Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 paikkaa, joissa myydään Amazon-lahjakortteja käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 paikkaa, joissa myydään Amazon-lahjakortteja käteisellä

Tarvitsetko rahaa nopeasti?

Yksi vaihtoehto on myydä Amazon-lahjakorttisi. Ei-toivotuille lahjakorteillesi on paljon ostajia, koska Amazon myy monia asioita.

Käyttämättömiä tai osittain käytettyjä Amazon-lahjakortteja on mahdollista myydä verkossa ja paikallisesti.

Missä myydä Amazon-lahjakortteja

Niin kauan kuin lahjakortin saldo on oikea, ostajat ovat valmiita ostamaan lahjakortteja useilla eri tavoilla.

1. Nosta

Alennetut lahjakorttimarkkinat pitävät Nostaa ovat loistava paikka myydä ei-toivottuja Amazon-lahjakorttejasi myyjän suojaetujen vuoksi.

Voit myydä digitaalisia lahjakortteja Amazonille ja melkein mihin tahansa muuhun kauppaan tai ravintolaan. Sinun tarvitsee vain syöttää lahjakortin sarjanumero ja Raise tarkistaa jäljellä olevan saldon ennen listauksen julkaisemista.

On mahdollista myydä Amazon-lahjakortteja nimellisarvolla, josta on vähennetty myyjäpalkkiot. Raise antaa kuitenkin vain tiettyjen myyjien myydä Amazon-lahjakortteja, mutta kuka tahansa myyjä voi myydä muita lahjakorttimerkkejä.

Kun teet myynnin, voit ilmaista lahjakorttisi listalle, mutta Raise pitää 15 % myyntihinnasta. Tämä maksu on kilpailukykyinen muiden markkinapaikkojen kanssa.

Maksuvaihtoehtosi ovat:

 • Suora talletus
 • PayPal
 • Tarkistaa

2. eBay

Toinen vaihtoehto on myydä korttisi eBay. Tämä on yksi harvoista tavoista, joilla voit myydä korttisi vähittäishintaa korkeammalla hinnalla, sillä kansainväliset ostajat hyödyntävät lahjakorttien vaihtokursseja ostaakseen “halpoja” Amazon-kortteja Yhdysvaltain dollareissa.

Tämän tyyppisen valuutan arbitraasin avulla voit saada takaisin myyjän palkkiot ja voitot.

Esimerkiksi äskettäin 10 dollarin kortin saldo myytiin 12,50 dollarilla viiden tarjouksen jälkeen neljän päivän jäljellä ollessa. Toinen myyjä myi 500 dollarin korttia 535 dollarilla.

Myyntikulut ovat 10 % lopullisesta myyntihinnasta plus toimituskulut. Kokonaismaksut voivat olla pienemmät kuin lahjakorttimarkkinat, mutta sinulla on vähemmän myyjän suojaetuja.

Vinkkejä ostajahuijausten välttämiseksi:

 • ÄLÄ KOSKAAN sähköpostilla lahjakortin numeroa ostajalle
 • Lähetä kortti vain PayPal-vahvistettuihin osoitteisiin
 • Harkitse myyntiä vain ostajille, jotka ovat saaneet positiivista palautetta

Aiemmin aloittelevat myyjät ovat lähettäneet vain koodin sähköpostitse ostajalle eivätkä postittaneet korttia. Ostaja lunastaa kortin saldon välittömästi ja tekee valituksen.

Jos eBay tai PayPal määrää sinua vastaan, sinun on palautettava lahja ja menetettävä lahjakortti.

🔥 Empfohlen:  Sean Chaudhary Kuinka pienyritysten omistajat voivat hallita stressiä tuottavuuden lisäämiseksi Lue artikkeli

Harjoittele vain maalaisjärkeä, kun myyt verkossa muun kuin lahjakorttimarkkinapaikan kautta, kuten Raise, joka tarjoaa enemmän myyjän suojaetuja. Tämä voi tarkoittaa, että ansaitset suuremman voiton.

3. Myy Redditissä

Reddit on suosittu sosiaalisen median alusta, jossa on Gift Card Exchange -subreddit (ketju).

Voit ilmoittaa, että sinulla on Amazon-lahjakortti ja sen nykyinen saldo. Sitten luettelet, mihin olet valmis vaihtamaan sen.

Maksuvaihtoehtosi ovat seuraavat:

 • Käteinen (PayPal, Cash App, Venmo jne.)
 • Lahjakortit
 • Kryptovaluutta

Saatat myös nähdä muiden pyytävän Amazon-korttia ja nähdä, mitä he ovat valmiita maksamaan.

