Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

15 parasta käytettävää vaatetoimittajaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 15 parasta käytettävää vaatetoimittajaa vuonna 2023

Jos haluat myydä vaatteita onnistuneesti Shopifyssa, sinulla on oltava luotettava vaatetoimittaja. Tämä johtuu siitä, että toimittaja, jonka kanssa työskentelet, vaikuttaa aina suoraan tai epäsuorasti liiketoimintaasi. Syynä on, että työskentely oikean toimittajan kanssa takaa laadukkaat tuotteet ja päinvastoin.

Maailman vaatemarkkinoiden jatkuvassa kasvussa, arvioituna 1,53 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2022 ja sen arvioidaan saavuttavan 1,7 biljoonaa vuoteen 2023 mennessä, joten muotiliiketoiminnan aloittaminen ei ole huono idea. Ja voi tehdä paljon voittoa. Tarvitset vain oikean toimittajan muun muassa saadaksesi nopat pyörimään.

Oikean toimittajan löytäminen voi olla vaikea tehtävä. Mutta se ei ole epäkäytännöllistä. Vaatteita myy satoja tavarantoimittajia tai alustoja (ellei useampia).

Olemme kuitenkin tehneet raskaan noston etsimällä itse parhaan toimittajan. Nämä ovat tarkastettuja toimittajia, jotka sopivat jälleenmyyjille, tukkukauppiaille ja dropshippereille.

Mutta ennen kuin sukeltaamme, katsotaan kuinka voit päättää, mitä tuotetta myydään.

Kuinka päättää, mitä myydä

1. Kilpailijatutkimus

Selvitä, mitä muut myyjät myyvät ja mikä tuote myydään nopeasti loppuun. Tämä auttaa sinua päättämään, mitä tarjota myymälässäsi.

2. Google Trend

Google Trends on loistava paikka nähdä, mistä ihmiset puhuvat. Löydät kohteita ja trendejä ympäri maailmaa.

3. Tuoteanalyysi

Tuoteanalyyttisten työkalujen, kuten Zohon, Google Analyticsin ja muiden, avulla voit löytää bestsellereitä helposti.

15 parasta käytettävää vaatetoimittajaa vuonna 2023

1. BrandsGateway

BrandsGateway on vaatekauppa, joka on erikoistunut luksusmuotituotteiden myyntiin ja jolla on yli 100 suosittua tuotemerkkiä, kuten Gucci, Dolce $ Gabbana, Jimmy Choo, Emporio Armani, Michael Kors, ja lista jatkuu.

Heillä on toimistot Yhdysvalloissa, Saksassa, Ruotsissa, Italiassa ja Makedoniassa. Heidän palvelunsa ovat kuitenkin saatavilla yli 170 maassa ympäri maailmaa. Ja niiden avulla voit pudottaa laivauksia tai ostaa tukkumyyntiä.

BrandsGateway tarjoaa asiakkailleen suuren alennuksen (jopa 90 %) kaikista luksustuotteista, mikä antaa sinulle korkean voittomarginaalin. Lisäksi dropshipperillä ei ole vähimmäistilauksia.

Lisäksi voit integroida sen Shopifyn, Wixin, Woocommercen ja Shift4Shopin kanssa.

Rekisteröityminen on ilmaista, mutta siitä voidaan veloittaa lisämaksu. Kun rekisteröidyt dropshipperiksi tai tukkumyyjäksi, pääset nauttimaan kaikista heidän tarjoamistaan ​​noista.

Avainominaisuudet:

 • Dropshipping ja tukkumyyntitarjoukset
 • Kansainvälinen toimitus
 • Tuotteet korkealaatuisilta merkeiltä
 • Valtava alennus
 • Ilmainen rekisteröinti

2. Trendit

Trendi Shopify -toimittaja

Trendsi on naisille räätälöity dropshipping-vaatekauppa. Ne tarjoavat erilaisia ​​vaatteita eri kokoisina, toppeista mekoihin, haalareihin, koruihin, kenkiin, lasten asuihin, aktiivisiin vaatteisiin ja muihin.

Ne tarjoavat myös vaatteita yli 70 suunnittelijabrändiltä korkealla markkina-arvolla ja korkealla voittomarginaalilla.

Voit ostaa vain yhden tuotteen avoimen pakkaustarjouksen avulla ja saada logistiikan alusta loppuun. Joukkotilausten tekeminen houkuttelee myös prosentuaalisen alennuksen toimituksesta.

