Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 hacks-pisteitä ilmaista tai halpaa Starbucks-juomaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 hacks-pisteitä ilmaista tai halpaa Starbucks-juomaa

Starbucksin hankkiminen halvalla ei ole helppoa.

Silti se ei tee ihmisistä yhtään vähemmän koukkuun sitä. Jos olet Starbucks-addikti, et luultavasti haittaisi tietää, kuinka saada halpoja (tai ilmaisia) Starbucks-juomia.

Loppujen lopuksi uutisissa on joka viikko tarina, joka yrittää saada katsojat tuntemaan syyllisyyttä siitä, kuinka paljon rahaa he käyttävät erikoiskahveihin.

Nämä toimittajat eivät tiedä, että Starbucksissa on monia tapoja säästää rahaa.

Kuinka säästää rahaa Starbucksissa

Ottamalla käyttöön nämä 15 rahaa säästävää Starbucks-tapaa, voit tehdä kahvitottumuksistasi edullisen ylellisyyden, joka ei tee suurta kolhua budjettiisi.

1. Liity Starbucks Rewards -ohjelmaan

Maailmassa, jossa jokaisella on palkinto- tai kanta-asiakasohjelma, Starbucks on mennyt yli ja tehdäkseen Starbucks Rewards vaivan arvoinen ohjelma.

Yksi parhaista eduista on ilmaiset kahvin ja teen täyttökerrat yhdellä käynnillä. Voit aloittaa kahvilla ja vaihtaa teehen tai napata mokkan normaalihintaan ja saada ilmaisen kahvin täyttöpakkauksen, tai kolme!

Saat myös ilmaisia ​​juomia ja leivonnaisia ​​keräämällä tähtiä. Voit ansaita tähtiä säännöllisillä vierailuilla paikallisessa Starbucksissa, verkkokaupoissa ja jopa ruokakaupoissa! Joten keittiössäsi oleva pussi kahvipapuja tai söpö muki, jonka haluat ostaa Starbucks.com-sivustolta, voi todella ansaita sinulle ilmaisen latten.

2. Tarkista tarjoukset Grouponista

Tätä ei tapahdu jatkuvasti, mutta pidä silmällä, jos haluat säästää paljon rahaa Starbucks-juomissasi.

Aina sinisessä kuussa on Starbucks Groupon ja voit saada a 10 dollarin Starbucks-kortti vain 5 dollarilla. Tämä on helppo 50 % säästö seuraavalla Starbucks-matkallasi. Paras tapa napata tämä sopimus on rekisteröityä Grouponiin ja seurata sähköpostiisi.

3. Ansaitse ilmaisia ​​Starbucks-lahjakortteja

Oletko kuullut Swagbucksista? Se on maksullinen kyselysivusto ilmaisten lahjakorttien ansaitseminen. Hanki ilmaisia ​​lahjakortteja Starbucksiin (ja muihin liikkeisiin) vain lyhyisiin kyselyihin osallistumista varten. Se on (melkein) mieletöntä toimintaa, jota voit tehdä vapaa-ajallasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka määritellä kohdeyleisösi 6 pikakysymyksellä

Parempi vielä, he antavat a 10 dollarin rekisteröitymisbonus suosikkijälleenmyyjääsi (um, Starbucks) sovelluksen sisäisiin ostoksiin 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä.

4. Käytä luottokorttipalkintoja

Monilla luottokorteilla voit kerätä palkintoja päivittäisistä ostoksistasi. Voit lunastaa pisteet lahjakortteihin melkein missä tahansa. Esimerkiksi viikoittaisilla ruokalaskuillasi voi saada pari ilmaista mokkaa kuukaudessa.

Käytä palkintoja tarjoavaa luottokorttia ja ala ansaita pisteitä halvempiin tai jopa ilmaisiin Starbucks-juomiin.

5. Lataa Starbucks-sovellus

Starbucks Mobile -sovelluksen avulla voit tilata kahvisi verkossa, ohittaa pitkät jonot ja säästää lopulta eniten rahaa tilauksestasi. Ne kahdeksan ja puoli minuuttia, jotka olisit normaalisti käyttänyt jonossa odottamiseen ja sitten baristan katseluun, ovat taas sinun.

Tilaa vain sovelluksesta (iPhone ja Android), ilmesty noutopiskille ja juomasi on valmis. Se on kuin VIP-status ilman ontuvaa ranneketta.

Säästämäsi arvokkaan ajan lisäksi mobiilisovellus ilmoittaa sinulle myös Happy Hoursista, jotka sisältävät puoli- ja 2-1-juomaerikoistarjouksia sekä tuplatähtiä ansaitsevista tapahtumista. Lopuksi push-ilmoitukset, jotka haluat todella saada!

6. Puppucinos

Tämä on ehdoton suosikkini Starbucksissa, jonka löysin puhtaasti vahingossa.

On koiraherkkua nimeltä “Puppucino”, joka on runsas annos kermavaahtoa kupissa. Aloin tilata sitä koiralleni, kun menimme yhdessä Starbucksiin, ja tajusin, että minua ei koskaan laskutettu siitä. Ilmeisesti se on ilmainen. Toivotaan, että tämä kestää!

No, kerran menin Starbucksiin ilman koiraani (hän ​​ei tiedä, joten älä kerro hänelle) ja tilasin Puppucinon tottumuksesta. Tajusin virheeni, kun menin hakemaan juomatilaukseni ja kerroin siitä baristalle. Hän vilkutti minulle ja sanoi, että suurimmalla osalla Puppuccinon tilaajista ei itse asiassa ole koiria.

