Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 laillista tapaa ansaita rahaa puhelimestasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 laillista tapaa ansaita rahaa puhelimestasi

Useimmille ihmisille älypuhelin ei ole muuta kuin aikaa vievä pyörre, jota ruokkii tasainen dopamiiniiskujen tippuminen. Mutta oikealle henkilölle älypuhelin voi avata loputtomien tulomahdollisuuksien maailman.

Ollaan todellisia. Useimmat ihmiset eivät rikastu pelkästään käyttämällä puhelintaan. Mutta se ei tarkoita, että et voi ansaita rahaa puhelimestasi nopeasti hyödyntämällä muutamia sovelluksia ja hyödyntämällä joitain helpompia puolen hälinää.

Tietysti oikealle henkilölle älypuhelin voi itse asiassa johtaa huomattavaan tulonlähteeseen. Mutta yleensä nämä mahdollisuudet vaativat huomattavan määrän työtä, aikaa, rahaa tai kaikkien kolmen yhdistelmän, ennen kuin ne kannattavat.

Tässä käsittelemme erilaisia ​​vaihtoehtoja koko kirjolta.

Kuinka tehdä rahaa puhelimestasi

1. Käännä käteistä

Internet on täynnä satoja paikkoja, jotka lupaavat kaikenlaista ilmaista rahaa pyykkilistalle eri syistä. Rekisteröidy tähän, osta tuo, mene ja tee tämä, nimeä se.

Mutta loppujen lopuksi vain harvat antavat sinulle ilmaista rahaa ilman, että sinun tarvitsee käyttää rahaa itse – tai tehdä paljon työtä ansaitaksesi sen.

On kuitenkin olemassa muutamia hyviä tapoja ansaita täysin ilmaisia ​​taskurahaa viidessä minuutissa tai vähemmän.

Käteissovellus lähetä 5 dollaria, saat 5 dollaria tervetuliaisbonuksen on yksi tällainen tapa.

(Tuttamattomille Cash App on maailman toiseksi suosituin sähköinen lompakko – PayPalin jälkeen – ja sen avulla voit lähettää rahaa ystäville ja perheelle heti kun tarvitset.)

Käytän sovellusta säännöllisesti hyvittääkseni ystävilleni, jos he joutuvat peittämään minut hyppysissäni tai jos jätän lompakkoni kotiin.

Saat ilmaisen 5 dollarin yksinkertaisesti:

 1. Luo Cash App -tili ja käytä viittauskoodia GK6CDJ1.
 2. Lisää pankkikortti tai pankkitili ja lähetä ystävälle 5 dollaria käteistä.
 3. Pyydä heitä lähettämään samat 5 dollaria sinulle takaisin, niin ansaitset molemmat välittömästi ilmaisen 5 dollarin bonuksen. Se on niin yksinkertaista.

Provinkki: Voit ansaita 15 dollaria lisää jokaisesta käyttäjästä, johon viittaat sovelluksen viittauslinkillä. Kutsumasi henkilön on lähetettävä/suoritettava vähintään 5 dollarin maksu ensimmäisten 14 päivän kuluessa rekisteröitymisestä saadaksesi 15 dollarin viittausbonuksesi.

2. Hanki ilmaisia ​​osakkeita

Ainutlaatuinen tapa palkita osakekaupasta kiinnostuneita, Webull – suosittu mikroinvestointisovellus – tarjoaa uusille käyttäjille 2 ilmaista murtoosaketta, joiden arvo on enintään 300 dollaria. Talleta mikä tahansa summa ja saat 4–10 ylimääräistä ilmaista murtoosaketta, joiden arvo on enintään 3 000 dollaria.

Osakkeet jaetaan arpajaisten tapaan, joten useimmat käyttäjät saavat osakkeita 3–10 dollaria per osake; todennäköisyys, että sinulle määrätään murto-osa, jonka arvo on 11–300 dollaria, on 1:50.

Hienoa on, että voit tallettaa minkä tahansa summan päästäksesi ilmaisiin osakkeisiin, joten sinun ei tarvitse tallettaa satoja tai tuhansia dollareita, ellet todella halua ottaa vakavasti sijoittamista. Tee vain pieni talletus, ansaitse ilmaisia ​​osakkeita ja katso niiden kasvamista tai lunastamista, kun niiden myynti on suoritettu.