Lahjakorttien myyminen Redditissä on ilmaista, mutta sinun on noudatettava yhteisön ohjeita. Lahjakorttien saldot yli $250 vaativat moderaattorin hyväksynnän.

Lisäsuojauskerroksena voit myös pyytää subreddit-moderaattoreita suorittamaan taustatarkistuksen myös mahdolliselle ostajalle.

Myyjän suojaa ei ole, ja Reddit on riskialttiimpi kuin lahjakorttimarkkinoiden käyttäminen.

4. Tee kauppaa Redditissä

The Reddit Barter subredditin avulla voit vaihtaa Amazon-lahjakortteja muihin aineellisiin esineisiin ja palveluihin. Saatat myös nähdä muita ihmisiä, jotka tarvitsevat lahjakorttiasi, jos olet valmis vastaanottamaan heidän tuotteensa.

Kaupankäynnin avulla voit välttää PayPalin käsittelymaksut, joita voit kokea lahjakorttien vaihdon subredditillä.

Muista lukea sivupalkin subreddit-säännöt ennen lahjakorttien listaamista. Saatat esimerkiksi pystyä vaihtamaan lahjakortin videopeleihin tai muihin palveluihin, kuten graafiseen suunnitteluun.

5. Craigslist

Voit myös myydä Amazon-lahjakortteja paikallisesti Craigslistissa. Varaudu tarkistamaan lahjakortin saldo, kun tapaat ostajan.

Todennäköisesti saldo voidaan tarkistaa älypuhelimella tai kokouksella julkisessa Wi-Fi-hotspotissa, jos tarvitset tietokonetta tai tablettia.

Vaikka saatat sijoittaa jonkin verran aikaa ja rahaa matkustaaksesi kokouspaikkaan, saat käteistä, etkä tarvitse huolehtia verkkomyynnin yhteydessä syntyvistä transaktiomaksuista.

Kuten aina, voit myös vaihtaa lahjakorttisi oikeisiin tuotteisiin.

6. Facebook

Facebook Marketplace on toinen loistava paikka myydä ei-toivottuja Amazon-lahjakorttejasi. Sosiaalinen media voi olla suositumpi kuin Craigslist kaupungissasi.

Lahjakorttien luettelointi on ilmaista ja ostajat voivat maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Et maksa tapahtumamaksua, jos hyväksyt pankkikorttimaksut.

Kokeile listata korttisi Facebook Marketplacessa ja myös paikallisissa osto- ja myyntiryhmissä. Muista lukea ryhmän ohjeet varmistaaksesi, että voit myydä amazon-lahjakortteja.

🔥 Empfohlen:  Pro-Ject ajaa salamaa Metallica-teemalla levysoittimella

Voit kokeilla myös muita Craigslist-vaihtoehtoja lahjakorttien mainostamiseksi.

7. Myy OfferUpissa

OfferUp voit myydä paikallisille ostajille tai lähettää myymäsi tuotteet kaukaisille ostajille.

Paikallinen myynti on ilmaista, mutta myyjät maksavat palvelumaksun lähetystä vaativista tuotteista. Palvelumaksu on joko 1,99 dollaria tai 12,9 % myyntihinnasta sen mukaan, kumpi on korkeampi.

8. BuyBackWorld

BuyBackWorld ostaa lahjakortteja ja vanhaa elektroniikkaa. Voit syöttää lahjakorttisi saldon ja saada välittömän hintatarjouksen.

Maksuvaihtoehtosi ovat:

 • PayPal
 • Tarkistaa
 • Suora talletus
 • Prepaid pankkikortti
 • Myymälä pisteet

Valitsemalla BuyBackWorld-kauppasaldon saat 5 %:n lunastusbonuksen. Voit valita tämän vaihtoehdon, jos haluat ostaa käytettyjä matkapuhelimia tai muuta elektroniikkaa.

9. Käännä Amazonista ostetut tuotteet

Oletko yrittäjä, joka pitää ajatuksesta ajatella laatikon ulkopuolella?

Amazon-lahjakortilla ostamiesi tavaroiden myyminen tuottoa varten on erinomainen esimerkki rahan ansaitsemisesta vähittäiskaupan arbitraasin avulla.

Rahan ansaitsemiseen tarvitaan yksi tai kaksi ylimääräistä vaihetta, mutta se voi olla nautinnollinen kokemus ja kannattavampaa kuin sen myyminen alennuksella verkossa.

