Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 kodinparannusprojektia, jotka tuovat lisäarvoa kiinteistösi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 kodinparannusprojektia, jotka tuovat lisäarvoa kiinteistösi

Remodeling Magazinen 2017 Cost vs. Value -raportin mukaan suosituimmat “keskihintaiset” kodinparannus- ja tee-se-itse-sisustusprojektit toipuvat vain 54-107 % projektin kustannuksista.[1]

Toisin sanoen kalliit kodin parannukset eivät aina kannata.

Jos aiot myydä kotisi nyt tai joskus kaukaisessa tulevaisuudessa tai jos haluat vain nykyaikaisemman tunnelman 1960-luvun asuntoosi, tilastot voivat olla varsin masentavia.

Mutta älä huoli – sinun ei tarvitse maksaa omaisuuksia saadaksesi ehkä voittoa sijoituksestasi.

Tänään teemme kaikki pysähdykset tällä listalla 15 tee-se-itse-kodinparannus- ja maisemointiprojektista, jotka todella lisäävät kotisi arvoa.

DIY-keittiöprojektit

HomeGainin vuonna 2007 tekemässä tutkimuksessa 75 % kiinteistönvälittäjistä ilmoitti, että keittiön kunnostaminen on tärkein sisustusparannus, jonka voit tehdä kodin myynnin yhteydessä.[2]

Joten jos jokin alue ansaitsee hieman ylimääräistä TLC:tä, keittiö on se.

1. Vaihda hana.

Kustannusarvio: $50 – $300+ (riippuu makustasi ja budjetistasi)

Pistä putkimieshousut jalkaan! Keittiöhanan vaihto on helppo ja edullinen tehtävä, jonka saat valmiiksi alle päivässä (mukaan lukien ostokset). Tarvitset vain muutaman perustyökalun ja kiiltävän uuden laitteiston saadaksesi keittiön tiskialtaan uusiksi.

2. Vaihda työtasot.

Kustannusarvio: Ilmainen 300 dollariin asti

Jos haluat dramaattisemman keittiön muutoksen, jossa on ehkä hieman enemmän aikaa, harkitse työtason uusimista. Mitä tulee itse tehtyihin työtasoihin, vaihtoehtosi ovat käytännössä rajattomat. Sinä pystyt käytä kierrätettyä puuta rustiikkia tunnelmaa varten tai valitse shabby-chic kanssa DIY betoni.

3. Lisää kruunulista kaappeihin.

Kustannusarvio: < 100 dollaria

Kruunulista lisää eleganssia mihin tahansa huoneeseen, ja se on loistava tapa piristää tavallisia, elottomia keittiön kaappeja. Tämä vaatii muutaman erikoistyökalun, nimittäin jiirisahan. Mutta jos sinulla on työkalut työn tekemiseen, Tämä projekti voidaan saada valmiiksi alle viikonlopun aikana ja lisätä kotisi arvoa.

Aiheeseen liittyvä: 10 todistettua tapaa säästää sähköä kotona

4. Käytä trimmaa lisätäksesi tilavuutta kaappeihin.

Tämän tee-se-itse-huoneen sisustusidean arvioidut kustannukset: 100–200 dollaria

Toinen nerokas DIY-huoneen sisustuksen hakkeri on kokeilla lisäämällä halpoja tai vintage-koristeita jotta keittiön kaapistosi näyttävät huippuluokan.

Koska valittavana on niin monia ainutlaatuisia sisustustyylejä, tämä yksinkertainen projekti voi muuttaa koko keittiösi. Ostajat eivät todennäköisesti pysty erottamaan eroa, ja se voi tarkoittaa tuhansia enemmän taskuissasi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sähköpostimarkkinoinnin hakkeria, jotka kiihdyttävät yrityksesi kasvua

5. Tee roiske.

Kustannusarvio: 100–1 000 dollaria

Eli takaisku. Lisätään uusi backsplash voi olla loistava tapa näyttää henkilökohtaista tyyliäsi, ja se on ominaisuus, jota monet nykyajan kodin ostajat etsivät. Vaihtoehdot vaihtelevat klassisista laatoista graniittiin, marmoriin, tapettiin ja kaikkeen siltä väliltä.

