien, kun hän alkoi johtaa sitä. Hänen nimityksensä USA Trojanin päävalmentajaksi sai paljon kiitosta mediassa, mikä oli hieno liike.

10. Dan Mullen, Florida (6,07 miljoonaa dollaria)

Dan Mullen on päävalmentaja Floridan yliopisto. Ennen kuin hänestä tuli Floridan yliopiston päävalmentaja, Mullen toimi Mississippi State Universityn päävalmentajana vuosina 2009–2017. Hän on työskennellyt Urban Meyerin alaisuudessa Bowling Greenissä.

Mullen on valmentanut joitain merkittäviä jalkapallon pelaajia, kuten Kyle Traskia ja Dak Prescottia monien muiden joukossa. Hän allekirjoitti sopimuksensa Florida Gaters Football -joukkueen kanssa vuonna 2017, ja se kesti kuusi vuotta. Sopimus oli arvoltaan 36,6 miljoonaa dollariamikä nostaa hänet parhaiten palkattujen valtion työntekijöiden joukkoon Yhdysvalloissa.

11. James Franklin, Pennsylvania (5,7 miljoonaa dollaria)

James Franklin on tehnyt pitkän uran päävalmentajana. Hänen valmentajauransa alkoi vuonna 1995. Hän syntyi Langhomessa, Pennsylvaniassa.

Hänellä on pelasi myös pelinrakentajaa Pennsylvanian East Stroudsburgin yliopistoon neljäksi vuodeksi. James oli myös Vanderbiltin yliopiston jalkapallopäävalmentaja. Franklin on yksi parhaiten palkatuista julkisista työntekijöistä Yhdysvalloissa ja on Penn Staten Nittanny Lionsin päävalmentaja vuodesta 2014 alkaen.

12. Scott Frost, Nebraska (5 miljoonaa dollaria)

Scott Frost on yksi parhaiten palkatuista valtion työntekijöistä Yhdysvalloissa. Hän toimii Cornhuskersin jalkapallojoukkueen päävalmentajana Nebraskan yliopistossa. Hän allekirjoitti 7-vuotisen sopimuksen seuran kanssa vuonna 2017 35 miljoonaa dollaria.

Yliopiston päävalmentajana Frost on myös valmistunut yliopistosta. Kun hänen sopimuksensa päättyi, yliopisto pyysi häntä jatkamaan sopimustaan ​​kahdella vuodella hänen esimerkillisen suorituksensa vuoksi.

13. Lovie Smith, Illinois (5 miljoonaa dollaria)

Lovie Smith on nimitetty Illinoisin yliopiston päävalmentajaksi. Hän johtaa jalkapallojoukkuetta yliopistossa ja on yksi parhaiten palkatuista julkisista työntekijöistä Yhdysvalloissa.

Smith allekirjoitettiin yliopiston päävalmentajaksi vuonna 2016 kuudeksi vuodeksi. Hänestä tuli äskettäin Houston Texansin päävalmentaja aiemmin vuonna 2022. Hän palveli myös Chicago Bearsissä ja Tampa Bay Buccaneersissa vuosina 2004–2016. Smith on ollut superkulhossa kaksi kertaa ja teki erinomaisen esityksen.

Valmennustyön lisäksi Smith oli jalkapalloilija, joka pelasi Tulsan yliopistossa linebackerina ja puolustajana. Sitten hän toimi joukkueen apuvalmentajana.

14. Mike Gundy, Oklahoma (5 miljoonaa dollaria)

Mike Gundy on toiminut Oklahoma Universityn pääjalkapallovalmentajana vuodesta 2005. Hän on yksi USA:n parhaiten palkatuista julkisista työntekijöistä ja hänellä on kokemusta pelinrakentajan roolista aiemmin 80-luvulla.

