Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 kalleinta Ford-autoa, joista sinun pitäisi tietää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 kalleinta Ford-autoa, joista sinun pitäisi tietää

Ford on myydyin autovalmistaja suurella marginaalilla Amerikassa. Vuonna 1908 Henry Ford esitteli Amerikan Fordin autolle, Model T:lle. Yhdysvalloissa joka seitsemäs myydyistä autoista on Ford. Ford Mustang, yksi Fordin kalleimmista autoista, on jälkeläinen yhteistyöstä, joka voi vaihdella 60-luvun klassisista ajoneuvoista nykymaailmaan korkean suorituskyvyn tuotannossa. Ford-kortit ovat aina olleet kalliita, ja tässä artikkelissa kerromme sinulle kalleimmat ford-autot maailmassa.

15 kalleinta Ford-autoa, joista sinun pitäisi tietää

Ford-autot ovat kehittyneet merkittävästi vuosisadan alusta, ja jotkut ovat melko kalliita. Ford on tunnettu, kuten muutkin kalliit autonvalmistajien autot, kuten Porsche tai Rolls-Royce. Ei ole yllätys, että he rakentavat joitain maailman kalleimmista autoista. Aloitetaan luettelomme.

1. 1968 Ford GT40

Se on yksi maailman kalleimmista Ford-autoista. Se on antiikki ja merkittävä auto monista syistä, mutta elintärkeä asia, joka jatkuvasti houkuttelee ostajaa, on sen debyytti vuoden 1971 elokuvassa Le Mans. Tämä elokuva tutkii 24 tunnin le man -elokuvakilpailun vahvoja kilpailuja. Amerikkalainen näyttelijä Steve McQueen oli merkittävä henkilö vuoden 1968 Ford GT40:n ratissa tässä elokuvassa. Sekä autojen että filmien keräilijät arvostavat tätä vintage-kilpa-autoa.

Tämä on yksi kalleimmista Ford-autoista ikonisen kilpa-auton vuoksi sen ilmestymisen jälkeen elokuvassa Le Mans ja tämä auto meni huutokauppaan vuonna 2012. Tämä fantastinen kilpailu nosti auton hintaa, mikä johti useiden miljoonien dollarien myyntiin.

Hinta – 11 miljoonaa dollaria

2. 1967 Ford GT40 Mk III

Vuoden 1967 Ford GT40 Mk III valmistettiin Isossa-Britanniassa ja se yhdistettiin amerikkalaiseen autoon. Se oli kaksiovinen ajoneuvoauto ja yksi harvoista kilpailuvalmiista Street-laillisista urheiluautoista. Yksi tunnetuimmista italialaisista superautoista inspiroi auton suunnittelua. Siinä on brittiläiset kilpajuomat ja se pystyi pitämään V8-moottorin.

Tosiasia, että vuoden 1967 Ford GT40 Mk III on matalataskuinen auto, joka kiihtyy nollasta 60 mailia tunnissa 5,3 sekunnissa 289 kuutiometrin 306 hevosvoiman Ford V8 -moottorin ja 5-vaihteisen ZF-manuaalivaihteiston ansiosta. Huippunopeus on noin 165 mailia tunnissa. GT40-mallin nimi johtui osittain sen vaatimattomasta 40 tuuman korkeudesta maasta kattoon. Nämä ominaisuudet tekevät siitä kuitenkin houkuttelevan ostoksen varakkaille sijoittajille, jotka haluavat lisätä kokoelmaansa ainutlaatuisen Fordin.

Hinta – 5 miljoonaa dollaria

3. 1965 Shelby GT350 R prototyyppi

Vuoden 1965 Shelby GT350 R -prototyyppi oli yksi 1960-luvun tehokkaimmista autoista. Siinä on kevyt runko ja tehokas moottori, mikä auttoi sitä voittaa monia kansainvälisiä autokilpailuja. Shelby GT350 R:n kaltaisen auton valmistaminen ei ollut yhden päivän työ. Sen sijaan se johtui monien vuosien kovasta työstä, jonka insinöörit olivat tehneet tutkimukseen, suunnitteluun ja testaukseen.

Se on Fordin kallein auto historiallisen merkityksensä vuoksi, mikä tekee siitä museokäyttöön sopivan taideteoksen, joka voisi täydentää Fordin kilpa-autokokoelman ja jatkaa uskomattomien hintoja. Vuonna 2020 se myytiin 3,85 miljoonalla dollarilla, mikä teki siitä huomattavasti kalliimman kuin muut Ford-autot maailmanlaajuisesti.

