Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta DeFi-lainausalustaa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta DeFi-lainausalustaa (2023)

DeFi-lainausalustat mullistavat rahoituksen hyödyntämällä blockchain-teknologiaa tarjotakseen hajautettuja lainanotto- ja lainauspalveluita. Nämä alustat eliminoivat välittäjät, jolloin käyttäjät voivat osallistua suoraan vertaistapahtumiin. DeFi-lainausalustat tarjoavat kattavan pääsyn rahoituspalveluihin sijainnista tai taloudellisesta taustasta riippumatta. Käyttäjät voivat lainata tai lainata digitaalista omaisuutta, ansaita korkoa tai saada lainaa käyttämällä vakuudeksi kryptovaluuttoja. On kuitenkin olemassa riskejä, kuten älykkäiden sopimusten haavoittuvuudet ja markkinoiden epävakaus, ja käyttäjien on oltava varovaisia. Kaiken kaikkiaan DeFi-lainausalustat vahvistavat yksilöitä, edistävät taloudellista osallisuutta ja edistävät innovaatioita hajautetun rahoituksen maailmassa.

Kaupankäynnissä on lukuisia parhaita DeFi-lainaalustoja, jotka tarjoavat jännittäviä mahdollisuuksia hajautetussa rahoituksessa. On kuitenkin erittäin tärkeää suorittaa perusteellinen tutkimus ja due diligence ennen alustan valintaa. Huolellisesti harkiten voit tehdä tietoisen valinnan, joka vastaa taloudellisia tavoitteitasi ja riskinottohaluasi.

15 parasta DeFi-lainausalustaa

DeFi lainaus ja lainaus

  • Perinteisten vertaislainaalustojen tapaan DeFi-lainausalustat auttavat käyttäjiä lainaamaan omaisuuttaan muille. Vastineeksi he saavat korkomaksuja. Koska nämä alustat yleensä käyvät kauppaa kryptovaluutoilla, ne saavat korkomaksut vain kryptovaluutoissa. DeFi-alustat toimivat ilman välikäsiä; näin ollen taloudelliset palkinnot lähetetään heti käyttäjille.
  • Tämän alustan hyvä puoli on, että kuka tahansa voi ottaa lainaa ilman mitään KYC- tai AML-tarkistukset, ja heidän ei tarvitse paljastaa henkilöllisyyttään kolmannelle osapuolelle. Tämä tekee rahoituspalveluista helpommin saatavilla.
  • DeFi-alustat ovat turvallisempia kuin keskitetyt lainausalustat Blockchainin käytön vuoksi.
  • Sinun on annettava vakuudet, joiden arvo on suurempi kuin lainan arvo, koska DeFi-alustat ovat anonyymejä.

Miksi hajautettu luotonanto?

The suosituimmat Ethereum DeFi -alustat antoi rahoitukselle uuden merkityksen. Se tarjoaa lainanantajille lukuisia lainamahdollisuuksia ja etuja. Jotkut hajautetun luotonannon eduista ovat:

a) Hedge-rahoitus – Kryptovaluutta-avaruus on monipuolinen, joka yleensä pakottaa sijoittajat pakkaamaan. Jos siis sijoittajana et halua polttaa markkinoilla ja haluat välttää hinnanvaihtelut, DeFi tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitää kryptoa tietyn ajan. Se myös antaa kauppiaille mahdollisuuden sijoittaa kryptomaksuja fiatille muiden tarpeiden täyttämiseksi ilman myyntiä.

b) Ansaitse kiinnostusta kryptovarojen omistamisesta – Sinun ei tarvitse myydä kryptoasi välttääksesi karhuja; sen sijaan voit lainata niitä hyvillä koroilla, jotka on ilmoitettu sopimuksessa. Määritellyssä ajassa ansaitset rahaa sekä korot.

c) Vähemmän paperityötä – Toisin kuin perinteinen keskitetty pankkijärjestelmä, DeFi-alustat eivät vaadi paljon dokumentaatiota. Se on muutaman napsautuksen prosessi hajautetun sovelluksen läpi.

