Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 kuumaa työtä, jotka maksavat yli 150 000 dollaria

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 kuumaa työtä, jotka maksavat yli 150 000 dollaria

Haluatko saada yhden 15 parhaiten palkatun työpaikan joukosta tänään?

On vaikea ajatella, että kukaan kieltäytyisi yhdestä parhaiten palkatuista töistä tai ei tee töitä saadakseen sellaisen käsiinsä.

Saatat olla opiskelija, joka kamppailee nelivuotisen korkeakoulututkinnon suorittamisessa, tai joku, joka ajattelee, että nykyinen alasi ei ole sinua varten.

Listaamme kaikki tuottoisimmat työpaikat maailmanlaajuisesti, jotta voit muuttaa tai muokata uraasi sen mukaan, mikä mielestäsi on sinulle parasta.

15 parasta palkattua työtä, joita kannattaa kokeilla nyt

1. Neurokirurgi

Neurokirurgin ammatti on yksi maailman erikoisimmista ammateista. Kuusinumeroisen palkan ansaitseminen 381 500 dollaria vuodessa on maailmanlaajuisesti parhaiten palkattu työ, ja se on ykköspaikka korkeapalkkaisten työpaikkojen luettelossamme. Tämän paremmin palkattua työtä ei näytä olevan.

Neurokirurgin ammatti vaatii valtavan määrän koulutusta ja kokemusta lääketieteen alalta. Se on erittäin vaativa työ, joka on järkevää, kun joudut käsittelemään ihmisen hermoston monimutkaisia ​​yksityiskohtia.

Urapolku neurokirurgiksi on pitkä ja vaikea, mutta voitto on varmasti sen arvoinen.

Erikoiskirurgin koulutusvaatimukset ovat tiukat. Kahdeksan vuoden lääketieteen koulun sekä residenssivuoden ja vuoden yleiskirurgian jälkeen olet vihdoin ulkona ja aloitat matkasi neurokirurgina.

Vähintään viisi vuotta ja enintään seitsemän vuotta täydennyskoulutusta neurokirurgiakoulussa tai -ohjelmassa vaaditaan. Terveydenhuollossa työskentely on myös erittäin lamankestävä työkenttä, jossa sinulla on korkea työturvallisuus.

2. Anestesiologit

Anestesialääkärin työ on erittäin palkitsevaa. Vuotuisen 331 190 dollarin palkan kotiin vieminen on syy, miksi tämä uravaihtoehto on toisella sijallamme. Tällä summalla palkan saaminen tuo mukanaan oikeudenmukaisen osuutensa vastuusta ja vaikeuksista.

Se on erittäin erikoistunut ala, joka edellyttää neljän vuoden lääketieteellisen koulun suorittamista, jota seuraa vähintään neljän vuoden residenssi. Sen jälkeen työllistymismahdollisuudet ovat runsaat, ja kuusi lukua ei ole helppoa.

Epävarmuus on tärkeä tekijä tässä työssä. Saatat noudattaa tiettyä aikataulua, mutta leikkaukset voivat olla hyvin pitkiä, ja pieni onnettomuus voi pidentää menettelyä entisestään. Anestesiologin työ ei lopu leikkauksen jälkeen: hän on vastuussa potilaiden kivun lievittämisestä myös leikkauksen jälkeen.

3. Data Scientist

IT-ala kasvaa jatkuvasti, etenkin datatieteessä. LinkedIn on raportoinut suuren kysynnän trendistä, jossa tietotieteen avoimien työpaikkojen määrä on lisääntynyt 46 prosenttia vuodesta 2019 lähtien. Fortune ilmaisee asian “kuumat markkinat datatieteilijöille”, kun taas Bureau of Labor Statistics ennustaa 22 prosentin lisäystä tietotutkijoille työpaikkoja tälle vuosikymmenelle.

Datatieteilijä ansaitsee keskimäärin 150 000 dollaria vuosipalkan. Painotus keskimäärin, koska tämä ei ole kiinteä luku, ja mitä enemmän sinulla on kokemusta, sitä parempia mahdollisuuksia sinulle tarjotaan.