Trendsi ei vaadi sinulta kuukausittaista palvelumaksua. Sinun tarvitsee vain maksaa tuote ja toimitus ja jättää raskas nostaminen heidän huolekseen. Ja ne sallivat myös 7 päivän palautusikkunan.

Yksi tämän vaatetoimittajan rajoituksista on, että ne toimitetaan vain Yhdysvaltojen sisällä ja toimitus voi kestää jopa 10 päivää.

Avainominaisuudet

 • Naisten vaatteet
 • Suunnittelubrändejä, joilla on korkea voittopotentiaali
 • Ilmainen palautus

3. Osta vauvaputiikkeja

Vauvanvaatteiden toimittaja

Jos etsit oikeaa vaatetoimittajaa hankkiaksesi vauvanvaatteita, Shop Baby Boutiques on oikea paikka. Heillä on suuri kokoelma tyttöjen ja poikien asuja 6 kuukauden ikäisistä 14-vuotiaisiin.

Lisäksi tämän toimittajan alaisuudessa toimii kolme myymälää; Ann Loren, Haute ja Kiddorable. Osa heidän tuotteistaan ​​on kuitenkin hankittu muista lähteistä. Löydät monia ihania lastenvaatteita kohtuuhintaan.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Python-kirjastoa GUI:lle (2023)

Shop Baby Boutiques tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 dollarin tilauksille ja vain 3,95 dollarin toimituskulut alle 50 dollarin tilauksille. Toteutus kestää noin 3–7 päivää sen käsittelyssä ja toimituksessa, riippuen holhottavasta kaupasta.

Ja heillä on joustava palautuskäytäntö, jonka avulla voit palauttaa tilaukset 30 päivän kuluessa ostopäivästä.

Mutta ne ovat avoimia vain Yhdysvaltain markkinoille, vaikka he voivat hankkia tuotteita ulkomailta.

Avainominaisuudet

 • Miesten ja naisten lasten vaatteita
 • Edulliset tuotteet
 • Ilmainen toimitus
 • Joustava palautuskäytäntö

4. Kakaclo

Shopifyn vaatetoimittaja

Kakaclo on vaatevalmistaja, joka toimii myös vaatetoimittajana ja jolla on oma tehdas ja varastot Kiinassa, Saksassa, Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Ne tarjoavat myös dropshipping- ja räätälöintipalveluita.

Kakaclo on loistava kauppapaikka, jossa myydään laadukkaita mutta edullisia tuotemerkittömiä vaatteita. Löydät miesten, naisten ja lasten asuja useilla luokilla ja vaihtoehdoilla.

Dropshipping-palvelun käyttö on täysin ilmaista, ja toimitusaika riippuu tilauksen saapumispaikasta, mikä voi kestää joissain tapauksissa jopa 20 päivää.

Kakaclon avulla voit muokata tuotteitasi nopeasti ja edullisesti.

Avainominaisuudet

 • Laadukkaat merkkittömät vaatteet
 • Tukkumyynti, dropshipping ja räätälöintipalvelu
 • Edullisia asuja, joilla on korkea tuottopotentiaali

5. ModeShe

ModeShe-vaatetoimittaja

ModeShe on vaatekauppias, joka palvelee jälleenmyyjiä, tukkukauppiaita ja dropshippereita. Heidän kohdeyleisönsä ovat 18–35-vuotiaat naiset. Se integroituu Shopifyn kanssa.

Tämä Shopify-toimittaja toimittaa tuotteita esimerkiksi Yhdysvaltoihin, Australiaan, Ranskaan, Belgiaan, Ruotsiin, Sveitsiin ja muihin maihin. ModeShe tarjoaa ilmaisen vakiotoimituksen yli 60 dollarin tilauksille ja ilmaisen pikatoimituksen yli 90 dollarin tilauksille.

Jos haluat tulla dropshipperiksi, sinun ei tarvitse huolehtia tilausmaksusta tai vähimmäistilausmäärästä (MOQ). Ja saat jopa 25% alennuksen kaikista tuotteista. Kaiken lisäksi tilauksen peruuttaminen on nopeaa ja helppoa, ja saat täyden hyvityksen.

