Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta ilmaista Google Chrome -laajennusta vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta ilmaista Google Chrome -laajennusta vuodelle 2023

Monet meistä käyttävät Google Chromea päivittäin hoitaakseen työ- ja henkilökohtaisia ​​selaustarpeitamme. Itse asiassa se on eniten käytetty selain maailmassa. Mutta on mahdollista, että et ole täysin maksimoinut kaikkien saatavilla olevien Google Chrome -laajennusten tehoa.

Saatavilla on lähes 200 000 laajennusta, joiden avulla löydät työkalut avuksi markkinointiin, verkostoitumiseen ja myyntiin, toimintaan, liiketoiminta-analyyseihin ja kirjoittamiseen liittyviin tehtäviin ja työläisiin prosesseihin. Ja se on vain pinnan raapimista. Parasta on, että useimmat näistä ovat ilmaisia ​​laajennuksia.

Katsotaanpa 15 parasta Chrome-laajennussuositustamme päivittääksesi tehokkuutta.

15 parasta ilmaista Chrome-laajennusta yrittäjille

1. Avainsana Surfer: Sivun avainsanatutkimus

Me kaikki tunnemme vanhan hyvän avainsanatutkimuksen – ja on olemassa monia työkaluja, joiden avulla prosessista tulee kattavampi, tarkempi ja tehokkaampi. Mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi budjettia näihin kehittyneisiin työkaluihin, Keyword Surfer on loistava ilmainen laajennus.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Se näyttää sinulle kuukausittaisen hakumäärän ja ehdotukset suoraan Google-hauissasi. Se luo myös tekoälyllä toimivan artikkelin luonnoksen hakukoneesi tulossivun (SERP) perusteella. Jos kopioit ja liität avainsanoja YouTube-videoihisi, blogikirjoituksiisi tai sosiaalisen median viesteihisi, Keyword Surfer helpottaa elämääsi lisäämällä avainsanoja leikepöydälle.

2. SEO Minion: Sivulla suoritettava SEO-auditointi

paras SEO kromilaajennus: SEO Minion

SEO-auditointi on tärkeä osa digitaalisen markkinointistrategiaasi, varsinkin kun käytät kilpailukykyistä verkkosivustoa, kuten verkkokauppaa tai blogia. SEO Minion auttaa sinua tarkastamaan verkkosivujen sisältöä, mukaan lukien sisällönkuvauskentät ja linkit.

Käytä sitä havaitaksesi uudelleenohjaukset ja rikkinäiset linkit sekä katsoaksesi, mitkä linkit ovat sisäisiä vai ulkoisia, ja seurata tai ei seurata. Voit myös nähdä SERP-esikatselut tiettyjen avainsanojen tai sijaintien perusteella.

3. Lusha: Yhteystietojen kerääminen myyntipuheenvuoroja varten

Lusha kromi laajennus

Kukaan ei rakasta yhteystietojen tutkimista tulevia myyntiponnisteluja varten. Onneksi Lusha on ilmainen laajennus, joka auttaa. Kun olet verkkosivustolla tai LinkedIn-sivulla, näet lisätietoja yrityksestä, kuten sen työntekijöistä, ja yhteystiedot, kuten puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Ilmainen versio sisältää viisi luottoa kuukaudessa, ja voit myös päivittää maksulliseen versioon, jolloin voit avata lisää yhteystietoja ja jatkaa potentiaalisten asiakkaiden luettelon rakentamista.

4. Calendly: Virtaviivaistettu kokousaikataulu

kokouslaajennus Chrome: Calendly

Kun kaikilla on kiireinen aikataulu, tapaamisajan etsiminen voi olla suorastaan ​​painajainen. Jos huomaat tanssivan tätä tanssia päivästä toiseen, Calendly voi auttaa. Se on saatavana ilmaisena laajennuksena, jossa on mahdollisuus päivittää ja maksaa lisäominaisuuksista.

