Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta captcha-ratkaisutyötä Intiassa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta captcha-ratkaisutyötä Intiassa (2023)

Etsitkö verkkotyötä, joka on täynnä uramahdollisuuksia? Haluatko ansaita kattaaksesi pikkukulut poistumatta mukavuusalueeltasi? Jos kyllä, sinun pitäisi tietää kaikki captcha-syöttötyöstä. Kerromme sinulle, mitä captcha-ratkaisutyöt ovat ja kuinka ansaita siitä, sekä 15 parasta captcha-työsivustoa, joilla on moitteeton laajuus kasvattaa tulojasi.

Yksi captcha-ratkaisutöiden parhaista osista on, että se voidaan suorittaa rajallisilla resursseilla, koska se on hyvin yksinkertainen. Monet tekevät sitä osa-aikatyönä. Jos ajattelet ansaita rahaa näillä työpaikoilla, tarvitset vain älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen ja internetyhteyden. Intiassa on nykyään paljon sivustoja, joista sinun on oltava varma, että sivustot ovat aitoja ja laillisia. Aito sivusto tekee maksusta aina ajallaan ja sujuvasti.

Jotta voit liittyä captcha-ratkaisutyöhön, sinun on kirjauduttava Captcha Entry Workia tarjoaviin yrityksiin. Kun olet luonut tilisi, sinun on kirjauduttava hallintapaneeliisi ja kirjoitettava sitten oikeat Captcha-kuvat. Ennen kuin siirrymme eteenpäin tässä artikkelissa, kerro meille ensin, mitä Captcha Solving Jobs tarkalleen ottaen tarkoittaa.

15 parasta captcha-ratkaisutyötä Intiassa (2023)

Mikä on Captcha?

Captcha on tietojenkäsittelyn varmennustesti, jonka avulla määritetään, käyttääkö robotti järjestelmää vai ihmistä. Toisin sanoen voimme sanoa, että tämä työkalu on tunnistaa ja estää sivustot roskapostittajilta. On olemassa erilaisia ​​captcha-tyyppejä, mukaan lukien kirjaimet, ääni, kuvat, 3D, matemaattiset ratkaisut jne. Useat yritykset käyttävät näiden vahvistustestien kirjautumissivuja. Siksi yritys ei voi luottaa siihen, että robotit suorittavat tietyn tehtävän rajoitetussa ajassa. Siten yritys tarvitsee oikeita ihmisiä ratkaisemaan captchansa.

Katsotaanpa, kuinka voit ansaita rahaa kirjoittamalla captcha-kuvia oikein.

Kuinka ansaita rahaa Captcha Entry Job Sites -sivustoilla?

Voit ansaita 70–150 ruplaa 1000 captchan ratkaisemisesta. Lisäksi tarvitset vain 1–2 tuntia (aloittelijoilla saattaa kestää 2 tuntia, mutta kokeneet käyttäjät voivat jopa suorittaa tehtävänsä alle tunnissa) näiden 1000 captchan ratkaisemiseen. Jos työskentelet 4–6 tuntia päivässä ja ratkaiset valtavan määrän captchoja, voit ansaita 8000–16000 rupiaa. Captcha-työsivustot suorittavat maksun Paypalin, Perfect Moneyn tai Web Moneyn kautta.

Seuraava askel on tietää, miksi joku maksaisi sinulle Captchan ratkaisemisesta. Katsotaan

Miksi yritykset antaisivat rahaa avustajille Captchien ratkaisemiseksi?

Yrityksillä on useita syitä maksaa, jotka on lueteltu alla –

  • Yritys, jolle ratkaiset captcheja, pilkkoo kuvat mielekkäällä tiedolla keräämällä skannatut kuvat eri valtion organisaatioilta
  • Osallistujat voivat kirjoittaa vain katkelmissa näkyvät sanat
  • Kaikki captchat tarjotaan satunnaisesti kirjoittajille
  • Kun hakukone on tarkistanut kirjoittajien kirjoittamat sanat, se saa hyväksynnän
  • Kaikki oikeat sanat oikeilla sanoilla saavat palkintopisteitä
  • Sitten yritys järjestää avustajien digitoiman captcha-tekstin
  • Kun captcha on digitoitu, asiakirjat kootaan uudelleen ja palautetaan organisaatioille

Yritysten päätarkoituksena on vain muuntaa skannatut asiakirjat kuvista tekstiksi. Ratkaistu captcha yleensä täyttää minkä tahansa muun tarpeen tai vaatimuksen. Tästä syystä yritykset maksavat sinulle rahaa jokaisen captchan ratkaisemisesta.