Hinta – 3,85 miljoonaa dollaria

4. Bullitt 1968 Ford Mustang GT390

Vuonna 1968 Ford Mustang GT390 esiteltiin toimintaelokuvassa Bullitt. Auto tuli tunnetuksi maailmanlaajuisesti Frank Bullittin, päähenkilön Steve McQueenin, ansiosta. Tämä auto katosi vuosikymmeniä, kuten joku muu kallis auto maailmassa. Se kuitenkin löydettiin vuonna 2018, mikä sytytti innostuksen elokuvamuistoesineiden ja autojen kerääjien keskuudessa.

Tämä auto on suosittu monista syistä, mukaan lukien sen tyylikäs muotoilu ja eksklusiivinen sisustus. Tämä auto esiteltiin voimakkaasti Bullitt-elokuvassa, ja siitä on vain yksi autenttinen versio, mikä tekee siitä uskomattomamman ja arvokkaamman ostajien ja keräilijöiden keskuudessa. Vuonna 2020 se myytiin 3,4 miljoonalla dollarilla, mikä teki siitä yhden maailman kalleimmista ford-autoista.

Hinta – 3,4 miljoonaa dollaria

5. Ford Shelby GR-1 -konsepti

Ford Shelby GR-1 -konseptiauto on kuluttajaystävällinen auto, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti. Se on korvaamaton auto. Se on arvokkaampi kuin massatuotetut ajoneuvot, mikä tekee siitä varsin ainutlaatuisen muista Ford-autoista. Tämä konseptiauto lanseerattiin ensimmäisen kerran Pebble Beach d’Elegancessa vuonna 2004, mutta se oli tuolloin pelkkä saviesitys.

🔥 Empfohlen:  Parhaat EIG-vaihtoehdot web-hostingille ja verkkotunnuksen rekisteröinnille

Lopullinen versio ilmestyi Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä ja herätti paljon huomiota tyylikkään ja ainutlaatuisen rehevän ilmeensä ansiosta. Se on toinen maailman kallein Ford-auto sen upean ja ainutlaatuisen suunnittelun ja sen ansiosta huippunopeus 190 mph mikä on 306 km/h, mikä tekee siitä uskomattomamman nopeudessa. Tämä konseptiauto on 3 miljoonan dollarin arvoinen ainutlaatuisen ja tyylikkään muotoilunsa vuoksi.

Hinta – 3 miljoonaa dollaria

Lue myös: 30 maailman kalleinta urheilukorttia

6. 1967 Shelby GT500 Super Snake

Shelby Mustang GT500 Eleanor, joka myytiin miljoonalla dollarilla vuonna 1967, on vuoden 1967 Shelby GT500 Super Snaken sisarauto. Shelby GT500 -superkäärmeellä oli kuitenkin melkein samanlainen korirakenne, mutta sen kilpajuovat ja takaosa tekevät siitä urheilullisemman. Se myytiin 1,3 miljoonalla dollarilla Mecum-huutokaupassa Floridassa vuonna 2013.

Se on kallis valkoisen ja sinisen värinsä vuoksi. Vuoden 1967 Shelby GT500 Super Snakessa on nopea tehokkuus, joka voi saavuttaa jopa 170 mph, 274 km/h. Siinä on urheilullinen ulkonäkö ja tehokas moottori, jotka kiinnittävät ostajan ja keräilijöiden huomion. Siksi GT500 Super Snake on yksi maailman kalleimmista ford-autoista.

Hinta – 1,3 miljoonaa dollaria

7. 2020 Mustang Shelby GT500 VIN 001

Mustang Shelby GT500 2020 -malli on erittäin huipputeknologiaa tässä luokituksessa. Siinä on kuitenkin esteettisiä viittauksia 1920-luvun autoon, jossa oli alumiinihopearunko ja joka oli tuolloin ensimmäinen kilpa-auto.

Vuoden 2020 Mustang Shelby GT500 on kaukana antiikkiautoista. Siinä on vahva moottori ja se on katuturvallinen kulutusauto. Loppujen lopuksi tässä on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten a ahdettu V8-moottori jonka teho on 700 hevosta. Tämän vuoksi tämä auto tuotti 1,1 miljoonaa dollaria huutokaupassa vuonna 2019.

