Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 korkean tulotason taitoa, jotka voit oppia helposti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 korkean tulotason taitoa, jotka voit oppia helposti

Jos haluat ansaita enemmän rahaa, on olemassa useita korkean tulotason taitoja, jotka voit oppia pienellä vaivalla. Vielä parempi, jotkut eivät vaadi korkeakoulututkintoa, ja ne voidaan oppia mukavasti sohvallasi.

Tässä on parhaat korkean tulotason taidot, jotka voit helposti oppia, heidän keskipalkkansa ja tiedot aloittamisesta.

Tuottoisia taitoja, jotka on helppo oppia

Nämä korkeapalkkaiset taidot, jotka voit helposti oppia, kattavat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita. Jos olet valmis tekemään vähän työtä oppiaksesi ne, voit saada houkuttelevan päivä- tai yötyön, josta maksetaan hyvin.

1. AWS-pilvi

AWS (Amazon Web Services) Cloud tarjoaa kattavat pilvilaskentapalvelut. AWS Cloudin sertifioituna teknikkona voit tarjota erikoispalveluita Amazon-asiakkaille.

AWS Cloudin saatavilla olevat sertifikaatit ovat laajat, mukaan lukien data-analytiikka, tietoturva, ratkaisuarkkitehti, pilvipalvelun harjoittaja ja paljon muuta.

Terveellinen työskentely tietokoneista on hyvä paikka aloittaa, jos haluat oppia AWS Cloud -taitoja.

Kuinka oppia

Amazon tarjoaa sertifikaatit kaikille AWS Cloud -erikoisuuksille. Kurssit ovat kohtuuhintaisia ​​ja suhteellisen lyhyitä.

Esimerkiksi AWS Cloud Practitioner -sertifiointi maksaa tällä hetkellä 100 dollaria ja kestää 90 minuuttia. Tämä on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka ovat uusia IT:n parissa.

Keskiansio: Vaihtelee osavaltioittain, alkaen 46 dollarista tunnissa

2. Lohkoketju

Lohkoketju on erikoistunut tietokanta, jota käytetään ensisijaisesti kryptovaluuttarekisterien ja -tapahtumien ylläpitämiseen. Jos saat toimivaa tietämystä lohkoketjukonsepteista, voit saada tuottoisia urataitoja.

Blockchain-kehittäjät ja insinöörit ansaitsevat usein yli 100 000 dollaria vuodessa. Tietenkin nämä korkeapalkkaiset paikat edellyttävät korkeakoulututkintoa. Kuitenkin, jos sinulla on lohkoketjun perustiedot, voit tehdä sinusta markkinoitavan Upworkin kaltaisilla sivustoilla.

Kuinka oppia

Jos et ole kiinnostunut ohjelmistokehityksen tutkinnosta oppiaksesi lohkoketjusta, harkitse jollekin useista aihetta käsittelevistä Coursera-kursseista.

Keskiansio: 119 000 dollaria vuodessa

3. Bloggaaminen

Blogin omistaminen voi olla houkutteleva puolipassiivisen tulon lähde. Se on myös loistava tapa työskennellä itsellesi.

Bloggaaminen edellyttää blogin säännöllistä ylläpitoa ja uusien artikkeleiden julkaisemista. Kuitenkin, kun blogisi tulot alkavat pyöriä, voit palkata ihmisiä suorittamaan näitä tehtäviä, jolloin bloggaamisesta tulee aidosti passiivinen tulolähde.

Blogit ansaitsevat tuloja affiliate-linkeillä, mainoksilla, myymällä verkkokursseja ja paljon muuta.

Kuinka oppia

Blogin opettelu on helppoa. Itse asiassa voit aloittaa uuden blogin vain noin 10 minuutissa. Mutta ensin sinun on päätettävä, mistä blogisi tulee olemaan.

Valitse taito tai kiinnostuksen kohde, jonka voit jakaa muiden kanssa. Ota sitten kirjoitustaitosi käyttöön ja aloita tietosi jakaminen.

Bloggaamisessa on myös markkinointikomponentti. Aloita osallistumalla muihin blogeihin, jotka kirjoittavat samankaltaisista aiheista ja luomalla suhteita kyseiseen yhteisöön.