Ennen kuin tiedät, mitkä sivustot sinun tulisi valita captcha-sivustojen ratkaisemiseen, sinun tulee tietää tärkeimmät kohdat ennen kuin työskentelet näiden captcha-sivustojen parissa.

Tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen kuin työskentelet Captcha-sivustoilla

  • Jotkut Captcha-työsivustoista saattavat pyytää sinua lataamaan ohjelmiston hallintapaneeliin, ja captchat on kirjoitettava, kun kirjaudut sisään ohjelmistoon
  • Monet captcha-työsivustot maksavat PayPalin ja Payzan kautta. On suositeltavaa luoda tilisi johonkin niistä ennen kuin liität ja aloitat työskentelyn minkä tahansa captcha-sivuston kanssa
  • Voit aina tutkia muita captcha-sivustojen vaihtoehtoja ja arvioida, maksavatko ne aidosti, ja kokeilla niitä vähimmäissaldoon asti.
🔥 Empfohlen:  Aikavälivideon luominen Photoshopissa

Nyt kun olet oppinut paljon captchasta, haluaisimme lukijamme tietävän 15 suosituinta captcha-sivustoa.

15 parasta Captcha-työsivustoa

Tässä ovat parhaat Captcha-työsivustot, jotka eivät ole vain laillisia, vaan myös maksavat sinulle hyvin –

1) MegaTypers

MegaTypers on johtava captcha-työpaikka, joka tunnetaan aitoudesta ja maksutavoistaan. Se on ihanteellinen alusta kaikille opiskelijoille, äideille tai kaikille, jotka voivat työskennellä vapaa-ajallaan myös kotoa käsin. Tämä sivusto voi maksaa sinulle 35–100 ruplaa, kun kirjoitat 1000 captcha-kuvaa oikein. Voit helposti ansaita jopa Rs. 16000 kuukaudessa, jos työskentelet 5-6 tuntia päivässä tältä verkkosivustolta.

Se saa avustajansa maksamaan verkkorahalla, Bitcoinilla, Perfect Moneylla, pankkikorteilla, pankkisekeillä, PayPalilla, Western Unionilla ja Payzalla. Western Unionin vähimmäismaksu on 7 000 Rs, kun taas kaikkien muiden maksutapojen osalta 200 Rs.

Vieraile nyt

2) ProTypers

Se on myös paras alusta osa-aikatyölle MegaTypersin jälkeen. Se on hyvin samanlainen kuin MegaTypers. Koska monet yksityiskohdat molemmilla sivustoilla ovat samat. Se on tiedonsyöttöasiantuntijoiden ryhmittymä. Voit saada rahaa jopa 15 000 Rs tältä verkkosivustolta ratkaisemalla captcha-kuvia. Sillä ei ole väliä missä asut, voit liittyä tälle alustalle mistä tahansa maailman kolkasta. Aloittelija voi ansaita jopa Rs. 50, kun taas edistynyt käyttäjä voi ansaita jopa Rs. 100 1000 captchan ratkaisemiseen.

Sivusto maksaa pankkisekeillä, pankkikorteilla, Paypalilla, Bitcoinilla, WebMoneylla, Perfect Moneylla, Payzalla ja Western Union. Western Unionin vähimmäismaksu on 7 000 Rs, ja kaikkien muiden maksutapojen osalta 200 Rs.