Aiheeseen liittyvä: 8 parasta sijoitussovellusta aloitteleville sijoittajille

3. Pelaa videopelejä

Sinun ei tarvitse olla Dotan tai Fortniten mestari ansaita rahaa pelaamalla videopelejä.

(Hauska tosiasia: The International 2022 – Dota World Championships -palkintopotti oli yli 19 000 000 dollaria).

Se on paljon yksinkertaisempaa. Voit esimerkiksi ansaita rahaa puhelimestasi ilmaiseksi pelaamalla täsmälleen samoja pelejä, joita pelaat päivittäin sovelluksella nimeltä Mistplay (vain Android).

Pelaajauskollisuussovellus, jonka käyttäjät ansaitsevat ajalla kertyneet krediitit, jotka he voivat lunastaa Mistplay-kaupassa ilmaiset lahjakortit Amazonille, eBaylle, Starbucksille ja Apple App Storeen.

Peliluettelo muuttuu usein (Mistplay auttaa pelien kehittäjiä paljastamaan uusia pelejä yleisölle), mutta tätä artikkelia kirjoitettaessa Super Mario Run, Pokemon Go, Fruit Ninja, Chess, Solitaire, Candy Crush Saga, Wordscapes ja kymmenet muut olivat kaikki pelattavissa.

Jos olet rohkea, voit lisätä ennakkoasennetta osallistumalla taitopelien kilpailuihin oikeilla rahapalkinnoilla. Skillz – eSports-alusta – tarjoaa useita kasinon kaltaisia ​​pelejä (saatavilla Androidille, iOS:lle ja Samsungille), joissa käyttäjät voivat pelata yksin- tai moninpeliturnauksia, joissa on joskus melko suuria rahapalkintopotteja.*

Jotkut heidän suosituimmista peleistään ovat:

Kolmekymmentä miljoonaa aktiivista pelaajaa, viisi miljoonaa päivittäistä turnausta ja $100 000 000 kuukausittaisia ​​palkintoja, on turvallista sanoa, että heidän pelialustallaan on vakavaa käteistä vaihtoa.

* Käteisturnaukset eivät ole saatavilla seuraavissa osavaltioissa: AZ, AR, CT, DE, IN, LA, ME, MT, SC, SD ja TN

4. Myy vanhoja tavaroita

Useimmilla meistä on talossamme tai asunnossamme tavaroita, joita emme enää halua tai tarvitse. Sen sijaan, että antaisit sen kasaan, myy se. Nopean oman taloni läpikävimisen jälkeen löysin useita puoliarvokkaita asioita, joista pääsen helposti eroon Facebook Marketplacen tai monien muiden kautta. sovellusten myyminen.

 • Vanha surffilauta, jota en enää käytä (noin 100 dollaria)
 • Ylimääräinen sohvapöytä viimeisestä asunnostani (50 dollaria)
 • Muutama vanha videopeli (5–10 dollaria kukin)
🔥 Empfohlen:  10 parasta TikTok-markkinointikurssia vuodelle 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Tämä tapa ansaita rahaa puhelimellasi nopeasti on henkilökohtainen suosikkini. Ostin ja myi yli 100 000 dollarin arvosta Pokemon-kortteja eBayn ja Mercarin kaltaisilla sivustoilla pandemian aikana, eivätkä ne ole hidastuneet sen jälkeen.

Siivoan säännöllisesti ympärilläni olevaa sotkua, ja kotini on puhtaampi (ja lompakko lihavampi) sen tekemiseen.

Eniten myydyt sovellukset

 • Tekniikka ja älypuhelimet: Decluttr
 • Keräilyesineet ja vintage: eBay & Mercari
 • Vaatteet ja asusteet: Facebook Marketplace

5. Suorita mikrotehtävät

Mikrotehtävät ovat pieniä projekteja jota käytännössä kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi suorittaa. Ajattele tehtäviä, kuten kuvien tai videoiden merkitsemistä koneoppimista varten, äänen transkriptiovalvoa sisältöä, tiedon syöttöjne. Yritykset, jotka maksavat mikrotehtävästä, eivät yleensä maksa paljoa, koska työ on melko helppoa, mutta jos etsit tapaa viettää aikaa ja ansaita muutaman ylimääräisen dollarin, se voi olla sen arvoista.

