Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 esimerkkiä digitaalisesta markkinoinnista strategiasi inspiroimiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 esimerkkiä digitaalisesta markkinoinnista strategiasi inspiroimiseksi

On kiistatonta, että tehokkaiden digitaalisen markkinoinnin strategioiden sisällyttäminen on välttämätöntä yrityksille, jotka haluavat menestyä tänään. Olemme varmoja, että tiedät sen. Mutta se on myös todella laaja käsite, jossa on paljon erilaisia ​​työkaluja ja lähestymistapoja teorian muuttamiseksi toiminnaksi.

Kuinka voit käyttää sitä tavalla, joka hämmästyttää yleisöäsi ja on järkevä brändillesi – kaikki tämä samalla, kun se mahtuu budjettiisi?

Paras tapa löytää vastaus on tarkastella onnistuneita tapauksia ja ymmärtää, miksi ne tekivät niin.

Auttaaksemme sinua tässä osassa listasimme kuusi hienoa digitaalisen markkinoinnin esimerkkiä, joista saat inspiraatiota ja opimme.

Katsotaanpa!

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. American Express: Rakennusviranomainen

Loistavan sisällön luominen tietylle kohteelle (ostajapersoonallesi) on paras strategia, kun haluat rakentaa auktoriteettia. Mutta mitä tämä sana todella tarkoittaa digitaalisen markkinoinnin kontekstissa?

Kun brändi tunnustetaan auktoriteetiksi, se tarkoittaa, että suuri joukko ihmisiä hakee luotettavaa ja luotettavaa tietoa tietystä aiheesta.

Se oli mielikuva, jonka AMEX halusi rakentaa, kun he aloittivat suuren sisältömarkkinointikampanjan Open Forum -nimisellä sivustolla – nyt Trendit ja oivallukset.

Ajatuksena oli antaa relevanttia tietoa ja auttaa yleisöä kaikissa heidän yritysratkaisuihinsa liittyvissä asioissa: talousuutisissa, trendeissä yrityksille, vinkkejä markkinointiin, myyntiin, tuottavuuteen ja kassavirtaan.

Tulokset olivat juuri niin onnistuneita kuin oli suunniteltu. Artikkelien ja postausten jatkuvan virran myötä verkkosivustosta tuli referenssi yrittäjille, jotka aloittavat yrityksensä ja kasvavat.

Mutta todellinen salaisuus AMEXin tapauksen takana on valtuuksien lainaaminen niiltä, ​​joilla se jo on.

Sisältömarkkinointistrategia voidaan toteuttaa yksinomaan talon sisällä, mutta yritys päätti etsiä alan johtajia ja tunnettuja nimiä tarjotakseen oivalluksia ja oppitunteja.

Joten miksi ei tekisi sitä myös? Alueesi ammattilaisten kutsuminen on hyvä idea houkutella lisää liidejä ja luoda tärkeä suhde vaikuttajien kanssa.

2. Airbnb: Keskittyminen käyttäjien luomaan sisältöön

Erikoisartikkelit ovat hyviä luomaan auktoriteettia, mutta on toinen strategia, joka sopii täydellisesti bränditietoisuuden lisäämiseen, yleisön sitouttamiseen ja liidien luomiseen orgaanisesti. Puhumme tietysti käyttäjien tekemästä sisällöstä.

Airbnb on yritys, joka omaksui täysin tämän digitaalisen markkinointikanavan sallimalla kaikkien käyttäjien jakaa matkakokemuksensa kaikilla alustoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Mutta he menivät vielä pidemmälle. Mikä on täydellinen sisältö hotelliyritykselle? Ilmeisesti matkailu. Niinpä Airbnb alkoi mainostaa ja rohkaista omistajien ja asiakkaiden luomia videoita, valokuvia ja matkaoppaita.

Sen visuaalinen puoli on olennainen. Instagram on yritykselle tärkeä kanava, koska se resonoi sen kanssa, mitä sen yleisö haluaa. Tämä on yksi parhaista digitaalisen markkinoinnin esimerkeistä tästä luettelosta.