Vieraile nyt

3) 2 Captcha

2Captcha on yksi parhaista kuvantunnistussivustoista, koska se lisää ansaitsemismahdollisuuksiasi olemalla pitämättä sitä 1000 captcha-kuvassa, mutta saat myös bonuskuvia kaikkien monimutkaisten kuvien ratkaisemiseen. Lisäksi sen latausnopeus on erittäin nopea, sillä kahden captchan lataaminen kestää alle 8 sekuntia. Voit myös kasvattaa tulojasi ohjaamalla useampia ihmisiä käyttämään captchaa (viittausjärjestelmä). Voit ansaita jopa 100 Rs, kun ratkaiset 1000 captchaa.

Voit myös löytää usein kysyttyjä kysymyksiä kirjautuessasi sisään, mikä voi auttaa sinua työskentelemään sujuvasti 2Captchan kanssa.

Avustajana saat maksun jollakin seuraavista tavoista, kuten Debit-kortit, AirTM, Payaza, AdvCash, Bitcoin ja Perfect Money.

Vieraile nyt

4) Kolotibablo

Se on yksi johtavista kansainvälisistä captcha-kirjoitustyön tarjoajista. Koska se tarjoaa online-työtä kotoa viime vuosina, siitä on tullut tunnustettu ja luotettava verkkosivusto. Kolotibablon kanssa työskentelevät ihmiset ovat tyytyväisiä, koska he kaikki saavat maksun ajallaan.

Tämä verkkosivusto käyttää myös luokitusjärjestelmää, joka auttaa heitä parantamaan suorituskykyään ja tietämään heikkoutensa niiden voittamiseksi. Mitä huolellisemmin työskentelet, sitä enemmän ansaitset. Se antaa mahdollisuuden ansaita Rs.8000 Rs.16000 kuukaudessa.

Kolotibablon maksuvaihtoehdot sisältävät LitecoinitBitcoinit, Yandex Money, Payaza, PayPal ja AdvCash.

Vieraile nyt

5) FastTypers

Se on yksi sivustoista, jotka arvostavat työntekijöidensä työtä heidän suoriutuessaan erinomaisesti. Sen avulla työntekijät voivat ansaita lisätuloa maksamalla heille korkeamman summan, jos he työskentelevät yöaikaan, erityisesti klo 12-5. Näin rahaa tarvitsevat ihmiset saavat alustan, jossa he saavat mahdollisuuden ansaita enemmän kuin mitä muut sivustot tarjoavat. Yleensä se maksaa jopa 150 Rs.1000 captchan ratkaisemisesta.

Lue myös: 6 keskeistä eroa pankkikortin ja luottokortin välillä

Kun kirjoitat captcha-kuvia, sinun on oltava varovainen, että teet sen 30 sekunnin sisällä vähintään 85 %:n tarkkuudella.

🔥 Empfohlen:  12 parasta B2B-verkkokaupan aloittavaa yritystä Intiassa

FastTypers käsittelee maksun viikoittain joko tiistaisin tai keskiviikkoisin Web Moneyn, Perfect Moneyn, Indian Banks Transferin ja PayPalin kautta.

Vieraile nyt

6) CaptchaTypers

Se on yksi laillisista Captcha-työpaikoista, jossa monet ihmiset työskentelevät vapaa-ajallaan. Saadaksesi heidän hallintapaneelinsa ilmaiseksi, sinun on lähetettävä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kun lähetät ne, saat vahvistusviestin tästä virallisesta tunnuksesta, joka sisältää hallintapaneelisi. Sinun on oltava valpas rekisteröintiprosessia tehdessäsi, koska monet huijarit pyytävät maksua hallintapaneelinsa tarjoamisesta, mikä ei tee muuta kuin pettää sinua.

Saat ilmoituksen, jos captchat ovat kirjainkoolla. He maksavat sinulle jopa 150 rupiaa, kun kirjoitat 1000 captcha-kuvaa, jotka nousevat korkeammalle, kun työskentelet klo 21.00–9.00.

Työntekijät saavat palkan Perfect Moneysta, Payazasta, Web Moneysta, Neteller Paymentista.

