Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 LinkedIn-tilastoa, jotka sinun pitäisi tietää vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 LinkedIn-tilastoa, jotka sinun pitäisi tietää vuonna 2023

Jos olet luomassa uutta sosiaalisen median strategiaa yrityksellesi, huomaat, että LinkedInissä on paljon arvokasta sisältöä, joka saattaa tehdä siitä tutustumisen arvoisen kanavan!

Ei vakuuttunut? Meillä on luettelo 15 mahtavasta LinkedIn-tilastosta vuodelle 2023 juuri sinua varten.

Jatka siis lukemista ja tutustu inspiroiviin LinkedIn-tilastoihin nähdäksesi, onko LinkedInissä hyppääminen oikea askel sinulle!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

15 LinkedIn-tilastoa, jotka sinun pitäisi tietää

LinkedIn auttaa eri alojen ammattilaisia ​​muodostamaan yhteyden, ja se voi olla erinomainen paikka keskittyä sosiaalisen median markkinointiponnistuksiin.

Jaotamme 15 LinkedIn-tilaston luettelomme seuraaviin osiin:

Sukellaan sisään!

LinkedInin yleiset tilastot

Etsitkö yleisiä LinkedIn-tilastoja? Olemme turvassa! Katso nämä tilastot:

1. LinkedIn lanseerattiin vuonna 2003.

Alusta täytti 20 vuotta vuonna 2023, joten se on yksi kestävimmistä edelleen saatavilla olevista sosiaalisen median alustoista. LinkedIn on vakiintunut alusta, joka kukoistaa edelleen kasvavilla sosiaalisen median markkinoilla.

2. LinkedInin vuotuinen liikevaihto on 14,5 miljardia dollaria

.

Yksi tärkeimmistä LinkedIn-tilastoista on, että LinkedInin vuotuinen liikevaihto on 14,5 miljardia dollaria. Vuonna 2020 LinkedInin vuotuinen liikevaihto oli 8 miljardia dollaria. Yritys jatkaa kasvuaan ja kasvattaa tulojaan, joten tekeminen on tuottoisa alusta yrityksesi mainostamiseen.

3. Microsoft osti LinkedInin vuonna 2016.

Kaupan arvo oli 26,2 miljardia dollaria. LinkedIn säilytti oman brändiäänensä ja itsenäisyytensä hankinnan jälkeen ja on jatkanut kasvuaan kaupan tekemisestä lähtien.

4. Joka sekunti jätetään 95 työhakemusta.

Tämä tilasto on uskomattoman vaikuttava ja osoittaa, kuinka aktiivinen LinkedIn-käyttäjäkunta on. Kuusi miljoonaa ihmistä palkataan sovellukseen joka minuutti, ja 50 miljoonaa käyttää sovellusta joka viikko etsiäkseen uusia työpaikkoja.

LinkedInissä eivät vain ihmiset etsi töitä, vaan myös toimitusjohtajat ja korkean profiilin päättäjät selaavat syötteitään.

LinkedInin käyttäjätilastot

Haluatko tietää enemmän ihmisistä, jotka käyttävät LinkedIniä? Tässä on joitain LinkedIn-käyttäjätilastoja juuri sinulle:

5. LinkedInillä on yli 900 miljoonaa jäsentä kymmenissä maissa.

LinkedIn on yksi johtavista maailmanlaajuisista sosiaalisen verkostoitumisen alustoista, jolla on yli 900 miljoonaa jäsentä. Yli 180 miljoonaa yhdysvaltalaista käyttäjää osallistuu alustaan, 83 miljoonaa ihmistä Intiassa ja 52 miljoonaa Brasiliassa.

🔥 Empfohlen:  10 sivulla paikallista SEO-tekijää, jotka parantavat paikallisen yrityksesi sijoitusta

Lisäksi alustalla on yli 75 miljoonaa organisaatiota. Monet yritykset hyödyntävät alustaa yhteydenpitoon muiden yritysten ja yritysten johtajien kanssa.

Kaiken tämän lisäksi LinkedInissä on yli 63 miljoonaa päättäjää ja 80 % LinkedInin jäsenistä tekee liiketoimintapäätöksiä. Tämä tekee LinkedInistä arvokkaan resurssin tavoittaa jäseniä, jotka tekevät päätöksiä yrityksensä puolesta.