Se lisää ajoituspainikkeen, joka voidaan sijoittaa LinkedIn-viesteihisi, Gmail-allekirjoituksiisi ja moniin muihin paikkoihin, joissa kokoukset avautuvat. Mukauta tiliäsi näyttämällä aukioloajat, lisäämällä lomakkeita ja kysymyksiä saadaksesi lisätietoja kutsutuilta ja asettamalla sääntöjä, kuten kokousten enimmäismäärää päivässä.

🔥 Empfohlen:  26 parasta lamankestävää yritystä ja työpaikkaa, jotka voivat menestyä missä tahansa taantumassa

5. tl;dv: Puhelun tallennus ja kirjanmerkki

tl;dvc kromilaajennus

Käytätkö tunteja päivässä Zoom- ja/tai Google Meet -puheluihin? Kun olet vyöhykkeellä, voi olla vaikea valita kuuntelemisen ja hyvien muistiinpanojen välillä. Tämä Google Chrome -laajennus auttaa lepäämään aivoissasi, jolloin voit tallentaa puheluita ja merkitä tärkeitä kokouksen osia palataksesi myöhemmin.

Jos et voi osallistua kokoukseen, voit tallentaa sen sovelluksella ja palata siihen myöhemmin. Saatavilla on sekä ilmainen että maksullinen versio, jossa on joitain ominaisuuksiin liittyviä eroja, kuten mahdollisuus valita, kenelle tallenne menee maksullisessa versiossa (se lähetetään kaikille ilmaisen version käyttäjille).

6. LastPass: Salasanan tallennus ja jakaminen

paras salasanan hallinta Chrome-laajennus: LastPass

Jokainen ihminen on tuntenut tuskaa salasanan unohtamisesta. Tämä moninkertaistuu, kun ajat yritystä ja yrität muistaa eri tilien ja alustojen salasanat. LastPass on kuin salasanojen holvi, joka tallentaa ne turvallisesti ja antaa sinun järjestää ne ryhmiin.

Voit myös käyttää LasPassia turvallisten salasanojen luomiseen sinulle ja syöttää ne sitten automaattisesti, kun kirjaudut kyseisille tileille. Päivitä maksulliseen versioon saadaksesi lisää ominaisuuksia, kuten jakamisen useiden yrityksesi tai perheesi käyttäjien kanssa.

7. BlockSite: häiriötekijöiden esto tuottavuuden lisäämiseksi

paras lohkosivustolaajennus

Nosta kätesi, jos olet helposti hajamielinen. (Oletetaan, että kätesi on ylhäällä.) Verkko on kaunis paikka, jossa on äärettömän paljon nähtävää ja tehtävää – mikä voi olla yhtä huono kuin hyväkin, kun sinulla on kiireellisiä asioita hoidettavana.

Tämä Chrome-laajennus tekee täsmälleen sen, mitä nimi ehdottaa: estää tiettyjä sivustoja, jotka ovat yleisiä häiriötekijöitä päivän aikana. Ilmaisessa versiossa voit lisätä enintään kolme estettävää verkkosivustoa.

8. Kieliopillisesti: Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistus

Grammarly kromi laajennus

Kun vietät tunteja päivässä tietokoneesi ääressä, kirjoitusvirheitä tapahtuu väistämättä. Vaikka yrität parhaansa löytääksesi jokaisen ongelman, näyttää siltä, ​​​​että virheet löytävät tavan hiipiä sisään. Grammarly auttaa sinua kääntämään mielesi pois ikävästä oikolukuprosessista, jotta voit keskittyä asioihin, joilla on eniten vaikutusta.

Sovellus toimii sivullasi, kun luot blogitekstiä tai sähköpostiviestiä, ja se osoittaa kirjoitusvirheet sekä asiat, kuten outo kielioppi ja päällekäyvät lauseet. Voit käyttää ilmaista laajennusta tai päivittää suunnitelmaasi saadaksesi tehokkaampia ominaisuuksia.