Se on kallis innovatiivisten komponenttien ja ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta. Tämä auto on melko suosittu ostajien ja keräilijöiden keskuudessa kiehtovan tyylinsä vuoksi.

Hinta – 1,1 miljoonaa dollaria

8. 1967 Shelby Mustang GT500 Eleanor

Vuoden 1967 Shelby Mustang GT500 Eleanor on helppo havaita missä tahansa. Se on upea harmaa-hopeavärinen, kaksiovinen ajoneuvo, joka esiteltiin elokuvassa Gone in 60 seconds in 2000. Kuten muissa Fordin kalleimmissa autoissa, Shelby Mustang GT500 Eleanorissa on kuuluisa kuljettaja, näyttelijä Nicholas Cage. Se myytiin miljoonalla dollarilla Mecum-huutokaupassa vuonna 2013.

Tämä auto on erittäin kuuluisa ostajien ja keräilijöiden keskuudessa. Se on kallis sen vintage-suunnittelun ansiosta, joka on erinomaisessa kunnossa ja jota ohjasi 2000-luvun tunnetuin amerikkalainen näyttelijä Nicholas Cage. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen ja kalleimman ford-auton maailmassa.

Hinta – 1 miljoona dollaria

9. 1965 Shelby Mustang GT350 R

Shelby Mustang GT350 R kuuluu yhteen parhaista antiikkikilpa-autoista, mutta tämän auton nopeus kilpailee edelleen markkinoiden upouusien mahdollisuuksien ja kilpailuautojen kanssa. Tämän auton nopeus voi olla yli 180 mph, mikä on noin 290 km/h. Tämä auto on voittanut useita kilpailuja. Tämä auto väittää voineensa tusina kilpailua vuosina 1968-1969. Tämän auton nopeus on kaksi kertaa maailman kalleimman Lexus-sedanin hinta. Se myytiin 984 500 dollarilla Amelia Islandin huutokaupassa vuonna 2014.

Sen ominaisuudet tekevät siitä eron muista autoista, kuten lasikuituinen etuesiliina integroiduilla jarrujen jäähdytysaukkoilla, levenevät lokasuojat, ylhäältä tuuletettu pleksilasi takaikkuna, ulos vedettävät pleksisivuikkunat ja niitatut alumiinipurjepaneelit. Charlie Kemp ajoi merkittävän voittoputkensa aikana vuoden 1965 Shelby Mustang GT350 R:llä. Siksi tämä auto on kuuluisa ostajien ja keräilijöiden keskuudessa uskomattoman historiansa ansiosta.

Hinta – 984 500 dollaria

10. 2016 Ford GT

Vuoden 2016 Ford GT on kallein Fordin koskaan julkaisema ajoneuvo. Sen MSRP oli lopulta 400 000 dollaria ennen avaamispäivää. Tässä autossa on urheilullinen ilme ja kaksiovinen coupe. Se on yksi uskomattomimmista samannimisen autonvalmistajan koskaan valmistamista ajoneuvoista kulmikkaalla korilinjalla ja ajovaloilla. Sen nopeus on kiistaton; se voi tuottaa 600 hevosvoimaa ja siinä on kaksoisturboahdettu moottori.

🔥 Empfohlen:  SEO ja tietohallintojohtaja: 5 hakukonseptia, jotka sinun on tiedettävä

Ford suunnitteli valmistavansa 250 autoa, mikä tekee niistä huomattavasti vähemmän kuin merkin suosittu kuorma-auto ja Fusion-sedan. Tämä on yksi kalleimmista ford-autoista korkean ennakkojulkaisuhintansa vuoksi, mikä herättää suurta asiakkaiden kiinnostusta.

Siinä on korkealaatuiset komponentit, dynaaminen moottori, viehättävä korirakenne ja urheilullinen esteettinen ulkonäkö. Se on suhteellisen edullinen, mikä houkuttelee enemmän ostajia. Ihmiset, jotka haluavat lisätä katuturvallisen auton, voivat lisätä tämän kokoelmaansa.

Hinta – 400 000 dollaria

11. 2018 F-150 Raptor

Vuoden 2018 F-150 Raptor on erittäin suorituskykyinen auto. Se on yksi kalleimmista ford-autoista ja tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten 360 asteen kamera ja takaluukun kaukosäädin, ja sen hintalappu on 100 000 dollaria. Raptor on väriltään sininen ja musta. Se on kallis korkean suorituskyvyn, kestävyyden ja lisäominaisuuksiensa, kuten kameran ja takaluukun, vuoksi.