Keskiansio: 40 952 dollaria vuodessa

4. Koodaus

Yksinkertaisesti sanottuna koodaus tarkoittaa aiottujen tietokonetoimintojen kääntämistä tietokonekielille, kuten Java tai Python. Koodaustyöt ovat laajalti saatavilla riippumatta siitä, työskenteletkö osa- tai kokopäiväisesti yrityksessä tai teetkö itsenäistä urakointia.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivustojen siirtäminen: 5 tärkeää askelta, jotka sinun tulee ottaa onnistuneen siirron saavuttamiseksi

Vaikka sinulla on oltava tietyt taidot toimiaksesi koodaajana, voit oppia nämä taidot verkossa ja usein ilmaiseksi.

Kuinka oppia

Codecademy on yksi sivusto, jossa voit oppia koodaamaan. Sillä on kolme erilaista suunnitelmaa, mukaan lukien ilmainen vaihtoehto ja kaksi maksullista tilausta.

On olemassa useita muita verkkosivustoja, jotka tarjoavat sekä ilmaisia ​​että maksullisia koodauskursseja. Lisäksi voit suorittaa kursseja niin hitaasti tai nopeasti kuin haluat.

Keskiansio: 59 078 dollaria

5. Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on erityinen markkinarako digitaalisen markkinoinnin alalla. Se keskittyy tuotteesi tai palvelusi epäsuoraan markkinointiin asiakkaille.

Tavoitteena on täyttää tarve, joka liittyy tuotteeseen, mutta ei suoraan siihen. Jos olet esimerkiksi urheiluvaatteita myyvän yrityksen sisältömarkkinoija, voit luoda artikkeleita, videoita tai webinaareja, jotka keskittyvät terveyteen tai kuntoiluun.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa e-kirjan siitä, kuinka syödä terveellisemmin. Kirjoittamasi sisältö liittyy siihen, mitä asiakkaasi myy, mutta se ei ole suoraan yhteydessä.

Loppujen lopuksi sisältömarkkinointi on arvokasta sisältöä, joka täyttää asiakkaiden tarpeet ja pitää heidät uskollisina yrityksesi brändille ilman, että se ole suoraan yhteydessä tuotteeseen.

Kuinka oppia

On olemassa verkkokursseja, jotka keskittyvät erityisesti sisältömarkkinointiin. Kurssien kesto vaihtelee viikosta kuuteen kuukauteen.

Katso lisätietoja suosituilta oppimissivustoilta.

Keskiansio: 54 756 dollaria vuodessa

6. Tekstinkirjoitus

Copywriting on sisällön kirjoittamisen muoto, joka keskittyy markkinointiin ja myynninedistämiseen. Saatat esimerkiksi saada online-sivutyön skriptien kirjoittamisesta TV- tai radiomainoksiin tekstinkirjoittajana. Tai voit kirjoittaa kopion painetuille mainoksille.

Sinun tehtäväsi on myydä yleisöllesi, miksi he tarvitsevat tiettyä tuotetta tai palvelua, jota yritys, jossa työskentelet, yrittää myydä.

Hyvä kirjoitustaito ja kyky olla yhteydessä yleisöösi ovat välttämättömiä kykyjä, jos haluat löytää työtä copywriterina.

Kuinka oppia

Voit etsiä verkossa ja löytää ilmaisia ​​copywriting-kursseja. Voit myös löytää maksullisia kursseja sivustoilta, kuten Coursera.

Vaikka ilmaiset kurssit ovat hyvä paikka aloittaa, haluat todennäköisesti käydä perusteellisemmalla kurssilla, jos haluat vahvistaa copywriting-uraasi.

Keskiansio: 56 299 dollaria vuodessa

7. Tietotiede

Yksinkertaisimmassa muodossaan datatiede on datan ottamista ja järjestämistä tavoitteena tunnistaa trendejä ja muuta tietoa.

Jotkut yritykset vaativat osakkuus-, kandidaatin- tai maisterin tutkinnon datatieteessä toimiakseen alalla. Yhä useammat yritykset palkkaavat kuitenkin tietotieteen tehtäviin henkilöitä, joilla on todistettu osaaminen, vaikka heillä ei olisikaan tutkintoa.

Tässä datatieteen bootcampit tulevat käyttöön. Ne tarjoavat edullisen ja nopean tavan oppia tämä korkeatuloinen taito helposti.

Kuinka oppia

Useat koulut tarjoavat sekä ilmaisia ​​että maksullisia datatieteen bootcams-kursseja. Leirit vaihtelevat pituudeltaan, kustannuksiltaan ja opiskelijoiltaan.

Keskiansio: 98 384 dollaria vuodessa

8. Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on mainonnan muoto, joka keskittyy erityisesti verkkokauppaan tai verkkomyyntiin. Digimarkkinoijana käytät verkkosivustoja, sosiaalista mediaa ja hakukoneita myymiesi tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen.