Ehdotetut sivustot mikrotehtäviin liittyvien keikkojen etsimiseen:

6. Osallistu maksettuihin tutkimuksiin

Käytämme paljon seisokkeja puhelimiemme katseluun. Harkitse mielettömän vierityksen sijaan paremman “mielettömän” tehtävän lisäämistä: maksullisten kyselyjen suorittaminen. Kukaan ei tule rikastumaan kyselyjen avulla, mutta on varmasti mahdollisuus ansaita 5–20 dollaria kuukaudessa tai enemmän vastaamalla kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä tuotteita koskeviin kysymyksiin.

Ja jos ihmettelet, kuinka tämä todella toimii, näistä tutkimuksista maksetut rahat tulevat yleensä yritykseltä, joka tekee markkinatutkimusta ymmärtääkseen paremmin kuluttajia. Hammastahnayritys, joka kysyy harjaustottumuksista, suoratoistopalvelu, joka kysyy millaisista esityksistä pidät jne.

Päätoimittajamme Megan, teki 7,41 dollaria suositulla kyselysivustolla – Merkkitutkimukset – alustan ensimmäisten käyttötuntien aikana. Ansiot eivät varmasti tule lähellekään kokopäivätyön tuloja, mutta ne ovat riittävän merkityksellisiä kattamaan hänen sähkölaskunsa joka kuukausi.

7. Myy tietosi

Syy siihen, miksi sosiaalisen median yritykset voivat ansaita niin paljon rahaa, on se, että he omistavat uskomattoman määrän tietoja sinusta, ja tämä data on megaarvokasta yrityksille, jotka haluavat mainostaa sinulle (ja kaltaisillesi ihmisille).

Useimmat meistä ovat ainakin hämärästi tietoisia tästä, vaikka emme voikaan tehdä asialle paljon. Juuri näin ekosysteemi toimii. Vietämme aikaa sosiaalisessa mediassa, sosiaalisen median yritykset laativat meistä yksityiskohtaisia ​​profiileja, myyvät mainostilaa näiden tietojen perusteella ja me kierretään.

Mutta nyt on kourallinen sovelluksia, jotka yrittävät kääntää käsikirjoituksen kyseisessä mallissa ja opettavat sinulle, kuinka ansaita rahaa mobiilidatalla.

Esimerkiksi, Tapestri on sovellus, joka maksaa käyttäjille heidän sijaintitiedoistaan ​​(jopa 25 dollaria kuukaudessa). Tapestri myy anonymisoidut tietosi mainostajille, mikä loukkaa vähemmän yksityisyyttä kuin sosiaalisen median yritykset.

Sitten he jakavat tuoton sinun, käyttäjän kanssa.

Esimerkiksi ansaitsin 0,42 dollaria juuri tänään jakamalla sijaintitietoni sovelluksen kanssa.

Työskentelen kotoa käsin ja olen suunnilleen yhtä tylsä ​​vierailemieni paikkojen suhteen (ja asun supermaaseudulla), mutta ehkä sijaintitietosi ovat arvokkaampia kuin omani. Jopa tuloni ekstrapoloituvat lähes 15 dollariin kuukauden aikana, mikä ei ole liian nuhjuinen, kun otetaan huomioon, etten tehnyt käytännössä mitään ansaitakseni sitä.

Meidän huippu passiivisen tulon sovellukset:

8. Freelance-keikkoja

Jos sinulla on normaali 9–5 työpaikka, saatat yllättyä siitä, kuinka suuri kysyntä freelancereille on. Yritykset palkkaavat mielellään freelancereita yksittäisiin projekteihin ja jopa jatkuvaan työhön, koska se on usein tehokkaampaa ja joustavampaa kuin kokopäiväisen työntekijän palkkaaminen etujen kera. Parasta on, että sinun ei tarvitse olla maailmanluokan lahjakkuus päästäksesi freelance-työhön. Jos olet jossain kohtalaisen taitava ja sinulla on varmuuskopioita siitä, freelance-liiketoiminnan käynnistäminen puhelimellasi on melko helppoa.

Yksi DollarSprout-lukija – Betsy Skinner – tienaa yli 3 000 dollaria kuukaudessa freelance-virtuaaliassistenttina. Hän auttaa tarvitsevia bloggaajia ja pienyrityksiä päivittäisissä tehtävissä, kuten sähköpostin hallinnassa ja suodatuksessa, artikkeleiden ja blogitekstien oikolukemisessa sekä kevyessä kirjanpidossa.