Eikä mikään estä sinua tekemästä samaa. Tarjoa kannustimia ja mainosta liidien ja asiakkaittesi luomaa sisältöä, joka on järkevää yrityksellesi. Anna niiden olla osa tuotekuvaasi.

3. Lyft: Promoottorien luominen

Suuri saavutus digitaalisessa markkinoinnissa on asiakkaiden muuttaminen promoottoriksi. Se saa käyttäjäkuntasi löytämään lisää liidejä puolestasi.

Tämä on yleensä saavutettavissa luomalla kanta-asiakasohjelmia tai antamalla erityisehtoja vastineeksi. Se on tapa kannustaa ja levittää suusta suuhun -mainontaa.

Se on juuri mitä Lyft teki ja se toimi. Jopa kilpailemalla markkinoiden suuremman toimijan kanssa, kyytinjakosovellus löysi tilatarjouksensa kannustimia, kuten ilmaisia ​​kyytiä käyttäjille, jotka viittasivat palvelua ystävilleen ja perheelleen.

🔥 Empfohlen:  Applen uudelleensuunniteltu iPad USB-C:llä, 5G:llä ja maisemakameralla saapuu hintaan 449 dollaria

Kun tämä strategia on sidottu huippuosaamisen tuottamiseen keskittyvään brändiin, siitä tulee lyijyjä tuottava voimanpesä.

Meille ei ole mitään vakuuttavampaa kuin meille, että joku, johon luotamme, suosittelee palvelua ja sitten odotuksemme täyttyvät. Mitäpä jos kokeilisit sitäkin?

4. Domino’s: Uusien teknologioiden omaksuminen

Näiden digitaalisen markkinoinnin esimerkkien joukossa Domino’s on hyvä tapa ymmärtää, kuinka uusien teknologioiden tunteminen ja nopea toiminta voi tuottaa tulosta.

Domino’s Anyware on työkalu, joka ei keskity itse tuotteeseen, vaan siihen, miten tilaat sen. Ohjelmisto (saatavilla useille alustoille) on ääniaktivoitu, ja se on yhdistetty tekoälyyn, joka pystyy tulkitsemaan ja ymmärtämään mitä haluat.

Se paransi myyntiä varmasti, mutta suurin tuotto tästä strategiasta on brändikuvassa.

Teknologiaa omaksuvana ja työntävänä yrityksenä tunnetuksi tuleminen on suuri etu erityisesti nuorempien joukossa.

5. Sephora: Taking The Omnichannel Path

Sephora nähdään markkinoilla nykyään yhtenä suurimmista toimijoista digitaalisen markkinoinnin alalla. Tämä ei johdu tietystä strategiasta, vaan siitä, kuinka he onnistuivat saavuttamaan valtavan online-näkyvyyden.

Yrityksen painopiste on olla siellä, missä sen yleisö on. Sosiaalisella medialla on tietysti iso rooli, sillä tuotteilla on suuri visuaalinen vetovoima.

Tuloksena on niin sanotut ostokokemukset – rikas sisältö, kuten opetusohjelma videossa, joka yhdistää arvokasta tietoa suoraan mainontaan, tai interaktiivinen tietokilpailu, joka näyttää sinulle parhaan tuotteen.

Ja on muutakin. Sephora menee all-in omnichannelilla. He myyvät Instagramissa, heillä on loistava käyttökokemus verkkosivuillaan ja he jopa tutkivat myymälöidensä maantieteellisiä mainoksia.

Se on loistava esimerkki persoonallisuutesi tuntemisesta, tavoitettavissa olemisesta ja asiakasuskollisuuden luomisesta. Yksi erinomaisista digitaalisen markkinoinnin esimerkeistä, jota ei koskaan unohda.

6. Slack: Keskittyminen ratkaisuihin

löysä osoittaa, että digitaalisen markkinoinnin ponnistelut eivät lopu siihen, kun liidi muunnetaan.