🔥 Empfohlen:  SEO ja talousjohtaja: vinkkejä suhteesi parantamiseen

Joten jos harkitset ohjelmistotekniikan tutkinnon hankkimista, tämän pitäisi auttaa sinua päättämään. Datatieteen alalla ei ole vielä paljon kyllästymistä, ja ala itsessään on laaja ja täynnä loputtomia mahdollisuuksia.

4. Synnytyslääkärit ja gynekologit

Yleisesti kutsutaan OB-GYN:iksi, ja tämä on kahden kentän yhdistelmä yhdessä. Synnytyslääkärit käsittelevät synnytyksen kirurgisia puolia. Toisaalta gynekologit hoitavat ja auttavat potilaitaan määräämällä lääkkeitä ja huolehtimalla ensisijaisesti heidän lisääntymisterveydestään.

Ammattilaisten palkkatietojen mukaan OB-GYN:ien palkka on noin 208 000 dollaria vuodessa, mikä tekee siitä yhden parhaiten palkatuista työpaikoista. Tähän ammattiin liittyy kohtuullinen osuus korkeapaineskenaarioista ja epäsäännöllisistä aikatauluista. Vauvat eivät välitä oletko juhlissa vai nukkumassa 36 tunnin valveilla olon jälkeen.

OB-GYN on vastuussa potilaiden ja heidän vauvojensa terveydestä ja varmistaa, että he molemmat ovat turvassa ja terveinä ja pysyvät sellaisina. Sen lisäksi työnkuvaan kuuluu myös ei-vauvaan liittyvien asioiden hoitaminen, kuten naisten lääketieteellisenä neuvonantajana ja neuvonantajana toimiminen.

5. Psykiatri

Bureau of Labor Statisticsin ammatillisten työllisyystilastojen mukaan psykiatrit menevät kotiin keskimääräisellä vuosipalkalla 249 760 dollaria.

Psykiatrit käsittelevät mielenterveysongelmia. Ne auttavat diagnosoimaan ongelman, tunnistamaan todennäköisen syyn ja auttavat potilaitasi käsittelemään sitä. He auttavat potilaitaan yleensä jokaisessa vaiheessa heidän tiensä parantumiseen.

Tämä ammatti saattaa rasittaa sinua henkisesti ja fyysisesti. Tasapainon säilyttäminen on tärkeää sinun ja potilaasi vuoksi.

6. Toimitusjohtaja

Nyt tämä ei ole työ, jonka voit saada heti kandidaatin tutkinnon jälkeen, ellet omista start-up-yritystä, niin voit nimittää itsesi yrityksesi toimitusjohtajaksi. Onnittelut, onnistuit!

Toimitusjohtajan vuosipalkan mediaani on 200 140 dollaria. Tämä työ tuo mukanaan paljon vastuuta. Sinun on valvottava monia alaisuudessasi työskenteleviä ihmisiä, ja sinun tehtäväsi on varmistaa, että sekä ihmiset että allasi oleva yritys menestyvät.

Tarvitaan useiden vuosien kokemusta alalta, jotta voit tehdä oikeita päätöksiä, jotka nostavat vastuussasi olevan yrityksen tai organisaation entistä korkeammalle tasolle.

Se on yksi tärkeimmistä naisten työtehtävistä, sillä sinusta tulee roolimalli monille muille naisille, jotka haluavat kiivetä yrityksen tikkaat. Vielä tänäkin aikakautena vain 9,2 prosentilla Fortune 500 -yrityksistä on naisjohtaja. Vaikka tämä on merkittävä nousu tuskin yhdestä prosentista vuonna 2000, meillä on vielä paljon kuljettavana.

7. Prothodontti

Olet luultavasti nähnyt vanhan mummon ottavan hampaansa esiin ja laittaneen ne lasiin täynnä vettä sängyn viereen. Todennäköisesti televisiossa. No, proteesilääkäri teki nuo proteesit.

Heidän tehtäviinsä kuuluu suun proteesien suunnittelu ja rakentaminen potilailleen. Jokainen home on erilainen jokaisen potilaan mukaan, ja sitä on käsiteltävä vastaavasti. Hieman hyvää käsityötä ja luovuutta on hammaslääkärille plussa.