Miten DeFi lainaus toimii?

Hajautettu lainananto on melko yksinkertaista, aivan kuin laittaisi kätesi taskuusi lainataksesi rahaa jollekin. Älykäs sopimus ja hajautettu sovellus tarkoittavat kuitenkin sekä välittäjiäsi että neuvottelijoitasi. Ymmärtäkäämme tämä esimerkillä, jos haluat antaa 30 000 dollarin lainan DApp:n kautta, sinun on tehtävä muutama napsautus ja se on tehty.

Koko prosessi on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen, koska sinun on valittava mikä tahansa DApp-sovellus, joka myöntää älykkään sopimuksen ja lainaajia. Sinun on päätettävä lainan korko, laitettava se sovellukseen ja lainaus on tulossa. Kun löydät lainanottajan, älykäs sopimus automatisoi sekä laina- että lainasopimuksen.

Lue myös: Kuinka ostaa SafeMoon

Parhaat DeFi-lainausalustat

Olitpa lainanottaja tai lainanantaja, sinun on ensiarvoisen tärkeää valita oikea alusta. Sinun tulee aina tarkastella tärkeimpiä tekijöitä, kuten korkotasoa, ja katsoa, ​​sisältääkö se omaisuuden, jonka haluat lainata tai lainata, sekä turvallisuustason.

Tässä on luettelo suosituimmat DeFi-lainausalustat jotka on tehty intensiivisen tutkimuksen jälkeen; voit valita yhden tarpeidesi mukaan:

1) Aave

Se on hajautettu, avoimen lähdekoodin ja ei-säilytys likviditeettimarkkinaprotokolla, johon voit osallistua sekä lainanantajana että lainanottajana. Se on luotu Ethereumiin, joka tarjoaa lainaamisen sujuvassa ja käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä. Se tuottaa kaksinkertaisen DeFi-tunnuksen, eli aTokenin ja LENDin.

aToken-malli on ERC-20-tunnus, jossa lainanantajat yhdistävät korkoja, ja LEND on hallintotunnus, josta saat monenlaisia ​​lainoja ja lainapalveluita, kuten koronvaihtoa, vakuudettomat lainatFlash-laina ja paljon muuta.

Historia

Aave tunnettiin aiemmin nimellä ETHLend, ja se on Stani Kulechovin vuonna 2017 perustama Lontoossa toimiva yritys. Se nimettiin uudelleen Aaveksi syyskuussa 2018, ja pääverkko otettiin käyttöön tammikuussa 2020. Aave aloitettiin 60 000 dollarin arvosta ETH-tokeneita, jotka vaihdettiin LEND-tokeneiden tilalle ICO:n kautta.

Tällä hetkellä sen älykkäässä sopimuksessa on yli 5 miljardia dollaria; kaikki tämä johtuu siitä, että niiden avulla alat ansaita korkoa välittömästi, mikä yhdistyy reaaliajassa.

Vieraile Aavessa

2) Tekijä

Se on hajautettu lainanotto- ja lainausalusta, josta on tullut yksi parhaat DeFi-lainausalustat markkinoilla tänään. Tekijä tunnetaan yleensä nimellä Multi-Collateral DAI (MCD) järjestelmä. Sillä on yli 7 miljardin dollarin tokeneja lukittuina älykkäisiin sopimuksiin.

Makerilla on kaksi pääresurssia: MKR ja DAI, ja molemmat ovat ERC-20-tokeneita. DAI on kiinnitetty dollariin lainaamaan ja lainaamaan, kun älykkäitä sopimuksia on noudatettu.

DAO on hajautettu lainaussovellus Ethereumin lohkoketjussa, joka tukee DAI:ta, vakaata Yhdysvaltoihin sidottua kolikkoa. Se antaa myös käyttäjien, joilla on pääsy ETH:hen ja MetaMaskiin, lainata DAI:n rakennetta.

Lue myös: Kuinka louhia kryptovaluutta?