Mahdollisten yritysyhteyksien ulkopuolella paras tapa löytää freelance-työtä on luoda profiili ja hakea työpaikkoja freelance-markkinapaikkasovelluksista, kuten Upwork tai Fiverr, tai toimialakohtaisista markkinapaikoista, kuten Toptal (kehittäjät) tai Law Clerk (laki). .

🔥 Empfohlen:  Fortniten vähimmäistiedot iOS:lle, Androidille ja kannettaville tietokoneille

Jos haluat enemmän manuaaliseen työhön keskittyvää työtä, tutustu sivustoihin, kuten TaskRabbit, tai ajosovelluksiin, kuten Uber, Lyft jne. Voit myös lukea lisää keikkatalouden työpaikkoja tässä.

9. Myy valokuvasi

Vaikka kaikilla on kamera taskussaan, se ei tarkoita, että kaikki olisivat hyviä kuvaajia. Jos sinulla on kunnolliset valokuvaus- ja editointimahdollisuudet, voit kokeilla käsiäsi kuvien myyntiä arkistovalokuvaussivustoilla, kuten Shutterstock, iStock, Adobe Stock jne. Monet verkkojulkaisijat etsivät aina oikeaa valokuvaa tiettyyn sisältöön, ja jos valokuvasi sopii, voit helposti ansaita rahaa puhelimestasi ilman investoinnit huippuluokan valokuvauslaitteisiin.

Kun joku lataa valokuvasi, saat pienen rojaltimaksun, yleensä muutaman sentin tienoilla. Mitä enemmän latauksia, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Jos olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja haluat olla mukana myymässä omia eksklusiivisia kuviasi kuukausitilaajille, voit myös tutustua OnlyFansiin. Se on varmasti erilainen kokemus kuin yleisten kuvien myyminen verkossa, mutta niitä on kymmeniä tekijöitä (terveydenhuollon työntekijät, urheilijat, vaikuttajat, elämänvalmentajat jne.), jotka ovat tehneet tästä kokopäiväisen tulonlähteen.

10. Ansaitse palkintoja

Kun useimmat ihmiset ajattelevat palkintoja, he ajattelevat käteispalautusluottokortteja. Mutta on toinenkin tapa ansaita palkintoja, joihin ei liity korkeakorkoisten velkojen kasaamisen riskiä: käteispalautus- ja palkkiosovellukset. Tällaisten sovellusten avulla käyttäjät voivat ansaita palkintoja ostoksista lähes kaikilta suurilta jälleenmyyjiltä.

Parasta näissä sovelluksissa on, että kaikki ansaitsemasi palkinnot kasataan mahdollisesti saamiesi luottokorttipalkkioiden päälle. Joten jos ansaitset 1 % käteistä takaisin luottokortillasi ja 1 % sovelluksella, ansaitset yhteensä 2 % palkkioita kyseisestä tapahtumasta. Aluksi tulot saattavat tuntua pieniltä, ​​mutta ne kasvavat ajan myötä!

Jotkut parhaat ostospalkintosovellukset suosittelemme ovat:

11. Paranna sisällönluontipeliäsi

Useimmat tämän luettelon kohteet sopivat pienituloisille nopeille osumille, mutta jos etsit tapaa ansaita mahdollisesti elämääsi mullistavaa rahaa puhelimestasi, sinun on tehtävä vakavaa työtä yleisön luomiseksi. Monet alustat tarjoavat tämän mahdollisuuden, joten aloituspaikan valinta riippuu taidoistasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Kun yleisö on pienikin, sisällöntuottajat voivat ansaita tuloja mainoksilla, bränditarjouksilla tai jopa myymällä omia tuotteitaan. Vaihtoehdot (ja tulopotentiaali) ovat rajattomat.