Vieraile nyt

7) PixProfit

PixProfitin ilmoittautuminen on suljettu toistaiseksi. Sinun on seurattava sen rekisteröintiprosessia. Jos pystyt rekisteröitymään tälle verkkosivustolle, voit ansaita ylimääräistä rahaa muihin verkkosivustoihin verrattuna vain, jos pystyt toimittamaan vähintään 95% tarkkuuden. Yleensä voit saada jopa 150 rupiaa jokaisesta 1000 kuvasta.

PixProfit maksaa sinulle useilla eri vaihtoehdoilla, kuten Payza, Web Money ja PayPal.

Vieraile nyt

8) Qlinkgroup

Ennen kuin alat työskennellä tämän sivuston parissa, sinun on ladattava ohjelmisto, joka tukee Qlinkgroup-sivustoa. Tämä verkkosivusto tarjoaa sinulle hallintapaneelin maksutta, joten varmista, etteivät kukaan lähetä sinulle roskapostia, joka saattaa pyytää sinua maksamaan ylimääräistä hallintapaneelin tarjoamisesta. Parasta tässä Qlinkgroupissa on, että saat viikoittain palkkaa. Lisäksi se on kahden sanan captcha-palvelu, ja sanat ovat kirjainkoolla. Sinun on kuitenkin asetettava vähimmäistavoite 800 captchaa viikossa, jotta saat maksun viikoittain.

Työntekijät saavat palkkaa PayPalista ja Payzasta.

Vieraile nyt

9) Captcha2Cash

Captcha2cashiin pääsyä varten sinun on ladattava ohjelmisto ja kirjauduttava sisään. Kun olet luonut tilin ja kirjautunut sisään, voit tarkastella sen opetusohjelmaa, joka jopa opastaa sinua käyttämään ja työskentelemään tämän verkkosivuston kanssa. Captcha2cash voi auttaa sinua ansaitsemaan jopa 100 rupiaa 1000 captchan ratkaisemisesta.

Captcha2Cash maksaa sinulle Perfect Moneylla ja Payzalla.

Vieraile nyt

10) ShortTask

ShortTask on tärkeä alusta freelancereille ja asiakkaille. Se tarjoaa kaikenlaisia ​​pieniä mikrotöitä, joista captcha-ratkaisu on tärkeä ja yksinkertainen. Sillä on vaihtoehtoinen verkkosivusto nimeltä CrowdFlower, joka on samanlainen portaali.

Täällä sinua kutsutaan ratkaisijaksi, ja rekisteröitymisen jälkeen voit aloittaa työskentelyn etsimällä captcha-ratkaisuun liittyviä töitä ja hakemalla niitä suoraan. ShortTask maksaa sinulle heti, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksesi, mutta maksun hinta riippuu täysin hänestä. Työpaikkojen lukumäärää tai tehtäväkohtaista maksua ei ole rajoitettu.

Sivusto maksaa Paypalilla.

Vieraile nyt

11) MicroWorkers

MicroWorkers on yksi parhaista verkkoympäristöistä mikrotöitä varten. Captcha-kirjoitus on suosittu ja vaadittu työ monien muiden päivittäisten tehtävien ohella. Voit ansaita hyvän summan rahaa ratkaisemalla captchoja.

Tämä sivusto sopii myös aloittelijoille, jossa he voivat tienata rekisteröitymispäivästä lähtien tekemällä joitain helppoja mikrotöitä. Se maksaa 0,30–5 dollaria tai 10 dollaria tehtävää kohden sinulle annetusta tehtävästä riippuen.

Saat maksun jollakin tavoista, mukaan lukien PayPal, Dwolla ja Skrill.

Vieraile nyt

Lue myös: 65 parasta oikealla rahalla maksavaa PayPal-peliä (2022)

🔥 Empfohlen:  10 hyödyllistä vempainta mobiilikäyttöön

12) Ylätyö

Upwork on alusta erilaisille töille freelancereille. Yksi tällainen työ on captchojen kirjoittaminen ja ratkaiseminen. Ensimmäinen askel on rekisteröityä heidän lomakkeellaan, ja sitten voit alkaa ansaita reaaliaikaista rahaa suorittamalla mikrotöitä. Rekisteröinnin jälkeen on myös eduksi järjestelmänvalvojan tuki.