Avainominaisuudet

 • Naisten vaatteet
 • Kansainvälinen toimitus
 • Ilmainen toimitus
 • Ei tilausta tai MOQ:ta
 • Joustava palautuskäytäntö

6. Hopeat

Silverts Shopify-toimittaja

Silverts on yksi suosituimmista vaatetoimittajista Shopifylle, josta voit hankkia miesten ja naisten tuotteita vanhuksille, vammaisille tai sairaille.

Lisäksi Silvert myy helppokäyttöisiä vaatteita, jotka ovat myös edullisia. Lisäksi voit ostaa tuotteita tarpeen tai kunnon mukaan.

Koska vaateteollisuus keskittyy enemmän lasten ja nuorempien aikuisten muotituotteisiin, tämä markkinarako on edelleen alikyllästetty. Voit hyödyntää saatavilla olevia markkinoita luodaksesi itsellesi kestävän liiketoiminnan.

Silverts tarjoaa alennuksia massatilauksista ja mahdollistaa dropshipin. Samaan hengenvetoon ne tarjoavat ilmaisen nopean toimituksen yli 100 dollarin USA:n tilauksille ja helpon palautuksen. Ne toimitetaan kuitenkin vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Avainominaisuudet

 • Niche: eläkeläiset, vammaiset ja sairaat
 • Mukautuvat helppokäyttöiset vaatteet
 • Ilmainen toimitus
 • Paluupalvelu

7. B2B Griffati

Graffitivaatetoimittaja shopifylle

B2B Griffati on paras vaihtoehto, jos etsit vaatetoimittajaa, joka tarjoaa tukku- ja dropshipping-palveluita merkkivaatteille ja laivoille maailmanlaajuisesti.

Tämä vaatetoimittaja tarjoaa valikoiman merkkivaatteita miehille, naisille ja lapsille huippuluokan muotimerkeiltä, ​​kuten Armani, Fendi, Calvin Klein, Givenchy, Hogan, Burberry ja muut. Ja mikä parasta, voit saada jopa 75 % alennuksen näistä tuotteista.

Lisäksi B2B Graffati tarjoaa nopean toimituksen kaikille tilauksille. Näin sinun ei tarvitse huolehtia asiakkaiden menettämisestä pitkien toimitusaikojen vuoksi.

Jos olet tukkumyyjä, B2B Griffati vaatii vähintään 500 euron tilauksen. Eikä minimitilausta dropshippereille. Se integroituu myös saumattomasti Shopifyn kanssa.

Avainominaisuudet

 • Huippuluokan muotimerkit
 • Jopa 75% alennus
 • Nopea toimitus
 • Maailmanlaajuinen toimitus
🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Charlottelle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

8. Kädenpuristus

Shopifyn kädenpuristusvaatteiden toimittaja

Handshake on yhdysvaltalainen Shopifyn all-in-one-tukkukauppapaikka. Se tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia tuotteita ja luokkia, kuten vaatteita, koruja, asusteita, ruokaa ja juomaa, lemmikkejä, paperitavaroita ja paljon muuta.

Mielenkiintoista on, että Handshake on ilmainen käyttää, sillä saatavilla on yli 150 000 tuotetta. Ne eivät vain tarjoa erilaisia ​​tuotteita, vaan myös yhdistävät sinut suoraan valmistajiin ja auttavat sinua löytämään uusia asiakkaita.

Avainominaisuudet:

 • All-in-one markkinapaikka
 • Yli 150 000 tuotetta
 • Ilmainen käyttää

9. Dresslily

Pukeutunut Shopify-vaatetoimittaja

Dresslily on toinen erinomainen valinta, jos etsit parasta paikkaa miesten ja naisten vaatteiden hankintaan. Yhdysvaltalainen vaatetoimittaja palvelee myös plus-kokoisten ihmisten tarpeita.

Dresslily on ilmainen käyttää. Saat 15 % alennuksen uutena jäsenenä, ilmaisen toimituksen yli 59 dollarin tilauksille ja huikean 120 dollarin alennuksen, kun käytät sovellusta. Lisäksi ne toimittavat maailmanlaajuisesti.

Jos olet huolissasi viallisten vaatteiden saamisesta, rentoudu. Dresslily varmistaa, että kaikki tuotteet tarkastetaan huolellisesti ennen käsittelyä ja lähettämistä. Lisäksi ne tarjoavat 30 päivän palautustakuun.