Lisäksi, jos olet Amazon Prime -jäsen tai omistat Amazon-luottokortin, voit ansaita käteispalkintoja, jotka voivat maksimoida voittosi entisestään.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kuinka muuttaa lahjakortit käteiseksi

10. Osta muille kuin Amazon Prime -ystäville

Jos sait korttisi lahjaksi, sinulla on periaatteessa ilmaista rahaa lompakossasi.

Ystäväsi ja perheesi eivät ehkä ole Primen jäseniä ja haluavat toisinaan ostaa yksinoikeudella Prime-tuotteita, mutta älä osta Amazonista tarpeeksi oikeuttaaksesi Primen 99 dollarin vuosittaisen jäsenmaksun.

Voit ostaa tuotteen ja pyytää heitä hyvittämään ostoksestasi. He saavat tavaransa ja vaihdat korttisi saldon käteiseksi.

Tämä voi olla myös hyvä vaihtoehto, jos uudelleenlahjoittaminen on mielestäsi huono idea.

11. Käytä Amazon Payta

Amazon-lahjakortteja voi lunastaa myös muilta verkkokauppiailta. Kanssa Amazon Payvoit ehkä tehdä ostoksia verkkokaupassa, jossa käyt rutiininomaisesti, ja maksaa Amazon-käteisellä.

Tämä säästää lahjakorttien kaupankäynnin hässäkkää ja mahdollisesti muutaman dollarin menettämisen prosessissa kauppamaksujen takia.

Amazon Pay on ilmainen käyttää, ja uusia kauppiaita lisätään koko ajan.

🔥 Empfohlen:  Paras AI-sisällöntarkistus verkossa! AI Content Detection Tools 2023

12. Osta päivittäistavaroita Amazonista

Amazon myy kaikkea, mukaan lukien päivittäistavarat, jotka toimitetaan kotiovellesi.

Näitä päivittäistavaratuotteita on mahdollista tilata:

 • Juomat
 • Kahvi
 • Mausteet
 • Välipalat
 • Taloustavarat

Sinun on ehkä oltava Prime-jäsen tai asuttava lähellä Whole Foodsia, jotta voit tilata tuoreita tuotteita ja kylmiä tuotteita.

13. Gameflip

Gameflip antaa sinun myydä Amazon-lahjakortteja ja lahjakortteja verkkokauppapaikallaan. Listat vain sen myytäväksi (tämän voi tehdä ilmaiseksi) ja odotat tarjousta.

Gameflip ottaa sinulta pienen maksun korttisi myynnin jälkeen. Heidän sivustonsa ei kuitenkaan kerro, mikä maksu on ilman, että aloitat myyntiprosessin.

Jos myyt lahjakorttisi käteisellä, tuottosi talletetaan Gameflip-lompakkoosi. Sieltä voit pyytää maksua PayPalin kautta tai suoraan pankkitilillesi.

Bonus: Saatat pystyä ansaitsemaan hieman enemmän Amazon-lahjakortillasi valitsemalla myyntitulon Gameflipin ostamiseen.

14. GC Spread

Voit myydä lahjakorttisi Gift Card Spreadissa syötettyäsi korttisi saldon ja nähtyään takaisinostohinnan.

Suurin osa maksuista lähetetään paperisekillä 10 päivän sisällä kortti- tai lahjakooditietojen vastaanottamisesta.

15. Osta tarvitsemasi tuotteet

Jos et ole tyytyväinen myyntihintaan tai kaupankäyntivaihtoehtoihin, voit säilyttää kortin ja ostaa tarvitsemasi tavarat.

Amazon myy melkein kaiken, ja vaikka niiden hinnat eivät aina ole alhaisimmat, voit käyttää ilmaista rahaa ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Joitakin tuotteita, joita saatat ostaa, ovat:

 • Vauvan vaipat
 • Siteet ja ensiaputarvikkeet
 • Säilyke
 • joululahjat
 • Vaatetus
 • E-kirjoja
 • Hehkulamput

Yhteenveto

Jos haluat ansaita rahaa nyt, Amazon-lahjakorttien myyminen tai vaihtaminen on todella helppoa. Koska ostajien kysyntä on tasaista, voit myydä ei-toivotut lahjakortit alhaisin kauppakuluin ja jopa tehdä voittoa.

Sekä sinä että ostaja voitat ja voit kävellä pois ylimääräisellä käteisellä lompakossasi.

Table of Contents