Starbucksin kermavaahdossa on jotain taianomaista. Se on kuin tämä kylmä, taivaallisen suloinen ilo, josta haaveilen. Tarkoittiko Frank Sinatra sanoessaan, että parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia?

Aiheeseen liittyvä: 31 paikkaa, jotka tarjoavat ilmaisia ​​syntymäpäiväjuttuja

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita enemmän: Affiliate-markkinointi tai median ostaminen

7. Tee tee-se-itse jäälatte

Jos et halua keksiä omia kofeiinia sisältäviä luomuksiasi, voit saada halpoja Starbucks-juomia säästämällä dollarin tai kaksi ja valmistamalla oman lattesi… aivan maustebaarissa.

Näin se toimii:

  1. Tilaa tupla- tai kolminkertainen espresso jäällä joko Grande- tai Venti-kupissa.
  2. Vie ylisuuri espressokuppisi Starbucksin maustetiskille
  3. Hoitaa se heidän ilmaisella maidolla, kermalla, sokerilla, kanelilla ja suklaajauheella.

8. Lyhyt (piilotettu koko salaisessa valikossa)

Toinen tapa saada halpoja Starbucks-juomia on googlettaa “Starbucksin salainen menu”. Useimmat ihmiset tuntevat Starbucksin Tallin, Granden ja Ventin koon nimeämiskäytännöt. Mutta tiesitkö, että heillä on myös a Lyhyt koko?

Se on vain 8 unssia – toisin kuin 12 unssia korkea – mutta se on vain yksi monista alle 2 dollarin Starbucks-juomista, jotka eivät näy tyypillisessä kaupan ruokalistassa.

Tilaamalla Shortsin säästät noin 15 % juomastasi, mutta saat silti saman määrän kofeiinia. Toinen bonus: vähemmän kaloreita, mutta yhtä kofeiinipitoinen surina.

9. Tuo oma kuppisi

Voit auttaa ympäristöä ja säästää rahaa tuomalla oman kupin Starbucksiin. He antavat sinulle 0,10 dollaria alennusta juomastasi, jos sinulla on jo kuppi mukanasi.

10. Päivitä kupin kokoa

Kun tilaat kahvin tai Americanon, sinulta kysytään aina: “Haluaisitko tilaa kermalle?” Jos sanot kyllä, saat itse asiassa vähemmän kahvia.

Voit voittaa tämän tilaamalla Tall-kahvin Grande-kupissa (tai Grande-kahvin Venti-kupissa). Tämä luo automaattisesti “huoneen” ja saat suuremman kupin kahvia halvemmalla.

11. Mene kevyesti jäälle

Kun tilaat jääjuoman, pyydä baristaa menemään kevyesti jäälle. Näin saat enemmän juomaa ja vähemmän jäätä. Tämä yksinkertainen Starbucks-hakkerointi ei välttämättä säästä dollareita, mutta saat enemmän vastinetta rahoillesi.

12. Älä pyydä vettä

Kuten “kevyt jää” -strategiassa, älä pyydä vettä, kun tilaat jääteetä. Starbucksin jääteekaavat ovat valmiita ja tiivistetyssä muodossa. Kun tilaat teetä, barista laimentaa sen vedellä. Jos et pyydä vettä, saat noin kaksi kertaa enemmän teetä.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n käyttäminen työpaikkojen hakemiseen

13. Ohita Venti-juomat

Ellei ota tavallista haudutettua kahvia, Venti-juomissa on sama määrä kofeiinia kuin Grandessa. He vain pumppaavat Ventiin lisää maitoa.

14. Tilaa kahvi ranskalaisesta puristimesta

Kahvi ranskalaisessa lehdistössä ei ole vain maukkaampaa, vaan voit myös säästää noin 50 % kahvilaskustasi, kun tilaat edullisia Starbucks-juomia tällä tavalla jaettavaksi ystäviesi kanssa. Saat 32 unssia herkullista kahvia, jonka voit helposti jakaa kahden muun ihmisen kanssa.

15. Tee Venti-jako

Irtotavarana ostaminen on lähes aina idioottivarma tapa säästää rahaa, eikä Starbucks ole poikkeus.

Jos olet ystäväsi kanssa ja olette molemmat taitavia säästäjiä, tilaa Venti-juoma (tämä toimii loistavasti Frappuccinoissa) ja pyydä kaksi ylimääräistä Tall-kuppia. Kun Venti on valmis, voit täyttää Tall-kupit ja saada kaksi juomaa. Riippuen siitä, mitä olet tilannut, tämä voi säästää jopa 2,00 dollaria.

Vastuuvapauslauseke: Varmista, että teet halkaisun ja kaatamisen itse. Jos baristan on jaettava juomat puolestasi, hän veloittaa sinulta kaksi Tall-juomaa.

Täysin ilmaisten Starbucks-juomien saaminen on kuin miraasin jahtaamista autiomaassa. Niitä ei todellakaan ole olemassa.

Mutta kokeilemalla mitä tahansa rahaa säästäviä vinkkejä tällä listalla voit pudottaa makeiden herkkujen hinnan johonkin, josta sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä.

Aiheeseen liittyvä: 16 parasta Cash Back -sovellusta loistaviin myymäläpalkintoihin

Table of Contents