Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta Fitness Instagram -tiliä miehille vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta Fitness Instagram -tiliä miehille vuonna 2023

PARHAAT INSTAGRAMIN KASVUTYÖKALUT

#1 Parhaiksi arvioitu

OSTA OIKEITA SEURAAJIA
#1 Instagram-kasvupalvelu 2023

HANKI SEURAAJIA

#1 Parhaiksi arvioitu

OSTA OIKEITA SEURAAJIA
#1 Instagram-kasvupalvelu 2023

HANKI SEURAAJIA

Etsitkö parhaita Fitness Instagram -tilejä miehille?

Riippumatta siitä, missä olet tai mitä teet, voit aina luottaa Instagramiin, joka motivoi sinua harjoittelemaan.

Suosittu sosiaalisen median alusta sopii loistavasti mille tahansa toimialalle, mutta se on erityisen motivoivaa, jos yrität tulla terveeksi ja kuntoon tänä vuonna ja tarvitset hieman rohkaisua.

Instagramissa on nykyään lähes kaikenlaisia ​​fitness-fanaatikkoja amatöörijokista ammattivalmentajiin, jotka voivat auttaa sinua nousemaan sängystä aamulla ja aloittamaan päiväsi hyvällä harjoitusrutiinilla.

Parhaat Fitness Instagram -tilit miehille

Tässä mielessä katsotaanpa joitain parhaista miesten kuntoilu Instagram-tilistä, joita sinun pitäisi seurata inspiraation saamiseksi.

1. Dwayne Johnson

Jos et ole vielä kuullut Dwayne ‘The Rock’ Johnsonista, et ole ollut kuntoilualalla tarpeeksi kauan.

The Rock on helposti yksi motivoivimmista fitness-sankareista Instagramissa, ja jos seuraat häntä jo, tiedät, että hänen treeninsä ovat raakoja.

Hän motivoi valtavaa seuraajaansa treenaamaan niin lujasti kuin pystyvät, ja toisinaan hän jakaa hulluja harjoitusrutiineja seuraajiensa kanssa rohkaistakseen heitä kokeilemaan niitä itse.

Jos tarvitset vakavaa potkua tänään saadaksesi sinut varusteisiin, suosittelemme tutustumaan Dwayne Johnsonin Instagram-tiliin.

2. Thor Bjornsson

Bjornsson on kuuluisa näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​”vuorena” Game of Thronesissa.

Hän hallitsee kuitenkin tällä hetkellä myös maailman vahvimpana miehenä.

Uskomatonta, että hän pystyy nostamaan yli 1000 puntaa ja ottaa painonnostonsa todella vakavasti.

Tietenkään sinun ei tarvitse nostaa 10 kertaa kehonpainoasi päästäksesi kuntoon, mutta olemme melko varmoja, että kun tarkastelet hänen Instagram-tiliään, et halua tehdä mitään muuta.

🔥 Empfohlen:  Näetkö kuka näkee Instagram-profiilisi ja tarinasi? (2023 päivitys!)

3. Jeff Cavaliere

Jeff Cavaliere oli aiemmin Mets-kouluttaja, ja nyt hän ylläpitää Instagram-tiliään tuoden tieteellistä lähestymistapaa valmennukseen.

Yksi asia, jota rakastamme hänen Instagramissaan, on se, että hän jatkaa uusien harjoitusliikkeiden jakamista seuraajilleen.

Hän ei myöskään pelkää riisua paitaa, mikä tarkoittaa, että voit nähdä hänen edistymisensä reaaliajassa ja toivottavasti inspiroitua.

4. Ebenezer Samuel

Eb on motivoiva, ammattimainen valmentaja, joka julkaisee useita uusia harjoituksia joka viikko.

Hän keskittyy mielellään ytimeen ja harjoittelee muita lihaksia samanaikaisesti. Hänellä on erityinen vinkki seuraavaa kertaa varten, kun kiharat käsipainoilla.

Sen sijaan, että olisit pystyssä, hän käskee polvistua niin, että lantiosi ovat kohtisuorassa maahan.

Tämän seurauksena päädyt supistamaan vatsalihaksesi ja pakaralihaksesi joka kerta kun kiharat, mikä johtaa koko kehon harjoitteluun.

5. Marcus Filly

Marcus Fillyn Insta on yksi parhaista miesten kuntotileistä.

Filly oli ennen CrossFit-harrastaja, mutta hän on mullistanut harjoitusrutiinejaan sisällyttämällä siihen myös toiminnallisen kehonrakennuksen.

Hän julkaisee säännöllisesti Instagram-profiiliinsa harjoituksia, jotka tekevät sinusta vahvemman ja parantavat kuntoasi.

Tämä kaveri rakastaa sydäntöitä, joten ole valmis hikoilemaan ja näkemään upeita tuloksia.

6. Julian Smith

Julian Smith tunnetaan myös nimellä The Quad Guy, ja hänen pääpainonsa on kehonrakennus.

Hänellä on luonnollisesti isot jalat, mutta hän keskittyy myös ylävartaloonsa ja tarjoaa seuraajilleen kokovartaloharjoittelurutiinia.

Hänen harjoituksensa ja harjoituksensa voivat auttaa sinua paitsi rakentamaan enemmän lihaksia myös keskittymään heikkoihin kohtiisi.