Muutamia ideoita luovuutesi herättämiseen:

 • TikTok: Erika Kullberg (@erikakullberg) on talouslakimies, joka aloitti TikToksin tekemisen nopeilla rahavinkeillä ja on kasvattanut tilinsä yli 9 miljoonaksi seuraajaksi reilussa vuodessa.
 • YouTube: Ethan Yau (@RampagePoker) aloitti 4 vuotta sitten YouTubessa pokerivlogin, jossa hän kuvasi itsensä pelaamassa korttia eri kasinoilla. Kuten kaikki muutkin, hän aloitti pelkällä iPhonella ja nollalla seuraajalla, mutta ihmiset kiinnostuivat nopeasti katsomaan hänen matkaansa yhä suurempiin peleihin. Nyt hänellä on lähes 200 000 tilaajaa ja hän on “julkkis” tässä pienessä markkinarakossa.
 • Instagram: Paige Proctor (@paige_t1d_fitness) on tyypin 1 diabetesta sairastava lääkärin assistentti, joka myös ansaitsee kokopäiväistä tuloa Instagramista muiden diabetesta sairastavien terveys- ja kuntovalmentajana.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa vaikuttajana (aloitusopas)

12. Saat maksun tekstiviestistä

Vaikka mahdollisuudet ja ansaintamahdollisuudet ovat jossain määrin rajalliset, voit saada palkkaa tekstiviestien lähettämisestä ja vastaanottamisesta useiden eri palvelujen kautta.

 • McMoney: Tämä on palvelu, joka testaa matkapuhelinverkkoja varmistaakseen, että tekstiviestit toimitetaan oikein. Jos kirjaudut heidän kanssaan ja tarjoat numerosi testinumeroksi, voit ansaita muutaman dollarin vuosittain.
 • Premium.Chat: Jos sinulla on jo faneja tai asiakkaita, voit käyttää tämän kaltaista sivustoa tarjotaksesi yksityisiä, suoria viestejä tai videopuheluita maksaville asiakkaille.
 • 1Q: Tämä sovellus lähettää sinulle kysymyksiä ja maksaa sinulle 0,25 dollaria senttiä vastausta kohden.
 • FlirtBucks: Kuten se kuulostaa, tämä sivusto tarjoaa käyttäjille alustan, jolla he voivat ansaita 100 dollaria päivässä puhelimellasi käymällä flirttailevia keskusteluja muiden käyttäjien kanssa.

Jos ajatus tekstiviestien lähettämisestä kuulostaa hauskalta, mutta puhelimella olemisen ergonomia on uuvuttavaa, siirry tietokoneellesi näillä online-kirjoitustyöt.

13. Kokeile mysteeriostoksia

Yksi vähittäiskaupan ja ketjuravintoloiden kohtaamista haasteista on asiakaskokemuksen pitäminen samana useissa eri paikoissa. Seuratakseen eri paikkoja yritykset palkkaavat “mysteeriostoksia” tekemään salaa ostoksia myymälässä ja antamaan sitten palautetta kokemuksistaan. Ja tietysti näille mysteeriostoksille maksetaan ajastaan.

Salaiset ostajat raportoivat erilaisista kuluttajakokemuksista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

 • Kuinka ystävällistä henkilökunta on?
 • Kuinka helppoa esineen löytäminen on?
 • Kuinka näkyvää hinnoittelu oli ja oliko se helppo ymmärtää?
 • Kuinka tehokas on tuotteen/tuotteiden esittely kaupassa? Onko se siisti, puhdas ja järjestetty jne.?
🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n käyttäminen koulutuksellisena chatbotina Next.js-käyttöliittymässä

Tehtyään “kaupan” kuluttaja vastaa mystery shopping -yrityksen esittämiin kysymyksiin, ja heille maksetaan useilla eri tavoilla – suoratalletuksella, PayPalilla tai paperisekeillä postitse, muutamia mainitakseni. Tämä on loistava tapa ansaita rahaa puhelimellasi, jos sinun on maksettava päivittäin, koska monet yritykset vapauttavat maksun saatuaan palautetta.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat mysteeriostosyritykset

14. Selaa mainoksia

Aina kun katsot videon YouTubessa ja joudut katsomaan mainoksen, eikö olisi mukavaa, jos saisit osan tuosta? Onneksi nyt on useita alustoja maksaa käyttäjille mainosten katsomisesta.