9. Liner: Sisällön korostus ja kuratointi

Liner kromi jatke

Liner on suunniteltu auttamaan sinua löytämään arvokkainta sisältöä verkosta. Tämä Chrome-laajennus parantaa selauskokemustasi muutamalla tavalla. Sen avulla voit esimerkiksi korostaa osia lukemastasi/katsomastasi ja tallentaaksesi sen Liner-kirjastoosi, tarjoaa uuden välilehden suositeltua sisältöä ja tuo esiin parhaat resurssit Googlen hakutuloksissa.

Käytä Lineria säästääksesi aikaa vähemmän arvokkaan sisällön seulomiseen ja tehostaa itsekoulutustasi keräämällä oivalluksia videoista ja artikkeleista. Ja jos tarvitset inspiraatiota, käynnistä uusi välilehti, jotta pääset mieltymystesi mukaan räätälöityyn sisältösyötteeseen.

🔥 Empfohlen:  15 parasta SERP-sovellusliittymää vuonna 2023 (Scrape Real-time Search Data)

10. Momentum: Päivittäisten tavoitteiden ja tehtävien muistaminen

momentum kromi laajennus

Momentum on tehokas Chrome-laajennus, joka muuttaa uuden välilehden inspiraation ja motivaation lähteeksi. Joka kerta kun avaat uuden välilehden, sinua muistutetaan päivän päätavoitteestasi ja sinulle annetaan hyödyllinen, helppokäyttöinen alusta tehtäväluettelosi ja tärkeiden linkkien hallintaan.

Kun työskentelet kohti tavoitettasi, Momentum on paikalla muistuttamaan sinua lempeästi tarkoituksestasi ja pitämään sinut keskittyneenä tärkeimpään. Voit myös käyttää helposti kaikkia usein vierailevia verkkosivustojasi ja työkalujasi pikanäppäimillä, mikä tekee työstäsi virtaviivaisempaa ja tehokkaampaa.

11. Mainoskirjasto: Facebook-mainosten lisääminen kirjanmerkkeihin

Facebookin mainoskirjaston laajennus

Ad Library -laajennuksen avulla voit etsiä Facebook-mainoksia avainsanan tai sivun nimen perusteella ja tallentaa ne kokoelmaan.

Jotta saat kaiken irti tästä työkalusta, muista sammuttaa mainosten esto ennen kuin aloitat haun. Mainoskirjaston avulla voit:

  • Seuraa kilpailuasi tehokkaasti
  • Säilytä kokoelma luovia mainosesimerkkejä tulevaa käyttöä varten, kun työskentelet suunnittelijasi kanssa
  • Pääset nopeasti sinua kiinnostaviin mainoksiin tai sivuihin, jolloin voit kerätä lisätietoja niiden sisällöstä ja tehokkuudesta

12. Kirjuri: Vaiheittaisten asiakirjojen luominen

Scribe kromi laajennus

Scribe on kätevä Google Chrome -laajennus, jonka avulla voit tallentaa prosesseja suorittaessasi niitä ja luoda dokumentaation vaiheittaisia ​​oppaita automaattisesti.

Yrityksesi kasvaessa on tärkeää virtaviivaistaa ja delegoida toistuvia tehtäviä. Mutta ellei sinulla ole kattavaa dokumentaatiota, sinun on toistettava selitysprosessi aina, kun siirrät sen uudelle henkilölle.

Prosessien dokumentointi saattaa tuntua aikaa vievältä tehtävältä, mutta Scriben avulla siitä tulee lähes vaivatonta. Tämä tekee toistuvien tehtävien delegoinnista paljon helpommin hallittavissa ja vähemmän työläs.

13. Kangaspuut: Videon sieppaus ja jakaminen

paras videotallennus Chrome-laajennus: Loom

Loom on tehokas, mutta ilmainen laajennus, jonka avulla voit tallentaa, kertoa ja jakaa videotallenteita näytöstäsi helposti. Vaikka se ei ehkä tarjoa parhaita videoeditointiominaisuuksia, se on täynnä erilaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia.

Loomin avulla voit tallentaa joko nykyisen välilehden tai koko näytön, ja voit jopa halutessasi sisällyttää verkkokameran pikkukuvan. Lisäksi mahdollisuus jakaa videot välittömästi ja jopa asettaa salasana katselua varten tekee siitä entistä kätevämmän työkalun.