Tämä yritys on erityisen tarkka tilauksesta tuotetun työn laadussa. Joten on välttämätöntä työskennellä tehokkaasti saadakseen mahdollisuuden tilaisuuteen. Asiakkaat postittavat työt ja voit lähettää ehdotuksesi heille. Valittavana on sekä kiinteä- että tuntihinta, eikä myöskään asiakasmäärää rajoiteta.

Työntekijät saavat palkan suoraan US Bankille (ACH), suoraan paikalliselle pankille, PayPalille, Payoneerille, M-Pesalle, pankkisiirtona.

Vieraile nyt

13) Fiverr

Fiverr on toinen alusta, joka tarjoaa mikrotöitä, mukaan lukien Captcha-ratkaisutöitä, jotka voit suorittaa työskentelemällä kotoa käsin. Ei ole erityistä työaikaa. Ensimmäinen perusvaihe on rekisteröityminen, jonka jälkeen voit aloittaa ansaitsemisen tekemällä töitä.

Varmista, että profiilisi sisältää kaikki taitosi ja kokemuksesi asiakkaiden houkuttelemiseksi. Captcha- ja reCaptcha-työt Fiverrissä antavat sinun ansaita tuloja 5–10 dollaria tehtävää kohden.

Sivusto maksaa PayPalilla, Fiverr Revenue Cardilla, paikallisella pankkisiirrolla (LBT), suoralla talletuksella (ACH).

Vieraile nyt

14) ySense

ySense on maailmanlaajuinen yhteisö, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja online-tulojen ansaitsemiseen. Täällä voit myös ansaita palkintoja ja cashbackia. Captcha-ratkaisu on yksi tärkeimmistä töistä, jonka kautta freelancerit voivat ansaita alustalla. Lisäksi 30 % ystäviesi palkinnoista voidaan ansaita ohjaamalla heidät rekisteröitymään.

Maksu on 0,5 dollaria tunnilta. Menetät kuitenkin työn, jos et lähetä oikeaa Captchaa kahdesti peräkkäin, ja saat 24 tunnin käyttökiellon, jos lähetät vääriä captchoja 5 kertaa peräkkäin.

Saat maksun jollakin seuraavista tavoista, mukaan lukien Payoneer, PayPal tai Skrill.

Vieraile nyt

Lue myös: 25 parasta mikrotyöpaikkasivustoa ansaita rahaa verkossa (2022)

15) Freelancer.com

Tämä on yksi parhaista alustoista Captcha-töiden ratkaisemiseen ilman investointeja. Voit aloittaa ansaitsemisen rekisteröitymällä Freelanceriin. Täällä on tarjolla monia mikrotöitä, joista voit valita taitosi ja kokemuksesi perusteella.

Vaatimukset ja maksu vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Tarvitset joitain erityistaitoja, kuten 50 wpm kirjoitusnopeus, saatavuus vähintään 4 tuntia päivässä jne. Voit ansaita noin 0,80 dollaria 1000 Captchaa kohden.

Työntekijät saavat palkkaa PayPal/GAF:lla, Skrillillä ja Freelancer Debit Cardilla.

Vieraile nyt

Yhteenveto

Jos olet päättänyt, että aiot ansaita rahaa kirjoittamalla captcha-kuvia, varmista aina ja valitse yksi näistä 15 Captcha-työpaikkasivustosta, jotka on mainittu edellä artikkelissa. Voit varmasti työskennellä minkä tahansa kanssa, koska ne kaikki ovat aitoja.

Lue myös: 18 parasta osa-aikaista online-työtä opiskelijoille rahan ansaitsemiseksi

Voit myös etsiä muita osa-aikatyövaihtoehtoja, jos haluat tehdä töitä kotoa käsin vaivattomasti. Voit myös vilkaista muita freelance-sivustoja, kuten Elance, Odesk, Freelance.com jne. Voit käyttää näitä sivustoja säännöllisesti tarkistaaksesi muita työvaihtoehtoja, jotka saattavat sopia sinulle paremmin. Onnellista ansaintaa!