Avainominaisuudet:

 • Miesten ja naisten vaatteet
 • Plus-koon kulumista
 • Ilmainen toimitus
 • Huolellisesti lajitellut tilaukset
 • 30 päivän palautustakuu

10. Tulosta

Printify vaatetoimittaja

Vaikka Printify ei sinänsä ole vaatetoimittaja, se on tilaustulostusalusta, joka yhdistää sinut useisiin verkkokauppaalustoihin ja kauppapaikkoihin. Se integroituu Shopifyn, Estsyn, Woocommercen ja muiden kanssa.

Tilaustulostuksen ideana on, että voit tilata tuotteen toimittajaltasi vasta, kun asiakas maksaa siitä. Tämä auttaa estämään yli- tai alivarastoja.

Se on loistava vaihtoehto, jos aiot päästä dropshippingin pariin.

Printifysta löydät kokoelman tuotteita miehille, naisille ja lapsille, joita voit muokata.

Vaatteiden lisäksi löydät myös asusteita sekä kodin ja asumisen tarvikkeita.

Alusta on ilmainen, mutta voit päivittää premium-paketin hintaan 29 dollaria kuukaudessa ja nauttia jopa 20 % alennuksista kaikista tuotteista. Printify tarjoaa 24/7 asiakastukea, jos tarvitset apua.

Avainominaisuudet:

 • Tilaustulostuspalvelu
 • Ilmainen käyttää
 • Korkea voittomarginaali
 • Jopa 20 % alennus
 • 24/7 tuki

11. Painava

Painava

Printful on jälleen yksi print-on-demand -alusta sähköisen kaupankäynnin yritysten omistajille. Löydät vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Lisäksi voit brändätä tuotteet pyynnöstä. Printful integroituu Shopifyn, Woocommercen, Etsyn, eBayn, Prestashopin ja muiden kanssa.

Toisin kuin Printify, ne auttavat sinua täyttämään tilaukset sen jälkeen, kun asiakkaat ovat suorittaneet maksuja. Tarjoamme yli 330 tuotetta, joita voit muokata, ja voit myös lähettää omia mallejasi.

Printful ei vaadi vähimmäistilausta, ja ne tarjoavat ilmaisen toimituksen yli 500 dollarin tilauksille. Pienten tilausten toimituskulut voivat kuitenkin olla korkeat.

Lisäksi ne toimittavat maailmanlaajuisesti lukuun ottamatta maakuntia, kuten Kuuba, Iran, Krim, Syyria ja Pohjois-Korea.

Voit tarvittaessa käyttää heidän varastotilojaan, sillä heillä on yli puoli tusinaa varastoa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Avainominaisuudet:

 • Maailmanlaajuinen toimitus
 • Suuri tuotevalikoima
 • Varastointipalvelut
 • Brändäys

12. TuotemerkitJakelu

Tuotemerkkien jakelutoimittaja

Haluatko myydä italialaisia ​​muotibrändejä myymälässäsi? Jos vastaus on kyllä, BrandDistribution on paras vaihtoehto. Heillä on yli 120 italialaista tuotemerkkiä sekä muita tunnettuja tuotemerkkejä.

BrandsDistributionin avulla voit ryhtyä vähittäismyyjäksi, jakelijaksi, tukkumyyjäksi tai dropshipperiksi melkein mistä päin maailmaa tahansa, sillä ne toimittavat tuotteita yli 170 maahan.

Kun olet liittynyt jäseneksi, sinulle määrätään oma myyntiassistentti, joka auttaa sinua kaikissa tarpeissasi.

Muista, että BrandsDistribution vaatii vähintään 500 € tilauksen, eikä toimitus ole ilmaista.

Avainominaisuudet:

 • Huippuluokan muotimerkit
 • Laaja tuoteluettelo
 • Omistettu avustaja

13. Gelato

Gelato print-on-demand -toimittaja

Gelato on print-on-demand -vaatetoimittaja, joka yhdistää yli 130 tuotantokumppania 32 maassa ympäri maailmaa. Sovellus integroituu saumattomasti Shopifyn ja muiden verkkokaupan alustojen tai kauppapaikkojen kanssa.

🔥 Empfohlen:  CES 2023: Sonyn erinomainen InZone-pelimonitori on nyt saatavilla 1080p-tarkkuudella

Lisäksi Gelatolla on useita tuotekategorioita, kuten miesten, naisten ja lasten vaatteita. Gelaton tuotantokumppaneiden laaja levinneisyys tekee siitä hyvän vaihtoehdon asusteiden hankintaan missä tahansa.