Se on tiimiyhteistyötyökalu yrityksille niiden koosta tai kokoonpanosta riippumatta. Se on täydellinen ja joustava alusta, joka keskittyy tuottavuuteen ja päätöksentekoon.

Jos yrityksesi tarjoaa palvelun kuten he tekevät, sinun on ymmärrettävä, että et myy tuotetta, vaan ratkaisua.

Tämä on oivallus, joka rakensi Slackin tuen käyttökokemuksen ympärille. Heillä on erikoistunut tiimi, joka vastaa tuhansiin lippuihin joka päivä ja auttaa heidän tukikohtaansa paitsi käyttämään tekniikkaa myös tekemään sen avulla enemmän.

Läheisyys aktiivisiin asiakkaisiin johtaa uskollisuuteen. Ja uskollisuus on avain markkinoiden tulevaisuuteen.

7. Red Bull: Virussisällön vaikutuksen ymmärtäminen

Lähde: punainen härkä YouTube kanava

Se vaatii neroutta sisältöstrategia ja onnea leviämiseen, ja tämä on yksi niistä digitaalisen markkinoinnin esimerkeistä, jotka meidän oli yksinkertaisesti jaettava. Red Bull on kuitenkin onnistunut vangitsemaan viraalisia hetkiä johdonmukaisesti ja muuttamaan ne sisällöksi luottaen käyttäjien jännityksennälkään.

Tämän jännityksen tyydyttäminen on ratkaisevan tärkeää sen kannalta, kuinka laajalle sisältö voi olla. Tämä on paikka punainen härkä loistaa – ymmärtää, että ihmisten uteliaisuuden tyydyttäminen voidaan herättää erottuvalla sisällöllä.

Voit nähdä tämän täysillä Red Bull Stratos -videolla, jossa Felix Baumgartner lähetettiin suorana hyppäämässä avaruuden reunalta.

Tämä video kuvasi Red Bullin iskulausetta “Red Bull antaa sinulle siivet” ilman suoraa myyntiä koko videon ajan. Siitä tuli välitön menestys yli 6,8 miljoonalla katselukerralla energiajuoman virallisella YouTube-kanavalla.

🔥 Empfohlen:  20 Top Above the Fold -esimerkkiä inspiroimaan

Joskus ihmiset ovat kyllästyneitä myytyyn; he haluavat vain tarpeeksi mielenkiintoisen tarinan jaettavaksi rakkailleen. Joten miksi et kertoisi tarinaasi toisin?

8. Volkswagen: Hämmentävää nostalgiaa

Lähde: Brandsin YouTube-kanavan mainokset

Volkswagenin Last Mile -kampanja oli jäähyväiset Beetle-kokoonpanolle, mikä palautti siirtymisen sähköautoihin.

Koko video keskittyy nostalgiaan. Poika kasvaa rakastuessaan isänsä Beetleen ja jakaa elämänsä tärkeimmät virstanpylväät ikonisen ajoneuvon kanssa.

Tarinan jatkuessa voit kuulla lastenkuoroesitystä The Beatlesin klassikkokappaleesta ”Let It Be”. Mainos luo emotionaalisen yhteyden yleisöön ja osoittaa kovakuoriaisille faneille, että ajoneuvovalikoiman lopettaminen on yhtä tuskallista.

Älä pelkää muutosta. Käytä nostalgiaa pitääksesi vanhat fanit kiinnostuneena siitä, minne olet menossa uuden yleisösi kanssa.

9. Apple: Hyödynnä Customer Engagement

Lähde: TechCrunch

Sen lisäksi, että hallitsee taiteen myydä statusta ja ylellisyyttä käyttäjilleen, Omena on vienyt asiakkaiden sitoutumisen uudelle tasolle luomutuotteiden kanssa sosiaalisen median kampanjoita kuten “Shot on iPhone”.

Kampanjan tarkoituksena oli esitellä iPhone 6:n kameran selkeyttä. Seitsemänkymmentäviisi iPhone-käyttäjää lähetti yhteensä 77 kuvaa.