Mikä parasta, tehtävien tallenteiden määrälle ei ole rajoituksia.

14. Puskuri: Sosiaalisen median aikataulut

Chrome-laajennus sosiaalisen median ajoitukseen: Puskuri

Puskuri on sosiaalisen median ajoitustyökalu, jonka avulla voit helposti ajoittaa julkaisuja useille alustoille, mukaan lukien Twitter, Facebook, Instagram ja TikTok, ilman, että sinun tarvitsee kopioida ja liittää linkkejä.

Ajan säästämiseksi monet sosiaalisen median johtajat omistavat 30 minuuttia viikossa julkaisujen ajoittamiseen etukäteen. Buffer Chrome -laajennuksen avulla voit luoda nopeasti viestijonon vetämällä linkkejä ja sisältöjä suoraan sivulta, jolla olet, ja ajoittamalla ne sitten automaattisesti lähetettäväksi parhaaseen ajankohtaan.

15. Teksti Blaze: Älykkäiden tekstilaajennusten luominen

tekstin laajennus

Text Blaze on ainutlaatuinen tekstinlaajennus. Chrome-laajennuksena se toimii useissa verkkosovelluksissa ja työkaluissa, kun Chrome-työpöytäselain on auki.

🔥 Empfohlen:  10 pienyritystilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuodelle 2023

Voit käyttää Text Blazea painamalla vaihto+CMD+välilyöntiä Macissa ja kirjoittamalla haluamasi katkelman tai mallin pikakuvake. Tämän Chrome-laajennuksen avulla voit luoda muokattavia asiakastukiohjelmia, joissa on avattavat vaihtoehdot lauseille, aiheille tai vastauksille.

Nosta Chrome-selauskokemustasi korkeammalle

Varsinkin kun pyörität yritystä, voi olla järkyttävää, kuinka suuri osa päivästäsi kuluu työläisiin prosesseihin, tarpeettomiin tehtäviin ja pieniin asioihin, jotka vievät suuren osan päivästäsi.

Sukella syvälle Chrome-selaimen asetuksiin nähdäksesi, mitä uusia laajennuksia voit lisätä sekoitukseen. Tulet todennäköisesti yllättymään siitä, kuinka paljon nopeampia ja virtaviivaisempia päiväsi voivat olla.

Parhaiden Google Chrome -laajennusten UKK

Hidastaako laajennusten lisääminen Chromea?

Kyllä, jos Chrome-laajennuksia on asennettu liikaa, se voi hidastaa selaimesi nopeutta. Tämän hidastumisen laajuus riippuu kuitenkin yksittäisistä laajennuksista. Lisäksi jotkin laajennukset voivat peittää osia sivusta selaamisen aikana, mikä johtaa sekaiseen ja hajaantuneeseen näkymään, jos niitä on liikaa.

Voinko luottaa Google Chromen laajennuksiin?

Yleensä voit luottaa Chrome-laajennuksiin, kunhan hankit ne Chrome Web Storesta. Tosin joskus haitallisia ohjelmistoja voi luiskahtaa halkeamien läpi ja päästä kauppaan. Siitä huolimatta Google havaitsee ja poistaa nämä ohjelmat usein, kun niistä ilmoitetaan.

Tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi on suositeltavaa tutkia huolellisesti kullekin laajennukselle myöntämäsi käyttöoikeudet, lukea käyttäjien arvosteluja ja käydä virallisella verkkosivustolla ennen asentamista.

Ovatko Google Chromen laajennukset ilmaisia?

Jokainen Chrome-laajennus on ilmainen asentaa. Laajennuksen taustalla olevalla ohjelmistolla voi kuitenkin olla maksu, joko kertamaksu tai toistuva tilaus. Chrome Web Store ei lue hintoja, joten sinun tulee käydä ohjelmiston virallisella verkkosivustolla saadaksesi nämä tiedot.

Haluatko oppia lisää?