Historia

Se lanseerattiin vuonna 2015 voittaakseen kryptovaluuttojen volatiliteetin. Se on luotu Ethereumissa, ja sitä tukevat MKR-hallintatunnusten haltijat; heillä on valta valita protokollan tulevaisuus äänestämällä alustan muutosehdotuksen puolesta tai sitä vastaan.

🔥 Empfohlen:  7 parasta eläkesuunnittelutyökalua vuodelle 2023

Maker tarjoaa käyttäjilleen 9,05 %, 4,6 % koron ja 30D keskikoron. Näin ollen voit lainata Maker-protokollaa, jos olet ETH-, WBTC-, USDC- ja BAT-haltija.

Vieraile Makerissa

3) Uniswap

Se on yksi suosituimmista hajautetuista pörsseistä, joka on kehitetty Ethereum-verkossa. Sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa ETH:n ja ERC-20-tunnuksen välillä tuolissa tai ansaita maksun tarjoamalla minkä tahansa määrän likviditeettiä; siten se käyttää likviditeettipooleja tokeninvaihtosopimuksiin. Hyvä puoli on, että toistaiseksi Uniswapilla ei ole rajoituksia.

ERC20-tokenien vaihto tapahtuu erittäin helpolla käyttöliittymällä yksityisellä, vahingoittumattomalla ja vangitsemattomalla tavalla. Voit vaihtaa minkä tahansa ERC20-tunnuksen tällä alustalla tai tarjota prosessille likviditeettiä ja ansaita maksun. Lisäksi voit joko lisätä likviditeettiä nykyiseen pooliin tai rakentaa uuden poolin.

Ainutlaatuinen ja vapaasti siirrettävä ERC20-tunnus esittää jokaisen likviditeettiparin. Siksi voit vaivattomasti luoda likviditeettipoolin Uniswapilla; tarvitset vain merkkiparin markkinoille. Valuuttakurssit vahvistavat markkinatakaajat, jotka käyttävät sen tavanomaista tuotemarkkinatakaajamekanismia.

Historia

Hayden Adams oli tämän hajautetun lainausalustan perustaja. Se syntyi marraskuussa 2018, ja siitä lähtien se on jatkuvasti noussut.

Tällä hetkellä Uniswap-likviditeettipoolissa on 4 miljardin dollarin arvosta Ethereum-tokeneita.

Vieraile Uniswapissa

4) Yhdiste

Tämän hajautetun rahamarkkinaprotokollan avulla lainanottajat ja lainanantajat voivat turvata kryptoomaisuutensa sopimukseen. Se perustuu Ethereum-lohkoketjuun, joka antaa digitaalisen omaisuuden haltijoille lainata ja lainata kryptoa turvallisuutta vastaan.

Se eroaa jonkin verran muista DeFi-lainausalustoista, koska se sallii tunnusomaisuuden lukita järjestelmään evästeiden käytön avulla. Lisäksi käyttäjillä on myös mahdollisuus lisätä varoja likviditeettipooliinsa ja alkaa ansaita korkoa.

Yhdiste antaa käyttäjille mahdollisuuden ottaa ylivakuudellisia lainoja ja ylläpitää useita omaisuuseriä, sekä se on tarkistettu ja virallisesti vahvistettu. Se jättää 10 % maksetuista koroista varaan, ja loput menee likviditeetin toimittajille.

Lue myös: 17 parasta kaivolleni olevaa kryptovaluuttaa

Historia

Se lanseerattiin syyskuussa 2018, San-Francisco-pohjainen alusta, jota suuret sijoittajat tukevat. Yhdiste päivitettiin pöytäkirjalla toukokuussa 2019. Toukokuussa 2020 ne pakottivat hajauttamiseen ja ohittivat hallinnon COMP-merkkien haltijat.

Tähän mennessä heillä on yli 6 miljardia dollaria lukittuna sen likviditeettipooliin, mikä tekee siitä yhden tunnetuimmista DeFi-alustoista.

