Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 online-oikolukutyötä, joita voit tehdä kotoa käsin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 online-oikolukutyötä, joita voit tehdä kotoa käsin

Hyvin palkattujen oikolukutöiden löytäminen verkossa on haaste kokeneillekin oikolukijoille.

Yhdistettynä kouralliseen sivustoihin ja alustoihin, joissa taitaville oikolukijaille maksetaan hyvin, löydät myös kymmeniä sivustoja, jotka maksavat lähellä minimipalkkaa.

Kokosimme tämän luettelon parhaista online-oikolukutöistä auttaaksemme sinua löytämään vaihtoehdot, jotka ovat todellakin aikasi arvoisia ja jotka on luokiteltu tekijöiden, kuten maineen, oikolukijan kysynnän ja ansaintapotentiaalin, perusteella.

Jos olet kiinnostunut oppimaan alan aloittamisesta, katso perusteellinen artikkelimme oikolukijaksi ryhtymisestä.

Parhaat online-oikolukutyöt

#1. Fiverr

Jos etsit freelance-oikolukutöitä, Fiverr on loistava paikka aloittaa haku.

Fiverr on freelance-markkinapaikka, jonka avulla voit asettaa omat hinnat, luoda omia työpaikkoja ja kehittää asiantuntemustasi. Se voi olla kilpailukykyinen ja palkka voi jäädä, mutta se on vankka tapa rakentaa freelance-salkkuasi.

Koska se on freelance-sivusto, voit ansaita rahaa omalla nopeudellasi ja oman aikataulusi mukaan – mikä on valtava etu niille, jotka haluavat tehdä sivutöitä kokopäivätyön tai vanhemmuuden aikataulun parissa.

Voit oppia lisää alustan toiminnasta lopullisesta oppaastamme, kuinka ansaita rahaa Fiverrillä.

#2. Upwork

Upwork on toinen keikkatalouden markkinapaikka, josta voit löytää freelance-oikolukutöitä. Toisin kuin Fiverr, se painottaa enemmän pitkäaikaisia ​​työpaikkoja ja jatkuvia sopimuksia.

Alkuun pääseminen voi olla vaikeaa, koska kilpailu on kovaa, mutta se on loistava seuraava askel matkallasi, kun sinulla on oikolukukokemusta.

Tämä on erityisen totta, koska palkka on usein huomattavasti korkeampi kuin Fiverrillä.

Opi kilpailemaan alustalla oppaastamme kuinka saada ensimmäinen työpaikkasi Upworkissa.

#3. FlexJobs

FlexJobs on hyvä vaihtoehto, jos etsit vakituista etäoikolukutyötä freelance-työn sijaan. Se on online-työpaikka, joka on omistettu etä- ja etätyöskentelyyn, ja jokainen sivustolla oleva työ on tarkistettu manuaalisesti sen varmistamiseksi, että se on laillinen mahdollisuus.

FlexJobsin suuri haittapuoli on, että sen kuukausimaksu on noin 15 dollaria – vaikka uskommekin, että sivuston suorittama tarkastus yhdistettynä sen laajoihin suodatus- ja hakuvaihtoehtoihin tekee siitä kustannusten arvoisen (ainakin lyhyellä aikavälillä). perusteella, kun etsit työtä).

Jos olet kiinnostunut rekisteröitymisestä, käytä koodia WEALTH kassalla saadaksesi 30% alennuksen jäsenyydestäsi.

Voit myös oppia lisää sivustosta ja sen toiminnasta perusteellisesta FlexJobs-katsauksestamme.

#4. SanatRU

SanatRU tarjoaa ammattimaisia ​​oikolukupalveluita kaikentaustaisille kirjoittajille, kirjailijoista opiskelijoihin ja liikemiehiin.

Maisterintutkinnon suorittaneille Ph.D. tai vastaavaa kokemusta (ja jonkin verran aikaisempaa oikolukemiskokemusta), WordsRU on loistava paikka tulla kokopäiväiseksi ammattioikolukijaksi.

Palvelemalla niin monenlaisia ​​asiakkaita pystyt rakentamaan monipuolisen portfolion nopeasti. Tämä ei kuitenkaan ole hyvä sivusto aloittelevalle oikolukijalle, koska he etsivät ihmisiä, joilla on melko korkea taitotaso. Mutta jos sinulla on oikea tutkinto ja/tai kokemus, se tarjoaa merkittävää ansaintapotentiaalia.

#5. Scribbr

Scribbr on ammattimainen editointipalvelu, joka palvelee yksinomaan opiskelijoita. Yritys tarjoaa väitöskirjojen akateemista editointia, auttaa APA-viittauksissa ja auttaa opiskelijoita välttämään plagiointia.