 • AdWallet: Yksi tärkeimmistä mainostajien noudattamista mittareista on se, kuinka helppoa on muistaa tuotemerkki mainoksen katsomisen tai katselun jälkeen. AdWalletin avulla voit ansaita rahaa puhelimellasi nopeasti katsomalla kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä mainoksia ja vastaamalla tiettyihin mainosta koskeviin kysymyksiin. Yritys kokoaa sitten antamasi tiedot ja auttaa suuria brändejä muokkaamaan mainoskampanjoitaan tehostaakseen niitä. Käyttäjäarvostelut kertovat ansaitsevan yli 20 dollaria vain 4–5 videomainoksen raportoinnista.
 • Swagbucks: Tämä on ilmainen online-palkintosivusto, joka tarjoaa monia erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa, joista yksi on maksaa käyttäjille lyhyiden mainosten katsomisesta. Voit ansaita jokaisesta katsomastasi videosta muutaman SB:n, jotka voidaan sitten lunastaa lahjakorteiksi.
 • Ibotta: Ilmainen käteispalautussovellus, joka on erikoistunut päivittäistavaraostoksille. Lunastaakseen osan alennuksista ja palkkioista Ibotta saattaa vaatia käyttäjiä katsomaan nopean mainoksen.

15. Luovu oppikirjastasi

Toinen helppo tapa ansaita rahaa puhelimestasi on skannata vanhan oppikirjan ISBN-viivakoodi ja katsoa, ​​onko se rahan arvoinen. Jos olet yliopisto-opiskelija ja sinulla on kasa oppikirjoja, joita et koskaan aio avata uudelleen, älä polta niitä. Myy ne!

Kampuksella sijaitseva kirjakauppa ei ole aina paras paikka myydä oppikirjojasi. Sen sijaan, että joutuisit heikoksi, voit joskus myydä kirjojasi korkeammalla hinnalla verkossa. Tässä on joitain suosituimpia sivustoja oppikirjojen myyntiin:

 • BookScouter: Yli 30 BookScouterin myyjää “kilpailee” oppikirjoistasi ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.
 • BookFinder: Kuten BookScouterissa, voit syöttää oppikirjasi ISBN-numeron BookFinderiin ja vertailla oppikirjojen tarjouksia useilta eri ostajilta.

Varottavia asioita

Varmista, että käytät aikasi viisaasti. Ei auta, kun vietät 3 tuntia puhelimessasi, vain ansaitset 1 dollarin. Mikrotehtävien ja älyttömän puhelimen työskentelyn maailmassa voi olla erittäin helppoa menettää ajantaju, eikä sillä ole paljoa näytettävää. Useimmissa tapauksissa sinun on parempi käyttää aikasi taitojen kehittämiseen tai jonkinlaisen hyödykkeen rakentamiseen sen sijaan, että vain vaihtaisit aikasi muutamalla sentillä.

Älä lähetä rahaa kenellekään, jota et tunne. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se on sitä. Ei ole pulaa huijauksia, joita kannattaa varoa, mutta yleensä aina, kun joku pyytää sinua lähettämään rahaa, lunastamaan shekin tai ostamaan lahjakortin, he eivät todennäköisesti ole sinun etusi mielessä. Pidä silmäsi aina auki tämän tyyppisten järjestelmien suhteen.

Varo lataamasta asioita (viruksia). Muista tarkistaa arvostelut, ennen kuin päätät ladata sen puhelimeesi, varsinkin jos et saa sitä suoraan App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Paras tapa ansaita rahaa puhelimellasi

Tasapainoinen, järkevä lähestymistapa ansaitsemiseen auttaa sinua saavuttamaan maksimitulot. Aloita käyttämällä vaihtoehtoja, jotka vastaavat matalalla roikkuvia hedelmiä.

Jos teet ostoksia usein, asenna yksi kuluttajien suosimista ilmaisista cashback-sovelluksista. Jos et välitä siitä, kuka tietää, missä teet ostoksia – tai mitä ostit – asenna sovellus, joka maksaa sinulle tiedoistasi. Pelkästään nämä kaksi keinoa voivat saada takaisin huomattavia ansiotuloja, jotka olisit muuten menettänyt.

Katso sitten muita aktiivisempia tapoja ansaita rahaa. Hellävaraisesti käytettyjen vaatteiden ja käyttämättömän tekniikan myynnistä hyödyntämiseen rahaa tienaavat sovellukset ja aloittaessasi uuden freelance-keikan, on olemassa tapoja kasvattaa tulojasi muutamasta kymmenestä satoihin tai jopa tuhansiin dollareihin kuukaudessa.