Hän johti Cowboysin joukkuetta yli 96 voittoa, mikä on joukkueen historian korkein voitto. Mike allekirjoitti rullaavan 5-vuotisen sopimuksen Cowboysin kanssa lokakuussa 2020 ja on yksi USA:n huippuvalmentajista ja parhaiten palkatuista valtion työntekijöistä.. Hän oli mukana Oklahoma Sports Hall of Famessa vuonna 2021.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää sosiaalista mediaa Yhdysvalloissa vuonna 2023? (Viimeisimmät luvut)

15. Kirk Ferentz, Iowa (4,8 miljoonaa dollaria)

Ferentz nimitettiin Iowan jalkapallojoukkueen päävalmentajaksi vuonna 1999, ja hän on toiminut tässä tehtävässä siitä lähtien. Hän on pisin FBS-valmentaja samassa ohjelmassa.

Yliopistossa Ferentz pelasi linjataustajana Connecticutin yliopistossa. Hän on toiminut myös Mainen yliopiston jalkapallojoukkueen päävalmentajana. Hänen loistava suorituskykynsä on pitänyt hänet saman joukkueen johdossa pisimpään.

Lue myös: 21 eniten palkattua poliisilaitosta palkalla

Edut työskentelystä valtion työntekijänä Yhdysvalloissa

Monet ihmiset haluaisivat työskennellä Yhdysvalloissa, mutta he eivät voi vain selvittää, onko se paras paikka saada työpaikka. USA:n osavaltion palveluksessa työskenteleminen on yksi parhaista urapäätöksistä, jonka voit koskaan tehdä useista syistä.

1. Kuka tahansa voi saada työtä

Ensinnäkin, jos olet harkinnut USA:n valtion työntekijän palkkaamista, sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä. Yhdysvaltain hallitus tarjoaa a erilaisia ​​töitä eri taitoja osaaville ihmisille. Voit valita upeista työllistymismahdollisuuksista riippuen taidoistasi ja intohimoistasi; siivoojista professoreihin on mahdollisuus kaikille.

2. Tee sosioekonominen vaikutus

Yhdysvallat tunnetaan suuresta panoksestaan ​​maailmantalouteen. Hallitus pyrkii parantamaan ihmisten elämää maailmanlaajuisesti parantamalla heidän sosioekonomista asemaansa. Julkisena työntekijänä työskenteleminen antaa sinulle mahdollisuuden jättää jälkensä monien elämään maailmanlaajuisesti.

3. Kilpailukykyiset palkat

Johtavana taloudena Yhdysvaltojen työmarkkinoilla on erittäin kilpailukykyinen palkkataulukko. Kun saat työpaikan jossakin osavaltiossa, voit olla Yhdysvaltojen ja maailmanlaajuisesti parhaiten palkattujen valtion työntekijöiden joukossa. Tarvitset vain laadukkaita akateemisia papereita kilpailukyvyn vuoksi työmarkkinoilla.

4. Aika henkilökohtaiselle elämälle

Monet valtion työpaikat ovat riittävän joustavia, jotta sinulla on aikaa perheelle ja ystäville. Jotkut jopa ottaa enemmän kuin kaksi työtä ja silti heillä on aikaa henkilökohtaiseen elämäänsä.

5. Kasvata taitojasi

Eri valtion virastojen tarjoamat työpaikat haastavat ajattelemaan lujasti ja olemaan tarpeeksi innovatiivinen. Tämä auttaa sinua kehittämään taitojasi ja sitä kautta lisää arvoasi kaupassa. Arvon kasvaessa sinulla on mahdollisuus olla yksi parhaiten palkatuista valtion työntekijöistä Yhdysvalloissa.

6. Muut edut

Julkisena työntekijänä joudut alttiiksi muille valtion etuja palkkasi lisäksi, kuten sosiaaliturvarahastot. Nämä turvaavat tulevaisuutesi ja tekevät oleskelustasi Yhdysvalloissa mukavamman.

Parhaiten palkattu julkinen työntekijä vaihtelee USA:n osavaltioittain, mikä kuvastaa julkisten instituutioiden eri ammatteja ja rooleja. Näillä henkilöillä on tärkeitä ja vastuullisia tehtäviä, jotka osoittavat panoksensa merkityksen omalle osavaltiolleen.