Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta etäkirjoitustyötä & Mistä ne löytää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta etäkirjoitustyötä & Mistä ne löytää

Jos olet kirjailija tai kirjoittajaksi pyrkivä ja mietit tarkalleen, millaisia ​​etäkirjoitustöitä siellä on, olet onnekas.

Tässä artikkelissa käsittelemme 15 parasta etäkirjoitustyötyyppiä, mukaan lukien kunkin tehtävän tehtävät ja taidot, joita tarvitset työskentelyyn. Opit myös parhaan paikan löytää etäkirjoitustöitä ja vinkkejä, joiden avulla voit saada palkkaa ja paljon muuta.

Aloitetaan.

15 parasta etäkirjoitustyötä

 1. Copywriter
 2. Sähköpostisisällön kirjoittaja
 3. E-kirjan kirjoittaja
 4. Tekninen kirjoittaja
 5. Tuotekuvauksen kirjoittaja
 6. Verkkosivuston sisällön kirjoittaja
 7. SEO sisällön kirjoittaminen
 8. Haamukirjoitus
 9. Journalismi
 10. Valkoisen kirjan kirjoittaminen
 11. Sosiaalisen median sisällön kirjoittaja
 12. Lehden kirjoittaminen
 13. Kiinteistöjen kirjoittaminen
 14. Videon käsikirjoitus
 15. Jatka kirjoittamista

1. Copywriter

Copywriting sisältää kirjoitetun sisällön luomisen, jonka tarkoituksena on saada lukijat suostumaan ja vaikuttamaan tiettyyn toimintoon. Yritykset palkkaavat tekstinkirjoittajia auttamaan lisäämään tuloksia kirjoittamalla kopiot verkkosivustoilta, myyntisivuilta, sähköpostista ja muista.

Tekstin kirjoittaminen on opittu taito, joka vaatii aikaa, omistautumista ja harjoittelua – mutta se maksaa todella hyvin. Haluatko oppia lisää? Lue kuinka pääset copywriteriksi kotoa käsin.

2. Sähköposti Content Writer

Osaatko kiinnostavan ja tehokkaan sähköpostimarkkinointisisällön luomisen? Sähköpostisisällön kirjoittajan työ voi olla täydellinen sinulle. Sähköpostisisällön kirjoittaminen on tekstinkirjoitusmuoto, jolla vaalitaan liidejä, mainostetaan myyntiä ja tuotteita sekä houkutellaan sähköpostin tilaajia.

Tämä on ammattitaitoinen työtehtävä, joka edellyttää tietoa sähköpostimarkkinoinnista, tekstinkirjoittamisesta ja yleisistä markkinoinnista.

3. Ebook Writer

Haluatko saada palkkaa e-kirjojen kirjoittamisesta? Tällä etäkirjoitustyöllä on suuri kysyntä. E-kirjatyypit voivat vaihdella luovasta kirjoittamisesta ja tarinoista, sarjakirjoista ja pitkäkestoisista koulutussisällöistä tai lyijymagneeteista.

Yritykset palkkaavat e-kirjojen kirjoittajia luomaan informatiivista ja mukaansatempaavaa sisältöä, jota voidaan käyttää markkinointiin ja liidien luomiseen tai luoda auktoriteettia alallaan.

Voit myös ansaita rahaa kirjoittamalla ja myymällä omia e-kirjojasi.

4. Tekninen kirjoittaja

Tekninen kirjoittaja on ammattimainen kirjoittaja, joka luo teknistä dokumentaatiota ja sisältöä, kuten käyttöoppaita, ohjeoppaita ja ohjelmistodokumentaatiota.

He tutkivat ja keräävät teknistä tietoa, muotoilevat ja järjestävät sen sekä kirjoittavat selkeää ja ytimekkäää, kohdeyleisölle helposti ymmärrettävää dokumentaatiota. Ollaksesi tekninen kirjoittaja, sinun on oltava alallasi tekniikan asiantuntija ja kiinnitettävä paljon huomiota yksityiskohtiin.

🔥 Empfohlen:  8 parasta TikTok-hashtag-virhettä, joita sinun tulee välttää

5. Tuotekuvauksen kirjoittaja

Verkkokaupan alalla tuotekuvauskirjoittajilla on suuri kysyntä. Tuotekuvausten kirjoittajat kirjoittavat tuotekuvauksia, jotka auttavat selittämään tuotteen ominaisuuksia ja etuja vakuuttavalla tavalla ja rohkaisevat asiakkaita tekemään ostoksia ja tuovat samalla esiin tuotteen tärkeimmät tiedot.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset erinomaisia ​​kirjoitus- ja viestintätaitoja, vakuuttavia tekstinkirjoitustaitoja ja suurta huomiota yksityiskohtiin.