Vieraile yhdisteessä

5) InstaDApp

Se on luotettava älykäs lompakko hajautettuun rahoitukseen. Hyvä puoli on, että se on monikäyttöinen alusta, joka hallitsee digitaalista omaisuutta melko hyvin. InstaDApp antaa käyttäjiensä optimoida, hallita ja sijoittaa omaisuutta ja saada parhaan tuoton useilla protokollilla.

Tämän alustan avulla saat useita palveluita, kuten lainaamisen, lainanoton, velkaantumisen, swapin jne. Se on aivan kuin pankki, jonka avulla voit integroida palveluita palvelemaan tarkoitustasi. Siinä on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla sen käyttäjät voivat hallita DeFi-sijoituksiaan ja siirtyä halvempiin lainaalustoihin alhaisemmilla koroilla, kuten Compound, Maker jne.

He tarjoavat sinulle myös älykkään lompakkoportaalin DeFi-protokollia varten. InstaDAppin korostava asia on, että sen käyttö on ilmaista; tarvitset vain tarpeeksi ETH:ta transaktiomaksuun.

Historia

InstaDAppin perustivat Samyak Jain ja Sowmay Jain elokuussa 2018. Se julkaistiin Ethereum-verkkosivustolla joulukuussa 2018 ja julkaisi uuden versionsa äskettäin huhtikuussa 2019.

Tällä hetkellä yli miljardi dollaria on turvattu InstaDapp-älysopimuksilla.

Käy InstaDAppissa

6) dYdX

Se on ei-säilytysjärjestelmä Ethereumissa, joka on suunnattu kokeneille kauppiaille. Se osti marginaalikauppaa, johdannaisia ​​ja optioita blockchain-tilaan, jota yleensä löytyy fiat-markkinoilta ja joka on yleistä perinteisille sijoituksille.

dYdX on yksi alusta, jossa voit helposti lainata, käydä kauppaa ja lainata DAI:ta, ETH:ta ja USDC:tä. Lisäksi se tarjoaa käyttäjilleen myös ristikkäistä marginaalikauppaa ja yksittäistä marginaalikauppaa käyttämällä jatkuvaa BTC/USDC-markkinasopimusta, jossa on 10-kertainen vipuvaikutus. Toisin kuin muissa DeFi-lainausalustoissa, hyvä puoli on, että sillä ei ole alkuperäistä merkkiä, kuten kaupankäyntimaksujen veloittaminen tuetuissa tokeneissa.

Ne antavat lainoja 125 %:n vakuuksilla ja 115 %:n itselikvidaatiolla. dYdX:ssä käydään kauppaa yli 35 miljoonaa dollaria päivässä, mikä tekee siitä yhden maailman johtavista kryptovaluuttajohdannaisten hajautetuista pörsseistä.

Lue myös: 12 parasta Penny kryptovaluuttaa sijoittamiseen

Historia

San Franciscossa sijaitsevan dYdX:n yrityskoko on 25–50 henkilöä. Se markkinoi rahoituspalveluita, lohkoketjuja ja kryptovaluuttoja. Sen lanseerasi lokakuussa 2018 Antonio Juliano. Heidän vaihtonsa toimii avoimella lähdekoodilla, jota kaikki voivat käyttää.

Vieraile dYdX:ssä

7) SushiSwap

Se on ohjelmisto, joka toimii Ethereumissa ja pyrkii kannustamaan käyttäjien verkostoa ylläpitämään alustaa, jolla käyttäjät voivat ostaa ja markkinoida kryptoomaisuutta. Se on hyvin samanlainen kuin UniSwap; ainoa merkittävä ero on avoimen lähdekoodin koodi.

Se käyttää myös likviditeettipoolien kokoelmaa tavoitteidensa saavuttamiseksi. Voit myös luoda oman likviditeettipoolin tarjoamalla ETH- ja ERC20 valintasi mukaan ja voit myös vaihtaa yhden tunnuksen toiseen. Sen käyttöliittymä on erittäin suoraviivainen, koska käyttäjien on lukittava omaisuutensa älykkäisiin sopimuksiin ja kauppiaiden tulee sitten käydä kauppaa kryptovaluutoilla näistä pooleista.