Toisin kuin WordsRU, Scribbr käyttää laajaa freelance-editorien verkostoa palvellakseen asiakkaitaan. Tämän lisäksi ne tarjoavat akateemista muokkausta useilla kielillä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää mitä tahansa ylimääräistä kieliasiantuntemustasi.

🔥 Empfohlen:  Android 13 on täällä, ja voit ladata sen Pixel-puhelimeesi heti

Tarkista heidän työpaikkailmoituksensa säännöllisesti, koska heidän tarpeensa muuttuvat jatkuvasti.

Huomaa, että tämä on suurelta osin kopiointipalvelu, ei pelkästään oikolukupalvelu. Sellaisenaan se sopii parhaiten niille, joilla on editointitaitoa oikolukutaidon lisäksi.

#6. Wordvice

Wordvice on kirjailijoille tarkoitettu yhden luukun palvelu, joka tarjoaa oikolukupalveluita käsikirjoituksiin, väitöskirjoihin, liikeasiakirjoihin ja kaikkeen siltä väliltä. WordsRU:n tavoin tämä voi olla loistava tapa rakentaa monipuolinen portfolio, jonka avulla voit siirtyä kapean roolin muualle.

Jos puhut englantia äidinkielenään, sinulla on korkeakoulututkinto ja kahden vuoden editointikokemus, Wordvice voi olla loistava paikka jatkaa oikolukupolkuasi, kun sinulla on kokemusta.

Kuten Scribb, Wordvicen etäoikolukutyöt sopivat parhaiten kopiointitaitoja omaaville.

#7. ProofreadingServices.com

ProofreadingServices.com tarjoaa yleisiä oikolukupalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille sekä ansioluettelon kirjoittamista.

ProofreadingServices.com-sivustolla työskentelyn vaatimukset eivät ole yhtä tiukat kuin jotkin muut tämän luettelon sivustot. Joten jos sinulla on vähän kokemusta Fiverristä tai Upworkista ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen, harkitse hakeminen ProofreadingServices.com-sivustolla.

#8. Gramlee

Gramlee on ainutlaatuinen oikolukupalvelu, joka lupaa kirjoittajille 24 tunnin käsittelyajan. Gramlee ei myöskään rajoitu vain yhteen kirjoitustyyppiin, vaan lupaa kiillotetun paperin jokaiselle, joka lähettää työnsä.

Jos olet nopea editori ja vielä nopeampi oppija, joka on mukava käsitellä monenlaisia ​​aiheita, hakea Gramleen oikolukua.

#9. EditFast

EditFast on yksinkertainen oikoluku- ja muokkaussivusto kaikenlaiseen kirjoittamiseen.

Niiden avulla kirjoittajat voivat lähettää teoksensa ja valita oman toimittajansa tai EditFastin valita heille toimittaja. Gramleen tapaan EditFast edellyttää monenlaisten kirjoitusten muokkaamista, joten seikkailun tunne on välttämätön.

Jos sinulla on kandidaatin tutkinto akkreditoidusta yliopistosta ja olet valmis muokkaamaan melkein mitä tahansa, hae EditFastissa.

#10. Kibin

Kibin, aivan kuten Scribbr, muokkaa vain akateemisia teoksia keskittyen ensisijaisesti esseisiin.

Toisin kuin monet saatavilla olevat oikolukupalvelut, Kibin lupaa opiskelijoille, että he menevät tavallisia muokkauksia pidemmälle ja tarjoavat hyödyllistä palautetta, joka auttaa heitä luomaan harkitun ja tehokkaan teoksen.

Toistaiseksi Kiblin etsii toimittajia Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolelta yön yli. Tarkista heidän työllisyyssivunsa oppia lisää.

#11. Oikoluku Pal

Proofreading Pal tarjoaa muokkauspalveluita bloggaajille, akateemisia artikkeleita kirjoittaville, kirjailijoille ja muille.

Niiden avulla kirjoittajat voivat valita muokkauksen läpimenoajan 30 minuutista seitsemään päivään, mikä voi tehdä tehtävistä löyhempiä tai intensiivisempiä valinnasta riippuen. He käyttävät myös kahta editoria kappaletta kohden, joten opit muokkaamaan yhdessä toisen henkilön kanssa.

Nykyisille opiskelijoille tai yliopistossa työskenteleville tai niille, joilla on korkeakoulututkinto ja kokemusta oikolukutehtävistä, Oikoluku Pal voi tarjota tasaisen virran oikolukutyötä kotona.

#12. Scribendi

Scribendi on oikolukualalla tunnettu ja arvostettu nimi, jolla on yli 400 toimittajaa.