Kuten kaikki markkinointitoimet, sinun on määritettävä kohdedemografiset tiedot ja se, kuinka tämä väestö käyttää Internetiä, kun luot markkinoitavaa sisältöä.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa, joilla voit hyödyntää Instagramia myydäksesi lisää tuotteita

Internetin, verkkosivustojen ja sosiaalisen median toimiva tuntemus auttaa sinua menestymään tässä sivuhälinässä tai uralla. Hyvä kirjoitustaito on myös välttämätön.

Kuinka oppia

On olemassa kymmeniä verkkokursseja, jotka auttavat sinua oppimaan digitaalista markkinointia. Digimarkkinoinnin kurssit vaihtelevat alle kahdesta tunnista jopa kuuteen kuukauteen.

Keskiansio: 48 887 dollaria

9. Tuotehallinta

Tuotehallintaan kuuluu tietyn tuotteen tai palvelun kehittäminen, markkinointi ja hallinta. Olet vastuussa tuotteen tai palvelun budjetin hallinnasta, yhteistyöstä markkinointitiimien kanssa ja paljon muuta.

Jos sinulla on analyyttinen mieli, hyvät kommunikointitaidot ja kyky ajatella kriittisesti, tämä saattaa olla hyvä työ sinulle.

Kuinka oppia

Verkko-oppimissivustot, kuten Coursera, tarjoavat tuotehallintakursseja ja sertifikaatteja, jotka voit ansaita suhteellisen lyhyessä ajassa.

Esimerkiksi sivuston Virginian yliopiston digitaalisen tuotehallinnan erikoisala kurssi voidaan suorittaa viidessä kuukaudessa opiskelemalla vain kolme tuntia viikossa. Mitä enemmän aikaa käytät viikossa, sitä nopeammin saat todistuksen.

Keskiansio: 91 825 dollaria vuodessa

10. Oikoluku

Oikoluku sisältää asiakirjojen tarkistamisen kielioppi- ja kirjoitusvirheiden varalta. Prosessi suoritetaan yleensä loppuun sen varmistamiseksi, että ensisijainen editori ei päästänyt mitään luisumaan halkeamien läpi perusteellisemman muokkausprosessinsa aikana.

Oikolukutyöt ovat yksi parhaista korkean tulotason taidoista, joita voidaan tehdä milloin tahansa päivällä tai yöllä. Se sopii parhaiten henkilölle, joka on yksityiskohtainen ja jolla on hyvä keskittymiskyky.

Kuinka oppia

Oikolukemisen oppiminen onnistuu parhaiten kurssin kautta. Proofread Anywhere on loistava vaihtoehto, vaikka on myös muita yrityksiä, jotka opettavat taitoa.

Keskiansio: 49 736 dollaria vuodessa

11. Myynti

Jos voit myydä ihmisille idean tai tuotteen, sinun kannattaa harkita uraa tai sivuhuilaa myynnin parissa. Nykyään voit löytää töitä, jotka myyvät melkein kaikkea, olipa kyseessä sitten paikan päällä tai verkossa.

Jos osaat hyvin pitää yhteyttä ihmisiin ja näyttää heille, miksi he saattavat tarvita tiettyä tuotetta tai palvelua, sinulla on todennäköisesti hyvät myyntitaidot.

Kuinka oppia

Osa hyvästä myyjästä tulee luonnostaan. Sinulla on oltava erinomainen yhteydenpito ihmisten kanssa ja halu tarjota erinomaista asiakaspalvelua.

Luonnollisinkin myyjä voi kuitenkin parantaa taitojaan. Harkitse huippuluokan kirjojen lukemista, kuten Mestarin salaisuudet Kirjailija: Mike Kaplan

Voit myös osallistua verkkokursseille Courseran tai vastaavien sivustojen kautta.

Keskiansio: 49 852 dollaria vuodessa

12. SEO

SEO-analyytikko (hakukoneoptimointi) varmistaa, että asiakkaan sisältö löytyy verkosta.

Olet vastuussa kahdesta asiakkaan Internet-läsnäolosta, mukaan lukien laatu ja määrä. Lyhyesti sanottuna sinun tehtäväsi on auttaa asiakkaidesi sivustoja sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa.

Menestyäksesi tällä alalla sinulla on oltava vahva avainsanojen ja avainsanahaun, hakukoneoptimointitekniikoiden ja markkinoinnin työtuntemus.