Ainutlaatuinen asia SushiSwapissa on, että sen käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla ilman keskusoperaattorin järjestelmänvalvojaa. Siten siihen liittyvät päätökset tekevät sen alkuperäisen kryptovaluutan haltijat.

Historia

SushiSwapin lanseerasi vuonna 2020 pseudonyymi Chef Nomi sekä perustajat sushiswap ja 0xMaki. He kopioivat UniSwapin luoman avoimen lähdekoodin perustan luomiseksi. Sen jälkeen he houkuttelivat yhä enemmän asiakkaita alustalleen tarjoamalla Sushi-merkkipalkintoja, jos he lukitsivat varoja Uniswap-pooliin. Kun SushiSwap-koodi oli valmis, kyseisen poolin varat siirretään SushiSwapille.

🔥 Empfohlen:  24 parasta tuotteen testaussivustoa: Saat maksun tuotteiden testaamisesta

SushiSwapilla on yli 4 miljardia dollaria kiinnitettynä kauppapooleihinsa. Se on noussut yhdeksi suosituimmat Ethereum DeFi -alustat jonka avulla voit käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella ilman agenttien vaatimuksia.

Vieraile SushiSwapissa

8) Dharma-protokolla

Se on tokenoitu velka- ja hajautettu rahoitussovellus, joka toimii Ethereum-lohkoketjussa. Täällä rahanlainaajat, lainanottajat ja muut rahastonhoitajat voivat vaihtaa ja käydä kauppaa keskenään. Se on osa hajautettuja rahoitustuotteita, joilla pyritään demokratisoimaan rahoituspalveluja.

Se koostuu Dharma Settlement -sopimuksesta, joka apina perinteisiä rahoitusvälineitä ja sidosryhmiä. Neljä merkittävää agenttia hoitaa tätä verkostoa: lainanantajat, lainanottajat, välittäjät ja vakuutuksenantajat.

Yksinkertaiset toimijat ovat sekä lainanantajia että lainaajia, välittäjät ovat välittäjiä, jotka auttavat lainaajia löytämään velkojia täyttämään lainansa, ja vakuutuksenantajat ovat agentteja, jotka ovat vastuussa maksukyvyttömyyden tunnistamisesta ja velkaemission ehtojen muotoilusta.

Lue myös: 33 parasta kryptovaluuttapörssiä

Historia

Nadav Hollander perusti dharma-protokollan vuonna 2017. Se käynnistettiin demokratisoidakseen lainatuotteiden saatavuutta hajautetun lainausalustan avulla. Ne mahdollistavat 1000 dollarin tapahtuman päivässä, ja dollaritalletukset voivat ansaita noin 2,7 % vuosikorkoa yhdistetyn protokollan kautta.

Pöytäkirjaan on lukittu 13 miljoonan dollarin summa.

Vieraile Dharma-protokollassa

9) Curve Finance

Se on hajautettu vaihto ja likviditeettipooli luotu Ethereumiin tehokkaaseen vakaaseen kolikoiden myyntiin. Sen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa hyvin pienillä vakaiden kolikoiden liukumisswapilla ja alhaisella maksualgoritmilla. Curve Finance toimittaa likviditeettiä myös muille protokollille, kuten Compoundille jne., ja tuottaa tuloja likviditeetin tarjoajille.

Tämän protokollan likviditeetti on jaettu seitsemään käyräpooliin, jotka ovat Compound, PAX, BUSD, Y, REN, sUSD ja sBTC. Jokainen pooli lyö omat ERC20-tunnuksensa likviditeetin tarjoajille, jotka voidaan vaihtaa erilaisiin omaisuuseriin.

Historia

Curve Financen perusti Michael Egorov, ja se lanseerattiin äskettäin tammikuussa 2020. Tämä järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan erittäin tehokasta tallirahoitusta.