6. 78 miljoonaa Gen-Z:n jäsentä on LinkedInissä.

Älä mene lankaan ajattelemalla, että vain vanhemmat sukupolvet ovat LinkedInissä – 78 miljoonaa sovelluksen profiileista kuuluu vuosina 1995–2009 syntyneille.

Jos haluat sosiaalisen median sisältösi tavoittavan nuoremman yleisön, et rajoitu Instagramiin ja TikTokiin! Voit käyttää LinkedIniä yhteydenpitoon Z-sukupolven ammattilaisten kanssa. Gen-Z on äänekäs voima maailmassa, ja sen ennustetaan muodostavan 27 prosenttia työvoimasta vuoteen 2025 mennessä.

7. Milleniaalit ovat LinkedInin merkittävin ikäryhmä.

Suosituin LinkedInissä edustettuna oleva ikäryhmä on 25-34-vuotiaat – tämä väestöryhmä muodostaa 60 % alustasta. Jos yrität saavuttaa milleniaalit, LinkedIn-markkinointi saattaa olla oikea tapa edetä yrityksesi kannalta.

8. 51 % kandidaatin tai jatkotutkinnon suorittaneista aikuisista käyttää LinkedIniä.

LinkedIn on edelleen suosittu korkeakoulututkinnon suorittaneiden keskuudessa, kun taas korkeakoulututkinnon suorittaneiden osuus LinkedInin käyttäjäkunnasta on 10 prosenttia. LinkedInin käyttäminen yrityksesi tai tuotteiden markkinoinnissa voi olla arvokas tapa pitää yhteyttä henkilöihin, joilla on jonkin verran korkeakoulutusta.

9. 122 miljoonaa ihmistä pääsi haastatteluun LinkedInin kautta

LinkedIn ei ole vain loistava paikka markkinoida yritystäsi ja tavoittaa kiinnostuneita asiakkaita, vaan se on myös loistava paikka rekrytoida huipputyöntekijöitä. Yli 122 miljoonaa ihmistä pääsee haastatteluun hakeutuessaan tehtäviin LinkedInissä.

Tämän lisäksi 50 miljoonaa käyttäjää etsii töitä LinkedInistä joka viikko.

LinkedIn on loistava resurssi, jos haluat laajentaa tiimiäsi ja löytää huippulahjakkuuksia.

10. Käyttäjät viettävät alustalla keskimäärin seitsemän minuuttia

Yksi tärkeistä LinkedIn-tilastoista on se, että käyttäjät viettävät alustalla keskimäärin seitsemän minuuttia. Vaikka käyttäjät eivät vietä paljon aikaa alustalla, he vierailevat alustalla usein.

Itse asiassa 87 % LinkedIn-käyttäjistä vierailee alustalla kuukausittain, 63 % viikoittain ja 22 % päivittäin. Alustan kanssa ollaan jatkuvasti tekemisissä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon pitää yhteyttä sitä käyttäviin mahdollisiin asiakkaisiin.

🔥 Empfohlen:  Parhaat kodit alle 100 000

LinkedIn-markkinointitilastot

Jos harkitset sosiaalisen median markkinointikampanjan käynnistämistä tällä suositulla alustalla, nämä LinkedIn-markkinointitilastot ovat sinua varten:

11. Markkinoijat LinkedInissä näkevät kaksi kertaa korkeammat tulosprosentit.

LinkedIn on arvokas markkinointialusta, koska se tuottaa kaksi kertaa enemmän tuloksia kuin muut kanavat.

Tällaisten tulosten näkeminen on erittäin arvokasta markkinoijille, jotka haluavat laajentaa kattavuuttaan. Korkeat tulosprosentit ovat sosiaalisen median markkinointikampanjoiden ensisijainen tavoite, ja voit saada upeita tuloksia käyttämällä LinkedIniä.

12. LinkedIn on erinomainen lähde liidien luomiseen.

Tutkimuksessa 40 % business-to-business (B2B) -markkinoijista sanoi, että LinkedIn oli heidän tehokkain kanavansa hankkia korkealaatuisia B2B-liidejä.

Puhumattakaan, 80 prosenttia B2B-sosiaalisen median liideistä tulee LinkedInistä. Tämä alusta on loistava paikka saada päteviä liidejä yrityksellesi.

Liidien ohjaaminen ja luominen sivustollesi on ensiarvoisen tärkeää, ja LinkedIn voi auttaa näyttämällä yrityksesi osuvimmalle yleisölle.