Kampanjan tulos oli vallankumouksellinen ja täydellinen esimerkki digitaalisesta markkinoinnista, joka osoittaa kuinka asiakkaiden osallistuminen voidaan hyödyntää markkinointitarkoituksiin.

Käyttäjien kanssakäyminen ja heidän osallistumisensa arvostaminen stimuloi brändiuskollisuutta ja voi tehdä brändistäsi puheenaiheen niin harrastajien kuin kriitikoiden tapaamisissa.

10. L’Oréal: Lisätyn todellisuuden omaksuminen (AR)

Lähde: Future Stores

Ajatus useiden vaatteiden kokeilemisesta vaatekaupassa täydellisen istuvuuden löytämiseksi voi olla masentava. Kosmetiikan kokeileminen on hieman herkempää, varsinkin kun on niin laaja meikkivalikoima kuin L’Oréalilla.

Meikin ystävät välittävät enemmän lopullisesta lookista, jonka meikki antaa heille. Makeup Genius -sovelluksen ja Magic Mirrors -sovelluksen avulla, L’Oréal käyttäjät voivat nyt kokeilla ja vertailla satoja ulkoasuja muutamassa sekunnissa puhelimillaan.

Tämä lyhentää asiakkaan tyydyttämiseen ja valmistukseen kuluvaa aikaa myynti.

Innovaatioiden rajojen työntäminen brändilläsi antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa pisteen, jossa vain sinä voit tarjota arvoa, jota tarvitaan asiakkaidesi tyytyväisyyteen.

11. Protein Works: Myynnin hajauttaminen

Lähde: Proteiini toimii

Sen hyväksyminen, että kaikki eivät tiedä tuotteestasi riippumatta siitä, kuinka paljon investoit mainoksiin, on yksi ensimmäisistä askeleista murskataksesi myyntitavoitteesi.

Sen kautta kumppanuusmarkkinointi ohjelmoida, Proteiini toimii tavoittaa uusia yleisöjä ja lisää myyntiä. He panostavat kumppanimarkkinoijoihinsa oleviin luottamusmahdollisuuksiin tuottaakseen tuotteilleen tarvittavan kuhinan ja liikenteen.

Kumppanimarkkinoijat palkitaan joka kerta, kun myynti tehdään heidän kuponkikoodejaan tai viittauslinkkejään käyttämällä. Yritys avaa ohjelmansa vaikuttajille ja ei-vaikuttajille, koska luottamuksen aste ei perustu pelkästään suosioon.

Käytä hajautettua johto- ja myyntikanavaa. Ihmisten välinen vuorovaikutus on välttämätöntä luottamuksen rakentamiseksi ja kestävämmän yhteyden luomiseksi brändiisi.

12. GoPro: Salli käyttäjiensä kertoa tarina

Lähde: GoPro YouTube-kanava

Tunteiden inspiroiminen mahdollisissa asiakkaissa tavalla, jolla he päättävät tulla tuotteidesi käyttäjiksi, on yksi markkinointistrategia, josta me kaikki voimme oppia Ryhtyä ammattilaiseksi.

GoPro kannustaa käyttäjiä jakamaan videoita seikkailuistaan ​​ja matkoistaan. Ne on ladattu brändin viralliselle YouTube-kanavalle. Käyttäjien luoma sisältö näyttää muille käyttäjille ja ei-käyttäjille, että heidän ei tarvitse olla ammattilaisia ​​tuottaakseen upean näköisiä visuaaleja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka näyttää useita kirjoittajia (yhteistekijöitä) WordPressissä

Tämän yksinkertaisen toimenpiteen ansiosta, jossa käyttäjät antavat kertoa tarinansa, YouTube on brändin sosiaalinen media, jolla on eniten liikennettä.

Esittele jokapäiväisiä tarinoita, koska suurin osa käyttäjistäsi on tavallisia ihmisiä. Tämä luo enemmän henkilökohtaista yhteyttä brändiisi.