Yli 4 miljardin dollarin arvosta digitaalista omaisuutta on suojattu likviditeettipoolissaan, joten Curve Finance on ollut yksi suosituimmat DeFi-lainausalustat.

Vieraile Curve Financessa

10) Tasapainotin

Se on Ethereum-verkkoon rakennettu automaattinen markkinatakaaja, jonka avulla voit ostaa tokenin parhaaseen hintaan ja vaihtaa ne suoraan. Voit myös luoda muokattavia likviditeettipooleja tai lisätä olemassa olevia pooleja ansaitaksesi palkkion kaupankäynnistä.

Se eroaa muista hajautetuista lainaalustoista, koska niiden likviditeettipooli koostuu vain kahdesta omaisuudesta, kun taas Balancers-poolissa on kahdeksan digitaalista omaisuutta likviditeetin parantamiseksi. Toinen korostava osa on, että se mahdollistaa minkä tahansa painoarvon tahansa poolin sisällä olevien merkkien määrästä.

Lue myös: Kuinka tehdä rahaa Bitcoinilla

Altaan suunnittelun päättää yksinomaan luoja, ja se voidaan myös räätälöidä heidän tarpeidensa mukaan. Siinä on erilaisia ​​uima-altaita –

  • Yksityiset poolit ovat yksityisiin tarkoituksiin ja voivat lisätä likviditeettiä vain poolin omistajalta.
  • Jaetut poolit eivät tarjoa erityisoikeuksia poolien omistajille, ja kuka tahansa voi lisätä likviditeettiä jaettuun pooliin. Tässä asetetaan maksu ja painot, jotka pysyvät pysyvinä.
  • Älykkäät uima-altaat ovat samanlaisia ​​​​yksityisiä uima-altaita, mutta suurin ero on, että älykkäät sopimukset hallitsevat niitä. Myös täällä kuka tahansa voi lisätä likviditeettiä.

Vieraile Balancerissa

11) bZx

Se on Ethereum-pohjainen hajautettu alusta, joka on luotu DeFi-laina-, marginaali- ja vipukauppaa varten. bZx on loistava vaihtoehto dYdX:lle. Se erottuu tarjoamalla älykkäällä sopimuksella toimivan merkkijärjestelmän. Sen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa ja lainata kryptovaroja tokenoiduilla lainoilla ja tokenisoiduilla positioilla.

Se eroaa muista DeFi-alustoista, koska täällä välittäjät vastaavat lainaajien ja lainanantajien tilauksia, jotta lainaajat voivat saada marginaalilainat. Heidän järjestelmässään on pääasiassa 3 ydintä ERC20-tokenia, jotka ovat iTokens-, pTokens- ja BZRX-tokenit. Lainaus ja lainanotto riippuvat kahdesta ensimmäisestä tokenista, kun taas hallinto perustuu BZRX:ään.

He veloittavat lainanantajilta 10 %:n maksun tuloistaan ​​ja yhdistävät sen varoihin varmistaakseen, että lainanantajat ovat turvassa ja katettuja, vaikka lainanottaja ei maksaisi lainaa takaisin.

Historia

Se lanseerattiin vuonna 2018, ja sen perustajat ovat Tom Bean ja Kyle Kistner. bZx nimettiin uudelleen, ja se integroi vielä kaksi alustaa: Fulcrum Trade, joka lanseerattiin kesäkuussa 2019, ja Torque lokakuussa 2019. Heidän tiiminsä on tällä hetkellä 13 jäsentä, ja sen jälkeen on listattu vaikutusvaltaisia ​​kumppaneita ja yhteistyökumppaneita.

Vieraile osoitteessa bZx

12) Tukipiste

Se on rakennettu bZx-perusprotokollalle, joka tukee Ether (ETH), Kyber Network Token (KNC), Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) ja Tether USD. Se on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista menetelmistä lainata ja marginaalikauppaa.