6. Päivitä laitteistosi.

Kustannusarvio: < 100 dollaria

Kaikki on kiinni yksityiskohdista. Nuppeja, saranoita ja vetoja on saatavilla rajattomasti eri muotoja, kokoja, värejä ja tyylejä. Investoimalla ainutlaatuiseen, tyylikäs uusi laitteisto voi herättää vanhat, tylsät kaappisi henkiin. Puhumattakaan tästä DIY-huoneen sisustusidea on halpa ja helppo! Tarvitset vain ruuveja, ruuvimeisselin ja valitsemasi laitteiston.

DIY maisemointiprojektit

Virginia Techin tekemän tutkimuksen mukaan kotisi houkuttelevuuden lisääminen voi lisätä kiinteistön arvoa jopa 12 %. Koettu lisäarvo vaihtelee osavaltioittain, Louisianan 5,5 prosentista Michiganin 12,7 prosenttiin.

Tärkeimmiksi ominaisuuksiksi vastaajat pitivät suunnittelun hienostuneisuutta ja kasvien kokoa, joista kasvien monimuotoisuus oli vähiten tärkeää.

Tässä on muutamia tee-se-itse-maisemointiprojekteja, jotka voivat antaa sinulle suuren tuoton sijoituksellesi.

7. Päivitä asioita.

Kustannusarvio: Vapaa

Mikään ei saa asunnon ostajia niin pois kuin sotkuinen maisemointi. Uhkakasvanut ja huonosti hoidettu maisemointi voi tehdä kodistasi ikävän, synkän ja täysin epämiellyttävän.

Yksinkertaisesti puhdistus ja ylläpitää nykyistä maisemaasi sijoitetun pääoman tuotto voi olla jopa 15 %! Tämä on yksinkertainen projekti, joka ei paina lompakkoasi ja maksaa osinkoina.

8. Asenna korotetut puutarhasängyt.

Kustannusarvio: < 100 dollaria

Korotetun puutarhasängyn rakentaminen on win-win-tilanne: se voi lisätä kotisi arvoa ja auttaa säästämään rahaa päivittäistavaroissa. Se voi kuulostaa aluksi pelottavalta tehtävältä, mutta tämä projekti voidaan saada päätökseen pitkän iltapäivän tai viikonlopun aikana, jopa aloittelijoille!

9. Tee kotitekoisia ponnahduskiviä.

Kustannusarvio: < 100 dollaria

Ponnahduskivet ovat loistava lisä mihin tahansa puutarhaan tai kävelytielle, mutta kaupasta ostetut ponnahduskivet voivat olla kalliita. Pienellä tee-se-itse-taikuudella voit luo omasi alle 50 dollarilla nopeasti kovettuvaa sementtiä, marmori- tai simpukoita sisältävää pussia, lapiota ja ämpäriä.

DIY Everywhere -projektit

Joskus tarvitset vain vähän kaikkea. Nämä yksinkertaiset tee-se-itse-sisustusideat voivat toimia missä tahansa huoneessa ja tuovat uutta elämää ja houkuttelevat kotiisi.

🔥 Empfohlen:  50 A/B-testiä, jotka sinun on suoritettava tulosprosenttisi parantamiseksi

10. Vaalentaa ja kirkastaa.

Tämä oli HomeGain-kyselyn suosituin kohde, jonka ROI oli 355 %![3]

Tummat ja tylsät tilat eivät ole kutsuvia, ja loisteputkivalaistus on ankara. Tee kodistasi avoin ja viihtyisä lisäämällä lämmintä valaistusta ja päivittämällä vanhoja kalusteita. Akkukäyttöiset kaapin alla olevat valot ovat myös käytännöllinen ja edullinen vaihtoehto, josta jokainen kodin ostaja rakastaisi.

Älä unohda ulkoilua! Ole luova kanssasi maiseman valaistus: pation päällä, puutarhassa, linjaa kävelytie. Ulkovalaistus voi todella korostaa maisemaasi ja luoda romanttisen, omituisen tunnelman.

11. Yksityiskohdat, yksityiskohdat, yksityiskohdat!

Mainitsinko yksityiskohdat? Uusien laitteistojen lisääminen koko taloon, vanhojen valopistorasioiden päivittäminen, tehdaspeilien vaihtaminen ja vanhentuneiden kattotuuletinten poistaminen voivat lisätä jokaiseen kotiin modernia tunnelmaa.

Nämä ovat joitain kodin unohdetuimpia yksityiskohtia, mutta niiden muuttamisella voi olla valtava ero!