Hinta – 100 000 dollaria

12. 1967 Shelby GT500 Cabriolet

Vuoden 1967 Shelby GT500 on ainoa Ford Mustang, joka on saanut korkeamman hinnan. Se on valmistettu 60-luvulla. Se on yksi arvokkaimmista ja ainutlaatuisimmista autoista. Vuoden 1967 Shelby GT500 myytiin huutokaupassa lähes 750 000 dollarilla.

Se on kallista tämän ainutlaatuisen ja tyylikkään muotoilun vuoksi. 1967 Shelby GT500 on väriltään punainen ja on erittäin kuuluisa ostajien ja keräilijöiden keskuudessa. Sen sanotaan olevan yksi maailman kalleimmista autoista.

Hinta – 750 000 dollaria

13. 1969 Mustang Boss 426

1960-luvun lopulla Ford toi markkinoille Mustang Boss 426:n, korkean suorituskyvyn auton. Vuonna 2007 se myytiin noin 600 000 dollarilla Barrett Jacksonin huutokaupassa. Vuoden 1969 Mustang Boss 426 on musta ja yksi kalleimmista koskaan myydyistä Ford-autoista. Se on kallista kiiltävän mustan värinsä ja korkean suorituskyvyn vuoksi.

Hinta – 600 000 dollaria

14. 2019 Mustang Bullitt

Mustang Bullitt myytiin huutokaupassa lähes 300 000 dollarilla. Se on kallis sen hämmästyttävän suunnittelun ja suorituskyvyn vuoksi. 2019 Mustang Bullitt oli yksi elokuvahistorian vaikuttavimmista autoista. Se on erittäin kuuluisa ostajien ja keräilijöiden keskuudessa, mikä tekee siitä yhden maailman kalleimmista Ford-autoista.

Hinta – 300 000 dollaria

15. 2008 Shelby GT500KR

Vuoden 2008 Shelby GT500KR on Shelby Mustangin haluttu rotu, jolla on korkea suorituskyky, kuten Ford Mustang. Vuoden 2008 Shelby GT500KR on erityisen kuuluisa antiikkisista ja moderneista ulkonäöistä, kuten tunnetuista urheiluautoista. Tämän auton nimessä oleva KR tarkoittaa “tien kuningasta”.

Tämän auton alkuperäinen hinta oli 80 000 dollaria, mutta yksi erityinen täysin musta vuoden 2008 Shelby GT500KR myytiin huutokaupassa 550 000 dollarilla. Tämä auto oli kallis korkean suorituskyvyn ja värin vuoksi ja oli erittäin kuuluisa ostajien ja keräilijöiden keskuudessa.

Hinta – 550 000 dollaria

Lue myös: Maailman 10 kallein pihvi

Mikä on kallein koskaan myyty Ford-auto?

Vuoden 1968 Ford GT40 on kallein Ford-auto, joka on koskaan myyty maailmassa. Se oli sini-oranssi kilpa-auto, jota Steve McQueen ajoi vuonna 1971 elokuvassa Le Mans, mikä nosti auton hintaa, mikä johti useiden miljoonien dollarien myyntiin. Se myytiin 11 miljoonalla dollarilla elokuussa 2012.

Nopein Ford-auto

Kolmannen sukupolven Ford GT, jossa on aerodynaamisesti optimoitu pisararakenne, ei ole vain nopea vaan myös erittäin houkutteleva. A 660 hv teho kaksoisturboahdettu 3,5 litran EcoBoost V6 -moottori yhdistetty 7-vaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon. Tämä kilpa-kasvatettu tela-ajo-superauto on kaikkien aikojen nopein Ford.

Mikä tekee Ford-autoista niin kalliita?

Kuten useimmat Ford-autot ovat yleensä konsepti- tai kilpailuautoja. Jos aiot sijoittaa Ford-autoihin, joita arvostat jonkin aikaa, valitse auto, jolla on vähintään yksi alla olevista ainutlaatuisista ja erilaisista ominaisuuksista.