Prothodontti ansaitsee noin 196 960 dollaria vuodessa kaikesta tästä työstä, mikä tekee siitä yhden parhaiten palkatuista ammateista.

🔥 Empfohlen:  5 suosituinta Magento 2 -laajennusta, jotka lisäävät myyntiä [2023]

8. Hammaslääkäri

Hammaslääkärit veloittaa palveluistaan ​​mukavan summan, ja oikeutetusti. Kuten muidenkin lääkäreiden, myös heidän on hiottava useita vuosia hammaslääkärikoulussa saadakseen tutkintonsa.

Hammaslääkärin työnkuva on käsitellä kaikkea, mikä liittyy hampaisiin, ikeniin ja kaikkeen siltä väliltä. He vievät kotiin keskimäärin noin 174 110 dollaria vuodessa palveluistaan.

Hammaslääkärinä työskentely on yksi palkitsevimmista ja parhaiten palkatuista ammateista Amerikassa.

9. Lentoyhtiön lentäjät

Lentolentäjänä oleminen on yksi parhaista työpaikoista, joista maksetaan hyvin. He tekevät ehdottoman pankin matkustaessaan ympäri maailmaa ja näkevät kaikenlaisia ​​kohteita ja saavat palkkaa. Niin suuria etuja, eikö?

Joten jos unelmasi on matkustaa ympäri maailmaa, työpaikan saaminen ilmailualalla lentoyhtiön lentäjänä on yksi parhaista ammateista.

Kaiken lisäksi 198 190 dollarin keskipalkka vuodessa ei kuulosta liian pahalta, eikö nyt?

10. Öljy-insinööri

Luonnonöljyn ja kaasujen käsittely on varma tapa saada hyvät palkat. Loppujen lopuksi nämä ovat asioita, jotka saavat maailman pyörimään. Öljy-insinööri erottaa kaasua ja mustaa kultaa raakamuodossaan prosessoitavaksi.

Lisäksi prosessin virtaviivaistamista ja kustannustehokkuutta koskevien tapojen pohtiminen on myös osa työtä.

Öljytekniikan tutkinnon suorittaminen, lisenssikokeen läpäiseminen ja uran jatkaminen tällä alalla tuo suuria summia. Mediaanipalkka on 154 780 dollaria vuodessa tästä työstä.

11. IT-päällikkö

Jokaisen yrityksen ytimessä on nykyään sen IT-infrastruktuuri, jonka ylläpidosta, parantamisesta, päivittämisestä ja valvonnasta vastaava henkilö on IT-päällikkö. Tämän työn keskimääräinen vuosipalkka on 142 530 dollaria.

IT-päällikkönä tai tietojärjestelmäpäällikkönä oleminen on suuri vastuu. Kun tietokoneverkon tietoturvaloukkaus tai kaatuminen tapahtuu, se voi maksaa yritykselle miljoonia dollareita. Siksi IT-taidot ovat niitä korkean tulotason taitoja, joita on hyvä hallita.

Yleensä insinöörin tai tietotekniikan korkeakoulututkintoa vaativa työ vaatii myös paljon kokemusta useista IT-alan osa-alueista.

Teknologian nopea kehitys on myös tärkeä tekijä, miksi IT-päälliköt ansaitsevat korkeat tulot ja heidän kysyntänsä vain kasvaa. Heidän tehtävänsä on pysyä trendien tahdissa, jotta heidän yrityksensä ei jää jäljelle.

12. Big Data Engineer

Viimeisimpien trendien ja käyttäjien käyttäytymisen asianmukainen analysointi on ratkaisevan tärkeää pysyäksesi kilpailijoiden edellä. Joka päivä massojen tuottamat tiedot ovat hirviömäisiä.

Big Data Engineer analysoi kaiken tiedon, poimii niistä tärkeitä tietoja ja varmistaa, että tällainen tieto parantaa meneillään olevia tai tulevia projekteja. Data-analytiikan lisäksi työtä helpottavien sovellusten koko kehitys- ja käyttöönottoprosessin hoitaminen on myös osa työtä.