Kuinka oppia

The Mozin hakukoneoptimoinnin aloittelijaopas on loistava paikka aloittaa SEO-taitojen oppiminen. Sivusto sisältää paljon tietoa ilmaiseksi.

Lisäksi Coursera tarjoaa maksullisia SEO-kursseja, joiden pituus vaihtelee parista tunnista kuuteen kuukauteen.

Keskiansio: 52 231 dollaria

13. Käyttökokemus

Käyttäjäkokemuksen (tai UX) tutkija auttaa yrityksiä kehittämään tuotteita ja palveluita keräämällä ja analysoimalla kohdekäyttäjiltä dataa.

🔥 Empfohlen:  11 tapaa suunnitella myytäviä t-paitoja

Näitä tietoja käytetään vaikuttamaan tuotteen tai palvelun kehittämiseen. UX-tutkijana voit rekrytoida osallistujia tutkimuksiin, tehdä yhteistyötä suunnittelutiimien kanssa ja/tai kääntää havainnot kaavioiksi ja kaavioiksi.

Kuinka oppia

Coursera tarjoaa ilmaisia ​​ja maksullisia UX-suunnittelu- ja tutkimuskursseja. Löydät kursseja eripituisina, yhdestä neljään viikosta kuuteen kuukauteen.

Keskiansio: 98 526 dollaria

14. Videon editointi

Videoeditorina voit käyttää AV-taitojasi ja editointitaitojasi auttaaksesi yksilöitä ja yrityksiä luomaan erinomaisia ​​videoita.

Tämän korkeatuloisen taidon avulla voit auttaa ihmisiä muokkaamaan syntymäpäivä-, hää- tai muita juhlavideoita. Tai voit auttaa yrityksiä luomaan upeita markkinointivideoita tuotteille ja palveluille.

Videoiden muokkaamisen oppiminen voi olla sinulle oikea taito, jos olet luova ja sinulla on hyvät tekniset taidot.

Kuinka oppia

Coursera on loistava vaihtoehto videoeditointisertifiointiin. Ne tarjoavat kaikkea aloittelijakursseista master-kursseihin, ja niitä kaikkia voi katsella verkossa milloin sinulle sopii.

Kurssien pituus vaihtelee tunnista tai kahdesta kolmeen kuukauteen. On myös hyödyllistä oppia hallitsemaan suosittuja videonmuokkausohjelmistoja.

Keskiansio: 50 462 dollaria vuodessa

15. Virtuaalinen avustaja

Virtuaaliassistentti työskentelee verkossa ja auttaa asiakkaita erilaisissa tehtävissä.

Joitakin tehtäviä, joita saatat suorittaa virtuaalisena avustajana, voivat olla:

  • Asiakaspalvelu
  • Blogin hallinta
  • Tiedon syöttö
  • Graafinen suunnittelu
  • Markkinointi
  • Verkkosivuston hallinta
  • Kalenterin hallinta
  • Oikoluku ja editointi

Ja enemmän. Voit saada W2-työpaikan virtuaaliassistenttina ja työskennellä yhdelle asiakkaalle tai voit perustaa oman yrityksen ja työskennellä useille asiakkaille.

Hyvä asiakaspalvelu ja organisointitaidot ovat välttämättömiä, jos haluat menestyä tässä työssä.

Kuinka oppia

Jos haluat ryhtyä virtuaaliassistentiksi, saatat yllättyä huomatessasi, että osaat jo suorittaa monia taitoja, joita virtuaaliassistentti tarvitsee ollakseen kilpailukykyinen työmarkkinoilla.

Jos kuitenkin haluat maksimoida markkinoitavuutesi alalla, voit suorittaa kurssin, kuten 10 KVA.

The 10KVA kurssi näyttää sinulle, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi taitojasi, hankkiaksesi ensimmäisen asiakkaasi ja luodaksesi tehokkaan järjestelmän, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti työajasta.

Keskiansio: 45 495 dollaria vuodessa

Yhteenveto

Korkean tulotason taidot, jotka voit helposti oppia, ovat runsaasti, jos olet valmis löytämään ne. Sinun on myös oltava avoin oppimaan oikeat taidot persoonallesi ja kiinnostuksen kohteillesi.

Jos olet valmis ponnistelemaan, voit ansaita sivurahaa, joka voi auttaa sinua pääsemään velattomaksi, saavuttamaan taloudellisen vapauden tai saavuttamaan muut tavoitteesi.