6. Verkkosivuston sisällön kirjoittaja

Verkkosivun sisällön kirjoittaja on henkilö, joka on vastuussa verkkosivuston eri sivujen kirjoitetusta sisällöstä. Verkkosivuston kirjoittajana voit odottaa kirjoittavasi monenlaista sisältöä artikkeleista Tietoja-sivuihin, tuotekuvauksiin, myyntisivuihin ja muihin. Lue lisää siitä, kuinka ansaita ylimääräistä rahaa sisällön kirjoittajana.

7. SEO sisällön kirjoittaminen

SEO-sisällön kirjoittajat kirjoittavat verkkoon – verkkohakukoneisiin. SEO kirjoittaja auttaa parantamaan yrityksen sijoituksia hakukoneissa kirjoittamalla hakua varten optimoitua sisältöä. SEO on opittu taito, ja voit oppia lisää erilaisista hakukoneoptimoinneista täältä.

8. Ghostwriting

Ghostwriter on henkilö, joka kirjoittaa sisältöä julkaistavaksi ilman kunniaa. Sen sijaan ansio ja tekijän nimeäminen menevät sille, jolle sisältö on kirjoitettu. Tämä on suosittu sisällönkirjoitustyyppi. Jotkut tämän päivän suurimmista bloggaajista käyttävät haamukirjoittajia auttamaan heitä pitämään yllä sisällöntuotantostrategioitaan.

9. Toimittaja

Journalismi on uutistyyppistä kirjoittamista monenlaisista uutisarvoisista aiheista. Politiikasta popkulttuuriin journalismin ala elää, voi hyvin, ja etäjournalismityöt ovat kovassa kysynnässä.

Toimittajana tarvitaan erinomaisia ​​kirjallisia viestintätaitoja, tutkimustaitoja, haastattelutaitoja ja kykyä noudattaa jatkuvasti tiukkoja määräaikoja.

10. Valkoisen kirjan kirjoittaminen

Valkoiset kirjat ovat syvällisesti tutkittuja perusteellisia raportteja tietystä aiheesta alan sisällä.

Ne voivat olla luonteeltaan teknisiä ja tarjota yksityiskohtaista tietoa, analyyseja ja ratkaisuja tietyn alan ongelmiin tai haasteisiin.

Ollaksesi valkoisen kirjan kirjoittaja, tarvitset erinomaisia ​​tutkimustaitoja, kirjoitustaitoja, analyyttisiä taitoja ja erittäin suurta huomiota yksityiskohtiin.

11. Social Media Content Writer

Sosiaalisen median sisällöntuottaja kirjoittaa sisältöä… arvasitteko: sosiaalinen media. Sosiaalisen median sisällön kirjoittajana voit odottaa kirjoittavasi pitkiä viestejä, lyhyitä viestejä ja kuvien kuvatekstejä ja jopa käsikirjoituksia videoille, keloille tai TikTokeille.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostimarkkinoinnin ROI-laskenta & ROI-laskimen käyttäminen

On jopa sosiaalisen median sisällön luontityökaluja, jotka voivat auttaa sinua strategioimaan sisältöä, keksimään aiheideoita tai tekemään sisällöstäsi vakuuttavampaa ja tehokkaampaa.

12. Aikakauslehtien kirjoittaminen

Lehtikirjoittajana voit kirjoittaa teema- tai satunnaisia ​​lehtiartikkeleita, teema- tai satunnaisia ​​kolumneja tai jopa haastatteluja. Löydät aikakauslehtien kirjoittajia melkein jokaisesta markkinaraosta, jota voit ajatella – koska aikakauslehtiä on melkein jokaisessa markkinaraossa, jota voit ajatella.

Lehtisisällön kirjoittaminen on samanlaista kuin verkkosisällön ja journalismin tyylinen kirjoittaminen, ja se maksaa yleensä erittäin hyvin.

13. Real Estate Writing

Kiinteistökirjoittaja kirjoittaa erityyppistä sisältöä kiinteistöalalle. Blogeista ja artikkeleista haastatteluihin, lehdistötiedotteisiin ja aikakauslehtien sisältöön, kiinteistökirjoittajille on monia potentiaalisia markkinarakoja. Etkä tietenkään voi unohtaa kiinteistöjen kuvauksia.

Jos rakastat kiinteistöjä, tutustu näihin muihin kiinteistöliiketoimintaideoihin.

14. Videon käsikirjoitus

Videon käsikirjoittajana voit kirjoittaa käsikirjoituksia YouTube-videoille, opetusvideoille, videokurssisisällölle tai jopa videoille sosiaaliseen mediaan, kuten TikTok ja Facebook/Instagram-rullat.