13. Sisällön lähettäminen kuvan kanssa lisää sitoutumista 650 %

Kuten mikä tahansa muu sosiaalisen median alusta, julkaisemasi sisältö vaikuttaa sosiaalisen median sitoutumiseen. LinkedInin avulla visuaalisen sisällön jakaminen on menestyksesi avain – kuvilla varustettu sisältö lisää sitoutumista 650 % pelkkään tekstiin verrattuna.

Jotta voit markkinoida yritystäsi menestyksekkäästi LinkedInissä, sinun on harkittava julkaisemasi sisällön tyyppiä.

14. 3 miljoonaa LinkedIn-käyttäjää jakaa sisältöä viikoittain

LinkedIniä käyttävät ihmiset käyttävät sitä usein sisällön jakamiseen. Yli 3 miljoonaa LinkedIn-käyttäjää jakaa sisältöä seuraajilleen viikoittain.

Tämän lisäksi 94 % B2B-markkinoijista käyttää LinkedIniä sisällön jakamiseen – se on arvokas alusta tietojen jakamiseen yleisösi kanssa.

LinkedIn tarjoaa monenlaisia ​​sisältömuotoja linkeistä videoihin – videot ovat LinkedInin jaetuin sisältötyyppi. Voit hyödyntää näitä eri muotoja luodaksesi kiinnostavaa sisältöä yleisöllesi.

15. 50 % yhdysvaltalaisista markkinoijista käyttää LinkedIniä liiketoimintansa edistämiseen

LinkedIn on loistava alusta yrityksesi mainostamiseen kiinnostuneille potentiaalisille. Itse asiassa 50 % yhdysvaltalaisista markkinoijista käyttää alustaa mainostaakseen yrityksiään muille.

Lisäksi 58 % markkinoijista uskoo, että LinkedIn-mainokset tarjoavat parhaan vastineen mainonnalle. Monet markkinoijat uskovat, että alusta on loistava vaihtoehto tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen niitä haluaville mahdollisille asiakkaille.

Sosiaalisen läsnäolon kasvattaminen WebFX:n avulla on kävely puistossa.

“WebFX mahdollistaa sosiaalisen median alustojen kasvattamisen stressittömäksi! He ovat asiantuntevia ja mukautuvat yrityksesi tarpeisiin!”

🔥 Empfohlen:  Chinu Kala – Rubans Accessoriesin perustaja, On Women Entrepreneurship

Lue lisää sosiaalisen median palveluistamme

Miksi yrityksesi pitäisi liittyä LinkedIniin

LinkedIn tarjoaa seuraavat edut yrityksille, jotka luovat profiilin:

  • Läpinäkyvyys: LinkedIn-käyttäjät voivat löytää paljon tietoa yrityksistä, joilla on yrityssivuja LinkedInissä. Tietosivun, viestien ja vuorovaikutuksen tarkastelu käyttäjien kanssa tarjoaa läpinäkyvyyttä, joka auttaa käyttäjiä rakentamaan luottamusta yritykseen.
  • Maailmanlaajuinen kattavuus: Yli 75 % LinkedIn-käyttäjistä on Yhdysvaltojen ulkopuolella, mikä antaa yrityksellesi valtavan yleisön vuorovaikutukseen ja yhteydenpitoon.
  • Tarkka kohdistus: Voit käyttää demografista markkinointia kohdistaaksesi tietylle LinkedIn-yleisölle. Voit myös hioa yleisön käyttäytymistä, kiinnostuksen kohteita ja sitoutumista.
  • Tilin analytiikka: LinkedInin avulla on helppo tarkastella julkaisujesi analytiikkaa, mukaan lukien sitoutuminen, artikkelien tehokkuus, videon suorituskyky ja löytö. Näiden analyysien tarkasteleminen auttaa sinua analysoimaan vaikutustasi LinkedIn-yhteisöön.

Oletko saanut inspiraationsa näistä LinkedIn-tilastoista vuodelle 2023?

Oletko valmis tavoittamaan LinkedInissä saatavilla olevan yleisön ja lisäämään liidien määrää? WebFX:n markkinointiasiantuntijat voivat auttaa! Ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään aloittaaksesi tai pyydä lisätietoja tai keskustele strategin kanssa osoitteessa 800-280-1062.