Yritys tarjoaa useita muokkauspalveluita, mukaan lukien akateemiset paperit, englannin toiseksi kielenä editointi, käsikirjoitusmuokkaukset ja paljon muuta. Tämä tekee siitä loistavan paikan joko erikoistua tai hankkia monenlaista kokemusta ja nähdä, mikä sinua kiinnostaa.

🔥 Empfohlen:  5 parasta tehtävienhallintaohjelmistoa (+ mitä etsiä)

Heidän editointityönsä vaihtelevat aloittelijoista senioreihin ja vaativat erilaisia ​​taustoja ja kokemusta. Pitää silmällä heidän säännöllisesti vaihtuvia työpaikkailmoituksiaan ja katso, ilmestyykö sinulle oikea.

#13. Aivoluottamus

Aivoluottamus on Upworkin kaltainen freelance-markkinapaikka, mutta sen liiketoimintamalli on paljon freelance-ystävällisempi. Vaikka heillä ei ole niin paljon mahdollisuuksia kuin Upworkilla, se tosiasia, että freelancerit pystyvät pitämään 100 % ansaitsemastaan, tekee siitä loistavan vaihtoehdon vasta aloittaville.

Toinen etu on, että koska alusta on uusi, mutta kuitenkin nopeasti kasvava – sekä yritysten palkkaavien että palvelujaan tarjoavien freelancerien osalta – on helpompi vakiinnuttaa itsensä verkoston parhaiksi freelance-oikolukijaksi.

#14. Scribe Media

Scribe Media on monien myydyimpien tietokirjojen takana, joista tunnetuin David Gogginsin. Ei voi satuttaa minua (jota on nyt myyty miljoonia kappaleita).

Muodollisesti nimeltään Book-In-A-Box, se tarjoaa sinulle tehtyjen kirjojen julkaisupalvelun, joka ulottuu luonnoksen laatimisesta kirjan kirjoittamiseen ja viime kädessä kirjan markkinointiin.

He palkkaavat parhaillaan ja heillä on jatkuvasti avoimia freelance-etälaadunvarmistuseditoria, joka maksaa 35 dollaria tunnissa. Virallista kokemusta ei vaadita.

Katso Scribe Median urasivu Lisätietoja

#15. Erilaisia ​​​​verkkotyöpaikkoja

Tarkista lopuksi eri työpaikkataulukot. Todellakin, Craigslist ja monet muut voi olla oikolukutöitä, jotka vaativat vähän tai ei ollenkaan kokemusta.

Varmista, että tutkit työpaikkailmoituksen ilmoittavaa yritystä selvittääksesi, onko työ laillinen, varsinkin kun käytät Craigslistia.

Googlea yritys tai henkilö, katso, onko heistä valituksia huijauksesta, ja toimi varoen. Kaikki työpaikkojen työpaikat eivät ole petollisia, mutta se on huomioitava.

Verkko-oikolukutöitä varten tarvittavat taidot

Online-oikolukutyössä voi olla eritasoisia vaatimuksia. Esimerkiksi alkutason oikolukutyö vaatii paljon vähemmän kokemusta kuin vanhempi oikolukutehtävä. Samoin jotkin yllä olevan luettelon työt ovat sekä etäoikoluku- että muokkaustöitä, mikä tarkoittaa, että sinun on voitava tarkistaa tekstin virheiden varalta, mutta myös tehdä rakenteellisia muutoksia tarvittaessa.

Tästä huolimatta monet työpaikat vaativat samoja oikolukutaitoja kuin perustason. Tässä ovat mielestämme tärkeimmät taidot, kun haet etäoikolukutyötä.

  • Englannin kielen taito: Jos aiot editoida englanninkielisiä julkaisuja tai kirjoittajia, tarvitset vankan ymmärryksen itse kielestä. Sama koskee kaikkia muita kieliä, joita haluat oikolukea.
  • Tarkkaile yksityiskohtia: Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi oikolukijana on kirjoitus- tai kielioppivirheiden havaitseminen ja virheetön työskentely. Tämä vaatii suurta huomiota yksityiskohtiin. Jos huomaat virheitä toisten töissä, saatat olla hyvä oikolukija jollain harjoituksella.
  • Tekniikka perehtynyt: Monet online-oikolukutyöt edellyttävät muokkaamista tietyissä ohjelmissa, joten uuden tekniikan oppiminen on välttämätöntä. Tämä koskee erityisesti freelancereita, joissa vaihdat asiakkaita paljon ja saatat huomata hyppääväsi alustalta toiselle.
  • Itsekäynnistin: Kun suoritat oikolukemista, etenkin etäasetuksissa, olet suurelta osin jätetty omiin laitteihisi. Sinun on kyettävä motivoimaan itseäsi tyrmäämään projekteja itse.