Käsikirjoittaja kirjoittaa käsikirjoitusdialogin, asettaa muutokset ja tekee suunnitelman kaikista visuaalisista tai äänielementeistä, joita voidaan lisätä videoon sen parantamiseksi. Muita tehtäviä voivat olla avainsanatutkimukset ja aiheideat.

15. Jatka kirjoittamista

Ansioluettelon kirjoittaja kirjoittaa uudelleen ansioluetteloita (tai kirjoittaa uusia) auttaakseen työnhakijoita saamaan paremman aseman mahdollisten työnantajien palkkaamiseksi.

Ansioluettelon kirjoittajaksi vaadittavia taitoja ovat muun muassa vahva tuntemus työmarkkinoista ja siitä, mitä rekrytointijohtajat ja rekrytoijat etsivät, erinomaiset muotoilutaidot ja kyky koota työnhakijan kokemus lyhyeksi mutta tehokkaaksi ansioluetteloksi.

Mistä löytää etäkirjoitustöitä

Löydät etäkirjoitustöitä lähes jokaiselta verkkotyöpaikkataululta, jota voit ajatella.

Suosittelemme kuitenkin FlexJobsia muutamista syistä:

  1. FlexJobs on yksi Internetin suurimmista etätyöpaikoista nykyään, ja se tarjoaa etätyötä, joustavia työpaikkoja ja freelance-työpaikkoja yhdessä.
  2. FlexJobsin työpaikat tarkistetaan ja seulotaan roskapostittajat ja huijarit karsimiseksi.
  3. Ne tarjoavat työnhakijoille monia etuja, kuten henkilökohtaista uravalmennusta, CV-arvosteluja ja jopa pilahaastatteluja.

Lue koko FlexJobs-arvostelumme tai rekisteröidy FlexJobs-palveluun tästä aloittaaksesi etäkirjoitustöiden etähaun jo tänään.

Vinkkejä etäkirjoitustyön aloittamiseen

Tarvitsetko apua etäkirjoitustyön löytämisessä? Tässä on 5 parasta vinkkiä, jotka auttavat sinua erottumaan alallasi ja pääsemään unelmiesi etäkirjoitustyöhön.

 1. Rakenna vahva portfolio: voi olla vaikeaa (melkein mahdotonta) saada upea etäkirjoitustyö ilman portfoliota. Aloita sisällön kirjoittaminen haluamallasi alalla ja julkaise se omalla kapealla verkkosivustollasi, Medium-profiilissa tai vielä parempaa: LinkedInissä, jossa erotut työnantajien silmissä.
 2. Verkko: Ota yhteyttä muihin kirjoittajiin ja alan ammattilaisiin LinkedInissä ja Twitterissä. Voit myös liittyä oman kapeallasi kirjoitusryhmiin verkostoituaksesi lisää.
 3. Tutkimuspotentiaaliset työnantajat: Mukauta ansioluettelosi ja saatekirjeitäsi tutkimalla mahdollisia työnantajia. Voit jopa oppia heidän brändiäänen ja tyylinsä ja tarjota heille sopivan näytekappaleen.
 4. Vietä aikaa taitojen hiomiseen: Tiedät mitä he sanovat (ja se on totta): harjoitus tekee mestarin. Jos olet täysin aloittelija, ensimmäiset kappaleesi eivät tule olemaan mahtavia. Sitä ei voi kiertää. Mutta ainoa tapa kehittyä kirjailijana on harjoitella, ja tiedän tämän henkilökohtaisesta kokemuksesta!
 5. Jousta: Etäkirjoitustyöt ovat erittäin kysyttyjä, mutta ne ovat myös erittäin kilpailukykyisiä. Pidä vaihtoehtosi avoimina, äläkä laita kaikkia munia yhteen koriin, niin sanotusti. Hae useaan työhön ja ole valmis mukautumaan.
🔥 Empfohlen:  15 parasta asiakaspalautetyökalua verkkosivustoille

Johtopäätös

Jos toivot pääseväsi kirjailijaksi, etäkirjoitustehtäviä on runsaasti tarjolla.

Ja hyvä uutinen on, että vaikka et löydä itsellesi täydellistä etäkirjoitustyötä, voit silti ansaita rahaa kirjailijana monilla muilla tavoilla.

Itse asiassa tällä sivustolla on satoja artikkeleita, jotka on omistettu rahan ansaitsemiseen verkossa, ja suuri osa näistä artikkeleista on omistettu bloggaamiseen ja niche-sivustoihin… jotka ovat toinen loistava tapa ansaita rahaa etänä kirjoittajana.