Jos budjettisi on tiukka etkä voi korvata kaikkia näitä kohteita, yritä antaa niille uusi väri. Purkki spraymaali maksaa vain 3 dollaria ja voi viedä nämä vanhentuneet kalusteet harmaasta tyylikkääseen ja moderniin.

12. Lisää uusi maalikerros.

Vaikka maalaus ei ole vaikeaa, se vaatii hieman aikaa. Voit kuitenkin säästää satoja dollareita tekemällä sen itse sen sijaan, että palkkaisit ammattilaisia.

Maali ei rajoitu vain seiniin – se on yksi niistä taktiikoista, joita voidaan käyttää melkein missä tahansa. Voit ruiskumaalata vanhoja laitteistoja, lisätä väriä oviin, kirjahyllyihin, kaiteisiin ja melkein mihin tahansa paikkaan, jonka voit kuvitella.

Saat suurimman alennuksen tarkistamalla rautakaupoista palautetut maalit. Nämä ovat usein alennuksia jopa 50 %!

Ja tässä sinulle supersalaisia ​​tietoja: tietyt maalivärit houkuttelevat asunnon ostajia parempi kuin muut, joten muista “maalaa älykkäästi”, jos myyt pian.

13. Poista popcorn-katot.

Tämän trendin jälkeen olemme ymmärtäneet, että popcorn sopii paremmin elokuvateattereihin kuin kattoon. Läksy opittu.

Tämä päivitys on helppo (ja sotkuinen), mutta vaatii hieman kyynärpään rasvaa. Tarvitset vain kittiveitsen, suihkepullon, muovikalvon, teipin, tikkaat ja maalin päälle. Se on aikaa vievä prosessi, mutta ostajat rakastavat modernia ulkoasua.

14. Luo tilaa.

Asunnon ostajat haluavat nykyään nähdä avoimen pohjaratkaisun. Muutamalla sadalla dollarilla voit kaataa talosi rakenneseinän luodaksesi mukavamman virtauksen ja lisää tilaa illuusiota.

🔥 Empfohlen:  Tapoja korjata Facebook-treffit, jotka eivät näy vuonna 2023

Haluat ehkä myös harkita keittiösaariasi uudelleen. Saari voi olla loistava varastointi- ja pinta-alaksi, mutta jos keittiösi on suhteellisen pieni ja siinä on jo riittävästi säilytystilaa, se voi olla enemmän haittaa kuin apua.

15. Järjestä.

Nopein, helpoin ja halvin tapa parantaa kotisi arvoa, joka ei edellytä täydellistä tee-se-itse-huoneen sisustuksen muutosta, on pitää se puhtaana, epäselvänä ja järjestyksessä.

HomeGainin kyselyn mukaan tämä sijoitus oli paras tuotto. Kun kulutat 200–300 dollaria tilan yksinkertaistamiseen ja kiillottamiseen, voit saada jopa 578 % tuoton!

Vinkkejä onnistuneisiin DIY-huonesisustusprojekteihin

Uuden tee-se-itse-sisustusprojektin aloittaminen voi tuntua ylivoimaiselta jopa kokeneille tee-se-itse-tekijöille. Ennen kuin aloitat, harkitse näitä vinkkejä turhautumisen välttämiseksi ja onnelliseen, onnistuneeseen tee-se-itse-kokemukseen.

A. Tee tutkimusta.

Tutki ja vertaa kaikkea, mukaan lukien kustannukset, aikaarviot, materiaalit ja kaikki muu, mitä projektisi vaatii. Mieti, mitä työkaluja tarvitset ja voitko lainata materiaaleja ystäviltä tai perheeltä. Jos ei, vertaa työkalujen hankinnan ja itse projektin suorittamisen kustannuksia jonkun muun palkkaamiseen.

B. Älä aliarvioi kustannuksiasi.

Tee taas tutkimuksesi. Tässä arvioidut kustannukset ovat juuri sellaisia ​​- arvioita. Kokonaiskustannukset voivat vaihdella valitsemiesi materiaalien ja tarvittavien työkalujen mukaan.

C. Kerro ajassasi.

Jos säästät 100 dollaria tekemällä projektin itse sen sijaan, että palkkaisit jonkun muun, mutta projektin suorittaminen vie 8 tuntia, onko se sen arvoista?

Ehkä työskentelet vaativaa työtä ja olisit voinut viettää ne 8 tuntia perheesi kanssa. Aikasi hinta on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon päätettäessä, ulkoistatko vai teetkö itse.