Jos olet uusi oikolukemisen parissa ja mietit, mistä aloittaa, Proofread Anywhere on loistava resurssi perusasioiden oppimiseen ja sitten vähän.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä markkinatutkimusta startup-yrityksellesi?

Caitlin Pylen perustaja – joka tienasi yli 40 000 dollaria vuodessa oikolukemisesta osa-aikaisesti – Proofread Anywhere on erinomainen resurssi, joka voi auttaa sinua oppimaan oikolukemisen läpikotaisin, valmistautumaan mahdollisiin oikolukutesteihin ja löytämään loistavan oikolukutyön. .

Saat lisätietoja tutustumalla hänen ilmaiseen esittelytyöpajaansa: Opi taidot, joita tarvitset freelance-oikolukuhustlesi aloittamiseen.

Oikoluettu missä tahansa

Opi oikolukijaksi ryhtymisestä

Opi oikolukijaksi ryhtymisestä

Proofread Anywhere on oikea resurssi ihmisille, jotka haluavat murtautua kodin oikolukemisen alalle. Ilmainen 76 minuutin työpaja kertoo, kuinka voit tietää, sopiiko oikoluku sinulle, ja miten pääset alkuun, jos päätät, että sopii.

Oikolukutyöt UKK

Mistä voit saada oikolukukoulutusta kotona?

Suosittelemme Proofread Anywherea pitkäaikaiselta oikolukijalta Caitlin Pyleltä. Caitlin tarjoaa erinomaisen verkkokurssin, ilmaisen esittelytyöpajan ja e-kirjoja, jotka voivat opettaa sinulle oikolukemisen perusteet ja auttaa sinua löytämään online-oikolukutöitä.

Miten sinusta tulee freelance-oikolukija?

Jos haluat aloittaa freelance-oikoluvun, sinun kannattaa kehittää taitojasi ja portfoliota. Ensinnäkin varmista mahdollisimman monta työpaikkaa Fiverrin kaltaisilla sivustoilla – joissa voit helposti luoda profiilin oikolukemalla lyhyitä artikkeleita ja esseitä. Kun sinulla on jonkin verran kokemusta, hae korkeapalkkaisiin töihin, jotka vaativat jonkin verran kokemusta. Nosta tasoa niin usein kuin mahdollista. Lisätietoja saat oppaastamme freelancerina aloittamiseen.

Kuinka paljon oikolukija tienaa?

Vaikka keskiarvo on 19,78 dollaria tunnissa, tiedä, että jotkut oikolukijat tienaavat paljon enemmän, kun taas toiset vähemmän. Parhaiten ansaitsevaksi oikolukijaksi pääsemiseksi on parasta vakiinnuttaa itsensä markkinaraon johtajaksi. Voit myös lisätä oikolukutaitojasi, kuten hakukoneoptimointia, mikä tuo asiakkaallesi enemmän arvoa.

Mitä pätevyyttä tarvitset oikolukijaksi?

Aloittelijana oikolukijana – varsinkin kun kohdistat oikolukutöitä verkossa – ei tarvita erityisiä pätevyyksiä. Oikealla strategialla voit turvata etäoikolukutyöt alustoilla, kuten Upwork ja Fiverr, ilman kokemusta. Kokemuksella ja muodollisella koulutuksella on yleensä enemmän merkitystä haettaessa kokopäiväisiin oikolukutehtäviin suurempiin yrityksiin.

Mitä aloituskustannuksia oikolukijaksi tuleminen vaatii?

Oikoluku on yksi edullisimmista yrityksistä aloittaa. Monet yritykset työskentelevät Google Docsissa, jota voit käyttää ilmaiseksi. Grammarly-tilaus voi myös auttaa teroittamaan taitojasi, mutta se on valinnainen.

Parhaat online-oikolukutyösivustot: Viimeiset ajatukset

Oikoluku voi olla loistava tapa ansaita elanto kotoa tai jopa liikkeellä ollessa. Haluatpa sitten oikolukea kokopäivätyötä tai tehdä sen vain sivuharrastuksena, tarjolla on useita vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikille kokemustasoille.

Hyödynnä freelance-työn sujuvaa luonnetta ja testaa eri toimialoja. Jos et ota online-oikolukutöitä, harkitse bloggaamisen tai muiden verkkotöiden kokeilemista

Käden ulottuvilla on enemmän mahdollisuuksia kuin voisit koskaan laskea. Ajan myötä löydät täydellisen istuvuuden.

RJ Weiss