  • Kilpailu voittaa
  • Tunnettu omistaja
  • Kysyntä ja harvinaisuus
  • Suunnittelu, nopeus ja väri
🔥 Empfohlen:  Miksi ChatGPT pitäisi sallia kouluissa: Interaktiivisen oppimisen tehostaminen digitaaliaikana

Kilpailuvoitto

Ford-autot tunnetaan korkeasta suorituskyvystään, ainutlaatuisuudestaan ​​ja tyylikkyydestään. Se on voittanut monia autokilpailuja ja sitä myydään korkeammalla hinnalla kuin upouudet ajoneuvot. Tämä saattaa olla kohtuutonta, koska tavallinen ostaja saattaa etsiä käyttöä pienellä ajokilometrillä. Mutta intohimoinen autonostaja tai eläkkeellä olevien kilpa-autojen keräilijä käyttää todennäköisemmin rahaa ajoneuvoon, jossa on kuuluisa kilpailuhistoria kuin tavallinen asiakasystävällinen ajoneuvo.

Tunnettu omistaja

Kun tunnettu henkilö tai julkkis omistaa Ford-auton, siitä tulee automaattisesti mieleenpainuvampi ja arvokkaampi. Tämä johtuu pääasiassa popkulttuurista, että ääriliikkeet ja elokuvamuistoesineiden kerääjät maksavat usein uskomattoman korkeita hintoja kuuluisimpien näyttelijöiden, muusikoiden, kirjailijoiden ja kirjailijoiden henkilökohtaisista tavaroista. Fordin kallein auto on kuitenkin kuuluisa autonkuljettajan takia. Ikoninen auto, kuten vuoden 1968 Ford GT40, jolla Steve McQueen ajoi, on huippuluokkaa. Steve McQueen ajoi sitä kuvaaessaan elokuvaa, mikä teki autosta arvokkaamman kuin muut autot, kuten vuoden 1968 Ford GT40 -kilpa-auto.

Kysyntä ja harvinaisuus

Fordin auton hinta riippui olennaisesti kysynnän ja tarjonnan laista. Koska massatuotettuja ajoneuvoja oli saatavilla, paikalliset Ford-jälleenmyyjät olivat vähemmän arvokkaita kuin harvinaiset uudet malliautot. Tämä oli tärkein syy siihen, miksi asiakasystävällisten Ford-kuorma-autojen, sedanien ja katumaasturien kysyntä oli uskomattoman korkea tai lähes sama kuin tarjonta. Fordin kilpa- ja konseptiautojen kysyntä lisää kuitenkin tarjontaa ja arvoa.

Lue myös: Top 50 rikkainta ihmistä maailmassa

Suunnittelu, nopeus ja väri

Fordin ajoneuvot ovat kuuluisia ainutlaatuisesta ja tyylikkäästä suunnittelustaan, korkean suorituskyvyn nopeudestaan ​​ja kirkkaista väreistään. Fordin ajoneuvot on valmistettu innovatiivisella uudella tekniikalla, ne ovat huippuluokkaa ja myydään suurilla summilla. Tästä syystä Ford-autoissa, joissa on näyttävä muotoilu ja kilpa-autot, on tehokkaampia moottoreita, joita myydään korkeammalla hinnalla kuin muissa hyvin rakennetuissa ajoneuvoissa, joissa on katuystävälliset moottorit. Siksi Ford-autot ovat nopeita, ainutlaatuisia ja kalleimpia Ford-autoja maailmassa.

Siksi kalleimmat Ford-autot ovat antiikkisia ja niiden arvo on korkeampi kuin millään muulla autolla. Ford-automalleja voi olla erittäin vaikea löytää, koska useimmat ovat antiikki-, ainutlaatuisia tai ainutlaatuisia autoja.

Jos aiot ostaa ford-auton kalleimmista ford-autoista, saatat tarvita selvennystä siitä, mikä auto sinun pitäisi valita jostakin uudemmasta äskettäin suunnitellusta autosta. Siten vuoden 2022 Ford F150 SuperCrew Cab Limited saattaa olla loistava vaihtoehto, jonka hinta on noin 75 000 dollaria.

Silti, jos sinulla ei ole varaa ford Luxury -sedaniin, paras mahdollinen vaihtoehto voi olla 2022 Ford Taurus SHO, jonka voit lisätä ylimääräisenä rakennuspaketina, mukaan lukien pysäköintianturit, koska tämän 2022 Ford Taurus SHO -auton kokonaishinta on vain 43 000 dollaria. Vuoden 2022 Ford F150 SuperCrew Cab Limited, mutta etsivälle ja kompaktimmalle henkilölle, joka asuu suurkaupunkialueilla, se voi olla loistava valinta.