13. JetBlue: Moitteeton asiakaspalvelu

Lähde: JetBlue

Keskittyminen asiakkaiden tarpeisiin kasvaessa voi olla haastavaa. Twitteriä käytetään usein tuotemerkkien palveluiden promootiotilana ja JetBlue löytänyt tavan sisällyttää asiakaspalvelu siihen.

Vain muutamaa sosiaalista mediaa voidaan käyttää vastaamaan seuraajiesi tarpeisiin ja valituksiin, varsinkin kun kyseessä on suuri yhteisö. Ja JetBlue löytää tasapainon tuotteidensa ja palveluidensa mainostamisen ja käyttäjien huomioimisen välillä.

Hyvä asiakaspalvelu ei voi koskaan mennä pois muodista. Kun yhä useammat yritykset tekevät valituksistaan ​​ja itsepalvelukanavistaan ​​vähemmän inhimillisiä, sinun pitäisi löytää tapa saada käyttäjät tervetulleiksi ottamalla päinvastainen lähestymistapa.

14. Uniqlo: Hybridiostoskokemusten kuratointi

Lähde: Muotilehti

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mistä haluat brändisi tunnustuksen? Sinun ei tarvitse mukautua perinteiseen teollisuuteen myymiesi tuotteiden osalta; kokemuksesi määrää edustamasi toimialan.

Japanilainen vaatemerkki Uniqlo on aina nähnyt itsensä teknologiana eikä muotibrändinä. Uniqlo käynnisti maailman ensimmäisen nopeasti liikkuvan kuvakampanjan. Valokuvan ottaminen mainostaulusta tarjoaa ainutlaatuisen tarjouskoodin, jolla käyttäjät voivat ostaa tuotteita verkkosivuillaan.

Ajatteleminen toimialasi ulkopuolella toteuttamalla ei-perinteisiä mainoskampanjoita paljastaa sinut suuremmalle yleisölle, joka pysyy uskollisena brändillesi ensimmäisen kiehtomisvaiheen jälkeen.

15. Dollar Shave Club (DSC): Focusing On The Essentials

Lähde: Dollar Shave Clubin YouTube-kanava

Tämä on vankka todiste siitä, että päivittäisiä tuotteita, kuten partaveitsiä, myyvät yritykset voivat tarjota erinomaisia ​​digitaalisen markkinoinnin esimerkkejä.

Mutta voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että myymäsi tuotteen tyyppi vaikuttaa mainokseesi. Joo, siksi parranajopuikkojen ja -terien mainokset ovat joskus tylsiä.

DSC muutti kaiken julkaisuvideollaan. He pilkkasivat uudempien parranajotekniikoiden nousevia markkinahintoja tekemällä hauskoja viittauksia siihen, mitä käyttäjät tarvitsevat ja mitä eivät.

Lopputulos? He keräsivät uskollisen fanikunnan, joka arvosti heidän myyvänsä kilpailijaa halvemmalla ja hauskan sisällön vuoksi.

Paketoida

Toivomme, että pidit näistä hullun-hyvistä digitaalisen markkinoinnin esimerkeistä – anna niiden olla inspiraatiosi!

Esittelemissämme tapauksissa näit strategioita houkutella, rakentaa tuotekuvaa, tehdä asiakkaista promoottorit ja parantaa säilyttämistä.

Lopputulos on selvä: Internetin omaksuminen loistavilla ideoilla ja sisällöllä voi parantaa näkyvyyttäsi monin tavoin.

Etkö ole varma mistä aloittaa? Ei ongelmaa! WriterAccess on ihanteellinen alusta, joka auttaa sinua virtaviivaistamaan sisällöntuotantoasi yhdistämällä tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuuden kirjoittajien luovuuteen.

Nauti 14 päivän ilmaisesta pääsystä Asiantuntevien kirjoittajien verkostoomme ja löydä, mitä mahtava sisältö voi tehdä yrityksellesi!