Parasta on, että Gelato on ilmainen käyttää. Mutta jos haluat lisäominaisuuksia, kuten räätälöinnin, omistautuneen asiakasmenestyspäällikön jne., sinun on päivitettävä mihin tahansa heidän maksettuun suunnitelmaansa. tilaussuunnitelmat. Tämän lisäksi saat myös 50 % alennuksen toimituskuluista, kun päivität.

Heillä on kolme tilaussopimusta; Gelato Plus, Gold ja Platinum alkaen 14,99 dollaria kuukaudessa. Alustan avulla voit myös nauttia nopeista ja luotettavista toimituspalveluista.

Avainominaisuudet:

 • Nopea toimitus
 • Maailmanlaajuinen tilausten täyttäminen
 • Edullinen tilaussuunnitelma

14. Miesten perusteet

Paras Shopify-vaatetoimittaja

Kuten nimestä voi päätellä, Male Basics on vaatteiden tukkumyyjä, joka toimittaa miesten alus- ja uima-asuja. Voit päästä kyytiin dropshippernä tai tukkukauppiaana.

Jos haluat lähettää tuotteita Male Basicsista, muista, että ne veloittavat 4 dollarin käsittelymaksun per tilaus. Ja toimitus kestää 5-7 arkipäivää. Lähetyksiä ei myöskään ole vakuutettu, ellei toisin mainita.

He tekevät yhteistyötä joidenkin suunnittelijoiden kanssa tarjotakseen sinulle parasta laatua. Male Basicsilla on kuitenkin markkinarajoitus, koska et voi Waist cinchersillä Amazonissa yksinoikeussopimuksen vuoksi.

Avainominaisuudet

 • Miesten alusvaatteet
 • Nopea toimitus
 • Käsittelymaksu 4 dollaria per tilaus

15. Syntee

vaatetoimittaja Shopifylle

Syncee on tukku- ja dropshipping-markkinapaikka, joka yhdistää jälleenmyyjät ja toimittajat. Löydät yli 6 miljoonaa tuotetta yli 12 000 luotetulta brändiltä. Syncee on Alibaban virallinen dropshipping-kumppani.

Kun integroit Syncee-sovelluksen Shopify-kauppaasi, voit automatisoida tuotteiden lataukset, päivitykset ja tilausten synkronoinnin.

Synceellä on yli 900 toimittajaa ja 400 dropshipping-kategorian vaatteita miehille, naisille ja lapsille, jotka hankitaan Yhdysvalloista, EU:sta, Isosta-Britanniasta, CA:sta ja AU:sta. Lisäksi toimitus on aina nopea.

Voit myös liittyä Synceeseen toimittajaksi ja olla yhteydessä alustaa käyttäviin yli 200 000 jälleenmyyjään. Ja kirsikkana kuorrutuksena, se on 100 % ilmainen toimittajille.

Toisaalta Syncee-palvelun käyttö dropshipping-toimitukseen on ilmaista vain 14 päivän ajan. Sen jälkeen sinulla on käytettävissäsi kolme hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Perussuunnitelma maksaa 29 dollaria kuukaudessa
 • Pro-suunnitelma maksaa 49 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoimintasuunnitelma maksaa 99 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet:

 • Yli 6 miljoonaa tuotetta
 • Toimittajille ilmainen
 • Nopea toimitus
 • Suora yhteys Alibabaan

Johtopäätös

Vaateliiketoiminnan aloittaminen Shopifyssa voi ansaita vakavasti. Syynä on se, että muotituotteet ovat aina trendikkäitä ja niillä on aina kysyntää.

Jos olet uusi vaatteiden online-myyjä, sinun kannattaa tutustua tähän oppaaseen. Siinä opit vinkkejä ja hakkeja menestyksekkään vaatetusalan perustamiseen kuluttamatta paljon.

Saatko liikennettä Shopify-verkkosivustollesi, mutta sinulla on vaikeuksia muuttaa liikennettä myyntiin? Adoric voi auttaa.

Adoric sisältää runsaasti työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit muuntaa verkkosivustosi liikennettä myyntiin. Lisää Adoric verkkosivustollesi heti nähdäksesi sen toiminnassa.

Table of Contents