Täällä lainanantajat ja lainaajat tekevät tilauksen välittäjän kautta, ja kun se on sovitettu lainanantajan kanssa, lainanottaja saa marginaalilainan. Tämä alusta on luotettava marginaalialusta, koska se ei käytä keskitettyä hintamaksua. Hyvä asia on, että se on vuokraton ja luvaton, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Niissä on myös ketjun ulkopuoliset “palkkionmetsästäjät”, jotka valvovat jokaisen marginaalitilin vakavaraisuutta; Näin ollen, jos he näkevät lainattujen varojen menetyksen vaaran, he aloittavat positioiden likvidoinnin ja sen jälkeen palautuksen lainanantajalle.

🔥 Empfohlen:  17 parasta tuloshakuista verkkomarkkinointitoimistoa jokaisen brändin...

Lue myös: Kuinka kotiuttaa Bitcoinit helposti

Historia

Se luotiin alun perin elokuussa 2017, mutta se tuli livenä 1. kesäkuuta 2019. Se tekee yhteistyötä useiden suurten alan jäsenten, kuten MakerDAO, Kyber, ChainLink, Augur ja Set Protocol, kanssa. Fulcrumin toimitusjohtaja on Tom bean, joka on tunnettu työstään autoteollisuudessa.

Vieraile Fulcrumissa

13) Yearn.Finance

Se on hajautettu ekosysteemi, joka yhdistää lainapalveluita, kuten Compound, Aave ja DyDx. Ne tarjoavat lainojen yhdistämistä, vakuutuksia Ethereum-lohkoketjussa ja tuoton luomista.

Tämän pöytäkirjan hallinnointia hallinnoi 9-jäseninen usean allekirjoituksen lompakko, joka edellyttää, että jäsenten enemmistö hyväksyy ehdotetut muutokset, ja äänet luetellaan ketjussa. Siksi muutokset on allekirjoitettava vähintään kuudella lompakkoallekirjoituksella 9:stä, jotta muutokset voidaan ottaa käyttöön.

Ne optimoivat koronkertymisprosessin loppukäyttäjille varmistaakseen, että he saavat maksimikorot. Tällä alustalla voit myös tallettaa omaisuutta ja saada ne muunnetuksi rahakkeiksi. Se tasapainottaa automaattisesti likviditeetin tarjoajasi niin, että saat suurimman voiton korvaamalla likviditeetin edullisimmalla lainapalvelulla.

Historia

Andre Cronje perusti sen heinäkuussa 2020. Se kiehtoi nopeasti kryptovaluuttatilan, kun se jatkoi nousuaan 3 dollarista 30 000 dollariin kuukaudessa. Sen hallinnointitunnus YFI on osoitettu alustan käyttäjille, jotka tarjoavat likviditeettiä yTokenien avulla. Se on yksi niistä suosituimmat DeFi-lainausalustat sillä ei ollut esikaivoksia ennen sen laukaisua.

Vieraile Yearn Financessa

14) Synteettinen

Se on Ethereum-pohjainen hajautettu investointialusta, joka oli aiemmin Havven-niminen vakaa kolikkoprojekti. Sen avulla käyttäjät voivat luoda ja holhota synteettistä omaisuutta tai “Synths”, joka tarjoaa ketjun altistumisen fyysisen omaisuuden tokenisoiduille, synteettisille versioille.

Nämä synteettiset varat seuraavat reaalimaailman omaisuuden arvoa ja antavat kryptonhaltijoille mahdollisuuden käyttää pääomaansa ei-skriptiomaisuuden kauppaan hajautetulla valuuttapohjaisella alustalla. Siinä on myös natiivi token, jota kutsutaan nimellä SNX. Syntiikan lyömiseen käyttäjät voivat lukita vakuuden SNX:ään tai ETH:hen. Hyvä puoli on, että syntetisaattorit ovat vapaasti vaihdettavia ERC20-tokeneita.

Synthetix tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käydä kauppaa yli 30 syntetisaattorilla, jotka edustavat useita hyödykkeitä, osakkeita, kultaa, dollareita, bitcoineja ja indeksejä aikoen laajentaa alustan nykyistä johdannaistarjontaa. Kaupat tapahtuvat myös ei-säilytysalustalla, mutta peer-to-peer -periaatteella.