Big data insinöörit ovat erittäin hyvin palkattuja. Keskimäärin 140 000 dollarin ansaitseminen vuodessa on hyvä juttu, kun näkee kuinka IT-alaan liittyvät työt ovat erittäin kysyttyjä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka palkata parhaat tekoäly- ja koneoppimiskonsultit (2023)

13. Lohkoketju-insinööri

Yli 150 000 dollarin ansaitseminen vuodessa ja lohkoketjuinsinööriksi ryhtyminen on vankka päätös. Lisäksi työnimike kuulostaa aika hyvältä.

Blockchain-insinöörit hallitsevat liiketoimintamalleja ja käyvät läpi ohjelmistokehitysprosessin käyttämällä lohkoketjuteknologiaa. Tämä tarkoittaa sovellusten kehittämistä ja käyttöönottoa sekä ratkaisujen toteuttamista yrityksen tarpeiden mukaan.

Useiden kryptovaluuttojen kaupankäynnin ja tulvan lisääntymisen vuoksi viime aikoina työpaikkojen kasvu tällä alalla on ollut valtavaa, ja ne kaikki tarjoavat korkean palkan.

14. Markkinointipäällikkö

Markkinointipäälliköiden on oltava teräviä ja luovia ihmisiä, jotta he sopivat parhaiten tähän työhön. Yleinen ymmärrys ihmisen psyykestä on välttämätöntä: suunnittelet strategioita, joilla voit parhaiten vangita kohdeyleisösi huomion, johon tarvitset myös keskimääräistä parempia viestintätaitoja.

Tässä esimiestehtävässä valvot luovaa prosessia ja annat sille peukkua, jos kaikki on hyvin.

Markkinointipäällikkönä oleminen on korkeapalkkainen työ, joka ansaitsee noin 145 620 dollaria vuodessa. Yksi tämän työn etu on bonukset tai palkkiot, joita saatat saada myynnistä riippuen. Summa puolestaan ​​riippuu yrityksesi tai organisaatiosi politiikasta.

15. Lakimies

Viimeinen merkintä USA:n parhaiten palkattujen työpaikkojen luettelossamme on asianajaja. Ammatilla on vahvat juuret läpi ihmiskunnan historian, ja kaikki tietävät sen hyvin.

Lakimies ansaitsee keskimäärin 141 890 dollaria vuodessa. Tie asianajajaksi tulee kokeilla, jotka sinun on läpäistävä saadaksesi oikeustieteellisen korkeakoulun tai korkeakoulututkinnon. Sitten sinun on ohitettava baari. Sen jälkeen saat luvan harjoittaa lakia yksityisessä asianajotoimistossa tai valtion virastoissa.

Koska oikeusala on laaja, voit valita monia reittejä; yrityksesi perustaminen on yksi niistä. Yksi huomioitava asia on, että koska tämä on yksi vanhimmista ammateista, työmarkkinat voivat olla hieman kylläisempiä ja kilpailu kovempi.

Johtopäätös

Kun olet tunnistanut ja listannut tällä hetkellä parhaiten palkatut työpaikat, oletko päättänyt? Sinun on pohdittava, sopivatko nämä korkeapalkkaiset urat mieltymyksiisi, taitosi ja elämäntavoitteisiisi.

Mutta kaiken kaikkiaan mikä tahansa näistä töistä lihottaisi pankkitiliäsi tulevaisuudessa ja antaisi takaisin yhteiskunnalle tärkeiden toimintojen ja palveluiden kautta. Valitse hyvin!

Tämä viesti ilmestyi alun perin Savoteurissa.

Radical FIRE on henkilökohtainen rahoitusalusta, jossa on kyse taloudellisesta riippumattomuudesta. Radical FIREssä opit säästämään rahaa, ansaitsemaan enemmän rahaa ja investoimaan optimoidaksesi tiesi vapauteen. Haluamme sinun saavuttavan taloudelliset tavoitteesi ja pitävän hauskaa sitä tehdessäsi!