Kuten jotkut muut tällä listalla olevat kaverit, hän on löytänyt ainutlaatuisen tavan tehdä käsipainokiharoita, joten katso lisää hänen Instagram-sivultaan.

7. Don Saladino

Kaikki tietävät, että useimpien julkkisten on jossain vaiheessa uraansa käydä läpi tiukka harjoitusrutiini, jossa he kuntoutuvat ja syövät terveellisesti.

Oletko koskaan miettinyt, kuka on näiden julkkisten takana?

🔥 Empfohlen:  8 parasta online-kieliopintarkistustyökalua julkaisijoille

No nyt tiedät. Se on Don Saladino, ja hän asuu New Yorkissa ja on auttanut kaikkia Ryan Reynoldsista Blake Livelyyn sopeutumaan rooleihin.

Hän jakaa harjoitusrutiinejaan Instagram-tilillään joka päivä, jotta myös hänen seuraajallaan on mahdollisuus hankkia supersankarivartalo.

Yksi hänen erikoisaloistaan ​​on lankun viimeistely, mikä on helpommin sanottu kuin tehty.

8. Kevin Hart

Kaikki tuntevat Kevin Hartin suosituna koomikona, mutta et ehkä tiedä hänestä, että hän on kuntoilija.

Itse asiassa hän on erittäin motivoiva ja on nyt yksi suosituimmista kuntoilumotivaattoreista Instagramissa.

Hän julkaisee Instagram-treenejä sivulleen melkein joka päivä, jotta sinäkin pääset hikoilemaan ja motivoimaan.

9. Emily Skye

Emily Skye on kuntomalli, australialainen valmentaja, äiti ja yksi fitness-alan suosituimmista naisista.

Hänellä ei ole vain näennäisesti loputonta päättäväisyyttä saavuttaa tavoitteensa, vaan hänellä on myös positiivinen asenne käynnistykseen, mikä voi olla pitkälle, kun viimeinen asia, josta sinusta tuntuu, on treenata.

Hän julkaisee kehonpainotreenejä Instagram-sivullaan säännöllisesti ja jopa ottaa lapsensa mukaan harjoitusrutiineihinsa.

10. Eric Leija

Oletko joku, joka rakastaa ajatusta perinteisistä harjoituksista ja niiden innostamisesta?

Sitten haluat ehdottomasti tutustua Eric Leijaan. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata, jos haluat liikkua aivan uudella tavalla.

11. Bobby Maximus

Maximus on taitava kirjailija ja entinen UFC-taistelija ja poliisi, joka tuo päivittäisiin harjoituksiinsa tekosyyttömyyden.

Tämä on hieno kaveri katsottavaksi Instagramissa, jos tiedät, että sinulla on päiviä, jolloin et usko, että pystyt saavuttamaan kuntotavoitteitasi.

Hän on paikalla muistuttamaan sinua, että voit tehdä sen, eikä ole mitään syytä, miksi et voisi pitää johdonmukaista harjoitusrutiinia.

12. Gideon Akande

Listamme seuraava huippuvalmentaja tuo tietyn tyyppistä karismaa alustalleen, jota et voi vastustaa.

Hän ei ainoastaan ​​julkaise monipuolisia harjoitustekniikoita, vaan hän julkaisee sisältöä, joka on järjettömän tehokasta, ylivoimaista ja erittäin hauskaa.

🔥 Empfohlen:  Chromebookit voisivat pian lainata Window 11:n parhaan moniajoominaisuuden

Lupaamme, että sinun tarvitsee kokeilla hänen harjoituksiaan vain kerran, ja olet täysin riippuvainen.

13. Kaisa Keranen

Kaisa Keranen on entinen rataurheilija, ja jotenkin hän onnistuu hymyilemään jokaisen harjoituksen aikana.

Yksi asioista, joita rakastamme tässä Instagramin kuntomotivaattorissa, on se, että hän ei rajoita itseään vain kuntosalille.

Itse asiassa hän löytää tapoja käyttää keittotölkkejä, tyynyjä ja jopa tuoleja harjoitusvälineinä.

14. Hannah Eden

Hannah Eden on suosittu valmentaja Floridassa, jossa hän johtaa henkilökohtaista harjoituslaitosta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän unohtaisi ladata Instagramiinsa säännöllisesti ja pitää seuraajansa koukussa julkaisemalla koko kehon harjoituksia, jotka jättävät sinut täysin hien peittoon.

15. Massy Arias

Tämä superfit-mummi on tatuoinnilla peitetty ja päättää jokaisen harjoituksen tanssiin muistuttaakseen seuraajiaan siitä, että kaikkien harjoitusten ei tarvitse olla erittäin vaikeita saavuttaa.

Lopulliset ajatukset

Joten, siinä se on – mielestämme parhaita motivoivia miehille suunnattuja Fitness Instagram-tilejä tällä alustalla tällä hetkellä. Ne rohkaisevat sinua aloittamaan tai lopettamaan päiväsi kuplivalla harjoitusohjelmalla.

Parasta on, että jokainen Instagramin kuntovalmentaja tuo alalle ainutlaatuisen käänteen, joten ei ole mitään syytä, miksi et löydä täydellistä istuvuuttasi sen perusteella, mitä yrität saavuttaa.