Lue myös: 15 parasta sijoitettavaa kryptovaluuttaa Bitcoinin lisäksi

Historia

Aluksi sen nimi oli Havven, mutta myöhemmin suuntamuutosten ja nimen muuttamisen vuoksi sen nimi muuttui Synthetixiksi, ja se lanseerattiin pääverkkoon helmikuussa 2019.

Synthetixillä on tähän mennessä noin 2 miljardia dollaria likviditeettipoolissaan.

Vieraile Synthetixissä

15) CREAM Finance

Se on hajautettu lainanantoalusta, joka tarjoaa sekä yksityishenkilöille että instituutioille pääsyn rahoituspalveluihin. Lainataksesi varoja Cream Financesta, sinun tulee laittaa kryptovaluutan määrä arvokkaammaksi kuin lainaamasi kryptovaluutan määrä USD-määräisinä.

Cream Finance on luvaton, avoimen lähdekoodin ja Blockchain-agnostinen protokolla, joka palvelee käyttäjiä Ethereumissa, Binance Smart Chainissa ja Fantomissa. Se tuo rahat saataville muutamalla napsautuksella tunnistamalla oikeat lainanottajat mukautettujen teknisten ratkaisujen avulla.

Cream Financialin verkkosivuilla sanotaan, että “Se on lainanantoalusta, joka perustuu yhdistelmärahoitukseen ja Balancer Labsiin perustuva vaihtoalusta.” Tämä tarkoittaa, että kermarahoituksen protokolla perustuu useiden muiden DeFi-lainausalustojen lähdekoodiin, jotka sisältävät UniSwapin, Balancerin jne.

Historia

Se lanseerattiin elokuussa 2020 ja on yksi suosituimmat Ethereum DeFi -alustat maailmanlaajuisesti. Cream Financen perustaja on Jeffrey Huang, ja hän sanoo olevansa “Creamin puolihyväntahtoinen diktaattori”. Yritys on nyt muuttamassa yhteisön hallinnoimaksi hajautetuksi itsenäiseksi yritykseksi.

Vieraile CREAM Financessa

UKK

Q1) Miten DeFi toimii?

Se on melko helppoa, sillä sinun tarvitsee vain valita vaatimuksiasi vastaava DeFi-alusta. Rekisteröidy sitten alustalle ja sitten voit päättää lainaamisesta, lainaamisesta, kaupankäynnistä, säästämisestä jne., mitä tahansa haluat tehdä.

Q2) Mikä on DeFi-pulssi?

Se on aivan kuten Coingecko, Coin Market Cap ja muut kryptovaluuttaresurssit. Siten DeFi-pulssilla saat kaikki tiedot DeFi-tilastoista ja markkinoista. Siksi sinun tulee ehdottomasti käyttää DeFi pulssia, koska se tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot protokollasta.

Q3) Onko BlockFi DeFi?

Niiden välillä on suuri ero, koska BlockFi on täysin keskitetty, kun taas DeFi on hajautettu järjestelmä. Toinen ero on, että sinulla ei ole avaimia, kun käytät BlockFi-palvelua.

Luettuani joistakin suosituimmat DeFi-lainausalustat, sinulla on täytynyt ymmärtää, että ne kaikki ovat enemmän tai vähemmän erilaisia, mikä tarkoittaa, että yksi koko ei sovi kaikille. Siten DeFi-alustan valinta riippuisi omistamasi omaisuuden tyypistä, etsimiesi lainatuotteiden tyypistä ja anonymiteettitasosta, jonka haluat säilyttää.

Suositus: Coinbase vs. Coinbase Pro -vertailu

Valitse siksi viisaasti, sillä jollekin muulle sopiva alusta ei ehkä ole paras sinulle. Jos et ole tyytyväinen mihinkään yllä olevista alustoista, voit myös harkita keskitetyn kryptolainausalustan käyttöä. Valitse ahkerasti ja muista aina, älä avaimia, älä kolikoitasi.

Table of Contents